עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. רוצה להסיר המאורר שבספק כוח מה עליי לעשות לשם כך? להוסיף הטסינקים ומה עוד? תדריכו אותיי .. כי המאורר כבר מרעיש ובכלל לא רוצה אותו... רוצה ספק שקט לחלוטין למי שמבין בזה... שידריך אותיי כי כפי שאני יודע רק 2-3 טרנזסיסטורים מתחממים בספק ...אז אם שיש למישהו ידע ומוכן לעזור לי בבקשההה כי בטוח שהרבה רוצים זאת תודה

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by sh_bmw,

קניתי מסך LCD 4X20, והמסך תומך עברית. עכשיו, אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוח לו מידע גם בעברית כדי שאוכל לנצל את זה שהמסך יכול להציג עברית.... מישהו מכיר משהו? או יכול לעזור לי? תודה, שחר.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by TAsraf,

אני מת אני רואה את המלה הזאת בכל פינה פה אז תסבירו לי בבקשה מזה... ואולי גם על הדרך מזה לעזאזל "ת'ארד"

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by Aviko,

האם הוא פול טאוור?? מומלץ למודינג?? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1716

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  5. Started by icebreak,

http://www.ilovebacon.com/041505/g.shtml ולא פחות מגניב: http://overklokking.no/art.php?artikkelid=14773 תלחצו למטה NEXT (זה כתוב בשוודית), ותראו צעד צעד, איך בנו את זה...

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by ElemenTal,

סימתי עכשיו להכין את זה: http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ לא עובד בכלל (בשתי המצבים) כמה שאלות שאולי זאת הבעיה: כתוב במדריך - So you have to decide to get the left or right channel and connect with the left pin from the Tip31 ואחרי זה - You have to connect the ground from P2 connector to the right pin of the Tip31 - מה הם דפוקים ??? איזה מהם הוא הנכון ? לחבר את אחד הקטנים לשמאלי של TIP או את הגדול לימני של TIP ? שאלה שניה: איך אני יודע מה הוא הימני ב TIP31 ? אני חברתי כך: כשמה שכתוב אליו מופנה אלי אז חברתי אל הימני. אבל לפי זה זה מחובר לשמאלי, אז ה TIP31 בתמונה הפוך או מה ? ואז את הימני של ה P2 (שד"א גם פה אני לא יודע מה הימני והשמאלי …

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  7. אם אפשר בצפון (חיפה ..), כי המבחר בדובים וכו' ממש עלוב ומכוער.. ואין לי כח להזמין מחול ואני לא יודע גם איפה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  8. חבר'ה היה לי מחשב נייד והוא התקלקל הלוח האם נשרף מסיבות שאינם ידועות לי בכל אופן פרקתי אותו לגורמים וחשבתי אולי אפשר לחבר את העכבר שלו למחשב הבייתי זה כמו משטח שמזוהה על ידי האצבע (טוב אתם יודעים על מה אני מתכוון) והשאלה האם צריך שבשיל זה בקר או משהוא או סתם לחבר את זה למחבר כמו של עכבר (שגם את זה אני לא יודע איך לחבר מה לחבר למה) ועוד משהוא את המסך פרקתי לגמרי והבקר נמצא על הלוח אם כנראה הוא מולחם מלמטה ואין לי אפשרות להוציא אותו שאלתי אם יש משהוא חלופי שאפשר להשיג\לקנות על הבקר כתוב כך בתמונה שנמצאת עליו רואים שהוא של ATI שורה ראשונה RAGE MOBILITY-M1 שורה שניה 216M1SBBGA52 שורה שלישית G00707.1 שורה רביעית 5090608.MI שורה חמישית 0033AA שורה שישית TAIWAN תודה מראש ל…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by doker,

יש לי פונתיומטר של 100 אום רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אליו חוט אודיו ולשלוט על עוצמת המוזיקה ואם כן אז איזה חוט לחבר לאיזה רגל כי יש לו 3 רגלים

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by Kitt0s,

אני צריך המלצות לתוכנה שאפשר ליצור איתה מעגלים..עדיף כמה שיותר פשוטה * נא למחוק שכחתי את 'כל מה שרציתם לדעת על אלקטרוניקה והעזתם לשאול!'

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by night-fire,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב HTPC ממארז של וידיאו . כמו שכולכם יודעים אי אפשר להכניס ספק לתוך קופסא של 2 סנטימטר אז צריך לפרק אותו .. עכשיו לשאלה-אני רוצה לפרק את הספק ולהכניס אותו לתוך הקופסא ופעם הקודמת שעשיתי את זה חטפתי זרם (רק הוצאתי תספק מהקופסא ושמתי אותו בתוך מארז של וידיאו יחד עם כל רכיבי המחשב). מה עליי לעשות כדי שזה לא יקרה לי שוב? או יותר מדוייק , איך אני אמור לעשות את זה בצורה נכונה כדיי לא לחטוף זרם ושהוא יפעל גם אחרי שאני יוציא אותו מהקופסא שלו? תודה רבה מראש :]

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  12. חבר'ה ראיתי ביוטוב איזה סירטון ( שאני לא מוצא את הקישור שלו) של איזה אחד שלקח כמה מאווררים של מחשב טוחיבר אחד לאחד בצורת שרוול והשאלה שלי היא האם זה בכלל מועיל האם זה עושה יותר עוצמה של אוויר ???

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by Red-AnGel,

שלום אני מחר קונה מההום סנטר את הדרמל של וולף עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.) איך אני יודע איזה מהירות לקבוע למכשיר לחתוך דברים? לכל ראש יש את המהירות שלו? אם כן איפה אני יכול למצוא רשימה של כל ראש והמהירות המתאימה? 2.) האם לכל חומר יש מהירות משלו? (כגון: פרספקט, פח וכדומה..) 3.) אם אפשר טיפים מאנשים שעובדים עם הדרמל ביום יום ולמדו טיפים שישפרו את העבודה עם הדרמל (קראתי מדריכים כבר אבל תמיד טוב עוד ידע ) 4.) מישהו יודע במדויק את המספרים של הראשים שאני מקבל באריזה? 5.) האם מישהו יודע מה זה חבילה של פירזול? כאילו מה אני יכול לעשות עם זה? 6.) האם יש דבר כזה שאומר נגיד ככל שהמהירות גדולה יותר זה טוב יותר? או רע יותר? וככל שהמהירות קטנה יותר זה טוב יותר או רע יותר? תודה ר…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. Started by JHONLEV,

אני רוצה לבנות מארז ... יש מידות והכל.. אבל מאיזה חומר לבנות אותו? חשבתי על PVC ואם אתם ממליצים עליו אז על איזה עובי? או אולי מפרספקט? מה ההבדל בינהם? אשמח לקבל תמונות של שני החומרים..

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  15. Started by רוח_הלילה,

לפרוייקט קטן שאני עושה אני צריך שמנוע מסויים יסתובב ויגרום לפיסת מתכת לנוע קדימה ואחורה {כמו מטוטלת http://62.90.118.184/_Uploads/107pendulum.png} חשבתי על גל ריבועי בתדר נמוך מאוד או על כמה סרטוטים שניסיתי אשמך אם יהיו ניסיונות לפתרון לכל אחד צורת חשיבה משלו לכן כל אחד יכול לתת פתרון מדיוק{אפילו אם יש משהו כזה קיים גם אפשרות נגיד צעצוע או משהו כזה}

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. Started by tehnodrom,

הקטודה הזאת עושה מספיק אור שיאיר לי את כל המארז? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?action=add&item=cck-10-b&count=321&p=cck-10-b

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  17. מזל טוב!! בהצלחה בניהול! מקווה שתעזור ותשפר עוד את הפורום!!! תום, נהננו מכהונתך כמנהל בפורומים, ואנחנו עצובים אתה עוזב. בהצלחה בהמשך דרכך!!!

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  18. שלום לכולם... יש בידי אוזניות אל חוטיות מדגם לא הכי מוכר (עלו כ160 ש"ח) והם סבבה והכל...הייתי רוצה לשדרג אותם.. החלפתי את הרמקולים לרמקולים איכותיים אך הדבר לא שיפר את איכות הסאונד, מה שמביא אותי למסקנה שהמקלט כנראה לא מספיק איכותי (ולכן גם המחיר)... לכן: הייתי רוצה להחליף את המקלט למקלט יותר איכותי (או אולי גם את המשדר), אבל איפה אני קונה ואיך אני עושה וכו אני לא ממש יודע.. מי שיודע ומוכן להסביר אני חושב שיש סיכוי טוב שאני אבין (יש לי סבלנות ונסיון כזה או אחר בתחום)... תודה לעוזרים.. נ.ב: עדיף הערות בונות ולא מהסוג "לק תקנה ב 500-1000 שקל אוזניות..זה לא הכיוון שאני מחפש למרות שאני מודע אליו..

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  19. Started by Moty_p,

בטריה ממש ממש קטנה שהיא 12V כן כן 12V של השלט של האותו יותר קטן מבטריה אצבע רגילה יש דבר כזה? זה קיים?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

עם דסקיות 420,של וולף לא מהדגם החדש הישן יותר זה הכחול,כי היתי צריך לעבוד במהירות הכי גובה למה זה לא חתך כלום ונתקע במהירויות יותר נמוכות.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by miki26,

היות וזה קשור לאלקטרוניקה אני שם את זה פה מנהלים בבקשה לא להעביר יש לי נייד של קומפק פרסריו 2100 והמסך מוחשך חשבתי שזה קטודה שנשרפה אבל לפני שהלכתי לקנות קטודה אמרתי אולי כדי לראות אם היא באמת נשרפה לכן פתחתי את המסך ובדקתי את היציאה לקטודה ואין בה בכלל זרם אז אולי בכל זאת המנורה כן עובדת שאלתי לחברי הפורום היותר מבינים היא :מסך 14.1 איזה V צורכת הקטודה הקרה שלו כדי שאנסה לחבר מקור מתח זהה לקטודה ואראה אם הבעיה היא באינורטר או בקטודה עצמה (כדי לראות אם האינוורטר מוציא זרם חיברתי אליו רמקול קטן ואין שום רחש!!)

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  22. אוקי אתמול קניתי כלי עבודה וכו... והיום עשיתי את המוד הראשון שלי נכון הוא ברמקולים והוא פשוט אבל עדיין לפעם ראשונה אני דיי מרוצה יצא כמו שציפתי שייפתי כבר נישאר לי רק לצבוע ככה זה היה : http://www.zix.co.il/images/z-1231102820.JPG ככה עשיתי את זה : http://www.zix.co.il/images/z-1060863604.JPG תמונה של שנהם יחד: http://www.zix.co.il/images/z-1139739810.JPG עכשיו יש לי כמה שאלות שאלה ראשונה בשביל ניקוי המארז האלכוהול הזה טוב ?: http://www.zix.co.il/images/z-1530436924.JPG עכשיו שהאר השאלות חבר הביא לי סאב וופר של מערכת קולנוע [זה ששולט בעוצמת השמע מגביר וממניך וכו...] ואני לא צריך אותו אז חשבתי שעם אני יפרק אותו יהיה לו שימושים אחרים הינה תמונה של כול הדברים שהיו בטוחו h…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by gigabot,

שלום לא הבנתי את העניין של הפוטנציומטר בשביל מה הוא ואיך מחברים אותו אשמח לפירוט, את שאר המדריך הבנתי וכבר חילקתי למספרים (אחלה מדריך!)

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. קודם כל אני אציין שקראתי את המדריך לצג LCD ואת האשכולות הנוגעים אליו בפורום הזה, אבל יש לי שאלה ספציפית על הצג שלי את הצג לקחתי ממכשיר ישן שמצאתי בבסיס שלי. כשפירקתי את המכשיר המקורי ראיתי שזה 2 לוחות אלק' מחוברים אחד לשני ב-14 פינים (מן הסתם ה-14 מהמדריך) ובצד השני של הצג (לא איפה שה-14 פינים) יש 4 חורים (2 קבוצות של 2) עם המספרים 15 ו-16 אז יש לי 2 שאלות: האם להשאיר את הלוח השני שמחובר ללוח של הצג (מצורפות תמונות) האם ה-15 וה-16 הם בהכרח של תאורה, וזה 2 חורים ליד כל מספר (כל 2 חורים על מגע זהב כזה, צירפתי תמונה), ואם הם אכן של תאורה, לאיזה מהחורים אני צריך לחבר את המעגל? או שזה לא משנה? תודה רבה רבה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  25. שלום לכולם!!! אני נוסע מחר לאילת ורציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות אלק' או מודינג שם... אחרי הכל אין שם מע"מ ורכיבים צריכים לעלות זול יותר... אז אם מישהו מכיר אני ישמח אם יעזור לי תודה!!!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.