עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Void,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=2272 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  2. טוב שלום, לא מזמן התקנתי לי כונן צורב דיוידי במחשב והוא בצבע לבן והמארז שלי שחור וזה נראה ממש גרוע. אני רוצה לצבוע אותו, אל תגידו לי איך לצבוע, תגידו לי איזה צבע או ספריי לקנות תודה. אה וחפשתי בחיפוש ומצאתי איזה דיון על זה אבל לא רשום איזה צבע לקנות רשום יותר איך לצבוע...

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by A.M,

צהריים טובים אנשים אני רוצה לדעת איך לחבר בוקסת מערכת לרמקולי מחשב רגילים ? אם יש תמונה אז תודה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  4. מישהו יכול לתת לי אתר או שם של חנות אלקטרוניקה באזור חיפה שמוכרת רכיבים כמו מסכי LCD קטנים ונגדים......(גם זולה אם אפשר)

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by arikam,

אז ככה, יש לי מאוורר D12SH-12 של חברת Yate Loon, אותו קיבלתי עם ה 6A19 שקניתי לאחרונה, אלו הנתונים שלו מאתר היצרן: # Air Flow: 88 CFM # Fan Speed: 2200 RPM # Noise Level: 40 dBA # Current: 0.30 Amps # Fan Size: 120x120x25 MM יש לו חיישן ירוק כזה, שאם אני מבין נכון הוא בעצם נגד שמשתנה כתגובה לחום הוא דיי דומה לזה: עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להשתיק אותו בלי מוד 7V כי הבנתי שזה לא ממש בריא לספק כח, אולי אני יכול לחתוך את החיישן ולשים במקומו נגד או נגד משתנה?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  6. חשבתי שבגלל שזה למוד אז זה יתאים ל"אלקטרוניקה ומודינג" אם זה לא אז סליחה, ולהעביר בבקשה. אז ככה, אני צריך שני מארזים למוד שאני מתכנן ובשני מארזים הכוונה לשנים מאותו דגם אני מתכנן משהו בסגנון של מה שArkadur עשה בServer of NOD התקציב 500ש''ח עדיפויות: מקום להשים רדיאטור 360 זרימת אוויר טובה פילטרים על המאוררים עדיף שיהיה עשוי אלומניום למראת שאין הרבה כאלה במסגרת הזאת אם שכחתי איזה משהו תגידו לי =]

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  7. יש לי מקלט אינפרה אדום שדרכו אני מעביר דברים לפלאפון וכו' רציתי לדעת אם אני יכול להתקין תוכנה או משהו שבעזרת שלט שאני יגיד (hot או שלט אחר אם אפשר) אני יוכל לשלוח על המחשב?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by Cabal,

יש לי מערכת הטוענת 16 יחידות של סוללות במתח של 4.8 וולט. המערכת מורכבת מספק כוח של 12 וולט ו- 12 אמפר. כל יחידה נתענת במקסימום זרם של 600 מיליאמפר, היחידה מוגבלת למתח וזרם לטעינה על המעגל לקבל את המקסימום הנדרש. ברצוני להוסיף פיוז הגנה על היציאה של הספק (12 וולט) מפני קצר שעלול לקרות לי על הכבל. איזה פיוז עלי לשים ומה מידת האמפר הדרושה לי.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. Started by d-undertaker,

אני לא רוצה שיהיה 12V 7V ומכובה אני רק רוצה 12V ומכובה אז אני חייב נגדים? אז זה אמור להיות שונה מהמדריך יענו בקשר למפסק עם 3 רגליים אני צריך להביא אחד עם 2?

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  10. אני רוצה לעשות מודינג מקורי... משהו שעדיין לא קיים פה באתר.... אז עלה לי רעיון: מודינג של "סופרמן" כבר עשו?? ??? ועוד שאלה.... האם יש צבע מיוחד (ספריי) שאיתו כדאי לצבוע? כי הלכתי לקנות צבע וראיתי התפלגות רצינית במחירים יש ספריי ב4 ש"ח ויש ספריי ב30 ש"ח..... אז מה לקנות??? במידה ולא היה כבר מודינג של סופרמן אז אני רוצה לצבוע הכל בכחול בהיר-ככה כזה.. אז אתם יכולים לייעץ לי על ספריי מסוים? תודה. אלעד.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  11. על וודו 3 בפנטיום 3 שלי. לקחתי מאוורר שהיה לי מ-FX5200 שהתקלקל, והתקנתי אותו על הקרור הפסיבי המקורי של הכרטיס: קודם קשרתי אותו לכרטיס, ואז חיברתי אותו לחשמל, לספק. זה אמנם כרטיס שלא אמור להתחמם יותר מדי, אבל שאני נוגע בו למעלה, בריבוע הקטן מעל המעבד שלו, גם אחרי שתי דקות עבודה בלי מאמץ גרפי מיוחד- הוא לוהט. ***תמונות חדשות עדכניות בתגובה שלי - החמישית

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  12. שלום לכם יש לי שאלה יש לי טלוויזיה מדגם ce-5488, אני לא רואה שום דבר במסך הוא נדלק אחרי כ15 דק' רואים כרבע מסך ואז הוא נכבה, מצאתי שם ptc שרוף החלפתי אותו וזה לא עזר רציתי לדעת אולי יש למישהו איזה מושג מה יכולה להיות הבעיה. או להמליץ לי מאיפה אני יכול למצוא מדריך שיכול לתת לי סכימה חשמלית של הדגם הזה\משהו דומה. תודה.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  13. האם אפשר ליקנות חלון למודינג מוכן ואם כן אתם יכולים להגיד לי מאיפו

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  14. Started by roeesnir,

אני מחפש את הכי הכי טובות. תודה.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  15. אני מקבל את המארז מחר מחרותיים ואני מיד רוצה לצבוע את צוכן המארז בצבע שחור...עכשיו אני רוצה לקנות ספריי טוב לא מהזולים 3 ב10שח, אלה ספריי משהו איכותי שמתייבש מהר וצבע נראה כאילו צבוע אותו במפעל...איזה ספרר צסע אני אמור לחפש בהום סנטר או אייס? יש דגם מסויים שמתאים ויושב טוב על הפח של המארז(בפנים)? תודה לכל העוזר!

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by N0mad,

ת'אמת, אני לא ממש יודע אייך לקרוא לזה, אז אסביר. יש לי מארז TT Tsunami Dream הלדים שבחזית היו נדלקים יופי טופי עם הספק של TT, כי הוא הגיע עם כבל שהיה מיוחד ללדים. לפני חודשיים הספק הלך, אז עברתי לספק של "הק" זפיר, ואין לו כבל כמו שהיה בTT, אז ללא שום הבנה(אין לי שמץ באלקטרוניקה), חיברתי אותו לקבל מולקס 12W, הלדים נשרפו, ולקח לי יומיים לשים להבחין בזה, לא הבנתי מה גרם לזה, אז קניתי לדים חדשים, הלחמתי וחיברתי אותם לאותו מולקס, שוב נשרפו, פה הבנתי שהחיבור לא נכון. ראיתי אצל חבר מין קבל מולקס 12W עם כמו רכיב אלקטרוני שמווסת את הכוח, איפה אני יכול להשיג כזה אחד? אייך קוראים לזה? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by nehmia,

יש לי את המעגם הזה אבל לאן אני מחבר כל דבר? לאן AUDIO IN PUT ולאן שני הקצוות של ה-אדמה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by solo53,

מחפש מעגל הגנה לקו 12 וולט לשימוש חיצוני זרם היציאה לא יעלה על 1 אמפר ההגנה מיועדת במיקרה קצר בחיצוני

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  19. יש לי טלויזיה וכדי להחליף בין דיוידי להוט אני צריך לנתק ולחבר. אז רציתי לבנות בורר שיחליף ביניהם לפי איך שאני רוצה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי במעגל כי די הסתבכתי עם זה בגלל שהבורר צריך לברור בין 2 מכשירים שלכל אחד יש 3 כבלים. איך עושים את זה? ודרך אגב מישהו אמר לי שחוטים רגילים לא טובים להחמה בשביל זה כי זה יוריד את האיכות. איזה חוטים אני צריך? ואיזה בורר בדיוק?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by Anonymics,

שלום לכולם פירקתי ממסך את התאורה שלו עכשיו הוא צורך זרם גבוהה לדעתי וניסיתי להאריך את החוטים שלו..חיברתי חוטים עבים של חשמל בית.. הוא לא מקבל מספיק זרם והמנורות נדלקות חלקית... איך אני יכול להאריך את החוטים מבלי לאבד את הזרם? תודה !

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  21. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 זה המדריך... מה דעתכם? מה אפשר לשפר? מה לשנות? מה למחוק? מד דעתכם האישית עליו? האם הוא גורם לכם לרצות לבנות אותו?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  22. יש לי כבל VGA שיש לו חיבור משני הצדדים וחשבתי שאולי אפשר לחבר את המחשב הנייד אל המחשב הרגיל שלי כי הוא מחובר דרך החיבור הדיגיטלי לא ה-VGA מה יקרה אם אני יחבר את הכבל הזה בנוסף לכבל שכבר מחובר לכרטיס מסך ? יראו משו על הסך של המחשב הנייד ? או שלא יראו כלום בשניהם ?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  23. Started by eegg,

תסתכלו על המדריך הזה לבנות כפתור רגל לדרמל או לכל דבר אחר שמופעל בשקע http://www.metku.net/index.html?path=mods/foot-pedal-mod-for-rotary-tools/index_eng

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by aviram20,

יש לי חיבורי מלוקס כמו בתמונה למטה ואני רוצה לחבר נגד ולד להם בקרוב אני הולך להזמין כמות מכובדת של לדים מאריהב ונגדים השאלה שלי היא כזאת : איזה סוג נגדים אני צריך בישביל לחבר למתח של 5 וולט? ואיזה סוג נגדים אני צריך לחבר ל12 וולט ? ומישהו פעם הזמין מהחנות הזאת בכרטיס אשראי ? הם לא עושים פדיחות ? תודה לעונים! אבירם [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים