אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
צריך שמות וכתובות של חנויות של רכיבים אלקטרוניים באיזור אשדוד, תודה.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הספק הנ"ל בערך שנה וחצי. היה אמור להיות שקט למדי, אבל למעשה הוא עושה המון רעש. ביצעתי בו את המוד הבא: החלפתי את המאוורר האחורי (80מ"מ) במאוורר של זלמן ניתקתי את חיבור החשמל של שני המאווררים מהספק והעברתי אותם דרך Fan Mate של זלמן, לחיבור SYSFAN של לוח האם (גידי הכח של שני המאווררים מחוברים ביחד לשקע שנכנס ל-Fan Mate). מהירות הסיבוב של מאורר ה-80מ"מ מנוטרת ע"י MBM5, שמכוון לכבות את המחשב אם היא תיפול מתחת ל-1500 סל"ד. המהירות נקבעת רק ע"י הפוטנציומטר ולא ע"י לוח האם. האם למישהו אחר יש נסיון עם הספק הזה? האם עוד מישהו עשה מוד דומה? ומעבר לזה, מה לדעתכם צריכה להיות מהירות הסיבוב המינימלית בשביל שהספק יעבוד בלי להתחמם יותר מדי / להשרף?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קניתי דרמל ואני צריך לדעת איך מרכיבים את הראשים , איך מרכיבים את הציר גמיש, למה כל דיסקית משמשת, תודה, אבי
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
זה המודלינג הראשון שלי... אז כצאת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון :s05: המחשב הוא מנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M) 512 ראם (לפי דעתי זה DDR) כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף... חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך. ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי כרטי סטלוויזיה של lifeview ללא שלט לא ממש כרטיס חדש אבל מספק למי שלא מתכוון ביכלל ליראות איתו אלוויזיה(כלומר היה אמור ליהיות שלט אבל ממי שקיבלתי אותו לא היה לו שלט) עכשיו השלט היחיד שהצלחתי להשיג זה השלט של leadtek winfast tv 2000 Xp יש לי את המקלט ואת השלט הבעיה שהחיבור שלו שונה מהחיבור של הכרטיס טלוויזיה שלי החיבור כמו חיבור 3.5 רגיל של אוזניות הכניסה הרבה הרבה יותר קטנה אבל גם עגולה (לא 2.5 יותר קטנה) יש דרך להתאים את השלט של הכרטיס טלוויזיה שהבאתי לכרטיס טלוויזיה הקיים שלי?? הבנתי שכל מקלטי הir של הכרטיסי טלוויזיה זהים במבנה שלהם... משו מעניין שמצאתי בנושא... http://slydiman.narod.ru/sce/plugins/sndremote.htm אולי עם קצת התעסקות אני יצליח להפעיל את זה זאת דרך …
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי אתמול ראיתי ביקורת על הChameleon של SUNBEAM ואני מאוד רוצה לקנות אותו הבעיה היא שלא מצאתי חנויות בארץ שמוכרים אותו ולא מצאתי אף חנות בחו"ל שמוכרת אותו ויכולה לעשות משלוחים לארץ בבקשה תעזרו לי למצוא חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה לכל העוזרים למי שמעוניין לראות באיזה מוצר מדובר הנה http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני הולך לקנות דרמל של היונדאי (עכשיו יש מבצע ב 100 שקל עם 40 ראשים) . אבל ידעתי שהדיסקיות שבאות עם הדרמל נשברות במהירות, לכן אני רוצה לקנות דיסקיות מחוזקות ואני מתלבט בין 420 לבין 426 ? מה אתם אומרים ? והאם דרמל 185 וואט מספיק לחתוך ? אשמח לקבל תגובות
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בקשר לשירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224286 האם יש מפסק כזה (DPDT toggle) רק עם 3 מצבים? זאת אומרת המפסק DPDT toggle הוא ON, ON ואני רוצה מפסק שיעשה בדיוק את אותה הפעולה רק עם אפשרות ל - ON, OFF, ON שזאת אומרת 3 מצבים יש כזה מפסק? אם כן מה השם שלו?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
נשרפה לי קתודה לפני יומיים בערך והיה גם ריח של שרוף.. חוט שרוף או משהו.. הקיצר השאלה יש מצב שהספק (או איך שקוראים לזה לא זוכר..) הקטן שמקבלים עם הקתודה נשרף או שזה הקתודה? יכול להיות גם שמשהו השתחרר שם .. ??
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת באיזה פוטנציומטר להשתמש כדי לשלוט על עוצמת המוזיקה כמובן שלסטריאו אני ישתמש בפוטנציומטר כפול וגם אני ראיתי פעם באתר שמישהו נתן מדריך לבנית לדים שמהבהבים לפי יציאת 3.5 מ"מ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מאורר 90X90 או 80X80 לא מזהה בדיוק פשוט שבת חיים... יש הצעות ? אפשרי לפרק אותו ולהתעסק עם הבפנים?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 300W ששוכב אצלי בצד (אם מישהו מעוניין) אני שוקל לעשות לו מודינג נרחב (לתרגל קצת) ולמכור אותו הרעיונות שאני מקווה לישם: צביעה - כחול או שחור סליבינג - שחור או כחול UV החלפה של כל המולקים למינהם מודליזציה (אפשרות להסרה של הכבלים המיותרים) חלון + תאורה החלפה של מאווררי ה80 מ"מ יש עוד רעיון למישהו?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן איזהו פרויקט של מערכת שמע כלשהי יש ברשותי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו יש בתוכם מגבר שמגביר את עוצמת השמע (מן הסתם) המגבר מחובר לחשמל (בקיר)....יש לו שנאי בתוך הרמקול וכתוב שהשנאי מוציא 10v 1.5a הרעיון הכללי הוא להפעיל את המגבר על סוללות כדי שכל העסק יהיה נייד.... עכשיו לשאלות: 1) איך אני יכול להפעיל את המגבר על סוללות (או משהו נייד דומה) 2) אם אני יפעיל את המגבר על 6v 0.5a למשל...הוא יעבוד אבל יגביר פחות? לא יעבוד בכלל? או...? 3) רעיונות אחרים כיצד להפעיל את המגבר כך שיהיה נייד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הלד שיש בקצה של שלט, זה לד שפולט אור אינפרא אדום, נכון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש חנות באיזור נתניה קדימה שמוכרת דיסקיות לדרמל וראשים וכמה שיותר דברים לדרמל שיהיה מבחר מישהוא מכיר יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שבלונות למארז - מהיכן משיגים? הלינק במדריך שאלות נפוצות לא טוב
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחיאות כפיים אני מתחיל אז ככה שאם זה מעגל מסובך קחו בחשבון ואל תעשו לעצמכם כאב ראש בלהסביר לי אותו תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום נתונה הקונפיגורציה הבאה: מחשב, שאליו מחובר ל-USB מתאם FTDI, ולאחר מכן אל המתאם FTDI מחובר מיקרו-בקר. המתאם FTDI והמיקרו-בקר מדברים בינהם ב-Serial TTL 5v, RX ו-TX. אני רוצה להפוך את התקשורת בין המתאם FTDI ובין המיקרו-בקר, לאלחוטית. מבחינת סוג התקשורת אני גמיש... העיקר שהפתרון יהיה פשוט, ורצוי גם זול. מה מתאים? תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי לד אדום מאיזה שנאי שעבר זמנו, אבל 2 הברזלים או מה שזה לא יהיה באותו אורך והם קצרים מאוד כמו כן יש לי גם עוד כמה לדים שמחוברים לצעצוע שכבר לא צריכים אותו אבל הם מחוברים למין לוח כזה, רציתי לדעת האם אפשר לחבר אותם למחשב, אני לא יודע ממש אלקטרוניקה + - וכל המושגים האם זה מסוכן? יכול לשרוף משהו או לחשמל? יש לי ספק HEC 300W
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אממ שלום שאלה כזאת כמה מאווררים אני יכול לחבר לחיבור מולקס נקבה אחד ?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בניתי תאורה חיצונית מעל המסך כל שיש מסביבו אור כחול סגול איך? לקחתי מנורה (וממיר מתח) של סורק ועטפתי אותו בצלופן כחול חיברתי לספק חיצוני והנה מה דעתכם? תמונה א: כל המערכת תמונה ב: המסך עם האור תמונה ג: ליד הטרנספרמר תמונה ד: מסך בלי האור [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אחלה פורום! השאלה בכותרת , אני מעוניין לחבר מסך ה LCD למחשב השולחני... יש לי נסיון קטן אם הלחמות וקצת אלקטרוניקה , אם תסבירו לי מה לחתוך ומה לעשות.. יהיה סבבה.. תודה ממש תודה לכל מי שעונה!
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי בדיקה של תכנות דרך ה-LPT לכן אני עושה ניסויים קטנים כדי להתקדם הלאה.. אז התקנתי את כל האישורים של הפורט המקבילי 378 וכבר לא יודע מה עובד אם בכלל עובד אבל יש לי בעייה מוזרה... עשיתי תוכנית קטנה שרק תוציא לי נתון תקח שניה הפסקה ותוציא נתון אחר... בנתון הראשון אין בעייה ואכן יוצא הנתון, אז בהוצאת הנתון השני יש הודעת שגיאה כאילו הפורט לא פתוח... הנה התוכנית: void main() { int i=0; for(i;i<10;i++) { _asm { mov dx,378h mov ax,8d out dx,ax } clock_t start_time, cur_time; start_time = clock(); while((clock() - start_time) < 1 * CLOCKS_PER_SEC) { } _asm { mov dx,378h mov ax,0 out dx,ax } } …
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-