אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי את המתאם אז אני רוצה לעשות אחד. אבל לא מצאתי סכמה כדי לעבוד איתה. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא (חיפשתי בגוגל, גוגל תמונות ובעוד כמה אתרים) כי אני אבוד
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ראיתי אתר אחד שפירסמתם פה ואמרתם שהרבה מזמינים אז אני רוצה להזמין ואני לא יודע איך זאת אומרת אני צריך להגיד להם שישלחו לי את זה עד אלי או שהם שולחים את זה לארץ ואז אני מביא את זה מהמכס ובכלל תנו לי שלבים אחרי שהוספתי לעגלה שלי קניות כאילו כל מה שאני רוצה אז מה אני עושה
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
שלום, תוכלו בבקשה לומר לי מה טווח המחירים המשוער כיום למטר פרספקס (שקוף)? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.headwize.com/projects/noise_prj.htm
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיוון שאני רוצה מאוד ללמוד אז אני צריך רשימה של כמה שיותר ריכיבים ועל מה כל רכיב אחראי. כי לדוגמא כשאני בונה מעגל ויש שם רכיבים שאני לא יודע מה הם אז קשה לי ללמוד ככה זא אותו דבר כמו לפתור בעיות באלגבה ולהפעתיק את התושבה מהספר. לדוגמא היום למדתי המייצב מתח LM7805 הוא מייצב אתה המתח ל 5V עכשיו יש כם מיני רכיבים שאין לי מושג בהם. אז הייתי רוצה רשימה אפילו באנגלית זה טוב על מה אחראי כל רכיב. תודה רבה אני מעריך את כל העזרה שתינתן פה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לדוגמא ניקח את הרכיב האינפרה אדום המוצג פה באתר. התיכנות שלא מתבצע מהמחשב והוא יעבוד כל עוד הוא יהיה מחובר לאותו מחשב אם התוכנה שתיכנתו אותו. עכשיו ניקח לדומגא טלויזיה היא לא תלויה במחשב בשביל שנוכל לשלוט עליה אם השלט. השאלה היא האם היא תוכנתה על ידיה מחשב לאיזה גיוק? אם לא ניקח רובוט הוא מתוכנת על ידי המחשב אבל לא תלוי במחשב בשביל לעבוד. יש לו איזה ג'וק האחראי לפעולות שלא שמידע עליו הוכנס מהמחשב. האם זה נכון אם כן מאיפה משיגים ג'וקים כאלה כמה הם עוליםואיך משתמשים בהם? תודה רבה מקווה שהבנתם את השאלה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את הוצרים שהיו הכי יפים לדעתכם למחשב UV. עכשיו מה בדיוק אני צריך: 1. תקציב עד 250 2. שיהיה מהחנות "זיגזג" אני לא מפרסם פשוט מאוד משם אני פשוט יכול לאסוף כבר לבד אז אני מעדיף שיהיה משם 3. קתודה לא צרים עם המכשיר שנותן חשמל כי יש לי כבר קתודה אז יש לי את זה שנותן חשמל אז אני צריך רק קתודה UV 4. שיהיה יפה... אז תודה לכוווולם ומקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מחשב את ההספק של הנגד שאני צריך לא הבנתי את זה במדריכים... אם למשהו יש הסבר פשוט אז בבקשה אני צריך עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד אלקטרוניקה...אבל אין לי איך...התחלתי ללמוד מאתר אחד אבל אז סגרו אותו ואני עדיין לא יודע כמעט כלום בזה..למשהו יש אתר טוב ללימוד אלקטרוניקה....למתחילים?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעקם פרספקס בתנאים בתיים? אם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המתח היוצא ממחבר DSUB 9 PIN ? זה המחבר של העכברים השינים למי שלא יודע. מה המתח שמה? 5V?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי את החוטים האלה במחשב סתם לא מחוברים לכלום אני יודע שהמתח בהם הוא 3.3 אני יכול לחבר להם לדים או משהו...או שכדאי להשאיר את הכל ככה ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית מקדלת ישנה ו"חידשתי אותה" (ניקיתי אותה). עכשיו למקדלת יש חוט המחבר אותה למחשב בצורת סלסול (כמו חוט טלפון) ואני לא אוהב את זה כלכך. אז אני רוצה לדעת כיצד נקרא החיבור של החוט בצד של המקלדת (תמונות בהמשך) וכמה כזה חוט יכול לעלות? הנה תמונות של החיבור: הנה תמונה של החיבור במקלדת: ושאלה נוספת: אם מה צובעים את הפאנל של המקלדת? (צבע לפלסטיק?) וכמה כזה דבר יכול לעלות? אם זה משהו אחר כתבו את שמו ואת המחיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם יש דרך לשלוט על מהירות האוורר בעזרת החוט הצהוב, כמו שהלוח אם עושה...? :DJsmile:
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי מאורר שקניתי מחבר בחיבור של 3 פינים יוצאים מהמאורר 3 חוטים צהוב(של הסל"ד)אדום ושחור(חיובי ושלילי)אם אני יחתוח את החיובי או שלילי ויוסיף נגד משתנה הוא ישפע על המהירות של המאורר? או שאני צריך לשים אותו במקום אחר?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שהיה הבהוב בין הלדים שלי, אדומים - לכחולים ככה שהצבע יתחלף ביניהם כל פעם.... אני יכול לעשות את זה ע"י חיבור מחולל פולסים (ג'וק 555, שחכתי קידומת) ללדים עצמם ?!
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שימו לב יש לי פרספקס בצורה הבא: תמונה למעטה השאלה היא: נכון שהאור של הלד אכן יגיע בכיוון של הצים הירוקים ויגיע 100% לכיוון הפסים הירוקים השאלה היא האם האור יתפשט גם על כל שאר הפרספקס לפי החצים המסומנים באדום? מקרא: הדבר הכחול אם החוט השחור והחוט האדום זה לד הכחול זה פרספקס (שימו לב! זה לא פרספרס מלא זה מין מלבן אם חור באמצע!!) חצים כיוון התפשטות האור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שכל המארז יואר, כמו במדריך תאורת מארז על ידי לדים - המדריך המלא ...כמה לדים אני יצטרך, ובערך כמה כסף זה אמור לעלות לי אם אני מתכוון לקנות מחנות אלקטרוניקה שהמחירים שלה סבירים. לפני הסידור אחרי הסידור
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
עברתי היום בחנות החשמל בשכונה ושאלתי כמה עולה לד כחול חזק... עולה 5 ש"ח... יקר או זול? כמה בערך צריך לעלות? לא מצאתי פה מישהו שדיבר על מחירים...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר לבקש בפורום זה. :-\ -- אני נוסע בקרוב לשם. ואני מחפש - שמות / אתרים / כתובות / מס' טלפון - של חנויות מודניג באילת (עדיף באזור קלאב הוטל) תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קודם כל, אם זהו לא הפורום המתאים אני מתנצל לא מצאתי פורום יותר מתאים מאשר זה. אהבתי את הסגנון של ה IPOD SHUFFLE החדש והתחלתי לחשוב אם אני אשיג אותו כיצד אחבר אותו לרכב. לפי מה שהבנתי יש למכשיר יכולת להטען דרך ה USB, ועל כן עלה לי הרעיון הבא - לחבר כניסת USB כדי שיוכל להטען כל פעם שאני אכניס אותו לאוטו, חוץ מזה שככה גם תהיה לו מעין תחנת עגינה. כמובן שהמידע לא יעבור דרך ה USB אלא דרך כבל audio שייצא למגבר. האם ניתן לעשות את זה? כמה וולט יש ב USB ובכמה ניתן להשתמש ברכב? (לעוד פרטים על ה IPOD SHUFFLE - בעמוד הראשי באתר) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל זאת ועוד כאן: http://idlepics.idlepimps.com/home.html
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-