אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי ג'ויסטיק חוטי עם חיבור גם לPC וגם לפלייסטיישן. האם אפשר להפוך אותו לג'ויסטיק אלחוטי ? אם כן באיזה שיטה מומלץ, אינפרה אדום נניח ? לא אכפת לי אם זה יעלה לי בחיבור לפלייסטיישן, גם ככה אני לא משתמש בו. עריכה: אינפרה אדום לא טוב לי כי אני צריך גם שהשלט יעבוד גם כשהמקלט שבמחשב מוסתר.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות מחשבים שמוכרים שם גם גרילים למאוררים 80mm וגם פקספקט ??? חיפשתי בזיגזג...פנדס...נועה...KSP אין בשום חנות את שני הדברים שאני רוצה... אוףף...אם מישהו מכיר חנות כזאת אז שיגיד לי בבקשה ואם אפשר שיביא לי לינק למוצרים שאני צריך גרילים 80mm+פרספקט לדלת מארז... תודה!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
יש לי רעיון אבל הוא בינוני לצבוע את הצדידם והגג של המארז כל אחד בצבע של צבא מסוים לעשות את הסמל של הצבא בעזרת סלוטייפ לשים על המארז ואז לצבוע הכל בשחור אבל זה די בינוני
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איפה מוכרים כבל מאריך לגיים פאד של PS/PS2? כי אני רוצה לחבר שלט של PS2 למחשב לפי המדריך של alianyn,חיפשתי במלא חנויות ולא מצאתי. עדיף חנויות באינטרנט/חנויות ברחובות.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הוצאתי VU METER מטייפ ישן מעוד נירא לי שנת 80 ומשהו... אבל זה לא הקטע... כך הוא נראה מקדימה: וכך מאחורה: מה שסימנתי באדום זה חיבורים למשהו שדומה ללד מקדימה(בין שני המדדים) עכשיו השאלה היא איך ולאן אני מחבר כל דבר? ואם אני אצליח לחבר אני העלה מדריך עם תמונות... נ.ב. אני מבקש סליחה על הפעם הקודמת שלא התנהגתי יפה!
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חח לעשות איזה ספה או משו שמתחת מוברג מחשב... את האוויר החם יפלוט על הרגלים (ררררר איזה כייף בחרוף.. במקום להביא שמחה) ויוצאת זרוע שתחזיק את המסך ועוד אחת לעכבר ולמקלדת (והזרעות מתקפלות לצד כזה..) תדמינו איזה ענק זה להיות על ספה בסטאלבת לשקוע בספה ולשחק מקס פין 2 או משו כזה...
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? מה אתם מציעים לשפר ? ומקדימה השקוף הזה זה לא פרספקט זאת תהיה רשת ברזל יפה כזאת ! בצד בחלון זה יהיה פרספקט ! (אין הבדלי צבע פשוט הקובץ ככה) באיזה צבע עדיף : שחור אפור או צהוב ? בגג תהיה צורה ומאוורר באמצע ! אהההה ועוד משהו החור הזה שבפרונט של המארז יהיה בתוכו מאוורר ! יעשה על המארז הנ"ל : http://www.ksp.co.il/hmain.php (הראשון שלמעלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני יודע מה יהיו התגובות שלכם (יש פה מדריך באתר,לא שלא תקנה וכו..) אני יודע שזה קשה אבל קראתי כמה ספרי אלקט' מהפעם שרציתי לעשות מפסקים למאוררים..) אני כמעט בטוח שאי אפשר אבל אולי יש כאן כמה שניסו או קראו על זה באיזשהו מקום.. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מה אני צריך לדעת כדי להתחיל בבנייה, אם יש מישהו שיכול להסביר לי, או להפנות אותי למדריכים אז תודה
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות פנל עם כפתור הדלקה וכפתור של ריסטרט למחשב! והשאלה שלי היא איזה סוג לחצן אני צריך לכל אחד מהם? N.open או N.close?? ואיפה כדאי למקם אותו? חשבתי בכניסה לחדר ככה שאני מדליק את האור אני יוכל גם להדליק את המחשב מה אתם אומרים?! תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רציתי ללמוד לעשות אוברקלוק, אף פעם עוד לא ניסיתי , וחשבתי שעדיף שאני אתחיל מהכרטיס הישן שלי GEFORCE 2 MX, יש לי גם גיפורס 4 אמאיקס,אבל הוא לא עובד בצורה תקינה אז לא נראלי שאפשר לעשות איתו משהו... בכל אופן,אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס הזה? geforce 2 mx 64 mb ייצא מזה משהו? הכרטיס לא יהרס ? ואם אפשר, עד כמה אפשר לעשות את האוברקלוק? אפשרי שהוא יעבור את הגיפורס 4 טי.איי (טיטניום)?
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, בתקופה האחרונה החלטתי שאני רוצה לעשות שיפוץ "קל" ללפטופ שלי, כאשר שני התכנונים הראשיים הם צביעת הלפטופ [על זה כבר דיברתי כאן, אבל עדיין לא יצא לפועל] והשני הוא תיקון הסוללה. נתחיל מהשני כי זה קצת יותר חשוב. אני מחפש מקום שמוכר סוללות ליתיום, לא סוללות של לפטופים, אלא ממש את התאי ליתיום [מצורפת תמונה] : בנוסף מצורף מדריך למי שמעוניין גם לשפר את הסוללה שלו במינימום עלות: http://www.summet.com/blog/2007/02/17/laptop-battery-refill/ אוקיי ועכשיו לחלק של המודינג שכולם אוהבים פה. כמו שציינתי בכמה פוסטים אחורה אני מתכנן לצבוע את הלפטופ שלי ונראה שהקיץ סוף סוף יהיה לי זמן לזה, מן הסתם אני לא מתכנן לצבוע ישירות על הפלסטיקה המקורית אלא לקנות אחת חלופית ולצבוע עליה, ולכ…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בנגן MP3 של חבר שלי נפל המפסק (אפשר לראות בתמונה בצד ימין שיש חורים פנויים למפסק כמו השניים האחרים). זה מפסק צידי, ניתן לראות דוגמא של שני המפסקים השכנים לו. מאיפה ניתן להשיג מפסק כזה? רצוי בארץ (אני לא עומד קנות סטוק של 50 כאלו מאיביי) תודה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי כולם, לאחרונה הבנתי שכל החלק הקדמי שמוקדש לכוננים במארז שלי לא ממש נחוץ ואני די מעוניין להיפתר ממנו. עם כניסת כונני SSD כבר לא צריך מקום לדיסק קשיח שכן הם מאוד קטנים ואפשר לדחוף אותם בכל מקום בלי בעיה, הדבר השני זה שאני לא משתמש בצורב כמעט בכלל, וגם אם כן אז יש לי כונן חיצוני, וגם עברתי דירה והמקום מועט אז זה רעיון טוב להקטין את המארז. מדובר בחלק הקדמי של הכוננים כמו שאמרתי וניתן לגלח משם 20 סמ בערך. המארז שלי אגב זה מארז זול מאוד שקניתי ב100 שח, משהוא ממש זבל אבל עובד טוב. עכשיו לחלק הקצת יותר בעייתי, אני מאוד בעד מודינג והייתי רוצה לעשות את זה בעצמי, אבל אין לי כלים מתאימים, כן יש לי מקדחה ודברים פשוטים, אבל אין לי מסור ודרמל, למישו יש רעיון מה אני יכול לעשות? בעיקר…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני צריך מישהו שיבנה לי במחיר סביר, כבל משורוול (SLEEVED) 24 pin במקום הכבל שהגיע עם הספק כח שלי. אני צריך כבל באורך 30 ס"מ עם צד אחד חשוף (ללא קונקטור,רק פינים נקבה) וצד שני עם קונקטור 24-pin נקבה. אני מדבר על משהו ברמה כמו PSYCHO SLEEVE ו LUTRO0. יש תותחים כאלה אצלנו בארץ או שלא כל כך ? תודה לעוזרים, אחלה פורום !
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה להכין ראו-באס לארבע מאוררים, שני מאוררים ג'נרים של 120 בהספקשאלו הנתונים שלהם 0.18A ו 2.16W, ושני מאוררים 80 ג'נרים 0.14. ולפי החישוב שלי כל שני המאוררים של ה120 מ"מ צריכים פוטנציומטר של 66 KOhm ושני המאוררים השניים צריכים של 85 KOhm. אני צודק? והאם זה יכול לגרום נזק למאוררים ולספק בארבעתם בפוטנציומטר של 100 או 50 Kohm? כי אני כבר מבולבל, ראיתי במדריך של Bit-Teck שצריך לראו באס 50, ובטרד של ווטוס מלפני שבועיים שצריך 100, אז איזה פוטנציומטר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עכשיו אין לו מודינג ואני נורא אהבתי את העניין הזה של האורות וזה ואני רוצה רק שיהיה לי משו יפה מסחות כמו שקף כזה באמצע של המארז ומשו בקדימה משו יפה זהז תמונה אהה אאני אף פעם לא התעסקתי עם זההההה http://img211.echo.cx/my.php?image=0026dm.jpg
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
בדקתי את ההודעות בפורום שנוגעות לבניית "לדים לפי מוזיקה" ויש לי כמה שאלות 1) כל השרטוטים מראים מעגל של 4 לדים על טרנזיסטור tip31 אחד, אז אם אני רוצה להפעיל סטריפ לדים 12V שצורך 0.4 אמפר, הטרנזיסטור יחזיק אותו? עריכה: הפעלתי את המעגל, הטרנזיסטור מחזיק אותו ובקושי מתחמם, מקסימום אני אצמיד גוף קירור 2) הבנתי שכדי למנוע נזק לטרנזיסטור, או הפרעות ברמקולים, צריך לחבר צ'יפ 358, אולי יש שרטוט איך לחבר אותו בדיוק, איזה רגל לאן? (אני אפילו לא יודע כמה רגליים יש לו ) עריכה: שמתי נגד 100 אום ואין הפרעות ברמקולים 3) רגישות למוזיקה, קראתי שהשרטוט הפשוט עם tip31 מתאים לשירים עם באסים חזקים, איך אני יכול לשלוט ברגישות של המעגל על ידי פונציומטר? מה הרכיבים לזה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב לציין שזה דברים שצריכים להיות ברמה נורמלית, לא שתראו לי איזה פרוייקט ברמה של aliyanyn כי אין לי את הידע והחוש לדברים כאלה דבר שני אני עצלן רצח אז תשתדלו דברים פשוטים ומהירים חח :> דבר שלישי, חומרים רגילים שאפשר למצוא בכל חנות ולא איזה שילוב כימי של מרכיבים שנמצאים רק בקצה של הר האופימפוס (זה בכלל הר?) o_0 www.vl.rehost.co.il/case-front.jpg הנקודה היא שהוא כרגע סתם חסר צרוה חתוך מחורר וכו.. (: במקומות שיש חור (החור הגדול העליון שהוא בעצם ברוחב של 5.25 ובגובה של שני 5.25 + 3.5 והחור התחתון שהיה בו פאנל קדמי שניהם עם רשת... העניין הוא שזה סתם חסר צורה השיטה הקלה ביותר שחשבתי עליה זה להגדיל את החור התחתון, ולעשות גם על החור העליון וגם על התחתון גומי עבה …
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המעגל ל 12 v אפשרי? למה יש לי בסכמה שני v+ זה מקור מתח אחד אז אני מחבר את שני החוטים לאותו מקור מתח ועוד משהו אני יכול לשים במקום הלדים הרגילים לדים ub אדומים כחולים וירוקים ואתם יכולים לתת לי רשימה של הרכיבים כי אני אישית לא ממש מבין מה רשום שם תנו לי רשימה ברורה של הרכיבים (לפני שאתם אומרים מה לא ברור ברשימה שלהם אז אני מתכוון לרשימה שמה שאפשר לכתוב בעברית שהיה בעברית) שאני יכנס לחנות יראה למוכר את הרשימה והוא יביא לי חלק חלק ואני רוצה לחבר את הכל על מטרצה איזה גודל של מטרצה אני צריך פה בערך וכמה החלקים יכולים לעלות כולל הלדים ub (פחות או יותר) תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בבקשה תענו לי! אני יקנה כבלים מעוגלים בקרוב להארד דיסק ולפלופי ואני צריך כבלים שאורכם 18ס"מ להארד דיסק ו24ס"מ לפלופי... יש את הכבלים האלו http://www.pchardware.co.il/docs/pi2077820465_2.htm ולא הבנתי מהי היחידת אורך cm אז אני צרךי לדעת אם האורך משתווה בסנטימטרים למה שאני צריך.. אני נוב אני יודע ???
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
את הרגליים עם הלדים למארז של Sunbeam מכירים ? את המארז Alien של חברת Atop מכירים ? ראיתם אותם פעם ביחד ? אני מניח שלא, כי הם לא מיועדים להיות ביחד, עד שאני באתי, כמה שינויים בפלסטיק של הרגל,+בורג לכל רגל והעניינים התחילו להסתדר. בנוסף המחבר מפלסטיק של החשמל לא נכנס בחור של המארז, אז פירקתי את המחברים של החשמל מהפלסטיק העברתי אותם בחור חוט חוט ואז הרכבתי את המחבר בחזרה, ככה עשיתי ל 4 הרגליים, ההרכבה לא הייתה קלה, אך זה יצא כל כך טוב שזה יותר טוב מהרגליים המקוריות המחורבנות של המארז ש2 מהן כבר התפרקו. אז ככה שתפסתי 2 ציפורים במכה אחת ! ולבסוף, התוצאה מהממת... אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן !
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-