עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MOFRA,

האם 25 DB זה נחשב מאורר רועש?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by Game5,

שלום , אני לא יודע אם זה הפורום המתאים , למרות שהוא עוסק באוברקלוק ומודינג ראיתי פה מדריכים על אלקטרוניקה... בכל מקרה השאלה שלי היא : איך מתקדמים בנושא הזה? כל המדריכים שאפשר למצוא זה רק חוקים בסיסיים ודברים שאולי למדתי 7 פעמים. אני רוצה ללמוד דברים כמו : רדיו , משדר FM , טרנזיסטורים , מסננים , מעגלים משולבים וכו'. יש מישהו שיכול לעזור בזה? יש ספר שאפשר לקנות בשביל ללמוד את זה?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by jeyjey,

מחר אני הולך לקנות הרבה פרספקס (כדי לבנות מארז) כמה יעלו לי בערך 6 חתיכות בגודל 50X50 ס"מ בעובי 5 מ"מ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nimrods,

האם יש מדריך כול שהוא לעשות כבל לכונן CDrm שהיה חיצוני יענו צד אחד שמתחבר לUSB וצד אחד לכונן?? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by moshe55501,

בערך ומה השימושים שלהם

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by bykeking,

אפשר להתמש במסך 7seg ממחשבון פשוט כזה שיש לו רק פונקצויות של הצגת מספרים (לא מדעי)? מישהו ניסה את זה פעם?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  7. אני רוצה לקחת מד חום לפרק אותו ולסים אותו במחשב עם אפשר! עם אפשר בבקשה מדריך!! תודה לעורים!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. שלום לכולם, האם מישהו מכיר פאן באס ל 4 מאווררים -שיתאים למארז עם דלת. כלומר כפתורים שקועים או שטוחים, פאנל דיגיטאלי ללא כפתור מסתובב. תודה טל

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  9. אני רציתי לעשות למחשב שלי צביעה מאוד יפה ומושלמת את חשבתי אם אני יכול לעצב את המחשב בפוטושופ בתמנה של 1ל1 להביא את זה לבית דפוס ושיעשו לי מזה מדבקה גדולה שאני ידביק על המחשב ואז תהיה לו מן צביע יפה מה דעתכם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by renan,

אני רוצה לעשות חור בגג של המארז אבל יש לי בעיה קטנה: גג המארז מחובר בניטים ולא בברגים כך שלא ניתן להסירו ולעבוד עליו בנפרד, וממש לא בא לי לפרק את כל המחשב (כרטיסים, לוח, כוננים וכו'). מה עושים?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by roei_b,

אאאאאאאאאאאאאאאאאז זאת הסקיצה האחרונה- איך היא? הצעות, שיפורים, הערות והמלצות! תודה מראש! עריכה: דרך אגב, בשרטוט לא רואים (שכחתי לצייר) אבל יש למאוור מפסק וללדים מפסק... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  12. הוספתי מאוורר בנוסף למאוורר המעבד והמארז. אבל אין לו חיישן. זה משנה\ חשוב\ קריטי?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  13. מצאתי פוטנציומטר של Thermaltake ואני רוצה לחבר אותו בטור לשני מאווררי 80 מ"מ שמחוברים יחד (במקביל, כנראה). יכולה להיות בעיה מבחינת עומס?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by Yap,

אם אני מחבר למולקס בחיבור של ה12V במקביל ארבעה לדים של 3.2 עדיין יש צורך בנגד...? אם כן של כמה.?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. כל כמה זמן נגמרים המים במערכת הקירור? למחשב שעובד כמעט כל היום?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by superblader,

קניתי כמה לדים חזקים ואני לא בטוח לאן לחבר אותם במולקס לצהוב או לאדום? כי האדום אמור להיות 12V והצהוב 5V אבל יש לי מאוורר שכתוב עליו 12V והוא מתחבר לצהוב.. אז לאן מחברים(שיהיה גם הכי יעיל ולא מצריך נגד גדול מיותר)? תודה(:

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  17. חסרים לי יציאות מתח על הלוח {1 למעבד ו1 למארז} האם אני יכול לחבר 2 מאווררי מארז ליציאת המתח בודדת על הלוח?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by do-d,

יש מצב לגלות מה הקוד של שלט מסוים אם משדרים אל המעגל IR האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  19. מצאתי סוף סוף עכבר ישן עם חיבור מתאים. מה שקצת בעיה זה שאני לא יודע איזה ומהחוטים פינ 1 פינ 5 ופינ 7. יש 4 חוטים בצבעים של חום,אדום,כתום ושחור. (למה אין 9 חוטים? העכבר לא צריך את כל ה-9 ?)

20. Started by roei_b,

יש לי 2 מצבים (תמונה) איזה מצב יותר טוב כך שהלדים יאירו את כל הפרספקס נ.ב. החץ מציין את כיוון ההארה של הלדים תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by umits,

במעגל שאני רוצה לבנות אני צריך להשיג סליל של 500mH בדקתי בכמה חנויות של רכיבי אלקטרוניקה באזור ואין להם סלילים כאלה יש להם רק סלילים של 100mH עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר 5 סלילים של 100mH בטור או בכל דרך שהיא כדי לקבל 500mH?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by assafz,

שלום אני מנסה לעשות את המדריך שיש באתר למקלט IR. יש לי רכיב LM7805 שהוא לא זהה בדיוק לרכיב שמתואר במדריך. חיפשתי את הdatasheet שלו באינטרנט וראיתי שהרגליים הפוכות ממה שמתואר במדריך. איך אני יכול לוודא שזה נכון? אם אני אחבר הפוך זה יכול לשרוף לי את המעגל? צירפתי תמונות של הרכיב. בנוסף על הרכיב כתוב: MC 7805ct nlax923 תודה מראש לכל המגיבים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש משהו כזה ? יש לזה שם בטוח אבל אני לא יודע ? האם משהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by lollipop15,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לדברים שונים ואשמח לעזרה בנושא: 1. מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שמוכר מתאם בין חיבור של כונן אופטי slimline של נייד לחיבור ide? זה יכול להיות גם אתר בחו"ל, העיקר שהוא שולח לארץ. 2. מאורר של ZALMAN דגם ZM-OP1, לא הבנתי האם הוא יכול לשמש כמאורר לכל דבר או שהוא חייב להיות עם קירור לכרטיס מסך שלהם? 3. למישהו יש ניסיון בחיבור מתאם שמאפשר שימוש בכרטיס זכרון פלאש מסוג CF כHD? אני חושב להשתמש בזה בשביל HTPC... איך הביצועים שלו? כל מידע יעזור כאן. 4. לא הבנתי משהו בקשר למסך LCD של PS1, אני מבין שהוא צריך כרטיס מסך מיוחד, השאלה היא אם אפשר לחבר אותו לכרטיס מסך פשוט שמתאים לו ובנוסף לזה לעבוד עם כרטיס מסך רגיל בלי בעיות? אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות …

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  25. שלום אני בונה מערכת HTPC אז מה שעשיתי זה: לקחתי מארז שוכב ישן בצבע לבן שיפצתי אותו ממש עשיתי לו מהפך ממכוער ליפה עשיתי לו כל מיני דברים הוספתי למשל מאווררים צבע ועוד כמה שיפורים.. עכשיו הבעיה היא שניתקעתי ביגלל טיפשותי! אני סיימתי את כל השיפוצים במארז פיתאום אני ניזכר "אוליי הלוח לא יתאים לי למארז!!!" אז מדדתי את השטח של המארז כאילו את המקום של הלוח אם ויש ככה המידות גובה:27 עומק 32 בערך המידות האלה עכשיו הלוח אם שאני יביא הוא יתאים לי כאילו אני לא יודע איזה לוח אם אני יביא כאילו דגם ומידות השאלה היא אם בדרך כלל הלוחות אם היחסית חדישים ניכנסים למארזים ענתיקות כמו השוכבים... מה שאני יודע זה שבמארז ששיפצתי אין בו מאחור את החורים של היציאות של כל הלוח למשל יציאת מדפסת וכל זה…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים