עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ratzabi,

??? ולאן צריך לחבר אותו? תודה לעונים!!!

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  2. ניסיתי ללכת לפי המדריך באתר אבל בכבלל פרללי שלי למשל בפין הראשון אין חוט מחובר אליו ויש עוד כמה מקומות שהחוטים לא מחוברים שם לפי מה שיש באתר אז רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה ועוד משהו אני יכול למשל לקחת את הכבל של הפלופי ולחשוף אותו משני הצדדים לחבר אותו למסך כאילו אחד אחרי השני אבל לקחת את הצד של הכבל פרללי שמתחבר למחשב ולחבר שם לפי הסדר שמופיע באתר

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  3. קודם כול אני מקווה שזה קשור לכאן (לדעתי זה קשור לכאן כי זה יותר אלקטרוניקה מאשר ציוד הקפי) אבל אם לא בבקשה תעבירו לציוד הקפי. עכשיו... יש לי ג'ויסטיק עם חיבור GAME (אני חושב שככה קוראים לזה) ויש לי לוח אם P35 ואין לו את החיבור הזה, האם אפשר לקנות או לבנות שנאי מחיבור GAME לUSB? תמונות למטה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by ofeky1,

יש לי SunBeam Samurai Silver וחשבתי להוציא את החלקים מבפנים ולקדוח לו חור למאוורר למעלה!! עכשיו יש לי שבלונה שהורדתי מהאתר עם המידה המדויקת של המרחקים של החורים לברגים והכל יש לי מקדח כוס של 8 והשאלה אם אני יכול לעשות את החור למאוורר(עם המקדח כוס) עם מברגה של 14.4V וזה לא יוריד את האיכות או היופי??? תודה לעוזרים ועצות יתקבלו בברכה!!

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  5. מה קורה חבר'ס, אז ככה משעמם לי ואני רוצה לעשות מודינג משהו יפה ככה שלא יקח הרבה זמן ויראה טוב, מה אתם מציעים , עדיף להשקיע כמה שפחות כסף, תודה לעוזרים, אלי.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by st0m,

שלום לכולם .... אני רוצה לצייר משהו על המחשב אבל אני לא יודע באיזה נייר להשתמש בשביל לרסס עליו ... תגידו לי את שם הנייר ומאיפה אפשר להשיג אותו ... אם אפשר לינקים בבקשה נ.ב על איזה סוג ספרי אתם ממליצים .. אם אפשר אז תביאו לינקים בבקשה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by PhoenixBoy,

במדריך הנ"ל: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 יש נגד... איזה נגד זה? כי עוד כמה שעות אני הולך לקנות רכיבים אז אני צריך לדעת...

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. Started by MasterDK,

מה המתח היוצא ממחבר DSUB 9 PIN ? זה המחבר של העכברים השינים למי שלא יודע. מה המתח שמה? 5V?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by dor-eli,

יש לי שאלה מאיפה אני יכול לקנות חוט מולקס כזה ומאיפה אפשר לקנות גם לדים ונגדים עם מישהו מכיר חנות מסביבות ראשון או חולון שיגיד לי בבקשה תודה.....

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  10. אני בא מרקע של תכנות.. אז את התפיסה של 1 = כן, אמת, true, ושל 0 = לא, שקר, false וכו' אני מבין, אבל אני לא מבין איך מגיע המידע, באיזה ערך מתחיל המעגל, ומה אני עושה עם המידע הזה? עוד משהו, זה הדבר היחידי שאפשר להעביר בעזרת האלקטרוניקה? אין נתוני STRING (מחרוזות), INT (מספרים שלמים) וכדומה שמועברים גם כן?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  11. מישהו ניסה?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

יש לי מסך LCD 20X4 שקניתי דרך אתר ישראלי בארץ מסך בצבע ירוק מסך רגיל אני רוצה עוד LCD 20X4 אבל עם תאורה כחולה יש איזה אתר ישראלי או חנות בארץ ???

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by AvieL93,

קניתי שלוש לדים המוכר שאל אותי אם 12V,אמרתי לו כן יש חוט אדום אחד שזה פלוס ושחור מינוס אני לא יודע לאן לחבר אותם בידיוק. תמונה של הלדים http://img239.imageshack.us/img239/4434/spa1635be3.jpg תמונה של המארז פתוח http://img156.imageshack.us/img156/5821/vvvhu7.jpg

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by oronluko,

1. אני רוצה לצבוע את המארז שלי בשחור אבל עם אפקט מראה. עכשיו הייתי בהום סנטר וראיתי שיש ספריי שחור רגיל ויש ספריי שחור לרכב(סוג של פח/מתכת) איזה מהם עדיף לצביעת מארז? 2. חובה להשים צבע יסוד(פרמייר) לפני צביעת מארז או שלא? 3. איפה קונים בונדו כי בהום סנטר ואייס(עם אוטו דיפו) לא מצאתי? 4. איפה לקנות דבק דו צדדי דק כמו בתמונה הבאה: 5. איפה ניתן להשיג דבר כזה: תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  15. Started by טולה,

כמה עולה קתודה סטנדרט? וכמה זמן היא יכולה להחזיק מעמד?והאם אפשר לעשות אותה כך שתהבהב לפי קצב המוסיקה?

16. Started by The Ripper,

מחפש חומרים אקוסטיים לא דליקים: - משטחי וויניל - לדיכוי וויברציות, בעיקר לדפנות המארז. - משטחי ספוג אקוסטי - עדיף במבנה תבנית ביצים, להדבקה על משטחי הוויניל. - ספוג אקוסטי עבה - להכנת בלוקים, למילו חללים כמו "5.25 פנויים. איפה ניתן להשיג וכמה זה צריך לעלות? תודה.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by bezangeloo,

DC 15V, 2A זה מה שהוא צורך. מתח כמובן יגיע מהשקע. איפה אני מוצא אחד כזה? הבנתי יש כאלו אוניברסאליים. שווים משהו? תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by liiight,

ברשותי מארז RAIDMAX STORM. למארז מאוורר מואר מקדימה, מאוורר מואר על הדלת והתקנתי גם JET 4 שלו יש שני לדים (אחד אדום מאחורה ואחד לבן שמשגע את השכל כי הוא רק מהבהב מקדימה). השאלה שלי היא האם ואיך אפשר לשלוט על התאורה בלבד של המאווררים? אני מחשיב את עצמי לא רע בתחום החומרה, אבל די חדש בכל עניין מודים וכיו"ב, כך שאני מודע לזה ששאלתי היא חובבנית למדי. בכל זאת, אשמח לקבל תגובות ענייניות. תודה

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  19. אני רוצה לבנות פנל שליטה על מאווררים אבל לא בעזרת מפסקים, זה נראה מכוער. אני רוצה בעזרת פוטנציומטרים. יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by Rstech,

יש לי כבל סאטא צהוב זוהר ככל הניראה עכשיו אמרתי לעצמי אם כבר אז כבר מה אני צריך בשביל שיזהר? יש לי קדוטה אדומה מאוור עם לד כחול ואדום ומאוורר זלמן שלי הוא עם עם לד כחול אף אחד מהם לא גורם לזהור וכילמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  21. Started by eegg,

קיבלתי קיט של מחיאט כף כזה שכשמוחאים כף אז מנורה או משהו נדלק. הרכבתי את זה כבר. אני רוצה שזה ידליק את המחשב אבל יש שלושה חיבורים על הקיט: NP/COM/NC אז לאיזה חיבור אני מחבר את שני החוטים שמדליקים את המחשב?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  22. אני הולך לעשות את הפרויקט מודינג הראשון שלי. הפרויקט יהיה בעצם יצירת מחשב "לינוקסי" מחשב ללינוקס (פרטים בעוד כמה זמן) בקיצור יש לי כמה שאלות בשביל ההתחלה שאני אדע איך לתכנן את העשייה שאלה ראשונה,יש לי מאורר קטן של כרטיס מסך ישן,רציתי לדעת אם אפשר להאריך את החוט שלו,וזה לא יזיק הוא נראה ככה: רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחתוך ולהוסיף מפסק או להאריך או להוסיף נורה הקטע שאני רוצה לשים כאלה לדים כמו שאנשים עושים בצדי המאורר שיאירו ואני חשבתי אולי לחבר את זה למתח שהמאוור מחובר אליו וראיתי גם בכמה אשכולות שיש בעיות עם כל הלדים והספקים ורציתי לדעת איך אפשר ליצור מן גוף תאורה קטן וחלש שהוא נסתר.. לא צריך להאיר את כל המארץ אלה ממש ממש קטן... פשוט יש לי מקום ערום מעל הצור…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by oreinis,

כל פעם שאני מתחיל משחק כבד המחשב שלי מכבה את עצמו ועולה מחדש. מפרט מחשב: מעבד INTEL CORE I7 920 לוח אם ASUS P6T זיכרונות PATRIOT 4GB 1333MHZ CL7 כרטיס מסך NVIDIA BFG GTX 280 1GB ספק כח APEVIA 680W זה חשוב אז תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by Mr Gadget,

איך זה למעשה עובד הרי UV היא קרינה נכון?(לא אמור להיות לה צבע) אז איך זה שראיתי קטודה בצבע ירוק UV?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם..! טוב אז ככה אני רוצה לבנות מעטן נייד לפלאפון התחלתי לתכנן בצייר ועכשיו סיימתי אני יעלה לפה את הקובץ ותגידו לי אם עשיתי את זה טוב ואם לא אז תגידו לי איך מה מה לעשות..??!?!? תודה אחים שלי..! NiMrOdS

• 4 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים