אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצאתי בחיפוש משהו מדויק שמסבירים לי הכל אז אולי את תוכלו להסביר לי אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב ואני רוצה לרשום שם איושיהם פרטים (שעה,תאריך,שורת כתיבה חופשית וכו') ואני רוצהל דעת כמה עולה מסך LCD מואר ואיפה קונים ובכמה ואיך להתקין אותו!!! תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי רמקולים קיטים של שנות ה 70 שניתן לראות פה Marantz 2226 in excellent condition אמנם זה רק סרטון , אבל מרגישים בעוצמת הבאס ובשרניות הסאונד . מאוד מאוד אהבתי אותם . אחרי הסרטון שמתי להם מידים וטווטרים חדשים . מאיזה רמקולים מדפיים שמצאתי . את הוופרים המקורי השארתי . הקרוס אובר נשאר כמו שהוא . עכשיו הם מנגנים בסדר . אבל קשה לא לשים לב שהבאס נהיה חלש באיזה 50 אחוז פחות יותר . ואני לא מצליח להבין למה . חשבתי לעצמי בלאו הכי הקרוס שלהם נראה על הפנים . אז אבנה להם קרוס חדש וזהו . אני אשמח לקבל מימכם המלצה לסכימה של קרוס 3 WAY פשוט זול יעיל ונציל . הייתי רוצה שתדרי החיתוך יהיו 800 5000 תודה סופ"ש טוב
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום... קיבלתי לא מזמן מחשב מהעבודה של אבא שלי...משהו ממש גרוע....WIN 98....ישן ביותר ....בלי כרטיס מסך בכלל..ולא ניראה לי שהוא תומך גם בכרטיסמסך.....בקיצור...אפשר לקרוא לזה מארז שכושה רעש יותר ממחשב... .והוא עומד מתחת לשולחן...ליד המחשב שאני משתמש בו...וניראה כלכך מסכן ודורש איזה שיפוץ.... אז החלטתי להתנסות עליו עם מודינג.... רציתי אולי שתעזרו לי עם רעיונות....אני וחבר שלי החלטנו לקחת את זה כפרויקט...ולא יודעים ממה להתחיל אפילו....חשבתי אולי לבנות מארז לבד....אבל אני לא יודע כלום על סידור החלקים בפנימיים של המחשב....וכמה מאוררים צריכים להוציא ולהכינס אוויר... בקיצור הינה כמה תמונות http://img261.imageshack.us/my.php?image=71287883gn5.jpg http://img261.imageshack.us/my.ph…
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום ובכלל במודינג יש לי מספר שאלות : 1) איזה מסך לקנות? 2) מאיפה ? 3) איך לחבר את המסך ראיתי מדריכים והם לא אומרים לי כלום? 4) מה עוד צריך חוץ ממסך?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מנתניה רציתי לדעת איפה אפשר לקנות לדים מתגים מולקסים וכל מיני דברים כאלה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מהו השם המקצועי של החיבור של האוזרניות (זה שמתחבר לכרטיס קול במחשב).. *אופציונלי - סכימה שמראה את החיבורים שלו...? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
טוב אני עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184 והכל הלך חלק הלדים עובדים ע"י שימוש במקור כוח חיצוני (בטריות למשל) וגם אם זה מחובר למחשב ואני עושה ריסטרט כל הלדים נדלקים למשך שנייה או שתיים (אני משער שהמחשב בודק או משהו את היציאה) אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד דרך וינאמפ! השתמשתי בתוכנה הזאת userport (יש לי XP) אבל זה משום מה עדיין לא עובד יש למישהו רעיון כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעגל של המקלט אינפרא אדום ואני רוצה לעשות שכל פעם שאני ילחץ בשלט ידלק במקלט לד. האם זה אפשרי ואם כן כיצד? מצ"ב המעגל. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
המארז שלי (לוג'יק קונספט) מועמד לזריקה, תמונות תוכלו למצוא בחתימה יש לו כבר חלון, והפאנל שלו מתפורר ועומד למות אני צריך עצות והצעות למודינג, כל מה שעולה לכם בראש צביעה של המארז אני לא רוצה כי אני אוהב את הגוון הכסוף הזה חלון כבר יש לי בצד, ולדעתי החלון מספיק גדול ככה שאין צורך להגדיל אותו חשבתי על חלון בגג, נשמע נחמד מאוד, ולעשות מאורר בחלון שיהיה בגג ובנוסף מאורר בחלון שקיים בדלת (יש לי כבר מאורר בגג אבל הוא יפול לטובת החלון, ובחלון בדלת היה לי מאורר אבל החלפתי פרספקט לאחר שהתפוצץ) בקיצור אני מקווה לשמוע פה כמה שיותר הצעות, ובבקשה שלא יחזרו על עצמם עוד הצעות יתקבלו גם בקשר לפאנל, מה אפשר לעשות איתו (הצעות דרסטיות! כי הפאנל במצב אנוש..) אני יודע שקצת קשה לחשוב על דברים כא…
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון אני קצת עסוק במטרה לשפר את המראה של המחשב הישן שלי (Modding), אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש אז אני מתעלל קצת בישן. מפרט: (למרות שלא מתוכנן שינוי חומרתי כלשהו) CPU: Intel Pentium IIIE, 600 MHz 4.5 x 133 Motherboard: MSI MS-6199VA 2 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM System Memory 384 MB SDRAM Video Adapter: GeForce2 MX 100/200 64 MB Audio Adapter: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage Disk Drive WDC WD205AA 19 GB, IDE Optical Drive: ATAPI CD-ROM 50X CD-ROM Optical Drive: SONY CD-RW CRX220E1 52x/24x/52x CD-RW (איך אני מסתדר עם מחשב כזה אלוהים רק יודע (: ) בתכנון יש הרבה מטרות להשיג, אבל העיקריות מביניהם: 1. חיתוך חלון במארז, בצ…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בצד לוח של אינטל, די בסיסי לסוקט 775 העניין הוא כזה - המעבד (איזה פנטיום D, או CORE DUE, אני כבר לא זוכר), רותח. הוא מגיע בביוס לאיזור ה80 מעלות, וכל הלוח רותח יחד עם המעבד, בייחוד בגב הלוח מאחורי הסוקט. בבדיקה זריזה מצאתי 3 קבלים נפוחים על הלוח, עם ערכים של 820 מיקרו פארד, במתח של 6.3 V. היה לי בנמצא קבלים של 820 MF, אך במתח של 25 V. הקבלים הוחלפו. שאר הרכיבים נראים לעין תקינים, בעת החיבור - התקלה לא נפתרה. המעבד עדיין רותח (ועוד עם גוף קירור מוגדל יחסית). המוספטים / VRM שעל הלוח באזור המעבד, רותחים גם הם. אשמח לשמוע עוד הצעות לפתרון הבעיה, לפני שהלוח הולך לפח.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני בבעייה רצינית! הזמנתי מאוורר לדים + קטודה, עכשיו הם אמורות להגיע ביום שני או ראשון והיום פתחתי את המחשב וגיליתי שאין לי מולקסים פנויים, הכל תפוס!!! אז תקשיבו, נראה לי שיש לי תקוע באיזה שהוא מקום ספק ישן עם מולקסים, מה אתם אומרים, אני ייקח שני מולקסים מהישן וישים במחשב (בעזרה הלחמה ואז בידוד בעזרת איזולרבנד ואז סליבינג? זה לא יעשה לי בלגן? זה מומלץ? יש לי בעייה שיש לי ספק ג'נרי, אז עד שאני אביא את החדש אני אעשה זאת? עוד משהו, עם ההזמנה אני רוצה לעשות חיתוך של חלון, הנה הדלת של המארז שלי: עכשיו אני רוצה לחתוך את החלק הבא: יש לי דרמל של וולף שבעזרתו אני רוצה לחתוך את הצורה הזאת, יש לך טיפים? שימו לב שהצורה מוטבעת בתוך הדלת, ככה שאיו לי בעייה עם סימון.. יש לך …
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם...מחפש מקדחי כוס למתכת.. כל מה שמצאתי ברשתות הגדולות (ACE הוםסנטר וכו'..) הייה רק לחומרים רכים כמו פלסטיק.. אני מעוני לקדוח במארז... תודה!
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1208056 עריכה: (אם לא הכי מטורף)
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכת למישהו יש מושג כיצד הם מחברים? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39 הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם משהו יודע איפה ניתן לקנות צג LCD ציבעוני (שמתחבר סירילית או USB) ? האם משהו יודע איפה ניתן להשיג צג LCD פשוט (סיריאלי או USB) ?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב ככה, אני רוצה לבנות פאן באס של 12/7/0 אבל כל זה לא חשוב, בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה מחברי מולקס (גם זכר וגם נקבה) ופינים מתאימים, האם אפשר להכניס אותם פנימה עם פלייר או דרך אחרת שלא צורכת קנייה של מכשיר מיוחד להכנסת הפינים? פשוט אני מעוניים לבנות פאן באס שנוח להוציא ולחבר ולהעביר ממארז למארז (כי אני אולי מעוניין למכור אותו לחבר שלי ולכן אני רוצה שהוא יתחבר דרך חיבור מולקס לספק,ולא עם הלחמה)
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקתודה עם כבל באורך מטר+-/כבל מאריך בשביל שאני אוכל לתלות אותה בחדר. המחיר לא רלוונטי אני רק רוצה לדעת אם קיים כזה דבר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה יש לי חלון במחארז וזה לא ממש אסתטי לראות את כל הכבלים השיוצאים מהספק שלא ממש מסודרים מה אני יכול לעשות בעניין ועוד שאלה כמה וולט יוצא מכניסות ה-usb כי מישהו אמר שיש לי usb שלא מחובר כלום ומה הוא יכול לעשות עם זה אז אמרו לו פונס ושייעשה את זה מנגד+לדים עכשיו השאלה מה הזרם שיוצא משם בשביל שיהיה אפשר לבחור את הנגד הנכון
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם אני יכול לבנות מיזה מפט' למעבד?? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות מארז HTPC למחשב נייד, עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר מאווררים חיצוניים שיוכלו לקרר אותו כי הוא גם ככה די מתחמם שאני שם אותו על השולחן .. שאלה שניה זה אם אני משאיר את המסך סגור המחשב מתחמם יותר? או שזה לא קשור (אם הייתי יכול הייתי מוריד את המסך לגמרי) דבר שלישי, יש אפשרות לעשות כפתור הדלקה חיצוני? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-