אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות פס לדים כמו בלינק אבל אני צריך חתיכות קטנות יותר מאשר 5 מטר, בתמונה זה נראה כאילו זה מורכב מחתיכות קטנות יותר. האם ניתן לפצל את הפס לכמה פסים קטנים יותר (נאמר 5 פסים של מטר) עם הפרדה בינהם באמצעות חוט מאריך פשוט? ועוד שאלה קטנטנה, יש סיכוי למצוא משהו כזה במחיר קרוב (אפילו כפול נחשב סביר) בארץ? http://www.ebay.com/itm/3528-RGB-led-strip-light-5M-300SMD-led-stripe-24keys-SMD-IR-Remote-Controller-/251699545747?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a9a764693
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרעיון של טלפון במחשב צץ תוך כדי שאני משחק Battlefield 2 רציתי להתקשר לחבר ובאותו זמן להישאר במשחק ולדבר עם השחקנים אז זה מה שיצא שלבי ההכנה א. היה לי טלפון גלאקסי חתכתי אותו מבלי לגעת בכרטיס שבתוכו בדיוק בצורה שהייתי צריך ב. את השפורפות ניתקתי מהמכשיר ואת הכבל שלה שמורכב מ 4 חוטים 2 שייכים למיקרופון 2 שיכיים לרמקול ועשיתי להם פנל עם 2 כניסות + כפתור ניתוק והפעלה ג. בסוף קימבנתי אותו למארז וזהו דרך אגב האיכות של שיחה בטלפון פשוט אחלה [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת פירוט איפה הכניסות והיציאות (ולהתאים ביניהם, כמו כן רכיב זה שיך לעכבר ואני רוצה להפוך אותה להגה למשחק,מס' רכיב 330073-02C21.) או להביא לי אתר שיעשה את זה. :s05: אף אחד לא עונה!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
למי ש איודע, אני עובד כעת על פרויקט בשם קוד:fireball, אני מתכנן לצבוע את כל המארז בשחור: 1. איך מפרקים את הגג (מסודר שם עם ניטים)? 2. איך מפרקים את הפרונט (שלא יהיה בו שום דבר חשמלי או אלקטרוני לקראת הצביעה..)?? תודה לעוזרים, גמר חתימה טובה לכוווולם! אבי.
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק מסך של מחשב לחלקים, ולהשאיר רק את כיפת הזכוכית, כלומר לפרק גם את תותח האור. האם יש סכנה בפירוק המסך? האם אני צריך להזהר משוקים חשמליים או הגז שנמצא במסך עצמו?
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז רציתי להתחיל בפרוייקט לחלון לגג של המארז שלי. לכן כמובן הכנתי לעצמי את כל הפליירים, מברגים במזוודה שלי, כל החומרים מוכנים. יש לי פרספקס עם קידוח של מאוורר כבר מהמארז הקודם והכל מוכן ומזומן. מכיוון שהגג שלי מחובר בניטים למארז (מבאס) הרצתי חיפוש בפורומים על מנת לדעת איך להוציא ניטים, ומצאתי תשובה שאנשים רשומים לקדוח את הניטים החוצה ויש ניסיון של מישהו שקדח עם הדרמל באמצעות הראש קידוח שלו. לכן פרקתי את המארז והוצאתי ממנו את כל כל הרכיבים (כעת המחשב שלי מחובר על הריצפה, כי המארז למטה בכוונה לשיפוצים). לאחר שכל החלקים בחוץ הרכבתי את הראש קידוח על הדרמל. וניסתי לקדוח את הניטים, אך ללא הצלחה :'(. ככה ישבתי איזה חצי שעה על ניט אחד, מה לא עשיתי לו על מנת שיצ…
-
- 9 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
-
פירקתי את הידית והוצאתי איזה שבב משם עם 2 USB ,אודיו אחד ואוזניות אחד... איך אני יכול לנצל את זה ולהכניס את זה איכשהוא למחשב?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אוקיי מאוד משעמם לי ואני רוצה לעשות את הפרוייקט הראשון שלי אני לא ממש יודע מזה מחשב HTPC אבל לפי מה שהבנתי זה כמו DVD לא? קיצר פירקתי עכשיו מחשב ישן ויש לי כמה רדיוים ישנים כאלה ואני רוצה לעשות מזה מן DVD קיצר מה אני צריךך לעשות ?! איך אני יוכל בכלל לחבר את זה לטלוויזיה בכלל? איזה חלקים צריך? קיצר תעזרו לי פליזזז..
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי רעיון לפרוייקט שאני מעוניין לפתח דרך התקני BLUETOOTH באמצעות טרנסיברים מתקשרים PTP. יש למישהו מכם אולי מושג לאיזה רכיבי אלקטרוניקה שקשורים לטנרסיברים בתקן BLUETOOTH עליהם אני יכול לצרוב קוד שאותו אני אפתח לROM של הצ'יפ ואוכל להשתמש בהתקן למטרות הייעודיות לו? באמת השאלה רצינית ובנושא פיתוחי התקני BLUETOOTH אישיים. יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה, מעגלים, RF וכתיבת קוד. אשמח לכל עזרה בנושא. תודה, רן.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת מיקרו DVD פשוטה ונחמדה שיש לה רק בעיה אחת: חוסר בכניסה של מקור אודיו חיצוני. אני כל כך רוצה לחבר את המחשב למערכת הזו! האם ניתן לבנות באופן עצמאי כניסה כזאת? אני מוכן לקחת את הסיכון בבנייה עצמאית של "קומפוננטה" כזו. וגם אם זה יצא לא אסטטי. האם זה אפשרי טכנית? הערכה גסה כמה זה יכול לעלות? איפה ניתן לקבל הסבר כיצד לבצע זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי נקרע הפלאג שהתחבר לכבל דק כמו של אוזניות (במקרה הזה כבל שהולך לרמקול אבל זה לא משנה) אני לא יכול להחליף את הכבל ואני נתקל בבעיה מסויימת: יש בחוט שני זוגות של כבלים דקים כחול ואדום ברור שכל זוג זה צד אחד בסטריאו אני לא יודע מה הפלוס ( האדום?) ומה המינוס חוץ מזה אני יודע להלחים את זה בעדינות ולסדר\ תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי פלאפון Telit , הפלאפונים מהדור הקודם של חברת פלאפון - מה שאומר שאין לו סים. אז כך: זה פלאפון צדפה עם מסך קידמי ומסך אחורי - המסך האחורי עובד והמסך הקידמי עבד עד לא מזמן. כאשר הוא סגור ואטום באריזה שלו המסר נדלק ומראה לבן על כל המסך, כאילו רק התאורה פועלת אבל התצוגה מתה. כאשר אני פותח את הפנל החיצוני ומדליק את הפלאפון חצי צג עובד כמו שצריך וחצי השני מרצד (כמובן הפנימי - החיצוני עובד נהדר). מה שמאוד שימח אותי הוא שהצג משנה מסכים בהתאם לפעולות שעושים איתו (עוברים לתפריט, ליומן וכו'). לא היה לי מספיק זמן לפרק אותו לעומק, אבל ההתרשמות הראשונה שלי הוא שיש בעית מגע. שני הצגים מחוברים על פרינט גמיש שמחובר ללוח מקשים דרך פרינט גמיש מאוד קטן ודק. בנוסף יש סדק בפנל א…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בשיטוטי בסייבר(איך אני נשמע כמו סבא ככה LOL...)מצאתי ת'מודר המוזר הבא:http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=13661&ttitle=%F1%E9%EE%F0%E8%F7:_%F0%E5%F8%E8%E5%EF_%EE%E7%E9%F6%E4_%F7%F1%E5%EE%E4_{%E2%E9%F8%F1%E4_8.5_*%E7%E3%F9%E4_%E1%E9%E5%FA%F8*}_/_Symantec:_Norton_Partition_Magic_8.5&archive= לא כל כך אהבתי את דרך הפעולה שלו,זה די ערבי הקטע עם המתג. חשבתי שבמקום אמצא ת'יוצורון שאחראי לכך שהכונן יודע שיש דיסקט בפנים ואעשה קשר בינו לבין המתג של המארז,מישהו עלה כאן פעם עם רעיון דומה רק עם כרטיסים ושטויות... אני די מתקשה למצוא אותו אבל...חוץ מזה שאני לא בבטוח במאת האחוזים שזה בר עשייה. בגלל זה אני פונה לכאן כ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא אולי יודע עם קיים בטבע פלורסנט או קטודה משהוא בסיגנון בגודל : עובי 1 עד 2 מילמיטר ואורך של לא יותר מ 10 סנטימטר ? אני צריך מנורה שכזות בשביל דיסק נייד שאני בונה ... תודה מראש . אור
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יוכל להשיג פלטה כמו שיש לכרטיסי מסך שעליה בנוים כל השבבים.. פלטה נקייה כזאת בלי שבבים... אני רוצה לשים עליה מאוורר אולי של 120 ממ רגיל או 80 כדי לקרר אותה מתחת לכרטיס מסך כשאני יקנה אותו...
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאורר סטאר והמנורה "מגמגמת", אמרו לי לקנות פלטת לד חדשה. אצל היבואן זה עולה 100 ש"ח. השאלה האם יש כזה שאפשר לקנות יותר זול בחנות או באליאקפרס? האם מישהו החליף כזה בעבר? מצאתי מנורה לד באליאקםרס היא מתאימה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ובעניין המודניג והפורום הזה ממש פצצה! החלטתי להשתמש בדמדריך לעשות דלת במארז ואיפה לעזזל אפשר לקנות את פלטת הפרספקס תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פליקר- מי שלא יודע זה הדבר המהבהב הלבן של המועדונים, עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול לגרום לזה להבהב לפי קצב השיר או רק בעליות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג לוח פלסטיק רך שאפשר לגלף אותו ומישהו יכול להסביר לי מה זה בונדו בידיוק?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום..רציתי לדעת עם אתם מכירם מקום שאני יכול לקנות בו פלסטיק שקוף לפי המידות שליי..ועם כן מה המחירים של זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! הרבה זמן לא פרסמתי כאן יומני פרוייקטים. אני כרגע רוצה להתחיל לעבוד על פרוייקט של מארז חיצוני למס' הארד-דיסקים במקביל. השאלה שלי היא - האם קיימים בשוק הישראלי פלקסיגלסים בצבעים נוספים,פרט לשקוף? הרצויים בשבילי הם כחול-ים ושחור. אם כן,האם מישהו יכול לרמוז לי איפה אני יכול לקנות כאלו באזור תל אביב? תודה רבה מראש. מירון
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש את התוכנה ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245603.10 איך באמת שולטים על פורטים? לא רק של המדפסת אלא גם על יציאות של 9PIN. מישהו פה יודע איך משלבים את זה בשפת תכנות? לא כל כך הבנתי איך התוכנה עובדת. תודה מראש. דני
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי יש לי מנוע DC ומצפן (LED435GT) ואני רוצה לרשום לו תוכנה שתגרום לגלגלים להסתובב 90 בעזרת המצפן כדי שיהיה ממש מדויק אפשר עזרה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט את המארז הנ"ל אני חדש די בתחום אני כעקרון רוצה פנל שיראה לי את הטמפ` של המחשב/מעבד אם יש עוד נתונים אני אשמח חשבתי לשים את הפנל במקום הfloppy. התקציב שלי הוא עד 100-50 ש"ח האם יש כאלה פנלים או שהם יותר יקרים, או שכבר עדיף לקנות מארז עם הפנל שבא ביחד אם המארז. תודה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-