אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה פינקתי את עצמי ב-GIGABYTE 3D AURORA 570 מיד שניה ;D המארז בכלליות נמצא במצב טוב. יש כמה שריטות על הדלתות משני הצדדים ומכה קטנה בדלת השמאלית (שמאחורי לוח האם), הפנל הקדמי כנראה קיבל מכה , והוא היה מוחזק למארז בדבק חם וברגים חוץ מהקליפסים שבאים מהמפעל (לא בעיה כלכך רצינית, רק שהתיקון ע"י הבעלים הקודם בוצע ברשלנות וללא כל חוש אסטטי), ודרך אגב כבר פירקתי וטיפלתי בבעיה עם התאמה לדלתות ורווחים אפסיים (שלא כמו הרווחים שהיו - כאילו הפרונט מרחף חצי ס"מ מהמארז). שניים משלושת המאווררים הוחלפו ע"י הבעלים הקודם (גם ככה נראה לי שאני אחליף את כולם בזמן הקרוב), רק שלאחד מהם (כנראה של THERMALTAKE) משום מה נעשה מוד מוזר, תקנו אותי אם אני טועה: אם ישנם שלושה חוטי חשמ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
40 אוהם 2w יכול להיות שזה עולה 50!!!! שקל באריהב לא קצת יקר?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת אני צריך קישור לפרקים של מודינג בשעה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני החלטתי לעשות מודינג מטורף למארז (אף פעם לא ניסיתי אבל החלטתי לנסות) והתחלתי עם צביעה. הבאסה זה שזיינתי תמארז... הצבע היה לא טוב (היה לי כבר גימור לק אז זה לא נתפס) יצא ממש גרוע- כל נגיעה במארז קילפה חתיכות צבע. המארז נראה ממש מזוויע אז פשוט הורדתי את הצבע עם מדלל והוא הוריד גם חלק מהלק ומהצבע המקורי ככה שעדיין נראה ממש ממש לא טוב. עכשיו לשאלה שלי: האם יש כזה דבר צבע שיתפס לי על לק-צבע קיים? אם כן אז אם אפשר לדעת איך קוראים לו? אם יש כזה דבר אני מחר על הבוקר רץ לקנות תודה והמשך יום נעים.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מתכנן פרויקט "קטן" שיצריך שימוש בפרספקס אבל אני יודע שיש עוד חומרים כאלה (שקופים) אך יותר חזקים פוליקארב משהוא הייתי רוצה לדעת מה המחירים של החומרים הללו ואת התכונות שלהם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע מסיים גוב קטן שהיה לי אז נכנס לי $ לחשבון לפני קירור המים המרכז והגדול שעומד להיות אני החלטתי לעשות כמה מודים וקירור אוויר מתקדם יותר (מקמבן במחיר) יש לי מארז 6A19 אני מתכן במוד הנוכחי שיקרא בפשטות MK1 לעשות כמה דברים - להסיר את הגרילים הקדמיים והאחוריים של המארז (השאלה פה היא אם איזה כלי אני יכול לעשות את זה מהר ופשוט, לא צריך יפה זה כבר יבוא בMK2) - להכין פאנל קדמי חדש למארז (אב-טיפוס מחומר זול, בMK2 כבר יהיה פאנל אלומיניום שחור 8) ) - הכנת מתלה לHDD - השקטה של המארז עם קצת ספוג (תלוי במה אני אמצע , MK2 כבר ישתמש בספוג מקצועי ) - לשים בשימוש את ה4*40 שיש לי וכנראה להכניס אותו לתוך הפאנל הקדמי (MK2 ישתמש במסך LCD של PSONE ) מה עוד אתם ממליצים לעשות דב…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא כזה גאון באלקטרוניקה ויש לי שאלות בקשר למדריך הזה.. http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-control/ - למי שלא מכיר אז ככה קודם כל מאיפה אני יכול להשיג את החיבור הזה ? כל החוטים הירוקים האלה הם חוט ה- נכון ? לאן הם מתחברים לא ממש הבנתי זהוא נכון לעכשיו.. תודה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו את גדלי הסליב הבאים 1/8 1/4 3/8 1/2 3/4 תזכירו לי בבקשה למה כל אחד מהם משמש מה לעשות שבחיים לא תכננתי לעשות סליבינג אבל מה לעשות שזה הדרך ההגיונית עם כל שאר הדברים שאני מתכנן לעשות לספק המסכן שלי
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב אז יש לי לוח מחשב פול סייז יעני גודל רגיל לוח ATX כרטיס מסך וכל השטויות עכשיו מה שאני צריך ממכם זה רעיון למארז שיהיה יפה וכמובן - פרקטי :s05: אני רוצה משהו שיתן טון מקצועי אבל חדשני ככה שהמחשב יהיה כמו מחשב רגיל אבל מבחוץ עולם אחר לגמרי תשפכו רעיונות מעשיים :spermat: אני מת להתחיל לעבוד על פרוייקט חדש זה הדגל שלי: לפחות כזה מגניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרוייקט כלשהו ויש מספר לדים המתחברים למחשב. אני מעוניין להכניס את הלדים האלו לתוך קופסא כלשהי שניתן להעמיד אותה על טלויזיה או לתלות על קיר וניתן יהיה לראות מתוכה את האור של הלדים. בינתיים הרעיון שלי זה אריזה של חיישן של אזעקות כמו זה: זה המארז המושלם למה שאני רוצה, הבעיה היא שאין לי מושג איפה אני יכול להשיג רק את המארז בלי החיישן.. וחיישן כזה עולה בסביבות 150 ש"ח ומעלה ואני בסך הכל צריך את הקופסא ככה שלא משתלם לי לקנות חיישן.. בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות קופסא כזו או אם יש לכם רעיונות לדברים דומים שאתם יודעים איפה אפשר לקנות תגידו.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב היה לי קשה לחשוב על שם מתאים בכותרת אבל לא משנה. אני בונה מערכת קירור מים והמשאבת מים שלי היא של אקווריון ולא מקצועית, לכן החיבור שלה לחשמל הוא לשקע בקיר של 220 וולט אני רוצה לבנות מעגל כל שהוא שיתחבר למחשב כך שאני לא אצתרך לפתוח ולסגור את המשאבה כל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב . כל רעיון שאתם חושבים תזכרו שהמעגל השני הוא של 220 וולט ולא של 5 או 12 לכן צריך לחשוב בקפידה על הרכיבים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך רעיון לפרויקט גמר להנדסאי. עד היום עשיתי חנייה ומכונית כיבוי אש בתיכון אז אני מחפש משהו מעניין.
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
משהו שיראה כמו שכונה אתם יודעים.. כול רעיון יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני ממש צריך הצעות למוד שאני רוצה לעשות למארז. כבר התחלתי ופירקתי אותו לגמרי. צבעתי בצבע מאט שחור את הבפנים ועכשיו אני רוצה רעיון לחוץ. חשבתי על צבע כחול מאחורי הרשת ברזל שתישאר שחורה. הרשת והצבע מאחוריה יוצרים אשליה ממש יפה. אבל יש גם את האפשרות של צהוב, לבן.... אני ממש לא יודע מה אני יעשה... תנו לי רעיונות. תודה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני בקרוב חותך חלון לגבי החיתוך אין מה לדאוג אני עושה את זה במפעל לאלומיניום(של דוד של אמא שלי) יש למישהו רעיון לצורה של חיתוך?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלופ אני צריך רעיון למודינג יפה לצד המארז הכלים שיש באפשרותי להשיג זה דיסק ודרך אגב באיזה חנות אני יכול למצוא את הזכוכית הזאת ששמים על החור (שחכתי את השם)
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש בפורום ויש לכם פה אחלה קהילה ועכשיו לעזרה ממכם עשיתי חור בדלת של המארז בצורה של להבה כלפי מטה וזה יצא קטן ביחס למה שציפיתי ואני רוצה לשפר את זה באיזה צביעה קטלנית והבעיה שאני לא צייר מי יודע מה (יודע לעשות בית עם איקס) ואני צריך רעיונות שאני יוכל ליישם למרות שאני לא צייר אלוף אני לא רוצה לעשות סתם צביעה אלא צביעה יפה שתהיה קשורה ללהבה... וגם אם אפשר פה איזה מדריך איך לפרק את הצד השני של המארז כי אני רוצה לחתוך אותו בגג ואני לא מצליח לפרק מהמארז כי הלוח אם מחובר אליו ואני פוחד להרוס את הכל נ.ב סורי שאין לי תמונות פשוט אין לי מצלמה דיגיטלית ... תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו חבר שלי הביא לי לוח אם של פנטיום 1 מעבד פנטיום אחד שתי זכרונות RAM לפנטיום 1 כרטיס קול ישן וכרטיס מסך ישן יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות איתם??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור לד 90 MM בחלון הפרספקס ואני צריך שבלונה מדוייקת לקדיחה של החורים. אם אפשר גם ציור או תמונה יפה של דרקון לחריטה... תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אל תגידו google... וזה צריך ליהיות תמונות עתיקות כאלו כלומר אל תביאו לוחם חלל אלא אבירים,נו הבנתם...(תחשבו warcraft ימי הביניים...) אמרו לי שgrey meter הוא האיש שאני מחפש אבל זה מופנה לכולם,ותודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
צריך שמות וכתובות של חנויות של רכיבים אלקטרוניים באיזור אשדוד, תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המעגל יכלול: מאורר לד כחול נגד ללד מפסק ON=OFF ושיתחבר לMOLEX מישהו מוכן בבקשה לסרטט לי את זה מובן ונכון בבקשה? אני מודה לכול העוזר!
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בקרוב עם המארז הזה , ANTEC P180 ששמעתי שמצויין , עכשיו אני צריך לדעת אבל איזה סירקולציה קיימת בו כמו שהוא מגיע מהמפעל ואיפה מומלץ להוסיף מאווררים , כמובן גם איפה לעשות חוריי איוורור וכאלה , איפה לעשות חורים למאווררים (תניחו שיש לי הרבה ) וכו' , תהיו יצירתיים קצת SPICE : המחשב הולך לעבור אוברקלוק , בזכותכם אולי אני אשבור שיאים על קרור אוויר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קוראים לי אלעד ואני חדש בפורום הזה ובאתר בכלל היום בבוקר ראיתי תוכנית ביאס בערוץ 26 על תחרויות בכל מיני משחקים והיה שם גם את תחום המודינג(משם הגעתי לאתר...) אין לי בכלל נסיון במודינג אבל התלהבתי מזה ואני רוצה אז רציתי לבקש אם אתם יכולים להביא לי מדריכים איך עושים את זה(אני מתכוון למארזים כאלה לחתוך אותם ולעצב עם הפלסטיקים השקופים האלה וכל זה....) ובכלל להסביר לי על מושגים בתחום.....כי אין לי בכלל נסיון בזה.... וגם רציתי לשאול אם ואיפה יש חנויות של זה של כל הפלסטיקים של המארזים וכל הכלים..... וגם אני רוצה לדעת על כל התחרויות...... מקווה להשתלב מהר בתחום...
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני ריך שתעזרו לי לבחור לדים,דבר ראשון, 4 לדים של 3000MCD יכולים להאיר מארז בצורה סבירה? דבר שני,מה זה זרם קידמי וזרם אחורי(כנ"ל לגבי מתח),ולמה אני צריך להתייחס? דבר שלישי,איזה גודל לדים זה גודל סביר ונפוץ,3MM 5MM? דבר רביעי,האם החנות הזאת:http://www.lsdiodes.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=24 ,זאת חנות טובה שכדאי להזמין משם לדים?אם לא ,בבקשה תמליצו לי על מקום אחר. תודה רבה רבה לעונים!!!!
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-