אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר חנות מחשבים שמוכרים שם גם גרילים למאוררים 80mm וגם פקספקט ??? חיפשתי בזיגזג...פנדס...נועה...KSP אין בשום חנות את שני הדברים שאני רוצה... אוףף...אם מישהו מכיר חנות כזאת אז שיגיד לי בבקשה ואם אפשר שיביא לי לינק למוצרים שאני צריך גרילים 80mm+פרספקט לדלת מארז... תודה!
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מתגורר באילת ולכן אוםציות לגבי חנויות רכב וכו' הן לא אפשריות. מי יודע? :s05:
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כי לפי מדריכים ראיתי שאפשר רק עם נגד משתנה 100 אוהם וזה די סיפור בשבילי לקנות כזה כי אני מהדרום ואין כאן חנויות אלקטרוניקה אז עשיתי משלוח לבית אבל שכחתי נגד משתנה ולא שווה לי לעשות הזמנה רק בשביל פריט אחד
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מארז.. יש לי כבר תוכניות אבל אני לא יודע איך להשיג את החומרים... אז לשאלה: מאיפה אני משיג פח וכמה הוא בערך עולה לחתיכה של 32*32? (לא פח זבל ) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי HD לא בשימוש (של מחשב נייח), אני יכול לרכוש לו מארז עם חיבור USB? כמה זה עולה? תודה... עריכה: מצאתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 יש משהו עם ספק כוח פנימי? ז"א שאני אוכל לחבר אותו רק למחשב.... כי אז זה כבר לא כ"כ נייד
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קודם כל אני אציין שקראתי את המדריך לצג LCD ואת האשכולות הנוגעים אליו בפורום הזה, אבל יש לי שאלה ספציפית על הצג שלי את הצג לקחתי ממכשיר ישן שמצאתי בבסיס שלי. כשפירקתי את המכשיר המקורי ראיתי שזה 2 לוחות אלק' מחוברים אחד לשני ב-14 פינים (מן הסתם ה-14 מהמדריך) ובצד השני של הצג (לא איפה שה-14 פינים) יש 4 חורים (2 קבוצות של 2) עם המספרים 15 ו-16 אז יש לי 2 שאלות: האם להשאיר את הלוח השני שמחובר ללוח של הצג (מצורפות תמונות) האם ה-15 וה-16 הם בהכרח של תאורה, וזה 2 חורים ליד כל מספר (כל 2 חורים על מגע זהב כזה, צירפתי תמונה), ואם הם אכן של תאורה, לאיזה מהחורים אני צריך לחבר את המעגל? או שזה לא משנה? תודה רבה רבה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ריאתי הרבה מקלטי IR שיש להם תוכנה אבל לא ראיתי שום מדריך סביר למשהו פשוט כמו חמישה כפתורים שמפעילים כמה תוכנות ושולטות עליהם מכירים משהו ?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב לציין שזה דברים שצריכים להיות ברמה נורמלית, לא שתראו לי איזה פרוייקט ברמה של aliyanyn כי אין לי את הידע והחוש לדברים כאלה דבר שני אני עצלן רצח אז תשתדלו דברים פשוטים ומהירים חח :> דבר שלישי, חומרים רגילים שאפשר למצוא בכל חנות ולא איזה שילוב כימי של מרכיבים שנמצאים רק בקצה של הר האופימפוס (זה בכלל הר?) o_0 www.vl.rehost.co.il/case-front.jpg הנקודה היא שהוא כרגע סתם חסר צרוה חתוך מחורר וכו.. (: במקומות שיש חור (החור הגדול העליון שהוא בעצם ברוחב של 5.25 ובגובה של שני 5.25 + 3.5 והחור התחתון שהיה בו פאנל קדמי שניהם עם רשת... העניין הוא שזה סתם חסר צורה השיטה הקלה ביותר שחשבתי עליה זה להגדיל את החור התחתון, ולעשות גם על החור העליון וגם על התחתון גומי עבה …
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לכתיבה של קוד לisd 4002 ו ל isd2590 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
טוב אז אני ישבתי וחרשתי על כל העמודים אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי: איזה דרמל שווה לקנות הדרמל של WOLF או דרמל מקורי היו בפורום שתי דעות אחדים אמרו שהדרמל של וולף לא עושה בעיות והוא טוב בדיוק כמו המקורי והיו כאלו שאמרו שהדרמל המקורי יותר טוב מהדרמל של וולף (יש שאמרו שהדרמל של וולף זה "דרעק"). אני צריך תשובות מאנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
צריך שמות וכתובות של חנויות של רכיבים אלקטרוניים באיזור אשדוד, תודה.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי רק כבלים שרגישים ל UV עכשיו אני מתלבט אם לקנות קטודה רגילה שתאיר את כול המארז או לקנות קתודת UV לכבלים הייתי קונה את שתיהם אבל לא הולך ביחד
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום אני בשלבי סיום של בניית BOOMBOX ( תיבת רמקולים + מגבר ניידים ) ניתן לראות דוגמא בלינק המצורף : http://www.instructables.com/id/200W-Punchy-Boombox-How-to-build/?ALLSTEPS , נתקלתי בבעיה שאינני יודע איך לפתור מפאת חוסר ידע הרכיבים שנמצאים בתוך התיבה הם :1. רמקולים 2. מגבר 3. מצבר 4 . מטען למצבר ושנאי למגבר אני רוצה להגיע למצב שבו , כשאני נמצא בבית ואני רוצה לקבל את המתח מהקיר, אז אני יחבר כבל ישיר לתיבה והמתח ילקח מהקיר ובנוסף, אני צריך שברגע שאני מנתק את התיבה מהמתח החיצוני ( הקיר ) אני יקבל מתח מהמצבר השאלה היא איך עושים את זה? ציירתי ציור כלשהו, שבו מתואר מה שאני רוצה אשמח לקבל המלצות , תיקונים, וכדומה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרטי סטלוויזיה של lifeview ללא שלט לא ממש כרטיס חדש אבל מספק למי שלא מתכוון ביכלל ליראות איתו אלוויזיה(כלומר היה אמור ליהיות שלט אבל ממי שקיבלתי אותו לא היה לו שלט) עכשיו השלט היחיד שהצלחתי להשיג זה השלט של leadtek winfast tv 2000 Xp יש לי את המקלט ואת השלט הבעיה שהחיבור שלו שונה מהחיבור של הכרטיס טלוויזיה שלי החיבור כמו חיבור 3.5 רגיל של אוזניות הכניסה הרבה הרבה יותר קטנה אבל גם עגולה (לא 2.5 יותר קטנה) יש דרך להתאים את השלט של הכרטיס טלוויזיה שהבאתי לכרטיס טלוויזיה הקיים שלי?? הבנתי שכל מקלטי הir של הכרטיסי טלוויזיה זהים במבנה שלהם... משו מעניין שמצאתי בנושא... http://slydiman.narod.ru/sce/plugins/sndremote.htm אולי עם קצת התעסקות אני יצליח להפעיל את זה זאת דרך …
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אוקיי הזמתי 4 מאוררי Silent Wheel של Termaltake שקטים שקטים מיש'ו יודע איפה אני יכול להשיג להם גרילים ?! כאילו גריל רגיל לא יעלה עליו טוב, קבלו תמונה... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/thermaltake_Silent_Wheel_A2330.jpg תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מצאתי סקיצה של מגבר תגידו לי אם זה יעבוד טוב. http://www.redcircuits.com//Page31.htm
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות פאנבאס חדש, הדרישות: - כמה שיותר ערוצים. - שחור. - אם אפשר, בלי אורות. אם יש בכל זאת, האם יש דרך לנתק אותם? - שיוכל לספק למאווררים את המתח שהם צריכים. - 5.25". תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט מאיפה להזמין פילטרים למאווררים שלי, למישהו יש ניסיון עם אחת מהחנויות ויכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות בעזרת השבלונה חור נוסף למאוורר במארז כלשהו, אבל נורא התקשתי לעשות זאת עם סכין יפנית (יותר מדי זמן..) וגם אני לא בטוח מה אני אעשה בחורי הברגים.. יש למישהו רעיון? אין לי כלים חשמלים כלשהו שאני יכול להשתמש בהם..
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 300W ששוכב אצלי בצד (אם מישהו מעוניין) אני שוקל לעשות לו מודינג נרחב (לתרגל קצת) ולמכור אותו הרעיונות שאני מקווה לישם: צביעה - כחול או שחור סליבינג - שחור או כחול UV החלפה של כל המולקים למינהם מודליזציה (אפשרות להסרה של הכבלים המיותרים) חלון + תאורה החלפה של מאווררי ה80 מ"מ יש עוד רעיון למישהו?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות חור בצורה מקורית (קווים ישרים בלבד) בצד המארז שלי ולבסוף למלא אותם בחלון פרספקס (שכן זאת הדרך הכי נוחה וטובה לפי כפתור החיפוש) הבעיה שלי היא כזאת- אני לא יכול לשים ברגים כדי להחזיק את החלון, זאת לא אפשרות בכלל אז חשבתי על שתי דרכים: 1)לחתוך את הפרספקס בצורה הרצויה ואיך שהוא להדביק בקצוות מבלי שיראו (שזה די בעיה כי דופן המארז מאוד דקה) 2) לחתוך חלון מרובע גדול במקצת מגודל הצורה הרצויה, ואז לחצוב את הצורה הרצויה כך שהיא תבלוט מריבוע הפרספקס וכך אוכל להצמיד מפנים את הפרספקס. הדרך השניה מאוד מסובכת בגלל שאצטרך לשמור על גובה אחיד לאורך כל הפרספקס (חוץ מהחלק הבולט בצורה הרצויה כמובן) והדרך הראשונה מסובכת לא פחות בגלל שצריך לשמור שהדבק גם יצליח להחזיק את הצור…
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם בנוגע לייצוב המתח ברכב ובחירת פיוז מתאים להפעלת קטודה (רגילה של מחשב) ברכב. אני רוצה לדעת כיצד אוכל לייצב את המתח כך שהשנאי של הקטודות לא יפגע מקפיצות המתח ברכב (תרשים של המעגל הנדרש לייצוב המתח יהיה מצויין). בנוסף איני יודע של כמה אמפר הפיוז שאני צריך לחבר לפני השנאי של הקטודות להגנה. הנה נתונים של שני סוגים של קטודות, המתח זהה כמובן (12V) אבל הזרם הנדרש קצת שונה, איזה פיוזים אצתרך עבור כל אחד מהסטים האלה? סוג ראשון: סוג שני: תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/4520-10163_7-5670307-1.html?tag=cnetfd.ld
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי שני מסכי CRT 17" ישנים שאין לי מושג מה לעשות איתם.. למישהו פה יש רעיון יצירתי לעשות משהו מגניב ויפה ?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-