אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
בניתי את המקלט לפי המדריך באתר קבלו תמונות: הפתח למקלט: העכבר פתוח: השתמשתי בקו טלפון כדי שאני יוכל לנתק את הכבר בלי להוציא את הכבל מהמחשב: המקלט לצד העכבר שלי:
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לא הבנתי את העניין של הפוטנציומטר בשביל מה הוא ואיך מחברים אותו אשמח לפירוט, את שאר המדריך הבנתי וכבר חילקתי למספרים (אחלה מדריך!)
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ראיתי את הממיר הזה ורציתי לדעת אם ניתן לבנות את זה מחלקים יחסית בסייסים ונגישים יחסית.. אם אי אפשר, אני מבקש לא להתחיל לרשום ספאם וסתם שטויות כמו שלצערי לעתים לא מעטות קורה בת'ראדים מסויימים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איפה יש חנות אלקטרוניקה הכי קרובה לאזור חדרה ?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חבר'ה היה לי מחשב נייד והוא התקלקל הלוח האם נשרף מסיבות שאינם ידועות לי בכל אופן פרקתי אותו לגורמים וחשבתי אולי אפשר לחבר את העכבר שלו למחשב הבייתי זה כמו משטח שמזוהה על ידי האצבע (טוב אתם יודעים על מה אני מתכוון) והשאלה האם צריך שבשיל זה בקר או משהוא או סתם לחבר את זה למחבר כמו של עכבר (שגם את זה אני לא יודע איך לחבר מה לחבר למה) ועוד משהוא את המסך פרקתי לגמרי והבקר נמצא על הלוח אם כנראה הוא מולחם מלמטה ואין לי אפשרות להוציא אותו שאלתי אם יש משהוא חלופי שאפשר להשיג\לקנות על הבקר כתוב כך בתמונה שנמצאת עליו רואים שהוא של ATI שורה ראשונה RAGE MOBILITY-M1 שורה שניה 216M1SBBGA52 שורה שלישית G00707.1 שורה רביעית 5090608.MI שורה חמישית 0033AA שורה שישית TAIWAN תודה מראש ל…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם...! מצאתי אתמול מחשב ישן והחלטתי לחלץ ממנו את המאורר שישב על צלעות הקירור של הCPU ואת המאורר מספק הכוח... (מצורף תמונה) הבעיה היא כזאת לשניהם אין חיבור מולקס ככה שאין לי לאן לחבר אותם... רציתי לדעת האם ישנה דרך לשנות להם את החיבור כך שאני יוכל להשתמש בהם והאם אין סיכון בליקיחת רכיבים ישנים למחשב חדש...? תודה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היות וזה קשור לאלקטרוניקה אני שם את זה פה מנהלים בבקשה לא להעביר יש לי נייד של קומפק פרסריו 2100 והמסך מוחשך חשבתי שזה קטודה שנשרפה אבל לפני שהלכתי לקנות קטודה אמרתי אולי כדי לראות אם היא באמת נשרפה לכן פתחתי את המסך ובדקתי את היציאה לקטודה ואין בה בכלל זרם אז אולי בכל זאת המנורה כן עובדת שאלתי לחברי הפורום היותר מבינים היא :מסך 14.1 איזה V צורכת הקטודה הקרה שלו כדי שאנסה לחבר מקור מתח זהה לקטודה ואראה אם הבעיה היא באינורטר או בקטודה עצמה (כדי לראות אם האינוורטר מוציא זרם חיברתי אליו רמקול קטן ואין שום רחש!!)
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפרוייקט קטן שאני עושה אני צריך שמנוע מסויים יסתובב ויגרום לפיסת מתכת לנוע קדימה ואחורה {כמו מטוטלת http://62.90.118.184/_Uploads/107pendulum.png} חשבתי על גל ריבועי בתדר נמוך מאוד או על כמה סרטוטים שניסיתי אשמך אם יהיו ניסיונות לפתרון לכל אחד צורת חשיבה משלו לכן כל אחד יכול לתת פתרון מדיוק{אפילו אם יש משהו כזה קיים גם אפשרות נגיד צעצוע או משהו כזה}
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת המון ולא מצאתי.. אם יש למישהו לינק או קתובת של חנות במרכז זה יעזור. תודה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב, המחשב היה פעם לבן ומשעמם, אחרי קצת מחשבה לדים וספריי מתאים המחשב נראה ככה http://www.casavox.com/index.asp?page=rate&rid=139 (תעברו שם לתמונה האחרונה) מה אתם חושבים ?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איך אני יכול בעזרת מולטימטר לדעת בדיוק כמה ניצלתי מהבטריות שלי? ניקח לדוגמה בטריה רגילה של 1.5V איך אני מחשב כמה ניצלתי כבר מהבטריה וכמה עוד נשאר לה? תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש בידי אוזניות אל חוטיות מדגם לא הכי מוכר (עלו כ160 ש"ח) והם סבבה והכל...הייתי רוצה לשדרג אותם.. החלפתי את הרמקולים לרמקולים איכותיים אך הדבר לא שיפר את איכות הסאונד, מה שמביא אותי למסקנה שהמקלט כנראה לא מספיק איכותי (ולכן גם המחיר)... לכן: הייתי רוצה להחליף את המקלט למקלט יותר איכותי (או אולי גם את המשדר), אבל איפה אני קונה ואיך אני עושה וכו אני לא ממש יודע.. מי שיודע ומוכן להסביר אני חושב שיש סיכוי טוב שאני אבין (יש לי סבלנות ונסיון כזה או אחר בתחום)... תודה לעוזרים.. נ.ב: עדיף הערות בונות ולא מהסוג "לק תקנה ב 500-1000 שקל אוזניות..זה לא הכיוון שאני מחפש למרות שאני מודע אליו..
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
האם צריכה להיות בעייה בהחלפה של הלד בעכבר אלחוטי??? אם לא מסומן על העכבר בפנים איך אני יודע באיזה צד ה+ ואיפה ה- האם צריכה להיות בעייה להוסיף עוד לד לעכבר (ליופי) (לא מעניין אותי שזה יגמור את הבטריות יותר מהר)
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
ברוב כונני התקליטורים הפשוטים, יש חיבור לאוזניות, ווליום ועצור ונגן. האם זה אפשרי להמיר את החיבור של הכונן מהכונן לכרטיס קול למשהו שיוכל להתחבר לרמקולים? והאם יש מצב להשתמש בממיר כלשהוא כדי לחבר את הכונן לתקע החשמל במקום לחיבור המולקס? תודה
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כותרת.. כי אין לי דרמל\גיג'סו או כל זה..
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
עשיתי מוד לספק ישן חלון, לד,חיבורים , כפתור וצבע חתכתי משולש ועל הפרספקס יש שיוף בצורה של ברק ואז החלון נראה כמו שלט של מתח גבוה. כפתור פשוט למעלה פירוק חיבורי מולקס 20 פין וכו הוספת חיבורים של 3.4/5/12 וולט וגם חיבור אדמה וצבעי בשחור מבריק עוד לא סיימתי יש לי עוד להוסיף כמה לדים וגריל למאוור הנה כמה תמונות אני אוסיף עוד http://img128.imageshack.us/my.php?image=img20231lf.jpg http://img45.imageshack.us/my.php?image=img20175dq.jpg
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
שלום! התקלקל לנו ה-DVD בבית, חשבתי לפרק אותו ולהוציא ממנו את המקלט IR עם הלוח המולחם עליו ולנסות לזרום עם מדריכים שראיתי פה ע"מ להשמיש אותו לעבודה במחשב עם השלט של ה-DVD האם דבר כזה אפשרי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בקשר למדריך באתר אני יכול להשתמש במסך של מחשבון? או אפילו בכמה?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אני יכול לחפש כבל של ATA100 (IDE) שהוא היה ארוך משהוא כמו מטר או חצי מטר
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
נכון יש את הכלים לחריטה בעץ וכדומה סכינים כאלה ניראה לי משהו כזה http://www.nagaroot.com/gallery2/d/572-2/a.jpg אז האם אפשר לחרוט אם זה? כמובן שאני יצטרך לעבור על אותו הדבר מספר פעמים אין לי דרמל ואין לי אפשרות כספית כרגע ליקנות זה מיועד לפרוייקט חד פעמי הפרספקט בא ברוחב מטר וגובה 42 ס''מ ועובי 0.4 או 0.5 מ''מ ועוד שאלה כדאי ליקנות 8 לדים אולטרה לייט ולחבר אותם לבטרייה 9 ואט כול 2 לדים בכול צד וכול לד מחובר ל בטרייה של 9 וואט פרוייקט זה אינו מודינג למחשב אבל זהו מודינג והוא מתאים לפה ואם אפשר לחרוט אם הכלי שאמרתי אז צריך פלוס לעבור עליו אם מקדחה שכמובן היא לא תקדח בתוך הפרספקס אלה תשפשף אותו תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי (מהנדס אלקטרוניקה) מצא אצלו בעבודה 2 מסכי LCD קטנים. לאחר שהסברתי לו את פוטנציאל המודינג שלהם הוא נדלק והשיג הסברים מפורטים על איך בדיוק לחבר את המסך ליציאת מדפסת וכמעט סיים (המסך עבד אך ה קונטרסט היה גבוה מידי) יש לי כמה שאלות: 1. עזרה בזיהוי ה LCD, דגם מדוייק, מפרט טכני 2.איך לסדר את בעיית הקונטרסט. חבר שלי אומר שצריך פוטנציומטר הוא פשוט לא יודע איפה לתקוע אותו במסך. 3. האם זה אפשרי לחבר מסך כזה דרך יציאת USB. אם כן מישהו יכול לתת קישור למדריך מפורט? להלן התמונות של המסך:
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל משחק כבד המחשב שלי מכבה את עצמו ועולה מחדש. מפרט מחשב: מעבד INTEL CORE I7 920 לוח אם ASUS P6T זיכרונות PATRIOT 4GB 1333MHZ CL7 כרטיס מסך NVIDIA BFG GTX 280 1GB ספק כח APEVIA 680W זה חשוב אז תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם..! טוב אז ככה אני רוצה לבנות מעטן נייד לפלאפון התחלתי לתכנן בצייר ועכשיו סיימתי אני יעלה לפה את הקובץ ותגידו לי אם עשיתי את זה טוב ואם לא אז תגידו לי איך מה מה לעשות..??!?!? תודה אחים שלי..! NiMrOdS
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-