אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
עיינתי בעמוד המדריכים ובכמה מדריכים שונים ברחבי האינטרנט בחיפוש אחרי מדריך בניית ריובאס פשוט... אשמח אם מישהו שמבין באלקטרוניקה יוכל להסביר לי מה החשיבות בשימוש במייצב מתח ומדוע אי אפשר לחבר את הנגד המשתנה פשוט בחיבור ישיר למאוורר?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030774264&postcount=127
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להציא הזמנה מג'אב אבל לא ידעתי איזה גודל (באינץ) להזמין לפי מה שהבנתי אני צריך אורך של 10-12 פיט ועשיתי קצת חיפוש אבל יותר מהאורך לא מצאתי כלום אני רוצה את הסליבים בשביל הספק אם זה משנה ו..........אה כן תמליצו לי על קטודה UV בתודה עידו
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ארבעה לדים אדומים שעובדים על 2 וולט וכפי שאתם יודעים בחיבורי המולקס במחשב יש את הצהוב שהוא 12 וולט והאדום שהוא 5 וולט האם יש אזשהי דרך להפעיל את הלדים איתם על ידי חיבור נגד כלשהו או משהו כזה דרך חיבורי המולקס.....תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, מחפש נורה בודדת בעלת הברגה רגילה (e27) שתאיר לי ממש חזק לפינת אוכל וחדר שינה גדול. חיפשתי בחנויות שונות ולא מצאתי משהו חזק. שיהיה עם אור לבן תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי IBM THINKPAD X20 הוא אחלה מתייחס אלי יפה וכנ"ל אני אליו, אבל בעייה אחת, הוא רועש בטירוף! חשבתי על זה שאולי שימון קל יטפל בעניין או לא יודע מה, אבל הרעש בלתי נסבל, אני רוצה לפרק ולנסות לסדר, מישהו ניסה לפרק לאפטופ בעבר? יכול להפנות אותי למקום שבו דנים בעניין? משהו? אני לא רוצה להרוס כלום =\
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
ברשותי מארז עם האוורור הבא: 2 מאווררים מקדימה - מכניסים אוויר 2 מאווררים מאחורה - מוציאים אויר מאוורר בצד המארז שמכניס אוויר. מאוורר של הספק כוח (ליברי 500). האם הסידור שלי טוב ? צריך לשנות משהו ? מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מפתח על לוח UNO, והרמתי פיילוט של מוצר עובד. כעת אני מעוניין לצאת ליצור המוני. 1. האם אני יכול להעביר את הקוד שלי ללוח Arduino קטן יותר ? 2. אם מדובר בכרטיס מסוג אחר מה השלבים שצריך לעבור? תודה, שמוליק
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אוקי זה מודינג הראשון שלי בעיקרון מה שישאר מדלת המארז זה רק האיש והשאר זה פרספקט לדים של אדום וכחול מאוורר 80 מילימטר וגריל שאני יעשה לבד התיעצויות: א) האם יותר יפה להשאיר ככה שהאיש הוא מה שנשאר מהמארז או לחרוט את האיש בפרספקט ואז לעשות הכול בפרספקט הנה התכנון שעשיתי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי מאוורר ישן ויש בו 3 חוטים אחד צהוב,אחד שחור, ואחד אדום. לאיפה אני מחבר את כל אחד מהחוטים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתלבת בין שני דברים: לקנות גריל מוכן, או לעשות אחד. אני יכול להשיג קפיץ בקוטר 5 מ"מ באורך מספיק למה שאני מתכנן (הממחסן שאני עובד בו ... מי אמר שאפסנאים לא דואגים לעצמם דבר ראשון???) אני חשבתי על גריל מרובע עם הכיתוב IG, בתוך משושה (אולי מאוחר יותר אני אביא תמונה...). הקפיץ מגיע במצב מקווץ לגמרי (אין רווח בין העיגולים) והוא די קשיח, בצבע נחושת/ זהב. או לקנות איזה גריל מוכן ויפה : מה אתם אומרים... ואיך אני יכול לחבר את הקפיץ (אני מתכוון לחלק אותו לכמה חלקים, ואני צריך לחבר אותם... הלחמה לא תחזיק וריתוך לא יצא יפה... חשבתי על דבק מגע, אבל אני לא חושב שהוא יחזיק... הקפיץ די חזק, ואני אצתרך לקופף אותו קצת...)
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאוורר ArcticFan AF8025 PWM 80mm אין לי מושג לאן\איפה לחבר אותו . יש לו 3 יציאות מוזרות . יש לי לוח ישן ASUS P4P800SE 865. יש איזה קומבינה לחבר אותו? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם זה מה שנקרא חיבור 3 פינים במאורר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מדבר על הנייר השחור הזה שמעליו שמים דף ומתחתיו שמים דף ואז כשרושמים על הדף העליון הוא עובר לדף התחתון פעם היו משתמשים בזה לכתיבת חשבוניות בעסקים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן רכשתי לי כמה מטרים של פרקורד 550 ואני רוצה להסליב את רוב הספק מודולרי של קרוסאיר השאלה שלי היא האם יש סדר מסויים לאיך החוטים נמצאים בקונקטור בכניסה מהספק והיציאה השניה של הקונקטור ? האם זה משנה אם אני אחבר אותם לפי הנראות של העין ? אני יודע שבכבל 21 פינים יש סדר מסויים וקבוע ( כי המתחים שונים ) אבל האם בכבלים כמו של ההזנה למעבד או לכרטיס מסך גם יש סדר קבוע ? אני מאד רוצה להתחיל פשוט מפחד לעשות טעות שתשרוף לי תמערכת תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש neon שלא יעלה על 100 שקל ושהאור שלו לא היה חזק במיוחד או אפשרות לכיבוי בצורה נוכה(ככה שזה לא יפריעה לי בלילה) בצבע כחול תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי רוצה להתייעץ לגבי הוספת מאוורר עליון למארז, כרגע על המארז: Scythe Kaze-Jyuni בחזית דוחף פנימה 12 ס"מ 1200 RPM Scythe Kaze-Jyuni אחורי מוציא החוצה 12 ס"מ 1200 RPM על שלישיית דיסקים של WD יש את המאורר הדיפולטיבי של המארז (כחול). הייתי רוצה לדעת האם יש מקום להכנסת עוד מאורר בחזית ועוד אחד בגג המארז, כמו כן חשבתי על קניית דלת מארז עם מאוורר מובנה של 25 ס"מ . כמובן שאני לא חושב על הכל יחד אלא מנסה להשיג תוצאה טובה בלי להרעיש מדי. <מונה מצורפת> [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320746231487&ssPageName=ADME:B:BODO:US:1
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
יש לי מלא חוטים מההארד דיסק..מהסי די מהפלופי מהספק בלה בלה בלה ...בקיצור מלא חוטים איך אני יכול לסדר אותם..?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבקשה הקטנה שלי בכותרת!! תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להאריך את החיבורי אודיו שיש מאחורה במארז לקדמת המארז. מצאתי לוח כזה שעליו יש חיבור אודיו וחיבור למיקרופון והוא מתחבר ללוח אם. השאלה איך אני מחבר אותו ללוח אם? הלוח אם שלי הוא MSI 945PL מקווה שהבנתם אם לא אני אעלה תמונה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש חנות אלקטרוניקה שתצרוב לי קובץ HEX (או asm) על PIC16F84.. באזור המרכז (כפ"ס וכאלה..) יכול להיות שזה אפשרי באחת החניות באזור שדרות הר ציון בתל אביב? עוד לא יצא לי לטייל שם ולשאול.. אין לי טעם לבנות לעצמי צורב בשביל שימוש של פעם/פעמיים...
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק מיני של נגן ארקוס. הגודל שלו הוא 5X7 ס"מ. אין לו חיבור פינים, זה מין חריץ כזה מה אפשר לעשות איתו? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קיצר ככה המאוור כרגע עובד על 7 וולט ....הוא 120 ממ שלTL . ה CFM שלו די נמוך כרגע לא יודע כמה אבל פחות מ 40 לפי הבנתי ...האם ניתן לעשות מוד ל 8 9 10 וולט :s05:הוא ממש חירשי ב 7 וולט .
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-