עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. עם למישו יש רעיונות לשיפור אני פה להקשיב וגם ככה סתם תנו דעות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  2. יש לי מאווררים שמתחברים ישירות לספק. ב- 12V הם קצת מרעישים, וב- 5V הם חלשים. חיברתי אותם ל- 7V (מינוס ל- 5V ופלוס ל- 12V). האם זה יכול לגרום לנזק / בעיות במערכת?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by m-o-r,

איך אפשר לעשות גיבוי עם סוללה במיקרה של הפסקת חשמל

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by Little_AKA_Or,

שלום. אני מחפש פרספקס 5 מ"מ ואני פשוט לא מכיר שום מפעל שמוכר את זה.. אני צריך את הפרספקס ללייט פד ואני צריך מפעל שנמצא במרכז (אני מראשל"צ, מוכן להגיע עד ת"א והסביבה) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by odedshul,

יש לי חיבור כזה בלוח האם. איך אפשר לחבר את מקלט ה IR מהמדריך שבאתר אליו?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by DJPOWER,

שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מאווררים אם לדים נאונים וכו' למחשב רציתי גם לשאול איך מחברים לאן ממה וכו' למי שיש מדריכים עוד יותר טוב תודה מראש לכל מי שיעזור \ יונתן

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by re5pect,

3.6v אפשר להשתמש בבטריה הזאת לסופר לדים?(בלי קשר לנגדים) או שימושים אחרים חוץ מאלחוטי בקיצור,אפשר להשתמש בה לשימושים אחרים חוץ מלאלחוטי?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by gor84,

מה הזרם שקיים בתוך במחשב? אני בונה מע' ואני רוצה לחשב נגדים להרכבת לדים...

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by omfir,

שלום לכולם!. אני חייב הסבר יותר מפורט על איך לחבר את הלדים איך קוראים לכל חלק ממש כאילו שמישהוא יבנה את מחדש אבל ממש מושקע בגלל שאני לא יכול לראות את כל המודינג שאנשם עושים זה מטריף!!! היופי הורג ואני חייב הסבר ממש מפורט!

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by yoncih,

שלום אני עושה מוד למחשב ואני מעוניין לדעת עם קיים שבב/מעגל כולשהו או שאפשר להכין שיכול לעשות אפקט של הבזק של אורות כמו ברק או הבזק אור ברצפ כמו זה : - --- - - --- - - --- . האים זה אפשרי או שאני חי בלהלה לנד ? בבקשה עזרה ! : תודה מראש על כול עזרה ולא לדעוג עם אני יסיים את הפרויקט הזה (שיכח המון זמן) אני אציג אותו כאן למעוניינים. ;D

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by SD Project,

אוקיי הזמתי 4 מאוררי Silent Wheel של Termaltake שקטים שקטים מיש'ו יודע איפה אני יכול להשיג להם גרילים ?! כאילו גריל רגיל לא יעלה עליו טוב, קבלו תמונה... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/thermaltake_Silent_Wheel_A2330.jpg תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  12. אז יש בפאן באס הזה אפשרות להחליף את הפאנל החיצוני מ 3 צבעים כסף לבן ושחור עכשיו הוצתי את הבגרים אבל אבל זה לא יוצא כפתורים חוסמים את זה

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  13. אני רוצה לעשות חור במרכז המארז, שיהיה שם את המאוורר הזה: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3323 שיכניס אוויר.. 2 המאווררים שכרגע במארז, יוציאו אוויר... המחשב כרגע שקט, וחשוב לי שהוא ישאר ככה... המאוורר הזה מומלץ מבחינת רעש? ובקשר לחור... יש לי כזה כלי למקדחה בצורת עיגול... הוא נועד לעשות חורים כאלה בעץ, למשל בשולחן עץ.. זה יתאים או לא? והאם הרעיון שלי טוב או לא?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

תגידו לי מה כדי לעשות אם המארז הזה http://tinypic.com/e87hna.jpg איזה מודינג יפה אפשר לעשות את הדלת לא שמתי כי זה דלת רגילה פשוטה בלי כלום תגידו לי משהו יפה לעשות במארז הזה?

15. Started by zZOROo,

אני מתקוון ביציאות מולקס כמה V יש בכל אחת מהם ואם אני רוצה לחבר את היציאה ללד של 3V למשל אז נגד של כמה אני צריך וד"א יש למישהו מדריך לאלקטרוניקה אבל משהו רציני לא כמו בעוגן

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by midnight8,

אני רוצה לעשות חלון למחשב ואני לא יודע איזה צורה לעשות חשבתי על כמה חשבתי על גיטרה חשמלית חשבתי על חייזר כמו של alienware וחשבתי על עוד כמה דברים אבל שללתי אותם אם יש לכם רעיונות נחמדים תגידו לא משנה גם אם אתם חושבים שאני לא יאהב

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by GetRich,

אם אני אחבר נגד 620 אוהם ללד במקום 430 הוא רק יעבוד יותר חלש? האורך חיים שלו יגדל? איך ניתן לגלות אם הלד הוא UB או לא? ניתן לחבר מסך של DVD למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  18. יש לי הרבה גופי קירור ואני רוצה לחתוך אותם בעזרת הדרמל ולעשות קירור לסטיקים של הזיכרון השאלה שלי האם כדאי לחתוך אותם ולעשות כמין קופסה כזאת שהקוצים האלו של גופי הקירור כלפי מעלה ודפנות הקופסקא יהיו צמודים לזיכרונות

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by doker,

יש לי מנוע של הרדדיסק רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יסתובב בלי הפבקה כי עכשיו זה עושה שתי סיבובים ומפסיק

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by genia,

/

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by ronn_256,

שלום אני צריך עזרה בבעיה הזאת : יש לי מתחי(0-5) TTL שיוצאים מבקר. מתחים אלו צריכים להגיע אל צרכן כלשהו שמקבל מתחים בטווח 3.6 - 17 וולט .. באותו יחס.. כלומר 0V מהבקר יגרום ל3.6V לצרכן.. 5V יגרום ל17V לצרכן. כלומר אני צריך לבנות מנוף מתחים בין הבקר לצרכן. אני יודע שצריך להשתמש בשיטת PWM אבל אני לא יודע איך זה אמור להשתלב במעגל.

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לעשות סליבינג לכל הכבלים במחשב .. אז רציתי לדעת מה המחירים שנעים ? אני רוצה לעשות לכל הכבלים של הספק כוח + למאווררים (: ומאיפה אני יכל להשיג אחד טוב אבל שיהיה בצבע UV כחול או ירוק .. או שחור בלי UV ואם אפשר מדריך איך לעשות את זה כמו שצריך D: עריכה: ראיתי את זה: http://www.xoxide.com/modsmart-supremesystemsleevingkit-white.html ניראה לי יספיק, מה אתם חושבים ? אין לי הרבה כבלים (ספק של 650W של FSP). החנות הזו אמינה ? אפשר להזמין ממנה ? + מאיפה אני יכל להשיג קטודה כחולה / אדומה בזול ?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. קיבלתי שרת שכזה, לוח אם מחולק ל2 ותומך בשני מעבדים, אבל עדיין פנטיום 2. יש לי מארז נוסף של פנטיום 4 (תושבת 478) שאני יכול לפרק ולהוציא ממנו את הלוחות הרלוונטיים לטובת התושבות ללוח אם, ספק וכל השאר. שאלות. 1. האם תושבת של לוח אם עם תושבת 478 תתאים גם ללוח אם חדש יותר (775)? 2. יש בכלל טעם? הוא גדול, כבד ויש לו המון דופן צד, זה בערך היתרון היחיד שלו.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by aviran_n,

לא, אני לא עוד אחד מאלה שפותחים ת'רד כדי לומר שחסר להם מולקס.. אצלי הבעיה היא קצת יותר מסובכת אך עדיין ניתנת לפתירה בקלות. קיבלתי מחשב P3 לתיקון, הספק בו נשרף.. הבעיה היא שבמחשב צריך את החיבור הזה: http://img56.imageshack.us/img56/5042/2910061919hk8.jpg http://img158.imageshack.us/img158/5889/2910061920ap4.jpg באחת מחנויות המחשבים אליהן ניגשתי כדי לחפש ספק מתאים, הציעו לי שהם יחתכו את החיבור מהספק הישן ויעשו מתאם בספק החדש בעלות של 50 שקלים. הצלחתי למשוך אותם קצת במילים וגיליתי שכמו שחשבתי מראש, הם בסך הכל מלחימים את החוטים של היציאה לנקודות של המתחים המתאימים בתוך הספק ולא יותר מזה. אני מתכוון לעשות את ה"מתאם" הזה הערב או מחר. אבל בכל אופן, הייתי רוצה לקבל מכם ק…

25. Started by מאפיונר,

צריך המלצה לקניית 2קטודת uv? תודה מראש!@

• 4 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.