אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי ללכת לפי המדריך באתר אבל בכבלל פרללי שלי למשל בפין הראשון אין חוט מחובר אליו ויש עוד כמה מקומות שהחוטים לא מחוברים שם לפי מה שיש באתר אז רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה ועוד משהו אני יכול למשל לקחת את הכבל של הפלופי ולחשוף אותו משני הצדדים לחבר אותו למסך כאילו אחד אחרי השני אבל לקחת את הצד של הכבל פרללי שמתחבר למחשב ולחבר שם לפי הסדר שמופיע באתר
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לדעת איך פותחים את חיבור שSATA על מנת להחליף לו כיסוי אני מדבר על החיבור החשמלי SATA
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
האם הוא פול טאוור?? מומלץ למודינג?? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1716
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
עשיתי מוד לספק ישן חלון, לד,חיבורים , כפתור וצבע חתכתי משולש ועל הפרספקס יש שיוף בצורה של ברק ואז החלון נראה כמו שלט של מתח גבוה. כפתור פשוט למעלה פירוק חיבורי מולקס 20 פין וכו הוספת חיבורים של 3.4/5/12 וולט וגם חיבור אדמה וצבעי בשחור מבריק עוד לא סיימתי יש לי עוד להוסיף כמה לדים וגריל למאוור הנה כמה תמונות אני אוסיף עוד http://img128.imageshack.us/my.php?image=img20231lf.jpg http://img45.imageshack.us/my.php?image=img20175dq.jpg
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בטריה ממש ממש קטנה שהיא 12V כן כן 12V של השלט של האותו יותר קטן מבטריה אצבע רגילה יש דבר כזה? זה קיים?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל משחק כבד המחשב שלי מכבה את עצמו ועולה מחדש. מפרט מחשב: מעבד INTEL CORE I7 920 לוח אם ASUS P6T זיכרונות PATRIOT 4GB 1333MHZ CL7 כרטיס מסך NVIDIA BFG GTX 280 1GB ספק כח APEVIA 680W זה חשוב אז תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי IR מובנה בלוח אם,מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
מצטער אם אני מנגס על ה IR Reciver אבל קניתי היום חלקים.. ואי אפשר להכנס למדריך של heatseekerz..מישהויודע איפה אפשר למצוא אותו? עוד שאלה מה ההבדל בין המדריך ניגיד שלהם לבין המדריך של Winlyrc? הם טיפה שונים.. כנראה שאני יבנה לפי WinLyrc כי אני לא מוצא את שלהם. אז אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו .. תודה ד"א אני מצלם הכל
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קודם כל אני אציין שקראתי את המדריך לצג LCD ואת האשכולות הנוגעים אליו בפורום הזה, אבל יש לי שאלה ספציפית על הצג שלי את הצג לקחתי ממכשיר ישן שמצאתי בבסיס שלי. כשפירקתי את המכשיר המקורי ראיתי שזה 2 לוחות אלק' מחוברים אחד לשני ב-14 פינים (מן הסתם ה-14 מהמדריך) ובצד השני של הצג (לא איפה שה-14 פינים) יש 4 חורים (2 קבוצות של 2) עם המספרים 15 ו-16 אז יש לי 2 שאלות: האם להשאיר את הלוח השני שמחובר ללוח של הצג (מצורפות תמונות) האם ה-15 וה-16 הם בהכרח של תאורה, וזה 2 חורים ליד כל מספר (כל 2 חורים על מגע זהב כזה, צירפתי תמונה), ואם הם אכן של תאורה, לאיזה מהחורים אני צריך לחבר את המעגל? או שזה לא משנה? תודה רבה רבה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הבאיו לי מאוור של ספר + בלוק קירור ענקי! עכשיו המאוור בעל שלוש חוטים שחור אגום ולצהוב ובעל מתח של 12V איזה חוט הוא הוא RPM? ולאיפה ניתן לחבר אותו על מנת לבדוק האם הוא עובד? האם יש מקום על הלוח אם חוץ מחביור של המאוור של הספק שיש לי עכשיו?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם! חשבתי להחליף במארז את הכבלים לכבלים עגולים שזוהרים! רציתי לשאול נגיד אני רוצה קונה כבלים בצבע אדום כחול וירוק...אז האם כל כבל יזהר בצבע שלו בעזרת אותה קתודה UV? או שצריך לכל צבע קתודה UV משלו...? המידה וכן נגיד אני קונה קתודה UV ירוקה...מה יקרה לצבעים אדום וכחול? הם לא יזהרו? או שיזהרו בצבעים אחרים? אשמח לקבל תשובה!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ברוב כונני התקליטורים הפשוטים, יש חיבור לאוזניות, ווליום ועצור ונגן. האם זה אפשרי להמיר את החיבור של הכונן מהכונן לכרטיס קול למשהו שיוכל להתחבר לרמקולים? והאם יש מצב להשתמש בממיר כלשהוא כדי לחבר את הכונן לתקע החשמל במקום לחיבור המולקס? תודה
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
??? קיבלתי מאוורים סילונים עכשיו אני לי חיבור אליהם ד"א אני גם מוכר אין תקציב אני משאר זה לא צריך להיות יקר
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות כפתור ווליום חיצוני (פאסיבי) לכרטיס הקול שלי הוא צריך להיות ממש פשוט (כניסת סטראו -> פוטנציומטר -> יציאת סטראו) והוא צריך להיות הכי הכי הכי הכי הכי איכותי שאפשר. 1. האם באמת כל מה שאני צריך זה כניסה ויצאה סטריאו ופוטנציומטר? 2. איפה אני יכול למצוא את הרכיבים האלו ברמה הכי גבוהה שיש? אשמח לעזרתכם, מני.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אני יכול לחפש כבל של ATA100 (IDE) שהוא היה ארוך משהוא כמו מטר או חצי מטר
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היו לי שני מאוורים אז בניתי לי את הדברים האלה אד שאני יעשה מודינג למחשב: קירור לידיים: מאוור להוצאת אדי הלחמה הצד בלי המאוור יוצא מהחלון מוציא את האדים הרעילים:
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני בא מרקע של תכנות.. אז את התפיסה של 1 = כן, אמת, true, ושל 0 = לא, שקר, false וכו' אני מבין, אבל אני לא מבין איך מגיע המידע, באיזה ערך מתחיל המעגל, ומה אני עושה עם המידע הזה? עוד משהו, זה הדבר היחידי שאפשר להעביר בעזרת האלקטרוניקה? אין נתוני STRING (מחרוזות), INT (מספרים שלמים) וכדומה שמועברים גם כן?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת המון ולא מצאתי.. אם יש למישהו לינק או קתובת של חנות במרכז זה יעזור. תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי. רציתי לשתף אתכן בפרוייקט המודינג הראשוני שלי. בהתחלה האמת לא רציתי להתקרב לזה,עניתי בתגובה: "זה סתם הורס את המארז. אבל זה יפה למי שמבין.." ולאט לאט הבנתי שמודינג,זו לא בעיה. בקיצור,אתמול הייתי עם אבא שלי. (תכנאי מחשבים) הוא הרכיב איזה מחשב והעביר אותו למארז אחר,ואת המארז שהיה התכוון לזרוק. ראיתי את המארז הישן,לבן (לבן כזה ישן) אבל הדוגמא של המארז היית מוצאת חן בעיניי. אז ביקשתי מימנו את המארז. בקיצור לקחתי אותו וניקיתי אותו (שעה שלמה,הוא היה מלוכלך חבל"ז.) אחר כך,הלכתי לאיזו חנות ליד הבית (יש להם צבעים לצביעת מתכת וכו'). וקניתי צבעים לצביעה - כחול תכלת. בנוסף, יש לי לוח ASUS ישן שתיקנתי לא מזמן (היה לו נכשול חשמל קטן,לא רציני.) ומעבד מהמחשב הקודם (סלרון …
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לא הבנתי את העניין של הפוטנציומטר בשביל מה הוא ואיך מחברים אותו אשמח לפירוט, את שאר המדריך הבנתי וכבר חילקתי למספרים (אחלה מדריך!)
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי! יש לי leptop ישן שמתו לו הזכרון ולוח האם כך שהוא טוטאלוס אבל המסך שלו תקין לחלוטין ואני רוצה לעשות ממנו משהו.... למישהו יש רעיונות? למשל אולי טלויזיה LCD 14" קטנה?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המפתח של הרכב (שכחתי את השם של המנגנון) עובד על שיטה פשוטה של סגירת מעגל בין 2 חוטים? כמה לדעתכם עולה מנגנון כזה והאם אפשר להשיג אותו בחנויות של מפתחות? (איפה שמשכפלים וכו') ולענין אחר: פירקתי לוח אם וכעת יש לי מבחר של 2 מעבדי פנטיום 2 (לא במצב טוב אני מודה, אתם לא מאמינים איזה קשה זה לפרק אותם, אבל למדתי את השיטה רק לאחר שפירקתי 2, פשוט שימו מעל הגז לכמה שניות ארוכות וזה פשוט יצא בקלות) 2 צ'יפים של אינטל, כמה ג'וקים, ומלא זכרונות הוספתי את המעבד השני למפתחות, את הראשון יש לי כבר די הרבה זמן, אני לא בטוח ש2 יהיה נוח אז אני רוצה להוציא אותו שמתי בינתיים ג'וק ארוך בריץ' רץ' של הקלמר וזה די מגניב, ואת הצ'יפ הקטן שמתי בארנק. אבל יש לי עוד צלעות קירור קטנות וצי'פ גדול ו…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קודם כול אני מקווה שזה קשור לכאן (לדעתי זה קשור לכאן כי זה יותר אלקטרוניקה מאשר ציוד הקפי) אבל אם לא בבקשה תעבירו לציוד הקפי. עכשיו... יש לי ג'ויסטיק עם חיבור GAME (אני חושב שככה קוראים לזה) ויש לי לוח אם P35 ואין לו את החיבור הזה, האם אפשר לקנות או לבנות שנאי מחיבור GAME לUSB? תמונות למטה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איך אפשר לברר מה המידות של החלון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_847&products_id=4274 אני צריך פרטים ולא רשום שם כלום דרך אגב , זה שווה?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-