אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
חשבתי שבגלל שזה למוד אז זה יתאים ל"אלקטרוניקה ומודינג" אם זה לא אז סליחה, ולהעביר בבקשה. אז ככה, אני צריך שני מארזים למוד שאני מתכנן ובשני מארזים הכוונה לשנים מאותו דגם אני מתכנן משהו בסגנון של מה שArkadur עשה בServer of NOD התקציב 500ש''ח עדיפויות: מקום להשים רדיאטור 360 זרימת אוויר טובה פילטרים על המאוררים עדיף שיהיה עשוי אלומניום למראת שאין הרבה כאלה במסגרת הזאת אם שכחתי איזה משהו תגידו לי =]
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם פירקתי ממסך את התאורה שלו עכשיו הוא צורך זרם גבוהה לדעתי וניסיתי להאריך את החוטים שלו..חיברתי חוטים עבים של חשמל בית.. הוא לא מקבל מספיק זרם והמנורות נדלקות חלקית... איך אני יכול להאריך את החוטים מבלי לאבד את הזרם? תודה !
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
-
אז ככה היום התקנתי את שתי הקתודות שלי ומאורר כתום חמוד =] תמונות אני שניה מעלה...... http://img228.imageshack.us/img228/3281/img1465fm2.jpg http://img162.imageshack.us/img162/530/img1461gn3.jpg http://img162.imageshack.us/img162/2236/img1470mr1.jpg אני לא יתן עוד תמונות תראו שהכל יהיה מוכן =] אבל יש לי שאלה כרגע יש לי 3 מאוררים.... ואני רוצה להוסיף עוד אחד בחלון הצדדי. עכשיו מהספק אין לי עוד כבלים של 4 פינים לחבר.... יש איזה דרך לפצל כבל אחד לשניים? או שיש עוד חיבור? תודה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי את המארז 6a19 + 6 מאווררים(כולל ספק מעבד וכרטיס מסך) ומה שהכי מרעיש במארז הזה אלה הדיסקים הקשיחים, בדקתי בכך שחיביתי/ניתקתי את כל המאווררים במארז. מה שאני רוצה זו דרך כל שהיא להשקיט אותם, את הדגמים תוכלו לראות במפרט ואת המארז ואיך הם יושבים, הינה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3199550#msg3199550 מה אתם מציעים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ככה השאלה שלי היא כזאת האם אפשרי לבנות אחד כזה מי שלא יודע מה זה הנה קישור שמסביר http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1686410
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מצאתי שלט ממתחת בערך כמו מארז של מחשב ועשיתי עליו חלון ויצא לי די טוב אבל קצת עקום מה אתם אומרים כדאי לי לעשות על המארז ? ובמקום הדבק נייר שצריך לשים לפי המדריך אפשר לשים דבק מלחמה ? ואני יכול לעשות קודם את החור ואחר כך לחפש פרספקט וגומי נכון ?
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני זקוק לחנות שבה ניתן לקנות קתודה קרה שמרצדת לפי מוזיקה,באיזור השרון. כפר סבא,רעננה ,הוד השרון והסביבה הקרובה. תודה. עדיפות לחנות מחשבים,כי באוטודיפו מוכרים קטודות מחברות לא מוכרות.
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפשים ציוד בדיקה למחשב? ציוד בדיקה לספק הכח ואולי מלחם? כל הציוד לטכנאי המחשבים ולמעבדת המחשבים במקום אחד כנסו ל http://www.system-il.com/he/43-test-equipment או חייגו ל 077-4020102 או 054-8000858 סיסטם מערכות מחשבים
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
ת'אמת, אני לא ממש יודע אייך לקרוא לזה, אז אסביר. יש לי מארז TT Tsunami Dream הלדים שבחזית היו נדלקים יופי טופי עם הספק של TT, כי הוא הגיע עם כבל שהיה מיוחד ללדים. לפני חודשיים הספק הלך, אז עברתי לספק של "הק" זפיר, ואין לו כבל כמו שהיה בTT, אז ללא שום הבנה(אין לי שמץ באלקטרוניקה), חיברתי אותו לקבל מולקס 12W, הלדים נשרפו, ולקח לי יומיים לשים להבחין בזה, לא הבנתי מה גרם לזה, אז קניתי לדים חדשים, הלחמתי וחיברתי אותם לאותו מולקס, שוב נשרפו, פה הבנתי שהחיבור לא נכון. ראיתי אצל חבר מין קבל מולקס 12W עם כמו רכיב אלקטרוני שמווסת את הכוח, איפה אני יכול להשיג כזה אחד? אייך קוראים לזה? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מחשב בנוני לחלוטין קרור ספק ומארז ז'אנרים פועל 24/6 אינטרנט אופיס סרטים ופוטושופ לא מיועד למשחקים האם מספיק להשאיר את דלת המארז פתוחה או שעדיף ליצור בה פתחי אוורור ולהוסיף מאוורר?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אני יודע שאולי היו דיונים על זה קודם אבל אני חולה ועייף וממש אין לי כוח להתחיל לעשות עכשיו חיפושים בכל רחבי הפורום ראיתי שבמדריך מסוים אמרו לקנות רהוסטאט של 5K , אז קניתי אחד , הבעיה שאחרי חישוב קצר הגעתי למסקנה שזה הרבה יותר מדי בשביל המאורר שלי המאורר פועל ב12V ולוקח פחות או יותר 0.2A , מה שאומר שיש לו התנגדות של 60 אוהם , בשביל לשחק עם המתח בין 12V(מהירות מקסימלית* ל6V (כבוי או בקושי פועל) אני אצטרך גם רהוסטאט של 60 אוהם , בכל מקרה אחרי שכבר הלחמתי הכל גיליתי שבאמת הרהובאס שלי אמנם פועל אבל פחות או יותר מספיקה הרוח שנושבת על הכפתור המסתובב כדי להכפיל את המהירות של המאורר , זה רגיש רצח. בכל מקרה לפני שאני אבזבז עוד 5 שקל על רהוסטאט חדש רציתי לברר שΩ60 באמת מה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מחפש מעגל הגנה לקו 12 וולט לשימוש חיצוני זרם היציאה לא יעלה על 1 אמפר ההגנה מיועדת במיקרה קצר בחיצוני
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה וכדי להחליף בין דיוידי להוט אני צריך לנתק ולחבר. אז רציתי לבנות בורר שיחליף ביניהם לפי איך שאני רוצה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי במעגל כי די הסתבכתי עם זה בגלל שהבורר צריך לברור בין 2 מכשירים שלכל אחד יש 3 כבלים. איך עושים את זה? ודרך אגב מישהו אמר לי שחוטים רגילים לא טובים להחמה בשביל זה כי זה יוריד את האיכות. איזה חוטים אני צריך? ואיזה בורר בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר איזה אשכול/אתר המרכז בו תוכנות לשליטה על אמצעים חיצוניים (LCD,Seven Segments) דרך יציאות המחשב או סתם שליטה ישירה (ללא שימוש בVB). לדוגמה התוכנות לשליטה על מסכי LCD בעזרת היציאה הפרללית. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הי, עשיתי עכשיו קצת סדר במארז והחלטתי בין השאר גם לגלגל את כבל ה-IDE של ה-CDROM וה-HD שלי. אני מניח שכולכם ראיתם את המדריך כיצד לגלגל כבל IDE. בעיקרון צריך להפריד את הגידים לקבוצות של 4-5, ללפף אותם ולהדביק עם איזולירבנד. אז ככה בדיוק עשיתי לכבל של ה-CDROM וזה עבד יפה. אבל בכבל של ה-HD פחדתי לגעת.. פחדתי לקצר משהו ולגרום נזק (רק לפני חודשיים נשרף לי דיסק ישן עם כל החומר שלא היה מגובה...) אז ניסיתי לגלגל בלי לפרוס לרצועות. ונחשו מה? זה עובד ואפילו בקלות! חבל שאין לי תמונות, אבל אולי בעתיד אני אעלה כמה. בקצרה: 1. עבדתי עם הכבל של ASUS, שהוא "קשיח", זאת אומרת - אפשר לקפל אותו והוא מקבל את הצורה. הוא שונה מהכבלים IDE שהכרתי בעבר (שהיו יותר רכים) אך אני מניח שאפשר לעשות זאת גם…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מערכת הטוענת 16 יחידות של סוללות במתח של 4.8 וולט. המערכת מורכבת מספק כוח של 12 וולט ו- 12 אמפר. כל יחידה נתענת במקסימום זרם של 600 מיליאמפר, היחידה מוגבלת למתח וזרם לטעינה על המעגל לקבל את המקסימום הנדרש. ברצוני להוסיף פיוז הגנה על היציאה של הספק (12 וולט) מפני קצר שעלול לקרות לי על הכבל. איזה פיוז עלי לשים ומה מידת האמפר הדרושה לי.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
כולכם וודאי יודעים שאדי בדיל אינם בריאים. ואם אתה מנסה להתיך פלסטיק או פרספקס עם מלחם זה גם לא בריא... אז מה עושים? קונים נשמית! היום ראיתי את זה בארון הכלים של אבא שלי.. זה כמו של המנתחים כזה ואפשר לקנות את זה בהום סנטר באיזה 5 שקל. אני בטוח שלא גיליתי לכם משהו חדש אבל אני רשמתי את ההודעה הזאת כדי שכל מי שלא ידע על כך עכשיו יהיה מודע. הוספתי תמונה.. הנשמית מסומנת בריבוע אדום... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי ספק LG ATX 500W משהו כזה.... יש מצב? אה ועם כן אז איך זה:2 80 מקדימה מכניסים- 2 80 בצד מכנסים-אחד מאחרוה למעלה 120 מוציא- אחד למעלה 80 מוציא חחח
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי חברים, כבר זמן רב שאני שוקד על תכנונים לגבי בניית מכונה להתזת חול מכל טוב שניתן למצוא בבית,לצורך ביצוע עבודות חריטה מדוייקות על משטחי זכוכית/פרספקס/אלומיניום... יש לי כבר את השרטוטים שלי לגבי איך אני בוה,אבל יש רק בעייה אחת - קומפרסור... האם מישהו יודע מאין אני יכול להשיג קומפרסור טוב? אנא עזרו לי... בברכה, מירון
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום!!! אני רוצה לבנות מודינג לדים "קופצים" שיאירו לפי הוינאמפ או לפי אודיו יוצא שככה גם במשחקים זה יקפוץ ... מה צריך לקנות לעשות או בקיצור מדריך....
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רכיב כלשהו שמה שהוא צריך לעשות זה לסגור מעגל כאשר הוא בא במגע עם מים... אבל חשוב שלחות לא תשפיע עליו אלא רק כמות של מים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים אני רוצה לדעת איך לחבר בוקסת מערכת לרמקולי מחשב רגילים ? אם יש תמונה אז תודה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
טוב אז ככה דבר ראשון יש לי שאלה מישהו יודע איפה אני יכול לקנות פרספקס באזור לוד וכמה זה עולה?? ואם מישהו יודע איזה דרך הכי טובה לחתוך את המארז ואם מה?? ועוד שאלה מישהו יודע מה זה:ג'גיסו אני רואה בהרבה מקומות שאומרים לאנשים לחתוך את המארז או אם דרמל או אם ג'גיסו... מה זה ג'גיסו???
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-