עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by GetRich,

הלד שיש בקצה של שלט, זה לד שפולט אור אינפרא אדום, נכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  2. http://reviews.cnet.com/4520-10163_7-5670307-1.html?tag=cnetfd.ld

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by gigabot,

שלום, אז ככה נאי רוצה לתייר להבות כאילו עם ספריי ככה שיצא נחמד בצורת להבה ויפה, עכשיו אני מתאר לעצמי שצריך שבלונה או משהו כזה, אני חדש בעניין הצביעה אבל במודינג לא, את המארז שלי אפשר למצוא כאן: http://www.hwzone.co.il/gallery/albun30, אני רוצה לצבוע את הפרונט, אם יש לכם רעיונות או כל דבר שיעשה נחמד, פתוח להצעות, תודה מראש, נ.ב קניתי x-controller של טרמלטק: http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm שהוא יבוא במקום הפאן באס שיש עכשיו, אז קחו את זה בחשבון, שוב תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  4. זה המודלינג הראשון שלי... אז כצאת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון :s05: המחשב הוא מנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M) 512 ראם (לפי דעתי זה DDR) כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף... חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך. ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by odedshul,

יש לי חיבור כזה בלוח האם. איך אפשר לחבר את מקלט ה IR מהמדריך שבאתר אליו?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  6. שלום חברים ! מחר אני מביא פטיפון Thorens td 160 במצב כחדש אבל ללא מכסה . הפטיפון בתמונה למטה אני רוצה לעשות לו מכסה מפרספקט כמה שאלות : 1.אני רוצה פרספקט כמה שיותר שקוף , כלומר כמה שיותר דומה לזכוכית , איך קוראים לסוג כזה ? 2.עם איזה כלי עבודה חותכים אותו ? 3.עם איזה חומר מומלץ להדביק ? שיהיה חזק וגם אסטטי . תודה . עריכה : ירדתי מזה .... אני אקנה מכסה מוכן ב200 ש"ח [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by omfir,

שלום לכולם!. אני חייב הסבר יותר מפורט על איך לחבר את הלדים איך קוראים לכל חלק ממש כאילו שמישהוא יבנה את מחדש אבל ממש מושקע בגלל שאני לא יכול לראות את כל המודינג שאנשם עושים זה מטריף!!! היופי הורג ואני חייב הסבר ממש מפורט!

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by yoncih,

שלום אני עושה מוד למחשב ואני מעוניין לדעת עם קיים שבב/מעגל כולשהו או שאפשר להכין שיכול לעשות אפקט של הבזק של אורות כמו ברק או הבזק אור ברצפ כמו זה : - --- - - --- - - --- . האים זה אפשרי או שאני חי בלהלה לנד ? בבקשה עזרה ! : תודה מראש על כול עזרה ולא לדעוג עם אני יסיים את הפרויקט הזה (שיכח המון זמן) אני אציג אותו כאן למעוניינים. ;D

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by J0n1,

יש לי HD לא בשימוש (של מחשב נייח), אני יכול לרכוש לו מארז עם חיבור USB? כמה זה עולה? תודה... עריכה: מצאתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 יש משהו עם ספק כוח פנימי? ז"א שאני אוכל לחבר אותו רק למחשב.... כי אז זה כבר לא כ"כ נייד

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by chris_u16,

למי שלא זוכר את התראד שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115710.0 קיצר זה התחיל בכך שניסיתי להחליף מלא קבלים מסוגים שונים (ניסיתי בערך 15 קבלים שונים שהוצאתי מכל מיני כרטיסי מסך) וכולם בעת הדלקת הכרטיס מסך פשוט רתחו מחום ואם הייתי משאיר אותם כמה דקות פועלים הם בטוח היו נשרפים. קיצר לא היה לי עצבים לזה והכרטיס ישב הרבה זמן בצד בלי שימוש. מסתבר שHoly צדק במה שאמר דבר אחד שלמדתי מזה זה שלכרטיסי המסך כנראה לא ממש משנה הקיבול כי כל הקבלים ששמתי גדולים וקטנים רתחו מחום אבל כולם העלו מסך. לפני כמה ימים מכרתי את הGF1 DDR 32MB שהיה לאחים שלי ותכננתי לקנות להם איזה GF3 Ti משומש או משהו כזה אבל אז נזכרתי בti4200 שיושב בצד והחלטתי לעשות משהו שכבר חשבתי עליו …

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  11. קודם כל אני מקווה שאין בעיה לשאול את זה, כי גם בסטיקי יש פורומים שונים למודינג... יש לי איזו בעיה באלק' וששאלתי לפני כמה זמן בפורום הזה לא קיבלתי תשובה מספקת, ובסופו של דבר לא הבנתי האם מה שאני רוצה לעשות אפשרי או לא... רציתי לדעת האם אתם מכירים עוד מקום שאפשר לשאול? תודה

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  12. שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by m-o-r,

איך אפשר לעשות גיבוי עם סוללה במיקרה של הפסקת חשמל

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by eegg,

עשיתי מוד קטן לטרנסורמר בקדימה במקום הקטודה הירוקה שמתי 5 לדים כחולים 3mm וזה יצא דיי נחמד ורק לקח לי 5 דקות: הנה הלדים והכל לאחר הרכבה: והנה הם דלוקים במארז: (בחושך כמובן)

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by Gilo2005,

תגידו לי מה כדי לעשות אם המארז הזה http://tinypic.com/e87hna.jpg איזה מודינג יפה אפשר לעשות את הדלת לא שמתי כי זה דלת רגילה פשוטה בלי כלום תגידו לי משהו יפה לעשות במארז הזה?

16. Started by aviran_n,

לא, אני לא עוד אחד מאלה שפותחים ת'רד כדי לומר שחסר להם מולקס.. אצלי הבעיה היא קצת יותר מסובכת אך עדיין ניתנת לפתירה בקלות. קיבלתי מחשב P3 לתיקון, הספק בו נשרף.. הבעיה היא שבמחשב צריך את החיבור הזה: http://img56.imageshack.us/img56/5042/2910061919hk8.jpg http://img158.imageshack.us/img158/5889/2910061920ap4.jpg באחת מחנויות המחשבים אליהן ניגשתי כדי לחפש ספק מתאים, הציעו לי שהם יחתכו את החיבור מהספק הישן ויעשו מתאם בספק החדש בעלות של 50 שקלים. הצלחתי למשוך אותם קצת במילים וגיליתי שכמו שחשבתי מראש, הם בסך הכל מלחימים את החוטים של היציאה לנקודות של המתחים המתאימים בתוך הספק ולא יותר מזה. אני מתכוון לעשות את ה"מתאם" הזה הערב או מחר. אבל בכל אופן, הייתי רוצה לקבל מכם ק…

17. Started by kurush,

שלום לכולם, יש לי את הספק הנ"ל בערך שנה וחצי. היה אמור להיות שקט למדי, אבל למעשה הוא עושה המון רעש. ביצעתי בו את המוד הבא: החלפתי את המאוורר האחורי (80מ"מ) במאוורר של זלמן ניתקתי את חיבור החשמל של שני המאווררים מהספק והעברתי אותם דרך Fan Mate של זלמן, לחיבור SYSFAN של לוח האם (גידי הכח של שני המאווררים מחוברים ביחד לשקע שנכנס ל-Fan Mate). מהירות הסיבוב של מאורר ה-80מ"מ מנוטרת ע"י MBM5, שמכוון לכבות את המחשב אם היא תיפול מתחת ל-1500 סל"ד. המהירות נקבעת רק ע"י הפוטנציומטר ולא ע"י לוח האם. האם למישהו אחר יש נסיון עם הספק הזה? האם עוד מישהו עשה מוד דומה? ומעבר לזה, מה לדעתכם צריכה להיות מהירות הסיבוב המינימלית בשביל שהספק יעבוד בלי להתחמם יותר מדי / להשרף?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  18. Started by Big_White,

יש לי הגה מייקרוסופט ישן האם ניתן להוסיף עוד כפתורים בנוסף ל 8 שכבר קיימים אם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  19. היי, אני צריך את עזרתכם בנוגע לייצוב המתח ברכב ובחירת פיוז מתאים להפעלת קטודה (רגילה של מחשב) ברכב. אני רוצה לדעת כיצד אוכל לייצב את המתח כך שהשנאי של הקטודות לא יפגע מקפיצות המתח ברכב (תרשים של המעגל הנדרש לייצוב המתח יהיה מצויין). בנוסף איני יודע של כמה אמפר הפיוז שאני צריך לחבר לפני השנאי של הקטודות להגנה. הנה נתונים של שני סוגים של קטודות, המתח זהה כמובן (12V) אבל הזרם הנדרש קצת שונה, איזה פיוזים אצתרך עבור כל אחד מהסטים האלה? סוג ראשון: סוג שני: תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by domiel,

אני זוכר שמישהו הסביר על איך לעשות את זה...ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי. אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה,זה יהיה נחמד....(אגב כדאי להוסיף את זה לשאלות הנפוצות) תודה.

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by zZOROo,

אני מתקוון ביציאות מולקס כמה V יש בכל אחת מהם ואם אני רוצה לחבר את היציאה ללד של 3V למשל אז נגד של כמה אני צריך וד"א יש למישהו מדריך לאלקטרוניקה אבל משהו רציני לא כמו בעוגן

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by MuGi,

אני צריך המלצות לגבי חלון. באינטרנט רצות המון גרסאות של חלון מרובע רגיל וזה מכוער ברמות על. אני מחפש חלון בצורה פחות קונבציונאלית. (מקבילית נחשב פחות קונבנציונאלי לא צריך לרוץ רחוק מידי) http://www.virtual-hideout.net/reviews/CoolerMaster_CM690/images/main.jpg הינה תמונה של הדלת אתם יכלים לסמן ולהלעות או לכתוב מה לדעתכם כדי. בקשר למאוררים. לא אכפת לי שתורידו את שניהם תורידו אחד תשאירו שניהם.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by nir_gr,

קניתי 2 סוגים של נגדים אני צריך עזרה לאן לחבר כל נגד הראשון הוא בצבעים:זהב,חום,ירוק,סגול שזה יוצא 750 ohms והשני הוא בצבעים:זהב,חום,אפור,חום שזה יוצא 180 ohms

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by doker,

שלום אני רוצה לבצע חיתוך בדופן של השולחן שלי לעשות מעין חלון ברגל רחבה של השולחן. אני רוצה לשים על קצוות העץ או פס בגוון עץ או פס U יש למישהו המלצות לינקים למשהו דומה או מקומות שמוכרים?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  25. אני רוצה לחבר 7 לדים ככה רגילים איזה נגדים אני צריך להם ואיזה עוד חומרים בשביל לבנות את כל זה על פאנל? תסבירו קצת..

• 3 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים