עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. כותרת.. כי אין לי דרמל\גיג'סו או כל זה..

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by itaysp,

אני צריך תוכנה ל LCD גרפי שפועל ב I2C. תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by eegg,

בניתי את המקלט לפי המדריך באתר קבלו תמונות: הפתח למקלט: העכבר פתוח: השתמשתי בקו טלפון כדי שאני יוכל לנתק את הכבר בלי להוציא את הכבל מהמחשב: המקלט לצד העכבר שלי:

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by guy124,

שלום ! קניתי קתודה מחנות מחשבים שהיא לא נראת ממש כמו הקתודות הרגילות אלה יש מסביבה מן צינור זכוכית ובשני הצדדים שלה יש פלסטיקים שאחד מהם הוא בקר וספק כוח. על הצד עם הבקר יש מן גלגלת בצד שלידה מצויר כמו פס כזה של ווליום עם תו מוסיקלי שמסביבו יש כאילו קרני אור. רציתי לדעת אם זה אומר שיש לקתודה שלי את ה- SOUND ACTIVATED כי יש לי 3 חוטים שיוצאים ממנה ו-2 מהם זה של הספק וה-3 אני לא יודע של מה אז בבקשה תעזרו לי זה חשוב כי ביום שבת סיימתי לבנות את המארז השקוף שלי (אני יעלה תמונות) ואני רוצה שהקתודה תתאים יפה למארז . תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by itaysk,

מצטער אם אני מנגס על ה IR Reciver אבל קניתי היום חלקים.. ואי אפשר להכנס למדריך של heatseekerz..מישהויודע איפה אפשר למצוא אותו? עוד שאלה מה ההבדל בין המדריך ניגיד שלהם לבין המדריך של Winlyrc? הם טיפה שונים.. כנראה שאני יבנה לפי WinLyrc כי אני לא מוצא את שלהם. אז אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו .. תודה ד"א אני מצלם הכל

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by DJPOWER,

שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מאווררים אם לדים נאונים וכו' למחשב רציתי גם לשאול איך מחברים לאן ממה וכו' למי שיש מדריכים עוד יותר טוב תודה מראש לכל מי שיעזור \ יונתן

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  7. ??? קיבלתי מאוורים סילונים עכשיו אני לי חיבור אליהם ד"א אני גם מוכר אין תקציב אני משאר זה לא צריך להיות יקר

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  8. האם צריכה להיות בעייה בהחלפה של הלד בעכבר אלחוטי??? אם לא מסומן על העכבר בפנים איך אני יודע באיזה צד ה+ ואיפה ה- האם צריכה להיות בעייה להוסיף עוד לד לעכבר (ליופי) (לא מעניין אותי שזה יגמור את הבטריות יותר מהר)

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  9. איך אפשר לברר מה המידות של החלון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_847&products_id=4274 אני צריך פרטים ולא רשום שם כלום דרך אגב , זה שווה?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  10. ניסיתי ללכת לפי המדריך באתר אבל בכבלל פרללי שלי למשל בפין הראשון אין חוט מחובר אליו ויש עוד כמה מקומות שהחוטים לא מחוברים שם לפי מה שיש באתר אז רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה ועוד משהו אני יכול למשל לקחת את הכבל של הפלופי ולחשוף אותו משני הצדדים לחבר אותו למסך כאילו אחד אחרי השני אבל לקחת את הצד של הכבל פרללי שמתחבר למחשב ולחבר שם לפי הסדר שמופיע באתר

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by yonatan_ca,

או קיי אז ככה ... יש לי מקלט אינפרא אדום ישן של PB פאקארד בל אני רוצה לחבר אותו למחשב ואני לא מצליח להגדיר אותו בשום דרך יעני זה לא מזהה לי אותו... יש איזהשהו דרייבר או משהו שיכול לעזור לי לדעתכם!? מצורפת תמונה .. אם אני לא טועה זה מתחבר ל COM ופשוט זה לא מזהה ... מה יכולה להיות הבעיה!? הנה קישור לתמונה http://j103.spd.co.il/I3010001.JPG

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by iakovl,

חבר שלי רוצה לדעת איך פותחים את חיבור שSATA על מנת להחליף לו כיסוי אני מדבר על החיבור החשמלי SATA

13. Started by Mike-,

אהלן, אני רוצה לשלב סוללת Lithium Ion בפרוייקט, יש לי צורך לדעת מה מצב הטעינה שלה (State of charge) וכמובן אפשרות להטעין אותה. אני כניראה אשתמש במודול הטענה מאייביי, והסוללה כוללת מעגל הגנה ככה שאין לי חשש, השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בסוללה במקביל לטעינתה בלי לגרום נזק ? או שאני צריך לתכנן מעגל שידע לנתק את הסוללה ולחבר את מקור המתח בזמן חיבור טעינה ? בנוסף, למישהו יש ניסיון בזיהוי מצב הטעינה של סוללה ? כמה מדוייקת תהיה מדידת מתח פשוטה עם טבלת Look up להמרה (ברור שהמתח לא ליניארי למצב הטעינה) ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  14. Started by gigabot,

שלום לא הבנתי את העניין של הפוטנציומטר בשביל מה הוא ואיך מחברים אותו אשמח לפירוט, את שאר המדריך הבנתי וכבר חילקתי למספרים (אחלה מדריך!)

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by Moty_p,

שלום לכולם איפה אני יכול לחפש כבל של ATA100 (IDE) שהוא היה ארוך משהוא כמו מטר או חצי מטר

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  16. מה אני צריך ואיך אני מחבר.....ולמה... אני יבין אם תסבירו במילולי אבל שיקטוט יהיה גם נחמד.... ;D איתן

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by nehmia,

השאלה בכותרת...

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by eegg,

עשיתי מוד לספק ישן חלון, לד,חיבורים , כפתור וצבע חתכתי משולש ועל הפרספקס יש שיוף בצורה של ברק ואז החלון נראה כמו שלט של מתח גבוה. כפתור פשוט למעלה פירוק חיבורי מולקס 20 פין וכו הוספת חיבורים של 3.4/5/12 וולט וגם חיבור אדמה וצבעי בשחור מבריק עוד לא סיימתי יש לי עוד להוסיף כמה לדים וגריל למאוור הנה כמה תמונות אני אוסיף עוד http://img128.imageshack.us/my.php?image=img20231lf.jpg http://img45.imageshack.us/my.php?image=img20175dq.jpg

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by dvirb,

שלום חברים רציתי לדעת מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על הראש של המלחם, איך צריך לנקות אותו לאחר ההלחמה ככה שלא ישאר עליו בדיל. הבנתי שניתן לקחת את הספוג-מתכת הזה שמנקים איתו כלים, זה עובד? תודה דביר

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  20. הבאיו לי מאוור של ספר + בלוק קירור ענקי! עכשיו המאוור בעל שלוש חוטים שחור אגום ולצהוב ובעל מתח של 12V איזה חוט הוא הוא RPM? ולאיפה ניתן לחבר אותו על מנת לבדוק האם הוא עובד? האם יש מקום על הלוח אם חוץ מחביור של המאוור של הספק שיש לי עכשיו?

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by Money_Man,

שלום לכולם! חשבתי להחליף במארז את הכבלים לכבלים עגולים שזוהרים! רציתי לשאול נגיד אני רוצה קונה כבלים בצבע אדום כחול וירוק...אז האם כל כבל יזהר בצבע שלו בעזרת אותה קתודה UV? או שצריך לכל צבע קתודה UV משלו...? המידה וכן נגיד אני קונה קתודה UV ירוקה...מה יקרה לצבעים אדום וכחול? הם לא יזהרו? או שיזהרו בצבעים אחרים? אשמח לקבל תשובה!

22. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם! אני כבר כמה חודשים מחפש אתרים שיתנו לי מידע על איך ליבנות מעגלים חשמליים רציניים (לא מנורה וסוללה ) , יותר רציני כמו לוחות של מגברים, אז מי שמכיר אתרים כאלה אז בבקשה חבר'ה זה ממש דחוך לי. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  23. יש לי IR מובנה בלוח אם,מה ניתן לעשות עם זה?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  24. חיפשתי ברשת המון ולא מצאתי.. אם יש למישהו לינק או קתובת של חנות במרכז זה יעזור. תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  25. שלום! התקלקל לנו ה-DVD בבית, חשבתי לפרק אותו ולהוציא ממנו את המקלט IR עם הלוח המולחם עליו ולנסות לזרום עם מדריכים שראיתי פה ע"מ להשמיש אותו לעבודה במחשב עם השלט של ה-DVD האם דבר כזה אפשרי? תודה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.