אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
http://www.odaffim.net/Product.asp?productid=293 450 ש"ח לפני משלוח... 3" TFT... נראה לי נחמד מאד... יכול להיות שאני אוותר על הקירור מים של TT שאני מחכה לו כבר כמה חודשים טובים ואזמין את זה וקירור אוויר... יכול להיות חמוד מאד!!! אפשר לחבר אותו ל-TV OUT בתור מסך משנה ולעשות משם מה שרוצים בתחל'ס... אני זוכר שראיתי איזה מוד כזה... סתם חשבתי עליכם... אני יודע שלא הכי קל לכולם למצוא מסכים לזה ואני לא ממש מודר... למרות שאולי החנויות כבר מספקות את הדברים האלה ואני לא יודע כי אני לא מחפש את זה אבל בכל זאת... תהנו!!!
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אני שחר בן 16 מחדרה דיי הרבה זמן אני מסתקל פה בפורום מודינג ואלקטרוניקה ורציתי גם אני לעשות איזה פרויקט מה שחשבתי לעשות בפרויקט זה ככה: הכנת פרספקר עם לדים ירוקיםX4 - שיוכנסו לתוך המארז לתאורה ירוקה צביעת המארז כולו בשחור(איזה ספרי אני צריך ספרי מיוחד???) בצד המארז להכין דלת נפתחת שהדלת תהיה חתוכה בצד האחורי שלה במעין קוצים גדולים כאלה בחצי עיגול בכל שאר המסגרת החתוכה אני ישים פרספקר עם גומי U (אני ממש ממש ישמח אם מישהו יוכל לצייר לי ציור של הדלת עם הרעיון של החתיכה) בדלת המארז אני רוצה לעשות מאורר ואני לא יודע להחליט אם מאורר לבן או כתום? אני ישמח אם תוכלו להביע חוות דעת על הרעיון
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לעשות חלון עגול ...שיתחבר בחיבור H (אם יש משהוא יותר אסתטי ויותר קל לחיבור תגידו בבקשה כי זה הדבר שנראה לי הכי קל לחיבור.) זה הדלת...כמו שאתם רואים כבר צבועה בשחור.. http://img316.imageshack.us/img316/15/dscf109117ui.jpg 1. מה אני יכול לעשות עם הרשת הזאת שיש שם? זה לדעתי מכער את כל הדלת...(מוקף באדום) 2.איך אני מוריד את הצבע מהדלת? כי אחרי החלון היא בטוח תצא שרוטה... 3.אני רוצה לעשות חלון עגול. ואני רוצה לשים תאורה פנימית...ולשים על הפרספקס כזה tint של מכוניות, שרק שיש תאורה מבפנים אז יראו דרך הפרספקס 4. איך יהיה יותר קל לחתוך את הדלת שתתאים לחלון העגול?....זה נראה ממש קשה. הצעות יתקבלו בברכה! =] תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הולך פה? לפי מה שהבנתי, בשיטת מנצ'סטר הספרה 1 מיוצגת כאשר יש ירידת מתח (גבוה לנמוך) והספרה 0 מיוצגת כאשר יש עליית מתח (נמוך לגבוה). התמונה הנ"ל לקוחה מויקיפדיה ואני לא מצליח להשליך מההסבר של עליות ונפילות המתח לקידוד שבתמונה. מישהו יכול להסביר לי בבהירות מה הולך כאן?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מצביע ליזר ואני רוצה לעשות את התהליך הבא יש כאן אולי מישהו שמבין בדברים האילה ויוכל לעשות זאת ?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות רובוט לתחרות הרובונר לאלה מכם שמבינים ולאחר שיטוט ברשת ראיתי שכולם משתמשים בסרבואים בתור מנועים אבל הבעיה היא שהם די יקרים הסרבואים שבהם הם משתמשים אז אני יודע לכם אם תביאו לי דגמים של סרבואים במחיר נורמלי שבהם אני יכול להשתמש או מנוע מתאים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. הזמנתי רכיב שהייתי בטוח שהוא IR ועכשיו אני רואה שמרוב שרציתי שהוא יהיה IR לא קראתי שהוא RF אז שאלתי היא האם ניתן לפתוח אותו ולחבר שם משהו ולהפוך את זה לאינפרא רד (או "תת אדום" לפי ויקופדיה חח) בגדול זה נשמע לי לא מסובך כי זה כולה לחבר לד ומפסק וכל שאר החיבורים כבר מחוברים אבל מחיפוש בגוגל ויוטיוב ראיתי שזה יותר מסובך מזה ורציתי לשאול אותכם האם זה בר ביצוע, דרך אגב אני שוקל קניית לוג'יטק הרמוני 900 מEBAY ואומנם קראתי במפורש באתר שלמרות שהוא משתמש בRF להגביר את עוצמתו הוא לא יכול לשלוט במכשירי RF וראיתי בכמה פורומים אמריקאים שיש אפשרות לעשות כמה קומבינות עם זה אז האם מישהו מכיר את זה? אשמח לכל עזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל לו את המאווררים בסגנון של XVERTIGO http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392349.msg3369866 אני מתלבט אם להשאר איתו ולעשות או לקנות את NZXT TEMPST רק לציין המארז שלי בצבע כחול לללא שריטה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז ככה: אחרי כמעט חצי שנה של שוטטות בפורום מודינג ואלקטרוניקה, החלטתי שלמדתי מספיק ואני יודע מה אני רוצה לעשות, אז התחלתי לבנות. התחלתי מהמדריך של השלט למחשב. ההלחמות לקחו הרבה יותר זמן ממה שאמור לקחת והעבודה לא יצאה הכי אסתטית, אבל בשביל הלחמה ראשונה אני מרוצה ומקווה שעד הפרויקט הבא יהיה יותר טוב. לממשק של השלט השתמשתי בתוכנה uICE והיא ממש נוחה לשימוש. הסברים לתמונות: 1. בדיקה שהרכיבים תקינים והמעגל עובד. לא הייתי בטוח לגבי המייצב מתח ולכן הייתי צריך לבדוק איך מחברים אותו 2. הרכיב הגמור. 3. עוד זווית לרכיב הגמור. 4. תמונה של ההלחמות. תוכניות להמשך - פאן באס ושלוחה לאוזניות, מיקרופון ורמקולים (+ בניית בית בשביל המקלט שלא יהיה לו קר בלילה). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש "רשת" כמו בתמונה הבאה: http://www.bods-mods.com/Mystique/Pwr_Button.jpg זה לא ממש רשת אלא מתכת מחוררת. יש למישהו מושג איפה קונים או מה השם הספציפי של זה ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה אפשרי לחבר rca (החיבור הצהוב) לcomponent? ואם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את כוס הקידוח למקדח הכוס? האם היא מתאימה לכל מקדחה או שזה בא רק ביחד עם המקדחה? 120MM אני מחולון אז אם מישהו מכיר משהו מהסביבה? כמה דבר כזה צריך לעלות בימינו?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. יש לי Raspberry Pi. עובד לי מעולה! דבר אחד מפריע לי: כאשר הוא מחובר לכונן חיצוני עם ספק כוח עצמאי, הכל עובד מעולה. א-ב-ל, כאשר אני מחבר כונן חיצוני "נייד" (ללא ספק כח עצמאי), הוא לא מצליח להפעיל את הסרטים, למרות שהוא כן "רואה" אותם (אפשר לנוע בין הקבצים). יש לי הרגשה שמדובר בחוסר היכולת שלו לספק לכונן כח. האם כך הדבר? במידה וכן, מה עושים? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית אפשר בבקשה משהו שיעזור לי לבנות.. תודה, אם אפשר כזה שיותר ידידותי תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אם אני יקצץ רגל אחת של הרכיב LM317 לא יקרה לו כלום נכון?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, שיחקתי עם ארדואינו בעבר, אבל חושב לחזור אל זה בתור תחביב.. אני אף פעם לא ניתקתי אותו מהמחשב והתעסקתי איתו מעבר לתחביב קליל.. יש לי מספר שאלות לגבי לוח ארדואינו: 1. נניח וצרבתי את הלוח, מה קורה עם צריכת החשמל ?. אם נותק המקור כוח, מה קורה כאשר הוא חוזר ?. (הלוח פשוט ממשיך לתפקד כרגיל ?) 2. נניח ואני מעוניין שהלוח ישלח הודעות SMS או מיילים בהתאם לסביבתו, האם ניתן להזין ידנית (בזמן ריצה) את מספרי הטלפון / כתובות המיילים ? לדוגמא: הטמפרטורה בבית 35 מעלות - שלח מיילים ללא חיבור לרשת WIFI תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אנשים רציתי את דעתכם על כמה דברים : א. איך הקיט הזה כדי להתחיל ולהבין מה זה בכלל אלקטרוניקה ומה זה ארדואינו . http://www.dx.com/p/diy-basic-starter-kit-for-arduino-deep-blue-multicolored-297567#.U3u3mPl_smM ב. האם זה בקר טוב למנועים להמשך . http://www.dx.com/p/diy-basic-starter-kit-for-arduino-deep-blue-multicolored-297567#.U3u3mPl_smM והאם הוא יעבוד עם אלה ? http://www.dx.com/p/jtron-mini-7mm-stepper-motor-small-division-rod-with-slider-sliver-5-pcs-269593#.U3u4m_l_smM ג. אם אני רוצה שהארדואינו ישלוט לי ב מנועים של 12V עם אמפר גבוהה יחסית ( מנועים של גיפ ילדים שכבר עשיתי איתם משהוא טיפש ומצחיק והייתי רוצה להחכים אותו . ) מה עלי להשיג ? תודה רבה לעונים מראש .
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה אז שמעו נכון יש את המארזים האומללים שמקבלים עם המחשב אז אוקי אני קונה מחשב עכשיו חדש ב5 אלף ויש לי מארז אידיוט שקיבלתי עם המחשב השיכור שלי ואני עכשיו לא קניתי מארז למחשב הטוב לכן אני לוקח את המארז הזה על מנת לעשות לו מודינג חשבתי על הדברים האלה לעשות למארז (אני חדש ) לצבוע את המארז בצבע כסף יפה יש לי חלון מגעיל שאח שלי עשה פעם למארז !!!!! אז את החלון הזה אני הולך לחתוך אותו סתם כזה כל מיני חריטות ואיפה שחלון היה חרוט ממש חרוט פצוע אני הולך לשים רשת (אני הולך לצבוע אותה בצבע כמו חלודה !!!!! (מגניב ) למטה במארז שלי יש חור שאח שלי עשה (הוא שם מאורר ) שם אני הולך לשים רשת צבע חלודה ועליה איזה מאורר לדים (בנוי על ידי ) מאיפו אני יוכל להשיג מדריך לזה את החוטים של המאר…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחליף מארז ועל הדרך רוצה מעט סליבינג יפה ,כרגע יש לי GX300 ועובר אל S340 לבן ,כל המערכת הולכת להיות בצבעים לבן אדום שחור המפרט שלי : i5 6600 + Freezer 7 Pro Rev.2 Msi H170A Gaming Pro ATX Msi GTX 97 Gaming 4G OC Antec HCG 520W בעצם כל הרכיבים הם בצבעים שחור אדום ,מתוכננת גם קניית 2 מאווררים עם לד אדום ככל הנראה של קורסאייר ,עכשיו נשאר לי העזרה שלכם - ראיתי בכמה מקומות ערכות הארכה לכבלים של הכ.מסך והלוח אם שזה בעצם החלקים היחידים שאני יראה בS340 הכוונה ל24 פינים ובנוסף 8+6 פינים לכ.מסך,מקום מומלץ להזמין דרכו ? זה מה שראיתי ונראה לי סך הכל שווה. https://store.cablemod.com/product/cablemod-basic-cable-extension-kit-86-pin-ser…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת עם איזה כלי בדרמל אפשר לחרות עליו, ולרשום נגיד את השם שלי, כמו שאחד מהאנשים עשה צורה של כאוס ונייק
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי עונן אופטי בן ואני עומד לקנות מארז שחור. רציתי לצבוע אותו באיזשהי דרך (את הכונן). חשבתי על ספריי. מה אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני שוקל לבצע הזמנה של פאנלים מאלומיניום למגברי אוזניות ניידים. לצורך קנייה קבוצתית שאולי תתבצע בעתיד הלא רחוק. רציתי לשאול אילו מקומות אתם ממליצים לבדוק באיזור השרון (נתניה, חדרה, בניימינה אם אפשר). מדובר על פאנלים דיי קטנים כאשר יש צורך בחורים מסוימים ובחריטות מסוימות. יש תוכניות מסודרות של הפאנלים, רק צריך למצוא מקום שיעשה את זה במחיר טוב ובאיכות טובה. Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם כשאני אחבר מאוורר נוסף למחשב (-שיקבל מתח מהספק) איך אדע שאני לא גורם לספק להזרים יותר מידי זרם, שעלול לשרוף לי את הלוח\מעבד\... האם יש תכנה שיכולה לומר לי כמה זרם הוא מזרים, וכמה הוא אמור להוציא בתנאי עבודה רגילים כך שאוכל לחבר עוד מאוורר בראש שקט????? תודה מראש, יואל (נתוני ספק הכח: GYRO : SWITCHING POWER SUPPLY MODEL : LC-B500E)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עצה לקניית דרמל... בגלל שמחירי הדרמל בארץ די גבוהים החלטתי לקנות את זה בחו"ל... ובשיטוטיי באתרי המכירות נתקלתי במוצר הזה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006JSPB/ref=pd_luc_mri/102-5322817-9670510?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance מה אתם אומרים...? מציאה...? אני יודע שאני לא זקוק לכל הערכה אבל כל הערכה ביחד (כולל את המאריך הגמיש) עולה 75$ (340 ש"ח בערך)...! אגב זה יבוא מותאם לארה"ב ואני אצטרך לקנות מתאם מתח כדי שיתאים לישראל - זה יפגע בביצועים...? ובכן, מה אתם אומרים? לקנות או לא לקנות...?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לפחות 3 מאווררי 80 מ"מ האם שווה לי לחבר אותם למחשב הזה..? בזה יש גם 3..? האם זה ישפר משהו?? תודה מראש..! nimrods
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-