עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by thedag,

האם הפריטים באתר, זה האתר מוכר או שאנשים מוכרים?? כאילו כמו ebay? וגם יש שם נגיד אייפוד טאצ' ב100 ומשהו דולר זה הגיוני? האתר אמין?? איך אפשר לשלם על מוצר? דרך paypal??

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by _DucK_,

סך הכל LDR ששולח בסיריאל מידע לפרוססינג.. הפרוססניג מצייר נקודה מ0 עד 200 (הגובה של החלון)

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  3. המארז שלי (לוג'יק קונספט) מועמד לזריקה, תמונות תוכלו למצוא בחתימה יש לו כבר חלון, והפאנל שלו מתפורר ועומד למות אני צריך עצות והצעות למודינג, כל מה שעולה לכם בראש צביעה של המארז אני לא רוצה כי אני אוהב את הגוון הכסוף הזה חלון כבר יש לי בצד, ולדעתי החלון מספיק גדול ככה שאין צורך להגדיל אותו חשבתי על חלון בגג, נשמע נחמד מאוד, ולעשות מאורר בחלון שיהיה בגג ובנוסף מאורר בחלון שקיים בדלת (יש לי כבר מאורר בגג אבל הוא יפול לטובת החלון, ובחלון בדלת היה לי מאורר אבל החלפתי פרספקט לאחר שהתפוצץ) בקיצור אני מקווה לשמוע פה כמה שיותר הצעות, ובבקשה שלא יחזרו על עצמם עוד הצעות יתקבלו גם בקשר לפאנל, מה אפשר לעשות איתו (הצעות דרסטיות! כי הפאנל במצב אנוש..) אני יודע שקצת קשה לחשוב על דברים כא…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  4. שלום לכולם! בזמן האחרון אני קצת עסוק במטרה לשפר את המראה של המחשב הישן שלי (Modding), אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש אז אני מתעלל קצת בישן. מפרט: (למרות שלא מתוכנן שינוי חומרתי כלשהו) CPU: Intel Pentium IIIE, 600 MHz 4.5 x 133 Motherboard: MSI MS-6199VA 2 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM System Memory 384 MB SDRAM Video Adapter: GeForce2 MX 100/200 64 MB Audio Adapter: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage Disk Drive WDC WD205AA 19 GB, IDE Optical Drive: ATAPI CD-ROM 50X CD-ROM Optical Drive: SONY CD-RW CRX220E1 52x/24x/52x CD-RW (איך אני מסתדר עם מחשב כזה אלוהים רק יודע (: ) בתכנון יש הרבה מטרות להשיג, אבל העיקריות מביניהם: 1. חיתוך חלון במארז, בצ…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by sollito,

כמו שראיתם( או שלא ראיתם זה לא ממש משנה ) כיסיתי את הפאנל הקדמי של המחשב עם איפוקסי, התחלתי לשייף אותו וירדה ממנו השכבה העליונה והוא לא מסכים לרדת עוד בגובה אני צריך להמשיך לשייף עד שאני יצליח להחליק את כל החורים (מין הסתם...) וכלום לא קורה הלכתי היום לקנות נייר שיוף קניתי 24 וזה גם בקושי מזיז לו הדבר היחיד שמזיז לו זה הדרמל אבל אי אפשר להגיע איתו לתוצאה שאני רוצה יש פה אולי מישהו שמכיר דרך טובה לשייף שפכטל איפוקסי אולי לרכך אותו איך שהו או משהו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by gor84,

שלום לכולם...מחפש מקדחי כוס למתכת.. כל מה שמצאתי ברשתות הגדולות (ACE הוםסנטר וכו'..) הייה רק לחומרים רכים כמו פלסטיק.. אני מעוני לקדוח במארז... תודה!

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  7. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה עשיתי כמה שינויים.שיפורים במארז שלי ורציתי להוסיף על הדרך כמה לדים, נכנסתי למדריך שבאתר - "תאורת מארז על ידי לדים - המדריך המלא", אבל למרבה הפלא התמונות לא עולות לכן לא הבנתי כלום. האם מישהו יודע איפה יש מדריך כזה שעובד ? או אם המנהלים יכולים לתקן את התמונות זה יכול לעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by ytoledano,

שלום. אני רוצה לבנות משהו שיוציא החוצה כמות אחידה וידועה של אנרגיה בצורת חום, כלומר מדמה ליבה. אין לי כזה ידע באלקטרוניקה אבל זה לא נראה לי משהו כל כך מסובך. חשבתי משהו שיעבוד כמו זה: http://www.overclockers.com/tips263/index02.asp הייתי רוצה לדעת איזה רכיבים אני צריך לקנות ואם זה בכלל בר ביצוע. עריכה: אנשים, זה לא כזה קשה, אני כולה רוצה לעשות תנור שיוציא מספר קבוע של וואטים.

9. שלום תשמעו היום התחברנו לטלפונים של HOT אבל נשארנו עדין עם בזק. עכשיו מה שקוראה בזק משמש לשיחות נכנסות וHOT ליוצאות. שזה יצר מצב שיש לי שני טלפונים בחדר (בגלל שהחיבור לקיר מקום לא נוח) עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לבנות מעריך שבעזרתו אני יכול פשוט עם ברת מתג או משהו כזה(או אפילו לנתק את הכב מאחד ולעבור לשני) ובצורה כזאת אני עובר בין הקייו של HOT לקיו של בזק. אם יש כזה דבר תגידו לי אני מעדיף לקנות. אם אין וזה אפשרי, תוכלו להסבר בכללי אך לבנות? מקווה שזה קשור לפה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  10. כותרת מצאתי את זה: http://www.coolaler.com/forum/showthread.php?t=123334 אבל זה בשפה זרה,וראיתי שם שלא סתם חיברו את החוט הצהוב ממקום למקום אלא לעוד מכשיר, הייתי שמח לדעת מה זה. תודה רבה לכולם!

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  11. יש לי מארז ישן שאין לי חיבורי אודיו מקדימה ואני רוצה לעשות חיבור לאוזניות. יש לי מין דבר כזה כמו בתמונה : http://www.gigabyte.us/FileList/Accessory/mb_accessory_spdif_33.jpg רק שלי בנוסף לחיבורים האופטיים יש גם חיבורים של 6 ערוצים (שניים קדימה, שניים אחורה, סנטר וסאב) החיבורים בלוח אם הולכים ככה (אין לי תמונה) של כוככבית זה פין. (מצורפת גם תמונה) ***** *** * יש שם פין חסר כמו שאתם רואים. השאלה שלי איזה פינים אני צריך כדי להכין יציאה לאוזניות? כאמור יש לי את החיבורים, אני רק צריך לדעת איזה פינים לחבר. ויש לי גם חיבור בלוח אם של הS/PDIF אבל הוא לא חשוב לי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by ferrugem,

מה אני צריך בשביל לבנות סאב? יענו חלקים, מגברים, מעבירי נמוכים, סלילים וכו'... אני צריך הוראות איך מגדירים הגדרות לסאב והאם מספרי הרכיבים משנים את ההגדרות של הסאב.. קיצר, מה הרכיבים, איך עושים הגדרות, והוראות, עם יש.. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  13. שלום אני מתכנן לעשות מודינן למגבר שלי - NEW CASE. המארז שלו היה עומד והוא היה יותר קטן בהרבה ממה שהוא עכשיו. הוא יבנה כולו מפרספקס (לא שקוף). שהאלה שלי היא כזו אם האני יעביר את השנאי המתח של המגבר למיקום כפי שמצויון בתמונה האם זה יכול לפגוע בתיפקוד חלקים אלקטרינים אחרים? זה סליל ונוצר בו שדה אולקטרו מגנטי ולכן אני חושש.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by hmjmvhcvh,

אני מעוניין לבנות מעגל שיפעל בצורה כזאת במצב שיש 11.30v שהוא ישנה נגד מסויים ל5ohm ובמצב שיש 13.50v הוא משנה ל30ohm בדרך אני צריך שהוא ישנה עוד פעם אחת (אם אפשר יותר זה מעולה) לפחות את אותו "נגד" לדוגמה ב12.50v הוא ישנה ל20ohm זה לא אמור להיות מעגל מסובך במיוחד פשוט יש לי בלאק אאוט בקטע של מעגלים בסגנון כזה תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  15. שאאאללום אני בקרוב אתחיל איזשהו פרוייקט מודינג קטן לאח שלי ורציתי כמה מעגלי לדים נחמדים ופשוטים כאלה , לא מסובכים . יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה .. הו, ואם אפשר ,שזה יהיה טיפה מהר,אני רוצה לקנות מחר את הרכיבים תודה רבה רבה מראש :]

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by nimrods,

האם אני יכול לבנות מיזה מפט' למעבד?? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

17. Started by FrozenLips,

היי אני מחפשת מסך OLED צבעוני קטן, בעדיפות מסך בגודל של 15X30mm~. היכן ניתן להשיג מסכים כאלה בכמויות קטנות? (בעדיפות עם controller הומני כלשהו ועדיף בכלל עם איזה אמצעי תקשורת סטנדרטי פחות או יותר ) תודה פרוזן

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  18. אז ככה אני בונה איזה גוף קירור מיוחד למחשב נייד משהו עם מאוררים של מעבדים חזק במיוחד אני צריך ספק של מחשב עכשיו יש לי פה מחשב ישן המתח להדלקת הספק עובד דרך הלוח אם זאת אומרת אם הספר לא מחובר ללוח אם מתג ההדלקה שלו לא פועל בכלל איך אני עוקף את זה ומוציא את הספק לגמריי מהמחשב ומפעיל אותו בכוחות עצמו שיספק לי את ה 12 VDC כמו שצריך ושאלה נוספת למאורר של מעבד יש 4 צהוב, שחור, ירוק כחול ויציאה של ספק יש גם 4 אדום 2 שחורים וצהוב שמתי לב שאם אני מחבר את המאורר ישירות ללוח אם הוא עובד יותר מהר מאשר אני מחבר אותו לספק אילו מגעים צריכים לינגוע אחד בשני בדיוק על מנת שהמאורר יעבוד ב 12 וולט?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by wrecker,

אני רוצה לבנות מארז HTPC למחשב נייד, עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר מאווררים חיצוניים שיוכלו לקרר אותו כי הוא גם ככה די מתחמם שאני שם אותו על השולחן .. שאלה שניה זה אם אני משאיר את המסך סגור המחשב מתחמם יותר? או שזה לא קשור (אם הייתי יכול הייתי מוריד את המסך לגמרי) דבר שלישי, יש אפשרות לעשות כפתור הדלקה חיצוני? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  20. Started by House M.D.,

קודם כל אני אף פעם לא עשיתי שום מודינג למחשב אז תכבדו את זה בבקשה ותסבירו לי כמו למתחיל. במארז שלי , היה פעם מקדימה לוח כזה שעליו מורכות 2 יציאות אודיו ושני כניסות USB , הלוח הזה נשרף והוצאתי אותו בגלל אי שימוש . עכשיו במקום שבו היה את הלוח יש שני חורים קטנים וחור אחד מרובע גדול שהיה של ה USB , אותו כיסיתי בסלוטייפ שחור ככה שלא יבלוט אבל בחורים הקטנים רציתי לשים שני לדים. יש לי חבילה של 20 לדים כתומים פשוטים. חיברתי את הלדים והדבקתי עם דבק מגע מאחורה, והם יציבים הבעיה שאני לא יודע לאיפה לחבר אותם. בספק עצמו, בחיבורי ה מולקס יש 5V לפי מה שידוע לי שזה לא מתאים ללדים. איפה לחבר אותם? בלוח אם אי אפשר כי הלדים של הדיסק קשיח וההפעלה מחוברים שם

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, יש לי מקלדת G15 ואני רוצה להכין מוד למסך שלו... ובLCD STUDIO זה אפשרי עכשיו מצאתי תמונה של מישהו שיצר מוד למסך בתוכנה הזאת שזה בדיוק כמו שאני צריך.. ניסתי לחפש את מי שיצר ולא מצאתי. זה המוד: ניסתי ליצור לבד בתוכנה אבל לא הצלחתי בכלל. אשמח אם מישהו יוכל להכין את זה עבורי ואם מישהו יכול ללמד אותי איך לעבוד בתוכנה אני אשמח.. תודה, ושבת שלום! נ.ב: אני מקווה שכתבתי בפורום המתאים

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  22. מישהו בבקשה יכול להגיד לי מהו השם המקצועי של החיבור של האוזרניות (זה שמתחבר לכרטיס קול במחשב).. *אופציונלי - סכימה שמראה את החיבורים שלו...? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by Nitro,

פירקתי כמה לדים מאיזה טלפון ישן, היה גם LCD אבל הבקר היה מולחם על הלוח, אז ויתרתי עליו. לקחתי כמה לדים, בעקרון בשביל לעשות את המוד של המולקסים הזוהרים.. אבל איך אני יודע אם הוא של 5V? האם יש דרך לבדוק? נדב.

24. שאלה ראשונה: באיזה גדלים מגיעים מסכי LCD? שאלה שנייה: כמה בערך עולה כל גודל? שאלה שלישית: מה צריך בשביל לחבר מסך LCD למחשב?תוכנה?צ'יפ?קבלים?כבלים? שאלה רביעית: יש לכם אולי שרטוט לאיך לחבר? שאלה חמישית: בתור אחד חסר בסיס בנושא אני אוכל להסתדר?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by infer73,

טוב אני עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184 והכל הלך חלק הלדים עובדים ע"י שימוש במקור כוח חיצוני (בטריות למשל) וגם אם זה מחובר למחשב ואני עושה ריסטרט כל הלדים נדלקים למשך שנייה או שתיים (אני משער שהמחשב בודק או משהו את היציאה) אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד דרך וינאמפ! השתמשתי בתוכנה הזאת userport (יש לי XP) אבל זה משום מה עדיין לא עובד יש למישהו רעיון כלשהו?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים