אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש לי שאלה יש לי טלוויזיה מדגם ce-5488, אני לא רואה שום דבר במסך הוא נדלק אחרי כ15 דק' רואים כרבע מסך ואז הוא נכבה, מצאתי שם ptc שרוף החלפתי אותו וזה לא עזר רציתי לדעת אולי יש למישהו איזה מושג מה יכולה להיות הבעיה. או להמליץ לי מאיפה אני יכול למצוא מדריך שיכול לתת לי סכימה חשמלית של הדגם הזה\משהו דומה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מספר קטודות CCFL 4 קטודות ירוקות ישרות 15 ס"מ 4 קטודות כחולות ישרות 15 ס"מ 2 קטודות כחולות עגולות 12 ס"מ אני רוצה להיות תלוי בכמה שפחות Inverterים. כלומר, להעמיס על Inverter אחד כמה שיותר CCFLים (כמובן מבלי לגרום לנזק) אם הדבר אפשרי, איזה שיטות חיבור בין הInverter לקטודות הCCFL מקובלות? חיבור מקבילי \ טורי \ קומבינה כלשהי? אם לא, אשמח להסבר על האילוצים השונים בכדי שאוכל להשכיל להבא - אני מתכוון לחבר את הInverter לספק כח של מחשב - אם זה יעזור לכוון את התשובה, זה הInverter שקניתי http://www.ebay.com/itm/151043962349?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 המון המון תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אממ שאלה.. לא בטוח שזה אפשרי.. אבל ההגיון אומר שכן =] אז ככה.. יש לי ספק כח ישן.. ועשיתי מוד לכוננית שעומדת ליד המיטה.. איפה ששים את כל הדברים הקטנים אתם יודעים =] שמתי מאוורר לדים וקטדוה.. דווקא יצא אחלה =] אולי אחרי זה אני אשים תמונות... בקיצוררר.. בספק הוצאתי את הכבל הירוק וחיברתי לאחד השחורים.. בשביל שיוכל לפעול גם בלי להיות מחובר למחשב.... עכשיו השאלה שלי.. האם אני יכול לחבר לספק מתג בשביל לכבות\להדליק? כי זה דיי מתסכל להוציא כל פעם את השקע מהתקע... אשמח לעזרה =] תודה
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי בניתי מקלט IR לפי המדריך באתר אך הוא אינו עובד עברתי על כל הסכימה הרבה פעמים והכל מחובר לפי הכתוב יכול להיות שהשרטוט לא תקין ?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים אני רוצה לדעת איך לחבר בוקסת מערכת לרמקולי מחשב רגילים ? אם יש תמונה אז תודה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאוורר בעל 4 לדים [פשוט כמו שיש בזאפ] בגודל של 120 MM אך איני יודע אילו מן המאווררים בזאפ נותן תאורה הכי חזקה האם מישהו יכול לעזור לי?, והאם 2 מאווררים כאלה יכולים להאיר מחשב שלם, [או שיש צורך בלדים ?] ואיפה יש חנות לקניית מאוורר בעל לד הקרובה לביתי [אני גר ברמת גן] וכול בחנויות שיש בזאפ למאווררים בעלי לד הם בחיפה.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתר או שם של חנות אלקטרוניקה באזור חיפה שמוכרת רכיבים כמו מסכי LCD קטנים ונגדים......(גם זולה אם אפשר)
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה וכדי להחליף בין דיוידי להוט אני צריך לנתק ולחבר. אז רציתי לבנות בורר שיחליף ביניהם לפי איך שאני רוצה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי במעגל כי די הסתבכתי עם זה בגלל שהבורר צריך לברור בין 2 מכשירים שלכל אחד יש 3 כבלים. איך עושים את זה? ודרך אגב מישהו אמר לי שחוטים רגילים לא טובים להחמה בשביל זה כי זה יוריד את האיכות. איזה חוטים אני צריך? ואיזה בורר בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מערכת הטוענת 16 יחידות של סוללות במתח של 4.8 וולט. המערכת מורכבת מספק כוח של 12 וולט ו- 12 אמפר. כל יחידה נתענת במקסימום זרם של 600 מיליאמפר, היחידה מוגבלת למתח וזרם לטעינה על המעגל לקבל את המקסימום הנדרש. ברצוני להוסיף פיוז הגנה על היציאה של הספק (12 וולט) מפני קצר שעלול לקרות לי על הכבל. איזה פיוז עלי לשים ומה מידת האמפר הדרושה לי.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, הפאן באס עולה לי על העצבים, הוא מהבהב כל הזמן חשבתי אם אני יחליף פוטנציומטר לאח טוב יותר זה יעבור, יש מצב שההשערה שלי הגיונית? איזה פוטנציומטר אני צריך? תודה מראש, אלי.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לבנות HTTPC בתוך חור של ארון. בקיצור, החור עמו יהיה מהארז של המחשב, זאות אומרת החלקים יישבו בתוך הארון. הבעיה זה כפתור ההדלקה, מהי הדרך הטובה ביותר כדי שיהיה לי הכי נוח, זה לא בעיה לחבר מפסק קפיץ שיקצרו...
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי ספק LG ATX 500W משהו כזה.... יש מצב? אה ועם כן אז איך זה:2 80 מקדימה מכניסים- 2 80 בצד מכנסים-אחד מאחרוה למעלה 120 מוציא- אחד למעלה 80 מוציא חחח
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=2272 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חשבתי שבגלל שזה למוד אז זה יתאים ל"אלקטרוניקה ומודינג" אם זה לא אז סליחה, ולהעביר בבקשה. אז ככה, אני צריך שני מארזים למוד שאני מתכנן ובשני מארזים הכוונה לשנים מאותו דגם אני מתכנן משהו בסגנון של מה שArkadur עשה בServer of NOD התקציב 500ש''ח עדיפויות: מקום להשים רדיאטור 360 זרימת אוויר טובה פילטרים על המאוררים עדיף שיהיה עשוי אלומניום למראת שאין הרבה כאלה במסגרת הזאת אם שכחתי איזה משהו תגידו לי =]
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם פירקתי ממסך את התאורה שלו עכשיו הוא צורך זרם גבוהה לדעתי וניסיתי להאריך את החוטים שלו..חיברתי חוטים עבים של חשמל בית.. הוא לא מקבל מספיק זרם והמנורות נדלקות חלקית... איך אני יכול להאריך את החוטים מבלי לאבד את הזרם? תודה !
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 זה המדריך... מה דעתכם? מה אפשר לשפר? מה לשנות? מה למחוק? מד דעתכם האישית עליו? האם הוא גורם לכם לרצות לבנות אותו?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי כבל VGA שיש לו חיבור משני הצדדים וחשבתי שאולי אפשר לחבר את המחשב הנייד אל המחשב הרגיל שלי כי הוא מחובר דרך החיבור הדיגיטלי לא ה-VGA מה יקרה אם אני יחבר את הכבל הזה בנוסף לכבל שכבר מחובר לכרטיס מסך ? יראו משו על הסך של המחשב הנייד ? או שלא יראו כלום בשניהם ?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום אני בונה כרגע את המעגל הזה http://www.electronic-circuits-diagrams.com/alarmsimages/19.gif אבל אני דיי נדפקתי עם הIR MODULE הזה. אני לא מצליח למצוא את הרכיב הזה בשום חנות . יש מישהוא שמכיר חנות שמוכרת את זה ? ואם לא מישהוא מכיר תחליפים לרכיב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מעוניין להמשיך את המודינג שלי ומתוכנן לחלק עליון משהו כזה: מקדימה\מאחורה: -------- \ / __\ /__ כמובן שזה סגור מקימה ומאחורה. למעלה וקדימה ואני כבר יעשה חורים וכל מה שאני צריך לבד. השאלה האם לעשות את זה מפח או פרספק.. ומהיכן אפשר להזמין דבר כזה (אזור פ"ת)... יש לכם רעיונות אחרים? למעלה יהיה בין השאר שני מאווררים 120 אז זה צריך להיות חזק.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מצאתי מסך העליתי מספר תמונות שלו (בעע איכות מסריחה SOZ אין לי משהו אחר לצלם איתו) זה היה בעבר מחשבון עם שעון ויומן וכאלה שטויות פירקתי את זה השארתי את המעגל ואתר הכל פשוט רציתי לדעת האם אני יכול לארגן לוח (מקסימום אני אכין את הלוח ) שהלוח ישתמש ב LCD צילמתי כמה תמונות כנסו לפה: http://photos.walla.co.il/amircohen2 שם תראו בתוך התיקיה תמונות האיכות דיי ירודה אני מקווה שתוכלו לראות מה הולך שם מקסימום אני יכול לתאר והכחול שם זה לא לד זה השתקפות של המאורר שלי מתוך המארז ושוב אם תרצו לדוג' שם שלנגד או איך שקוראים להם אני אתן תודה רבה מראש ! ד"א הצבע האדום - זהו תיכנון למוד להמשך הלילה
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
סוף סוף אני שמתי מאוורר 60 מ"מ על גוף הקירור של הסלרון ששמתי על כרטיס המסך תמונות אולי אבל מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפשים ציוד בדיקה למחשב? ציוד בדיקה לספק הכח ואולי מלחם? כל הציוד לטכנאי המחשבים ולמעבדת המחשבים במקום אחד כנסו ל http://www.system-il.com/he/43-test-equipment או חייגו ל 077-4020102 או 054-8000858 סיסטם מערכות מחשבים
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם אפשר ליקנות חלון למודינג מוכן ואם כן אתם יכולים להגיד לי מאיפו
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-