עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני חדש פה כפי שאתם רואים....ראיתי כתבה במעריב ונדלקתי...גם לפני זה נדלקתי אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו בנידון... אני רוצה להתחיל לבנות כאלה דברים יפים....יש הרבה רעיונות...אבל אין ידע מספיק... אני לא מבין בחומרה של המחשב לא יודע איך לפרק ולבנות מחשב....וזה בטוח ידע בסיסי להתחיל לעשות מודים יפים... אז אפשר מאמרים כל מיני שרטוטים כתבות....כל מה שיש לכם אבל בעברית... לא נראה לי שאני יסתבך יותר מידי אם קצת עזרה... ואיזה מחשב אתם ממליצים לקנות לפירוק?! יאאלה תעזרו תודה!

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by aquarius,

אתם חושבים שאפר לבנות פאן באס כמו זה : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?cart=11057012183936558&sku=ZM-MFC1〈=heb שיעול- alianyn-שיעול

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  3. ה-X זה XCONTROLLER של TT מצטער מראש על האיכות בעיות בPAINT בתמונה המצולמת עדיין אין את הקונטרולר אבל אתם יכולים לדמיין אותו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  4. אני מנסה לחבר מחשב למצבר של רכב. בהתחלה חשבתי לבנות ממיר מתחים אבל הסתבר לי שלא כדאי לי ללכת בכיוון הזה. אז חשבתי על רעיון ואני מבקש שתחוו את דעתכם על הרעיון. כאמור מצבר פולט DC, ויש (אפילו בארץ) ספקים למחשב שמותאמים לשיטה האמריקאית. הכוונה היא שהאינפוט שלהם הוא זרם ישר. אז פשוט מה שאני אעשה הוא לחבר למחשב שלי ספק כזה ואז כל מה שאני אצטרך לבנות זה בסך הכל מעגל שממיר מתח של 12V ל150V ואז זה יתחבר לספק.(במצבר יש 60A לעומת 2-3A שאני צריך). מה אתם אומרים? יש לכם הצעות יותר טובות? ???

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by JUNGLE,

Im using this calculator for the led below plz help me to calculate the resistor i need for one single led. im using 3-1.5V C batterys . i just dont know what to write in voltage drop [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by liranmo,

שמעתי על חנות בנתניה אבל שכחתי איפה זה בדיוק. מישהו יכול לתת לי עוד חנויות אתרי אינטרנט ?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  7. Started by seladlev,

האם לפלאפונים ישנים יש מסכי LCD והאם אני יכול להשתמש בו לתצוגה במחשב? תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by gilad0327,

יפה לא?... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by dor-eli,

בסוף המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/caseled/6/ יש תמונה של סוף העבודה ומראים את הכל מחובר למולקס השאלה היא לאיפה מחוברים החוט השחור והאדום? לצהוב והשחור או לאדום והשחור?

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by HiperPsY,

יש בידי שבב אלקטרוני עליו יש שלושה לדים ירוק,צהוב,כחול בין לד ללד יש סוללה קטנה (כמו של שעון) ניראה לי 1.5V פשוט לא רשום עליה יש כאלה 3 סוללות (בין כל לד) המעגל הוא טורי . יש דרך איך שהוא שהשבב הזה יעבוד ע"י חיבור מולקס? תודה מראש. אם יהיה ממש קשה לבין את תיאור השבב אני יביא תמונה.

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by idani1983,

היכן ניתן לקנות כבל שיחבר לי בין הקירור של הכ.מ עם 2 פינים לfanmate 2 של zalman עם 3 pin? יש לי מארז NZXT HUSH, איתו קבלתי 2 מאווורים אשר מחוברים עם חיבור מולקס ישן (כמו של ההארד דיסקים של פעם). אני רוצה לחבר את המאוורים לחיבור שיש לי על לוח האם על מנת שאוכל לנטר ולשנות את המהירות שלהם. יש לי ep35-ds3r שיש לו כמה חיבורים למאוררים על הלוח אבל זה חיבור קטן עם 3 פינים, כיצד אני יכול לחבר בינהם? תודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by eizik26,

שלום אנשים יש לי CDROM ושני רמקולים למחשב. השאלה שלי היא האם אפשר לנגן שירים מהכונן אל הרמקולים בלי ספק כוח של מחשב (אבל עם מקור מתח אחר) ובלי לחבר אותו למערכת סטריאו?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  13. פעם היה באתר הזה ציור כזה שאפשר להדפיס אותו ואז לדעת איפה צריך לעשות חורים. מישהו יודע איפה זה נמצא ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. מחפש שותף או שותפה ( ) מאזור ראשל"צ לפרוייקט לכל המעוניין : imdjx@mail.co.il בעיקרון זה ככה... חברה מסויימת הציע לי סכום נכבד בתמורה למארז מעוצב אני מחפש שותף כדי לעשות מוד רציני ביותר והרווח הייה 50-50 המארז הייה למחשבי פנטיום 4 וצריך שהייה בו לפחות 4 מאווררים. ספק של לפחות 400 והוא צריך להיות בצבע כסף או כל צבע בהיר מי שחושב שהוא מודר טוב ומי אזור ראשל"צ מוזמן להיצטרף אלי אבל אני כבר אומר שההוצעות היו עלינו ולבקשת אחראי הפורום אני לא יכול להוסיף בקשר לכסף בקיצור שלחו לי מייל מי שרוצה זמן העבודה המוקצב הוא עד 25-01-05

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by Natan_Rozen,

שלום אני מקווה שזה שייך לכאן ניסיתי לחבר משהו למארז לא נרחיב מה עכשיו הבעיה היא ששמתי בתוך הברגה אום וההברגה נשחקה קצת, יש להברגה 2 צדדים האום נתקע בתוכה עכשיו יוצר מצב שאני לא יכול להוציא את האום מתוך ההברגה זה נשאר תקוע מישהו יודע איך אני יכול להוציא את זה?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by Goldlm,

שלום, יש ברשותי את הספריי הזה ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו? האם הוא טוב לצביעת ברזל? מארז? פלסטיק? האם הוא צובע טוב? האם מישהו מכיר אותו בכלל וניסה אותו והשתמש בו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by amitbatito,

יש לי מארז tt soprano ורציתי לשאול אם זה יהיה כחם לקדוח ולהוסיף מאורר מתחת למארז הוא עמוד על רגליות כאלה אז זורם שם אויר

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  18. *המוד הוא רק לדגמים שבאים עם הצינור הסגול שמחובר לדלת* מתחילים בלהוציא את הצינור הסגול ואת הגריל פלסטיק שבצד השני. גילית שהחור מתאים בול למאוורר 80מ"מ וכל מה שצריך זה ברגים ארוכים עם אומים. מסדרים את המאוורר ככה שאפשרת להבריג 3 ברגים (אי אפשר להבריג 4, אבל 3 זה מספיק) מחזקים את האומים ויש לכם מאוורר על הדלת. קל פשוט וללא קידוחים. אני התקנתי מאוורר לדים ירוק של TT, הם גם באים עם ברגים ארוכים ואומים התוצאה לפניכם: פה אתם יכול לראות איפה צריך להשחיל את הברגים: פה אפשר לראות את ההברגה: הערות, טענות ובקשות לעוד תמונות יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by Check_Point,

בקרוב אני מתכוון לבצע משלוח של לדים ונגדים מ - Lsdiodes , ורציתי לדעת איזה נגדים לקנות. אני מכיר את שיטת החישוב, אך כרגע חוץ מחריטה מוארת אין לי תכנונים ספציפיים ללדים, לכן רציתי לשאול אתכם מה הנגדים "הכי נפוצים" שאני אוכל להסתדר איתם לביצוע פרוייקטים עתידיים. אין לי בעיה לקנות 10 סוגי נגדים בחבילות של 5, אך חשוב שתציינו איזה נגדים הכי נפוצים ויתאימו לעתיד. אגב- המשלוח של lsdiodes הוא אווירי ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  20. תודה מראש,אנוכי.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by tom123,

יש לי טרקטורון.. קיצר אני רוצה לעשות כמו פה עכשיו כמה שאלות.. 1. הלדים שפה מוכרים באריהב חזקים מספיק? (אני רוצה ירוק) http://www.arihav.com/products/led/index.asp 2. האם זה זולל מהמצבר? (מצבר 12V אבל קטן לא כמו אוטו) 3. מה עוד אני צריך לקנות.. להרכיב בטור או מקביל? ועוד הסברים אני צריך על התהליך.. תודה

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by מאפיונר,

יש לי במארז כרגע מאוור 120 עם 4 לדים כחולים על הצד של המארז (תמונה בסוף ההסבר)ועוד 4 רגליות כחולות אני רוצה לדעת עם אני יקנה קתודה קרה uv יראו אותה עדיין וכשאני ישים Cable Sleeving Kit ו- SUNBEAM Molex Light יראו את זה? והכול יצא יפה? האור הכחול עם הסגול(uv) http://i15.tinypic.com/2j3r34j.jpg

23. Started by mikko,

http://www.metacafe.com/watch/400937/candle_power_who_needs_batteries/ יפה הא?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by Aviko,

מישו יודע איפה יש חנויות בניורק של מודינג ומחשבים... בבקשה לינק וכתובת יעזור, תודה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  25. שלום, קיבלתי במתנה טלפון פנסוניק דגם kx-tg4023 שנקנה בארה״ב ומן הסתם מתאים למתח החשמלי שם שהוא 110v . מה עליי לעשות על מנת להתאימו לשימוש בארץ? להחליף שנאי? לקנות איזשהו מתאם?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.