עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. קיבלתי את הלדים שהזמנתי מאריה"ב (ד"א מהר מאוד תוך יום עבודה! כל הכבוד להם!) הרגל הארוכה זה פלוס? או ההפך??

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  2. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 זה המדריך... מה דעתכם? מה אפשר לשפר? מה לשנות? מה למחוק? מד דעתכם האישית עליו? האם הוא גורם לכם לרצות לבנות אותו?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר לכרטיס הP3 הזה את הRAM הזה איך????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  4. אז ככה היום התקנתי את שתי הקתודות שלי ומאורר כתום חמוד =] תמונות אני שניה מעלה...... http://img228.imageshack.us/img228/3281/img1465fm2.jpg http://img162.imageshack.us/img162/530/img1461gn3.jpg http://img162.imageshack.us/img162/2236/img1470mr1.jpg אני לא יתן עוד תמונות תראו שהכל יהיה מוכן =] אבל יש לי שאלה כרגע יש לי 3 מאוררים.... ואני רוצה להוסיף עוד אחד בחלון הצדדי. עכשיו מהספק אין לי עוד כבלים של 4 פינים לחבר.... יש איזה דרך לפצל כבל אחד לשניים? או שיש עוד חיבור? תודה לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by tamos,

הי, אני מתכוון לבנות HTTPC בתוך חור של ארון. בקיצור, החור עמו יהיה מהארז של המחשב, זאות אומרת החלקים יישבו בתוך הארון. הבעיה זה כפתור ההדלקה, מהי הדרך הטובה ביותר כדי שיהיה לי הכי נוח, זה לא בעיה לחבר מפסק קפיץ שיקצרו...

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by לד,

חדש באתר אבל לא בתחום המודינג יש לי ידע נרחב יש לי כמה שאלות תגידו לי איך הספק הזה האם הוא טוב?? אני רוצה לחבר לדים עכשיו אני לא יודע איך אני רוצה לחבר אותם דרך המחשב אמתי תמונה תגידו לי איך מחברים ואם בכלל משם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by Dutchy,

רק תגידו אם היא נכונה 1. מוציאים את כל הכבלים ומוציאים את הספק הקודם 2.מכניסים את החדש ומבריגים אותו 3. מחברים את כבל ה ATX ללוח האם 4. מחברים את כל הMOLEX לכונן קשיח, סי די רום וכו' 5. מחברים את הקטנים לכונן דיסקטים ולמאוררים שצריכים את זה וזהו יש משהו לתקן אותי?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by A.M,

צהריים טובים אנשים אני רוצה לדעת איך לחבר בוקסת מערכת לרמקולי מחשב רגילים ? אם יש תמונה אז תודה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by N0mad,

ת'אמת, אני לא ממש יודע אייך לקרוא לזה, אז אסביר. יש לי מארז TT Tsunami Dream הלדים שבחזית היו נדלקים יופי טופי עם הספק של TT, כי הוא הגיע עם כבל שהיה מיוחד ללדים. לפני חודשיים הספק הלך, אז עברתי לספק של "הק" זפיר, ואין לו כבל כמו שהיה בTT, אז ללא שום הבנה(אין לי שמץ באלקטרוניקה), חיברתי אותו לקבל מולקס 12W, הלדים נשרפו, ולקח לי יומיים לשים להבחין בזה, לא הבנתי מה גרם לזה, אז קניתי לדים חדשים, הלחמתי וחיברתי אותם לאותו מולקס, שוב נשרפו, פה הבנתי שהחיבור לא נכון. ראיתי אצל חבר מין קבל מולקס 12W עם כמו רכיב אלקטרוני שמווסת את הכוח, איפה אני יכול להשיג כזה אחד? אייך קוראים לזה? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  10. מחשב בנוני לחלוטין קרור ספק ומארז ז'אנרים פועל 24/6 אינטרנט אופיס סרטים ופוטושופ לא מיועד למשחקים האם מספיק להשאיר את דלת המארז פתוחה או שעדיף ליצור בה פתחי אוורור ולהוסיף מאוורר?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by moshe55501,

אני היום פירקתי מיקרוגל ולקחתי לו את לוח הבקרה וכמה סנסורים ומנורות ולקחתי גם את המגנטרון ואת הקבל המחובר אליו ורציתי לדעת מה עושה המגנטרון ומה אני יכול לעשות איתו

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by arikam,

אז ככה, יש לי מאוורר D12SH-12 של חברת Yate Loon, אותו קיבלתי עם ה 6A19 שקניתי לאחרונה, אלו הנתונים שלו מאתר היצרן: # Air Flow: 88 CFM # Fan Speed: 2200 RPM # Noise Level: 40 dBA # Current: 0.30 Amps # Fan Size: 120x120x25 MM יש לו חיישן ירוק כזה, שאם אני מבין נכון הוא בעצם נגד שמשתנה כתגובה לחום הוא דיי דומה לזה: עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להשתיק אותו בלי מוד 7V כי הבנתי שזה לא ממש בריא לספק כח, אולי אני יכול לחתוך את החיישן ולשים במקומו נגד או נגד משתנה?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  13. כרגע יש לי במארז מתגים רגילים, אני רוצה פשוט מאוד בתהליך המודינג על המארז שלי לשים לו "פוטנציומטר" - עכשיו שלא תתחילו לרדת עליי מכיון שאני לא יודע אם "תקעתי" את המילה הנכונה, שהלכתי לחנות אלקטרוניקה היא אמרה לי במילים האלה: "לא חמודי, פוטנציומטר צריך לדעת מה ה OHM שלו - זה לא יכול לשמש אותך לשינוי המתח של המאורר זה לא זה" - עכשיו אני רוצה ללכת שוב ביום ראשון ולבקש את החלק שאני באמת צריך... השאלה שלי, מה אני אומר לה? נגד משתנה? קבל משתנה? תודה רבה לכל מי שעונה מי שיעזור לי אני מבטיח לעדכן באותו היום מה עשיתי עם אותו חלק זה יהיה יפה אני מבטיח

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  14. האם מישהו מכיר איזה אשכול/אתר המרכז בו תוכנות לשליטה על אמצעים חיצוניים (LCD,Seven Segments) דרך יציאות המחשב או סתם שליטה ישירה (ללא שימוש בVB). לדוגמה התוכנות לשליטה על מסכי LCD בעזרת היציאה הפרללית. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by d-undertaker,

אני לא רוצה שיהיה 12V 7V ומכובה אני רק רוצה 12V ומכובה אז אני חייב נגדים? אז זה אמור להיות שונה מהמדריך יענו בקשר למפסק עם 3 רגליים אני צריך להביא אחד עם 2?

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  16. אהלן אז.. בימים האחרונים התחלתי לתכנן קצת מודינג למארז הזקן שלי. (COMPUCASE 6C28 למי שמתעניין). חשבתי לעשות חלון בצד המארז, במקום צבע שחור משעמם. התכוננתי, בדקתי הכל, מדדתי וכו' יש לציין שאני חדש במודינג. שנתחיל עם התמונות? הדלת לפני המודינג (זהו החלון של הצד השני. הם זהים, חוץ מחורים שיש בחורים שעשיתי עליו את המודינג, קצת חורים עם אפשרות למאוורר של 80MM שאני לא צריך בכ"מ) הדלת אחרי שחתכתי עם דיסק תמונה קרובה יותר נסיון לבדוק איך זה ייראה (ללא הזכוכוית) תמונה קרובה יותר של הנסיון, לפני הצביעה פחית הצבע (18 ש"ח מטמבור) תחילת הצביעה אמצע הצביעה סוף הצביעה התייבשות התייבשות סוף ההתייבשות זכוכית (פרספקס) הדלת אחרי הדבקה של הפרספקס…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by sholop,

שלום אני בונה כרגע את המעגל הזה http://www.electronic-circuits-diagrams.com/alarmsimages/19.gif אבל אני דיי נדפקתי עם הIR MODULE הזה. אני לא מצליח למצוא את הרכיב הזה בשום חנות . יש מישהוא שמכיר חנות שמוכרת את זה ? ואם לא מישהוא מכיר תחליפים לרכיב הזה ?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by aviz,

אני מצאתי שלט ממתחת בערך כמו מארז של מחשב ועשיתי עליו חלון ויצא לי די טוב אבל קצת עקום מה אתם אומרים כדאי לי לעשות על המארז ? ובמקום הדבק נייר שצריך לשים לפי המדריך אפשר לשים דבק מלחמה ? ואני יכול לעשות קודם את החור ואחר כך לחפש פרספקט וגומי נכון ?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by udif,

לחובבי המודינג - לאחר הפסקה ארוכה (למיטב ידיעתי) - לוחות VIA שוב נמכרים בארץ. למי שלא מכיר, חברת VIA מייצרת לוחות בתקן miniITX בגודל 17cmx17cm שפופולריים בהרבה מאד מודים (www.mini-itx.com). חלק מהלוחות נמכרים עם קרור פסיבי ללא מעבד, וחלקם עם מאוורר קטנטן. הביצועים לא מי יודע מה, אבל הגודל ממש קטן. המחירים לא ממש זולים (בערך 20% יותר ממה שעלו אותם הלוחות בלמיר לפני חצי שנה עד שנה!) הלוחות נמכרים בפלונטר http://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=VIA

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  20. האם אפשר ליקנות חלון למודינג מוכן ואם כן אתם יכולים להגיד לי מאיפו

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  21. Started by nehmia,

יש לי את המעגם הזה אבל לאן אני מחבר כל דבר? לאן AUDIO IN PUT ולאן שני הקצוות של ה-אדמה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by sollito,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת? או משהו בסגנון עדיפות לאיזור ירושלים

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by solo53,

מחפש מעגל הגנה לקו 12 וולט לשימוש חיצוני זרם היציאה לא יעלה על 1 אמפר ההגנה מיועדת במיקרה קצר בחיצוני

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  24. יש לי כבל VGA שיש לו חיבור משני הצדדים וחשבתי שאולי אפשר לחבר את המחשב הנייד אל המחשב הרגיל שלי כי הוא מחובר דרך החיבור הדיגיטלי לא ה-VGA מה יקרה אם אני יחבר את הכבל הזה בנוסף לכבל שכבר מחובר לכרטיס מסך ? יראו משו על הסך של המחשב הנייד ? או שלא יראו כלום בשניהם ?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  25. היי, מצאתי בבית מחשבון וקבלתי רעיון לעשות ממנו מסך lcd למחשב.. ספרתי את הקווים ויש 23 אם זה משנה,הוספתי תמונות כדי שתוכלו להגיד לי אם הוא יוכל להתחבר למחשב ואם כן תוכלו להסביר לי בבקשה? תודה רבה רבה רבה רבה רבההההה מראש!!! תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים