עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by zZOROo,

אני מתקוון ביציאות מולקס כמה V יש בכל אחת מהם ואם אני רוצה לחבר את היציאה ללד של 3V למשל אז נגד של כמה אני צריך וד"א יש למישהו מדריך לאלקטרוניקה אבל משהו רציני לא כמו בעוגן

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  2. שלום נתונה הקונפיגורציה הבאה: מחשב, שאליו מחובר ל-USB מתאם FTDI, ולאחר מכן אל המתאם FTDI מחובר מיקרו-בקר. המתאם FTDI והמיקרו-בקר מדברים בינהם ב-Serial TTL 5v, RX ו-TX. אני רוצה להפוך את התקשורת בין המתאם FTDI ובין המיקרו-בקר, לאלחוטית. מבחינת סוג התקשורת אני גמיש... העיקר שהפתרון יהיה פשוט, ורצוי גם זול. מה מתאים? תודה רבה card

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by chris_u16,

למי שלא זוכר את התראד שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115710.0 קיצר זה התחיל בכך שניסיתי להחליף מלא קבלים מסוגים שונים (ניסיתי בערך 15 קבלים שונים שהוצאתי מכל מיני כרטיסי מסך) וכולם בעת הדלקת הכרטיס מסך פשוט רתחו מחום ואם הייתי משאיר אותם כמה דקות פועלים הם בטוח היו נשרפים. קיצר לא היה לי עצבים לזה והכרטיס ישב הרבה זמן בצד בלי שימוש. מסתבר שHoly צדק במה שאמר דבר אחד שלמדתי מזה זה שלכרטיסי המסך כנראה לא ממש משנה הקיבול כי כל הקבלים ששמתי גדולים וקטנים רתחו מחום אבל כולם העלו מסך. לפני כמה ימים מכרתי את הGF1 DDR 32MB שהיה לאחים שלי ותכננתי לקנות להם איזה GF3 Ti משומש או משהו כזה אבל אז נזכרתי בti4200 שיושב בצד והחלטתי לעשות משהו שכבר חשבתי עליו …

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  4. עם למישו יש רעיונות לשיפור אני פה להקשיב וגם ככה סתם תנו דעות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by asker,

לפני שנה קניתי פאנל ששולט על המאווררים...עברה שנה (לא הספקתי לחבר אותו) ועכשיו אין לי את הכבלים שלו שאמורים להתחבר למאווררים. איזה פאנלים עליי לקנות? כמה הם עולים? :s05: איך מחברים בכלל את הפאנל למאווררים??? מאחורה יש לי כניסה לחשמל ועוד 4 יציאות לבנות שעל כל יציאה יש 3 פסי-מתכת... תודה רבה לכולם מראש

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  6. יש לי מאווררים שמתחברים ישירות לספק. ב- 12V הם קצת מרעישים, וב- 5V הם חלשים. חיברתי אותם ל- 7V (מינוס ל- 5V ופלוס ל- 12V). האם זה יכול לגרום לנזק / בעיות במערכת?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by Little_AKA_Or,

שלום. אני מחפש פרספקס 5 מ"מ ואני פשוט לא מכיר שום מפעל שמוכר את זה.. אני צריך את הפרספקס ללייט פד ואני צריך מפעל שנמצא במרכז (אני מראשל"צ, מוכן להגיע עד ת"א והסביבה) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by thedag,

אתמול קניתי דרמל של HYUNDAI... והיום ניסיתי לחתוך ריבוע במארז של 3X3 ס"מ בערך וזה בזבז לי משהו כמו 10 דיסקיות... וגם היו פעמים שזה פשוט נשבר בחיתוך... מה הבעיה פה? גם החיתוך לא נחתך יפה בכלל וזה ממש לא קל לחתוך איתו אולי אני לא יודע לחתוך? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

תגידו לי מה כדי לעשות אם המארז הזה http://tinypic.com/e87hna.jpg איזה מודינג יפה אפשר לעשות את הדלת לא שמתי כי זה דלת רגילה פשוטה בלי כלום תגידו לי משהו יפה לעשות במארז הזה?

10. Started by gor84,

מה הזרם שקיים בתוך במחשב? אני בונה מע' ואני רוצה לחשב נגדים להרכבת לדים...

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  11. צריך שמות וכתובות של חנויות של רכיבים אלקטרוניים באיזור אשדוד, תודה.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  12. כי לפי מדריכים ראיתי שאפשר רק עם נגד משתנה 100 אוהם וזה די סיפור בשבילי לקנות כזה כי אני מהדרום ואין כאן חנויות אלקטרוניקה אז עשיתי משלוח לבית אבל שכחתי נגד משתנה ולא שווה לי לעשות הזמנה רק בשביל פריט אחד

13. איפה אפשר להשיג מוקלס צבעוני באזור ירושלים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by yoncih,

שלום אני עושה מוד למחשב ואני מעוניין לדעת עם קיים שבב/מעגל כולשהו או שאפשר להכין שיכול לעשות אפקט של הבזק של אורות כמו ברק או הבזק אור ברצפ כמו זה : - --- - - --- - - --- . האים זה אפשרי או שאני חי בלהלה לנד ? בבקשה עזרה ! : תודה מראש על כול עזרה ולא לדעוג עם אני יסיים את הפרויקט הזה (שיכח המון זמן) אני אציג אותו כאן למעוניינים. ;D

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by nir_gr,

קניתי 2 סוגים של נגדים אני צריך עזרה לאן לחבר כל נגד הראשון הוא בצבעים:זהב,חום,ירוק,סגול שזה יוצא 750 ohms והשני הוא בצבעים:זהב,חום,אפור,חום שזה יוצא 180 ohms

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  16. הי חברה אני בבעיה רצינית אני עשיתי עדכון תוכנה למכשיר דיוידי וזה לא טוב!!! עכשיו ראיתי מדריך לבנות כבל לעדכון תכונה דרך המחשב כל החלקים פה לא מובנים לי ואני לא וידע מזה מה!!! בבקשה לעזור לי לבנות את זה!!! יש פה כבלים מה אינ אמור לקנות מי שיכול לקרוא ולכתוב ל מה לקנות שאני ינקה מחנות אלקטרוניקה שיכתוב לייי תודההה http://www.xmixdrix.com/mtk/biko-firmware-upgrade-using-cable.pdf

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  17. Started by doker,

יש לי מנוע של הרדדיסק רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יסתובב בלי הפבקה כי עכשיו זה עושה שתי סיבובים ומפסיק

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by shaks,

היי אתמול ראיתי ביקורת על הChameleon של SUNBEAM ואני מאוד רוצה לקנות אותו הבעיה היא שלא מצאתי חנויות בארץ שמוכרים אותו ולא מצאתי אף חנות בחו"ל שמוכרת אותו ויכולה לעשות משלוחים לארץ בבקשה תעזרו לי למצוא חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה לכל העוזרים למי שמעוניין לראות באיזה מוצר מדובר הנה http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html

19. Started by Yaniv_sosner,

איך אני יכול לדעת כמה מתח צורך המחשב שלי...?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by dor-eli,

- אפשר להכין כזה? - עם לא איפה קונים כזה דבר?

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by aviran_n,

לא, אני לא עוד אחד מאלה שפותחים ת'רד כדי לומר שחסר להם מולקס.. אצלי הבעיה היא קצת יותר מסובכת אך עדיין ניתנת לפתירה בקלות. קיבלתי מחשב P3 לתיקון, הספק בו נשרף.. הבעיה היא שבמחשב צריך את החיבור הזה: http://img56.imageshack.us/img56/5042/2910061919hk8.jpg http://img158.imageshack.us/img158/5889/2910061920ap4.jpg באחת מחנויות המחשבים אליהן ניגשתי כדי לחפש ספק מתאים, הציעו לי שהם יחתכו את החיבור מהספק הישן ויעשו מתאם בספק החדש בעלות של 50 שקלים. הצלחתי למשוך אותם קצת במילים וגיליתי שכמו שחשבתי מראש, הם בסך הכל מלחימים את החוטים של היציאה לנקודות של המתחים המתאימים בתוך הספק ולא יותר מזה. אני מתכוון לעשות את ה"מתאם" הזה הערב או מחר. אבל בכל אופן, הייתי רוצה לקבל מכם ק…

22. Started by מאפיונר,

צריך המלצה לקניית 2קטודת uv? תודה מראש!@

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by domiel,

אני זוכר שמישהו הסביר על איך לעשות את זה...ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי. אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה,זה יהיה נחמד....(אגב כדאי להוסיף את זה לשאלות הנפוצות) תודה.

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  24. יש לי הרבה גופי קירור ואני רוצה לחתוך אותם בעזרת הדרמל ולעשות קירור לסטיקים של הזיכרון השאלה שלי האם כדאי לחתוך אותם ולעשות כמין קופסה כזאת שהקוצים האלו של גופי הקירור כלפי מעלה ודפנות הקופסקא יהיו צמודים לזיכרונות

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by genia,

/

• 5 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.