אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מצטער אם אני מנגס על ה IR Reciver אבל קניתי היום חלקים.. ואי אפשר להכנס למדריך של heatseekerz..מישהויודע איפה אפשר למצוא אותו? עוד שאלה מה ההבדל בין המדריך ניגיד שלהם לבין המדריך של Winlyrc? הם טיפה שונים.. כנראה שאני יבנה לפי WinLyrc כי אני לא מוצא את שלהם. אז אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו .. תודה ד"א אני מצלם הכל
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהוא יודעה איפה אני יכול ליקנות פרספקט לחלון שלי
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם הוא פול טאוור?? מומלץ למודינג?? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1716
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
מזל טוב!! בהצלחה בניהול! מקווה שתעזור ותשפר עוד את הפורום!!! תום, נהננו מכהונתך כמנהל בפורומים, ואנחנו עצובים אתה עוזב. בהצלחה בהמשך דרכך!!!
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי לפני כמה חודשים קניתי את המארז NZXT TEMPEST. מהמארז עצמו אני מרוצה, אבל אני רוצה לעשות אותו קצת יותר יפה. ראיתי את המוד הזה: http://nl.youtube.com/watch?v=AUSEwfspq7s&feature=related ואני חושב שהוא הכי מוצלח לטצפסט מכל אלה שראיתי. אז חשבתי לעשות את המוד הזה למארז שלי בכמה שלבים: א. שאני אצבע באדום את: 1. הכלוב של ה-HD (את השני הוצאתי כדי לשפר את זרימת האוויר) 2. הגרילים של 2 המאוררים העליוניים 3. הלוח של הלוח אם 4. החלק הזה של החריצי הרחבה ובשחור את מה שנשאר לא צבוע: 1. החלק הפנימי של הדלת מצד ימין (של הלוח אם) 2. את התחתית של המארז 3. החלק הפנימי של החלק האחורי של המארז 4. את העמודים האלה שעליהם מרכיבים את הכלוב של ה-HD ב. לשנות את הצבע של הנורות לד לאדום ב: 1. מא…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
בטריה ממש ממש קטנה שהיא 12V כן כן 12V של השלט של האותו יותר קטן מבטריה אצבע רגילה יש דבר כזה? זה קיים?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני עם לוח DFI infinity Nforce 4 SLI. הקירור של הצ'יפטסט (מאוורר, לא קירור פאסיבי), החל להרעיש בצורה מטורפת. אפשר "לתקן" את זה איך שהוא? או שפשוט עדיף לקנות קירור חדש? אני לא עושה OC אז משהו ב-50 ש"ח אמור להספיק לא? ודבר אחרון, האם העובדה שהלוח הגיע עם קירור בצורת מאוורר מונעת ממני להתקין קירור פאסיבי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים ! מחר אני מביא פטיפון Thorens td 160 במצב כחדש אבל ללא מכסה . הפטיפון בתמונה למטה אני רוצה לעשות לו מכסה מפרספקט כמה שאלות : 1.אני רוצה פרספקט כמה שיותר שקוף , כלומר כמה שיותר דומה לזכוכית , איך קוראים לסוג כזה ? 2.עם איזה כלי עבודה חותכים אותו ? 3.עם איזה חומר מומלץ להדביק ? שיהיה חזק וגם אסטטי . תודה . עריכה : ירדתי מזה .... אני אקנה מכסה מוכן ב200 ש"ח [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה המצב חברים ...אז ככה : בשעה טובה התחלתי את הפרוייקט השלישי שלי לאחר שכבר עשיתי מוד למחשב ובניתי מארז שקוף הפרוייקט החדש נקרא THE MAZE (המבוך) המוד בעצם מבוסס על מבוך שמתפרס על כל חלקיו של המחשב בינתיים אני עומד לסיים את הדלת הראשונה אבל תמונות יבואו רק מחר כאשר אני יקנה מצלמה. בנוסף נגמרו לי דסקי החיתוך של הדרמל ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות וכמה זה יעלה לי תודה תמונות ----> http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115018.0
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני הרבה זמן התחלתי לבצע מודינג על המארז שלי.. הדברים שעשיתי: צביעת המארז, הוספת חלון,עטיפת הכבלים באיזולירבנד אדום(חוסר כסף לקניית סליבינג) וצביעת מאוורר פשוט בכתום. אני מתכנן לבנות אלמנט תאורה ופאן באס לפי המדריכים באתר. מה שאני חושב לעשות זה לצבוע את הפאנלים שצבועים כרגע בכתום לצבע שחור/כחול ולבנות את אלמנט התאורה בשילוב של אדום וכחול או רק כחול תלוי באיזה צבע אצבע את הפאנלים. השבוע אני קונה מנעה מאוורר לדים כחול והוא יהיה בחלון. רציתי לדעת מה דעתכם? האם כדאי להשאיר ככה ולהתאים את התאורה לצבע הכתום?..אם יש לכם הצעות לשילוב אשמח לשמוע. האם כדאי ללכת על שילוב צבעים אחר לגמרי ממה שחשבתי? ד"א כרגע גג המארז והדלת השנייה ריקים ומשעממים אשמח לקבל הצעות…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אפשר עזרה ? יש לי איזה 50 לדים ורציתי להשתמש בחלק מהם כדי להאיר את המארז.. הלדים הם לא אולטרה ברייט הם בצבע אדום רגילים.. http://wuarchive.wustl.edu/pub/aminet/pix/misc/warp-led.jpg
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב, נשרף לגיסי הספק למחשב , ולי היה ספק אחר והחלפתי לו. הנקודה היא שהספק החדש יותר חלש מהישן, ואני רוצה לדעת האם הוא מספיק. המחשב: p4 2.4 512mb אין לו כרטיסים בכלל, ז"א שיש לו כרטיס מסך מובנה. יש לו חוץ מזה דיסק קשיח, כונן דיוידי וצורב דיוידי. הספק: 250W 3.3v-20A 5v-25A 12v-13A האם אני צריך לקנות ספק חדש או שהוא יחזיק את זה?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אם אפשר בצפון (חיפה ..), כי המבחר בדובים וכו' ממש עלוב ומכוער.. ואין לי כח להזמין מחול ואני לא יודע גם איפה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי פונתיומטר של 100 אום רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אליו חוט אודיו ולשלוט על עוצמת המוזיקה ואם כן אז איזה חוט לחבר לאיזה רגל כי יש לו 3 רגלים
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לתוכנה שאפשר ליצור איתה מעגלים..עדיף כמה שיותר פשוטה * נא למחוק שכחתי את 'כל מה שרציתם לדעת על אלקטרוניקה והעזתם לשאול!'
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
או קיי אז ככה ... יש לי מקלט אינפרא אדום ישן של PB פאקארד בל אני רוצה לחבר אותו למחשב ואני לא מצליח להגדיר אותו בשום דרך יעני זה לא מזהה לי אותו... יש איזהשהו דרייבר או משהו שיכול לעזור לי לדעתכם!? מצורפת תמונה .. אם אני לא טועה זה מתחבר ל COM ופשוט זה לא מזהה ... מה יכולה להיות הבעיה!? הנה קישור לתמונה http://j103.spd.co.il/I3010001.JPG
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצה על בקר טמפרטורה המציג 4 מקומות שונים בדיוק מירבי הסתכלתי על scythe,nzxt ולא מצאתי משהו שנותן קריאה של 4 מקומות בו זמנית אלא אחד אחד. לגבי בקר מאווררים אשמח לאחד שגם כולל מד טמפ" של לפחות 5 מאווררים ו4 מדי טמפ" תודה מראש לעוזרים רון
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז ... יש מידות והכל.. אבל מאיזה חומר לבנות אותו? חשבתי על PVC ואם אתם ממליצים עליו אז על איזה עובי? או אולי מפרספקט? מה ההבדל בינהם? אשמח לקבל תמונות של שני החומרים..
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות macro ring למצלמה שלי. צריך לדים לבנים חזקים שמאירים בעוצמה למרחק של לפחות 30cm . האם למישהו יצא פעם לעבוד עם משהו דומה או יודע איפה אפשר לקנות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי 2 קתודות עם שנאי, ומעגל לדים מהבהבים. האם ניתן לחבר בין הקתודה לבין הלדים? ואם כן, איזה כבל לחתוך? תודה לעונים! ועוד משהו אם אפשר: יש לי 2 כניסות P2 (לא פלאגים), ויש להם 3 פינים (כמו בתמונה למטה). איזה LEFT איזה RIGHT ואיזה GROUND? http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/Stereo/TAL_ST%20018_resize.jpg[br]פורסם בתאריך: 14.03.2007 בשעה 08:05:53 עדכון: ציירתי סכמה, אני צריך שתגידו לי את דעתכם, וגם אני צריך לדעת מה קורה אם אני יוצר מפצל P2, אבל משתמש רק בLEFT/RIGHT וGROUND?בעע רגע, זה בסדר בכלל? הרי הקתודה מתחברת ל12V משלה, איפה זה נכנס פה? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איפה יש חנות אלקטרוניקה הכי קרובה לאזור חדרה ?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
סתכלו אני רוצה לקנות מד טמפ' למארז כי אין לי תקציב למארז חדש אז ככה הוא עולה 157 ש"ח זה סביר או שלא שווה לקנות ? הנה זה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=13000221&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=140 אם אתם מוצאים בשבילי יותר זולים או יותר טובים אז אני אשמח,ואודה לכם אם תביאו מחנויות כמו LogicPC/Pandas/KSP
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, אחלה פורום! השאלה בכותרת , אני מעוניין לחבר מסך ה LCD למחשב השולחני... יש לי נסיון קטן אם הלחמות וקצת אלקטרוניקה , אם תסבירו לי מה לחתוך ומה לעשות.. יהיה סבבה.. תודה ממש תודה לכל מי שעונה!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-