אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף הגיע החופש הגדול ויש לי זמן לבנות את המארז למחשב החדש שאני יקנה בסוף החופש.... אז ככה התיכנון שלי הוא לבנות מארז מעץ כי אני יכול להזמין חתיכות בדיוק בגודל שאני רוצה מהנגרייה בקיבוץ של סבא שלי.... המחשב יהיה לאובר אז הקירור יהיה בהתאם...4 מאווררים של 120MM מקדימה ולמעלה- מכניס ומאחורה ובספק מוציא. ההשראה לעיצוב נלקחה מהLIAN_LI הזה: http://www.lian-li.com/Product/Chassis/M_V_C_PC-V1000plus.htm ככה שהלוח אם והכטיסים הפוכים... המאוורר מלמעלה יכניס אוויר ישר על הכרטיס מסך ההפוך...ויאפשר לי אובר רציני... אשמח גם לתגובות על הסירקולציה :s05: תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
4 לדים UB בטור + נגד 100-150 אום לחיבור 12V במולקס זה טוב? ותגידו,מזה 100-150? זה סוג של נגד או שיש אחד 100 ואחד 150? ואיזה לקחת? אה ואיפה אפשר לקנות? כמה זה עולה? תודה
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש חנות באיזור נתניה קדימה שמוכרת דיסקיות לדרמל וראשים וכמה שיותר דברים לדרמל שיהיה מבחר מישהוא מכיר יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הפוטנציומטר הבא: (תמונה) מי שלא הבין הפוטנציומטר הוא של 3 רגליים עכשיו, שאלתי היא איך לחבר אליו מאורר רגיל של 12V (עם חיבור מולקס רגיל) ? בתודה מראש, רועי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי דרמל ואני צריך לדעת איך מרכיבים את הראשים , איך מרכיבים את הציר גמיש, למה כל דיסקית משמשת, תודה, אבי
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי כרטי סטלוויזיה של lifeview ללא שלט לא ממש כרטיס חדש אבל מספק למי שלא מתכוון ביכלל ליראות איתו אלוויזיה(כלומר היה אמור ליהיות שלט אבל ממי שקיבלתי אותו לא היה לו שלט) עכשיו השלט היחיד שהצלחתי להשיג זה השלט של leadtek winfast tv 2000 Xp יש לי את המקלט ואת השלט הבעיה שהחיבור שלו שונה מהחיבור של הכרטיס טלוויזיה שלי החיבור כמו חיבור 3.5 רגיל של אוזניות הכניסה הרבה הרבה יותר קטנה אבל גם עגולה (לא 2.5 יותר קטנה) יש דרך להתאים את השלט של הכרטיס טלוויזיה שהבאתי לכרטיס טלוויזיה הקיים שלי?? הבנתי שכל מקלטי הir של הכרטיסי טלוויזיה זהים במבנה שלהם... משו מעניין שמצאתי בנושא... http://slydiman.narod.ru/sce/plugins/sndremote.htm אולי עם קצת התעסקות אני יצליח להפעיל את זה זאת דרך …
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מתגורר באילת ולכן אוםציות לגבי חנויות רכב וכו' הן לא אפשריות. מי יודע? :s05:
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אממ שלום שאלה כזאת כמה מאווררים אני יכול לחבר לחיבור מולקס נקבה אחד ?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת באיזה פוטנציומטר להשתמש כדי לשלוט על עוצמת המוזיקה כמובן שלסטריאו אני ישתמש בפוטנציומטר כפול וגם אני ראיתי פעם באתר שמישהו נתן מדריך לבנית לדים שמהבהבים לפי יציאת 3.5 מ"מ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות בעזרת השבלונה חור נוסף למאוורר במארז כלשהו, אבל נורא התקשתי לעשות זאת עם סכין יפנית (יותר מדי זמן..) וגם אני לא בטוח מה אני אעשה בחורי הברגים.. יש למישהו רעיון? אין לי כלים חשמלים כלשהו שאני יכול להשתמש בהם..
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 300W ששוכב אצלי בצד (אם מישהו מעוניין) אני שוקל לעשות לו מודינג נרחב (לתרגל קצת) ולמכור אותו הרעיונות שאני מקווה לישם: צביעה - כחול או שחור סליבינג - שחור או כחול UV החלפה של כל המולקים למינהם מודליזציה (אפשרות להסרה של הכבלים המיותרים) חלון + תאורה החלפה של מאווררי ה80 מ"מ יש עוד רעיון למישהו?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
3.6v אפשר להשתמש בבטריה הזאת לסופר לדים?(בלי קשר לנגדים) או שימושים אחרים חוץ מאלחוטי בקיצור,אפשר להשתמש בה לשימושים אחרים חוץ מלאלחוטי?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קניתי מארז טרמלטייק וחיברתי הכל 1)איפה שמים את הסנסור של הלוח בקרה 2)למה אני לא מרגיש את מהירות המאווררים שאני מסובב את הפונטציומטרים 3)ועד כמה מדויק המד מעלות במידה שהוא נמצא במקום שלו ואיפה אפשר לראות או לקרוא על כל החיבורים ולדעת שני חיברתי הכל במקום אני מקווה ששאלתי את השאלה במקום הנכון תודה לכולם הבנתי אבל בחוברת המצורפת לא מופיע איך מחברים את כל המאווררים ללוח בקרה ובקשר למאווררים אני לא מצליח לשמוע שהם מסתובבים מהר יותר או שהם שקטים ואין אפשרות לשמוע אותם בכלל !
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אוקיי הזמתי 4 מאוררי Silent Wheel של Termaltake שקטים שקטים מיש'ו יודע איפה אני יכול להשיג להם גרילים ?! כאילו גריל רגיל לא יעלה עליו טוב, קבלו תמונה... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/thermaltake_Silent_Wheel_A2330.jpg תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם הוא פול טאוור?? מומלץ למודינג?? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1716
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אני הולך לקנות דרמל של היונדאי (עכשיו יש מבצע ב 100 שקל עם 40 ראשים) . אבל ידעתי שהדיסקיות שבאות עם הדרמל נשברות במהירות, לכן אני רוצה לקנות דיסקיות מחוזקות ואני מתלבט בין 420 לבין 426 ? מה אתם אומרים ? והאם דרמל 185 וואט מספיק לחתוך ? אשמח לקבל תגובות
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
נשרפה לי קתודה לפני יומיים בערך והיה גם ריח של שרוף.. חוט שרוף או משהו.. הקיצר השאלה יש מצב שהספק (או איך שקוראים לזה לא זוכר..) הקטן שמקבלים עם הקתודה נשרף או שזה הקתודה? יכול להיות גם שמשהו השתחרר שם .. ??
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי 8600GT פסיבי של גיגבייט ורציתי לדעת איך אפשר לחבר אליו מאוורר שיהיה יציב וגם אם יש אפשרות שהמאוורר יסתובב לפי הטמפרטורה?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מאורר 90X90 או 80X80 לא מזהה בדיוק פשוט שבת חיים... יש הצעות ? אפשרי לפרק אותו ולהתעסק עם הבפנים?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.exclaim.de/gallery/1254/mein-1-eingebau.html ואני חשבתי שאצלי יש אור=] חחחחח
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי בדיקה של תכנות דרך ה-LPT לכן אני עושה ניסויים קטנים כדי להתקדם הלאה.. אז התקנתי את כל האישורים של הפורט המקבילי 378 וכבר לא יודע מה עובד אם בכלל עובד אבל יש לי בעייה מוזרה... עשיתי תוכנית קטנה שרק תוציא לי נתון תקח שניה הפסקה ותוציא נתון אחר... בנתון הראשון אין בעייה ואכן יוצא הנתון, אז בהוצאת הנתון השני יש הודעת שגיאה כאילו הפורט לא פתוח... הנה התוכנית: void main() { int i=0; for(i;i<10;i++) { _asm { mov dx,378h mov ax,8d out dx,ax } clock_t start_time, cur_time; start_time = clock(); while((clock() - start_time) < 1 * CLOCKS_PER_SEC) { } _asm { mov dx,378h mov ax,0 out dx,ax } } …
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
במדריך כתוב LM7805ct אבל בחנות שקניתי המוכר אמר שאין לו את הדגם הזה, אבל יש לו דגם מקביל שהוא זהה LM7805cv האם זה נכון (כבר קניתי, 2 שקל לא רציני) והאם כדאי לי בכלל לנסות להלחים את העסק? אין לי מצלמה להעלות איתה תמונות, אבל יש הבדל ויזואלי, במייצב במדריך החלק האחרוי של הציפ שחור, אצלי הוא מתכתי (הכוונה לחלק עם החור)
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בהשראת אחד מיומני הפרויקטים בפורום, אני מעוניין לייצר כמה מדבקות עם לוגו\כיתוב עבור מחשב נייד. באילו חומרים עלי להשתמש כדי לקבל תוצאה איכותית? ברשותי מדפסת הזרקת דיו. אם אופציה ביתית אינה מתקבלת על הדעת, האם מישהו מכיר היכן ניתן לעשות זאת ע"י שליחת תמונה לחנות\בעל מקצוע בירושלים או מחוצה לה?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-