עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. רוצה להסיר המאורר שבספק כוח מה עליי לעשות לשם כך? להוסיף הטסינקים ומה עוד? תדריכו אותיי .. כי המאורר כבר מרעיש ובכלל לא רוצה אותו... רוצה ספק שקט לחלוטין למי שמבין בזה... שידריך אותיי כי כפי שאני יודע רק 2-3 טרנזסיסטורים מתחממים בספק ...אז אם שיש למישהו ידע ומוכן לעזור לי בבקשההה כי בטוח שהרבה רוצים זאת תודה

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by JSK,

שלום, אני עומד לקנות את המארז Sunbeam Transformer, ורציתי לרכוש לו קתודה או שתיים כחולות. אז דבר ראשון, כמה קתודות צריך כדי להאיר את כל המארז (כל החלל הפנימי)? דבר שני, איפה אפשר לקנות קתודות כחולות איכותיות אבל במחיר זול יחסית? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by SD Project,

אהלן ח'ברה... בקשר למוד הזה... http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 יש לי את הדבר הזה בתמונה... שתי שורות לדים של 16... 16 ירוקים 16 אדומים... אני רוצה לעשות את אותו דבר שיש במוד... אז ככה במקום 8 לדים יש לי 16 זוגות של 2... ככה שאני מחבר 4 לדים (שתי זוגות על חוט צבעוני אחד מהLTP) השאלה שלי ככה.. הלדים הם 3.7 וולט כנראה, ככה שאני צריך 68 אום... אז איך אני מחבר 4 לדים על נגד אחד ?! מקבילי או טורי ?! ואיך אני יכול להיות בטוח שהלדים הם באמת 3.7 ?! חיברתי אותם לשנאי 3 וולט 500mA הם פעלו סבבה לא נשפרו לא כלום... תודה לעוזרים, מי שיכול להתחבר אליי לאיסקיו אני יודה לו עוד יותר... ניאו.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  4. שלום יש לי מצביע ליזר ואני רוצה לעשות את התהליך הבא יש כאן אולי מישהו שמבין בדברים האילה ויוכל לעשות זאת ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  5. איפה יש חנות אלקטרוניקה הכי קרובה לאזור חדרה ?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by yonatan_ca,

או קיי אז ככה ... יש לי מקלט אינפרא אדום ישן של PB פאקארד בל אני רוצה לחבר אותו למחשב ואני לא מצליח להגדיר אותו בשום דרך יעני זה לא מזהה לי אותו... יש איזהשהו דרייבר או משהו שיכול לעזור לי לדעתכם!? מצורפת תמונה .. אם אני לא טועה זה מתחבר ל COM ופשוט זה לא מזהה ... מה יכולה להיות הבעיה!? הנה קישור לתמונה http://j103.spd.co.il/I3010001.JPG

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by nehmia,

השאלה בכותרת...

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  8. אפשר עזרה ? יש לי איזה 50 לדים ורציתי להשתמש בחלק מהם כדי להאיר את המארז.. הלדים הם לא אולטרה ברייט הם בצבע אדום רגילים.. http://wuarchive.wustl.edu/pub/aminet/pix/misc/warp-led.jpg

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by gigabot,

שלום לא הבנתי את העניין של הפוטנציומטר בשביל מה הוא ואיך מחברים אותו אשמח לפירוט, את שאר המדריך הבנתי וכבר חילקתי למספרים (אחלה מדריך!)

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by wow,

http://www.mnpctech.com/GalDeuce.html או אולי איפה יש להשיג מדבקות כאלו. לא מדהים?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  11. לפני תחילת הפרויקט שלי שהוא יתחיל רק שבוע הבא שאני יחזור מהבסיס .... אני רוצה לראות כמה שיותר תמונות של מארזים שנעשו לגמרי מפרספקט לראות צורות צבעים וכו וכו כול רעיון שרק אפשר בכדי לעשות לי מארז מטורףףף ומבטיח שיהייה כזה חח.. תודה יחיאל בן חמו

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  12. אני רוצה לבנות macro ring למצלמה שלי. צריך לדים לבנים חזקים שמאירים בעוצמה למרחק של לפחות 30cm . האם למישהו יצא פעם לעבוד עם משהו דומה או יודע איפה אפשר לקנות כאלו?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  13. Started by ElemenTal,

סימתי עכשיו להכין את זה: http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ לא עובד בכלל (בשתי המצבים) כמה שאלות שאולי זאת הבעיה: כתוב במדריך - So you have to decide to get the left or right channel and connect with the left pin from the Tip31 ואחרי זה - You have to connect the ground from P2 connector to the right pin of the Tip31 - מה הם דפוקים ??? איזה מהם הוא הנכון ? לחבר את אחד הקטנים לשמאלי של TIP או את הגדול לימני של TIP ? שאלה שניה: איך אני יודע מה הוא הימני ב TIP31 ? אני חברתי כך: כשמה שכתוב אליו מופנה אלי אז חברתי אל הימני. אבל לפי זה זה מחובר לשמאלי, אז ה TIP31 בתמונה הפוך או מה ? ואז את הימני של ה P2 (שד"א גם פה אני לא יודע מה הימני והשמאלי …

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by bamenny,

שלום, אני רוצה לבנות כפתור ווליום חיצוני (פאסיבי) לכרטיס הקול שלי הוא צריך להיות ממש פשוט (כניסת סטראו -> פוטנציומטר -> יציאת סטראו) והוא צריך להיות הכי הכי הכי הכי הכי איכותי שאפשר. 1. האם באמת כל מה שאני צריך זה כניסה ויצאה סטריאו ופוטנציומטר? 2. איפה אני יכול למצוא את הרכיבים האלו ברמה הכי גבוהה שיש? אשמח לעזרתכם, מני.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by night-fire,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב HTPC ממארז של וידיאו . כמו שכולכם יודעים אי אפשר להכניס ספק לתוך קופסא של 2 סנטימטר אז צריך לפרק אותו .. עכשיו לשאלה-אני רוצה לפרק את הספק ולהכניס אותו לתוך הקופסא ופעם הקודמת שעשיתי את זה חטפתי זרם (רק הוצאתי תספק מהקופסא ושמתי אותו בתוך מארז של וידיאו יחד עם כל רכיבי המחשב). מה עליי לעשות כדי שזה לא יקרה לי שוב? או יותר מדוייק , איך אני אמור לעשות את זה בצורה נכונה כדיי לא לחטוף זרם ושהוא יפעל גם אחרי שאני יוציא אותו מהקופסא שלו? תודה רבה מראש :]

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by itaysp,

דוד חיבר לי מסך LCD גרפי, 2X16 אני חושב. אני משתמש בוינדוס אקס פי. כשאני מחבר אותו לחשמל של המחשב ולחיבור של המדפסת יש חיבורים על חצי מהמסך, ולאט לאט הם מתבהרים עד שהם נעלמים. ניסיתי להציג נתונים על המסך עם CrystalFonts PowerLCD LCD smartie ובאף אחת מהם זה לא עבד. התקנתי את הדריבר של I/o.. זה לא עזר. עכשיו אני נזכר, שאני בניתי את מסך ה LCD שלי, 2 שורות ולא גרפי, הייתה אותה בעיה אבל אני חשבתי שבניתי את המסך לא נכון! מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by iakovl,

חבר שלי רוצה לדעת איך פותחים את חיבור שSATA על מנת להחליף לו כיסוי אני מדבר על החיבור החשמלי SATA

18. Started by DARK_KNIGHT,

שלום לכןלם יש לי שאלה מאוד חשובה : ההורים שלי נוסעים לארצות הברית הייתי רוצה לדעת אם שווה לי לקנות דרמל בארצות הברית ואם כן מה הדגם המדויק???????????????

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by Moty_p,

שלום לכולם איפה אני יכול לחפש כבל של ATA100 (IDE) שהוא היה ארוך משהוא כמו מטר או חצי מטר

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by RT-PRO,

טוב, המחשב היה פעם לבן ומשעמם, אחרי קצת מחשבה לדים וספריי מתאים המחשב נראה ככה http://www.casavox.com/index.asp?page=rate&rid=139 (תעברו שם לתמונה האחרונה) מה אתם חושבים ?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by CyberBot,

מישהו פעם הביא פה אתר אמריקאי של כלי עבודה כמו ACE כזה אני זוכר שאתר היה ברקע אפור עם כתוביות בצהוב תודה מראש למוצא

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by Rhx,

סתכלו אני רוצה לקנות מד טמפ' למארז כי אין לי תקציב למארז חדש אז ככה הוא עולה 157 ש"ח זה סביר או שלא שווה לקנות ? הנה זה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=13000221&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=140 אם אתם מוצאים בשבילי יותר זולים או יותר טובים אז אני אשמח,ואודה לכם אם תביאו מחנויות כמו LogicPC/Pandas/KSP

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  23. חבר'ה היה לי מחשב נייד והוא התקלקל הלוח האם נשרף מסיבות שאינם ידועות לי בכל אופן פרקתי אותו לגורמים וחשבתי אולי אפשר לחבר את העכבר שלו למחשב הבייתי זה כמו משטח שמזוהה על ידי האצבע (טוב אתם יודעים על מה אני מתכוון) והשאלה האם צריך שבשיל זה בקר או משהוא או סתם לחבר את זה למחבר כמו של עכבר (שגם את זה אני לא יודע איך לחבר מה לחבר למה) ועוד משהוא את המסך פרקתי לגמרי והבקר נמצא על הלוח אם כנראה הוא מולחם מלמטה ואין לי אפשרות להוציא אותו שאלתי אם יש משהוא חלופי שאפשר להשיג\לקנות על הבקר כתוב כך בתמונה שנמצאת עליו רואים שהוא של ATI שורה ראשונה RAGE MOBILITY-M1 שורה שניה 216M1SBBGA52 שורה שלישית G00707.1 שורה רביעית 5090608.MI שורה חמישית 0033AA שורה שישית TAIWAN תודה מראש ל…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by Liran Cohen,

אהלן, יש לי סרבר freenas שבניתי עם Mini itx עם מארז bitfenix prodigy m. אני מעוניין שהוא יהיה בתוך מזנון סגור, חשבתי להוסיף למזנון מאוורר מאחור, האם מאוורר שימשוך את האוויר החוצה יהיה מספיק? או שאני צריך לחשוב גם על מאוורר שיספק אויר פנימה? אשמח לדעות או ניסיון ממישהו, חשוב לציין שמפרט המחשב וצריכת החשמל שלו היא מינימלית. Intel Core i3 8100 תודה

25. Started by דור28,

אני רוצה להתקין HD הבעיה היא שלא תמיד הוא יהיה מאוזן [ מדובר בשולחן מתכוונן] אם עדיף להתקין אותו בעמידה [עם סיבוב]?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים