אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר חולן שצד שקוף למארז שלי ... איפה אני יכול להסיג אחד כזה ?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש איזה מדריך בעניין של לדים שנדלקים לפי המוזיקה ושם כתוב שצריך רכיב בשם TIP31 ושאלתי היא האם רכיב זה הוא רכיב מייצב מתח MC 7805CT? ואם זה לא אותו הרכיב מה אני צריך לומר למוכר כדי לקנות ממנו את הרכיב TIP31? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מארז לבן ובהתחלה חשבתי לצבוע אותו בשחור ולעשות חלון, אבל עלה לי רעיון: איך ייראה מארז לבן עם חלון ושיהיה בו לדים UB והכל, מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי בסלון לדים לתאורה נסתרת מסביב לשיראנים, הבעיה נוצרה שמפאת גודל הסלון המליצו לי על שלושה שנאים, ויצא ששני סרטי לד אני מוציא משני צידי הסלון, והשלישי אני צריך למשוך חשמל מנקודת ההדלקה עד לשנאי שעומד באמצע הסלון השאלה היא האם אפשר לחבר את השנאי לחשמל על ידי חוט דו גידי, שהוא מוסתר מאחורי השיראנים, או שצריך דווקא חוט חום כחול של חשמל
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי! יש לי leptop ישן שמתו לו הזכרון ולוח האם כך שהוא טוטאלוס אבל המסך שלו תקין לחלוטין ואני רוצה לעשות ממנו משהו.... למישהו יש רעיונות? למשל אולי טלויזיה LCD 14" קטנה?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי פונתיומטר של 100 אום רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אליו חוט אודיו ולשלוט על עוצמת המוזיקה ואם כן אז איזה חוט לחבר לאיזה רגל כי יש לו 3 רגלים
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך מקלדת ועכבר אל-חוטיים של LOGITECH דגם CORDLESS DESKTOP EX 100, זה הכל סבבה וזה.... אבל אני רוצה שהטווח של זה יהיה יותר רחוק... אני מבין קצת באלקטרוניקה ויכול לעשות דברים בחשמל עם צריך... אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות והאם זה בכלל אפשרי... אני חשבתי לקנות עוד חיישן ולחבר אותו ליד המיטה וממנו להעביר כבל עד לreceiver וככה כאילו שיהיו לו שני חיישנים... אפשרי? איך עושים? ואם לא מה אפשר לעשות? תודה! שלומי
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה גלי קול והאוזן האנושית שומעת בין 20H ל 20,000H האם זה נכון??? יש לי מכשיר שקולט תדר של 49MH ואני רוזה לשדר לו את התדר הזה כשאני משדר לו הוא אמור להמשיך את זרימת החשמל ואיך אני משדר לו עם רמקול בתדר גבוה של 49MH ???? תודה לכל מי שעוזר ולפי מה שנראה לי זה הפורום הכי טוב לשאול אם לא אז תעבירו
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה קורה מודרים. התחדשתי בדרמל מבית יונדאי. מגיע עם ראש גמיש, 60 אביזרים ומנוע 210 וואט. הוא במבצע 150 לכל מי שמעוניין. השלב הבא הוא מודינג שאתחיל בעוד כמעט חודש. והייתי רוצה לדעת איזה ראשים וכו' לקנות. אני אעבוד על פרספקט ומתכות כמו המערכת הזאת. וכמובן ננסה לדחוס לשם את הכל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מארז Lian Li PC-7W אלומיניום. מעוניין במוד מאוורר תקרה (במראה ליאן לי מקורי) בנוסף ברשותי ספק ישן תקול וספק חדש, מעוניין בהחלפת תוכן הספק חדש לתוך מארז הישן כולל הסליבינג של הישן ובכבילה מחדש - מוסתרת, ללא כבלים מיותרים, עבודה מקצועית נקיה ואסטתית. ודלת מסתירה של דלת הכונן בסגנון דלת שקיימת במארז ליאן לי מקורי מדגם אחר. והחלפת הפאנל של הפלופי לחלופי של הCD שקיים. המוד מאוורר תקרה קיים בליאן לי, אני מניח שגם את דלת כונן הCD שניהם לא קיימים בארץ, בדקתי עם היבואן, ולא מצאתי בebay. אם אפשר הערכת מחיר גסה תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בקשר למדריך באתר אני יכול להשתמש במסך של מחשבון? או אפילו בכמה?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איך נקרא הנגד הרגיל כמו בתמונה למטה משהו יכול למצוא לי נגד של 85 OHM באריהב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מזל טוב!! בהצלחה בניהול! מקווה שתעזור ותשפר עוד את הפורום!!! תום, נהננו מכהונתך כמנהל בפורומים, ואנחנו עצובים אתה עוזב. בהצלחה בהמשך דרכך!!!
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איפה יש חנות אלקטרוניקה הכי קרובה לאזור חדרה ?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 100 שקל... הממ וזה צריך להיות מזיגזג כי הם שני מטר מהבית שלי... אני רוצה משהו שיעיר ת'מארז כי חוץ מאיזה מאוורר LED אדום אין לי משהו מיוחד... אם אפשר המלצות, אני יודע שיש קטודות ולייזרים אבל אני לא יודע מה טוב ואיכותי תודה
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצות לתוכנה שאפשר ליצור איתה מעגלים..עדיף כמה שיותר פשוטה * נא למחוק שכחתי את 'כל מה שרציתם לדעת על אלקטרוניקה והעזתם לשאול!'
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות.. אני הולך לבנות אלמנט תאורה לפי המדריך באתר ורציתי לדעת: האם יש כמה סוגים שונים של לדים UB? האם יש עוצמות שונות ואם כן איזה עוצמה מומלצת להשתמש בשביל להאיר חזק את המארז?(באיזה עוצמת לדים השתמשו במדריך) קיימים לדים UB בצבעים צהוב וכתום?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בניתי את המקלט לפי המדריך באתר קבלו תמונות: הפתח למקלט: העכבר פתוח: השתמשתי בקו טלפון כדי שאני יוכל לנתק את הכבר בלי להוציא את הכבל מהמחשב: המקלט לצד העכבר שלי:
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה... בקשר למוד הזה... http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 יש לי את הדבר הזה בתמונה... שתי שורות לדים של 16... 16 ירוקים 16 אדומים... אני רוצה לעשות את אותו דבר שיש במוד... אז ככה במקום 8 לדים יש לי 16 זוגות של 2... ככה שאני מחבר 4 לדים (שתי זוגות על חוט צבעוני אחד מהLTP) השאלה שלי ככה.. הלדים הם 3.7 וולט כנראה, ככה שאני צריך 68 אום... אז איך אני מחבר 4 לדים על נגד אחד ?! מקבילי או טורי ?! ואיך אני יכול להיות בטוח שהלדים הם באמת 3.7 ?! חיברתי אותם לשנאי 3 וולט 500mA הם פעלו סבבה לא נשפרו לא כלום... תודה לעוזרים, מי שיכול להתחבר אליי לאיסקיו אני יודה לו עוד יותר... ניאו.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.mnpctech.com/GalDeuce.html או אולי איפה יש להשיג מדבקות כאלו. לא מדהים?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי. רציתי לשתף אתכן בפרוייקט המודינג הראשוני שלי. בהתחלה האמת לא רציתי להתקרב לזה,עניתי בתגובה: "זה סתם הורס את המארז. אבל זה יפה למי שמבין.." ולאט לאט הבנתי שמודינג,זו לא בעיה. בקיצור,אתמול הייתי עם אבא שלי. (תכנאי מחשבים) הוא הרכיב איזה מחשב והעביר אותו למארז אחר,ואת המארז שהיה התכוון לזרוק. ראיתי את המארז הישן,לבן (לבן כזה ישן) אבל הדוגמא של המארז היית מוצאת חן בעיניי. אז ביקשתי מימנו את המארז. בקיצור לקחתי אותו וניקיתי אותו (שעה שלמה,הוא היה מלוכלך חבל"ז.) אחר כך,הלכתי לאיזו חנות ליד הבית (יש להם צבעים לצביעת מתכת וכו'). וקניתי צבעים לצביעה - כחול תכלת. בנוסף, יש לי לוח ASUS ישן שתיקנתי לא מזמן (היה לו נכשול חשמל קטן,לא רציני.) ומעבד מהמחשב הקודם (סלרון …
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לפני תחילת הפרויקט שלי שהוא יתחיל רק שבוע הבא שאני יחזור מהבסיס .... אני רוצה לראות כמה שיותר תמונות של מארזים שנעשו לגמרי מפרספקט לראות צורות צבעים וכו וכו כול רעיון שרק אפשר בכדי לעשות לי מארז מטורףףף ומבטיח שיהייה כזה חח.. תודה יחיאל בן חמו
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-