אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
כי לפי מדריכים ראיתי שאפשר רק עם נגד משתנה 100 אוהם וזה די סיפור בשבילי לקנות כזה כי אני מהדרום ואין כאן חנויות אלקטרוניקה אז עשיתי משלוח לבית אבל שכחתי נגד משתנה ולא שווה לי לעשות הזמנה רק בשביל פריט אחד
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
מחיאות כפיים אני מתחיל אז ככה שאם זה מעגל מסובך קחו בחשבון ואל תעשו לעצמכם כאב ראש בלהסביר לי אותו תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
בהשראת אחד מיומני הפרויקטים בפורום, אני מעוניין לייצר כמה מדבקות עם לוגו\כיתוב עבור מחשב נייד. באילו חומרים עלי להשתמש כדי לקבל תוצאה איכותית? ברשותי מדפסת הזרקת דיו. אם אופציה ביתית אינה מתקבלת על הדעת, האם מישהו מכיר היכן ניתן לעשות זאת ע"י שליחת תמונה לחנות\בעל מקצוע בירושלים או מחוצה לה?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הוצאתי מאיזה שרת ישן מסך mk620ny-ly תגידו אפשר לחבר אותו למחשב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום ראיתי כבלים מוסלבים של וואנטק ב 52 שח, אין לי חלון או משהו במארז שווה לקנות אותם בשביל סדר וירידה קטנה של מעלות? אלו: Vantec Sleeving Kit חשוב! צריך לפרק את הספק בשביל להשחיל את הכבלים האלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!. אני חייב הסבר יותר מפורט על איך לחבר את הלדים איך קוראים לכל חלק ממש כאילו שמישהוא יבנה את מחדש אבל ממש מושקע בגלל שאני לא יכול לראות את כל המודינג שאנשם עושים זה מטריף!!! היופי הורג ואני חייב הסבר ממש מפורט!
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאנל עם לדים הבעיה היא שאני לא יודע להגיד למוחר איזה סוג לדים אני צריך החוטים אצלי במולקס מחובר לחוט הצהוב ולחוט השחור אז שאני הולך לחנות אלקטרוניקה מה אני צריך להגיד להם? עכשיו אני יודע שצריך גם נגדים איז מה אני צריך להגיד למוחר שיביא לי לדים_____ ונגד_____ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני עושה מוד למחשב ואני מעוניין לדעת עם קיים שבב/מעגל כולשהו או שאפשר להכין שיכול לעשות אפקט של הבזק של אורות כמו ברק או הבזק אור ברצפ כמו זה : - --- - - --- - - --- . האים זה אפשרי או שאני חי בלהלה לנד ? בבקשה עזרה ! : תודה מראש על כול עזרה ולא לדעוג עם אני יסיים את הפרויקט הזה (שיכח המון זמן) אני אציג אותו כאן למעוניינים. ;D
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה - נעים מאוד אני מחפש סנסורים עם מודול בלוטות' למערכת שתהיה מבוססת על טלפון סלולרי. סנסור ראשון - רכיב שישדר טלמטריה פשוטה שאפשר לתרגם למרחק (לדוגמא עוצמת קליטה, זמן שידור אות וכו') חזרה אל המקלט (טלפון סלולרי). סנסור שני - Beacon בלוטות' שיודע לעבוד ב Multipoint - להתחבר לכמה התקנים במקביל. עקרונית אני מעדיף רכיבים שאפשר לעבוד איתם לשיבוץ במעגלים אבל היות ומדובר רק בסנסורים עבור המערכת לא אכפת לי גם אם הם יהיו מוצרי מדף. מישהו מכיר חברה/יבואן/חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים מסוג זה? תודה!! שי
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מארז לבן ובהתחלה חשבתי לצבוע אותו בשחור ולעשות חלון, אבל עלה לי רעיון: איך ייראה מארז לבן עם חלון ושיהיה בו לדים UB והכל, מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבעיה הזאת : יש לי מתחי(0-5) TTL שיוצאים מבקר. מתחים אלו צריכים להגיע אל צרכן כלשהו שמקבל מתחים בטווח 3.6 - 17 וולט .. באותו יחס.. כלומר 0V מהבקר יגרום ל3.6V לצרכן.. 5V יגרום ל17V לצרכן. כלומר אני צריך לבנות מנוף מתחים בין הבקר לצרכן. אני יודע שצריך להשתמש בשיטת PWM אבל אני לא יודע איך זה אמור להשתלב במעגל.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קודם כל, אני מבקש סליחה מהמנהלים אם אנוכי עובר על כלשהו חוק... אם כן, אנא תקנו אותי ואל תמחקו\תנעלו נושא זה או תזהירו אותי.. אובכן לנושא.... זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3056184&refid=6 נקרא דרמל? כדי לקנות את זה? זה טוב? איכותי?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך מקלדת ועכבר אל-חוטיים של LOGITECH דגם CORDLESS DESKTOP EX 100, זה הכל סבבה וזה.... אבל אני רוצה שהטווח של זה יהיה יותר רחוק... אני מבין קצת באלקטרוניקה ויכול לעשות דברים בחשמל עם צריך... אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות והאם זה בכלל אפשרי... אני חשבתי לקנות עוד חיישן ולחבר אותו ליד המיטה וממנו להעביר כבל עד לreceiver וככה כאילו שיהיו לו שני חיישנים... אפשרי? איך עושים? ואם לא מה אפשר לעשות? תודה! שלומי
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אז ככה נאי רוצה לתייר להבות כאילו עם ספריי ככה שיצא נחמד בצורת להבה ויפה, עכשיו אני מתאר לעצמי שצריך שבלונה או משהו כזה, אני חדש בעניין הצביעה אבל במודינג לא, את המארז שלי אפשר למצוא כאן: http://www.hwzone.co.il/gallery/albun30, אני רוצה לצבוע את הפרונט, אם יש לכם רעיונות או כל דבר שיעשה נחמד, פתוח להצעות, תודה מראש, נ.ב קניתי x-controller של טרמלטק: http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm שהוא יבוא במקום הפאן באס שיש עכשיו, אז קחו את זה בחשבון, שוב תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
פעם הייתי בחוג אלקטרוניקה.. אני מאוד אהבתי לבנות וכאלה השאלה שלי היא מה זה קיט? זה כאילו כל החומרים עם הוראות איך להרכיב? הקיצר אין לי מושג בגרוש אם תכלו לעזור לי אני מאוד אשמח! מה אני צריך ללמוד בתור התחלה? לא מעניין אותי החלק התאורטי אני רוצה לבנות. תודה רבה!! [move][/move]Joey Tribbani
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
עיקמתי את הברזל כך שהמאוורר ישב מול הכרטיס מסך ולא מתחתיו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי זה גלי קול והאוזן האנושית שומעת בין 20H ל 20,000H האם זה נכון??? יש לי מכשיר שקולט תדר של 49MH ואני רוזה לשדר לו את התדר הזה כשאני משדר לו הוא אמור להמשיך את זרימת החשמל ואיך אני משדר לו עם רמקול בתדר גבוה של 49MH ???? תודה לכל מי שעוזר ולפי מה שנראה לי זה הפורום הכי טוב לשאול אם לא אז תעבירו
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל הנאישם שכאן נראים מבינים באלקטרוניקה לשמה ולא מצאתי פורום אחר שיתאים לנושא ויהיה פעיל בצורה יעילה מספיק כדי לספק לי תשובה. מצטער אם טעיתי. אז ככה, יש לי טלוויזיית AKAI ישנה שקיבלתי במתנה מחבר של אבא שלי, את הטלוויזיה קיבלתי ללא שלט, ומצב הקונטראסט\בהירות בה הוא לא לשביעות רצוני. על הטלוויזיה אני שולט בעזרת שלט הYES שברשותי, ובעזרתו (עד כמה שמצאתי והצלחתי) אני יכול לבצע פעולות בסיסיות בלבד כגון להעביר ערוץ, לשנות ווליום ולהגיע למצב AV\TV. רציתי לדעת אם ישנם דרכים לשנות את הקונטראסט\בהירות בטלוויזיה שלי בעזרת שלט הYES או בלעדיו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני זוכר שמישהו הסביר על איך לעשות את זה...ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי. אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה,זה יהיה נחמד....(אגב כדאי להוסיף את זה לשאלות הנפוצות) תודה.
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אוקיי הזמתי 4 מאוררי Silent Wheel של Termaltake שקטים שקטים מיש'ו יודע איפה אני יכול להשיג להם גרילים ?! כאילו גריל רגיל לא יעלה עליו טוב, קבלו תמונה... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/thermaltake_Silent_Wheel_A2330.jpg תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מיזרקה של מים שיהיה לה יציאה למערכת סטריאו כמו חיבור של אוזניות שכאשר אני יחבר אותה למערכת אז המיזרקה תתחיל לעבוד בתדר של הצלילים כאילו שהיא תשמש כמו אורגן אורות רק בלי אורות אלא מיזרקה (שהמים יקפצו לפי הקצב של המוזיקה)....כל מי שיש לו רעיונות סכמות משהו אני יודה לו מאוד...תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-