אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע זוג רמקולים פשוטים איך מהם שולט על עוצת הקול וגם ממנו ניתן להדליק לכבות את הרמקולים. הם מחוברים ליציא של הרמקולים מכרטיס מסך. נגיד אני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים פשוטים. האם אני יכול לעשות זאת עלידי מפצל? אם כן איפה קונים או שניתן לעשות לבד? שאלה בקשר לבניית רמקול פשוט: אני פירקתי רמקולים אז אני יכול לבנות מהדבר העגול השחור הזה (אני יודע שבאנגלית קוראים לו Dynamic נראה לי =\ )? ועוד שאלה אם נגיד אני ישתמש במפצל לחיבור זוג רמקולים נוספים (הרמקולים פשוטים אין שם שליטה על ווליום) האם ניתן איכשהו לעשות ככה שהרמקולים שלי שיש לי כגע ישלטו גם על אותו זוג שאני יחבר?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות בקר תאורה למחשב שלי ואני רוצה שהוא יהיה לא יקר כ"כ עד 200 או 250 שקל!! ושיהיה כולל את המנורות וכל מה שצריך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות פנל עם כפתור הדלקה וכפתור של ריסטרט למחשב! והשאלה שלי היא איזה סוג לחצן אני צריך לכל אחד מהם? N.open או N.close?? ואיפה כדאי למקם אותו? חשבתי בכניסה לחדר ככה שאני מדליק את האור אני יוכל גם להדליק את המחשב מה אתם אומרים?! תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר פאן באס ל 4 מאווררים -שיתאים למארז עם דלת. כלומר כפתורים שקועים או שטוחים, פאנל דיגיטאלי ללא כפתור מסתובב. תודה טל
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחפש שותף או שותפה ( ) מאזור ראשל"צ לפרוייקט לכל המעוניין : imdjx@mail.co.il בעיקרון זה ככה... חברה מסויימת הציע לי סכום נכבד בתמורה למארז מעוצב אני מחפש שותף כדי לעשות מוד רציני ביותר והרווח הייה 50-50 המארז הייה למחשבי פנטיום 4 וצריך שהייה בו לפחות 4 מאווררים. ספק של לפחות 400 והוא צריך להיות בצבע כסף או כל צבע בהיר מי שחושב שהוא מודר טוב ומי אזור ראשל"צ מוזמן להיצטרף אלי אבל אני כבר אומר שההוצעות היו עלינו ולבקשת אחראי הפורום אני לא יכול להוסיף בקשר לכסף בקיצור שלחו לי מייל מי שרוצה זמן העבודה המוקצב הוא עד 25-01-05
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש מצב לגלות מה הקוד של שלט מסוים אם משדרים אל המעגל IR האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני צריך קודם לשייף אותו? ואם כן אז עם מה ואיזה סוג צבע זה?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם צרפתי תמונה של 2 רכיבים ורציתי לדעת מה הם ואיך בודקים אותם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני יודע מה יהיו התגובות שלכם (יש פה מדריך באתר,לא שלא תקנה וכו..) אני יודע שזה קשה אבל קראתי כמה ספרי אלקט' מהפעם שרציתי לעשות מפסקים למאוררים..) אני כמעט בטוח שאי אפשר אבל אולי יש כאן כמה שניסו או קראו על זה באיזשהו מקום.. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני צריך מישהו שיבנה לי במחיר סביר, כבל משורוול (SLEEVED) 24 pin במקום הכבל שהגיע עם הספק כח שלי. אני צריך כבל באורך 30 ס"מ עם צד אחד חשוף (ללא קונקטור,רק פינים נקבה) וצד שני עם קונקטור 24-pin נקבה. אני מדבר על משהו ברמה כמו PSYCHO SLEEVE ו LUTRO0. יש תותחים כאלה אצלנו בארץ או שלא כל כך ? תודה לעוזרים, אחלה פורום !
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה טלפון פנסוניק דגם kx-tg4023 שנקנה בארה״ב ומן הסתם מתאים למתח החשמלי שם שהוא 110v . מה עליי לעשות על מנת להתאימו לשימוש בארץ? להחליף שנאי? לקנות איזשהו מתאם?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני צריך לחבר אותם ל מאווררים 12V הם יתאימו? זה חוטים לחיבור רמקולים במערכת סטריאו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המעגל ל 12 v אפשרי? למה יש לי בסכמה שני v+ זה מקור מתח אחד אז אני מחבר את שני החוטים לאותו מקור מתח ועוד משהו אני יכול לשים במקום הלדים הרגילים לדים ub אדומים כחולים וירוקים ואתם יכולים לתת לי רשימה של הרכיבים כי אני אישית לא ממש מבין מה רשום שם תנו לי רשימה ברורה של הרכיבים (לפני שאתם אומרים מה לא ברור ברשימה שלהם אז אני מתכוון לרשימה שמה שאפשר לכתוב בעברית שהיה בעברית) שאני יכנס לחנות יראה למוכר את הרשימה והוא יביא לי חלק חלק ואני רוצה לחבר את הכל על מטרצה איזה גודל של מטרצה אני צריך פה בערך וכמה החלקים יכולים לעלות כולל הלדים ub (פחות או יותר) תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איפה מוכרים כבל מאריך לגיים פאד של PS/PS2? כי אני רוצה לחבר שלט של PS2 למחשב לפי המדריך של alianyn,חיפשתי במלא חנויות ולא מצאתי. עדיף חנויות באינטרנט/חנויות ברחובות.
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
פעם הייתי בחוג אלקטרוניקה.. אני מאוד אהבתי לבנות וכאלה השאלה שלי היא מה זה קיט? זה כאילו כל החומרים עם הוראות איך להרכיב? הקיצר אין לי מושג בגרוש אם תכלו לעזור לי אני מאוד אשמח! מה אני צריך ללמוד בתור התחלה? לא מעניין אותי החלק התאורטי אני רוצה לבנות. תודה רבה!! [move][/move]Joey Tribbani
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום הביאו לי את הדבר הבא http://i51.photobucket.com/albums/f384/todd2000/switch.jpg מה זה עושה הבנתי שזה משהו של אינטרנט אבל מה זה בדיוק ? ומה אני יכול לעשות איתו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
את הרגליים עם הלדים למארז של Sunbeam מכירים ? את המארז Alien של חברת Atop מכירים ? ראיתם אותם פעם ביחד ? אני מניח שלא, כי הם לא מיועדים להיות ביחד, עד שאני באתי, כמה שינויים בפלסטיק של הרגל,+בורג לכל רגל והעניינים התחילו להסתדר. בנוסף המחבר מפלסטיק של החשמל לא נכנס בחור של המארז, אז פירקתי את המחברים של החשמל מהפלסטיק העברתי אותם בחור חוט חוט ואז הרכבתי את המחבר בחזרה, ככה עשיתי ל 4 הרגליים, ההרכבה לא הייתה קלה, אך זה יצא כל כך טוב שזה יותר טוב מהרגליים המקוריות המחורבנות של המארז ש2 מהן כבר התפרקו. אז ככה שתפסתי 2 ציפורים במכה אחת ! ולבסוף, התוצאה מהממת... אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן !
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חח לעשות איזה ספה או משו שמתחת מוברג מחשב... את האוויר החם יפלוט על הרגלים (ררררר איזה כייף בחרוף.. במקום להביא שמחה) ויוצאת זרוע שתחזיק את המסך ועוד אחת לעכבר ולמקלדת (והזרעות מתקפלות לצד כזה..) תדמינו איזה ענק זה להיות על ספה בסטאלבת לשקוע בספה ולשחק מקס פין 2 או משו כזה...
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב אז קניתי דרמל של HYUNDAI לפני שלוש ימים - ואתמול והיום חתכתי איתו עם הציר הגמיש - ואני די מרוצה מאיך שהוא חתך ומהחלקים שקיבלתי איתו (חוץ מזה ששברתי 2 דיסקיות על שטויות - אבל זה היה באשמתי...) והיום באמצע שאני חותך עם הציר הגמיש פתאום אני רואה שהדסקית שעל הציר לא מסתובבת. ואז עצרתי את הדרמל וראיתי שהפלסטיק השחור הזה יצא מהמקום , הנה תמונה שתבינו אותי יותר . ואיפה שסימנתי את הפס הלבן משם הוא יצא . וגם המסמר הארוך שבפנים נופל ... עכשיו אני כשאני שם את המסמר הזה שוב בפנים ודוחך אותו ממש קרוב ואז מסובב את הראש של הצד השני(איפה שמכניסים את הדיסקית) אז זה עובד. אבל הבעיה שכל רגע הפלסטיק שוב נופל... וגם אני לא מבין למה זה קרה- לא קיפלתי את הציר ועבדתי בעידינות... אתם…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? מה אתם מציעים לשפר ? ומקדימה השקוף הזה זה לא פרספקט זאת תהיה רשת ברזל יפה כזאת ! בצד בחלון זה יהיה פרספקט ! (אין הבדלי צבע פשוט הקובץ ככה) באיזה צבע עדיף : שחור אפור או צהוב ? בגג תהיה צורה ומאוורר באמצע ! אהההה ועוד משהו החור הזה שבפרונט של המארז יהיה בתוכו מאוורר ! יעשה על המארז הנ"ל : http://www.ksp.co.il/hmain.php (הראשון שלמעלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אלקטרודות כחולות למחשב... מאיפה ניתן לקנות כאלו? (מחנות טובה...)
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב אז כבר קניתי רדיו ישן שעלה בסביבות ה+600 (תמונה מצורפת...)עכשיו כל הרעיון (ובשביל זה ביקשתי באחד הפורומים לוח מאוד זול ולא משנה אפילו גנ'רי...בשביל הפורייקט הזה.)היה להוציא כמה שפחות כסף על חלקים כי יש לי כבר מחשב קניתי את כל הדברים (מעבד כרטיס מסך כרטיס קול ועוד)חוץ מלוח שהוא החלק הכי יקר.......הקיצר אני צריך קודם כל רעיונות איפה לחתוך ואיך וכו.....צירפתי תמונה ראשונית של הרדיו הנ"ל לפני הוצאת תכולתו אבל יש סיכוי שבסטוף אני לא יעשה עליו את הפרוייקט כי יש מצב אני משיכאחר ישן יותר ב100 ש"ח אז בנתיים תנו חוות דעת עליו והאם הוא שווה לעשות עליו מודינג (הוא פשוט ענק במימדים שלו....דוגרי גודל של טלויזיה...)טוב אז מה אפשר לעשות איתו ובאיזה צבעים(עץ מן הסתם....) נ.ב הרדיו …
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-