עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Little_AKA_Or,

שלום. אני מחפש פרספקס 5 מ"מ ואני פשוט לא מכיר שום מפעל שמוכר את זה.. אני צריך את הפרספקס ללייט פד ואני צריך מפעל שנמצא במרכז (אני מראשל"צ, מוכן להגיע עד ת"א והסביבה) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by roei_b,

אם אני יחבר ככה (תמונה), הלד יוריד את מהירות סיבוב המאוורר. אני צודק? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by nir.barak,

רציתי לדעת כמה וואט צורך מאוורר פשוט של 60mm??

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  4. אני רוצה לעשות חור במרכז המארז, שיהיה שם את המאוורר הזה: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3323 שיכניס אוויר.. 2 המאווררים שכרגע במארז, יוציאו אוויר... המחשב כרגע שקט, וחשוב לי שהוא ישאר ככה... המאוורר הזה מומלץ מבחינת רעש? ובקשר לחור... יש לי כזה כלי למקדחה בצורת עיגול... הוא נועד לעשות חורים כאלה בעץ, למשל בשולחן עץ.. זה יתאים או לא? והאם הרעיון שלי טוב או לא?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by aviran_n,

לא, אני לא עוד אחד מאלה שפותחים ת'רד כדי לומר שחסר להם מולקס.. אצלי הבעיה היא קצת יותר מסובכת אך עדיין ניתנת לפתירה בקלות. קיבלתי מחשב P3 לתיקון, הספק בו נשרף.. הבעיה היא שבמחשב צריך את החיבור הזה: http://img56.imageshack.us/img56/5042/2910061919hk8.jpg http://img158.imageshack.us/img158/5889/2910061920ap4.jpg באחת מחנויות המחשבים אליהן ניגשתי כדי לחפש ספק מתאים, הציעו לי שהם יחתכו את החיבור מהספק הישן ויעשו מתאם בספק החדש בעלות של 50 שקלים. הצלחתי למשוך אותם קצת במילים וגיליתי שכמו שחשבתי מראש, הם בסך הכל מלחימים את החוטים של היציאה לנקודות של המתחים המתאימים בתוך הספק ולא יותר מזה. אני מתכוון לעשות את ה"מתאם" הזה הערב או מחר. אבל בכל אופן, הייתי רוצה לקבל מכם ק…

6. Started by yarl,

שלום לכולם יש לי בעיה קניתי מארז טרמלטייק וחיברתי הכל 1)איפה שמים את הסנסור של הלוח בקרה 2)למה אני לא מרגיש את מהירות המאווררים שאני מסובב את הפונטציומטרים 3)ועד כמה מדויק המד מעלות במידה שהוא נמצא במקום שלו ואיפה אפשר לראות או לקרוא על כל החיבורים ולדעת שני חיברתי הכל במקום אני מקווה ששאלתי את השאלה במקום הנכון תודה לכולם הבנתי אבל בחוברת המצורפת לא מופיע איך מחברים את כל המאווררים ללוח בקרה ובקשר למאווררים אני לא מצליח לשמוע שהם מסתובבים מהר יותר או שהם שקטים ואין אפשרות לשמוע אותם בכלל !

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  7. Started by מאפיונר,

צריך המלצה לקניית 2קטודת uv? תודה מראש!@

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by domiel,

אני זוכר שמישהו הסביר על איך לעשות את זה...ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי. אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה,זה יהיה נחמד....(אגב כדאי להוסיף את זה לשאלות הנפוצות) תודה.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by CashMAn,

חברה אני צריך עזרה במציאת תוכנה לפלאפון LG U8xxx אז בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  10. שלום! עלה לי רעיון למוד קטן ויפה למארז. אני הולך לקנות את המארז APOLLO ומקדימה יש פלסטיק כהה עם שקיפות שנועדה כדי לראות את המסכים בלי לפתוח את דלת המארז. תמונות באתר המוצר: http://www.nzxt.com/products/apollo/ הרעיון שלי הוא לשים אייקונים מוארים של המותגים של חלקי המחשב. איך אני הולך לעשות את זה? כך: ולהדביק את זה מאחורי הפלסטיק. אל תתיחסו לזה שציירתי בצייר. (המחשב שלי בתיקון ואני משתמש כרגע במחשב אחר בבית שאין לי בו פוטו. מה אתם חושבים? הערות הצעות? הכל יתקבל בברכה. עוד משהו אני חייב את המדריך בשביל לעשות את זה והתמונות במדריך של האתר מחוקות. אשמח אם מישהו מהמנהלים יחדש את התמונות או שהחבר'ה פה יתנו לי מדריך איך לחבר כמה לדים לספק כוח. (נראה לי צריך משהו שמורי…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  11. הוצאתי מאיזה שרת ישן מסך mk620ny-ly תגידו אפשר לחבר אותו למחשב הרגיל?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  12. Started by dor-eli,

אני רוצה לבנות פאנל עם לדים הבעיה היא שאני לא יודע להגיד למוחר איזה סוג לדים אני צריך החוטים אצלי במולקס מחובר לחוט הצהוב ולחוט השחור אז שאני הולך לחנות אלקטרוניקה מה אני צריך להגיד להם? עכשיו אני יודע שצריך גם נגדים איז מה אני צריך להגיד למוחר שיביא לי לדים_____ ונגד_____ תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by Liquid_StorM,

שלום לכולם. אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל הנאישם שכאן נראים מבינים באלקטרוניקה לשמה ולא מצאתי פורום אחר שיתאים לנושא ויהיה פעיל בצורה יעילה מספיק כדי לספק לי תשובה. מצטער אם טעיתי. אז ככה, יש לי טלוויזיית AKAI ישנה שקיבלתי במתנה מחבר של אבא שלי, את הטלוויזיה קיבלתי ללא שלט, ומצב הקונטראסט\בהירות בה הוא לא לשביעות רצוני. על הטלוויזיה אני שולט בעזרת שלט הYES שברשותי, ובעזרתו (עד כמה שמצאתי והצלחתי) אני יכול לבצע פעולות בסיסיות בלבד כגון להעביר ערוץ, לשנות ווליום ולהגיע למצב AV\TV. רציתי לדעת אם ישנם דרכים לשנות את הקונטראסט\בהירות בטלוויזיה שלי בעזרת שלט הYES או בלעדיו? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לעשות סליבינג לכל הכבלים במחשב .. אז רציתי לדעת מה המחירים שנעים ? אני רוצה לעשות לכל הכבלים של הספק כוח + למאווררים (: ומאיפה אני יכל להשיג אחד טוב אבל שיהיה בצבע UV כחול או ירוק .. או שחור בלי UV ואם אפשר מדריך איך לעשות את זה כמו שצריך D: עריכה: ראיתי את זה: http://www.xoxide.com/modsmart-supremesystemsleevingkit-white.html ניראה לי יספיק, מה אתם חושבים ? אין לי הרבה כבלים (ספק של 650W של FSP). החנות הזו אמינה ? אפשר להזמין ממנה ? + מאיפה אני יכל להשיג קטודה כחולה / אדומה בזול ?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  15. קיבלתי שרת שכזה, לוח אם מחולק ל2 ותומך בשני מעבדים, אבל עדיין פנטיום 2. יש לי מארז נוסף של פנטיום 4 (תושבת 478) שאני יכול לפרק ולהוציא ממנו את הלוחות הרלוונטיים לטובת התושבות ללוח אם, ספק וכל השאר. שאלות. 1. האם תושבת של לוח אם עם תושבת 478 תתאים גם ללוח אם חדש יותר (775)? 2. יש בכלל טעם? הוא גדול, כבד ויש לו המון דופן צד, זה בערך היתרון היחיד שלו.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  16. קניתי לפני שבוע בערך מקלדת ועכבר אל-חוטיים של LOGITECH דגם CORDLESS DESKTOP EX 100, זה הכל סבבה וזה.... אבל אני רוצה שהטווח של זה יהיה יותר רחוק... אני מבין קצת באלקטרוניקה ויכול לעשות דברים בחשמל עם צריך... אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות והאם זה בכלל אפשרי... אני חשבתי לקנות עוד חיישן ולחבר אותו ליד המיטה וממנו להעביר כבל עד לreceiver וככה כאילו שיהיו לו שני חיישנים... אפשרי? איך עושים? ואם לא מה אפשר לעשות? תודה! שלומי

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

בהשראת אחד מיומני הפרויקטים בפורום, אני מעוניין לייצר כמה מדבקות עם לוגו\כיתוב עבור מחשב נייד. באילו חומרים עלי להשתמש כדי לקבל תוצאה איכותית? ברשותי מדפסת הזרקת דיו. אם אופציה ביתית אינה מתקבלת על הדעת, האם מישהו מכיר היכן ניתן לעשות זאת ע"י שליחת תמונה לחנות\בעל מקצוע בירושלים או מחוצה לה?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by GetRich,

שלום... אני רוצה להתחיל פרוייקט חדש HTPC אני אשמח אם תביאו לי מדריך או מוד קודם שיש בו תמונות. האם אפשר לעשות את זה מפרספקס? ומעבד celron הוא טוב בשביל זה? על המחשב אני מריץ יריחו בלי בעיה... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  19. קודם כל, אני מבקש סליחה מהמנהלים אם אנוכי עובר על כלשהו חוק... אם כן, אנא תקנו אותי ואל תמחקו\תנעלו נושא זה או תזהירו אותי.. אובכן לנושא.... זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3056184&refid=6 נקרא דרמל? כדי לקנות את זה? זה טוב? איכותי?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by FeedMe,

אהלן חברים, רציתי למדוד מתחים מהספק שלי בעזרת מוטלימטר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחרי צעד מה אני אמור לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by et_gershon,

מישהו יכול להגיד לי מידות של מאוורר של 80 מ''מ כי אני בונה באיזה פרוייקט חלון פרספקס קטן (ראה פרוייקט "מחשבפון") אז אני צריך מידות כי אני עושה חלון שיהיה גדול ב-10 ס''מ מכל כיוון תודה ומחכה לתשובה

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  22. יש לי לד אדום מאיזה שנאי שעבר זמנו, אבל 2 הברזלים או מה שזה לא יהיה באותו אורך והם קצרים מאוד כמו כן יש לי גם עוד כמה לדים שמחוברים לצעצוע שכבר לא צריכים אותו אבל הם מחוברים למין לוח כזה, רציתי לדעת האם אפשר לחבר אותם למחשב, אני לא יודע ממש אלקטרוניקה + - וכל המושגים האם זה מסוכן? יכול לשרוף משהו או לחשמל? יש לי ספק HEC 300W

23. שלום ברשותי מארז Lian Li PC-7W אלומיניום. מעוניין במוד מאוורר תקרה (במראה ליאן לי מקורי) בנוסף ברשותי ספק ישן תקול וספק חדש, מעוניין בהחלפת תוכן הספק חדש לתוך מארז הישן כולל הסליבינג של הישן ובכבילה מחדש - מוסתרת, ללא כבלים מיותרים, עבודה מקצועית נקיה ואסטתית. ודלת מסתירה של דלת הכונן בסגנון דלת שקיימת במארז ליאן לי מקורי מדגם אחר. והחלפת הפאנל של הפלופי לחלופי של הCD שקיים. המוד מאוורר תקרה קיים בליאן לי, אני מניח שגם את דלת כונן הCD שניהם לא קיימים בארץ, בדקתי עם היבואן, ולא מצאתי בebay. אם אפשר הערכת מחיר גסה תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by SD Project,

אוקיי הזמתי 4 מאוררי Silent Wheel של Termaltake שקטים שקטים מיש'ו יודע איפה אני יכול להשיג להם גרילים ?! כאילו גריל רגיל לא יעלה עליו טוב, קבלו תמונה... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/thermaltake_Silent_Wheel_A2330.jpg תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  25. יש לי מארז לבן ובהתחלה חשבתי לצבוע אותו בשחור ולעשות חלון, אבל עלה לי רעיון: איך ייראה מארז לבן עם חלון ושיהיה בו לדים UB והכל, מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.