אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לעשות מצב שאני יכול לשלוט במאוורר ע"י פוטנציומטר. לפי החישובים שלי כניסה 12V ומתח התחלתי של פעולת המאוורר 3.5 וצריכת הזרם של המאוורר 0.12A יוצא לי (8.5/0.12) שאני צריך פוטנציומטר 70.833333OHM זה חישוב נכון..? אלעד..
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לבנות סאב? יענו חלקים, מגברים, מעבירי נמוכים, סלילים וכו'... אני צריך הוראות איך מגדירים הגדרות לסאב והאם מספרי הרכיבים משנים את ההגדרות של הסאב.. קיצר, מה הרכיבים, איך עושים הגדרות, והוראות, עם יש.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
פירקתי כמה לדים מאיזה טלפון ישן, היה גם LCD אבל הבקר היה מולחם על הלוח, אז ויתרתי עליו. לקחתי כמה לדים, בעקרון בשביל לעשות את המוד של המולקסים הזוהרים.. אבל איך אני יודע אם הוא של 5V? האם יש דרך לבדוק? נדב.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לאתר... שאלה ראשונה האם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין החוטים שמוצעים שם למחירה: http://www.lsdiodes.com/resistors/ והאם משהו פה יודע כמה זמן לוקח למשלוח להגיע לארץ?? ועוד שאלה, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ראשים/מחזיקים ללדים יפים בכל מיני צורות, צבעים וחומרים. תודה
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בפרוייקט המודינג הראשון שלי לקחתי מארז ג'נרי פשוט ועשיתי לו: חלון בגג בצורה של Crop Circle שמתי מאוורר 80 מ"מ תאורה כחולה חלון מרובע פשוט בצד עם תאורה כחולה 120 מ"מ וכדי "לנקות" את החור למאוורר עשיתי חיפושי מתכת עם טקסטורה... יצא ב"ז (המבין יבין) צבעתי את כל המארז בכחול אחיד חלק בניתי שני פאנלים קדמיים עם תאורות לכונני 5 אינץ (יש 2 פנויים) שיפרתי את זרימת האוויר ועשיתי סליבינג. המודינג הזה גמור יש לי בבית מארז ג'נרי נוסף שקניתי יש לי בבית פרספקס יש לי צבעי מקצועי חינם (חבר של אבא שלי) יש לי דרמל ובכלל יש לי כמעט הכל אבל אין לי רעיון ואני לא רוצה לעשות סתם מודינג אקראי כמו שעשיתי בנוכחי שלי יש למישהו רעיונות מקוריים ויפים למודינג? (וברי ביצוע)
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
-
שלום... קיבלתי לא מזמן מחשב מהעבודה של אבא שלי...משהו ממש גרוע....WIN 98....ישן ביותר ....בלי כרטיס מסך בכלל..ולא ניראה לי שהוא תומך גם בכרטיסמסך.....בקיצור...אפשר לקרוא לזה מארז שכושה רעש יותר ממחשב... .והוא עומד מתחת לשולחן...ליד המחשב שאני משתמש בו...וניראה כלכך מסכן ודורש איזה שיפוץ.... אז החלטתי להתנסות עליו עם מודינג.... רציתי אולי שתעזרו לי עם רעיונות....אני וחבר שלי החלטנו לקחת את זה כפרויקט...ולא יודעים ממה להתחיל אפילו....חשבתי אולי לבנות מארז לבד....אבל אני לא יודע כלום על סידור החלקים בפנימיים של המחשב....וכמה מאוררים צריכים להוציא ולהכינס אוויר... בקיצור הינה כמה תמונות http://img261.imageshack.us/my.php?image=71287883gn5.jpg http://img261.imageshack.us/my.ph…
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מישהוא מכיר כרטיס (לא כרטיס טלווזיה) שיש לו 2 חיבורים חיבור בננה קול וחיבור בננה וידיאו אני רוצה כרטיס כזה כדי לפות בטלוויזיה בתור מסל אבל גן לחבר ממיר לטלוויזיה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז HTPC למחשב נייד, עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר מאווררים חיצוניים שיוכלו לקרר אותו כי הוא גם ככה די מתחמם שאני שם אותו על השולחן .. שאלה שניה זה אם אני משאיר את המסך סגור המחשב מתחמם יותר? או שזה לא קשור (אם הייתי יכול הייתי מוריד את המסך לגמרי) דבר שלישי, יש אפשרות לעשות כפתור הדלקה חיצוני? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת G15 ואני רוצה להכין מוד למסך שלו... ובLCD STUDIO זה אפשרי עכשיו מצאתי תמונה של מישהו שיצר מוד למסך בתוכנה הזאת שזה בדיוק כמו שאני צריך.. ניסתי לחפש את מי שיצר ולא מצאתי. זה המוד: ניסתי ליצור לבד בתוכנה אבל לא הצלחתי בכלל. אשמח אם מישהו יוכל להכין את זה עבורי ואם מישהו יכול ללמד אותי איך לעבוד בתוכנה אני אשמח.. תודה, ושבת שלום! נ.ב: אני מקווה שכתבתי בפורום המתאים
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
החלפתי את המאוורר בספק ורציתי לדעת עם זה יכול לעשות בעיות?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעוניין להמשיך את המודינג שלי ומתוכנן לחלק עליון משהו כזה: מקדימה\מאחורה: -------- \ / __\ /__ כמובן שזה סגור מקימה ומאחורה. למעלה וקדימה ואני כבר יעשה חורים וכל מה שאני צריך לבד. השאלה האם לעשות את זה מפח או פרספק.. ומהיכן אפשר להזמין דבר כזה (אזור פ"ת)... יש לכם רעיונות אחרים? למעלה יהיה בין השאר שני מאווררים 120 אז זה צריך להיות חזק.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום ובכלל במודינג יש לי מספר שאלות : 1) איזה מסך לקנות? 2) מאיפה ? 3) איך לחבר את המסך ראיתי מדריכים והם לא אומרים לי כלום? 4) מה עוד צריך חוץ ממסך?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
-
האם משהו יודע איפה ניתן לקנות צג LCD ציבעוני (שמתחבר סירילית או USB) ? האם משהו יודע איפה ניתן להשיג צג LCD פשוט (סיריאלי או USB) ?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב ככה, אני רוצה לבנות פאן באס של 12/7/0 אבל כל זה לא חשוב, בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה מחברי מולקס (גם זכר וגם נקבה) ופינים מתאימים, האם אפשר להכניס אותם פנימה עם פלייר או דרך אחרת שלא צורכת קנייה של מכשיר מיוחד להכנסת הפינים? פשוט אני מעוניים לבנות פאן באס שנוח להוציא ולחבר ולהעביר ממארז למארז (כי אני אולי מעוניין למכור אותו לחבר שלי ולכן אני רוצה שהוא יתחבר דרך חיבור מולקס לספק,ולא עם הלחמה)
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הדגם הוא TA350DC http://www.nidec.com/ta350dcm/ta350dcm.htm
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב והשקעתי בכל החלקים כולל קירור אני מודע לכך שהוא נמצא במקום שאין בו כל כך אוויר אני מעלה תמונות של הקירור ושל המיקום שלו למישהו יש רעיונות רכיבים וכו' לפתרונות קירור כמה שיותר זולים ומועילים לא להשתגע בגז,מים וכו' יש איזה מדריכים להוסיף עוד מאווררים בנוסף על המאוררים הקימים ואיך לעשות את זה? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעבור עם המחשב הוא ממש מרעיש אני לא יודע מה יהיה איתו בקיץ... http://img17.imageshack.us/gal.php?g=62438443.jpg
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני הולך לבנות מחשב שלם במארז יחסית קטן (גודל וידיאו או DVD לצורך העניין), הקטע שאני רוצה לשים ספק קטן, ולא ספק סטנדרטי, אז אחרי כמה חיפושים בגוגל, מצאתי משהו כזה: http://www.mini-box.com/PW60-DC-DC-power-supply?sc=8&category=13 הבעיה שהם לא שולחים לישראל, אז אם יש מישהו שיכול לעזור למצוא ספקים קטנים כאלה, או לחילופין, למצוא ספק סטנדרטי יותר קטן ממה ששמים במחשב רגיל - אני יודע שיש גדלים יותר קטנים פשוט לא מצאתי. בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעגל של המקלט אינפרא אדום ואני רוצה לעשות שכל פעם שאני ילחץ בשלט ידלק במקלט לד. האם זה אפשרי ואם כן כיצד? מצ"ב המעגל. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כרגע יש לי במארז מתגים רגילים, אני רוצה פשוט מאוד בתהליך המודינג על המארז שלי לשים לו "פוטנציומטר" - עכשיו שלא תתחילו לרדת עליי מכיון שאני לא יודע אם "תקעתי" את המילה הנכונה, שהלכתי לחנות אלקטרוניקה היא אמרה לי במילים האלה: "לא חמודי, פוטנציומטר צריך לדעת מה ה OHM שלו - זה לא יכול לשמש אותך לשינוי המתח של המאורר זה לא זה" - עכשיו אני רוצה ללכת שוב ביום ראשון ולבקש את החלק שאני באמת צריך... השאלה שלי, מה אני אומר לה? נגד משתנה? קבל משתנה? תודה רבה לכל מי שעונה מי שיעזור לי אני מבטיח לעדכן באותו היום מה עשיתי עם אותו חלק זה יהיה יפה אני מבטיח
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי עכבגר שהכבל שלו נהרס אבל יש לי עכבר אחר,אני יכול לתקן את זה אבל חשבתי שאם יש איזשהו רובוט או משהו יצירתי יותר שניתן לבנות בעזרת החיישנים במעגל וכ"ו..
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
http://elad.my-php.net/moding/index.html זה הלדים החלשים נוו מה אתם אומרים יש עתיד
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-