עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. היום עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי גיים-בוי קולור חסר שימוש, ורציתי לדעת אם המסך שלו יכול לשמש כמסך LCD למחשב :>> אפשרי? אם כן איך אני מחבר אותו למחשב כך שיפעל? תודה לעוזרים

2. Started by zivM,

יש ברשותי 2 קתודות של קולר מסטר בצבע כחול שמחזיקות כבר למעלה מחודשיים והן עושות את עבודתן. יש לי גם מפסק כזה: OFF ON OC שזה דולק לפי הסאונד (מגניב). יש לי 2 כאלו. אחד למעלה אחד למטה במארז של טרמלטייק. הקתודות מחוברות לספק כסוף כזה,ולספק יש למעלה 2 חיבורים כאלו כמו של טלפון שלדעתי זה מה שמחבר את הקתודה. אם אני רוצה להחליף קתודה אחת שיהיה למשל במקום 2 קתודות כחולות אחד אדום אחד כחול,ואותו מפסק ידליק והכול ישאר אותו דבר רק לשנות צבע קתודה? האם זה מסובך לנתק את הקתודה מהספק? זה אפשרי בכלל הדבר ? כמובן שהקתודה תיהיה מאותו סוג של קולר מסטר רק בצבע שונה וגם כן תומכת באפקט סאונד. מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by PhoenixBoy,

במדריך הנ"ל: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 יש נגד... איזה נגד זה? כי עוד כמה שעות אני הולך לקנות רכיבים אז אני צריך לדעת...

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  4. אני רוצה לעשות חור בצד למאוור במארז יש כזה כוס כמו שפורסם באתר שמתלבש על מקדחה איפה אני יכול לקנות כזה באזור של ראשון משהו יודע ???

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  5. רציתי לחתוך חלון אבל הבעיה העיקרית שלי יש לי מעברר על הדלת, ביגלל זה אני לא יכול לחתוך אותו בצורה רגילה , למשל עגול או מרובע איך אני פוטר ת'בעיה זאת ,ישמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  6. קראתי את רב הנעוצים שיש כאן, ואני רוצה לוודא משהו (ממש לא בא לי להרוס את המארז) כדי לקדוח חורים במארז לצינור קירור מים 3/8" אני צריך לעשות את הקדח (13 מ"מ לכל צינור) ואז לשייף את הקדח עם ראש שיוף וליטוש. האם קיים גם מכסה גומי לקניה כמו זה שמגיע עם מארזים מיועדים לקרור מים ? תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by re5pect,

הרגע קיבלתי קתודה בצבע סגול שנשלטת גם ע"י קול היא ממש חלשה גם אם אני מגביר את הפוטנציומטר זה לא משנה אז חשבתי שהיא אולטרא סגול אבל היא לא מאירה שום דבר כגון חולצה לבנה ,דברים לבנים אחרי.. בנתיים אין לי תמונות.. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  8. לפני תחילת הפרויקט שלי שהוא יתחיל רק שבוע הבא שאני יחזור מהבסיס .... אני רוצה לראות כמה שיותר תמונות של מארזים שנעשו לגמרי מפרספקט לראות צורות צבעים וכו וכו כול רעיון שרק אפשר בכדי לעשות לי מארז מטורףףף ומבטיח שיהייה כזה חח.. תודה יחיאל בן חמו

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  9. ואווו כמה זמן לא כתבתי בפורום אני מקווה שמישו יכול לעזור לי.. אני רוצה לבנות מעגל אשר מכיר מספר עמודות של +- 7 לדים אשר ידלקו לפי עוצמת האות בתחום תדרים מסויים. הכוונה הינה לבנות מעגל בו ישנם נגיד 7 עמודות של 10 לדים אשר כל עמודה "אחראית" על תחום אחר של תדרים והלדים ידלקו לפי העוצמה של הסאונד באותו תחום.. ככל שהעוצמה יותר גדולה יותר לדים ידלקו (הלדים יהיו בצבעים שונים) ממש כמו הצגים של מערכות סטריאו שרואים עמודות קופצות לפי המוסיקה. הכוונה היא שהמעגל יתחבר ליציאת האודיו מכרטיס הקול ולא ממקרופון או משו... וכמובן יקבל מתח של 5 או 12 וולט... אם למישו יש מושג איך אני יכול לבנות דבר כזה אני אשמח לקצת עזרה צרפתי תמונה של מה שאני מנסה לעשות מ-WMP כדי לעזור להמחיש.... מ…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. יש לשם כך איזו תוכנה או שעושים את זה דרך הביוס או מה?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

אם כן, איפה ? אם לא, אני יזמין מפה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811998806 \: עריכה: רשום על זה low heat output, ואני שואל את עצמי: "כמה LOW?" כמה מעלות אתם חושבים זה יוסיף לי למערכת ?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by dbx22,

מה אפשר לעשות איתה? אפשר להגיד שהיא כמעט חדשה כי היא משנת 2000 והשתמשתי בה מקסימום 10 שעות.... זה מה שנקרא made in japan..... לא חשבתי שהיא תתקלקל.... הצעות?(אל תחשבו שההצעות מתייחס למכירה, התכוונתי למודים אבל אם מישהו רוצה לקנות הוא מוזמן)

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by arpa,

אני חדש מאוד לקטע של המודינג והכל.. יש לי מארז עם צד אחד שקוף.. ואני רוצה לעשות אותו יפה יותר.. אני לא מבין בחומרים פרספקס וכל זה.. אבל יש לי את כלי העבודה הנדרשים.. דיסקים וכל אלה יש לי חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ברעיונות והכוונות לגבי חומרים ואיך לעשות כל מני דברים נחמדים ו\או רעיונות נחמדים למודינג.. תודה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. אוקיי הבנתי שיש לחשב את כל הפרטים וזה חייב להיות נכון. אבל השאלה שלי היא כיצד אני יודע כמה V הלד שברשותי? איך אני יודע פרטים לגביו..? ועוד כמה שאלות: 1) אפשר לקבל אתרים שיש בהם מדריכים למודים או פשוט מודים כלשהם.. אני מעדיף שהם יהיו מדריכים, או מודים שמסבירים יותר כיצד הכל נעשה. אם אפשר, להתמקד בנושא האלקטרוניקה שבמודינג, דברים מדליקים שניתן להכין, ורעיונות. הלחמות וכן הלאה. 2) ניסיתי להכין מקלט IR לפי המדריך שבאתר (שהיה בתחרות המדריכים). זה לא עבד, אבל זה לא העניין. השאלה שלי בעקבות ההתנסות בהלחמה היא... א. האם באריהב יש לוחות PCB שיש עליהם פסים מוליכים לאורך החורים..? ב. אם לא, מה הפיתרון הקל ביותר? (כי [עוד לא שאלתי באריהב- נעשה זאת מחר] בדקתי בהמון חנויות אלקט' בנתניה…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  15. אני רוצה לשפר את הקירור של המחשב שלי ובנוסף לעשות אותו יותר שקט מעכשיו, יש לי עכשיו כמה מאווררים ג'נרים שעושים רעש ובקושי דוחפים אוויר אני לא יודע אם לקנות מארז חדש לגמרי או לעשות מודינג ולקנות מאווררים ולהישאר עם המארז שיש לי עכשיו?! זה המארז שיש לי עכשיו: http://img111.exs.cx/img111/7215/IMG_1387.jpg אני חשבתי על כמה אפשרויות... או לקנות את המארז של קופיוקייס ה6A19 ולקנות איתו עוד מאוורר של 120mm ואז יהייה לי אחד של 120 מקדימה שיכניס ואחד של 120 מאחורה שיוציא ואולי אני אקדח גם בגג ואשים 80ממ שיוציא. אפשרות אחרת לקנות את המארז ריידמקס הקטן יותר ואיתו אני מקבל עוד מאווררים של 80מ"מ ואני אוסיף את המאווררים שיש לי עכשיו זאת האפשרות הכי לא כדאית לדעתי... אבל כתבת…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף פוטנציומטר (נגד משתנה) ל FAN הגדול איזה נגד אני צריך

17. Started by Shane McMahon,

שלום ! יש לי בצד מקלדת פשוטה,של מולטימדיה חוטית מעפנה... איך אני צובע אותה ומשאיר את הכיתובים של האותיות מספרים וכו' ?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by Art Tatum,

במקרה נתקלתי בזה. http://www.gizmowatch.com/entry/8-best-pc-case-mods-money-can-buy/ תהנו.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by PhoenixBoy,

יש לי עכבר אלחוטי של Creative. היום החלפתי לו את הלד ללד כחול ומאז הוא מתחיל להתקע לפעמים. אני משתמש בו ואז נגיד אני מפסיק לכמה שניות ואני בא להשתמש עוד פעם, אז לוקח לו כמה שניות עד שהוא קולט שאני משתמש בו. למה זה?

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by AvieL93,

ראיתי כמה תמונות של כרטיסי מסך שצבעו אם טוש. זה נראה יפה כי זה זוהר אם יש תאורת לדים. עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל לפגוע בכרטיס מסך עם סוג מסויים של צבע או שצביע בכללי יוכלה לפגוע. וזה יוכל לפגוע לי באחריות?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by st0m,

שלום ... איך אני מרכיב את הפאן באס ? אם יש לכם מדריך מפורט אז תביאו לי . נ.ב אני אודה לכם מאוד עם המדריך יהיה עם תמונות . תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  22. הם באים הגודל הזה לפי מה שאני יודע רק במארזים מסויימים של TT יש כאלו יותר קטנים שמצאתי באייבי אבל מעוניין בכאלו (בעל קוטר ראש של 15 מילימטר בערך) מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by zam,

אם מישהו מכיר, מקום אמין עם מחירים טובים, אני אשמח לכתובת.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by Anonymics,

אני רוצה להכין מתאם מהממיר שלי למסך מחשב שלי.. הכניסה היחידה שלו זו הכניסה הרגילה שיש בכל מחשב אם אני לא טועה VGA יש לי חיבור vga עם פינים חשופים שהוצאתי מכרטיס מסך ועכשיו הבעיה היא רק לדעת איזה חוטים לחבר מהיחבור הזה לכבל של הממיר.. אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח..תודהה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.