אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לבנות mono vu meter כזה של 10 לדים אני ישמח אם מישהו יוכל להשיג לי את המעגל של זה.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה דרמל כדי לעשות מוד ויש לי עד 300 ש"ח. איזה ואיפה לקנות?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, מה עניינים ? אז ככה, אני רוצה לדעת כמה אום אני צריך שיהיה לי בנגד משתנה שאני יוכל להוריד את המהירות ממקסימום (12V) למינימום (5V) בטנדרבליידים שלי, 3 טנדרבליידים במארז זה כבר לא צחוק ולא שקט כל כך... אני יכול לשלוט עליהם דרך הSpeedfan אבל אני מעדיף עם אמצעי חיצוני ופאן באס קנוי לא בא בחשבון אצלי, אני מוכן להשקיע יותר על אחד שאני ירכיב לבד. ואני מקווה שהבנתם את הרעיון ואני מקווה שלא תגידו לי לקנות מפסקים 2 מצבים ל12,5... אני מאוד מודה לעוזרים, מתן
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הי.. אני בימים הקרובים מתחיל לשדרג את המארז ואני צריך עזרה אם חלק אחד. עם החלק של התמונה. אני רוצה לצבוע את המארז ולצייר עם שבלונה תמונה של גולגולת או משהוא יפה כזה. עכשיו הבעיה שלא מוכרים דברים כאלה . ואני לא יודע מאיפה להשיג. קניתי נייר קרטון למדפסת אני אוכל להדפיס תמונה שאני אמצא.. מה שאני צריך ממכם זה : אם אתה מכירים אתרים שיש שם כאלה ציורים במיוחד לשבלונות. כול אתר יתקבל ואני צריך לדעת אם איזה כלים אני צריך לעבוד כדי לעשות 2 שני חורים של 80 MM לחלון של המארז . [או של 120 MM] תודה רבה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי מערכת עם מספר סולונואידים שאני מעוניין לתת להם פיקוד דרך המחשב כמובן בעזרת ממסרים. הסולונואידים צריכים לקבל 24V. אשמח אם תוכלו לעזור לי ב: 1. איזה סוג של ממסרים, רכיבים, והאם יש מעגל כזה באינטרנט מוכן? 2. האם אפשרי לעשות זאת באמצעות יציאת תקשורת (COM) או יציאת המדפסת (LPT). 3. את התוכנה שתנהל את העסק אני אבנה ב-VB.NET, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה, ידע בתכנות. אם אתם זקוקים לעוד מידע רק תבקשו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מכין עבודה ללימודים ואני צריך חומר רצוי בעברית בנושאים הבאים: - הבדלים בין CISC לבין RISC - TDM - PCI - SDRAM תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת באיזה פוטנציומטר להשתמש כדי לשלוט על עוצמת המוזיקה כמובן שלסטריאו אני ישתמש בפוטנציומטר כפול וגם אני ראיתי פעם באתר שמישהו נתן מדריך לבנית לדים שמהבהבים לפי יציאת 3.5 מ"מ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מכונת ארקייד ויש לי 2 סרטוטים(מצורף), זה אינצ'ים או סנטימטרים? מה אני אומר לנגר שיעשה לי את זה פשוט נותן לו את הסרטוט? הרי אין פה זוויות, אז איך הוא יעשה את זה? ואני גם לא כל כך מבין את הסרטוט השני. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי סידירום ישן שהיה מורכב בפנטיום 2.. ובסידירום יש כפתור אחד שמוצאיאים את הדיסק ומכניסים ושקע של אוזניות עכשיו השאלה היא איך אפשר להכניס דיסק של שירים ולשמוע? כי אין כפתור של PLAY יש רק כפתור אחד של להכניס ולהוציא את הדיסק ושקע של אוזניות..? אני לא צריך את זה בשביל לישמוע שירים יש לי מחשב חחח אני סתם שואל איך עשו דבר כזה בלי כפתור PLAY הנה תמונה מגוגל איך עכשיו לוחצים PLAY כדי להפעיל את הדיסק? http://it.pedf.cuni.cz/prakcin/imag...s/hw/CD-ROM.JPG איך מפעילים את השירים?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום! עלה לי רעיון למוד קטן ויפה למארז. אני הולך לקנות את המארז APOLLO ומקדימה יש פלסטיק כהה עם שקיפות שנועדה כדי לראות את המסכים בלי לפתוח את דלת המארז. תמונות באתר המוצר: http://www.nzxt.com/products/apollo/ הרעיון שלי הוא לשים אייקונים מוארים של המותגים של חלקי המחשב. איך אני הולך לעשות את זה? כך: ולהדביק את זה מאחורי הפלסטיק. אל תתיחסו לזה שציירתי בצייר. (המחשב שלי בתיקון ואני משתמש כרגע במחשב אחר בבית שאין לי בו פוטו. מה אתם חושבים? הערות הצעות? הכל יתקבל בברכה. עוד משהו אני חייב את המדריך בשביל לעשות את זה והתמונות במדריך של האתר מחוקות. אשמח אם מישהו מהמנהלים יחדש את התמונות או שהחבר'ה פה יתנו לי מדריך איך לחבר כמה לדים לספק כוח. (נראה לי צריך משהו שמורי…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום קוראים לי אייל. אני חדש בכל הנושא של המודינג והאלקטרוניקה. בידיוק הזמנתי מחשב חדש ואני ישמח לשים לו לדים וכו. אולי אני נישמע מתומטם אבל איפה אתם לומדים את זה ומגיעים לרמה כל כך גבוהה. אם אתם מכירים מדריכים למתחילים אני השמח אם תישלחו לי לינקים. אני ממש מקוה להיות חלק מהפורום והתחביב ולהתקדם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב, אז בשעה טובה סיימתי את המקלט IR.. קניתי את הדיודה החדשה (הקודמת נשברה לי) וסיימתי את זה. עכשיו.. התוכנה קולטת את הדברים (PLAY PAUSE וכו') אבל זה נעשה בשלבים, ואחרי שעברתי את האמצע צריך ללחוץ ממש מהר, לעזוב לכמה שניות וללחוץ שוב. ה"LED" הירוק שבצד מהבהב בטירוף כשאני לוחץ על כפתור. אבל מה שחשוב מהחלק של הקליטה, זה שזה קולט (מהבהב מהר) גם ממרחק, וגם מכיוונים שונים. הבעיה היא, שאחרי שאני מסיים לכוון את הפעולה זה לא ככה: למשל, PLAY בווינאמפ. זה אמנם עושה את זה, אבל רק בזווית מאוד מסויימת שקשה מאוד לתפוס. אני לא מבין, זה קורה בגלל שהשלט מאוד ישן או מה? כי זה בכל זאת קולט את זה מצויין באתחול.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ברצוני להתקין 3 מאווררים למארז atx 400w פשוט השאלה איך אני אדע אילו מאוורים יש להתקין (מבחינת הספק כדי לא להכביד על הספק) ובכלל אילו מאווררים מומלצים יש בשוק יש לציין שהמארז יושב במישרד כך שלא ממש משנה כמות הרעש תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איפו יש חנות שאפשר להשיג דברים למדינג ניאונים וכזה באזור הקריות
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי נגד 100 אום ואני רוצה לחבר אותו ללד עכשיו לאיזה צד לחבר את הנגד,ה+ לצד שמתחיל הסגול או הצד שמתחיל בזהב? אני מחבר את הנגד לברזל הארוך ולאיזה כיוון לשים את הנגד?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי אוזניות בבית שבאות ללא הנגד המשתנה הקובע את הווליום לכן במחשב השני שלי כשאני מחבר אותן אני שומע רעשי רקע מעצבנים למדי עכשיו אני מחפש סירטוט למעגל שבעצם יהיה לי מצד אחד חיבור נקבה לחבר אליו את האוזניות וחיבור זכר לחבר למחשב עכשיו אני מחפש מינימום של פגיעה באיכות.. אז פחות או יותר איזה נגד אני צריך וכאלה ואם הורדת המתח באמת תעזור להפגת רעשי הרקע אם מישהו מכיר משהו קנוי לקחת השראה זה יעזור מאוד
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המודר המפורסם BenHeck ? http://www.benheck.com
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ואווו כמה זמן לא כתבתי בפורום אני מקווה שמישו יכול לעזור לי.. אני רוצה לבנות מעגל אשר מכיר מספר עמודות של +- 7 לדים אשר ידלקו לפי עוצמת האות בתחום תדרים מסויים. הכוונה הינה לבנות מעגל בו ישנם נגיד 7 עמודות של 10 לדים אשר כל עמודה "אחראית" על תחום אחר של תדרים והלדים ידלקו לפי העוצמה של הסאונד באותו תחום.. ככל שהעוצמה יותר גדולה יותר לדים ידלקו (הלדים יהיו בצבעים שונים) ממש כמו הצגים של מערכות סטריאו שרואים עמודות קופצות לפי המוסיקה. הכוונה היא שהמעגל יתחבר ליציאת האודיו מכרטיס הקול ולא ממקרופון או משו... וכמובן יקבל מתח של 5 או 12 וולט... אם למישו יש מושג איך אני יכול לבנות דבר כזה אני אשמח לקצת עזרה צרפתי תמונה של מה שאני מנסה לעשות מ-WMP כדי לעזור להמחיש.... מ…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב אז ככה במהלך חיפושיבגולל אחר משהו נתקלתי בדבר הזה: http://raysbeambots.solarbotics.net/walker.htm ונדלקתי עליו, אז אני רוצה לבנות אחד דומה אבל אני צריך למצוא מנוע קטן (שניים לייתר דיוק- אחד קדמי והשני אחורי). מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה? ד"א בלינק שהבאתי יש גם סירטונים מגניסים על איך שהוא הולך... ועוד משהו, אל תגידו לי להסתכל בפורייקט פיניקס כי הוא לא עזר לי (הוא ענק מדי..)
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי עוד 11 יום מתכונת באלקטרוניקה אני מתכוון לשאלון אלקטרוניקה ומחשבים ג' זה שעושים בכיתה י'א. אני צריך את הפתרונות של הבגרויות משנת 2003 עד 2006(האחרונה). לדוגמא השאלון של קיץ 2006 http://meyda.education.gov.il/sheeloney%5Fbagrut/2006/6/HEB/815201.PDF אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה יש את הפתרונות עם דרך. זה ממש יעזור לי להתכונן טוב לבחינה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
פרספקס באיזור חיפה: אוקריפלסט בע"מ שד' ההסתדרות 84 מפרץ חיפה http://www.okriplast.ybay.co.il/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב התכנון שלי הוא לבנות בתוך אמפליפייר ישן שיש לי בבית מחשב htpc חלש לסרטים ומוזיקה. לקחתי מדידות של הרכיבים אותם אני צריך ושל האמפליפייר הישן וסרטטתי בgoogle sketchup את התכנון הראשוני. התכנון שלי הוא שבתוך המארז יוכנס: ספק כוח atx סטנדרטי לוח אם Matx כרטיס מסך חלש (אבל לא מובנה) חשוב שיהיה לא ארוך מדי. הרד דיסק אחד כרטיס טלוויזיה בעתיד אולי dvd בעתיד (כרגע אני בונה על חיבור לרשת ככל הנראה אל חוטית). vfd/lcd שיוכנס מאחורי תצוגת הרדיו (רדיו אנאלוגי ישן). יש לי תכנון להתקין פוטנציומטרים על חלק מהידיות בקדמת המארז. ולהשתמש בכפתורים המקוריים לכיבוי הדלקה וכו'. יש לי תכנון לחבר את הכניסה לאוזניות ללוח אם (או לכרטיס מסך יותר מתקדם בעתיד). ולחתוך מקומות לusb בקדמת המארז. בנוס…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קצת מוזרה, אבל אני אשאל: יש לי מחשב ישן שקניתי לפני 7.5 שנים, מפרט מלא בצד. הבעיה איתו שחזית המארז (הפלסטיק) היה בצבע לבן לפני 7.5 שנים, ועכשיו הוא קצת הצהיב. האם יש חומר/ דרך כלשהיא להחזיר לו את הצבע המקורי, ולמה זה בעצם קורה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-