אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי! יש לי leptop ישן שמתו לו הזכרון ולוח האם כך שהוא טוטאלוס אבל המסך שלו תקין לחלוטין ואני רוצה לעשות ממנו משהו.... למישהו יש רעיונות? למשל אולי טלויזיה LCD 14" קטנה?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך אני יכול בעזרת מולטימטר לדעת בדיוק כמה ניצלתי מהבטריות שלי? ניקח לדוגמה בטריה רגילה של 1.5V איך אני מחשב כמה ניצלתי כבר מהבטריה וכמה עוד נשאר לה? תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם..! טוב אז ככה אני רוצה לבנות מעטן נייד לפלאפון התחלתי לתכנן בצייר ועכשיו סיימתי אני יעלה לפה את הקובץ ותגידו לי אם עשיתי את זה טוב ואם לא אז תגידו לי איך מה מה לעשות..??!?!? תודה אחים שלי..! NiMrOdS
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
??? קיבלתי מאוורים סילונים עכשיו אני לי חיבור אליהם ד"א אני גם מוכר אין תקציב אני משאר זה לא צריך להיות יקר
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך אפשר לברר מה המידות של החלון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_847&products_id=4274 אני צריך פרטים ולא רשום שם כלום דרך אגב , זה שווה?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עשיתי מוד לספק ישן חלון, לד,חיבורים , כפתור וצבע חתכתי משולש ועל הפרספקס יש שיוף בצורה של ברק ואז החלון נראה כמו שלט של מתח גבוה. כפתור פשוט למעלה פירוק חיבורי מולקס 20 פין וכו הוספת חיבורים של 3.4/5/12 וולט וגם חיבור אדמה וצבעי בשחור מבריק עוד לא סיימתי יש לי עוד להוסיף כמה לדים וגריל למאוור הנה כמה תמונות אני אוסיף עוד http://img128.imageshack.us/my.php?image=img20231lf.jpg http://img45.imageshack.us/my.php?image=img20175dq.jpg
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על הראש של המלחם, איך צריך לנקות אותו לאחר ההלחמה ככה שלא ישאר עליו בדיל. הבנתי שניתן לקחת את הספוג-מתכת הזה שמנקים איתו כלים, זה עובד? תודה דביר
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכןלם יש לי שאלה מאוד חשובה : ההורים שלי נוסעים לארצות הברית הייתי רוצה לדעת אם שווה לי לקנות דרמל בארצות הברית ואם כן מה הדגם המדויק???????????????
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם! חשבתי להחליף במארז את הכבלים לכבלים עגולים שזוהרים! רציתי לשאול נגיד אני רוצה קונה כבלים בצבע אדום כחול וירוק...אז האם כל כבל יזהר בצבע שלו בעזרת אותה קתודה UV? או שצריך לכל צבע קתודה UV משלו...? המידה וכן נגיד אני קונה קתודה UV ירוקה...מה יקרה לצבעים אדום וכחול? הם לא יזהרו? או שיזהרו בצבעים אחרים? אשמח לקבל תשובה!
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי IR מובנה בלוח אם,מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשלב סוללת Lithium Ion בפרוייקט, יש לי צורך לדעת מה מצב הטעינה שלה (State of charge) וכמובן אפשרות להטעין אותה. אני כניראה אשתמש במודול הטענה מאייביי, והסוללה כוללת מעגל הגנה ככה שאין לי חשש, השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בסוללה במקביל לטעינתה בלי לגרום נזק ? או שאני צריך לתכנן מעגל שידע לנתק את הסוללה ולחבר את מקור המתח בזמן חיבור טעינה ? בנוסף, למישהו יש ניסיון בזיהוי מצב הטעינה של סוללה ? כמה מדוייקת תהיה מדידת מתח פשוטה עם טבלת Look up להמרה (ברור שהמתח לא ליניארי למצב הטעינה) ?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
http://www.mnpctech.com/GalDeuce.html או אולי איפה יש להשיג מדבקות כאלו. לא מדהים?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת המון ולא מצאתי.. אם יש למישהו לינק או קתובת של חנות במרכז זה יעזור. תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום! התקלקל לנו ה-DVD בבית, חשבתי לפרק אותו ולהוציא ממנו את המקלט IR עם הלוח המולחם עליו ולנסות לזרום עם מדריכים שראיתי פה ע"מ להשמיש אותו לעבודה במחשב עם השלט של ה-DVD האם דבר כזה אפשרי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בקשר למדריך באתר אני יכול להשתמש במסך של מחשבון? או אפילו בכמה?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אני יכול לחפש כבל של ATA100 (IDE) שהוא היה ארוך משהוא כמו מטר או חצי מטר
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל משחק כבד המחשב שלי מכבה את עצמו ועולה מחדש. מפרט מחשב: מעבד INTEL CORE I7 920 לוח אם ASUS P6T זיכרונות PATRIOT 4GB 1333MHZ CL7 כרטיס מסך NVIDIA BFG GTX 280 1GB ספק כח APEVIA 680W זה חשוב אז תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המפתח של הרכב (שכחתי את השם של המנגנון) עובד על שיטה פשוטה של סגירת מעגל בין 2 חוטים? כמה לדעתכם עולה מנגנון כזה והאם אפשר להשיג אותו בחנויות של מפתחות? (איפה שמשכפלים וכו') ולענין אחר: פירקתי לוח אם וכעת יש לי מבחר של 2 מעבדי פנטיום 2 (לא במצב טוב אני מודה, אתם לא מאמינים איזה קשה זה לפרק אותם, אבל למדתי את השיטה רק לאחר שפירקתי 2, פשוט שימו מעל הגז לכמה שניות ארוכות וזה פשוט יצא בקלות) 2 צ'יפים של אינטל, כמה ג'וקים, ומלא זכרונות הוספתי את המעבד השני למפתחות, את הראשון יש לי כבר די הרבה זמן, אני לא בטוח ש2 יהיה נוח אז אני רוצה להוציא אותו שמתי בינתיים ג'וק ארוך בריץ' רץ' של הקלמר וזה די מגניב, ואת הצ'יפ הקטן שמתי בארנק. אבל יש לי עוד צלעות קירור קטנות וצי'פ גדול ו…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
טוב, המחשב היה פעם לבן ומשעמם, אחרי קצת מחשבה לדים וספריי מתאים המחשב נראה ככה http://www.casavox.com/index.asp?page=rate&rid=139 (תעברו שם לתמונה האחרונה) מה אתם חושבים ?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני בא מרקע של תכנות.. אז את התפיסה של 1 = כן, אמת, true, ושל 0 = לא, שקר, false וכו' אני מבין, אבל אני לא מבין איך מגיע המידע, באיזה ערך מתחיל המעגל, ומה אני עושה עם המידע הזה? עוד משהו, זה הדבר היחידי שאפשר להעביר בעזרת האלקטרוניקה? אין נתוני STRING (מחרוזות), INT (מספרים שלמים) וכדומה שמועברים גם כן?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
דוד חיבר לי מסך LCD גרפי, 2X16 אני חושב. אני משתמש בוינדוס אקס פי. כשאני מחבר אותו לחשמל של המחשב ולחיבור של המדפסת יש חיבורים על חצי מהמסך, ולאט לאט הם מתבהרים עד שהם נעלמים. ניסיתי להציג נתונים על המסך עם CrystalFonts PowerLCD LCD smartie ובאף אחת מהם זה לא עבד. התקנתי את הדריבר של I/o.. זה לא עזר. עכשיו אני נזכר, שאני בניתי את מסך ה LCD שלי, 2 שורות ולא גרפי, הייתה אותה בעיה אבל אני חשבתי שבניתי את המסך לא נכון! מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם...! מצאתי אתמול מחשב ישן והחלטתי לחלץ ממנו את המאורר שישב על צלעות הקירור של הCPU ואת המאורר מספק הכוח... (מצורף תמונה) הבעיה היא כזאת לשניהם אין חיבור מולקס ככה שאין לי לאן לחבר אותם... רציתי לדעת האם ישנה דרך לשנות להם את החיבור כך שאני יוכל להשתמש בהם והאם אין סיכון בליקיחת רכיבים ישנים למחשב חדש...? תודה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מסך של מוטורולה E1000 עם איזה בקר ועם איזה תוכנה אוכל להשתמש בו? יש למישהו איזה מדריך למסך הזה? כי אני לא מצאתי... תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
אהלן ח'ברה... בקשר למוד הזה... http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 יש לי את הדבר הזה בתמונה... שתי שורות לדים של 16... 16 ירוקים 16 אדומים... אני רוצה לעשות את אותו דבר שיש במוד... אז ככה במקום 8 לדים יש לי 16 זוגות של 2... ככה שאני מחבר 4 לדים (שתי זוגות על חוט צבעוני אחד מהLTP) השאלה שלי ככה.. הלדים הם 3.7 וולט כנראה, ככה שאני צריך 68 אום... אז איך אני מחבר 4 לדים על נגד אחד ?! מקבילי או טורי ?! ואיך אני יכול להיות בטוח שהלדים הם באמת 3.7 ?! חיברתי אותם לשנאי 3 וולט 500mA הם פעלו סבבה לא נשפרו לא כלום... תודה לעוזרים, מי שיכול להתחבר אליי לאיסקיו אני יודה לו עוד יותר... ניאו.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-