עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by X-ShaY,

נשרפה לי קתודה לפני יומיים בערך והיה גם ריח של שרוף.. חוט שרוף או משהו.. הקיצר השאלה יש מצב שהספק (או איך שקוראים לזה לא זוכר..) הקטן שמקבלים עם הקתודה נשרף או שזה הקתודה? יכול להיות גם שמשהו השתחרר שם .. ??

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by eegg,

בניתי תאורה חיצונית מעל המסך כל שיש מסביבו אור כחול סגול איך? לקחתי מנורה (וממיר מתח) של סורק ועטפתי אותו בצלופן כחול חיברתי לספק חיצוני והנה מה דעתכם? תמונה א: כל המערכת תמונה ב: המסך עם האור תמונה ג: ליד הטרנספרמר תמונה ד: מסך בלי האור [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by composite,

שלום... אני מעוניין לקנות פאנבאס חדש, הדרישות: - כמה שיותר ערוצים. - שחור. - אם אפשר, בלי אורות. אם יש בכל זאת, האם יש דרך לנתק אותם? - שיוכל לספק למאווררים את המתח שהם צריכים. - 5.25". תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  4. יש לי 8600GT פסיבי של גיגבייט ורציתי לדעת איך אפשר לחבר אליו מאוורר שיהיה יציב וגם אם יש אפשרות שהמאוורר יסתובב לפי הטמפרטורה?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by Lol10k,

4 לדים UB בטור + נגד 100-150 אום לחיבור 12V במולקס זה טוב? ותגידו,מזה 100-150? זה סוג של נגד או שיש אחד 100 ואחד 150? ואיזה לקחת? אה ואיפה אפשר לקנות? כמה זה עולה? תודה

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by Moty_p,

שלום לכולם, מהספק כוח של המחשב יוצאים בדרך כלל 4 חוטים 1 צהוב שהוא מספק 12V 2 שחורים שהם מינוס ועוד 1 בצבע אדום שהוא מספק 5V לאחרונה אני רואה ספקי כוח שמתחברים להרדיסק מסוג SATA ש-להם יש גם את המטחים שציינתי מקודם (4 חוטים) ובנוסף לזה יש עוד חוט אחד שהוא בצבע כתום כמה מטח זה מביא? ובישביל מה זה טוב?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  7. בשעת ציור בגן חובה שלי גיליתי לראשונה מה קורה עם מקשקשים ביחד עם הטוש הכחול והצהוב - יוצא צבע ירוק! בהחלט תגלית מדהימה! האם יצא אותו הדבר אם אני אוסיף קתודה צהובה למארז עם הקתודה הכחולה שכבר יש לי?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by shahaf14,

מאורר 90X90 או 80X80 לא מזהה בדיוק פשוט שבת חיים... יש הצעות ? אפשרי לפרק אותו ולהתעסק עם הבפנים?

9. Started by ofek_golan,

שלום, אני בתהליכי בדיקה של תכנות דרך ה-LPT לכן אני עושה ניסויים קטנים כדי להתקדם הלאה.. אז התקנתי את כל האישורים של הפורט המקבילי 378 וכבר לא יודע מה עובד אם בכלל עובד אבל יש לי בעייה מוזרה... עשיתי תוכנית קטנה שרק תוציא לי נתון תקח שניה הפסקה ותוציא נתון אחר... בנתון הראשון אין בעייה ואכן יוצא הנתון, אז בהוצאת הנתון השני יש הודעת שגיאה כאילו הפורט לא פתוח... הנה התוכנית: void main() { int i=0; for(i;i<10;i++) { _asm { mov dx,378h mov ax,8d out dx,ax } clock_t start_time, cur_time; start_time = clock(); while((clock() - start_time) < 1 * CLOCKS_PER_SEC) { } _asm { mov dx,378h mov ax,0 out dx,ax } } …

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by J0n1,

היה לי פעם מעבד כזה ועשיתי ממנו מחזיק מפתחות, אבל היה קשה מאוד להפריד אותו מהמעגל, אז הוא לא יצא כ"כ טוב עכשיו יש לי עוד אחד, אבל אני רוצה להוציא אותו בדרך נורמלית שלא יפגע, איך מוציאים אותו? הוא מולחם למעגל גדול

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  11. אמנם אני לא מהתחום אבל מוכן ללמוד (תחביב בלבד), אני מעוניין ליצור מערכת של 2 אורות -לדים- שתתחבר לאקסל, שהוא בלי קשר מחובר לנתונים חיצוניים. זה אפשרי?עד כמה זה מסובך? אשמח להפניות או הכוונה בנושא, "מתחיל" זוכרים? תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

היה די פשוט, 50-60 דולר למסך 7 אינץ' באמזון. הדפסה של סטנד עם מדפסת תלת מימד. AIDA64 בשביל ההגדות של התצוגה.

13. מחיאות כפיים אני מתחיל אז ככה שאם זה מעגל מסובך קחו בחשבון ואל תעשו לעצמכם כאב ראש בלהסביר לי אותו תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  14. אני מתגורר באילת ולכן אוםציות לגבי חנויות רכב וכו' הן לא אפשריות. מי יודע? :s05:

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by אלעד6,

http://www.exclaim.de/gallery/1254/mein-1-eingebau.html ואני חשבתי שאצלי יש אור=] חחחחח

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  16. אז יש בפאן באס הזה אפשרות להחליף את הפאנל החיצוני מ 3 צבעים כסף לבן ושחור עכשיו הוצתי את הבגרים אבל אבל זה לא יוצא כפתורים חוסמים את זה

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by MightYaad,

אני כרגע מתכנן איזהו פרויקט של מערכת שמע כלשהי יש ברשותי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו יש בתוכם מגבר שמגביר את עוצמת השמע (מן הסתם) המגבר מחובר לחשמל (בקיר)....יש לו שנאי בתוך הרמקול וכתוב שהשנאי מוציא 10v 1.5a הרעיון הכללי הוא להפעיל את המגבר על סוללות כדי שכל העסק יהיה נייד.... עכשיו לשאלות: 1) איך אני יכול להפעיל את המגבר על סוללות (או משהו נייד דומה) 2) אם אני יפעיל את המגבר על 6v 0.5a למשל...הוא יעבוד אבל יגביר פחות? לא יעבוד בכלל? או...? 3) רעיונות אחרים כיצד להפעיל את המגבר כך שיהיה נייד תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by kurush,

שלום לכולם, יש לי את הספק הנ"ל בערך שנה וחצי. היה אמור להיות שקט למדי, אבל למעשה הוא עושה המון רעש. ביצעתי בו את המוד הבא: החלפתי את המאוורר האחורי (80מ"מ) במאוורר של זלמן ניתקתי את חיבור החשמל של שני המאווררים מהספק והעברתי אותם דרך Fan Mate של זלמן, לחיבור SYSFAN של לוח האם (גידי הכח של שני המאווררים מחוברים ביחד לשקע שנכנס ל-Fan Mate). מהירות הסיבוב של מאורר ה-80מ"מ מנוטרת ע"י MBM5, שמכוון לכבות את המחשב אם היא תיפול מתחת ל-1500 סל"ד. המהירות נקבעת רק ע"י הפוטנציומטר ולא ע"י לוח האם. האם למישהו אחר יש נסיון עם הספק הזה? האם עוד מישהו עשה מוד דומה? ומעבר לזה, מה לדעתכם צריכה להיות מהירות הסיבוב המינימלית בשביל שהספק יעבוד בלי להתחמם יותר מדי / להשרף?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  19. Started by Big_White,

יש לי הגה מייקרוסופט ישן האם ניתן להוסיף עוד כפתורים בנוסף ל 8 שכבר קיימים אם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by Aviko,

קניתי דרמל ואני צריך לדעת איך מרכיבים את הראשים , איך מרכיבים את הציר גמיש, למה כל דיסקית משמשת, תודה, אבי

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by dorkiaa,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=67751.0 לאן מחברים את הרגליים של ה-PIC כדי לצרוב?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  22. אני רוצה לחבר 7 לדים ככה רגילים איזה נגדים אני צריך להם ואיזה עוד חומרים בשביל לבנות את כל זה על פאנל? תסבירו קצת..

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by GetRich,

הלד שיש בקצה של שלט, זה לד שפולט אור אינפרא אדום, נכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by Mr Gadget,

יש לי רק כבלים שרגישים ל UV עכשיו אני מתלבט אם לקנות קטודה רגילה שתאיר את כול המארז או לקנות קתודת UV לכבלים הייתי קונה את שתיהם אבל לא הולך ביחד

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  25. היי, אני צריך את עזרתכם בנוגע לייצוב המתח ברכב ובחירת פיוז מתאים להפעלת קטודה (רגילה של מחשב) ברכב. אני רוצה לדעת כיצד אוכל לייצב את המתח כך שהשנאי של הקטודות לא יפגע מקפיצות המתח ברכב (תרשים של המעגל הנדרש לייצוב המתח יהיה מצויין). בנוסף איני יודע של כמה אמפר הפיוז שאני צריך לחבר לפני השנאי של הקטודות להגנה. הנה נתונים של שני סוגים של קטודות, המתח זהה כמובן (12V) אבל הזרם הנדרש קצת שונה, איזה פיוזים אצתרך עבור כל אחד מהסטים האלה? סוג ראשון: סוג שני: תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.