אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היום, בזמן ששוטטי באינטרנט נתקלתי במוד המטורף הזה: http://www.instructables.com/id/Privacy-monitor-made-from-an-old-LCD-Monitor/ מה שהם בעצם עשו זה להוריד את אחת השכבות שמסננן את האור שיוצא מהמסך והדביקו אותה לתוך משקפי שמש. ללא המסנן המסך ניראה לבן, אך אם מסתכלים בו דרך המסנן (שמודבק למשקפיים) רואים רגיל. מעניין אם האור הלבן מזיק לעיניים. אם היה לי מסך מיותר הייתי מנסה את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי מסך CRT flat 21` DELL P1110 במסך יש תקלה של בהירות גבוהה - כל התמונה בצבע לבן מחוק כזה גם אם שמים את ה light / contrast אל 0 חיפוש ב google - זה תקלה קבועה של המסך הזה. ממליצים להחליף נגד במעגל כדיי להוריד את אחד מהמתחים http://www.adrian-smith31.clara.co.uk/pctips/monitor_tips.htm#Dell עכשו יש שם 2 נגדים של 10 M (חום שחור כחול צהוב). הנגדים הם בגודל כמו של נגדים רגילים (1/8 W ?) והצבע רקע שלהם הוא תכלת כזה (תכלת מבריק כמו ה 'צהוב חול' של נגדים רגילים - לא דומה ל 'אפור בטון' של נגדים להספק גבוה יותר) איך בודקים שהנגד שאני שם מתאים ל 1 KV ? זה קשור לצבע רקע הכחול ? לקו האחרון שהוא צהוב רגיל במקום זהב ? משהוא אחר ? מה המתח שמחזיק נגד 1/8 W רגיל שהצבע רקע שלו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
זה בכוונה כאן למרות החיפוש כי אני צריך הרבה גלריות וכמה שיותר מרוכזות אז בבקשה לא לנעול
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן. אני לא מודר גדול, ומעדיף לשלם למישהו לעשות לי מוד קטן לאוזניות Beyer dynamic dt 990 pro, אני רוצה לחבר אותם לכבל balanced . לא חייב כניסה נפרדת לכל אוזניה... אם מישהו יכול לעזור אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי את המארז xpider 2. ואני מחפש רעיונות של מודינג בלי לפגוע במארז הרבה. עכשיו ציירתי על הדלת החלקה משהו. עוד מעט מגיעים אלי סליבים ו2 קטודות לבנות. ואני רוצה עוד רעיונות למודינג שאפשר לעשות על המארז הזה... רעיונות יתקבלו בברכה כמובן תודה ליאור .ג.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריכים איך לבנות תאורה למקלדת ..... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה....
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
זה תמנוה של המארז שלי כפי שאתם רואים יש שם גוש של חוטים עם סטריפים עכשיו ראיתי את זה באיזה אתר http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1449&catcode=437 רציתי לקנות האם זה באמת אמור לפתור את הבלגן ואיך בדיוק מרכיבים את השרוולים האלו
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי הגה מייקרוסופט ישן האם ניתן להוסיף עוד כפתורים בנוסף ל 8 שכבר קיימים אם כן אז איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לד (LED) למעגל אלקטרוני שיהיה מחובר אליו לחצן כשאני ילחץ עליו קבוע אז המכשיר ידליק את הנורה בהבהוב איטי כל שניה בערך תהבהב הנורה אני ילחץ שוב על הלחצן ויהיה יותר מהיר בערך 2 הבהובים לשניה ועוד לחיצה ממש מהיר בערך 5 הבהובים לשניה ואז כשאני ילחץ שוב זה יחזור למצב הרגיל היבהוב איטי וכשאני ילחץ לחיצה קבועה הוא יתכבה אם אתם יכולים להביא לי מדריך לזה או אם אתם יודעים איך להכין אני ישמח אני ממש צריך את זה תודה לעוזרים אורן
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לחתוך את הצד של המארז רציתי לשאול איזה צורות אתם מציעים... אני צריך גם מקום טוב לקנות לדים וספוטים פאן קונטרול וכאלה... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן מודינג מקיף למארז שרכשתי שלשום ;D אז ככה, השאלה הראשונה היא איזה מתח מוזרם ללדים של המארז, זה של הHD וזה של הPOWER. מפני שאני רוצה להחליף אותם בUB. ועוד שאלה, אני הולך לעשות כפתור מפרספקס בעזרת חיתוך גליל של פרספקס בקוטר 20MM לאורך של כ 40MM. רציתי לחבר את נורות הבקרה ישירות לתוך הכפתור מהפרספקס, אבל אין לי מושג איך אני הולך לעשות את זה, הרעיון היחיד שהיה לי הוא לקדוח בצד הפרספקס נגיד חור בקוטר 10MM ואז להכניס את הלד ולסגור אותו בעזרת חתיכת פרספקס, אבל זה נראה לי יהיה בעייתי. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום כשמפרקים מוצרים אלקטרוניים, למשל צעצועים, הרבה פעמים רואים בפנים לוח שמכיל עליו כל מיני רכיבים אלקטרוניים, ובינהם גם כמה ג'וקים חשמליים. ברוב המקרים הג'וקים החשמליים האלה הם בצורה מלבנית, שחורים, עם רגליים בצבע כסף, והרגליים מולחמות ללוח. כלומר הג'וק הוא ממש רכיב נפרד, שרגליו הולחמו אל הלוח, כמו שאר הרכיבים. אבל.. לפעמים, נתקלים במצב, שיש את הלוח, ואין עליו ג'וק חשמלי רגיל, כלומר צורה מלבנית, רגליים בצבע כסף, וכו', אלא, רואים כמו יציקה עגולה/אליפטית של חומר שחור וחזק, שאם מגרדים אותו(מספיק חזק, עם מברג למשל), אז רואים בפנים את הלוחית הקטנה, שמוצאים בתוך כל ג'וק חשמלי. (כשמפרקים ג'וק חשמלי. למי שניסה פעם) הלוחית הזו צמודה ללוח. השאלה שלי: איך נקרא הסוג השני הזה? תודה …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מעולם לא התעסקתי במודינג משום סוג ואני צריך קצת ייעוץ. אני מעוניין לצבוע את פנים המארז CM690 שלי לצבע שחור. משהו שיצא כמו בתמונה.. הבנתי שאפשר לעשות את זה במוסכי פחחות וצבע שם יש צביעה מקצועית? איפה אפשר לעשות את זה, האם מישהו עשה את זה וכמה זה אמור לעלות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מעוניין להכניס פרוייקט ארדוינו שבניתי לתוך קופסת פלסטיק קשיח. לשם כך אני צריך לחתוך מספר חורים לכניסת החשמל והרשת. בנסיון לחתוך את הפלסטיק : 1. החיתוך יוצא גלי. 2. אני מאד מתקשה להישאר בקוים שקבעתי (הפס הראשוני מחליק ויוצר שריטות מסביב). אשמח לעצות חיתוך או כל אלטרנטיבה אחרת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש מפסק מסוג ON ON ON בעל 3 מצבים, יש חיה כזאת? באופן עקרוני מה שאני רוצה לבנות זה מפצל RCA: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1221 אתם אולי חושבים שזה זול ועדיף כבר לקנות את זה אבל אתם טועים זה עושה התנקשויות זאת אומרת הפלוס נוגע במינוס במקצת וכאשר מדובר על RCA זה עושה רעשים ושיבוש האות השמח לבנות דבר כזה בעזרת 6 מפסקים שכולם יזוזו ביחד בזמן שמעבירים מצב ככה לא יהיה התנגשויות השמח לעזרה שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,השבוע קניתי לדים ואני רוצה להפעיל אותם ולשים אותם במארז, עכשיו,השאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל אותם באמצעות ספק הכוח של המחשב, דרך אגב ראיתי את המדריך אך המדריך מסובץ מדי בשבילי, האם יש משהו יותר פשוט שבאפשרותו ניתן לחבר את הלדים לספק הכוח, או שהמדריך היא הדרך היחידה !?!?!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אם אני יבנה את המסגרות של המארז מפרספקס 3 ס"מ X אורך\רוחב\עובי המארז X ס"מ 1 ועל זה אני מכסה הכל בפח. יחזיק? לא יחזיק? זה דיי קריטי כי בזמן הקרוב לא תיהיה לי גישה לרתח מתכות בשביל הבסיס.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא בממד בלי קליטה. במקרה מצאתי אתמול בין כל הבלאגן אנטנה ישנה שמיועדת להתקנה ברכב "אנטנה דואלית GSM\TDMA". חשבתי שזה יכול להיות שימושי אם אחבר אותה לטלפון ואשאיר אותה בחוץ. את האנטנטה אני מתכוון לחבר לסלולרי דרך המחבר האחורי. רק שאני לא מצליח להבין מה סוג החיבור הזה. הדבר היחיד שמצאתי זה כל מיני מתאמים במחירים מופרכים. מישהו יודע מה סוג המחבר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
טוב במקרה שלי זה יותר שיתחבר לפורט גימקיוב בWII בכל מקרה אם מישהו מאזור השרון מעונין לנסות דבר כזה אני מוכן להקריב גימפאד 360 חוטי תקין לחלוטין ועוד גימפאד גימקיוב חצי מקולקל לנסות את זה איך שהגימפאד של ה360 בנוי אפילו אולי לא צריך לפתוח אותו כי יש לו חיבור USB מתנתק
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג ציורים בשביל לחרוט על פרספקט כאילו שמאתיאימים עם קווים יותר עם למישהו יש בבקשה שיביא לי קישור לזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי גיים-בוי קולור חסר שימוש, ורציתי לדעת אם המסך שלו יכול לשמש כמסך LCD למחשב :>> אפשרי? אם כן איך אני מחבר אותו למחשב כך שיפעל? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
OK, ככה, כרגע הגג של המארז שלי נראה ככה: נתרכז בזה: כמו שאפשר לראות, יש כמה פאקים, שאני מתכוון לפתור ע"י עיבוי הגבולות (אני אשתדל לעבות כמה שפחות...) נואשתי מלחפש אחר הניאון האדום שרציתי לשים מתחת לזה כדי שיאיר את הכוכב השני גוונים (המופרדים ע"י החריטה), והחלטתי לשים לד, שיאיר לי רק את החריטה. שאלה ראשונה: האים הפאקים האלה יבלטו יותר מידי? (אני לא אצליח לתקן את כולם...יש עוד אחד בזרועה העליונה של הכוכב... התיחום לא מדוייק...תראו בתמונה השנייה) שאלה שנייה: האים האור יגיע גם לנקודות האדומות בצדדים, אם אני אמקם את הלד במיקום של הפס האדום? במיקרה ואני כן אשיג ניאון, החריטה תיבלוט או שהיא תהייה בצבע של שאר החלון? (אם אני אאיר רק עם הניאון...) יש אפשרות לשלב בין …
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-