עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Ancient1,

פוטנציומטר של TT למאוורר של TT http://img79.imageshack.us/my.php?image=picture005cj3.jpg אני רוצה לחבר למאוורר אחר שיש לו גם 2 חוטים שלוקחים מתח 12V ממולקס של הספק. איזה חוט של הפוטנציומטר לאיזה חוט של המאוורר מחברים ? מאוורר- חוט אדום - אדום או שחור - מולקס צהוב . או לחוט השחור של המאוורר ?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by ?redrum?,

קלפר זה מעגל שמחובר למנורה או לכל מעגל אחר ושמוחאים כמה מחיאות כף המעגל נדלק אם אפשר גם מקום לכנות

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  3. אהלן, אני רוצה להביא מחו"ל אוסצילוסקופ בעלות של כמה מאות דולרים. לאיזה מיסוי עלי לצפות, רק מע"מ או שיש גם מיסי מכס? תודה.

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. חיפשתי היום בשד' הר ציון בת"א ולא מצאתי כזה דבר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג דבר כזה?

5. Started by srulikg,

יש לי גלקסי 3. בעבודה אני תולה אותו למשך מספר שעות ליד המקרר שנמצא מאחור. כשאני מחזיק את הטלפון כולו קר. זה יכול לגרום נזק? כדאי להימנע מזה?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by MuGi,

אני צריך המלצות לגבי חלון. באינטרנט רצות המון גרסאות של חלון מרובע רגיל וזה מכוער ברמות על. אני מחפש חלון בצורה פחות קונבציונאלית. (מקבילית נחשב פחות קונבנציונאלי לא צריך לרוץ רחוק מידי) http://www.virtual-hideout.net/reviews/CoolerMaster_CM690/images/main.jpg הינה תמונה של הדלת אתם יכלים לסמן ולהלעות או לכתוב מה לדעתכם כדי. בקשר למאוררים. לא אכפת לי שתורידו את שניהם תורידו אחד תשאירו שניהם.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  7. שלום, חבר שלי היום מרכיב מפרט בעזרתי, יהיה לו מעבד E6300 1.83 כמו כן על הלוח אם של גי'גה בייט: GA-946P-S3 וזכרונות ג'יגה של חברה: ( GEIL (512X2 א וכמו כן ספק של אנטק 430 וואט (די יקר לא זול) כמו כן אם משיהו מכיר יכול להגיד לי איך הספקים שלהם? אז השאלה שלי אם נרצה להרים את המעבד ל 2.4 ולהשאיר אותו כל הזמן על המצב הזה, זכרונות לא יהוו בעיה נכון? ושאלה שנייה שלי היא: החבר לא יעשה אובר קלוק כל החיים אלה פעם אחת וזהו ביחד איתי, אז רציתי לדעת הוא לא זקוק לזכרונות 800 הרץ נכון? מספיק לו ה 667 כדי להיות על 2.4 בלי הפרעות? כמו כן זה נכון שמי שעושה אובר קלוק תמידי וכל הזמן מתעסק עם זה צריך זכרונות 800 הרץ? ומי שלא עושה שום דבר לא זקוק להם? אלה 667 יספיק למשתמש רגיל? תדו…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by asaf_a,

צריך אתרים של מודינג כדי לקבל השראה תודה..

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  9. האם זה פוגע בהעבאת המידע? יוצר השראה? או כל נזק אחר? הנה מדריך שמצאתי - http://www.virtual-hideout.net/guides/rc/index.shtml. האם זה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  10. נגיד אני רוצה לחבר איזה משהו לספק , ואני חשוב שיש מצב שתיהיה קפיצת מתח או משהו והדבר הזה יגרום לקצר , אני יכול לחפר פיוז יענו שהוא ישרף ראשון במקום הספק או משהו כזה , אז אם כן איך ואיזה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הנה סכמה: Here is a simple transmitter that when connected to a phone line, will transmit anything on that line (execpt the dial tone) to any FM radio. The frequency can be tuned from 88 to about 94Mhz and the range is about 200 feet. It is extremely easy to build and is therefore a good, useful beginner project. Part Total Qty. Description Substitutions R1 1 180 Ohm 1/4 W Resistor R2 1 12K 1/4 W Resistor C1 1 330pF Capacitor C2 1 12pF Capacitor C3 1 471pF Capacitor C4 1 22pF Capacitor Q1 1 2SA933 Transistor D1, D2, D3, D4 4 1SS119 Silicon Diode D5 1 Red LED S1 1 SPDT Switch L1 1 Tuning Coil MISC 1 Wire, Circuit Board Notes 1. L1 is 7 turns…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by orenc17,

לקחתי ממחשב יש את המסך הקטן שכותב HI ו LO עכשיו מאחורה יש 7 רגליים 5+ שזה החיבור המתח G אדמה H קובע שעל המסך יהיה כתוב HI L קובע שיהיה כתובLO C האדמה של H ו L ויש T+ ו T- מזה בכלל?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by SUB-ZIRO,

המוד נמצא בקישור לעיל רציתי לדעת איך האורות מתחלפים או בקיצור איך בונים דבר כזה (בלי המסך שהוא מראה שם לקראת הסוף)? תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by mb74ever,

החלטתי לנסות לבנות מארז קטן..מחשב למשחקים לילדה קטנה.. לבצוע עם ספרי יהיה טוב? אני מתכוון לצבוע את כולו בוורוד ולהדביק עליו כל מיני מדבקות של דמויות מצוירות עכשיו הספק עושה לי בעיה בגלל שהוא גדול מדי, החלטתי לפרק אותו והכניס אותו למארז ללא הקופסא שלו, הוא משתלב די טוב בלי הקופסא, השאלה שלי האם זה בסדר? (מחשב שלא יעבור שידרוגים, או פתיחה שלו, אולי פעם ב100 שנה) והאם המאוורר שהיה בתוך הקופסא נחוץ גם עכשיו כשהספק בתוך המארז ללא קופסא? האוויר יספיק לו כדי לקרר עצמו? וד"א גם עשיתי חלון למארז ובתוך המארז מתכוון לדחוף איזה 4-5 לדים, זה יספיק? ורמקול נחמד קטן, ומספק שיכבה וידליק את הלדים.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  15. בניתי כבר פעם אחת את המעגל הפשוט הרגיל עם 8 לדים בשביל המודינג שלי אני צריך עזרה בהרחבת המעגל לכמות גדולה יותר של לדים קראתי הרבה בנושא ואני בערך יודע איך זה הולך אבל אני לא סגור ב100% אז רציתי שאחד מהחבר'ה המבינים פה יכין לי איזה מעגל שיתאים למה שאני צריך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  16. קודם כל תודה רבה על כל עזרה שתינתן אני חדש פה ואני רוצה לנסות משהו נעזרתי במדיך לLCD שיש באתר וחיברתי תצוגה למחשב והיא פועלת והכל טוב ויפה עכשיו יש לי לוח אם תומך SLI עם שני כרטיסי GEFORCE 6600GT ובדרייבר של הכרטיסים אני יכול לראות את הטמפ של כל אחת מהליבות שלי בטח כבר הבנתם שהשאלה שלי היא האם ישנה תוכנה או דרך כלשהיא להציג את המידע הזה את הטמפ של הליבות מהדרייבר על הLCD תודה שוב לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  17. שלו םרב לכולם ! לאחר מספר חודשים שהייתי בלי גג, הסיפור המתומצת הוא נסיון לחתוך את גג המארז כדי לדחוף שם איזה מאוורר חמוד אך ללא הצלחה ( ככה זה כשאתה נעזר עם קאטר, בכל אופן זה עד שמצאתי תוכי ( הכלי היחידי שנמצא בבית שהכי טוב לחיתוך המארז ! ) בכל אופן לפני שבוע בערך אמא שלי הציעה לי שהיא תביא לי חתיכת אלומיניום ( יש בעבודה שלה גם מזגגיה ( שכחתי ת'שם של המקום שחותכים בו פלדה, אלומניומים כו ) הנה תמונה של המצב כיום : נ.ב הורדתי את השברים המוזרים האלה שנמצאים בסוף הגג במה אוכל לצבוע את החלק של האלומניום - גג המארז ?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by eegg,

יש לי טרנספורמר ורציתי לדעת אם ה זלמן ZM-MFC1 מתאים למארז ובמיוחד לדלת ולמחברים הtool less

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by ATI POWNZ,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול ליצור מדבקות למארז שלי? תודה ???

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Ancient1,

היי הלכה לי הנורה של הפנס 2XAA .. אז אני רוצה לבנות נורת לד . ראיתי באיביי נורות לד 10מ"מ : 220,000 MCD ( זה משהו כמו 100 LUMEN !! ) 3.4-3.6V 100mah ~ מצאתי מידע על מגבר מתח שנקרא Joule Thief . ולמרות שבדרך כלל משתמשים בסוללה אחת של AA/AAA ולד UB 20mah . נראה לי שאוכל להשתמש בJT עם 2 סוללות . הבעיה היא טורואיד וסליל (לא יודע איך זה נקרא) מספיק גדול עבור 0.35Wh שזה פי 6 ממה ש UB צורכת. אני גם מעונין בדרך לעשות אופטימיזציה למעגל , עם המולטימטר שיש לי. אולי טרימר במקום נגד קבוע וכזה ? בנוסף , יש לי 18650 3.7 . ואני סבור שאין בעיה להפעיל לד עם נגד , בתנאי שיש מעגל בקרה לסוללה. האם אפשר לבנות מטען ? יש הוראות ברשת ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by וזאנה,

שלום חברים קיבלתי מסך MAG שלא נידלק בכלל. פירקתי אותי חיברתי ל 220 את הספק .יש כניסת מתח אין יציאת מתח ל 12V ו 5 V מה אני מתחיל לבדוק ראשון ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 888,

איך אני חותך חלון במארז?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by TMRider,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם, הנה קישור לשאלה בפורום גאדג'טים באתר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=327117.msg2831467#msg2831467

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by AvlK,

שלום חברים, אני רוצה לקבע לוח אם ללוח עץ, ראיתי כל מיני דרכים ברשת שבהן אנשים עשו את זה. העדיפה עליי היא זו: http://www.mcmaster.com/#95631a050/=zqymop http://www.mcmaster.com/#98952a102/=zqf7bq הבעיה שהאתר הזה לא מוכן לשלוח לארץ, יש למישהו מושג אם אני יכול למצוא את זה בארץ? או לחלופין מקום ברשת שיש לו את זה ושולח לארץ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנת סימולציה חינמית של מעגלים, אני מעדיף שתהיה לה אפשרות לנתח כמה שיותר סוגי מעגלים ותהיה מקיפה כמה שיותר, למרות שהדגש הוא על מעגלי DC בעיקר. בתודה מראש, מייק.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.