אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לעשות חלון במארז..השאלה היא איך לחבר את הפרספקס לדלת? בעזרת ניטים שזאת עבודה פשוטה או בעזרת הגומי הכפול הזה שאין לי מושג איפה להשיג.. יש איזה מדריך אולי לעבודה הזאת? ואיפה ניתן להשיג את הגומי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי סוללה ניקל מטל חדשה, ללא מטען. האם אני יכול לחבר אותה עם שנאי מתאים ישר לזרם החשמל ? הסוללה 13.2V 4500mAh, האם אני יכול לקחת שנאי 13.2V (או 14V) ולחבר את הסוללה ישירות לשקע ? אין צורך במטען מיוחד ? אם השנאי הוא 1000mAh, אז הטעינה תהיה 4.5 שעות ? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מי שזוכר את המארז השקוף שלי שהיה בתחרות מודינג בגני התערוכה אולי גם זוכר שהלוח שהיה לי שמה היה שרוף אז סוף סוף הבאתי את המחשב הזה למצב שהוא לא רק נראה טוב אלא גם עובד טוב הנה המפרט: Sunbeam Acryllic Case AC-T A.C. Ryan Ryan Power 2 550W Modular PSU Asus P4C800E-Deluxe Intel Pentium 4 2.4eGHZ (אולי אני אעשה לו איזה אוברקלוק) Thermalright XP120 עם מאורר Thermaltake 120 Tri Color RGB 2XCorsair VS256MB400 (סך הכול 512) Gainward GeForce FX5200 128MB (גם אולי יעבור איזה אוברקלוק) Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Buffer LG DVD Black 16X48 אני אשלח בקרוב תמונות לגלריית המודינג אבל קודם כל אני צריך להתקין עליו Media Center ולחבר אותו לטלויזיה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי את המשדר הכי זול שמצאתי באינטרנט (90 ש"ח כולל משלוח) על מנת לחבר לשמוע את הנגן אמפי 3 ברכב. אופן הפעולה: המשדר מחובר למצת, מהמשדר יוצא חוט PL שמתחבר לנגן במקרה שלי..עכשיו המשדר שלי הוא בין הדגמים הפשוטים ביותר לכן יש בו רק תדר אחד...במקרה שלי 88.1FM... ועל התדר הזה נופל שידור של תדר אחר לכן יש טיפה רעש ברקע כשאני שומע את האמפי3..רציתי לדעת כיצד אוכל לשנות תדר (על ידי החלפת רכיב או משהו כזה)? האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו אני לא משהו באלקרוניקה ורציתי לדעת ולבין קצת יותר קראתי את הסטיקי אבל עדין לא כתוב שם הרבה אז אפשר איזה מדריך או אולי ספר מומלץ(בעברית)
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, בעיקרון התחלתי עכשיו לשפץ את המודינג הישן שלי (מודינג הרמקול) אממ תאמת יש לי את הרעיון הראשון עשיתי אבל את השני לא היה לי זמן: אוקי הרעין הראשון הוא לפרק עכבר ולקחת את החלק הקטן הזה מבפנים (הכל,כולל החוט),לחבר במקום שרוצים ולחבר את החוט למחשב וכאשר המחשב עולה גם הלד נדלק כי הוא בעצם מזוהה כעכבר חחח... אני ישים תמונות למי שרוצה.. אוקי הרעיון השני שלי הוא במקום לפרק עוד עכבר לקחת את ההאור ולפזר אותו ככה (כמו בתמונה): אממ מי שלא הבין את הקטע: שממים סלוטים בינהם מחברים במראות שמכנות את האור לעבר הסלוט השני כככה שהאור יהיה בכל הסלוטים ולא רק איפה ששמנו את הלד. הערות והארות יתקבלו בברכה. NiGhT-FiRe
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
משיו יכול להגיד לי מזה ה Transferite paper שמשתמשים איתו לצביעת המארז ? או אולי איך קוראים לו בעברית? [שפה שהמוכר יבין ] [נראה ככה: ]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני ספקים על פי המדריך הזה http://www.picard.demon.co.uk/atx/ עכשיו זה משנה איזה כבלים שחורים אני מחבר??? תודה מראש יונתן 8)
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום שמעתי מחשמלאי שעובד אצלנו שזה לא טוב לקבץ את חוטי החשמל במארז בעזרת איזוליר בנד כי זה יכול ליצור השלכות בלה בלה בלה (די שיגע לי תשכל אם כל מיני ביטויים) השאלה שלי בעצם מה אתם אומרים כי יש פה כמה מומחים בינכם שעושים את זה לא מעט זמן. האם כדאי עם איזוליר בנד או שיש משהו אחר (אני לא הולך לקנות סליבינג כי אין לי כוח לפרק מולקסים ימים ולילות) תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מישו יודע איפה אני יכול בארץ להשיג גרילים שנראים טוב?? כמו נגיד הגרילים של סאן בים עם חיתוך לייזר?? או כמו הגרילים שראיתי באינטרנט שיש בחול שהם צבעוניים כאלה...צבועים ביד?? יש כאלה בכלל בארץ?? או שיש רק את הפשוטים העגולים...אם כן אז איפה אני יכול להשיג בארץ?? מעדיף באזור המרכז... ובקשר ללדים... באתר הזה www.lsdiodes.com יש מידע על הלדים...מישו מוכן להסביר לי מה זה forward voltage ומזה reverse voltage ומה ההבדל ביניהם?? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתחיל ללמוד אלקטרוניקה ולהגי)ע לרמות ממש גבוהות וכרגע אין לי בכלל ניסיון ... שאלתי היא כיצד אתם ממליצים לי להתחיל מה לעשות כיצד לצבור ניססיון וכדומה ???( עכשיו אני קורא את המדריך שיש מפה בפורום)
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בניתי את המקלט אינפרא אדום למחשב ועכשיו הכל עובד סבבה.. אבל יש עוד משהו שאני רוצה לשלוט עליו בעזרת שלט.. במגבר שאני משתמש בו (קצת ישן) אין אפשרות לשליטה עם שלט.. אז רציתי לדעת איך אני אוכל לשלוט בו (מספיק לי ON ו OFF) בעזרת שלט. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סליבינג פשוט אבל שיהיה יפה לכמה קבלים סתם כבלי חשמל קטנים איך כדאי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לבנות מארז מ0 אז יש לי שני שאלות יש איזה בדריך או משהו כזה? והשניה יש תוכנת סירטות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז Wavemaster בצבע אלומיניום רגיל מבית Coolermaster ובורצני לצבוע את המארז שלי ובנוסף לכך אני רוצה שיהיה לו גימור מבריק. ברצוני לדעת באיזה צבעים להשתמש,איזה כלים,איזה חומרים וגם שיטות לצביעת המארז וכל מה שקשור לעניין , אם אתם יכולים לתת לי קישורים לפרויקטים כאלה או הסברים זה יעזור לי מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
זה תמנוה של המארז שלי כפי שאתם רואים יש שם גוש של חוטים עם סטריפים עכשיו ראיתי את זה באיזה אתר http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1449&catcode=437 רציתי לקנות האם זה באמת אמור לפתור את הבלגן ואיך בדיוק מרכיבים את השרוולים האלו
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שמתי לב שנגיד המאוור של המעבד מתחבר יש ללוח אם עם שקע קטן כזה שמעליו כתוב CPU FAN אותו דבר גם למאוורר של הצ'יפסט -CHEST FAN שמתי לב שיש גם שקע אחד פנוי שכתוב עליו משהו כמו CHAZ FAN ושום דבר לא מחובר אליו ידוע לכם במה מדובר? כמו כן יש לי מאוור 120 מ"מ שיש לא גם יציאה קטנה כזאת שמסוגלת להיכנס ללוח אם האם ניתן להכניס אותו ליצאיה הזאת בלי שכלום יקרה?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן כולם שמעו יש לי שאלה - במדריכים - כיצד לעשות לדים, ובבניית מערכת ששולטת בזרמים למאווררים לא כתוב את המחירים המוערכים של החלקים או המערכת כולה מישהו בבקשה יכול להגיד לי כמה יכול בערך לעלות דבר כזה? (לבנות מכונה כמו במדריך של בניית מכונת משחקים MAME) או בניית לד במדריך מודינג וכו'?? תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי מארז שחור אבל הסידי שלי והצורב לבנים (מהמארז הישן) איך אני צובע אותם?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להסיג את חוטי הסליביג הבאים http://img51.exs.cx/img51/9189/afterhec1nb.jpg
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מתחיל במודניג ואני רוצה לעשות חלון שקוף במארז יש לי צד ממתכת עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
חברה בבקשה מי שיכול שיעזור לי. כמה שיותר מהר כי אני חייב לעוף ואני לא חוזר הבית עוד איזה שבוע שבועיים אני נוסע לבסיס.. קניתי HARDCANO13 של טרמלטייק... וזה בא עם 4 חיישני טמפרטורה... אבל אחי לקח את האריזה מהחנות כי הייתי בבסיס והוא איבד לי שני חיישני טמפרטורה... איפה אני יכול לקנות עכשיו חיישני טמפרטורה כאלו - או לפחות כאלו שיעבדו עם הארדקנו 13 שקניתי.. (החיישן הזה דק מאוד ומחובר עם שני חוטים אדום ושחור לארד קנו) ומה המחיר ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תשמעו הורדתי תתוכנה אתמול וזה ואני לא מבין אני רוצה להוריד תמהיהרות בנייתםעד שאני יקנה או יכין פאב בס אז מישבו בבקשה יכול לעזור לי אם התוכנה אני רק רוצה להוריד את המהירות שיהיה פחות רעש תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-