עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום ביקרתי בהום סנטר היום וראיתי את הדרמל והוולף, הדרמל סתם יקר והוא לא בא עם קיט של ראשים וכל מה שצריך, עכשיו יש שמה את הוולף עם הציוד ב140 שקל ויש שמה את הוולף והציוד + כבל מאריך וצינורית עבודה: לפי מה שהמוכר שמה אומר שאפשר עם הצינורות הזו להגיע לכל מיני פינות ומקומות צרים לעבוד עם זה כמו עם עט\עיפרון שכזה.. שמכירה כ-240 אם אני לא טועה... עכישו הצינורית עבודה עם הכבל מאריך נשמעת מאוד מפתה כי ככה אני יכול לחתוך בצורות שונות אבל הדיסקית שחותחת נראת כזו חלשה.. האם היא תחתון ברזל טוב ? לגבי הצינורית המחיר שלה בנפרד יוצא אותו מחיר כמו של זה עם הצינורית מובנת בפאקט רכישה וזה אבל מאריך של יונדאי אז אני מעדיף כבר הכל של וולף בקיצור מה דעתכם ? והאם שאני חותך עם הוולף החיתוך של…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by dany_tab,

מישהו פה מכיר מעגלים חשמליי בחיבור USB לבנייה עצמית?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר לכרטיס הP3 הזה את הRAM הזה איך????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  4. אז ככה היום התקנתי את שתי הקתודות שלי ומאורר כתום חמוד =] תמונות אני שניה מעלה...... http://img228.imageshack.us/img228/3281/img1465fm2.jpg http://img162.imageshack.us/img162/530/img1461gn3.jpg http://img162.imageshack.us/img162/2236/img1470mr1.jpg אני לא יתן עוד תמונות תראו שהכל יהיה מוכן =] אבל יש לי שאלה כרגע יש לי 3 מאוררים.... ואני רוצה להוסיף עוד אחד בחלון הצדדי. עכשיו מהספק אין לי עוד כבלים של 4 פינים לחבר.... יש איזה דרך לפצל כבל אחד לשניים? או שיש עוד חיבור? תודה לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  5. היי, מצאתי בבית מחשבון וקבלתי רעיון לעשות ממנו מסך lcd למחשב.. ספרתי את הקווים ויש 23 אם זה משנה,הוספתי תמונות כדי שתוכלו להגיד לי אם הוא יוכל להתחבר למחשב ואם כן תוכלו להסביר לי בבקשה? תודה רבה רבה רבה רבה רבההההה מראש!!! תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by kaplanshaked,

יש לי כמה מושגים שאני לא מצליח להבין מההסברים שנותנים באתר השמח עם תוכלו לעזור לי 1. ההבדל בין int ל const int 2. מה boolian אמור לעשות 3. המושג long תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  7. Started by shloosh,

יש לי מארז של ריידמקס,אני בקרוב אמור לקבל את הספק באטרפליי של tt הבעיה שיש לי חלק שמחזיק את הספק כח ומונע ממני לראות את החלק היפה של הספק עם החלון. לכן אני רוצה פשוט לחתוך ריבוע פשוט שיראו את החלק הזה של הספק. עם איזה מכשיר עלי להשתמש??? מצטער על איכות התמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  8. שלום!!! אני רוצה לבנות מודינג לדים "קופצים" שיאירו לפי הוינאמפ או לפי אודיו יוצא שככה גם במשחקים זה יקפוץ ... מה צריך לקנות לעשות או בקיצור מדריך....

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  9. יש ברשותי מנורה שהיתה פעם שולחנית כלומר פלורוסנט קטנה ממש יפה שאם זה יסתדר אני אכניס אותה למוד עם פרספקס והכל שאני מתכנן אפשר לחבר אותה במחשב? רשום עליה 9 V אם אני אחבר אותה ישירות לחיבור של ה5 V היא תדלק? ואם לא,יש סיכוי שהיא תיצור קצר שישרוף חלקים?

10. Started by Anonymics,

שלום לכולם.. כל דבר כמעט שאני בונה(ואני בונה די הרבה דברים חחח) עשוי מכל מיני דברים שפירקתי בעבר או שאני מפרק בשביל מה שאני בונה... לדוגמא מערכת שפותחת את הדלת ע"י האייפון על ע"י קוד נבנתה מכספת חוטים כמה מנועים(ששימשו בתור ריליי) ומנוע של מנעול לאוטו.. עכשיו מה שאני רוצה להכין זה שלט שלחיצה על כפתור בו תסגור מעגל.. והמטרה היא לעשות את זה מדברים שיש לי כבר.. אז לצורך העיניין רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות לדבר כזה מדברים שיש בבית.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by solo53,

מחפש מעגל הגנה לקו 12 וולט לשימוש חיצוני זרם היציאה לא יעלה על 1 אמפר ההגנה מיועדת במיקרה קצר בחיצוני

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by GavrielxD,

אני מעוניין לעשות לו מודינג תוך כדי שימוש במחשב שלי... אני קונה חדש עושה לו מודינג ואחליף את המארז אחרי זה... אז שוט מי

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by PhoenixBoy,

הכנתי ריאובאס תגידו מה דעתכם (מצטער על האיכות הירודה של התמונות): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by tulicooli,

אני לא מצאתי בחיפוש משהו מדויק שמסבירים לי הכל אז אולי את תוכלו להסביר לי אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב ואני רוצה לרשום שם איושיהם פרטים (שעה,תאריך,שורת כתיבה חופשית וכו') ואני רוצהל דעת כמה עולה מסך LCD מואר ואיפה קונים ובכמה ואיך להתקין אותו!!! תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by royk50,

טוב יש לי IRIVER H340 שהתחיל לעשות בעיות חיי בטריה יחדו לחצי ולרבע ואחרי זה אם נשאר כמה שעות מכובה - אין סוללה ומכיוון שקניתי בחול אין אחריות דבר נוסף שקרה זה שמסך הטעינה לא מופיע אם חיבורו לחשמל או לUSB אבל אם אני מדליק ידנית - מסך טעינה מופיע טוב קראתי בפורומים וכו הזמנתי בטרייה מחול התקנתי ועובד אבל עדיין מסך טעינה לא מופיע ופריקה מהירה כשמכובה השארתי אותו כמה שבועות בעריסה ועכשיו הוא לא מחזיק יותר מ2 דקות ללא מתח יש למשהו רעיון אם זה בר תיקון, אם שווה בכלל לנסות לתקן הנגן עובד מצויין אבל רק אם חשמל

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  16. שלום... קיבלתי לא מזמן מחשב מהעבודה של אבא שלי...משהו ממש גרוע....WIN 98....ישן ביותר ....בלי כרטיס מסך בכלל..ולא ניראה לי שהוא תומך גם בכרטיסמסך.....בקיצור...אפשר לקרוא לזה מארז שכושה רעש יותר ממחשב... .והוא עומד מתחת לשולחן...ליד המחשב שאני משתמש בו...וניראה כלכך מסכן ודורש איזה שיפוץ.... אז החלטתי להתנסות עליו עם מודינג.... רציתי אולי שתעזרו לי עם רעיונות....אני וחבר שלי החלטנו לקחת את זה כפרויקט...ולא יודעים ממה להתחיל אפילו....חשבתי אולי לבנות מארז לבד....אבל אני לא יודע כלום על סידור החלקים בפנימיים של המחשב....וכמה מאוררים צריכים להוציא ולהכינס אוויר... בקיצור הינה כמה תמונות http://img261.imageshack.us/my.php?image=71287883gn5.jpg http://img261.imageshack.us/my.ph…

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by esaly,

מה המצב אנשים? יש לי בעיה ואני זקוק לייעוץ... יש לי 3 מאווררים 120מ"מ עם לד כחול וזה ממש מרגיז בלילה כשמנסים לישון - אתה יודעים... המאווררים הם: 1 של TT SMARTFAN 2 של TT THUNDERBLADE... יש לכם אולי רעיון איך להפסיק את התאורה בדרך קונבנציונאלית או בדרך לא קונבנציונאלית.. תודה מראש..

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by roei_b,

שלום, אני מת להתחיל פרוייקט מודינג עם מסך LCD, הבעיה שיש לי חיבור LPT רק עם צד אחד ובצד השני כל הכבלים מפוזרים (בלי חיבור). איך אני יכול לדעת את המס' פין של כל כבל? יש צבעים עליהם, זה יעזור? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by d-undertaker,

אני לא רוצה שיהיה 12V 7V ומכובה אני רק רוצה 12V ומכובה אז אני חייב נגדים? אז זה אמור להיות שונה מהמדריך יענו בקשר למפסק עם 3 רגליים אני צריך להביא אחד עם 2?

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  20. אהלן אז.. בימים האחרונים התחלתי לתכנן קצת מודינג למארז הזקן שלי. (COMPUCASE 6C28 למי שמתעניין). חשבתי לעשות חלון בצד המארז, במקום צבע שחור משעמם. התכוננתי, בדקתי הכל, מדדתי וכו' יש לציין שאני חדש במודינג. שנתחיל עם התמונות? הדלת לפני המודינג (זהו החלון של הצד השני. הם זהים, חוץ מחורים שיש בחורים שעשיתי עליו את המודינג, קצת חורים עם אפשרות למאוורר של 80MM שאני לא צריך בכ"מ) הדלת אחרי שחתכתי עם דיסק תמונה קרובה יותר נסיון לבדוק איך זה ייראה (ללא הזכוכוית) תמונה קרובה יותר של הנסיון, לפני הצביעה פחית הצבע (18 ש"ח מטמבור) תחילת הצביעה אמצע הצביעה סוף הצביעה התייבשות התייבשות סוף ההתייבשות זכוכית (פרספקס) הדלת אחרי הדבקה של הפרספקס…

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  21. יש לי ספק LG ATX 500W משהו כזה.... יש מצב? אה ועם כן אז איך זה:2 80 מקדימה מכניסים- 2 80 בצד מכנסים-אחד מאחרוה למעלה 120 מוציא- אחד למעלה 80 מוציא חחח

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by yair1911,

היום התקנתי על ה6800GT ASUS קירור חדש ACCELERO X1 לצערי הרב החיבור מתח שלו הוא או 2 פינים או 4 פינים (מחברים גדולים) ולי בASUS אלוקים יודע למה יש לי מחבר 3 פינים פצפון. ושאין באף חנות נראה לי! התייעצתי עם החברה והם אמרו לי לשנות את המחבר 2 פינים ולחבר את המחבר הקטן של הקירור של ASUS (מחבר 3 פינים קטנים). הלכתי לחנות אלקטרוניקה והוא חיבר לי את המחבר של המאוורר המקורי למאוורר החדש. כמו שהם ציינו. חזרתי הביתה התקנתי את הגוף קירור על הכרטיס וכשהדלקתי את המחשב המאוורר עבד בכרטיס עם אזעקת אמת! מחשב לא מגיב ורק צפירה מטריפה ומפחידה!. לתומי חשבתי שזה בגלל שיש למחבר שלוש פינים ואני חיברתי רק 2 אז קרעתי גם חוט כחול מהמחבר של ה4 פינים והדבקתי ביניהם ולא עבד! עכשיו הקצפת שבאתי להחזי…

23. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש רכיב כלשהו שמה שהוא צריך לעשות זה לסגור מעגל כאשר הוא בא במגע עם מים... אבל חשוב שלחות לא תשפיע עליו אלא רק כמות של מים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by yakirsh4,

קניתי דרמל של WOLF ועכשיו אני לא יודע מה המהירות שאני צריך בשביל לחתוך במארז שלי אני לא יודע אם זה משנה אבל הוא ישן לפני 5 שנים בערך

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by Dr.Narco,

טוב אז ככה דבר ראשון יש לי שאלה מישהו יודע איפה אני יכול לקנות פרספקס באזור לוד וכמה זה עולה?? ואם מישהו יודע איזה דרך הכי טובה לחתוך את המארז ואם מה?? ועוד שאלה מישהו יודע מה זה:ג'גיסו אני רואה בהרבה מקומות שאומרים לאנשים לחתוך את המארז או אם דרמל או אם ג'גיסו... מה זה ג'גיסו???

• 5 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים