אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
http://www.mnpctech.com/GalDeuce.html או אולי איפה יש להשיג מדבקות כאלו. לא מדהים?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה אני צריך ואיך אני מחבר.....ולמה... אני יבין אם תסבירו במילולי אבל שיקטוט יהיה גם נחמד.... ;D איתן
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה חודשים מחפש אתרים שיתנו לי מידע על איך ליבנות מעגלים חשמליים רציניים (לא מנורה וסוללה ) , יותר רציני כמו לוחות של מגברים, אז מי שמכיר אתרים כאלה אז בבקשה חבר'ה זה ממש דחוך לי. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
או קיי אז ככה ... יש לי מקלט אינפרא אדום ישן של PB פאקארד בל אני רוצה לחבר אותו למחשב ואני לא מצליח להגדיר אותו בשום דרך יעני זה לא מזהה לי אותו... יש איזהשהו דרייבר או משהו שיכול לעזור לי לדעתכם!? מצורפת תמונה .. אם אני לא טועה זה מתחבר ל COM ופשוט זה לא מזהה ... מה יכולה להיות הבעיה!? הנה קישור לתמונה http://j103.spd.co.il/I3010001.JPG
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש הרבה רעיונות (אומנם לא שלי אבל אין להרבה אנשים כאלה דברים) הרעיונות הם ככה, מד סל"ד שיראה עד כמה המעבד עמוס. הכנת פנל שליטה למאוררים כולל מד וולטמטר ונגד משתנה לכל אחד. מד הספק (הרי כולנו רוצים לדעת כמה המחשב שלנו צורך) כמו כן הכנה לקירור מים. כפתור הדלקה בצורת סוויצ' לרכב. ואולי בעתיד הרחוק יותר מסך מגע קטן בקדמת ופאנל. השאלות, האם כל המדי סלד עובדים באותה צורה? איפה אפשר להביא תוכנה לדבר כזה? הבנתי שיש אחד ביצור סדרתי, מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם..! טוב אז ככה אני רוצה לבנות מעטן נייד לפלאפון התחלתי לתכנן בצייר ועכשיו סיימתי אני יעלה לפה את הקובץ ותגידו לי אם עשיתי את זה טוב ואם לא אז תגידו לי איך מה מה לעשות..??!?!? תודה אחים שלי..! NiMrOdS
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שמתי מאורר על החלון, עכשיו אני לא יודע איך לחבר לו חשמל, אם אני יחבר לו מקור מתח מתוך המחשב אני לא יצלח לפתוח את דלת המארז ניסיתי לשים מין חיבור מולקס 2 ראשים....אבל זה עושה לי קצר כשאני מנתק את המגע בין מקור המתח (12וולט מהמחשב)....מה לעשות????
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היה די פשוט, 50-60 דולר למסך 7 אינץ' באמזון. הדפסה של סטנד עם מדפסת תלת מימד. AIDA64 בשביל ההגדות של התצוגה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בזה כמו בונדו על מתכת ופלסטיק?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום! התקלקל לנו ה-DVD בבית, חשבתי לפרק אותו ולהוציא ממנו את המקלט IR עם הלוח המולחם עליו ולנסות לזרום עם מדריכים שראיתי פה ע"מ להשמיש אותו לעבודה במחשב עם השלט של ה-DVD האם דבר כזה אפשרי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום לכולם...! מצאתי אתמול מחשב ישן והחלטתי לחלץ ממנו את המאורר שישב על צלעות הקירור של הCPU ואת המאורר מספק הכוח... (מצורף תמונה) הבעיה היא כזאת לשניהם אין חיבור מולקס ככה שאין לי לאן לחבר אותם... רציתי לדעת האם ישנה דרך לשנות להם את החיבור כך שאני יוכל להשתמש בהם והאם אין סיכון בליקיחת רכיבים ישנים למחשב חדש...? תודה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מחפש חומרים אקוסטיים לא דליקים: - משטחי וויניל - לדיכוי וויברציות, בעיקר לדפנות המארז. - משטחי ספוג אקוסטי - עדיף במבנה תבנית ביצים, להדבקה על משטחי הוויניל. - ספוג אקוסטי עבה - להכנת בלוקים, למילו חללים כמו "5.25 פנויים. איפה ניתן להשיג וכמה זה צריך לעלות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
אהלן ח'ברה... בקשר למוד הזה... http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 יש לי את הדבר הזה בתמונה... שתי שורות לדים של 16... 16 ירוקים 16 אדומים... אני רוצה לעשות את אותו דבר שיש במוד... אז ככה במקום 8 לדים יש לי 16 זוגות של 2... ככה שאני מחבר 4 לדים (שתי זוגות על חוט צבעוני אחד מהLTP) השאלה שלי ככה.. הלדים הם 3.7 וולט כנראה, ככה שאני צריך 68 אום... אז איך אני מחבר 4 לדים על נגד אחד ?! מקבילי או טורי ?! ואיך אני יכול להיות בטוח שהלדים הם באמת 3.7 ?! חיברתי אותם לשנאי 3 וולט 500mA הם פעלו סבבה לא נשפרו לא כלום... תודה לעוזרים, מי שיכול להתחבר אליי לאיסקיו אני יודה לו עוד יותר... ניאו.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
*חיפשתי ולא מצאתי בפורום תשובה לשאלתי* שלום.! קניתי עטים כמו שמישהו רשם בפורום שהוא רנה. עכשיו רשום על העט שהוא עם מטלי(metallic) עכשיו קניתי את העט של stadler 465 איך אני יודע אם העטים רגישים לuv נ.ב הם בצבעים של אדום וכחול.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בקשר למדריך באתר אני יכול להשתמש במסך של מחשבון? או אפילו בכמה?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
סתכלו אני רוצה לקנות מד טמפ' למארז כי אין לי תקציב למארז חדש אז ככה הוא עולה 157 ש"ח זה סביר או שלא שווה לקנות ? הנה זה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=13000221&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=140 אם אתם מוצאים בשבילי יותר זולים או יותר טובים אז אני אשמח,ואודה לכם אם תביאו מחנויות כמו LogicPC/Pandas/KSP
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
3.6v אפשר להשתמש בבטריה הזאת לסופר לדים?(בלי קשר לנגדים) או שימושים אחרים חוץ מאלחוטי בקיצור,אפשר להשתמש בה לשימושים אחרים חוץ מלאלחוטי?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
דוד חיבר לי מסך LCD גרפי, 2X16 אני חושב. אני משתמש בוינדוס אקס פי. כשאני מחבר אותו לחשמל של המחשב ולחיבור של המדפסת יש חיבורים על חצי מהמסך, ולאט לאט הם מתבהרים עד שהם נעלמים. ניסיתי להציג נתונים על המסך עם CrystalFonts PowerLCD LCD smartie ובאף אחת מהם זה לא עבד. התקנתי את הדריבר של I/o.. זה לא עזר. עכשיו אני נזכר, שאני בניתי את מסך ה LCD שלי, 2 שורות ולא גרפי, הייתה אותה בעיה אבל אני חשבתי שבניתי את המסך לא נכון! מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי,לאחרונה אני קורא על הרבה אנשים המחפשים רשתות של רמקולים במטרה למודינג. ובכן, אתמול יצאתי לסופר ובמקרה נתקלתי ברשת כזאת.. המוצר עצמו זהו מכסה[מרשת שחורה] לסיר בישול...אני חושב שאפשר להשיג את המכסה הזה בכמה גדלים מקווה שעזרתי למי שחיפש ... אסף.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מאווררים אם לדים נאונים וכו' למחשב רציתי גם לשאול איך מחברים לאן ממה וכו' למי שיש מדריכים עוד יותר טוב תודה מראש לכל מי שיעזור \ יונתן
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אתם מצטערים על זה שלמדתם אלקטורוניקה [מה שניראה שלא] אבל אני כיתה י [כן כן אני צעיר] וחשבתי ללכת ללימודי אלקטורניקה אבל אני לא בטוחח אשמח לתגובות ולא זה לא נושא טיפשי בעייני
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
יש לי בלוק קירור מים של TT שיש לי כבר איזה שנה והוא אכל אחושרמוטה לכלוך (לא בטוח אם זה קורוזיה או לא)... עכשיו אני רוצה לשייף אותו כדי להוריד את השכבות העליונות לפחות... הבלוק הוא מנחושת איזה ניירות שיוף אני צריך להשתמש והאם יש טכניקה מסויימת שכדאי לי להשתמש בה בשביל הלאפינג?
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-