עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by wiz,

מה דעתכם על חור בחלון? איך לדעתכם? זה מוסיף? יפה? או שכדאי לשים אחד למעלה? פשוט היופי של חלון שהוא מראה הכל.. ואם אני תוקע איזה מאורר 120 מ"מ זה קצת הורס את האפקט, לא? מה אתם חושבים? יש לכם אולי תמונה של חלון עם מאורר 120 מ"מ? שאני יכול לראות איך זה נראה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by aviram20,

היום הגיע אליי המסך שאני מחכה לו כבר הרבה זמן והידע שלי בחיבור מסכים ממש דל אז מאוד אשמח לעזרה בנוגע לחחיבור שלו זה המסך כפי שהגיע אליי http://img301.imageshack.us/my.php?image=0831080651kg9.jpg ואלה הן היציאות שיש לי בכרטיס מסך http://img301.imageshack.us/my.php?image=0827080644jm6.jpg וזה האתר שבו מראים בדיוק איך ניראה המסך וכאלה .. http://www.bit-tech.net/modding/2004/07/07/psone_lcd/2 איזה כבל אני אמור לקנות ולאן אני צריךל לחבר אותו ? חשוב לציין שבתאר שהזכרתי מראים איך לחבר את המסך אבל עם יציאת VGA אני לא יכול לחבר אותו עם היציאה הזאת כי היא תפוסה כבר למסך מחשב שלי שאלה נוספת אם נגיד אני לא יכול לחבר אותו ככה ואני צריך לעשות אותו ליציאת VGA יש סכוי שיש איזה שנאי קטן ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by xgamer,

שלום רב, אני צריך למתג צרכן הפועל על 220 V, הצרכן לא עובר כנראה את ה 400 W, (מנורת פלורסט גדולה). עניין המיתוג יהיה בעזרת מתח של 5V. נתקלתי במספר גדול של סוגי ממסרים, SSR, TRIAC, וממה שמצאתי באריהב, אני מתבלבל קצת. אשמח לקצת הסבר, והאם כשקונים TRIAC צריך להרכיב סביבו מעגל? ראיתי שהוסיפו דיודות וקבלים באחד הסרטוטים. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני דיי חדש בקטע של המודינג אני עכשיו עושה חלון ככה משעמום ואני מעוניין לדעת מה העובי המומלץ לחלון כזה ומה המחיר הממוצע למטר מרובע ואם אתם מכירים מקומות לקנות באיזור נתניה ועוד שאלה אם אני כבר כותב לכם תיראו אני חתכתי את הדלת של המארז בצורה יפה והכל עם הדרמל WOLF שלי היה בסדר עבר חלק עכשיו כמו שזה בטח ברור הקצוות משוננים מאוד מה הדרך המומלצת לחליק אותם שיהיה ויראה יותר מקצועי כמובן שבסוף אני צובע את המארז מחדש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by Ori The Man,

אני רוצה לעשות כזה דבר: לפעמים יש חושך וזה מעצבן כי אל רואים תמיקלדת אז אני רוצה להכניס לדים לתוך המיקלדת וכאשר יהייה חשוך האורות ידלקו אני יודע שצריך חיישן אור לדים חוטי חשמל אבל מה עוד?? אין לי ניסיון באלקטרוניקה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. רציתי לשאול מה בד"כ הבעייה של מסכי LCD (במקרה שלי LG FLATRON WIDE 19 ) שלא נדלקים, אפילו לא האור הירוק של הPOWER.. ברור לי שכנראה משהו נשרף, האם זה מקרה אבוד או שפשוט יש שם איזה פיוז POWER כלשהו שצריך להחליף ואז כן שווה לתת אותו שבוע למעבדה ? אני שואל כאן כי פה יש יותר מקצוענים מהרמאים סגנון אמנון לוי שומר מסך שיש בשוק... שיגידו לי שאפשר לתקן ואז אחרי שבוע יגידו מצטערים-אי אפשר וזה סתם יעצבן תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by itaysk,

מצטער אם אני מנגס על ה IR Reciver אבל קניתי היום חלקים.. ואי אפשר להכנס למדריך של heatseekerz..מישהויודע איפה אפשר למצוא אותו? עוד שאלה מה ההבדל בין המדריך ניגיד שלהם לבין המדריך של Winlyrc? הם טיפה שונים.. כנראה שאני יבנה לפי WinLyrc כי אני לא מוצא את שלהם. אז אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו .. תודה ד"א אני מצלם הכל

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  8. נכון יש את החיבורים בצד ימין (שזה של המסך..) ויש בצד שמאל , אז מה הם(הכבל של המדפסת יענו)?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  9. הנה איך שזה היה (התמונה היא עם הדלת של המארז אבל עדיין אפשר לשים לב כמה בלאגן) והנה איך שזה עכשיו (קצת יותר מסודר) איך? אם למישהו יש הצעות לשיפור שיכתוב אגב הכבל שמונה פינים שגלגלתי למעלה מעל הספק הוא פשוט ארוך מדיי ועדיף שזה ככה מאשר שזה מטייל לי במארז השאלה שלי היא : יש לי מארז TT SOPRANO יש לו בדלת כמו שאתם רואים מאוורר 8 סנטימטר האם יש אפשרות לעשות חור כזה בדלת ולהוסיף עוד אחד של 8 או של 12 והאם זה ישפר משהו? אם כן יש איזהשהוא מדריך ? והאם הוספה של מאוורר בתוך המארז שיזרוק אוויר תשפר את הסירקולציה ואם כן איפה עדיף להשים אותו ?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  10. אני רוצה לעשות אפקט מראה יעני שלא יהיה לי המחשב בצבע כסף כמו מראה אלא אני רוצה אותו אדום ושיהיה לו אפקט של מראה כלומר שתהיה בו השתקפות אז אני מחפש מדריך מפורט שיהיה כמה שיותר ובעברית בבקשה וגם אם מישהו יכול לרשום את המצרכים המדויקים כלומר שלא יגיד לי ספרי זה ברור שיגיד אם צריך איזשהוא סוג מסוים וזהו תודה על התשומת לב ותודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  11. אני רוצה לחבר את המאוורר שהיה לי בספק הישן שלי למחשב הוצאתי את המאוורר ניתקתי אותו לחלוטין מהספק אבל ראיתי במדריך באתר שצריך לחבר אותו לחיבור של הפלופי. אני הרסתי את החיבור של הפלופי והחוטים בחוץ והחיבור התעקם ולא טוב האם יש דרך אחרת לחבר את המאוורר למחשב? אולי דרך חיבור המולקס? איך עוד אפשר? תודה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  12. שלום, אני חדש פה, ויש לי כמה שאלות: 1), אני חושב שקניתי זיוף, כי כתוב בצד "מייד אין צ'יינה" ולא "מייד איו איטלי" 2) אפשר לכתוב תוכנה דרך הסביבת פיתוח שהורדתי? 3) מצאתי רק מדריכים על תוכנות, אז אני רוצה לשלוט על לד (תוכנית ראשונה), אז לאיפה אני צריך לחבר את הלד? נניח פין 13 אבל לאיפה עוד? 4) יש למכירה קיטים של רק חיישנים ומנועים (טמפ', סרוו, גיירואים.....) תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, ברשותי 2 מאווררי 0.13A בגודל 120mm של חברת AC. ברצוני לבנות להם Fan Bus עם פוטנציומטר, כך שאוכל לשלוט, פיזית, על מהירותם. אילו רכיבים אצטרך? תודה רבה, אורן.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by com,

אהלן. בשעה טובה רכשתי אנטק 200 היום. הוא מגיע עם שני מאוררים (120 ו140) אבל אני חובב שקט מושבע - כרגע הם לא מחוברים בכלל. רק הספק והמאורר על המעבד מסתובבים. המארז עצמו מגיע עם שני מתגים - שבוררים את המאוררים - מצב אחד זה נמוך, מצב שני זה גבוה (מהירות של המאוררים) אני רוצה שליטה גם על ON OFF. לא אכפת לי לוותר על אופציית הגבוה, העיקר שתיהיה לי האפשרות לכבות את המאוררים. האם ניתן לעשות את זה מבלי להוסיף מתגים חדשים? שמתי שאני יבחר במהירות פעולה גבוהה בעצם זה לא יעביר מתח בכלל והמאורר יכובה? עריכה: עשיתי עכשיו בדק קטן - מכל מאורר יוצא חוט שמכיל שני גידים (שחור ואדום) והם מחוברים למתג הזה שפירקתי. לכל מתג יש ארבעה הדקים חיצוניים ולשנים מהם מחוברים השחור והאדום, השאר - לפחות מב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

של חברת קולר מאסטר תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. התכנון שלי הוא לבנות מפסק חיצוני שבערתו אני אוכל לאפס את הביוס מבלי לפתוח את המארז לשלוף את הקייג' של הדיסקים ואז רק לאפס מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Globalization,

בוקר אור, רציתי לשאול מאיפה ניתן להשיג קתודה או לדים למארז שלי? חיפשתי המון באילת (בעיר שלי), ולא מצאתי קתודות . יש מקום שאתם ממליצים לי להזמין ממנו? מקווה שזה המקום לשאלות הללו משום שלא מצאתי מקום אחר שמתאים. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש ברשותי מארז של ריידמקס מסוג 868 שכפי שידוע הוא מגיע premodding בדלתו הימנית אך ריק מתוכן בשמאלית אני רוצה לחרוט על הדלת השמאלית לוגו של משהו מסוים (פרטים בהמשך) ולהאיר את החריטה באמצעות קטודה (יש לזה אותו אפקט כמו ללדים,נכון?) משהו יודע אם החריטה תצא יפה כמו בדלת הימנית (שדרכה רואים את תוכן המחשב לפחות) או שוות ערך לפחות? משהו נסה? ואם לא,למה?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by STi,

שלום רב חברים, מקווה שהפוסט הוא במקום הנכון מדובר בלוח של מחשב נייד Dell Inspirion 14z הרכיב או הסימון שלו על הלוח הוא PD4104 על הרכיב עצמו הצלחתי לראות שרשום WJ אני לא מוצא באינטרנט מידע על הרכיב לפי השם הזה אולי מישהו יולכ לעזור לי למצוא אחד כזה כי אני חייב חדש (נשבר, אין לי מושג איך) צרפתי תמונה של הרכיב תודה!

20. אני רוצה לעשות סליבינג מצינור יפה כזה והוא בידיוק בעובי עכשיו אני יודע להוציא את הפינים מהמולקס אבל לא יודע אם יש הבדל בין החוטים השחורים כי יש 2.. אני חושב שאין אבל למקרה חירום שאלתי

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by CyberBot,

במעגל מסנן RC לדוגמא אני רוצה לסנן בין 30hz-6khz

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by jeyjey,

הסוללה תהיה מורכבת מ5 בטריות 1.2V כל אחת, בטריות נטעות של GP. אני מלחים את כולן ביחד ולכן אני לא יכול לפרק אותן. אני יכול להטעין את הסוללה דרך מטען של GP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולכם יש לי שאלה איפה אני יכול להזמין באינטרנט את כל החלקים האלקטרוניים שאני צריך (נגדים, לדים וחולי........) שיהיה זול ושיהיה בישראל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. טוב הכנתי אינדיקטור לזרימת מים ורציתי להכין מעגל כך שקשה לא תיהיה זרימה נגיד ל30 שניות אז המחשב יכבה איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך טרנזיסטור, קבל, נגד ואולי ממסר אני לא בטוח. מישהו יכול להגיד לי במדויק איך להכין כזה מעגל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by AmL1,

ראיתי פעם איפשהו אני לא זוכר איפה מישהו שהעביר את המחשב שלו לתוך וידאו ממ מישהו שמע על זה? יש לו לינק אולי? תודה=]

• 3 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.