אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לבצע חיתוך בדופן של השולחן שלי לעשות מעין חלון ברגל רחבה של השולחן. אני רוצה לשים על קצוות העץ או פס בגוון עץ או פס U יש למישהו המלצות לינקים למשהו דומה או מקומות שמוכרים?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי אתמול ראיתי ביקורת על הChameleon של SUNBEAM ואני מאוד רוצה לקנות אותו הבעיה היא שלא מצאתי חנויות בארץ שמוכרים אותו ולא מצאתי אף חנות בחו"ל שמוכרת אותו ויכולה לעשות משלוחים לארץ בבקשה תעזרו לי למצוא חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה לכל העוזרים למי שמעוניין לראות באיזה מוצר מדובר הנה http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום ! קניתי קתודה מחנות מחשבים שהיא לא נראת ממש כמו הקתודות הרגילות אלה יש מסביבה מן צינור זכוכית ובשני הצדדים שלה יש פלסטיקים שאחד מהם הוא בקר וספק כוח. על הצד עם הבקר יש מן גלגלת בצד שלידה מצויר כמו פס כזה של ווליום עם תו מוסיקלי שמסביבו יש כאילו קרני אור. רציתי לדעת אם זה אומר שיש לקתודה שלי את ה- SOUND ACTIVATED כי יש לי 3 חוטים שיוצאים ממנה ו-2 מהם זה של הספק וה-3 אני לא יודע של מה אז בבקשה תעזרו לי זה חשוב כי ביום שבת סיימתי לבנות את המארז השקוף שלי (אני יעלה תמונות) ואני רוצה שהקתודה תתאים יפה למארז . תודה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בקשר לשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224286 האם יש מפסק כזה (DPDT toggle) רק עם 3 מצבים? זאת אומרת המפסק DPDT toggle הוא ON, ON ואני רוצה מפסק שיעשה בדיוק את אותה הפעולה רק עם אפשרות ל - ON, OFF, ON שזאת אומרת 3 מצבים יש כזה מפסק? אם כן מה השם שלו?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מחר אני אבנה את מעגל הIR שבעזרתו ניתן לשלוט על המחשב. אני רוצה לעשות מן מארז יפה, אבל אין לי רעיון איך. המידות של המארז הנדרש הן כ5X4 ס"מ וגובה כ3-4 ס"מ חשבתי לקחת פרספקס שחור דק וליצור מארז, אבל אין לי מאיפה להשיג. יש לי רק שקוף ודי עבה (במקור לדלת מחשב) יש לי פח מגולבן אבל זה לא יצא יפה, ולא כ"כ קל לעבוד איתו. יש לכם רעיונות? אני רוצה לשים את המעגל על השולחן ולכן אני רוצה מארז מתאים. תודה
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בניתי תאורה חיצונית מעל המסך כל שיש מסביבו אור כחול סגול איך? לקחתי מנורה (וממיר מתח) של סורק ועטפתי אותו בצלופן כחול חיברתי לספק חיצוני והנה מה דעתכם? תמונה א: כל המערכת תמונה ב: המסך עם האור תמונה ג: ליד הטרנספרמר תמונה ד: מסך בלי האור [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לכתיבה של קוד לisd 4002 ו ל isd2590 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
הלד שיש בקצה של שלט, זה לד שפולט אור אינפרא אדום, נכון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/4520-10163_7-5670307-1.html?tag=cnetfd.ld
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב אז קניתי דרמל של HYUNDAI לפני שלוש ימים - ואתמול והיום חתכתי איתו עם הציר הגמיש - ואני די מרוצה מאיך שהוא חתך ומהחלקים שקיבלתי איתו (חוץ מזה ששברתי 2 דיסקיות על שטויות - אבל זה היה באשמתי...) והיום באמצע שאני חותך עם הציר הגמיש פתאום אני רואה שהדסקית שעל הציר לא מסתובבת. ואז עצרתי את הדרמל וראיתי שהפלסטיק השחור הזה יצא מהמקום , הנה תמונה שתבינו אותי יותר . ואיפה שסימנתי את הפס הלבן משם הוא יצא . וגם המסמר הארוך שבפנים נופל ... עכשיו אני כשאני שם את המסמר הזה שוב בפנים ודוחך אותו ממש קרוב ואז מסובב את הראש של הצד השני(איפה שמכניסים את הדיסקית) אז זה עובד. אבל הבעיה שכל רגע הפלסטיק שוב נופל... וגם אני לא מבין למה זה קרה- לא קיפלתי את הציר ועבדתי בעידינות... אתם…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מאווררים שמתחברים ישירות לספק. ב- 12V הם קצת מרעישים, וב- 5V הם חלשים. חיברתי אותם ל- 7V (מינוס ל- 5V ופלוס ל- 12V). האם זה יכול לגרום לנזק / בעיות במערכת?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אוקי השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת ממעבד ישן את המד טמפ' שלו ולהעביר למקום אחר ועם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע החופש הגדול ויש לי זמן לבנות את המארז למחשב החדש שאני יקנה בסוף החופש.... אז ככה התיכנון שלי הוא לבנות מארז מעץ כי אני יכול להזמין חתיכות בדיוק בגודל שאני רוצה מהנגרייה בקיבוץ של סבא שלי.... המחשב יהיה לאובר אז הקירור יהיה בהתאם...4 מאווררים של 120MM מקדימה ולמעלה- מכניס ומאחורה ובספק מוציא. ההשראה לעיצוב נלקחה מהLIAN_LI הזה: http://www.lian-li.com/Product/Chassis/M_V_C_PC-V1000plus.htm ככה שהלוח אם והכטיסים הפוכים... המאוורר מלמעלה יכניס אוויר ישר על הכרטיס מסך ההפוך...ויאפשר לי אובר רציני... אשמח גם לתגובות על הסירקולציה :s05: תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לנו את גדלי הסליב הבאים 1/8 1/4 3/8 1/2 3/4 תזכירו לי בבקשה למה כל אחד מהם משמש מה לעשות שבחיים לא תכננתי לעשות סליבינג אבל מה לעשות שזה הדרך ההגיונית עם כל שאר הדברים שאני מתכנן לעשות לספק המסכן שלי
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני עושה מוד למחשב ואני מעוניין לדעת עם קיים שבב/מעגל כולשהו או שאפשר להכין שיכול לעשות אפקט של הבזק של אורות כמו ברק או הבזק אור ברצפ כמו זה : - --- - - --- - - --- . האים זה אפשרי או שאני חי בלהלה לנד ? בבקשה עזרה ! : תודה מראש על כול עזרה ולא לדעוג עם אני יסיים את הפרויקט הזה (שיכח המון זמן) אני אציג אותו כאן למעוניינים. ;D
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
למי שלא זוכר את התראד שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115710.0 קיצר זה התחיל בכך שניסיתי להחליף מלא קבלים מסוגים שונים (ניסיתי בערך 15 קבלים שונים שהוצאתי מכל מיני כרטיסי מסך) וכולם בעת הדלקת הכרטיס מסך פשוט רתחו מחום ואם הייתי משאיר אותם כמה דקות פועלים הם בטוח היו נשרפים. קיצר לא היה לי עצבים לזה והכרטיס ישב הרבה זמן בצד בלי שימוש. מסתבר שHoly צדק במה שאמר דבר אחד שלמדתי מזה זה שלכרטיסי המסך כנראה לא ממש משנה הקיבול כי כל הקבלים ששמתי גדולים וקטנים רתחו מחום אבל כולם העלו מסך. לפני כמה ימים מכרתי את הGF1 DDR 32MB שהיה לאחים שלי ותכננתי לקנות להם איזה GF3 Ti משומש או משהו כזה אבל אז נזכרתי בti4200 שיושב בצד והחלטתי לעשות משהו שכבר חשבתי עליו …
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות פאנבאס חדש, הדרישות: - כמה שיותר ערוצים. - שחור. - אם אפשר, בלי אורות. אם יש בכל זאת, האם יש דרך לנתק אותם? - שיוכל לספק למאווררים את המתח שהם צריכים. - 5.25". תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות בעזרת השבלונה חור נוסף למאוורר במארז כלשהו, אבל נורא התקשתי לעשות זאת עם סכין יפנית (יותר מדי זמן..) וגם אני לא בטוח מה אני אעשה בחורי הברגים.. יש למישהו רעיון? אין לי כלים חשמלים כלשהו שאני יכול להשתמש בהם..
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 300W ששוכב אצלי בצד (אם מישהו מעוניין) אני שוקל לעשות לו מודינג נרחב (לתרגל קצת) ולמכור אותו הרעיונות שאני מקווה לישם: צביעה - כחול או שחור סליבינג - שחור או כחול UV החלפה של כל המולקים למינהם מודליזציה (אפשרות להסרה של הכבלים המיותרים) חלון + תאורה החלפה של מאווררי ה80 מ"מ יש עוד רעיון למישהו?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חשבתי ליצור ספק מודולארי, הבעיה היחידה היא שאין לי מושג איפה ניתן למצוא את האמצעים המתאימים. בין אם זה מולקס 4 פינים,6 ו8. אם אתם יודעים איפה ניתן להשיג דברים שכאלה, אשמחה מאוד!
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום חברים ! מחר אני מביא פטיפון Thorens td 160 במצב כחדש אבל ללא מכסה . הפטיפון בתמונה למטה אני רוצה לעשות לו מכסה מפרספקט כמה שאלות : 1.אני רוצה פרספקט כמה שיותר שקוף , כלומר כמה שיותר דומה לזכוכית , איך קוראים לסוג כזה ? 2.עם איזה כלי עבודה חותכים אותו ? 3.עם איזה חומר מומלץ להדביק ? שיהיה חזק וגם אסטטי . תודה . עריכה : ירדתי מזה .... אני אקנה מכסה מוכן ב200 ש"ח [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הספק הנ"ל בערך שנה וחצי. היה אמור להיות שקט למדי, אבל למעשה הוא עושה המון רעש. ביצעתי בו את המוד הבא: החלפתי את המאוורר האחורי (80מ"מ) במאוורר של זלמן ניתקתי את חיבור החשמל של שני המאווררים מהספק והעברתי אותם דרך Fan Mate של זלמן, לחיבור SYSFAN של לוח האם (גידי הכח של שני המאווררים מחוברים ביחד לשקע שנכנס ל-Fan Mate). מהירות הסיבוב של מאורר ה-80מ"מ מנוטרת ע"י MBM5, שמכוון לכבות את המחשב אם היא תיפול מתחת ל-1500 סל"ד. המהירות נקבעת רק ע"י הפוטנציומטר ולא ע"י לוח האם. האם למישהו אחר יש נסיון עם הספק הזה? האם עוד מישהו עשה מוד דומה? ומעבר לזה, מה לדעתכם צריכה להיות מהירות הסיבוב המינימלית בשביל שהספק יעבוד בלי להתחמם יותר מדי / להשרף?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש חנות באיזור נתניה קדימה שמוכרת דיסקיות לדרמל וראשים וכמה שיותר דברים לדרמל שיהיה מבחר מישהוא מכיר יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-