עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by g_s,

סוף סוף הגיע החופש הגדול ויש לי זמן לבנות את המארז למחשב החדש שאני יקנה בסוף החופש.... אז ככה התיכנון שלי הוא לבנות מארז מעץ כי אני יכול להזמין חתיכות בדיוק בגודל שאני רוצה מהנגרייה בקיבוץ של סבא שלי.... המחשב יהיה לאובר אז הקירור יהיה בהתאם...4 מאווררים של 120MM מקדימה ולמעלה- מכניס ומאחורה ובספק מוציא. ההשראה לעיצוב נלקחה מהLIAN_LI הזה: http://www.lian-li.com/Product/Chassis/M_V_C_PC-V1000plus.htm ככה שהלוח אם והכטיסים הפוכים... המאוורר מלמעלה יכניס אוויר ישר על הכרטיס מסך ההפוך...ויאפשר לי אובר רציני... אשמח גם לתגובות על הסירקולציה :s05: תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

ניסיתי לעשות בעזרת השבלונה חור נוסף למאוורר במארז כלשהו, אבל נורא התקשתי לעשות זאת עם סכין יפנית (יותר מדי זמן..) וגם אני לא בטוח מה אני אעשה בחורי הברגים.. יש למישהו רעיון? אין לי כלים חשמלים כלשהו שאני יכול להשתמש בהם..

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by nahum8,

חשבתי ליצור ספק מודולארי, הבעיה היחידה היא שאין לי מושג איפה ניתן למצוא את האמצעים המתאימים. בין אם זה מולקס 4 פינים,6 ו8. אם אתם יודעים איפה ניתן להשיג דברים שכאלה, אשמחה מאוד!

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  4. אני צריך עזרה לכתיבה של קוד לisd 4002 ו ל isd2590 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by Director,

אפשר לעשות איתו איזה משהוא ?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by ofek_golan,

שלום, אני בתהליכי בדיקה של תכנות דרך ה-LPT לכן אני עושה ניסויים קטנים כדי להתקדם הלאה.. אז התקנתי את כל האישורים של הפורט המקבילי 378 וכבר לא יודע מה עובד אם בכלל עובד אבל יש לי בעייה מוזרה... עשיתי תוכנית קטנה שרק תוציא לי נתון תקח שניה הפסקה ותוציא נתון אחר... בנתון הראשון אין בעייה ואכן יוצא הנתון, אז בהוצאת הנתון השני יש הודעת שגיאה כאילו הפורט לא פתוח... הנה התוכנית: void main() { int i=0; for(i;i<10;i++) { _asm { mov dx,378h mov ax,8d out dx,ax } clock_t start_time, cur_time; start_time = clock(); while((clock() - start_time) < 1 * CLOCKS_PER_SEC) { } _asm { mov dx,378h mov ax,0 out dx,ax } } …

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  7. ??? קיבלתי מאוורים סילונים עכשיו אני לי חיבור אליהם ד"א אני גם מוכר אין תקציב אני משאר זה לא צריך להיות יקר

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by Mr Gadget,

יש לי רק כבלים שרגישים ל UV עכשיו אני מתלבט אם לקנות קטודה רגילה שתאיר את כול המארז או לקנות קתודת UV לכבלים הייתי קונה את שתיהם אבל לא הולך ביחד

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by ELiA,

הנה כבל 2.5 של אוזניות סטריאו של פלאפון עכשיו אני רוצה להכין ממנו מתאם ל-3.5 של אוזניות רגילות עכשיו גיליתי את החוטים ועם זה גיליתי שבכל כבל יש 2 כבלים ולעומת זאת בכבל נקבה של ה3.5 יש רק 2 כבלים ולא 4 אז מה מחברים למה?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  10. שלום, יש לי את הפוטנציומטר הבא: (תמונה) מי שלא הבין הפוטנציומטר הוא של 3 רגליים עכשיו, שאלתי היא איך לחבר אליו מאורר רגיל של 12V (עם חיבור מולקס רגיל) ? בתודה מראש, רועי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by dany_tab,

שבלונות למארז - מהיכן משיגים? הלינק במדריך שאלות נפוצות לא טוב

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by asker,

לפני שנה קניתי פאנל ששולט על המאווררים...עברה שנה (לא הספקתי לחבר אותו) ועכשיו אין לי את הכבלים שלו שאמורים להתחבר למאווררים. איזה פאנלים עליי לקנות? כמה הם עולים? :s05: איך מחברים בכלל את הפאנל למאווררים??? מאחורה יש לי כניסה לחשמל ועוד 4 יציאות לבנות שעל כל יציאה יש 3 פסי-מתכת... תודה רבה לכולם מראש

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  13. אני הולך לקנות דרמל של היונדאי (עכשיו יש מבצע ב 100 שקל עם 40 ראשים) . אבל ידעתי שהדיסקיות שבאות עם הדרמל נשברות במהירות, לכן אני רוצה לקנות דיסקיות מחוזקות ואני מתלבט בין 420 לבין 426 ? מה אתם אומרים ? והאם דרמל 185 וואט מספיק לחתוך ? אשמח לקבל תגובות

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by X-ShaY,

נשרפה לי קתודה לפני יומיים בערך והיה גם ריח של שרוף.. חוט שרוף או משהו.. הקיצר השאלה יש מצב שהספק (או איך שקוראים לזה לא זוכר..) הקטן שמקבלים עם הקתודה נשרף או שזה הקתודה? יכול להיות גם שמשהו השתחרר שם .. ??

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  15. יש לי 8600GT פסיבי של גיגבייט ורציתי לדעת איך אפשר לחבר אליו מאוורר שיהיה יציב וגם אם יש אפשרות שהמאוורר יסתובב לפי הטמפרטורה?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by shahaf14,

מאורר 90X90 או 80X80 לא מזהה בדיוק פשוט שבת חיים... יש הצעות ? אפשרי לפרק אותו ולהתעסק עם הבפנים?

17. Started by אלעד6,

http://www.exclaim.de/gallery/1254/mein-1-eingebau.html ואני חשבתי שאצלי יש אור=] חחחחח

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by iakovl,

יש לי ספק HEC 300W ששוכב אצלי בצד (אם מישהו מעוניין) אני שוקל לעשות לו מודינג נרחב (לתרגל קצת) ולמכור אותו הרעיונות שאני מקווה לישם: צביעה - כחול או שחור סליבינג - שחור או כחול UV החלפה של כל המולקים למינהם מודליזציה (אפשרות להסרה של הכבלים המיותרים) חלון + תאורה החלפה של מאווררי ה80 מ"מ יש עוד רעיון למישהו?

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by J0n1,

היה לי פעם מעבד כזה ועשיתי ממנו מחזיק מפתחות, אבל היה קשה מאוד להפריד אותו מהמעגל, אז הוא לא יצא כ"כ טוב עכשיו יש לי עוד אחד, אבל אני רוצה להוציא אותו בדרך נורמלית שלא יפגע, איך מוציאים אותו? הוא מולחם למעגל גדול

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  20. שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  21. אמנם אני לא מהתחום אבל מוכן ללמוד (תחביב בלבד), אני מעוניין ליצור מערכת של 2 אורות -לדים- שתתחבר לאקסל, שהוא בלי קשר מחובר לנתונים חיצוניים. זה אפשרי?עד כמה זה מסובך? אשמח להפניות או הכוונה בנושא, "מתחיל" זוכרים? תודה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by Aviko,

קניתי דרמל ואני צריך לדעת איך מרכיבים את הראשים , איך מרכיבים את הציר גמיש, למה כל דיסקית משמשת, תודה, אבי

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  23. מחיאות כפיים אני מתחיל אז ככה שאם זה מעגל מסובך קחו בחשבון ואל תעשו לעצמכם כאב ראש בלהסביר לי אותו תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  24. Started by shaks,

היי אתמול ראיתי ביקורת על הChameleon של SUNBEAM ואני מאוד רוצה לקנות אותו הבעיה היא שלא מצאתי חנויות בארץ שמוכרים אותו ולא מצאתי אף חנות בחו"ל שמוכרת אותו ויכולה לעשות משלוחים לארץ בבקשה תעזרו לי למצוא חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה לכל העוזרים למי שמעוניין לראות באיזה מוצר מדובר הנה http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html

25. קודם כל אני מקווה שאין בעיה לשאול את זה, כי גם בסטיקי יש פורומים שונים למודינג... יש לי איזו בעיה באלק' וששאלתי לפני כמה זמן בפורום הזה לא קיבלתי תשובה מספקת, ובסופו של דבר לא הבנתי האם מה שאני רוצה לעשות אפשרי או לא... רציתי לדעת האם אתם מכירים עוד מקום שאפשר לשאול? תודה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים