עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by composite,

שלום... אני מעוניין לקנות פאנבאס חדש, הדרישות: - כמה שיותר ערוצים. - שחור. - אם אפשר, בלי אורות. אם יש בכל זאת, האם יש דרך לנתק אותם? - שיוכל לספק למאווררים את המתח שהם צריכים. - 5.25". תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by Lol10k,

4 לדים UB בטור + נגד 100-150 אום לחיבור 12V במולקס זה טוב? ותגידו,מזה 100-150? זה סוג של נגד או שיש אחד 100 ואחד 150? ואיזה לקחת? אה ואיפה אפשר לקנות? כמה זה עולה? תודה

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by zZOROo,

אני מתקוון ביציאות מולקס כמה V יש בכל אחת מהם ואם אני רוצה לחבר את היציאה ללד של 3V למשל אז נגד של כמה אני צריך וד"א יש למישהו מדריך לאלקטרוניקה אבל משהו רציני לא כמו בעוגן

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by J0n1,

היה לי פעם מעבד כזה ועשיתי ממנו מחזיק מפתחות, אבל היה קשה מאוד להפריד אותו מהמעגל, אז הוא לא יצא כ"כ טוב עכשיו יש לי עוד אחד, אבל אני רוצה להוציא אותו בדרך נורמלית שלא יפגע, איך מוציאים אותו? הוא מולחם למעגל גדול

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  5. היי, אני צריך את עזרתכם בנוגע לייצוב המתח ברכב ובחירת פיוז מתאים להפעלת קטודה (רגילה של מחשב) ברכב. אני רוצה לדעת כיצד אוכל לייצב את המתח כך שהשנאי של הקטודות לא יפגע מקפיצות המתח ברכב (תרשים של המעגל הנדרש לייצוב המתח יהיה מצויין). בנוסף איני יודע של כמה אמפר הפיוז שאני צריך לחבר לפני השנאי של הקטודות להגנה. הנה נתונים של שני סוגים של קטודות, המתח זהה כמובן (12V) אבל הזרם הנדרש קצת שונה, איזה פיוזים אצתרך עבור כל אחד מהסטים האלה? סוג ראשון: סוג שני: תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  6. קודם כל אני מקווה שאין בעיה לשאול את זה, כי גם בסטיקי יש פורומים שונים למודינג... יש לי איזו בעיה באלק' וששאלתי לפני כמה זמן בפורום הזה לא קיבלתי תשובה מספקת, ובסופו של דבר לא הבנתי האם מה שאני רוצה לעשות אפשרי או לא... רציתי לדעת האם אתם מכירים עוד מקום שאפשר לשאול? תודה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך REDAON 9200 של GIGABYTE ניקיתי את האבק שעל הגוף קרור בכרטיס מסך, ובשביל זה נאלצתי לפרק את המאוורר אחרי שניקיתי והכל חיברתי בחזרה חיברתי לחשמל ואז נהייה רעש מוזר מהמאוורר אני חושב שאולי נכנס בתוכו אבק ממש למנוע שלו יש דרך לסדר את זה? בתודה מנור

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  8. עם למישו יש רעיונות לשיפור אני פה להקשיב וגם ככה סתם תנו דעות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  9. אני מתגורר באילת ולכן אוםציות לגבי חנויות רכב וכו' הן לא אפשריות. מי יודע? :s05:

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by Aviko,

קניתי דרמל ואני צריך לדעת איך מרכיבים את הראשים , איך מרכיבים את הציר גמיש, למה כל דיסקית משמשת, תודה, אבי

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by X-ShaY,

נשרפה לי קתודה לפני יומיים בערך והיה גם ריח של שרוף.. חוט שרוף או משהו.. הקיצר השאלה יש מצב שהספק (או איך שקוראים לזה לא זוכר..) הקטן שמקבלים עם הקתודה נשרף או שזה הקתודה? יכול להיות גם שמשהו השתחרר שם .. ??

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by shahaf14,

מאורר 90X90 או 80X80 לא מזהה בדיוק פשוט שבת חיים... יש הצעות ? אפשרי לפרק אותו ולהתעסק עם הבפנים?

13. אני רוצה לעשות חור במרכז המארז, שיהיה שם את המאוורר הזה: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3323 שיכניס אוויר.. 2 המאווררים שכרגע במארז, יוציאו אוויר... המחשב כרגע שקט, וחשוב לי שהוא ישאר ככה... המאוורר הזה מומלץ מבחינת רעש? ובקשר לחור... יש לי כזה כלי למקדחה בצורת עיגול... הוא נועד לעשות חורים כאלה בעץ, למשל בשולחן עץ.. זה יתאים או לא? והאם הרעיון שלי טוב או לא?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  14. אז יש בפאן באס הזה אפשרות להחליף את הפאנל החיצוני מ 3 צבעים כסף לבן ושחור עכשיו הוצתי את הבגרים אבל אבל זה לא יוצא כפתורים חוסמים את זה

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by thedag,

אתמול קניתי דרמל של HYUNDAI... והיום ניסיתי לחתוך ריבוע במארז של 3X3 ס"מ בערך וזה בזבז לי משהו כמו 10 דיסקיות... וגם היו פעמים שזה פשוט נשבר בחיתוך... מה הבעיה פה? גם החיתוך לא נחתך יפה בכלל וזה ממש לא קל לחתוך איתו אולי אני לא יודע לחתוך? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by The-Fox,

את הרגליים עם הלדים למארז של Sunbeam מכירים ? את המארז Alien של חברת Atop מכירים ? ראיתם אותם פעם ביחד ? אני מניח שלא, כי הם לא מיועדים להיות ביחד, עד שאני באתי, כמה שינויים בפלסטיק של הרגל,+בורג לכל רגל והעניינים התחילו להסתדר. בנוסף המחבר מפלסטיק של החשמל לא נכנס בחור של המארז, אז פירקתי את המחברים של החשמל מהפלסטיק העברתי אותם בחור חוט חוט ואז הרכבתי את המחבר בחזרה, ככה עשיתי ל 4 הרגליים, ההרכבה לא הייתה קלה, אך זה יצא כל כך טוב שזה יותר טוב מהרגליים המקוריות המחורבנות של המארז ש2 מהן כבר התפרקו. אז ככה שתפסתי 2 ציפורים במכה אחת ! ולבסוף, התוצאה מהממת... אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן !

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by gor84,

מה הזרם שקיים בתוך במחשב? אני בונה מע' ואני רוצה לחשב נגדים להרכבת לדים...

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by Little_AKA_Or,

שלום. אני מחפש פרספקס 5 מ"מ ואני פשוט לא מכיר שום מפעל שמוכר את זה.. אני צריך את הפרספקס ללייט פד ואני צריך מפעל שנמצא במרכז (אני מראשל"צ, מוכן להגיע עד ת"א והסביבה) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by M0P,

אממ שלום שאלה כזאת כמה מאווררים אני יכול לחבר לחיבור מולקס נקבה אחד ?

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by Moty_p,

שלום לכולם, מהספק כוח של המחשב יוצאים בדרך כלל 4 חוטים 1 צהוב שהוא מספק 12V 2 שחורים שהם מינוס ועוד 1 בצבע אדום שהוא מספק 5V לאחרונה אני רואה ספקי כוח שמתחברים להרדיסק מסוג SATA ש-להם יש גם את המטחים שציינתי מקודם (4 חוטים) ובנוסף לזה יש עוד חוט אחד שהוא בצבע כתום כמה מטח זה מביא? ובישביל מה זה טוב?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by GetRich,

הלד שיש בקצה של שלט, זה לד שפולט אור אינפרא אדום, נכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by Yaniv_sosner,

איך אני יכול לדעת כמה מתח צורך המחשב שלי...?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  23. יש לי הרבה גופי קירור ואני רוצה לחתוך אותם בעזרת הדרמל ולעשות קירור לסטיקים של הזיכרון השאלה שלי האם כדאי לחתוך אותם ולעשות כמין קופסה כזאת שהקוצים האלו של גופי הקירור כלפי מעלה ודפנות הקופסקא יהיו צמודים לזיכרונות

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by m-o-r,

איך אפשר לעשות גיבוי עם סוללה במיקרה של הפסקת חשמל

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by Gilo2005,

תגידו לי מה כדי לעשות אם המארז הזה http://tinypic.com/e87hna.jpg איזה מודינג יפה אפשר לעשות את הדלת לא שמתי כי זה דלת רגילה פשוטה בלי כלום תגידו לי משהו יפה לעשות במארז הזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.