עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nimrods,

שלום לכולם אני רוצה לדעת בבקשה 1.איפה אני יכול לקנות מחברי לדים? 2. כמה זה עולה? 3. מה השם המקורה של זה? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by 888,

שלום אני רוצה לחתוך חלון במארז שלי...... איך אני עושה את זה? עם איזה כילים? למישהו יש מדריך???

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by 1_Nike_1,

זה משנה כל הסוגים והגדלים.... עם עופרת, בלי עופרת... ראיתי שיש 60/40 ויש גם לפי קוטר... אני רוצה בדיל פשוט להלחמה יום יומית של אלקטרוניקה, דברים קטנים. שיהיה חזק ואיכותי. ואם העופרת/לא עופרת קשור לעניין סביבתי, אז אשמח לדעת מזה... תודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. מישהו בבקשה יכול להגיד לי מהו השם המקצועי של החיבור של האוזרניות (זה שמתחבר לכרטיס קול במחשב).. *אופציונלי - סכימה שמראה את החיבורים שלו...? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  5. שלום כשאני עושה File/Open או File/New זה מריץ לי עוד עותק של הסביבת פיתוח, במקום לפתוח עוד Tab בחלון הקיים כבר. האם אפשר איכשהו לשנות את זה, כדי שזה יפתח כמה Tabs בחלון הקיים? תודה card

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by דודו כהן,

היי אני מחפש כבר כמה זמן מחבר לפס לד בלי הלחמה שבקצה השני יש לו כבל שני גידים מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג מומלץ ברשת תןדה מראש לעוזרים

7. Started by Gonk,

שלום אני מנסה לגרום לארדואינו לעבוד עם צ'יפ זכרון 93LC66. זהו צ'יפ זכרון של 4K, די ישן ובמקרה יש לי אותו. למי שמעוניין, זה ה datasheet שלו: http://ww1.microchip.com/downloads/en/devicedoc/21712b.pdf חיפשתי ברשת ובאופן לא מפתיע, עוד לא ניסו לבצע את החיבור הנ"ל לארדואינו, אך ישנן דוגמאות לשימוש בבקרים אחרים: 1. http://www.jimfranklin.info/microchipdatasheets/00560.pdf 2. http://www.eetasia.com/ARTICLES/2002MAR/2002MAR01_MEM_PL_AN.PDF?SOURCES=DOWNLOAD הקוד שלי טכנית זהה לקוד שלהם. עברתי על ה datasheet והוא ברור למדי. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לקרוא מידע מהצ'יפ. כל החיבורים שלי נכונים, ואין לי בעיה בהגדרת הפרוטוקול (זה בעצם SPI, רק שאני לא משתמש בספריה של הארדואינו). את הרגל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Red-AnGel,

ממ אני יודע שקראתי על זה הרבה וראיתי איפה שהוא את מה שאני מחפש אבל עכשיו שאני צריך את זה אני לא מוצא בקיצור אני רוצה להוסיף מאוורר לעכבר וגם לדים השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בכבלים של העכבר.. (לא עכבר אופטי - לא USB אלא עכבר רגיל) כלומר יש כבלים שנכנסים לעכבר אני חושב 4 אם אני יכול להשתמש באחד מהם לקבל מתח למאוורר וללדים תודה מראש לעוזרים נ.ב אם יש לינקים לכאלו שעשו זה יעזור מאוד

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. אני מתחיל לחשוב שהספק שלי מתחיל לזייף במתחים... היית רוצה לבדוק אותם אך אני לא יודע כיצד לעשות זאת...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by itaysp,

דוד חיבר לי מסך LCD גרפי, 2X16 אני חושב. אני משתמש בוינדוס אקס פי. כשאני מחבר אותו לחשמל של המחשב ולחיבור של המדפסת יש חיבורים על חצי מהמסך, ולאט לאט הם מתבהרים עד שהם נעלמים. ניסיתי להציג נתונים על המסך עם CrystalFonts PowerLCD LCD smartie ובאף אחת מהם זה לא עבד. התקנתי את הדריבר של I/o.. זה לא עזר. עכשיו אני נזכר, שאני בניתי את מסך ה LCD שלי, 2 שורות ולא גרפי, הייתה אותה בעיה אבל אני חשבתי שבניתי את המסך לא נכון! מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by grove,

וזו הקבוצה http://mnpctech.com/

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by eegg,

אני מחפש חלקים של מחשב לתוכנת sketchup לא חשוב איך הם נראים יותר במובנים של גדלים של הכל. אם מישהו יודע זה יעזור מאוד.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by THE_LORD,

סוף סןף סיימתי את פרויקט קירור המים הראשון שלי לאחר הרבה עבודה סיימתי עם זה, מאוד נהנתי להתנסות בזה בפעם ראשונה, היו לי מלא תקלות בדרך מלא נזילות עד שמצאתי מתאמים מתאימים ורק אחרי שהמערכת עבדה 24 שעות ללא נזילה חיברתי אותה למחשב. וחישוב התכנון שלי תכננתי שזה יהיה מתחת לשולחן אבל במהלך הפרויקט הבנתי שזה כבד מידי וצריך להשים לו ממש רגליים שלא יפול. חלקים שהשתמשתי הם דיי גדולים : רדיאטור של הונדה, משאבה LPH4000 מיכל 11 ליטר בלוק דיי פשוט, בקר מאווררים וכמה מאווררים. להזמין מחו"ל היה קצת בעייתי בשבילי כי לא היה לי סבלנות לחכות ואני חשוב שלמדתי לקח מזה, לדוגמה :הבלוק שקניתי בצנרת של 1/4 אני חושב שבניתי מערכת מספיק חזקה שבעתיד אני אזמין בלוקים מחול לכרטיס מסך וללוח אם לסגו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מדגיש לא אני כתבתי את הקובץ הנ"ל זה העתק של איזה אתר בענייני אלקטרוניקה שנסגר ואני הורדתי את המידע שבו לקובץ הנ"ל הלינק http://rapidshare.com/files/81901912/AKEKTRONIKA.doc

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by ofir060,

אני מתכנן לקנות את הקיט הזה: http://www2.buyincoins.com/details/arduino-component-basic-element-pack-set-kit-case-for-arduino-starter-beginners-product-11631.html שפרסם עידו מהבייט הלבן. שאלה כללית, יש שם כל מה שאני צריך מבחינת נגדים ג'אמפרים וכל זה? לא הבנתי מה זה הלוח Duemilanove ועל מה השלט שבא עם הקיט שולט... אשמח לעזרה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by kkffiirr,

אחרי שכל הפורום כאן רכש את הערכה הזו, האם מישהו התחיל לעשות עליה פרוייקטים? אני מחפש רעיונות, אבל בעצם אני לא יודע מה היכולות שלה, האם היא מסוגלת למשל להתממשק לזיכרון חיצוני? האם היא מסוגלת לנגן אודיו שמאוכסן בקובץ מקודד כמו MP3 או OGG או כל דבר אחר? (אני יודע שמבחינת תיכנות הכל אפשרי, השאלה אם יש מגבלות חומרתיות)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. פעם ראיתי מפצל עם חיבור מתאים לקטודה האם זה יעבוד?חשבתי האם הקטודה תעבוד אם אני אחבר אומה לחוטי המולקס?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by tamir.fri,

מה ההבדל בין watt, volt ואמפר?? האם יש עוד יחידות מידה לחשמל??

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. Started by Moty_p,

הרבה פעמים מעגלים שונים נמצאים בכל מיני הודעות שונות ואחר כך קשה מאוד למצוא אותם לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495125.msg4240799#msg4240799 ההצעה שלי אומרת שכל מגעל אלקטרוני יכנס לתרד הזה תחת כותרת מתאימה וכו' אני בהחלט מצפה לראות פה מגעלים כמו TIP31 מדריז מקלט IR מדריך לריאובאס קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 וכו', בניגוד לתרד של ריכוז דיונים ומדריכים לפי נושאים תרד זה יכיל אך ורק מעגלים אלקטרונים משמע סדר בבלגן.. מי בעד ומי נגד??

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  20. המחבר במכונה התקלקל ויש צורך להשיג חדש, לפי שמנסים לקמבן משהו אחר, רציתי לדהעת האם יש SOCKET כזה שניתן להזמין מאיפהשהוא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כל כמה זמן נגמרים המים במערכת הקירור? למחשב שעובד כמעט כל היום?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by do-d,

יש מצב לגלות מה הקוד של שלט מסוים אם משדרים אל המעגל IR האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  23. היי, אני רוצה להכין פאנל קדמי של USB2 למחשב שלי. קודם כל, לקחתי לוח הרחבה של USB1 שהיה לי במחשב הקודם(מוסיף 2 כניסות מאחורה) וניסיתי לחבר אותו ללוח אם. חיברתי אליו רכיב USB1 והוא עבד בסדר. ניסיתי לחבר רכיב USB2 והוא לא זוהה. חיברתי לאותו חיבור על הלוח אם הרחבה של USB2 שקיבלתי עם הלוח אם והרכיב USB2 עבד(ההרחבה הזאת זה רק שני כבלים, אין מעגל כמו ב USB1). עד כמה שאני יודע אין הבדל בחומרה בין USB1 ל USB2 (ברמת החיבורים) אז לקחתי וולטמטר והתחלתי לבדוק את החיווטים הפנימיים של שני החיבורים. הלחמתי (והארכתי את הכבל) על הלוח של ה USB1 בצורה כזאת שעקפתי את המעגל אבל נשאר לי הלוח(כדי שיהיה לי איך לתפוס אותו מקדימה). חיברתי שוב ללוח אם, USB1 עובד ועדיין ה USB2 נשאר לא מזוהה. מישהו יו…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לעשות מודינג לדלת של המארז שלי. קראתי את המדריך והבנתי איך עושים אבל לא מסבירים שם איך שמים מאוורר עם תאורה שם והכל.. אז בעצם אחרי שאני מחבר את הפרספקס לדלת איך אני מחבר לשם מאוורר מואר? מאיפה משיגים את הברזלים האלו ששומרים על המאוורר? ראיתי בפורום משהו ואני רוצה לעשות דומה לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222481.0..מאיפה אפשר להשיג את הברזל הזה שיש לו שם ואיך בכלל אני מחבר את המאוורר לפרספקס? אשמח לאתר שמוכר את כל התאורות ומאווררים מוארים וכל השטויות האלו.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הי אנשים כמובן שמי שרוצה לעשות מודינג למחשב צריך לחשוב הרבה ולאיזה כיוון הוא רוצה לעשות אני חשבתי הרבה ואפילו יותר מידי כי אחרי זה קשה להתחרט על מכונית של פרארי על דופן הכונן אני כרגע יתאר לכם איך בניתי ובהמשך אני יתן לכם תמונות אז נתחיל קניתי מחנות כול שהיא תמונה של מכונית אני בחרתי מכונית ספורט מדגם פרארי כמובן שכול אחד יכול לבחור מה שבא לו חתכתי את המארז בצורת חלון והדבקתי פרספרקט לאחר מכן לקחתי את התמונה וחתכתי לה את כול החלקים שאני רוצה שהבלטו באולטרה אני לקחתי את החלקים העיקרים ספוליר חציות טמבון פנסים וגלגלים(לפנסים ולגלגלים נחזור מאוחר יותר אבל גם אותם חתכתי ) ואת כונס האויר הדבקתי את התמונה על גב הפרספרקט במקום הגלגלים שמתי שני מאוררים קטנים ככה ש…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.