אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש המלצה למסור אנכי במחיר עד 500 ש"ח. חשוב לי שתהיה אפשרות לחיתוןך ב 45 מעלות וחיבור לשואב אבק. רציתי לדעת אם אתם מכירים חנות כלי עבודה מומלצת עם מחירים טובים ( לא הום סנטר). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המדריך לארדואינו פה באתר וראיתי שמתכנתים לארדואינו עם C++ ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתכנת עם #C
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשרף לי פיוז של 12 אמפר ואין לי פיוז כזה להחלפה מה שכן יש לי 6 פיוזים של 2 אמפר חשבתי לחבר את הפיוזים בטור כדי לקבל בסופו של דבר פיוז של 120V 12Am אפשרי? האם והדבר אפשרי אז החיבור של הפיוזים אכן צריך להיות בטור כמו שאני חושב או שאני טועה וזה צריך להיות מחובר במקביל תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש כרטיס PCI הכולל בתוכו אפשרות להרחבה ע"י WIREUP מצורף קישור לכרטיס/ים שמצאתי הדומים לתיאור המבוקש, מטרת הכרטיס: ביצוע פקודות קלט/ פלט, נתוני הקלט הינם נתונים דיגיטלים שעברו המרה מאנלוגי לדיגיטלי של 8 ביט, מעבר הנתונים לכרטיס, מהכרטיס נכנס כל הDATA למחשב, במחשב לוקחים את כל המידע ומציגים אותו בגרף אונליין, ובערך מסויים שנקלט בקלט המחשב ישלח אות בקרה לכרטיס ודרך הכרטיס הלאה לפרויקט (ממסר-> מנחת וכד'...) http://www.pci-tools.com/english/prototyp/pci_development_board.html http://www.pci-tools.com/english/prototyp/pcie_eval_board.html אלה הכרטיסים המדוברים, שוב, במידה ויש משהו אחר להציע שמתאים לתיאור שמתואר אשמח לשמוע... לדעתי הכרטיסים המוצאים כאן הם מסו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מבצע פרויקט גמר לתואר בהנדסת מכונות על שליטה באמצעות myoelectric sensor בפרוטזת כף יד, אני מעוניין לבצע זאת עם לוח ארדואינו, אילו דברים אצטרך ללמוד, האם מישהו יכול להמליץ על ספרים מתאימים? אילו רכיבים לדעתכם אצטרך?. את כל הנושא המכני סגרתי מה שנשאר זה התוכנה והחומרה שיש לי בעניין רק מושגים בסיסיים. אודה על כל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת באיזה פוטנציומטר להשתמש כדי לשלוט על עוצמת המוזיקה כמובן שלסטריאו אני ישתמש בפוטנציומטר כפול וגם אני ראיתי פעם באתר שמישהו נתן מדריך לבנית לדים שמהבהבים לפי יציאת 3.5 מ"מ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבי כף יד ואני מעוניין לעשות איתם משהו למחשב (המחשבים דיי ישנים 2002) והם עובדים וכמובן טאץ. השאלה שלי העם אני יכול לעשות מין מוד למסך שהוא יראה לי נתונים של המחשב וכו? יום טוב ותודה, דניס.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס WIFI ממחשב נייד, יש לו חיבור לאנטנה אחת, ומקום הלחמה ריק לעוד אנטנה, אם אני אלחים קונקטור במקום הריק, אני יוכל לחבר לשם אנטנה נוספת? אני לא רואה על הכרטיס שחסר עוד רכיבים... מצורף תמונות http://i1265.photobucket.com/albums/jj514/yakir1834/public%20share/2013-07-03155135_zps84bc5c09.jpg http://i1265.photobucket.com/albums/jj514/yakir1834/public%20share/2013-07-03155147_zps41c8189b.jpg
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
д813 : 12V,280mW д814д: 12v,340mW אני צריך את השמות של המקבילים שלהם בדיודות שחורות(של היום) שניהם דיודות סטביליטרוניות (Stabilitron diodes),אם זה עוזר במשהו. בבקשה,כמה שיותר מהר (:
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש כבלים מאריכים 4 ו- 20 פינים של ספק כוח ללוח האם. מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהוא יכול לתת לי לינק לחיבור מסך hd44780u ליציאת com
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מתי לד נדלק הכי טוב? זה תלוי במתח עליו או בזרם שהוא מקבל? מתי לד נדלק יפה? (נגיד לד אדום רגיל) כשיש עליו מתח של X וולט או זרם של X אמפרים. למשל: לד מחובר לנגד בטור לספק של 5V. אני צריך לדאוג שעל הלד יפול מתח של X וולטים או שהזרם במעגל יהיה X מיליאמפרים?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לבנות משדר IR שמתחבר לLPT וישלוט על המכשיריים החשמליים אצלי בחדר. בניתי לפני כמה זמן מקלט, אבל אני לא משתמש בו, ולכן רציתי להפוך אותו למשדר. אבל איך עושים דבר כזה? האם משדר הוא גם מקלט? יש תוכנה שיכולה לעבוד עם משדרים או שצריך לתכנת אחת? מצורפת תמונה של המקלט שיש לי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. כן, אני יודע שהנושא נטחן, וגם עברתי על הרבה ת'רדים קודמים. בכל זאת אני רוצה להעלות שוב את הנושא. אני עומד בפני פרוייקט בניית מארז פרספקס, ואני צריך לחתוך בפרספקס (עובי 6 מ"מ) חורים בגדלים שונים וגם לחרוט חריטות רגילות, וגם עדינות (בעובי של מילימטר או פחות). בכל אופן, אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף, ומאחר שאני מתכנן לעבוד (בינתיים) אך ורק על פרספקס חשבתי לקנות את הוולף המדובר. לשאלות: איפה כדאי לקנות? האם אפשר לקנות לו אח"כ ראשים נוספים? ואיפה? יש מבחר גדול וזמין? איך הוא מבחינת איכות? והאם יוכל להתמודד בעתיד גם עם עבודות מתכת לא גדולות? בעלי ניסיון עם המכשיר - אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי השאלות וגם בכלליות. שאלה נוספת: האם ניתן לקנות את הדרמל המקורי במחיר זול (…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הכבלים חתוכים יש לי כבל של זכר בצד שאני יכול לחבר אותם אבל יש שם שני חוטים שחתוחים ובתוך בכבל זכר יש רק חוט אחד מה אני יכול לעשות??
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, בעיקרון התחלתי עכשיו לשפץ את המודינג הישן שלי (מודינג הרמקול) אממ תאמת יש לי את הרעיון הראשון עשיתי אבל את השני לא היה לי זמן: אוקי הרעין הראשון הוא לפרק עכבר ולקחת את החלק הקטן הזה מבפנים (הכל,כולל החוט),לחבר במקום שרוצים ולחבר את החוט למחשב וכאשר המחשב עולה גם הלד נדלק כי הוא בעצם מזוהה כעכבר חחח... אני ישים תמונות למי שרוצה.. אוקי הרעיון השני שלי הוא במקום לפרק עוד עכבר לקחת את ההאור ולפזר אותו ככה (כמו בתמונה): אממ מי שלא הבין את הקטע: שממים סלוטים בינהם מחברים במראות שמכנות את האור לעבר הסלוט השני כככה שהאור יהיה בכל הסלוטים ולא רק איפה ששמנו את הלד. הערות והארות יתקבלו בברכה. NiGhT-FiRe
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברצוני להזין לוח FPGA הזקוק לאספקה של 5VDC עם זרם של לפחות 750mA אך לא הרבה יותר מזה. ברשותי ספק הנותן מתח הניתן לשליטה בערכים 47-60VDC. מה תהיה הדרך הכי פשוטה לבצע את ההזנה של ה-FPGA בעזרת הספק? הספק ונצילות אינם קריטיים. אני מחפש פתרונות פשוטים יותר מפתרונות בסגנון הזה: http://www.ti.com/product/LM5010A-Q1 כיוון שהם מסבכים לי את המימוש. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני רוצה לבנות מכשיר פשוט שמסוגל לגלות איפה עובר זרם חשמלי בקיר ולא דווקה חשמל אפשר טלפון וכדומה אז רציתי אם אפשר שתתינו לי רעיונות איך לבנות את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חברים יקרים, ערב טוב! יש לי שאלה : במכונת התספורת שלי יש סוללת ניקל קדמיום שכנראה סיימה את חייה, ( לא מצליחה להיטען כלל) , יש לי העדפה אישית למכונה ובגלל זה אני לא מתעד להיפטר ממנה. לעצם שאלתי לא מצאתי אחד לאחד את אותה סוללה ( המכונה כבר לא צעירה ) מה שכן מצאתי זה את אותה סוללה ( מתח , הספק ) בניקל מטאל, אפשרי להחליף ? מכרים טכנאי טוב באזור חיפה ? המון תודה. רועי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהשעמום של שבועיים לפני הגיוס. החלטתי לנסות לצרוב כמה מיקרובקרים. לאחר שמשלוח הדוגמיות הגיע בניתי את הצורב שכמה חבר'ה בכיתה שלי השתמשו בו והסירטוט (בסירטוט לא מופיעים חלק מהדקי ההזנה אבל הוספתי אותם בלוח שלי): והינה התוצאה המוגמרת: ועכשיו לשאלה - בדקתי את כל החיווטים וכולם טובים ועדיין התוכנה KEIL לא מזהה את הצורב כשאני אומר לה להתחבר לצורב ... למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? .
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מערכת של 5 מסכי LCD קטנים 3.5-4 אינצ' שייתחברו למחשב כמו מסך כלומר שלכולם ביחד יתפקדו כמסך אחד. מצאתי את הממיר הזה שמצויין לי אני רק לא יודע איך לחבר אילו כמה מסכים שיעבדו ביחד. למישהו יש רעיון איך לממש את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי יודע מאיפה אני יכול למצוא תרשים חשמלי של הפעלת צרכנים מרחוק בעזרת הרכיב DTMF CM 8870 בשילוב פלאפון נייד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות שקעים לחדר, אבל אני לא רוצה סתם שקעים פשוטים... אני רוצה שקעים מעוצבים, כאלא שירדו מהתיקרה, שיהיו כוללים שקעים לUSB מראש, דברים יפים ופרקטיים. מישהו מכיר איזשהו אתר שמוכר כאלא? למישהו יש רעיון איך ליצור בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם הלד המובנה בפין מספר 13 צריך נגד או שהנגד כבר מובנה ? ואם צריך נגד אז איזה נגד ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-