אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש באיזור ירושלים מעבדה שיכולה לחרוט על מקלדת מחשב נייד שהוזמן מחו"ל. ניסיתי לחפש אבל אני לא מוצא מעבדה באיזור שעושה שירות כזה. אשמח אם תפנו אותי למעבדה שעושה עבודה מקצועית. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי שני רמקולי סראונד של 8ohm, שני פרונט גדולים (אני לא סגור על הערך ohm שלהם כי אין להם מדבקה אבל דיי בטוח שזה 8 אוהם לפי מה שהבנתי ממי שהביא לי אותם) וסנטר אחד של 4ohm. אני מעוניין לחבר אותם לרסיבר שקיבלתי שדורש 8ohm. האם לדעתכם זה יהווה בעיה? או האם העובדה שהסנטר בלבד הוא ב4ohm לא תעמיס יותר מדיי על הרסיבר? מצורפות תמונות של הדברים למטה (משום מה המערכת לא איפשרה לי להעלות חלק מהתמונות אז עשיתי קולאז' שיהיה ברור ). תודה רבה לעוזרים ולעונים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לעזרה בפרויקט שחשבתי עליו. אני רוצה לבנות לבית שלי, מכשיר שכולל בתוכו, מצלמה וחיישן תנועה פסיבי. חשבתי על הדבר הבא קניית בקר ארדואינו\רספברי פיי אליו לחבר את החיישן תנועה, ברגע שהחיישן מזהה תנועה (ע"י חום או תזוזה), הוא שולח סיגנל לבקר, והוא בתורו מפעיל את המצלמה ומתחיל להקליט.(בעתיד לכתוב אפליקציה ולשלוח אליה את התמונה, אולי) באותו זמן גם נשלחת הודעה לפעמון שנמצא באיזור כלשהוא בבית. יש לי ידע בשפות תכנות, כולל בארדואינו. אשמח לדעת אם אתם מכירים מדריכים טובים בנושא, או בכללי, כיצד לדעת איזה רכיבים יעבדו עם הבקרים וכו', אני לא רוצה להתמודד עם בעיות תאימות. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי סרבר freenas שבניתי עם Mini itx עם מארז bitfenix prodigy m. אני מעוניין שהוא יהיה בתוך מזנון סגור, חשבתי להוסיף למזנון מאוורר מאחור, האם מאוורר שימשוך את האוויר החוצה יהיה מספיק? או שאני צריך לחשוב גם על מאוורר שיספק אויר פנימה? אשמח לדעות או ניסיון ממישהו, חשוב לציין שמפרט המחשב וצריכת החשמל שלו היא מינימלית. Intel Core i3 8100 תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, יש לי שאלה קצת מאתגרת, מקווה שתוכלו לעזור: קניתי שלט אוניברסלי חכם שיודע ללמוד באמצעות אינפרה-רד שלטים אחרים (לוחצים על כפתור בשלט המקורי שנמצא מול השלט האוניברסלי, ואז לוחצים על כפתור בשלט האוניברסלי שלומד אותו). הבעיה היא שאחד השלטים שאני רוצה ללמד את השלט האוניברסלי עובד רק על בלוטוס, ולכן אני לא יכול ללמד אותו את השלט האוניברסלי. האם יש איזושהי דרך, להמיר את אות הבלוטוס מהשלט לאות אינפרה-רד, ואז אוכל ללמד את השלט האוניברסלי באמצעות האינפרה-רד? חשוב לציין שיש לי בטלפון הנייד אינפרה-רד, וחשבתי האם יש אפליקציית שלט כלשהי שאוכל להוריד לטלפון הנייד, ללמד אותה את אות הבלוטוס, ואז לשדר אותו כאות אינפרה-רד לשלט האוניבר…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני לא מודר גדול, ומעדיף לשלם למישהו לעשות לי מוד קטן לאוזניות Beyer dynamic dt 990 pro, אני רוצה לחבר אותם לכבל balanced . לא חייב כניסה נפרדת לכל אוזניה... אם מישהו יכול לעזור אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לרכוש רצועות לד לדירה שלי. בבדיקה ראשונית עלו לי שני מותגים עקריים - Govee ו-Philips. פיליפס יותר יקר וגם מצריך מוצר נלווה בשם Bridge כדי לקבל גישה לכל היכולות שלו (בעיקר סינכרונים). גובי יותר זול ומאפשר החלפת צבע בכל חלק של מקטע הרצועה, משהו שלא קיים ברצועות של פילפיס. על פניו הבחירה פשוטה, אבל אולי אני מפספס משהו בקשר לאיכות ולא סתם המחיר של Govee נמוך יותר? אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להציג את הטמפ' על מסך של מחשבון, או משהו בסגנון... (מכיוון שהוא יותר זול מ-LCD) מישהו מכיר רכיב שמקבל מידע מחיישן טמפ', ממיר את המידע לתווים, ושולח אותם למסך? מאיפה אפשר להשיג מסך של מחשבון עם חיבורים נורמליים? כי במסכים שמפרקים ממחשבונים, החיבורים ממש קטנים, לכן אי אפשר סתם להלחים אליהם חוטי חשמל... תודה לכולם, דור
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הי אנשים כמובן שמי שרוצה לעשות מודינג למחשב צריך לחשוב הרבה ולאיזה כיוון הוא רוצה לעשות אני חשבתי הרבה ואפילו יותר מידי כי אחרי זה קשה להתחרט על מכונית של פרארי על דופן הכונן אני כרגע יתאר לכם איך בניתי ובהמשך אני יתן לכם תמונות אז נתחיל קניתי מחנות כול שהיא תמונה של מכונית אני בחרתי מכונית ספורט מדגם פרארי כמובן שכול אחד יכול לבחור מה שבא לו חתכתי את המארז בצורת חלון והדבקתי פרספרקט לאחר מכן לקחתי את התמונה וחתכתי לה את כול החלקים שאני רוצה שהבלטו באולטרה אני לקחתי את החלקים העיקרים ספוליר חציות טמבון פנסים וגלגלים(לפנסים ולגלגלים נחזור מאוחר יותר אבל גם אותם חתכתי ) ואת כונס האויר הדבקתי את התמונה על גב הפרספרקט במקום הגלגלים שמתי שני מאוררים קטנים ככה ש…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש את ה aerocool gatewatch רק בעיה אחת קטנה יש לי איתו.. מקבלים איתו חיישני חום איפה בדיוק שמים אותם? במעבד?מתחת למאוורר? בכרטיס מסך? מתחת למאוורר של המעבד? בהארד דיסק? להדביק את זה ישיר עליו? ובמארז? איפה מומלץ לשים?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=67751.0 לאן מחברים את הרגליים של ה-PIC כדי לצרוב?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ערב טוב, אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה הרבה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי. הבעיה שלי כמו הבחור בתרד פהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62501.0 אבל אני התקנתי את התוכנה והיא לא פתחה לי שום פורטים. אני צריך להפעיל מעגל דרך הדוס שמשמה אני נגש לדיסק עם אסמבלר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז של המחשב שלי, ועכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע עם איזה סוג צבע להשתמש, מה יותר טוב וכל שאר הדברים האלה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/4520-10163_7-5670307-1.html?tag=cnetfd.ld
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=351815 לפי מה שהבנתי הוא עושה שהמאווררים יהיו יותר חזקים או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קיבלתי את הלדים שהזמנתי מאריה"ב (ד"א מהר מאוד תוך יום עבודה! כל הכבוד להם!) הרגל הארוכה זה פלוס? או ההפך??
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב יש לי רעיון אבל אין לי הרבה ידע באלקטרוניקה אז חשבתי שתוכלו לעזור לי בזה. חשבתי לקחת את השפיץ הזה של המד חום שאם אני לא טועה זה כמו נגד שמשתנה לפי החום לא?! טוב חשבתי שאפשר לשים את המד הזה עם מקור מטח וטרנזיסטור ככה שאם המד יגיד שיש כך וכך חום (אומים) נגיד 40 מעלות אז זה יספיק כדי לפתוח את הטרנזיסטור. הטרנזיסטור יתחבר לעוד חלק(לא רכיב, חלק מעגלי) שאני לא בדיוק יודע איך מרקיבים אבל אני יודע שזה אפשרי; הוא יתחבר לחלק עם קבל ונגד בטור ועוד טרנזיסטור. המטרה היא שהקבל יתמלא לאט עם הנגד וכשהטרנזיסטור יפתח את הטרנזיסטור השני הקבל יתרוקן לאט בכך שהוא יפעיל את המאוורר נגיד ל2-3 דקות. וכל כל פעם שהמעלות יעברו נגיד את ה40 אז המאוורר יעבוד ל2-3 דקות. זה חוסך רעש ולא דורש ממך אישי…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לנו להגיש פורייקט בגרות השנה קיצור אני צריך לשרטט מעגל שמעתי על התוכנה ewb 5 אבל לא מצאתי אותה בשום אתר מישהו יודע? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה זה אחלה אתר ואני רציתי לדעת כיצד אני יכול לצבוע מאוורר בלי לפגוע בו כך שהוא ימשיך לעבוד בצורה מסודרת?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי את המסך pvc160205agn קניתי אותו ואמרו לי שאני יכול להשתמש פה וגם ראיתי פה בפורום מישהו השתמש עם המסך הזה מישהו יודע אם אני יכול להשתמש איתו ואיך אני מחבר אותו(זה כמו במדריכים?) תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כמה הוא עולה בערך ופשוט משתמשים בו כמו בספריי רגיל? או שצריך כמה שכבות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את השבב למעגל תקשורת טורית בתקן RS232C חיפשתי בחנות היחידה שיש בחדרה אבל אין להם מישהו יכול לתת לי עוד אפשריות לחנויות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי תוכנה כזו אבל אני לא יודע את השם, תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי קטודות של סנבים ולא מזמן נשרף לי הסטרטר =( יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את הסטרטר הזה? ואם למישהו באיזור כפ"ס יש קטודה אחת עם סטרטר כפול שיפנה אלי בפרטי ונקנה סט של סטרטר כפול ואני יקח את הסטרטר והוא את הקטודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
וכמה עולה פרספקס ? עידכון: איפה אפשר לקנות ברגים יפים וארוכים (בשביל לבחר פרספקס) כמו אלו http://www.pcextreme.net/reviews/sunbeam_acrylic_case/7.jpg תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-