אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה מאיפה אני יכול לקנות חוט מולקס כזה ומאיפה אפשר לקנות גם לדים ונגדים עם מישהו מכיר חנות מסביבות ראשון או חולון שיגיד לי בבקשה תודה.....
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא P4 3.0 FSB 533 אם GEFORCE 6600 ואני צריך מאוורר חזק אך שיהיה שקט ככל האפשר(גם בעומס הציעו לי את BIG TYPHOON של THERMALTAKE אך ראיתי כמה מאווררים יותר חזקים רציתי לשאול אם לקחת את ה TYPHOON או שיש לכם הצעה אחרת. מחכה לתגובה מהירה אני רוצה לקנות היום 29/5/06 טווח הכסף הוא עד 300-400 אם יש הצעה יותר יקרה תשימו אותה ליד הרגילה ואני אבחר. עוד דבר אם מישהו יכול להסביר לי איך יודעים שהוא שקט ? על מה מסתכלים?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה קורה מודרים. התחדשתי בדרמל מבית יונדאי. מגיע עם ראש גמיש, 60 אביזרים ומנוע 210 וואט. הוא במבצע 150 לכל מי שמעוניין. השלב הבא הוא מודינג שאתחיל בעוד כמעט חודש. והייתי רוצה לדעת איזה ראשים וכו' לקנות. אני אעבוד על פרספקט ומתכות כמו המערכת הזאת. וכמובן ננסה לדחוס לשם את הכל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ס, אז ככה משעמם לי ואני רוצה לעשות מודינג משהו יפה ככה שלא יקח הרבה זמן ויראה טוב, מה אתם מציעים , עדיף להשקיע כמה שפחות כסף, תודה לעוזרים, אלי.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עברנו לפני כמה חודשים לבית חדש אבא רוצה להזמין בחור שעובד באלומיניום לגימורים אחרונים פה של מה שנשאר.. אז זאת ההזדמנות שלי כבר לקנות אלומיניום למארז.. אני מתכוון לקחת ממנו הצעה כמה הוא יקח לי על כמות אלומיניום שתספיק לי למארז.. אם זה לא יהיה סכום גדול מידיי (אני חוסך עכשיו לרישיון לאופנוע =\) אז אני אקנה ואבנה מארז נחמד בהתאמה אישית. עכשיו החלק שאני צריך אתכם! התחלתי לעבוד על כל מיני שרטוטים של מארזים, כל מיני רעיונות ודברים נחמדים. אני רוצה שהחבר'ה היצירתיים פה יתנו רעיונות ואפילו ישרטטו דוגמאות למארזים עם רעיונות נחמדים.. נוראה התלהבתי מהפרוייקט של אריק שיש פה.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן, משעמם לי והחלטתי שלא בא לי לנתר מהקירות. אני מחפש רעיון למוד ל932HAF. ביינתים חשבתי להכניס לדים אדומים למאווררים הלא לדיים שלו (יש מקום ללדים ותעלות לכבלים, השאלה זה איך כל העניין יראה על מאורר שחור ולא שקוף). יש למישהו רעיונות חוץ מזה?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לתכנן כבל שיחובר מדיסק קשיח (ATA) לטלוויזיה, ואני יוכל לנגן ממנו את הסרטים, ובוא נגיד על ההרד דיסק תהיה תוכנה (לדוגמא: BS player) שתנגן את הסרטים שבתוך ההרד דיסק... האם זה אפשרי? ואם כן, למישהו יש סירטוט או שיכול לעזור? תודה לעונים... ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
קניתי שלוש לדים המוכר שאל אותי אם 12V,אמרתי לו כן יש חוט אדום אחד שזה פלוס ושחור מינוס אני לא יודע לאן לחבר אותם בידיוק. תמונה של הלדים http://img239.imageshack.us/img239/4434/spa1635be3.jpg תמונה של המארז פתוח http://img156.imageshack.us/img156/5821/vvvhu7.jpg
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לעביר/להעתיק את כניסות הUSB מהחלק האחורי לקדמי.. איך אני עושה את זה?? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. אני רוצה לצבוע את המארז שלי בשחור אבל עם אפקט מראה. עכשיו הייתי בהום סנטר וראיתי שיש ספריי שחור רגיל ויש ספריי שחור לרכב(סוג של פח/מתכת) איזה מהם עדיף לצביעת מארז? 2. חובה להשים צבע יסוד(פרמייר) לפני צביעת מארז או שלא? 3. איפה קונים בונדו כי בהום סנטר ואייס(עם אוטו דיפו) לא מצאתי? 4. איפה לקנות דבק דו צדדי דק כמו בתמונה הבאה: 5. איפה ניתן להשיג דבר כזה: תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את הכבלים בלוח שלי epox 8rda+ הם נפוחים ויוצא מהם החומר שיש בהם. זה משפיע על המתחים של המעבד , אני לא מצליח למצוא לוח יד שנייה בעל יכולות ל OC לכן החלטתי להחליף את הקבלים. הייתי באריהב ואין להם קבלים בטמפ' של 105 יש לך משהו כמו 75 אם אני זוכר. איפה יש מקום ששם יש קבלים מחברות טובות, קניתם או שמעתם. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 80mm שאלה הפרטים שלו: V:12 A:0.16 לפי חישוב פשוט יוצא 75 OHM עכשיו האם זה החישוב הנכון? ואם כן זה 75 או 75K (כי שאלו אותי על זה בחנות ולא ידעתי לענות)? בעיקרון איזה נגד משנתה אני צריך.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אני רוצה לצייר משהו על המחשב אבל אני לא יודע באיזה נייר להשתמש בשביל לרסס עליו ... תגידו לי את שם הנייר ומאיפה אפשר להשיג אותו ... אם אפשר לינקים בבקשה נ.ב על איזה סוג ספרי אתם ממליצים .. אם אפשר אז תביאו לינקים בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלווווום לכולם ! בניתי מסך LCD למחשב עם חיבור LPT עד פה הכל תקין ועובד רואה ריבועים כאשר אני מדליק את המחשב מעכשיו יש בעיות בתוכנה LCDC אין חיבור LPT אלא רק COM - אלא אם כן יש משהו שלא ראיתי ??? CrystalControl - התוכנה עובדת מזהה את המסך ומציגה עליו נתונים אבל היא מציגה את הכל בג'יבריש (אפילו את התאריך היא לא מציגה טוב )??? מישהו יודע ויכול לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כרגיל למי שזוכר אותי נדבקתי בחיידק נוסף הרעיון הכללי הוא לקחת מערכת רדיו דיסק של רכב (כולל מגבר ורמקולים) ולחבר אותה בקופסת תחמושת ישנה (מעץ, של פגזים, חוקי לגמרי) השאלה שלי היא מבחינת חשמל עם איזה הספק אני צריך להתמודד? והוולטאז'? נראה לכם בר עשייה?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
תודה לכל מי שיעזור.. אסף.
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קראתי את רב הנעוצים שיש כאן, ואני רוצה לוודא משהו (ממש לא בא לי להרוס את המארז) כדי לקדוח חורים במארז לצינור קירור מים 3/8" אני צריך לעשות את הקדח (13 מ"מ לכל צינור) ואז לשייף את הקדח עם ראש שיוף וליטוש. האם קיים גם מכסה גומי לקניה כמו זה שמגיע עם מארזים מיועדים לקרור מים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הרגע קיבלתי קתודה בצבע סגול שנשלטת גם ע"י קול היא ממש חלשה גם אם אני מגביר את הפוטנציומטר זה לא משנה אז חשבתי שהיא אולטרא סגול אבל היא לא מאירה שום דבר כגון חולצה לבנה ,דברים לבנים אחרי.. בנתיים אין לי תמונות.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי שני שאלות לפלאפון ישן שלי..! 1. יש לי פלאפון ישן אם אינפרא אדום אז השאלה שלי היא אם אני יכול לפרק את האינפרא אדום ולחבר למחשב.? 2. והשאלה השנייה אם אני יכול לחבר גם את המסך למחשב (מסך קטן) תודה מראש נמרוד
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני הולך לעשות את הפרויקט מודינג הראשון שלי. הפרויקט יהיה בעצם יצירת מחשב "לינוקסי" מחשב ללינוקס (פרטים בעוד כמה זמן) בקיצור יש לי כמה שאלות בשביל ההתחלה שאני אדע איך לתכנן את העשייה שאלה ראשונה,יש לי מאורר קטן של כרטיס מסך ישן,רציתי לדעת אם אפשר להאריך את החוט שלו,וזה לא יזיק הוא נראה ככה: רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחתוך ולהוסיף מפסק או להאריך או להוסיף נורה הקטע שאני רוצה לשים כאלה לדים כמו שאנשים עושים בצדי המאורר שיאירו ואני חשבתי אולי לחבר את זה למתח שהמאוור מחובר אליו וראיתי גם בכמה אשכולות שיש בעיות עם כל הלדים והספקים ורציתי לדעת איך אפשר ליצור מן גוף תאורה קטן וחלש שהוא נסתר.. לא צריך להאיר את כל המארץ אלה ממש ממש קטן... פשוט יש לי מקום ערום מעל הצור…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכל פורום אלקטרוניקה ומודינג! אז ככה - יש לי 2 שאלות: 1. יש אפשרות להכין גריל בעצמי למאוורר? 2. יש אפשרות להוסיף דלת למארז שאין בו דלת? ברור ששניהם אפשריים תאורטית, השאלה היא כמה אני יסתבך איתם........ תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי פליקר כמו של מסיבות ואני לא רוצה שהוא יהבהב... איך עושים?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
אני חדש מאוד לקטע של המודינג והכל.. יש לי מארז עם צד אחד שקוף.. ואני רוצה לעשות אותו יפה יותר.. אני לא מבין בחומרים פרספקס וכל זה.. אבל יש לי את כלי העבודה הנדרשים.. דיסקים וכל אלה יש לי חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ברעיונות והכוונות לגבי חומרים ואיך לעשות כל מני דברים נחמדים ו\או רעיונות נחמדים למודינג.. תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-