אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
האם קיים איזהשהו צבע או נוזל אחר שאפשר למרוח על פלסטיק והוא יחזק אותו ?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אז הרעיון הוא לקחת את המעגל הקטנטן של השלט (מודינג פרק 6 או משהו כזה) ולפתח אותו קצת.. הידע שלי באלקטרוניקה מצומצם.. והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי נראה לי שהדרך לעשות את זה דרך התוכנה שתשלח החוצה פקודה לכבות/להפעיל את המחשב או להפעיל מחדש.. ומהמעגל אולי לחבר לג'מפרים? אשמח לכל רעיון.. עצה.. כל דבר שיעזור
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שמעו אני הלכתי להום סנטר לקנות צבע בסיס.. היה להם פריימר לבן.. או משהו כמו צבע בסיס 'לקה' שקוף.. מה לקנות? שניהם עולים 15 שקלים.....
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חחחחחחחחח מישהו מסוגל על המודינג המטורף שעשיתי למחשב שלי ? מי שרוצה מדריך איך לעשות מודינג כזה מוזמן לפנות אלי בפרטי חחח ועכשיו בנימה קצת יותר רצינית : את המדבקה קיבלתי בבוגרשוב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש בידי שבב אלקטרוני עליו יש שלושה לדים ירוק,צהוב,כחול בין לד ללד יש סוללה קטנה (כמו של שעון) ניראה לי 1.5V פשוט לא רשום עליה יש כאלה 3 סוללות (בין כל לד) המעגל הוא טורי . יש דרך איך שהוא שהשבב הזה יעבוד ע"י חיבור מולקס? תודה מראש. אם יהיה ממש קשה לבין את תיאור השבב אני יביא תמונה.
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ראיתי פעם איפשהו אני לא זוכר איפה מישהו שהעביר את המחשב שלו לתוך וידאו ממ מישהו שמע על זה? יש לו לינק אולי? תודה=]
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
Im using this calculator for the led below plz help me to calculate the resistor i need for one single led. im using 3-1.5V C batterys . i just dont know what to write in voltage drop [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היום באתי בבוקר, וגיליתי ש2 הקטודות שלי לא עובדות... איך אני יכול לדעת אם הם שרופות ? האם זה ייתכן בגלל ששמתי עליהם אזיקון אחד באמצע, לא לוחץ מידי כמובן.... ?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מישו יודע איפה יש חנויות בניורק של מודינג ומחשבים... בבקשה לינק וכתובת יעזור, תודה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
החלטתי לעשות למחשב שלי סליווינג, אבל היו לי כמה בעיות.. הספק שלי: קודם כל, יש את החלק שבו צריך להכניס את ה"שרוול" עד לחלק הכי קרוב לספק, ולדלג על החיבורים שלפני (כמו בתמונה הבאה..). אני מוציא את החיבורים (המולקסים), שם עליהם נייר דבק, ואז אמור לעבור דרך שלושת הראשונים כדי להגיע אל זה שהכי קרוב לספק. בשיטה הזאת זה יוצא מאוד עבה (אפילו אם אני מחלק ל-2,2) וזה קשה לעבור דרכם. הצלחתי לעשות את זה איכשהוא אבל זה היה מאוד מסובך, ואני מתאר לעצמי שיש שיטה הרבה יותר פשוטה. אם יש, אני אשמח לשמוע. התמונה: דבר שני: יש את החיבור שיוצא מתוך הספק אל הלוח אם (צירפתי גם תמונה של זה..). הבנתי שאני אמור לנתק את החוטים עם סיכות של מהדק, אבל לא הצלחתי לעשות את זה/ לא הבנתי את השיטה. לפי…
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
need help to design a sword front panel for my new case (wooden, self build) the size will be about 20cm*55cm (i can make it bigger if needed) the sword will be a Alu / misc metal one, very thin but shiny i have some stuff i want to put in it in the blade itself : 6 * coolermaster Musketeer (1 & 2) dials in the cross-guard: 2 * temp'>http://www.jab-tech.com/LCD-Digital-CompuNurse-Thermometer-w-BLUE-Backlight-pr-2642.html"]temp monitors and the power switch in the pommel: the lcd from cooldrive 6 sword basics i hope u understand my idea i need help in the sword design
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
פעם היה באתר הזה ציור כזה שאפשר להדפיס אותו ואז לדעת איפה צריך לעשות חורים. מישהו יודע איפה זה נמצא ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הדרמל המקורי לבין וולף?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שאלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני מנסה לעשות חור במארז, המקדח כוס תופס את המארז ומסובב אותו איתו.. חחחח רק שאלה ליתר בטחון, כאשר עשיתם חור בגג המארז יצאו גיצים? ועוד משהו, האם יש איזה דרך לתפוס את המארז בשביל שהוא לא יעוף..?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות למחשב החדש שלי מארז בשביל להשיג מספר מטרות: 1 - שהיה שקט 2 - זרימת אוויר טובה למען בריאות וקירור הרכיבים 3 - שלא יהיה אבק בכמות מופרזת 4 - שיהיה נוח לשימוש מבחינת המבנה יש לי כרגע את המפרט הבא: AMD 64 3000+ Venice Core Gygabyte K8NF-9 NFORCE4 Twinimos DDR400 2.5 CL 256 MB X4 - total 1024mb ATI X300SE Western Digital 80GB SATA Floppy 1.44 LG Super Multi Drive זה מה שצריך לדעת לא? בעיקרון הכל עובד כרגע בתוך מארז שקניתי מKSP שהגיע עם ספק 400 וולט והרבה מאווררים של 80 מ"מ שעושים המון רעש ומפוצץ באבק. אז אני צריך עזרה בתכנון, דרך אגב לאמא שלי יש סטודיו לאומנות אז יש לי הרבה חומרים בבית.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני חדש במודינג אוקי אז ככה כנראה בקרוב הולך להיות לי המארז של TT הV7000 או משהו כזה ורציתי לדעת איזה תוספות אני יכול להוסיף למארז אבל שלא יהיה בהרבה כסף נ.ב יש לי ניסיון באלקטוניקה ובחשמל יש לי ידע רב
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ה-X זה XCONTROLLER של TT מצטער מראש על האיכות בעיות בPAINT בתמונה המצולמת עדיין אין את הקונטרולר אבל אתם יכולים לדמיין אותו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כי אני רוצה להוריד את הצבע מהדלת של המארז ואין לי כוח לשפייף אז חשבתי על מלטשת ציר,כמה שאלות העם זה משתלם? אני אוכל ללטש עם זה את הדלתות\גג מה שלא יהיה נכון?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות חלון במארז,עכשיו אין לי דרמל או כל דבר דומה,יש לי רק מספרי פח (יצא מגעיל) וג'יגסו. נגיד ואני משיג ראש בשביל פח,האם החיתוך יצא יפה? (יש לי הרבה ניסיון עם ג'יגסו)
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.raspberrypi.org/archives/2180 לכל מי שמתעצל לקרוא, גירסת הB שודרגה ל512MB זכרון. כל מי שעדיין לא קיבל את הלוח שלו ישודרג אוטומטית. בנוסף, בקרוב תצא גירסת אנדרויד 4.0 לPi.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה חשובה מאוד ... אז ככה יש לי מאוורר 220V 235CFM SYM BANG - A17251V2H אני רציתי לדעת אם אני שם אותו במארזהוא לא יגרום לכך ש ה HDD שלי יהרס ?
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מחשב למצבר של רכב. בהתחלה חשבתי לבנות ממיר מתחים אבל הסתבר לי שלא כדאי לי ללכת בכיוון הזה. אז חשבתי על רעיון ואני מבקש שתחוו את דעתכם על הרעיון. כאמור מצבר פולט DC, ויש (אפילו בארץ) ספקים למחשב שמותאמים לשיטה האמריקאית. הכוונה היא שהאינפוט שלהם הוא זרם ישר. אז פשוט מה שאני אעשה הוא לחבר למחשב שלי ספק כזה ואז כל מה שאני אצטרך לבנות זה בסך הכל מעגל שממיר מתח של 12V ל150V ואז זה יתחבר לספק.(במצבר יש 60A לעומת 2-3A שאני צריך). מה אתם אומרים? יש לכם הצעות יותר טובות? ???
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
נתחיל מההתחלה ..... יש לי שני מאווררים 24 V שמקבלים מת מהחשמל בבית (חיבור לשנאי פשוט מאוד ..... ) הבעיה מתחילה בגלל הרעש ... הם דולקים 24 שעות מאותה הסיבה שהם מחוברים ישירות לחשמל בבית ולא לספק הכח של המחשב. אני מעוניין לחבר אליהם שני מפסקים שיהיו בפאנל הקדמי ( זה לא משנה כעקרון ) השאלה שלי היא איך אני מחבר מפסק דו מצבי ? אם אפשר גם בציור וגם במילים .. מה לחבר למה ? לדוגמא יש לי את המפסק הזה של הדוד שמש .. נשמע לי נחמד .. תנו לי רעיונות ....
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות משהו שיוציא החוצה כמות אחידה וידועה של אנרגיה בצורת חום, כלומר מדמה ליבה. אין לי כזה ידע באלקטרוניקה אבל זה לא נראה לי משהו כל כך מסובך. חשבתי משהו שיעבוד כמו זה: http://www.overclockers.com/tips263/index02.asp הייתי רוצה לדעת איזה רכיבים אני צריך לקנות ואם זה בכלל בר ביצוע. עריכה: אנשים, זה לא כזה קשה, אני כולה רוצה לעשות תנור שיוציא מספר קבוע של וואטים.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
היכן ניתן לקנות כבל שיחבר לי בין הקירור של הכ.מ עם 2 פינים לfanmate 2 של zalman עם 3 pin? יש לי מארז NZXT HUSH, איתו קבלתי 2 מאווורים אשר מחוברים עם חיבור מולקס ישן (כמו של ההארד דיסקים של פעם). אני רוצה לחבר את המאוורים לחיבור שיש לי על לוח האם על מנת שאוכל לנטר ולשנות את המהירות שלהם. יש לי ep35-ds3r שיש לו כמה חיבורים למאוררים על הלוח אבל זה חיבור קטן עם 3 פינים, כיצד אני יכול לחבר בינהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-