עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יש לי רעיון אבל הוא בינוני לצבוע את הצדידם והגג של המארז כל אחד בצבע של צבא מסוים לעשות את הסמל של הצבא בעזרת סלוטייפ לשים על המארז ואז לצבוע הכל בשחור אבל זה די בינוני

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  2. קניתי סוללות עופרת 12 וולט, 9 אמפר. ויש לי מטען של GPT עם הנתונים הבאים: Output Cuttent - 2.0 Amp Output Voltage 12 Volts +-5% דגם המטען - bce-122as http://www.afik2.com/40284/4198-1-1 האם אני צריך מטען יותר חזק? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by yakovkz,

שלום לכולם. אני מעוניין להדליק שלושה לדים בצבעים: כחול ירוק ואדום. מקור החשמל הוא ספק כוח של מחשב ויציאת חמש וולט של חיבור סאטה (אדום ושחור) איך אני יכול להדליק את שלושתם ביחד בלי שחלקם ידלקו ויאירו בעוצמה טובה וכמובן מבלי שישרפו? אם יש צורך בנגדים איזה ערכים תודה. אם אפשר גם שרטוט חשמלי זה יעזור לי מאוד.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  4. צריך המלצה למסך 2 שורות פשוט שעובד אם Arduino UNO אאשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה עשיתי כמה שינויים.שיפורים במארז שלי ורציתי להוסיף על הדרך כמה לדים, נכנסתי למדריך שבאתר - "תאורת מארז על ידי לדים - המדריך המלא", אבל למרבה הפלא התמונות לא עולות לכן לא הבנתי כלום. האם מישהו יודע איפה יש מדריך כזה שעובד ? או אם המנהלים יכולים לתקן את התמונות זה יכול לעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by T-R,

קניתי מחשב חדש לאחרונה. q9450 ga-48x-ds4 cm-690 - עם 7 מאוורים סך הכל 3 מהמארז עצמו ו3 של scyte 1600rpm ש2 מוציאים אוויר למעלה, 1 מכנסים אוויר למטה, אחד מכניס אוויר מקדימה, 1 מכניס אוויר מאחורה, ואחד מכניס אוויר לכיוון המאיצים הגרפים. ואחד על הultra 120 extreme שיש לי. gigabyte - 4870 crossfire a-data viesta extreme+ 800 5-5-5-18 1.9-2.1vcore 2x2gb (4gb) seagate sata2 500gb 32mb crosair 750 ספק כוח. vista home preimum 64bit בעקרון מה שעשיתי זה ככה.. Q9450 המהרתי אותו ל3.4GHZ דיי בקלות עם1.32 Vcore וnorth bridge עם מתח קל של 0.012+ הגעתי איתו ל3.6 בלי ממש בעיה אבל הקטע הוא שאני צריך לעלות את הVCORE מעל המומלץ.. כנראה נפלתי על מעבד קצת חרא לOC כי ראיתי שיש כאלו שהגיעו …

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. אני צריך את השבב למעגל תקשורת טורית בתקן RS232C חיפשתי בחנות היחידה שיש בחדרה אבל אין להם מישהו יכול לתת לי עוד אפשריות לחנויות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. אשמח לקבל הצעות לסוג בונדר. אם יש לכם כוח להוסיף גם מחירים מומלצים... יותר טוב. 2. כנל רק לפריימר שמתאים לסוג הבונדר :-)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ben007,

שלום, יש לי מארז קומפיוקייס 6A19 ( כמו בתמונה ) ורציתי לשאול שאם במידה ואני אשים מאוורר לדים בפרונט של המארז, האם יראו את האור דרך החריצים בפלסטיק? ( מסומן )

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by udilbaz,

צהרים טובים קוראים לי אודי ואני רוצה להתחיל בפרויקט PC CAR. אני מעוניין בפרויקט דל עלויות לכן אני משתדל להשתמש ברכיבים משומשים ולרוב, לא הכי מתאימים. אז נגיע לבעיה שלי.. פירקתי מסך מDVD נייד ואני מעוניין להשתמש בו. עכשיו הכבלים שיוצאים ממנו לא מוכרים בכלל. יש לי סבלנות (למרות שאין לי זמן בכלל) אבל זה תחביב בשבילי, אני מעוניין להמיר אותו לVGA או חיבור כלשהו שירצה אותי. יש על הרכיבים תרשים קצר על כל יציאה , אבל אין לי מושג איך אני מחבר את המסך למחשב ונותן לו גם מתח חשמל (ברור לי שהוא לא יעבוד רק על חיבור VGA) הינה כמה תמונות: http://jpg.co.il/view/50c34c0b8a01f.jpg/ http://jpg.co.il/view/50c34c0b8deb9.jpg/ http://jpg.co.il/view/50c34c0b9165d.jpg/ http://jpg.co.i…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ETB,

אני מתכוון לרכוש מהם הרבה מוצרים, בעיקר בגלל המחירים הזולים מאוד, וגם המשלוח הרבה יותר זול מאתרים אחרים. מישהו כבר הזמין מהם משהו?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by Avi Levin,

האם ניתן להפוך אותו למחשב מזערי? מי שלא מכיר: יש בו מסך 2.0" מובנה, ניתן לעשות איתו משהו? ולמי ששואל, הוא של אחי הקטן, והוא שוכב על המדף שלו כבר שנה בלי תזוזה.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  13. היי. המאוורר של המעבד שלי כרגע הוא SF. מסיבות ברורות אני מעוניין שהוא יעבוד עים החיישן ולא סתם על מהירות גבוהה. הבעיה שלי שהוא מתחיל לפתח מהירות (ולקרר) רק כשהמעבד מגיע לטמפרטורה של 44 מעלות. כלומר הוא מתחיל לפני זה אבל זה ממש לא מורגש. השאלה שלי היא: האים אני יכול לגרום למאוורר להתחיל את העבודה שלו קצת יותר מהר (מבחינת הסל"ד שלו), ואז משם הוא יתחיל לעלות באופן יחסי לחום המעבד? כלומר אים x זהו ההסל"ד שבו הוא מתחיל ומשם הוא עולה בהדרגה, אז אני מעוניין שהוא יתחיל לעבוד ב x+600 (סל"ד) ומשם ימשיך לעלות בהדרגה באותו יחס כמו מקודם.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by CyberBot,

אני רוצה לחתוך בCase של פרוייקט שאני מכין שקעים של קומקום http://www.sinolec.co.uk/719-thickbox/0707.jpg מאיפה אני יכול להוריד תבנית של זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  16. ואווו כמה זמן לא כתבתי בפורום אני מקווה שמישו יכול לעזור לי.. אני רוצה לבנות מעגל אשר מכיר מספר עמודות של +- 7 לדים אשר ידלקו לפי עוצמת האות בתחום תדרים מסויים. הכוונה הינה לבנות מעגל בו ישנם נגיד 7 עמודות של 10 לדים אשר כל עמודה "אחראית" על תחום אחר של תדרים והלדים ידלקו לפי העוצמה של הסאונד באותו תחום.. ככל שהעוצמה יותר גדולה יותר לדים ידלקו (הלדים יהיו בצבעים שונים) ממש כמו הצגים של מערכות סטריאו שרואים עמודות קופצות לפי המוסיקה. הכוונה היא שהמעגל יתחבר ליציאת האודיו מכרטיס הקול ולא ממקרופון או משו... וכמובן יקבל מתח של 5 או 12 וולט... אם למישו יש מושג איך אני יכול לבנות דבר כזה אני אשמח לקצת עזרה צרפתי תמונה של מה שאני מנסה לעשות מ-WMP כדי לעזור להמחיש.... מ…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  17. שלום לכולם, קיבלתי (בשעה טובה) את ה Stellaris LaunchPad אני רוצה להתחיל לשחק קצת עם קוד אבל ניסיתי להוריד את סביבת הפיתוח שהבנתי שהיא נקראת StellarisWare אבל שאני בא להוריד מבקשים ממני U.S. Government export approval: נראה לי קצת מפחיד השאלות שם, חברה (שאין לי) מטרת עבודה וכו' השאלה שלי אם אני בכיוון ואת זה צריך באמת לפיתוח על הלוח הזה? ועוד כמה שאלות: האם יש Shild לאינטרנט? ומישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפינים שם ?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  18. יש לשם כך איזו תוכנה או שעושים את זה דרך הביוס או מה?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  19. אהלן, אני מתכנן אקוילייזר לידם מבוסס מיקרובקר. אחד הרכיבים העיקריים הוא MSGEQ7, זהו בעצם צ'יפ מאוד פשוט שמחלק את תדרי אות מבוא לשבעה ערוצים קבועים (Bands) ומוציא מתח בהתאם. השאלה שלי היא: האם מישהו עבד עם הרכיב הזה בעבר? במידה ואני רוצה לשנות את התדרים שהרכיב עובד איתם זה אפשרי? (קראתי איפשהוא שכן, כלומר, יכול להיות שאני טועה שהם קבועים) תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Moty_p,

טוב לא הייתי יכול שלא לפרסם את זה מצאתי מקודם 100 דיסקיות חיתוך של דרמל ב 56 ש"ח בלבד (14$) בארץ חבילה של 5 דיסקיות כאלה עולה ב"אייס קנה ובנה" 50 ש"ח (כן כן 10 ש"ח על כל דיסקית) לפי דעתי זה מאוד שווה הנה קישור לכל מי שמעוניין לקנות http://www.ebay.com/itm/Pack-of-100-Reinforced-Cut-Off-Wheels-for-Dremel-1-1-4-/110750668760?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c94117d8 http://www.ebay.com/itm/Pack-of-100-Reinforced-Cut-Off-Wheels-for-Dremel-1-1-4-/260829604222?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbaa7e97e רק תגידו תודה אם זה היה שימושי בשבילכם שיהיה לי טוב על הלב ;~} אם יש עוד דברים טובים לדרמל באיבי זה הזמן לפרסם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by liorgadidi,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by Game5,

שלום , אני לא יודע אם זה הפורום המתאים , למרות שהוא עוסק באוברקלוק ומודינג ראיתי פה מדריכים על אלקטרוניקה... בכל מקרה השאלה שלי היא : איך מתקדמים בנושא הזה? כל המדריכים שאפשר למצוא זה רק חוקים בסיסיים ודברים שאולי למדתי 7 פעמים. אני רוצה ללמוד דברים כמו : רדיו , משדר FM , טרנזיסטורים , מסננים , מעגלים משולבים וכו'. יש מישהו שיכול לעזור בזה? יש ספר שאפשר לקנות בשביל ללמוד את זה?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by mzlbat,

היי קיצר יש למישהו טמ"ס ( מכשיר עם מעגל סגור שמגדיל תמונות או עיתונים לכבדי ראייה ) ויוצא ממנו כבל למסך אבל הכבל 9 פינים נקבה - ויש מסך שמתחבר לו ( נראה שלי שזה סתם טלויזיה ) אני רוצה לסדר לו שיחבר את זה למסך מחשב רגיל עם 15 פינים ( יענו לקנות ראש 9 פינים נקבה שאני ישים במכשיר הזה - ומאריך כבל מסך 15 פין אבל אני יחתוך באמצע ויחבר ל 9 פינים ) עכשיו איך אני ידע איך לחבר את הכבלים המתאים אחד לשני כדי שתהיה תמונה ?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Drek Boy,

שלום אני רוצה לבנות מגבר לאוזניות שלי זתומרת שאני אחבר חיבור אחד לאם פי 3 ותשני לאוזניות משהו קטן לא בומבסטי שיהיה קומפקטי אז בעיקרון רציתי לבנות אחד אבל לא מצאתי סרטוט או סכמה לבנות את זה אז אם יש למישהו איזה משהו כזה אז אפשר בבקשה ואם אפשר שלא יהיה מסובך מדי אלמכן זה הכרחי אם אין או שזה מסובך מדי מישהו יכול להגיד לי אם אפשרי לקנות דבר כזה בכלל וכמה זה עולה ואיפה. תודה מראש על העזרה!!!

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by -Ryu,

אפשר לנעול..

• 2 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.