עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by X7-007,

שומעים יש לי מאוורר של סאןבים עם האולטרה הכחולה, והיא הייתה דלוקה מהרגע שקניתי אותה והמחשב תמיד דלוק, ופתאום לפני כמה דקות היא נכבתה פתאום, הכל מחובר כרגיל,, היא נשרפה או מה? ולמה, מה הקטע לא הבנתי, אוף

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by Vladgi,

הדלת הזו לדוגמא? http://www.logicpc.co.il/Data/Items/COOLING%20&%20MODDING/CASE%20MODS/1486.jpg היא תתאים למארז הזה או למשל כל דלת אחר שנמכרת מוכנה עם חלון,אם אפשר המלצות לדלת מוכנה ממקום אחר.. תודה עריכה:אגב זה חלון מוכן או קיט להכנה שלו?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  3. רציתי לעשות משהו קטן משלי ולהכין מתקן יד שלישית להלחמה. מה יש לי? קרש 42 על 10.- שתיי חתיכות כבל Flexible. - שניים כאלה מנורה עם כבל FLEXIBLE. מתקן פשוט להחזקת מלחם, שיחובר לקרש עם בורג. 2 צוותות שיחוברו לכבל FLEXIBLE שיחזיקו את מה שצריך. צירפתי תמונה של הקרש שיש לי. אני צריך עצה באיזה אופן אני יכול לחבר את הכבל לקרש? חשבתי לחבר עם חתיכת הברזל הזאת, שצירפתי את תמונת פה למטה. יש למשהו רעיון טוב יותר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by electricity86,

אני מעוניין לרכוש סליל מסדר גודל של 10mH - 1H, שיוליך זרם של 2Arms. נכנסתי לאתר מסויים ממנו אני בד"כ רוכש רכיבים, אולם בדאטאשיט של כל סליל אני רואה רק מאפיין של Max. DC Current, ולא Max. AC Current (או Max RMS current). חיפשתי זאת תחת power inductors. האם מדובר רק בסלילי DC? או שניתן להסיק ממיגבלת DC על מיגבלת AC? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by nimrods,

משהו יודע אם יש כזאת מקלדת אמיטת ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by peleg,

תביאו לי שמות של אתרים שמיהם אני יכול לקנות נאונים למארז וכל מיני אולטרות שונותת..תודה מראש אחים שליי..

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by guy124,

רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בצג של טלפון משרדי בתור lcd ? ורציתי לדעת גם: אם יש לי צג איך אני יכול לראות טמפ' אם אין חיישנים ? ו........... רציתי לדעת גם כמה וולט לוקח הצג של הטלפון ???

8. אני מעונין לצבוע את המקלדת שלי יש לי מקלדת משולבת ,רציתי לקנות חדשה אבל אין כמו שלי רציתי לדעת יש אפשרות לצבוע מקלדת ? אם כן איזה ספרי \צבע צריך בשביל זה ? והאם ניתן לקנות מדבקות של אותיות למקלדת אנגלית\ עברית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Pitzinyelo,

האם כל ההתקנים פועלים על מתח נמוך עד סביבות ה12 וולט או שיש חלקים שפועלים גם על מתח ממש גבוה כמו 100?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by MightYaad,

יש לי מערכת שיש בה כפתור שמסובבים והוא שולט על הוויליום...יש את זה בכל מערכת... עכשיו אם אני רוצה לקחת פוטנציומטר שישמש לי כשולט על הוויליום זה אפשרי? וכמה התנגדות אני צריך שיהיה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by smores,

שלום, יש לי תופעה שכאשר המדחס של המזגן בחדר (מזגן קטן) מתחיל לעבוד המסך שלי נכבה ונדלק. התופעה קרתה כמעט תמיד בהפעלת המדחס כאשר המסך היה מחובר על אותו קו של המזגן, כעת המסך מחובר לקו אחר (שני מתגים שונים בארון חשמל) אך התופעה עדיין קיימת, אומנם לא באותה תדירות אבל קיימת. למישהו יש עוד רעיון איך אפשר לתקן? תודה, אסף.

12. מה מגיע בחבילה ולמה זה יכול להספיק לי? למשל לא להגיד לי 4\1 כי אין לי מושג למה זה מתאים...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אחרי שעבדתי בחופש קניתי כמה דברים נישארת עם בעך 500 שקל אני רוצה לעשות מודינג וזה המודיגנ הראשון שלי אני כתבתי בפורום ואמרו לי שהטמפ' של המעבד שלי סבירות וקצת גבוהות http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87543.0 אז אני קירור יותר חזק וגם שקט מצד שני כי יש לי מאוורר ג'נרי מעצבן שמרעיש ומארז די מעאפן http://www.pbase.com/baluta/image/34573638יש לי תקציב של 500 שקל בערך אני רוצה לדאוג לקירור יותר טוב ויותר שקט לקנות מאווררים וכל זה אולי גם מארז פשוט לבן אם יכנס לי בתקציב. אין לי דרמל בבית יש לי רק מסור ג'יגסו. יש מבצע עכשיו בהום סנטר על הדרמל ואני לא יודע אם לקנות. על המעבד יש לי מאוורר סטוק שקיבלתי עם המעבד. יש לי מאווררים ג'נרים ואת הblower של cooler …

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by renan,

אני רוצה לעשות חור בגג של המארז אבל יש לי בעיה קטנה: גג המארז מחובר בניטים ולא בברגים כך שלא ניתן להסירו ולעבוד עליו בנפרד, וממש לא בא לי לפרק את כל המחשב (כרטיסים, לוח, כוננים וכו'). מה עושים?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. האם קיימת ערכה שיכולה להתאים למתחיל. אני בינתיים נתקלתי בערכת המתחילים בשם "arduino starter kit" שגם מופיעה באתר החברה, המחיר שלה עומד על סביבות ה500 שקל הן בחול והן במספר חנויות בארץ(למשל פה) http://www.or-e.co.il/arduino/starter-kits-1/the-arduino-starter-kit.html האם אני בכלל צריך את כל הדברים בערכת המתחילים בשביל לקבל את התחושה מהבקר? האם קיימת ערכה זולה יותר שיכולה להתאים למתחיל? *אני יודע שהכרטיס הבסיסי Arduino Uno Rev3 באיביי עולה בסביבות ה34 שקל.(לא יודע עד כמה הוא מקורי) http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=arduino+starter+kit&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR6.TRC2.A0.XArduino+Uno+Rev3&_nkw=Arduino+Uno+Rev3&…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Ash Binary,

אני מנסה לתקן טלויזיית LCD גדולה שלא נדלקת (יש מתח באיזה שהוא מעגל בקרה פנימי של הספק, אין מתח באף אחת מהמסילות העיקריות) פתחתי - יש Active PFC, המתח למעגל בקרה שעובד מגיע לפניוץ ביציאה של ה PFC יש פיוז F3.15A (שרוף), קבל אלקטרוליטי גדול של 400V (נוזל), ומעגל המיתוג הראשי שכולל את השנאי של הספק ו 2 מוספטים החלפתי את הקבל והפיוז של 3.15A, חיברתי לחמל, נשמע "תק" והפיוז נשרף שוב (הפיוז הראשי בכניסת המתח לא נשרף) מדדתי את המוספטים, הם מקוצרים לגמרי בין כל 3 הרגליים 1. האם הם הבעיה הנוספת היחידה ? כלומר אם אני מחלי אותם זה יעבוד ? 2. אני רוצה לנסות לחבר את המעגל לחשמל כשהמוספטים בחוץ (לא מחוברים למעגל) כדיי לראות אם הוא יקצר בצב כזה - האם אני יכול לדפוק ככה משהוא ? 3. המוספטים…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by joni,

שלום ברצוני להתחיל ללמוד אלקטרוניקה ולהגי)ע לרמות ממש גבוהות וכרגע אין לי בכלל ניסיון ... שאלתי היא כיצד אתם ממליצים לי להתחיל מה לעשות כיצד לצבור ניססיון וכדומה ???( עכשיו אני קורא את המדריך שיש מפה בפורום)

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by iakovl,

אני מתחיל לתכנן לעצמי בקר מאווררים חשבתי על LM317 הלכתי לחנות אומרים לי שהוא עולה 12-14 ש"ח אני חושב שמנסים לדפוק אותי יש למישהו מושג כמה הוא אמור לעלות?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by sharon_M159,

כותרת.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות סוויץ HDMI לחיבור שני מכשירים לטלויזיה אחת בלי הצורך להוציא את הכבל HDMI ממכשיר אחד לשני אני זוכר שפעם קניתי אחד כזה ושהוא התקלקל פתחתי אותו וראיתי שם שהמתג הזזה הראשי הוא בעצם חתיכת פלסטיק שממנה יוצאים הרבה ריבועים במחוברים לסוויצים כאלא http://www.ebay.com/itm/1-pcs-2-Position-SPDT-Vertical-Slide-Switch-1-Pole-2-Throw-ON-OFF-3-Pin-PCB-/230986755302?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item35c7e22ce6 ואז בעצם שאתה מזיז את הסוויץ הראשי הוא מזיז הרבה סוויצים קטנים שכל אחד מחובר לפין אחר של החיבור HDMI השאלה שלי היא איפה אני יכול למצוא חתיכת פלסטיק שיכולה להתחבר לסוויצים הנ"ל או פשוט סוג של סוויץ גדול שמזיז הרבה סוויצים קטנים מבפנים מקווה שהבנתם אם לא…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  21. יש לי אוזניות ומיקרופון של אייפון על חיבור 3.5 רגיל עכישו השאלה שלי כזאת אם אני יכול להשתמש במיקרופון וגם באוזניות במחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Shay0600,

למישהו יצא להתנסות במולטימטר של זיקו ויכל לתת דעה עליהם במקרה הדגם שמעניין אותי זה ZI-9320

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by rafi2391,

מצאתי באינטרט פיתרון זול לחבר את הממיר למסך מחשב שאין לו כניסה של SCART הנה התרשים החשמלי: עכשיו השאלות שלי,אם למישהו יש מושג האם זה עובד ושאלה שנייה האם כדאי לי לבנות את זה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, שאלה קצת מוזרה, אבל אני אשאל: יש לי מחשב ישן שקניתי לפני 7.5 שנים, מפרט מלא בצד. הבעיה איתו שחזית המארז (הפלסטיק) היה בצבע לבן לפני 7.5 שנים, ועכשיו הוא קצת הצהיב. האם יש חומר/ דרך כלשהיא להחזיר לו את הצבע המקורי, ולמה זה בעצם קורה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by Moshepp123,

אני רוצה לעשות פרויקט על ידי ארדואינו להדליק צרכנים על ידי סכום כסף מסוים לזמן קצוב לדוגמא -להדליק את המזגן על ידי הכנסת מטבע של 5 שקלים וכשהמזגן יידלק לחצי שעה וכו ... מין הסתם צריך חיישן מסוים שיוכל לזהות את סכום המטבעות אשמח לעצות ועזרה תודה....

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.