עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יענו הכפתורים של הריסט וההפעלה

2. Started by oreinis,

כל פעם שאני מתחיל משחק כבד המחשב שלי מכבה את עצמו ועולה מחדש. מפרט מחשב: מעבד INTEL CORE I7 920 לוח אם ASUS P6T זיכרונות PATRIOT 4GB 1333MHZ CL7 כרטיס מסך NVIDIA BFG GTX 280 1GB ספק כח APEVIA 680W זה חשוב אז תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  3. המפתח של הרכב (שכחתי את השם של המנגנון) עובד על שיטה פשוטה של סגירת מעגל בין 2 חוטים? כמה לדעתכם עולה מנגנון כזה והאם אפשר להשיג אותו בחנויות של מפתחות? (איפה שמשכפלים וכו') ולענין אחר: פירקתי לוח אם וכעת יש לי מבחר של 2 מעבדי פנטיום 2 (לא במצב טוב אני מודה, אתם לא מאמינים איזה קשה זה לפרק אותם, אבל למדתי את השיטה רק לאחר שפירקתי 2, פשוט שימו מעל הגז לכמה שניות ארוכות וזה פשוט יצא בקלות) 2 צ'יפים של אינטל, כמה ג'וקים, ומלא זכרונות הוספתי את המעבד השני למפתחות, את הראשון יש לי כבר די הרבה זמן, אני לא בטוח ש2 יהיה נוח אז אני רוצה להוציא אותו שמתי בינתיים ג'וק ארוך בריץ' רץ' של הקלמר וזה די מגניב, ואת הצ'יפ הקטן שמתי בארנק. אבל יש לי עוד צלעות קירור קטנות וצי'פ גדול ו…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  4. אני בא מרקע של תכנות.. אז את התפיסה של 1 = כן, אמת, true, ושל 0 = לא, שקר, false וכו' אני מבין, אבל אני לא מבין איך מגיע המידע, באיזה ערך מתחיל המעגל, ומה אני עושה עם המידע הזה? עוד משהו, זה הדבר היחידי שאפשר להעביר בעזרת האלקטרוניקה? אין נתוני STRING (מחרוזות), INT (מספרים שלמים) וכדומה שמועברים גם כן?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by re5pect,

3.6v אפשר להשתמש בבטריה הזאת לסופר לדים?(בלי קשר לנגדים) או שימושים אחרים חוץ מאלחוטי בקיצור,אפשר להשתמש בה לשימושים אחרים חוץ מלאלחוטי?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  6. *חיפשתי ולא מצאתי בפורום תשובה לשאלתי* שלום.! קניתי עטים כמו שמישהו רשם בפורום שהוא רנה. עכשיו רשום על העט שהוא עם מטלי(metallic) עכשיו קניתי את העט של stadler 465 איך אני יודע אם העטים רגישים לuv נ.ב הם בצבעים של אדום וכחול.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  7. קודם כול אני מקווה שזה קשור לכאן (לדעתי זה קשור לכאן כי זה יותר אלקטרוניקה מאשר ציוד הקפי) אבל אם לא בבקשה תעבירו לציוד הקפי. עכשיו... יש לי ג'ויסטיק עם חיבור GAME (אני חושב שככה קוראים לזה) ויש לי לוח אם P35 ואין לו את החיבור הזה, האם אפשר לקנות או לבנות שנאי מחיבור GAME לUSB? תמונות למטה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by blinkybill,

יש לי מסך של מוטורולה E1000 עם איזה בקר ועם איזה תוכנה אוכל להשתמש בו? יש למישהו איזה מדריך למסך הזה? כי אני לא מצאתי... תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  9. Started by arikam,

אז ככה, יש לי מאוורר D12SH-12 של חברת Yate Loon, אותו קיבלתי עם ה 6A19 שקניתי לאחרונה, אלו הנתונים שלו מאתר היצרן: # Air Flow: 88 CFM # Fan Speed: 2200 RPM # Noise Level: 40 dBA # Current: 0.30 Amps # Fan Size: 120x120x25 MM יש לו חיישן ירוק כזה, שאם אני מבין נכון הוא בעצם נגד שמשתנה כתגובה לחום הוא דיי דומה לזה: עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להשתיק אותו בלי מוד 7V כי הבנתי שזה לא ממש בריא לספק כח, אולי אני יכול לחתוך את החיישן ולשים במקומו נגד או נגד משתנה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by SD Project,

אהלן ח'ברה... בקשר למוד הזה... http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 יש לי את הדבר הזה בתמונה... שתי שורות לדים של 16... 16 ירוקים 16 אדומים... אני רוצה לעשות את אותו דבר שיש במוד... אז ככה במקום 8 לדים יש לי 16 זוגות של 2... ככה שאני מחבר 4 לדים (שתי זוגות על חוט צבעוני אחד מהLTP) השאלה שלי ככה.. הלדים הם 3.7 וולט כנראה, ככה שאני צריך 68 אום... אז איך אני מחבר 4 לדים על נגד אחד ?! מקבילי או טורי ?! ואיך אני יכול להיות בטוח שהלדים הם באמת 3.7 ?! חיברתי אותם לשנאי 3 וולט 500mA הם פעלו סבבה לא נשפרו לא כלום... תודה לעוזרים, מי שיכול להתחבר אליי לאיסקיו אני יודה לו עוד יותר... ניאו.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by dinsh,

היי! יש לי leptop ישן שמתו לו הזכרון ולוח האם כך שהוא טוטאלוס אבל המסך שלו תקין לחלוטין ואני רוצה לעשות ממנו משהו.... למישהו יש רעיונות? למשל אולי טלויזיה LCD 14" קטנה?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by RT-PRO,

טוב, המחשב היה פעם לבן ומשעמם, אחרי קצת מחשבה לדים וספריי מתאים המחשב נראה ככה http://www.casavox.com/index.asp?page=rate&rid=139 (תעברו שם לתמונה האחרונה) מה אתם חושבים ?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  13. בוקר טוב, יש לי 2 קתודות עם שנאי, ומעגל לדים מהבהבים. האם ניתן לחבר בין הקתודה לבין הלדים? ואם כן, איזה כבל לחתוך? תודה לעונים! ועוד משהו אם אפשר: יש לי 2 כניסות P2 (לא פלאגים), ויש להם 3 פינים (כמו בתמונה למטה). איזה LEFT איזה RIGHT ואיזה GROUND? http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/Stereo/TAL_ST%20018_resize.jpg[br]פורסם בתאריך: 14.03.2007 בשעה 08:05:53 עדכון: ציירתי סכמה, אני צריך שתגידו לי את דעתכם, וגם אני צריך לדעת מה קורה אם אני יוצר מפצל P2, אבל משתמש רק בLEFT/RIGHT וGROUND?בעע רגע, זה בסדר בכלל? הרי הקתודה מתחברת ל12V משלה, איפה זה נכנס פה? :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by Rhx,

סתכלו אני רוצה לקנות מד טמפ' למארז כי אין לי תקציב למארז חדש אז ככה הוא עולה 157 ש"ח זה סביר או שלא שווה לקנות ? הנה זה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=13000221&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=140 אם אתם מוצאים בשבילי יותר זולים או יותר טובים אז אני אשמח,ואודה לכם אם תביאו מחנויות כמו LogicPC/Pandas/KSP

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  15. Started by nimrods,

שלום לכולם..! טוב אז ככה אני רוצה לבנות מעטן נייד לפלאפון התחלתי לתכנן בצייר ועכשיו סיימתי אני יעלה לפה את הקובץ ותגידו לי אם עשיתי את זה טוב ואם לא אז תגידו לי איך מה מה לעשות..??!?!? תודה אחים שלי..! NiMrOdS

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  16. היו לי שני מאוורים אז בניתי לי את הדברים האלה אד שאני יעשה מודינג למחשב: קירור לידיים: מאוור להוצאת אדי הלחמה הצד בלי המאוור יוצא מהחלון מוציא את האדים הרעילים:

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  17. מישהו ניסה?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by ryan_b,

ברוב כונני התקליטורים הפשוטים, יש חיבור לאוזניות, ווליום ועצור ונגן. האם זה אפשרי להמיר את החיבור של הכונן מהכונן לכרטיס קול למשהו שיוכל להתחבר לרמקולים? והאם יש מצב להשתמש בממיר כלשהוא כדי לחבר את הכונן לתקע החשמל במקום לחיבור המולקס? תודה

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by wow,

http://www.mnpctech.com/GalDeuce.html או אולי איפה יש להשיג מדבקות כאלו. לא מדהים?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  20. שמתי מאורר על החלון, עכשיו אני לא יודע איך לחבר לו חשמל, אם אני יחבר לו מקור מתח מתוך המחשב אני לא יצלח לפתוח את דלת המארז ניסיתי לשים מין חיבור מולקס 2 ראשים....אבל זה עושה לי קצר כשאני מנתק את המגע בין מקור המתח (12וולט מהמחשב)....מה לעשות????

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by Rstech,

יש לי כבל סאטא צהוב זוהר ככל הניראה עכשיו אמרתי לעצמי אם כבר אז כבר מה אני צריך בשביל שיזהר? יש לי קדוטה אדומה מאוור עם לד כחול ואדום ומאוורר זלמן שלי הוא עם עם לד כחול אף אחד מהם לא גורם לזהור וכילמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  22. יש הרבה רעיונות (אומנם לא שלי אבל אין להרבה אנשים כאלה דברים) הרעיונות הם ככה, מד סל"ד שיראה עד כמה המעבד עמוס. הכנת פנל שליטה למאוררים כולל מד וולטמטר ונגד משתנה לכל אחד. מד הספק (הרי כולנו רוצים לדעת כמה המחשב שלנו צורך) כמו כן הכנה לקירור מים. כפתור הדלקה בצורת סוויצ' לרכב. ואולי בעתיד הרחוק יותר מסך מגע קטן בקדמת ופאנל. השאלות, האם כל המדי סלד עובדים באותה צורה? איפה אפשר להביא תוכנה לדבר כזה? הבנתי שיש אחד ביצור סדרתי, מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by Psychedelic,

בקשר למדריך באתר אני יכול להשתמש במסך של מחשבון? או אפילו בכמה?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by re5pect,

ראיתי את הממיר הזה ורציתי לדעת אם ניתן לבנות את זה מחלקים יחסית בסייסים ונגישים יחסית.. אם אי אפשר, אני מבקש לא להתחיל לרשום ספאם וסתם שטויות כמו שלצערי לעתים לא מעטות קורה בת'ראדים מסויימים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  25. נכון יש את הכלים לחריטה בעץ וכדומה סכינים כאלה ניראה לי משהו כזה http://www.nagaroot.com/gallery2/d/572-2/a.jpg אז האם אפשר לחרוט אם זה? כמובן שאני יצטרך לעבור על אותו הדבר מספר פעמים אין לי דרמל ואין לי אפשרות כספית כרגע ליקנות זה מיועד לפרוייקט חד פעמי הפרספקט בא ברוחב מטר וגובה 42 ס''מ ועובי 0.4 או 0.5 מ''מ ועוד שאלה כדאי ליקנות 8 לדים אולטרה לייט ולחבר אותם לבטרייה 9 ואט כול 2 לדים בכול צד וכול לד מחובר ל בטרייה של 9 וואט פרוייקט זה אינו מודינג למחשב אבל זהו מודינג והוא מתאים לפה ואם אפשר לחרוט אם הכלי שאמרתי אז צריך פלוס לעבור עליו אם מקדחה שכמובן היא לא תקדח בתוך הפרספקס אלה תשפשף אותו תודה למי שיענה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.