אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שקניתי מאייבורי והוספתי לו כרטיס מסך 9800gt xxt אבל זה לא משנה בימים האחרונים המחשב ממש חם ובדקתי וגיליתי שאייבורי הגאונים שמו את כל המאווררים מוציאי אוויר ויש לי את המארזים הרגילים האלה ופתחתי את הצד קיצור יש מאוורר 72 מילימטר מקדימה שמוציא אוויר החוצה(לאן ?!) ועוד מאוורר 45מילימטר(נראלי) שגם מוציא אוויר החוצה ועל הדלת של המארז לא קיבלתי מאורר קיצור לא נראלי שיש מקום בלוח אם לעוד מאורר ? מה לעשות ? המערכת שלי : מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5600+ לוח אם MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) צ'יפסט לוח אם nVIDIA nForce 6100-4xx, AMD Hammer זיכרון 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 20…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר מאוורים מינימום שלוש מאוורים עד כ200 שח חשבתי על הvantec nexus שעולה 180 ולפי הביקורת באתר הוא דיי טוב וגם בא עם שתי קטודות או חשבתי גם על הzalman שעולה 150 ויש לו 4 מאוורים ו2 מפסקים מה לדעתכם יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי פרוייק באלקטרוניקה עכשיו הורדתי את תוכנת השירטוט ORCAD ואני צריך כמה רכיבים והרכיבים מסודרים שמה במיליון סיפריות מצאתי את הג'וק שאני צריך בסיפריה TTL . עכשיו מישהו יודע איפה הרכיב של חיבור LPT למחשב? או הנגדים? וזמזמים?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האם אפשר ליקנות חלון למודינג מוכן ואם כן אתם יכולים להגיד לי מאיפו
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות מחשבים שמוכרים שם גם גרילים למאוררים 80mm וגם פקספקט ??? חיפשתי בזיגזג...פנדס...נועה...KSP אין בשום חנות את שני הדברים שאני רוצה... אוףף...אם מישהו מכיר חנות כזאת אז שיגיד לי בבקשה ואם אפשר שיביא לי לינק למוצרים שאני צריך גרילים 80mm+פרספקט לדלת מארז... תודה!
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני בשלבי סיום של בניית BOOMBOX ( תיבת רמקולים + מגבר ניידים ) ניתן לראות דוגמא בלינק המצורף : http://www.instructables.com/id/200W-Punchy-Boombox-How-to-build/?ALLSTEPS , נתקלתי בבעיה שאינני יודע איך לפתור מפאת חוסר ידע הרכיבים שנמצאים בתוך התיבה הם :1. רמקולים 2. מגבר 3. מצבר 4 . מטען למצבר ושנאי למגבר אני רוצה להגיע למצב שבו , כשאני נמצא בבית ואני רוצה לקבל את המתח מהקיר, אז אני יחבר כבל ישיר לתיבה והמתח ילקח מהקיר ובנוסף, אני צריך שברגע שאני מנתק את התיבה מהמתח החיצוני ( הקיר ) אני יקבל מתח מהמצבר השאלה היא איך עושים את זה? ציירתי ציור כלשהו, שבו מתואר מה שאני רוצה אשמח לקבל המלצות , תיקונים, וכדומה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ אתכם לגבי התקנה חדשה של מאוררים וכבילה. האם כדאי להתקין מאוררים(עם לדים בצבע אדום) , וכבלים בצבע כחול כגון: http://www.frozencpu.com/products/16297/cab-862/MaxFinder_Triple_Braided_8-Pin_12V_EPS_Motherboard_Extension_Cable_-_50cm_-_Blue_MF-OBL-C08-50.html או שעדיף לעשות את הכל בצבע אחיד? מה לדעתכם יפה יותר?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם אני יכול לבנות מיזה מפט' למעבד?? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
טוב אז כבר קניתי רדיו ישן שעלה בסביבות ה+600 (תמונה מצורפת...)עכשיו כל הרעיון (ובשביל זה ביקשתי באחד הפורומים לוח מאוד זול ולא משנה אפילו גנ'רי...בשביל הפורייקט הזה.)היה להוציא כמה שפחות כסף על חלקים כי יש לי כבר מחשב קניתי את כל הדברים (מעבד כרטיס מסך כרטיס קול ועוד)חוץ מלוח שהוא החלק הכי יקר.......הקיצר אני צריך קודם כל רעיונות איפה לחתוך ואיך וכו.....צירפתי תמונה ראשונית של הרדיו הנ"ל לפני הוצאת תכולתו אבל יש סיכוי שבסטוף אני לא יעשה עליו את הפרוייקט כי יש מצב אני משיכאחר ישן יותר ב100 ש"ח אז בנתיים תנו חוות דעת עליו והאם הוא שווה לעשות עליו מודינג (הוא פשוט ענק במימדים שלו....דוגרי גודל של טלויזיה...)טוב אז מה אפשר לעשות איתו ובאיזה צבעים(עץ מן הסתם....) נ.ב הרדיו …
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עכשיו אין לו מודינג ואני נורא אהבתי את העניין הזה של האורות וזה ואני רוצה רק שיהיה לי משו יפה מסחות כמו שקף כזה באמצע של המארז ומשו בקדימה משו יפה זהז תמונה אהה אאני אף פעם לא התעסקתי עם זההההה http://img211.echo.cx/my.php?image=0026dm.jpg
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שאלה קצת מאתגרת, מקווה שתוכלו לעזור: קניתי שלט אוניברסלי חכם שיודע ללמוד באמצעות אינפרה-רד שלטים אחרים (לוחצים על כפתור בשלט המקורי שנמצא מול השלט האוניברסלי, ואז לוחצים על כפתור בשלט האוניברסלי שלומד אותו). הבעיה היא שאחד השלטים שאני רוצה ללמד את השלט האוניברסלי עובד רק על בלוטוס, ולכן אני לא יכול ללמד אותו את השלט האוניברסלי. האם יש איזושהי דרך, להמיר את אות הבלוטוס מהשלט לאות אינפרה-רד, ואז אוכל ללמד את השלט האוניברסלי באמצעות האינפרה-רד? חשוב לציין שיש לי בטלפון הנייד אינפרה-רד, וחשבתי האם יש אפליקציית שלט כלשהי שאוכל להוריד לטלפון הנייד, ללמד אותה את אות הבלוטוס, ואז לשדר אותו כאות אינפרה-רד לשלט האוניבר…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
ניראה לי שהכותרת דיי טובה חחח טוב אז ממזן לא הייתי בפורום ופעם שאלתי כמה שאלות והתחלתי במודינג מסוים למארז שלי אז מי שזוכר.. אני עכשיו ממשיך אותו (סוף סוף יש זמן!!!!) אני תכננתי להוסיף עוד חלק שלם למעלה למארז ואני רוצה לעשות שם חור למסך lcd עכשיו קראתי קצת עליהם הבנתי קצת וכ'ו... אבל אני צריך אותכם שתעזרו לי לבחור מסך lcd בגודל נורמלי לא גדול הייתי אומר בערך 5ס"מ גובה על 15ס"מ רוחב.. או 10 ס"מ רוחב... בערך... חיפשתי בגוגל כבר שעה ואני לא מצליח למצוא מסכים אז אם אתם יכולים להביא לי אתרים של חנויות שמוכרות lcd רגיל יענו רק מסך בלי כל החרא וכ'ו... אני צריך רק מסך בלי לחצנים בלי כלום!... יש עדיפות לחנויות מהארץ אבל תביאו גם מחו"ל... ועד דבר: אם אתם יכולים להמליץ לי ע…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אלקטרודות כחולות למחשב... מאיפה ניתן לקנות כאלו? (מחנות טובה...)
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר לחיבור אחד של פאן באס כמה מאווררים (ולשלוט על כמה עם פוצימטר אחד)? במה זה תלוי?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לכתיבה של קוד לisd 4002 ו ל isd2590 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מה קורה חברס.... תיראו... יש לי מארז טראנספורמר... ולוח אם של DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D סבבה עכשיו יש אותה את התוכנה ששולטת בעיקרון על 2 מאווררים... חוץ מזה של הצ'יפסאט... קיצר למה אני חותר? שהמארז כדיודע לכם מרעיש תחת.... אם עשיתי קומבינה ש3 המאוורים המובנים ישלטו דרך התוכנה... והמאוורר של הCPU כרגיל... אז נישארו לי 2 מאווררים של 120MM שללא שליטה... אחד פועל ב 5V אז לא מרעיש והשני פועל ב12V אז מרעיש וחשוב לי השרט... עכשיו תיראו.... המאוור של ה120MM מחובר לכזה: אבל של נקבה.... כהילה ההפך חחח http://img50.imageshack.us/img50/1927/49rk1.jpg בתוך כאילו לא יודע איך לפרק... זה 2 חוטים של האוורר(אדום ושחור) הולכים לצהוב ולשחור (12V) אז.... אני רוצה לעביר את החוטי…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, בתקופה האחרונה החלטתי שאני רוצה לעשות שיפוץ "קל" ללפטופ שלי, כאשר שני התכנונים הראשיים הם צביעת הלפטופ [על זה כבר דיברתי כאן, אבל עדיין לא יצא לפועל] והשני הוא תיקון הסוללה. נתחיל מהשני כי זה קצת יותר חשוב. אני מחפש מקום שמוכר סוללות ליתיום, לא סוללות של לפטופים, אלא ממש את התאי ליתיום [מצורפת תמונה] : בנוסף מצורף מדריך למי שמעוניין גם לשפר את הסוללה שלו במינימום עלות: http://www.summet.com/blog/2007/02/17/laptop-battery-refill/ אוקיי ועכשיו לחלק של המודינג שכולם אוהבים פה. כמו שציינתי בכמה פוסטים אחורה אני מתכנן לצבוע את הלפטופ שלי ונראה שהקיץ סוף סוף יהיה לי זמן לזה, מן הסתם אני לא מתכנן לצבוע ישירות על הפלסטיקה המקורית אלא לקנות אחת חלופית ולצבוע עליה, ולכ…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי שני מסכי CRT 17" ישנים שאין לי מושג מה לעשות איתם.. למישהו פה יש רעיון יצירתי לעשות משהו מגניב ויפה ?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש מצב לגלות מה הקוד של שלט מסוים אם משדרים אל המעגל IR האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש כבל USB עם מספק ON\OFF ככה שאני לא צריך כל שניה לחבר ולנתק את הדיסק הקשיח החיצוני שלי ... האם מישהו יכול לתת לי לינק למוכר ?? הא מישהו רוצה לעשות לי כזה ככבל בבית ואני אשלם לו על זה ? האם יש לכם כל קצה חוט אני אשמח לעזרה חן
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום. אפשר לדעת באיזה חומר מבודד רעשים נעשה כאן שימוש, מה שם החומר, והיכן ניתן להשיגו [כמובן - האם זה באמת עובד?]
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
לאחר ההשקה של הבוקס החדשה , והמחיר המשתלם ( 300 דולר? זה לא הרבה כל כך) תהיתי איך אני יחבר אותה למסך שלי. הטלוויזה שיש לי היא מתחת לכל ביקרות! טלוויזת 21 אינצט ת והיא אפילו לא שטוחה. לעומת זאת יש לי מסך lcd 19 מעולה ומאוד חד וחשבתי שאם יש אפשרות לחבר את הקונסולה למסך , אז איכות התמונה תיהיה הרבה יותר טובה. קיצקצס..האם יש אפשרות כזאת? בלי הרבה סיבוכים של חיבור הטלוויזה למחשב והמכשיר לtv....אולי יש מתאם או חיבורים בקונסולה עצמה?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אוקי השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת ממעבד ישן את המד טמפ' שלו ולהעביר למקום אחר ועם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הכפתורים של הYES MAX יש בהם כל מה שצריך בשביל HTPC לדעתי (הקלטה, פליי, פוס, פסט פורווד פסט באקוורד) יש אפשרות להשתמש בהם ?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-