עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מתכוון לצבע שיש למכוניות . האם זה בטוח לפגום בצבע ? איני רוצה שיתחיל ל"התפוצץ" מסביב . האם יש דרך נכונה לעשות זאת ?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש רכיב כלשהו שמה שהוא צריך לעשות זה לסגור מעגל כאשר הוא בא במגע עם מים... אבל חשוב שלחות לא תשפיע עליו אלא רק כמות של מים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by DimaX,

קיבלתי דיסקיות 540... מה ההבדל בינן לבין הדיסקיות הרגילות של WOLF או של דרמל? הן יותר עבות וקוטרן יותר גדול.... תמונה...(מקווה שתבינו את החילוקים שלי ):

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  4. מאיפה אני יכול להשיג תמונות עם קווים חיצוניים ברורים ללא פנים?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by Little_Nigger,

Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X) RADEON 9200 SE) SAMSUNG SP1203N 120 GB) 2X256 samsung 400 mghz soket 478 כרגע יש לי ספק כנראה ג'נרי של 500W..?? אני מחליף ל 2 ג'יגה ראם ddr 2 667mhz במקום הזיכרון הקיים שלי.... וקירור BT אמרו לי להחליף לספק ל-hec 300w art. ממה שהבנתי הם חברה טובה מאוד והם במחיר סביר.. זה יחזיק לי את המחשב או שאני אצטרך ספר יותר חזק??? יכול להיות שהספק לא יתחבר בגלל שזה סוקט נמוך יחסית? תוכל להיווצר עם זה בעיה? או שבספקים זה לא משנה?? תודה..

6. Started by sollito,

-יש לי תאורה של 2 קתודות ירוקות. אם אני ישים גם UV אז יהיה אפקט זה זוהר? -יש למישהו רעיון אין אני יחבר את המאוררים מקדימה? יש לי פלטה שטוחה מבונדו עם שני חורים גדולים למאוררים אני לא ממש רוצה להדביק אותם עם סיליקון אבל אם לא תיהיה לי ברירה בסוף זה מה שאני יעשה - קניתי ספק LIBERTY 500W וכמו שאתם יודעים יש לו המון כבלים השאלה שלי אם אני יכול להכין לו כבל אחד שילך ל- 2הרד דיסקים 2 צורבים פלופי פאנבאס שמתחבר ל4 מאוררים ואולי אפילו לקתודות... אם כן אני צריך לחבר אותו לחיבור אחד בספק או לעשות את זה שיתחבר ליותר מאחד אני רוצה שזה יהיה ככה ספק---מולקס---מולקס---מולקס----מולקס-----FDD----SATA-----SATA---מולקס כל זה מיציאה אחת של הספק אפשרי? ואם אני יחבר ל2 ככה ספק/ >מולקס…

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  7. יש לי כבל VGA שיש לו חיבור משני הצדדים וחשבתי שאולי אפשר לחבר את המחשב הנייד אל המחשב הרגיל שלי כי הוא מחובר דרך החיבור הדיגיטלי לא ה-VGA מה יקרה אם אני יחבר את הכבל הזה בנוסף לכבל שכבר מחובר לכרטיס מסך ? יראו משו על הסך של המחשב הנייד ? או שלא יראו כלום בשניהם ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  8. Started by roei_b,

שלום, אני מת להתחיל פרוייקט מודינג עם מסך LCD, הבעיה שיש לי חיבור LPT רק עם צד אחד ובצד השני כל הכבלים מפוזרים (בלי חיבור). איך אני יכול לדעת את המס' פין של כל כבל? יש צבעים עליהם, זה יעזור? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by aviv2037,

ראשית אני נורא מצטער אם עברתי על חוקי הפורום בצורה כלשהי או על הפורמט של פתיחת נושא הרגע נרשמתי אז תסלחו לי... יככה זה מתחיל יש לי מצלמת אינטרנט בת 5 שנים כדורית כזאת פחות מכדור טניס מפרקים את הקופסא ונשארים עם כדור פינג פונג עכשיו ופתאום החלטתי להכין מצלמה נסתרת סתם בשביל הכיף... יש לכם מושג איך אני הולך עכשיו להעביר את המידע שיוצא מצד אחד שלה למחשב מרוחק 10 מטר... זה קלאסי לבלוטות ויש לי מלא מקלטים כאלה של בלוטות השאלה היא איך אני מחבר אותי ואומר לו לשלוח מה שאני רוצה... ואיך אני משלב חשמל שם... יש לי בסיס באלקטרוניקה מבית ספר... כל פיתרון מעשי אחר יתקבל ביותר משמחה... ואם זה לא קשור לנושאי היום יום של הפורום אשמח להפניה למקום אחר....למצלמה יציאת USB!! וווינדוס מזהה או…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by ללא שם,

מישהו יודע אם ואיך אפשר להפוך דיסק קשיח חיצוני עם חיבור לחשמל שבמקום חשמל יתחבר לUSB? ???

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by Amir c,

אני מצאתי מסך העליתי מספר תמונות שלו (בעע איכות מסריחה SOZ אין לי משהו אחר לצלם איתו) זה היה בעבר מחשבון עם שעון ויומן וכאלה שטויות פירקתי את זה השארתי את המעגל ואתר הכל פשוט רציתי לדעת האם אני יכול לארגן לוח (מקסימום אני אכין את הלוח ) שהלוח ישתמש ב LCD צילמתי כמה תמונות כנסו לפה: http://photos.walla.co.il/amircohen2 שם תראו בתוך התיקיה תמונות האיכות דיי ירודה אני מקווה שתוכלו לראות מה הולך שם מקסימום אני יכול לתאר והכחול שם זה לא לד זה השתקפות של המאורר שלי מתוך המארז ושוב אם תרצו לדוג' שם שלנגד או איך שקוראים להם אני אתן תודה רבה מראש ! ד"א הצבע האדום - זהו תיכנון למוד להמשך הלילה

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by jossef,

שלום רב, קניתי מספר קטודות CCFL 4 קטודות ירוקות ישרות 15 ס"מ 4 קטודות כחולות ישרות 15 ס"מ 2 קטודות כחולות עגולות 12 ס"מ אני רוצה להיות תלוי בכמה שפחות Inverterים. כלומר, להעמיס על Inverter אחד כמה שיותר CCFLים (כמובן מבלי לגרום לנזק) אם הדבר אפשרי, איזה שיטות חיבור בין הInverter לקטודות הCCFL מקובלות? חיבור מקבילי \ טורי \ קומבינה כלשהי? אם לא, אשמח להסבר על האילוצים השונים בכדי שאוכל להשכיל להבא - אני מתכוון לחבר את הInverter לספק כח של מחשב - אם זה יעזור לכוון את התשובה, זה הInverter שקניתי http://www.ebay.com/itm/151043962349?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 המון המון תודה

13. Started by ~Bulldog~,

קיבלתי אחד כזה, פנטיום 2 (עם אופציה לשני מעבדים), בהמה במשקל של 27 ק"ג. למישהו יש רעיונות יצירתיים מה אפשר לעשות עם כזה? או לחילופין, איך לשדך לו לוח אם מתקדם יותר? בתודה מראש עומר

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by OnlyOne,

(אני חושב שזה מתאים לפה) בכול מקרה יש לי את הVISA הנטען שפשוט הוא כמו כול כרטיס אשראי והוא גם בינלאומי אז אני חשבתי לעשות שני פרוייקטים באלקטרוניקה אורגן אורות על פי המוזיקה ומקלט אינפרה אדום כדי להלוט על דברים בעזרת שלט ישן שיש לי פה שעדיין עובד אז יש לי אפשרת להזמין מאריהב כי אפשר בכרטיס אשראי ויש אפשרות מחו''ל בגלל שהחלקים קטנים אז אני לא חושב שיהיה מכס אז איפו יוצא יותר זול ואיכותי גם ואם בחו''ל באיזה חנות יש אתר?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  15. שלום לכם, ישבתי שיפרתי ושירטטתי וכעת אני מבקש חוות דעת אחרונה אם לא שכחתי משהו ואם הכל נראה סביר. המעגל מתוכנן ל5V DC ושני רגלי הבקרה משמאל למעלה יקבעו איזו שורה תהבהב. קצב ההבהוב יקבע ע"י הפוטנציומטר המחובר ל MC1455 שהוא תואם CMOS ל 555. Top_Gun, Big Foot, מישהו אחר שבעניינים, תנו איזו מילה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by eegg,

תסתכלו על המדריך הזה לבנות כפתור רגל לדרמל או לכל דבר אחר שמופעל בשקע http://www.metku.net/index.html?path=mods/foot-pedal-mod-for-rotary-tools/index_eng

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  17. יש לי מסך lcd קטן ופשוט ויש לי גם ג'וק hd44780 כשאני יודע שהמחיר שלו בחנות הוא 60 שקל עד 140 ואין לי בעיה לקנות אבל אם יש לי את החומרים בבית אז למה לא להכיב? האם ניתן? למשיהו יש סכמה איך אפשר לחבר את הlcd לגוק הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  18. שלום לכולם! אז ככה חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי שום תשובה עדכנית ומדוייקת. נמאס לי מהמחירים המופקעים של כבלים, במיוחד בתחום האודיו, ונמאס לי מהאיכות החרא שלהם, ומהעובדה שהם יצוקים וברגע שהם נדפקים, אי אפשר לתקן אותם. אני בקרוב אצטרך כמות עצומה של כבלים, מדובר על סטודיו מוזיקלי, עשרות כבלים, ובנוסף גם כבלים לציוד תקליטנות, לי ולחבר. שאלות: 1) מהיכן מזמינים ראשים ומתאמים, רצוי בארץ, סבבה גם מחול. 2) איך יודעים את האיכות של הראשים? חוץ ממשקל וציפוי אין לי מושג 3) איך יודעים איכות של כבל? 4) מאיפה מזמינים כבל, זה כבר רצוי בארץ. 5) שיטות מומלצות להרכבת כבלים (אם יש כאלה) זהו בערך, נקווה שיצא דיון מעניין, נראה לי שזה נוגע להרבה אנשים! יום טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by stingeR-,

אוקיי , עשיתי היום את המוד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg615747#msg615747 שזה : חיבור מאוורר לכרטיס המסך בעזרת תושבת ה PCI ועשיתי את זה לשני המחשבים שלי... אין לי מושג איך ולמה , אבל לא רק שזה נתן אצלי שיפור של 10MHZ בליבה , אלא גם הוריד את הטמפרטורה של הצ'יפסט ב10מעלות(!!) , מ46 ל36 , ואצל אח שלי זה נתן שיפור לליבה של הכרטיס ב20-30MHZ , והוריד 10מעלות מהצ'יפסט ו5 מהמעבד(!!!) , אין לי מושג איך ולמה... ושני המאוררים ששמתי הם יחסית רגילים(אמורים להיות ג'נריים , למרות שהם דוחפים לא מעט אוויר , משהו כמו 60-80CFM)

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by שורטי,

מצאתי אתך המארז הישן ששכב אצלי בבית והחלטתי לעשות לו מוד עצבני אבל בגלל שזה פעם ראשונה: 1. אני לא יודעכ אם הוא יצא כל כך עצבני 3. אני אצטרך ממכם קצת עזרה ולשאלות: 1.אתם יכולים להסביר לי איך לצבוע את המארז? (אל תגידו לי תריץ חיפוש כי חיפשתי) 2.גם את הפלסטיק של הפאנל הדמי צריך לשייף 3.מה זאת אומרת לשיף? כאילו אני מבין מה זה אומר אבל עד מתי לשייף? עד לאיזה שלב? 4.מה זה נייר מים? מה אני יצטרך לצביעה הזאת? ואיפה אני אוכל להשיג את זה?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by royk50,

טוב יש לי IRIVER H340 שהתחיל לעשות בעיות חיי בטריה יחדו לחצי ולרבע ואחרי זה אם נשאר כמה שעות מכובה - אין סוללה ומכיוון שקניתי בחול אין אחריות דבר נוסף שקרה זה שמסך הטעינה לא מופיע אם חיבורו לחשמל או לUSB אבל אם אני מדליק ידנית - מסך טעינה מופיע טוב קראתי בפורומים וכו הזמנתי בטרייה מחול התקנתי ועובד אבל עדיין מסך טעינה לא מופיע ופריקה מהירה כשמכובה השארתי אותו כמה שבועות בעריסה ועכשיו הוא לא מחזיק יותר מ2 דקות ללא מתח יש למשהו רעיון אם זה בר תיקון, אם שווה בכלל לנסות לתקן הנגן עובד מצויין אבל רק אם חשמל

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  22. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 זה המדריך... מה דעתכם? מה אפשר לשפר? מה לשנות? מה למחוק? מד דעתכם האישית עליו? האם הוא גורם לכם לרצות לבנות אותו?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  23. יש לי מאוורר של הספק כוח הישן שלי, אני רוצה לחבר אותו למחשב שלי,אבל אני לא יודע מאיפה לתת לו חשמל ואיך. אם זה עוזר על המאוורר רשום 12V 0.12A . תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by TermiNal,

ניסיתי כבר את המדריך של PCTIP אבל לא הצלחתי \: אני רוצה שיטה פשוטה וטובה. תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  25. איפה קונים אותן?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.