אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
תביאו לי שמות של אתרים שמיהם אני יכול לקנות נאונים למארז וכל מיני אולטרות שונותת..תודה מראש אחים שליי..
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש הבדל בין תא פוטו וולטאי לפוטו אלקטרי אוקיי נכון בשבבי ccd של היום יש סוגים רבים כאלו שמורכבים מהרכבים של התא הפוטווולטאי למי שלא יודע אפשר לשלוח לו סיכום בפרטי או שיחפש בויקדפיה או משהו ויש תאים פוטואלקטרים שמזה מורכב השבב ccd בעיקר אני יודע לכם מאוד אם תוכלו לענות לי אם יש תאים תאים פוטואלקטרים שעשויים משכבתה עליונה של גופרית ושכבה אמצעית של סיליקון ושכבה תחתונה של קדמיום או שרק המערכות לייזר מורכבות מזה ?!??!?! אם תענו לי על השאלה הספיציפית הזאת אני יודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמו בכותרת אני מחפש חנות שמוכרת דיסקיות חיתוך לדרמל באיזור חולון תל אביב או ראשון לציון בכל מקרה לא הום סנטר או אייס לא משנה לי אם מקורי של דרמל או לא העיקר שיהיה איכותי יחסית ובמחירים שפויים תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אם שום דבר אחר לא עוצר אותי ויש לי מאוורר מיוחד למעבד.. ועדיין החום של המעבד לא עצר אותי.. האם יהיה אפשרי להגיע לכזה OC בלוח הזה כי הבנתי שהוא מתחמם מהר.. ואז האם הלוח הוא זה שיגביל אותי (בגלל החום עזבו את הבאס)
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכל מי שזוכר וכל מי שלא... אני מחפש חוטי ליפוף 42AWG או 43AWG (קרוב ל 0.064 מילימטר...) עדיף ציפוי אמייל מישהו יודע איפה האפשר להסיג\לקנות כמות של 200 גרם בערך... קצת לפה קצת לשם לא משנה...
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הי , אני מחפש חומר מבודד למארז , למניעת וויברציות רעשים נלווים מהמאווררים וכו, מעין ספוג כגון http://www.acoustiproducts.com/en/acoustipack_precut.asp אבל במחיר שפוי האם יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לשם כך איזו תוכנה או שעושים את זה דרך הביוס או מה?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה, ורציתי לדעת לגבי המקלט IR שיש עליו מדריך פה באתר, האם אני יכול לקשר בין המחשב לפלאפון בעזרת המקלט הזה? אם כן אני יכול גם לשלוח וגם לקבל קבצים מהפלאפון למחשב או רק לקבל? בתודה מראש לכל הטורחים והעוזרים, שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מסך LCD ציבעוני במארז שיראה את מה שאני רואה במסך הרגיל מישהו מכיר את זה או מכיר מדריכם אשמך אם תביאו לי אותםם
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי היום מרכיב מפרט בעזרתי, יהיה לו מעבד E6300 1.83 כמו כן על הלוח אם של גי'גה בייט: GA-946P-S3 וזכרונות ג'יגה של חברה: ( GEIL (512X2 א וכמו כן ספק של אנטק 430 וואט (די יקר לא זול) כמו כן אם משיהו מכיר יכול להגיד לי איך הספקים שלהם? אז השאלה שלי אם נרצה להרים את המעבד ל 2.4 ולהשאיר אותו כל הזמן על המצב הזה, זכרונות לא יהוו בעיה נכון? ושאלה שנייה שלי היא: החבר לא יעשה אובר קלוק כל החיים אלה פעם אחת וזהו ביחד איתי, אז רציתי לדעת הוא לא זקוק לזכרונות 800 הרץ נכון? מספיק לו ה 667 כדי להיות על 2.4 בלי הפרעות? כמו כן זה נכון שמי שעושה אובר קלוק תמידי וכל הזמן מתעסק עם זה צריך זכרונות 800 הרץ? ומי שלא עושה שום דבר לא זקוק להם? אלה 667 יספיק למשתמש רגיל? תדו…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן.. מכיוון שהמאווררים במארז שלי רועשים מאוד (2X120MM ואחד 80MM ) ואני לא יכול לישון עם זה בלילה , החלטתי "לקנות לי" איזה בקר לימולדת..(ביקשתי מאחי ;D) עכשיו, לשאלות. (אמרתי שתיים אבל נזכרתי בעוד אחת.. ;D) 1) האם יש איתו בעיה ששמעתי בנושא דומה שפתחו פה (על בקר אחר) לגבי הלדים המהבהבים ? (שאם שולטים על מאוורר לדים הם יהבהבו..?!? ) 2)האם הוא נכנס עם בורג (כמו CD..) ואני יוכל להכניס אותו לא עד הסוף? (כי הדלת לא תוכל להסגר.. :-\) 3) האם שווה 106 שקלים על הבקר הזה והאם הוא נחשב טוב יחסית? (לא עושה בעיות ודברים כאלו..) תודה מראש, עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שאלה אוליי טיפשית אבל אני רק נכנס קטע הזה....אז יש לי שאלה....יש לי עכשיו מארז שקוף במחשב החדש...איך אני מחבר קטודה...כלומר היא מגיעה עם חיבור לספק כוח של המחשב?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מפסק כפול (זה שיש לו שני כוונים ומתפקד בדיוק כמו שני מפסקים), ומנוע פשוט שפועל לפי כוון הזרם שמגיע אליו (הכל בDC). איך אני יכול לבנות בחלקים ההאלו מעגל שיפקד על המנוע לפעול בשני הכוונים - שמפסק אחד סגור יסתובב ימינה, שהשני סגור יסתובב שמאלה וששניהם פתוחים לא יסתובב (ולא יצרוך מתח)? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בטריה ממש ממש קטנה שהיא 12V כן כן 12V של השלט של האותו יותר קטן מבטריה אצבע רגילה יש דבר כזה? זה קיים?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
פוטנציומטר של TT למאוורר של TT http://img79.imageshack.us/my.php?image=picture005cj3.jpg אני רוצה לחבר למאוורר אחר שיש לו גם 2 חוטים שלוקחים מתח 12V ממולקס של הספק. איזה חוט של הפוטנציומטר לאיזה חוט של המאוורר מחברים ? מאוורר- חוט אדום - אדום או שחור - מולקס צהוב . או לחוט השחור של המאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
.. המשלוח באמת 2$ סה"כ? ואם סתם תאורטית אני מזמין לד אחד (45 סנט) אני צריך רק להוסיף 2$, ולשלם בטוטאל 2.45$ כולל הכול? או שיש גם מע"מ וכל החארטות האלה.. אם כן מה צריך להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אחים שלי אתם יכולים להביא לי איזה אתר עם שבלונות כגון ברק,אש :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב קודם כל אני נוב רציני בחשמל אבל אני יכל לעשות כמעט הכל[ומה שלא אני אז אבא שלי] בתנאי שיהיה מובן ...אז לבעיה: יש לי לד ממנו יוצאה שני כבלים של 3 פינים, אני מחבר אתזה לקופסא כחולה שהיא מתאמת בין ה3 PIN ל2PIN, ה2NIP שיוצאה מהצד השני מחובר שני כבלים אורכים בשחור ואדום השחור הולך לחיבור הזה שמחברים לספק[4PIN] האדום מתחבר למתג עכשיו במתג יש גם חוט צהוב שהחוט הצהוב מחובר ל4PIN מה שמחברים לספק שמחוברים אליו החוט השחור. עד עכשיו זה עבד טוב אבל אחישהו הכבל הצהוב[במחובר למתג] יצאה לי. עכשיו אני זה לא עובד[לא ממש ניסתי אבל לא נראה לי שזה יעבוד] חשבתי על 3 אפשריות: א. לחבר את החוט האדום לצהוב ישירות ב. לחבר את החוט הצהבו ישרות ל4PIN [זה שנמתחבר לספק] ג. להלחים את החוט הז…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללמוד קצת על הדרכים לשילוב צ'יפים דיודות וכל שאר המוליכים למחצה במעגל חשמלי. כמו כן,מה זה רכיב 555? מה הוא עושה? תודה (אם זה מעניין מישהו,אלקטרוניה זה סתם תחביב אני לא מתכנן לבנות משהו מסויים...)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח כזה קטן, אני רוצה להתעסק איתו כדי לבדר את המעגלים בפרויקט שעומד לחזור fireball (מי שראה), איך הוא מוליך חשמל, לאיזה כיוון... לא כ"כ הבנתי...
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף לד לטלפון הביתי שלי בחדר כל פעם שהטלפון יצלצל אז המנורה תהבהב אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע לאן צרכים לחבר את הרגליים של הלד שהטלפון מצלצל אני יודע שהוא מוציא זרם כלשהו לא יודע כמה בדיוק אני מאמין שאפשר להשתמש בזה לביצוע המוד למישהו יש מושג? תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי את מסך שהוצאתי ממערכת רדיו דיסק ישן(הקטנים)והמסך בנוי משני Seven Segments כאילו יש שם שתי ספרות 14 segments חחח אפשר לחבר אותו למחשב כמוד ואז להראות בו איזה משהו כמו חום המעבד או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתרגילים הבאים.. אשמח אם מישהו יעזור לי להבין מה צריך לעשות...
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-