עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by skywalker13,

שלום. יש לי ראוטר שאני רוצה להפוך את הנוריות שלו מצהובות לכחולות. הייתי שמח לקבל לינק לאיזה מדריך נחמד שמסביר איך עושים כזה דבר או שאם יש מישהו שניסה את זה שפשוט יכתב לי איך. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  2. אני צריך לחבר אותם ל מאווררים 12V הם יתאימו? זה חוטים לחיבור רמקולים במערכת סטריאו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by dor-eli,

- אפשר להכין כזה? - עם לא איפה קונים כזה דבר?

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by N N C,

שלום, בתקופה האחרונה החלטתי שאני רוצה לעשות שיפוץ "קל" ללפטופ שלי, כאשר שני התכנונים הראשיים הם צביעת הלפטופ [על זה כבר דיברתי כאן, אבל עדיין לא יצא לפועל] והשני הוא תיקון הסוללה. נתחיל מהשני כי זה קצת יותר חשוב. אני מחפש מקום שמוכר סוללות ליתיום, לא סוללות של לפטופים, אלא ממש את התאי ליתיום [מצורפת תמונה] : בנוסף מצורף מדריך למי שמעוניין גם לשפר את הסוללה שלו במינימום עלות: http://www.summet.com/blog/2007/02/17/laptop-battery-refill/ אוקיי ועכשיו לחלק של המודינג שכולם אוהבים פה. כמו שציינתי בכמה פוסטים אחורה אני מתכנן לצבוע את הלפטופ שלי ונראה שהקיץ סוף סוף יהיה לי זמן לזה, מן הסתם אני לא מתכנן לצבוע ישירות על הפלסטיקה המקורית אלא לקנות אחת חלופית ולצבוע עליה, ולכ…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by Oranl,

היי, מעולם לא התעסקתי במודינג משום סוג ואני צריך קצת ייעוץ. אני מעוניין לצבוע את פנים המארז CM690 שלי לצבע שחור. משהו שיצא כמו בתמונה.. הבנתי שאפשר לעשות את זה במוסכי פחחות וצבע שם יש צביעה מקצועית? איפה אפשר לעשות את זה, האם מישהו עשה את זה וכמה זה אמור לעלות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  6. בבקשה תענו לי! אני יקנה כבלים מעוגלים בקרוב להארד דיסק ולפלופי ואני צריך כבלים שאורכם 18ס"מ להארד דיסק ו24ס"מ לפלופי... יש את הכבלים האלו http://www.pchardware.co.il/docs/pi2077820465_2.htm ולא הבנתי מהי היחידת אורך cm אז אני צרךי לדעת אם האורך משתווה בסנטימטרים למה שאני צריך.. אני נוב אני יודע ???

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by bogdant,

כן שלום רב יש לי כמה אוזניות ל מפ3. חתחתי אותם ל חצי בכידי לחבר חצי אחד של חיבור לחצי אחר של אוזניות החשב יש לי שם חוטים . בצד שמאל אדום ורגיל (צבע עור) ובצד ימין ירוק ורגיל . ובחצי של האוזניות יש לי בצד שמאל אדום ורגיל ומימין ירוק ורגיל החשב איך אני מחבר אותם בכידי שהאוזינות יעבדו ...איך שאני לא מנסה לא עובד!!!! ??? לתמונה כידי לעשות SAVE כי רק כך אפשר לראות בברור צבעים והכול [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  8. אני חדש פה כפי שאתם רואים....ראיתי כתבה במעריב ונדלקתי...גם לפני זה נדלקתי אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו בנידון... אני רוצה להתחיל לבנות כאלה דברים יפים....יש הרבה רעיונות...אבל אין ידע מספיק... אני לא מבין בחומרה של המחשב לא יודע איך לפרק ולבנות מחשב....וזה בטוח ידע בסיסי להתחיל לעשות מודים יפים... אז אפשר מאמרים כל מיני שרטוטים כתבות....כל מה שיש לכם אבל בעברית... לא נראה לי שאני יסתבך יותר מידי אם קצת עזרה... ואיזה מחשב אתם ממליצים לקנות לפירוק?! יאאלה תעזרו תודה!

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by liav25,

יש לי ג'ויסטיק חוטי עם חיבור גם לPC וגם לפלייסטיישן. האם אפשר להפוך אותו לג'ויסטיק אלחוטי ? אם כן באיזה שיטה מומלץ, אינפרה אדום נניח ? לא אכפת לי אם זה יעלה לי בחיבור לפלייסטיישן, גם ככה אני לא משתמש בו. עריכה: אינפרה אדום לא טוב לי כי אני צריך גם שהשלט יעבוד גם כשהמקלט שבמחשב מוסתר.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  10. אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by nimrods,

(זה ניראה לי לא כול כך קשור לכאן) האם זה אפשרי לעשות ממצלמת אינטרנט רגילה למצלמת אינטרנט אלחוטת?? ואם כן כיצד...?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  12. ובנוסף אעיפה אפשר לקנות חוטי EL באזור רמת-גן תל אביב

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  13. מה המצב חברים ...אז ככה : בשעה טובה התחלתי את הפרוייקט השלישי שלי לאחר שכבר עשיתי מוד למחשב ובניתי מארז שקוף הפרוייקט החדש נקרא THE MAZE (המבוך) המוד בעצם מבוסס על מבוך שמתפרס על כל חלקיו של המחשב בינתיים אני עומד לסיים את הדלת הראשונה אבל תמונות יבואו רק מחר כאשר אני יקנה מצלמה. בנוסף נגמרו לי דסקי החיתוך של הדרמל ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות וכמה זה יעלה לי תודה תמונות ----> http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115018.0

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  14. פעם הייתי בחוג אלקטרוניקה.. אני מאוד אהבתי לבנות וכאלה השאלה שלי היא מה זה קיט? זה כאילו כל החומרים עם הוראות איך להרכיב? הקיצר אין לי מושג בגרוש אם תכלו לעזור לי אני מאוד אשמח! מה אני צריך ללמוד בתור התחלה? לא מעניין אותי החלק התאורטי אני רוצה לבנות. תודה רבה!! [move][/move]Joey Tribbani

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  15. מחפש שותף או שותפה ( ) מאזור ראשל"צ לפרוייקט לכל המעוניין : imdjx@mail.co.il בעיקרון זה ככה... חברה מסויימת הציע לי סכום נכבד בתמורה למארז מעוצב אני מחפש שותף כדי לעשות מוד רציני ביותר והרווח הייה 50-50 המארז הייה למחשבי פנטיום 4 וצריך שהייה בו לפחות 4 מאווררים. ספק של לפחות 400 והוא צריך להיות בצבע כסף או כל צבע בהיר מי שחושב שהוא מודר טוב ומי אזור ראשל"צ מוזמן להיצטרף אלי אבל אני כבר אומר שההוצעות היו עלינו ולבקשת אחראי הפורום אני לא יכול להוסיף בקשר לכסף בקיצור שלחו לי מייל מי שרוצה זמן העבודה המוקצב הוא עד 25-01-05

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  16. שלום, קיבלתי במתנה טלפון פנסוניק דגם kx-tg4023 שנקנה בארה״ב ומן הסתם מתאים למתח החשמלי שם שהוא 110v . מה עליי לעשות על מנת להתאימו לשימוש בארץ? להחליף שנאי? לקנות איזשהו מתאם?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by FreakY,

יש לי פרוייק באלקטרוניקה עכשיו הורדתי את תוכנת השירטוט ORCAD ואני צריך כמה רכיבים והרכיבים מסודרים שמה במיליון סיפריות מצאתי את הג'וק שאני צריך בסיפריה TTL . עכשיו מישהו יודע איפה הרכיב של חיבור LPT למחשב? או הנגדים? וזמזמים?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  18. אני מעוניין לבנות פנל עם כפתור הדלקה וכפתור של ריסטרט למחשב! והשאלה שלי היא איזה סוג לחצן אני צריך לכל אחד מהם? N.open או N.close?? ואיפה כדאי למקם אותו? חשבתי בכניסה לחדר ככה שאני מדליק את האור אני יוכל גם להדליק את המחשב מה אתם אומרים?! תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  19. יש לי רעיון אבל הוא בינוני לצבוע את הצדידם והגג של המארז כל אחד בצבע של צבא מסוים לעשות את הסמל של הצבא בעזרת סלוטייפ לשים על המארז ואז לצבוע הכל בשחור אבל זה די בינוני

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  20. שלום לכולם, האם מישהו מכיר פאן באס ל 4 מאווררים -שיתאים למארז עם דלת. כלומר כפתורים שקועים או שטוחים, פאנל דיגיטאלי ללא כפתור מסתובב. תודה טל

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by Boris_yo,

שלום, יש לי מצלמה Xiaovv 1080P USB כזאת: עד עכשיו השתמשתי בסוללת גיבוי להפעלת מצלמה שהספיק לי למספר ימים עד הייתי צריך להטעין סוללה מחדש. החלטתי להעביר מצלמה לזינת חשמל רצופה. יש לי כבל USB וקניתי מפסק בנוסף בשביל הפעלה/כיבוי פשוט. זו המצלמה שאני רוצה להציב על גבי ארון אבל לא יודע איך יותר טוב לקבע אותה במקום שלא תזוז. מארז שלה מתחמם ואני חשבתי אולי נמכר קונטיינר שעשוי מחומר שמקרר כמו אלומיניום ואופציונלית מאפשר זרימת אוויר. יש דבר כזה? גם מבחינת בטיחות... אם אני אטוס לחו"ל לחודש ואשאיר מצלמה מופעלת... יש מצב שמצלמה תעלה באש עקב עומס חשמל? או אם מגן יתר מתח או ממיר פנימי במטען …

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  22. יש לי כרגע זוג רמקולים פשוטים איך מהם שולט על עוצת הקול וגם ממנו ניתן להדליק לכבות את הרמקולים. הם מחוברים ליציא של הרמקולים מכרטיס מסך. נגיד אני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים פשוטים. האם אני יכול לעשות זאת עלידי מפצל? אם כן איפה קונים או שניתן לעשות לבד? שאלה בקשר לבניית רמקול פשוט: אני פירקתי רמקולים אז אני יכול לבנות מהדבר העגול השחור הזה (אני יודע שבאנגלית קוראים לו Dynamic נראה לי =\ )? ועוד שאלה אם נגיד אני ישתמש במפצל לחיבור זוג רמקולים נוספים (הרמקולים פשוטים אין שם שליטה על ווליום) האם ניתן איכשהו לעשות ככה שהרמקולים שלי שיש לי כגע ישלטו גם על אותו זוג שאני יחבר?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by do-d,

יש מצב לגלות מה הקוד של שלט מסוים אם משדרים אל המעגל IR האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by The-Fox,

את הרגליים עם הלדים למארז של Sunbeam מכירים ? את המארז Alien של חברת Atop מכירים ? ראיתם אותם פעם ביחד ? אני מניח שלא, כי הם לא מיועדים להיות ביחד, עד שאני באתי, כמה שינויים בפלסטיק של הרגל,+בורג לכל רגל והעניינים התחילו להסתדר. בנוסף המחבר מפלסטיק של החשמל לא נכנס בחור של המארז, אז פירקתי את המחברים של החשמל מהפלסטיק העברתי אותם בחור חוט חוט ואז הרכבתי את המחבר בחזרה, ככה עשיתי ל 4 הרגליים, ההרכבה לא הייתה קלה, אך זה יצא כל כך טוב שזה יותר טוב מהרגליים המקוריות המחורבנות של המארז ש2 מהן כבר התפרקו. אז ככה שתפסתי 2 ציפורים במכה אחת ! ולבסוף, התוצאה מהממת... אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן !

• 5 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים