עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום בסוכות אני מתכוון לעשות את המודינג הראשון שלי,חלון במארז, יש לי שאלה מכיוון שיש לי בעיה,אני אל יודע באיזו צורה לעשות את החלון הבאתי צילום של המארז שלי,אולי תסמנו בצייר איפה לחתוך.... מאוורר עם לדים+קתודות,איפה אני יכול להשיג באיזור המרכז כי ממה שהבנתי יש רק תחנות הזו PCCOOL בחיפה וזה נורא רחוק ולא מסכימים לי להזמין,אז אם אפשר עזרה תודה. שאלה אחרונה,מישהו יכול להביא תמונה של קליפסים שאיתם ניתן לחבר את הפרספקס לדלת המארז,ועוד משהו שאלה קצת מטומטמת חחח איך אני מסמן את הציור של החלון על דלת המארז,היא שחורה ?.....

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by adi518,

אני צריך מישהו שיבנה לי במחיר סביר, כבל משורוול (SLEEVED) 24 pin במקום הכבל שהגיע עם הספק כח שלי. אני צריך כבל באורך 30 ס"מ עם צד אחד חשוף (ללא קונקטור,רק פינים נקבה) וצד שני עם קונקטור 24-pin נקבה. אני מדבר על משהו ברמה כמו PSYCHO SLEEVE ו LUTRO0. יש תותחים כאלה אצלנו בארץ או שלא כל כך ? תודה לעוזרים, אחלה פורום !

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by shaks,

היי אתמול ראיתי ביקורת על הChameleon של SUNBEAM ואני מאוד רוצה לקנות אותו הבעיה היא שלא מצאתי חנויות בארץ שמוכרים אותו ולא מצאתי אף חנות בחו"ל שמוכרת אותו ויכולה לעשות משלוחים לארץ בבקשה תעזרו לי למצוא חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה לכל העוזרים למי שמעוניין לראות באיזה מוצר מדובר הנה http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html

4. Started by guy124,

שלום ! קניתי קתודה מחנות מחשבים שהיא לא נראת ממש כמו הקתודות הרגילות אלה יש מסביבה מן צינור זכוכית ובשני הצדדים שלה יש פלסטיקים שאחד מהם הוא בקר וספק כוח. על הצד עם הבקר יש מן גלגלת בצד שלידה מצויר כמו פס כזה של ווליום עם תו מוסיקלי שמסביבו יש כאילו קרני אור. רציתי לדעת אם זה אומר שיש לקתודה שלי את ה- SOUND ACTIVATED כי יש לי 3 חוטים שיוצאים ממנה ו-2 מהם זה של הספק וה-3 אני לא יודע של מה אז בבקשה תעזרו לי זה חשוב כי ביום שבת סיימתי לבנות את המארז השקוף שלי (אני יעלה תמונות) ואני רוצה שהקתודה תתאים יפה למארז . תודה

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by Arik.G,

שלום, אני שובר את הראש ועוד מעט גם מאוורר אין לו מאחורה את הפתח שאפשר לשחרר את הציר, ואין שום בורג, גם לא על החלק המסתובב. אולי הוא לא מתפרק? :s05: מישהו הצליח לפתוח אותו פעם? עריכה: מצטער, שכחתי להוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by iakovl,

יש לנו את גדלי הסליב הבאים 1/8 1/4 3/8 1/2 3/4 תזכירו לי בבקשה למה כל אחד מהם משמש מה לעשות שבחיים לא תכננתי לעשות סליבינג אבל מה לעשות שזה הדרך ההגיונית עם כל שאר הדברים שאני מתכנן לעשות לספק המסכן שלי

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  7. הכפתורים של הYES MAX יש בהם כל מה שצריך בשביל HTPC לדעתי (הקלטה, פליי, פוס, פסט פורווד פסט באקוורד) יש אפשרות להשתמש בהם ?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  8. יש לי רעיון אבל הוא בינוני לצבוע את הצדידם והגג של המארז כל אחד בצבע של צבא מסוים לעשות את הסמל של הצבא בעזרת סלוטייפ לשים על המארז ואז לצבוע הכל בשחור אבל זה די בינוני

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by adi46,

אני רוצה לחבר את המעגל ל 12 v אפשרי? למה יש לי בסכמה שני v+ זה מקור מתח אחד אז אני מחבר את שני החוטים לאותו מקור מתח ועוד משהו אני יכול לשים במקום הלדים הרגילים לדים ub אדומים כחולים וירוקים ואתם יכולים לתת לי רשימה של הרכיבים כי אני אישית לא ממש מבין מה רשום שם תנו לי רשימה ברורה של הרכיבים (לפני שאתם אומרים מה לא ברור ברשימה שלהם אז אני מתכוון לרשימה שמה שאפשר לכתוב בעברית שהיה בעברית) שאני יכנס לחנות יראה למוכר את הרשימה והוא יביא לי חלק חלק ואני רוצה לחבר את הכל על מטרצה איזה גודל של מטרצה אני צריך פה בערך וכמה החלקים יכולים לעלות כולל הלדים ub (פחות או יותר) תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by yarl,

שלום לכולם יש לי בעיה קניתי מארז טרמלטייק וחיברתי הכל 1)איפה שמים את הסנסור של הלוח בקרה 2)למה אני לא מרגיש את מהירות המאווררים שאני מסובב את הפונטציומטרים 3)ועד כמה מדויק המד מעלות במידה שהוא נמצא במקום שלו ואיפה אפשר לראות או לקרוא על כל החיבורים ולדעת שני חיברתי הכל במקום אני מקווה ששאלתי את השאלה במקום הנכון תודה לכולם הבנתי אבל בחוברת המצורפת לא מופיע איך מחברים את כל המאווררים ללוח בקרה ובקשר למאווררים אני לא מצליח לשמוע שהם מסתובבים מהר יותר או שהם שקטים ואין אפשרות לשמוע אותם בכלל !

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  11. דברו איתי באיסיקיו או פה 333146688

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  12. Started by Luffy,

מה האופציות העומדות בפניי, למעט השקעה של 400 שקלים (מינימום) בדרמל? יש אפשרות להשאיל או להשכיר דרמל, או לחילופין, לבצע את המוד במקום כלשהו שמבצע דברים כאלה?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by doker,

שלום אני רוצה לבצע חיתוך בדופן של השולחן שלי לעשות מעין חלון ברגל רחבה של השולחן. אני רוצה לשים על קצוות העץ או פס בגוון עץ או פס U יש למישהו המלצות לינקים למשהו דומה או מקומות שמוכרים?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  14. טוב אז כבר קניתי רדיו ישן שעלה בסביבות ה+600 (תמונה מצורפת...)עכשיו כל הרעיון (ובשביל זה ביקשתי באחד הפורומים לוח מאוד זול ולא משנה אפילו גנ'רי...בשביל הפורייקט הזה.)היה להוציא כמה שפחות כסף על חלקים כי יש לי כבר מחשב קניתי את כל הדברים (מעבד כרטיס מסך כרטיס קול ועוד)חוץ מלוח שהוא החלק הכי יקר.......הקיצר אני צריך קודם כל רעיונות איפה לחתוך ואיך וכו.....צירפתי תמונה ראשונית של הרדיו הנ"ל לפני הוצאת תכולתו אבל יש סיכוי שבסטוף אני לא יעשה עליו את הפרוייקט כי יש מצב אני משיכאחר ישן יותר ב100 ש"ח אז בנתיים תנו חוות דעת עליו והאם הוא שווה לעשות עליו מודינג (הוא פשוט ענק במימדים שלו....דוגרי גודל של טלויזיה...)טוב אז מה אפשר לעשות איתו ובאיזה צבעים(עץ מן הסתם....) נ.ב הרדיו …

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by ETB,

אני רוצה להכין ראו-באס לארבע מאוררים, שני מאוררים ג'נרים של 120 בהספקשאלו הנתונים שלהם 0.18A ו 2.16W, ושני מאוררים 80 ג'נרים 0.14. ולפי החישוב שלי כל שני המאוררים של ה120 מ"מ צריכים פוטנציומטר של 66 KOhm ושני המאוררים השניים צריכים של 85 KOhm. אני צודק? והאם זה יכול לגרום נזק למאוררים ולספק בארבעתם בפוטנציומטר של 100 או 50 Kohm? כי אני כבר מבולבל, ראיתי במדריך של Bit-Teck שצריך לראו באס 50, ובטרד של ווטוס מלפני שבועיים שצריך 100, אז איזה פוטנציומטר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  16. מה אני צריך לדעת כדי להתחיל בבנייה, אם יש מישהו שיכול להסביר לי, או להפנות אותי למדריכים אז תודה

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  17. יש את הלוחות נחושת שאיתם אפשר להכין מעגל מודפס אז האם מוכרים את זה באריה"ב?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  18. לאחר ההשקה של הבוקס החדשה , והמחיר המשתלם ( 300 דולר? זה לא הרבה כל כך) תהיתי איך אני יחבר אותה למסך שלי. הטלוויזה שיש לי היא מתחת לכל ביקרות! טלוויזת 21 אינצט ת והיא אפילו לא שטוחה. לעומת זאת יש לי מסך lcd 19 מעולה ומאוד חד וחשבתי שאם יש אפשרות לחבר את הקונסולה למסך , אז איכות התמונה תיהיה הרבה יותר טובה. קיצקצס..האם יש אפשרות כזאת? בלי הרבה סיבוכים של חיבור הטלוויזה למחשב והמכשיר לtv....אולי יש מתאם או חיבורים בקונסולה עצמה?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  19. היי גמרתי כבר חצי מהפרוייקט שלי, ובאתי היום להוציא את הפאנל הקידמי של המארז שלי ( ANTEC 1080) כדי לקחת אותו לצביעה במוסך. פירקתי את כל הקילפסים, ופתאום אני רואה שכפתור ההדלקה , ועוד כמה כרטיסי usb מחוברים אליו. אז לא ידעתי איך לנתק את הכפתור והכרטיסים מהפנאל , אז לא נגגעתי בזה. ??? : :-[ :-X :-\ :'( אז השאלה שלי היא : איך אני מוציא את כל הכפתורים והכרטיסים ?? ??? ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים Install

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  20. אני מחפש חנות באיזור נתניה קדימה שמוכרת דיסקיות לדרמל וראשים וכמה שיותר דברים לדרמל שיהיה מבחר מישהוא מכיר יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by GetRich,

אם אני אחבר נגד 620 אוהם ללד במקום 430 הוא רק יעבוד יותר חלש? האורך חיים שלו יגדל? איך ניתן לגלות אם הלד הוא UB או לא? ניתן לחבר מסך של DVD למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by ELiA,

הנה כבל 2.5 של אוזניות סטריאו של פלאפון עכשיו אני רוצה להכין ממנו מתאם ל-3.5 של אוזניות רגילות עכשיו גיליתי את החוטים ועם זה גיליתי שבכל כבל יש 2 כבלים ולעומת זאת בכבל נקבה של ה3.5 יש רק 2 כבלים ולא 4 אז מה מחברים למה?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by blinkybill,

יש לי מסך של מוטורולה E1000 עם איזה בקר ועם איזה תוכנה אוכל להשתמש בו? יש למישהו איזה מדריך למסך הזה? כי אני לא מצאתי... תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  24. מחיאות כפיים אני מתחיל אז ככה שאם זה מעגל מסובך קחו בחשבון ואל תעשו לעצמכם כאב ראש בלהסביר לי אותו תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  25. Started by CashMAn,

חברה אני צריך עזרה במציאת תוכנה לפלאפון LG U8xxx אז בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים