אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת הטוענת 16 יחידות של סוללות במתח של 4.8 וולט. המערכת מורכבת מספק כוח של 12 וולט ו- 12 אמפר. כל יחידה נתענת במקסימום זרם של 600 מיליאמפר, היחידה מוגבלת למתח וזרם לטעינה על המעגל לקבל את המקסימום הנדרש. ברצוני להוסיף פיוז הגנה על היציאה של הספק (12 וולט) מפני קצר שעלול לקרות לי על הכבל. איזה פיוז עלי לשים ומה מידת האמפר הדרושה לי.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לבנות HTTPC בתוך חור של ארון. בקיצור, החור עמו יהיה מהארז של המחשב, זאות אומרת החלקים יישבו בתוך הארון. הבעיה זה כפתור ההדלקה, מהי הדרך הטובה ביותר כדי שיהיה לי הכי נוח, זה לא בעיה לחבר מפסק קפיץ שיקצרו...
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=2272 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם אפשר ליקנות חלון למודינג מוכן ואם כן אתם יכולים להגיד לי מאיפו
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אני מקבל את המארז מחר מחרותיים ואני מיד רוצה לצבוע את צוכן המארז בצבע שחור...עכשיו אני רוצה לקנות ספריי טוב לא מהזולים 3 ב10שח, אלה ספריי משהו איכותי שמתייבש מהר וצבע נראה כאילו צבוע אותו במפעל...איזה ספרר צסע אני אמור לחפש בהום סנטר או אייס? יש דגם מסויים שמתאים ויושב טוב על הפח של המארז(בפנים)? תודה לכל העוזר!
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ת'אמת, אני לא ממש יודע אייך לקרוא לזה, אז אסביר. יש לי מארז TT Tsunami Dream הלדים שבחזית היו נדלקים יופי טופי עם הספק של TT, כי הוא הגיע עם כבל שהיה מיוחד ללדים. לפני חודשיים הספק הלך, אז עברתי לספק של "הק" זפיר, ואין לו כבל כמו שהיה בTT, אז ללא שום הבנה(אין לי שמץ באלקטרוניקה), חיברתי אותו לקבל מולקס 12W, הלדים נשרפו, ולקח לי יומיים לשים להבחין בזה, לא הבנתי מה גרם לזה, אז קניתי לדים חדשים, הלחמתי וחיברתי אותם לאותו מולקס, שוב נשרפו, פה הבנתי שהחיבור לא נכון. ראיתי אצל חבר מין קבל מולקס 12W עם כמו רכיב אלקטרוני שמווסת את הכוח, איפה אני יכול להשיג כזה אחד? אייך קוראים לזה? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אוקיי, אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ברעיונות שלכם,כי לי אין , בגדול... לפני כמעט כשנה ציינתי כי יש ברשותי מארז מסוג TT S-Viking . זהו מארז mid-tower. תמיד חיפשתי איך לעשות לו מודינג , אך תמיד היה העניין של חוסר זמן,יכולת ואמצעים... כעת - הבעייה נפתרה. אנא - עזרו לי לבצע מודינג טוב למארז - ותנו לדמיון שלכם לשחק... כעיקרון - אני רוצה לשים מסך LCD גדול במקום שני פתחי 5.25" של ה-CDROM... מקווה שתעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך הסירקולציה שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום לכם, ישבתי שיפרתי ושירטטתי וכעת אני מבקש חוות דעת אחרונה אם לא שכחתי משהו ואם הכל נראה סביר. המעגל מתוכנן ל5V DC ושני רגלי הבקרה משמאל למעלה יקבעו איזו שורה תהבהב. קצב ההבהוב יקבע ע"י הפוטנציומטר המחובר ל MC1455 שהוא תואם CMOS ל 555. Top_Gun, Big Foot, מישהו אחר שבעניינים, תנו איזו מילה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הכנתי ריאובאס תגידו מה דעתכם (מצטער על האיכות הירודה של התמונות): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני בונה כרגע את המעגל הזה http://www.electronic-circuits-diagrams.com/alarmsimages/19.gif אבל אני דיי נדפקתי עם הIR MODULE הזה. אני לא מצליח למצוא את הרכיב הזה בשום חנות . יש מישהוא שמכיר חנות שמוכרת את זה ? ואם לא מישהוא מכיר תחליפים לרכיב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מכשיר שאני רוצה לחבר אותו למחשב אבל אני לא יודע איזה נגד לשים. ואני לא כל כך בטוח כמה אמפר המכשיר הזא צורך.במד זרם שלי אני מכוון את האופציה ל - 20m dca והוא נתן לי 3.40. אז כמה זה באמפר? וכן המכשיר עצמו לוקח 3 וולט אני רוצה לחבר אותו ליציאת ה usb של ה 5 וולט. איזה נגד בדיוק לשים? תודה רבה לעוזרים :אחלה
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי דרמל של WOLF ועכשיו אני לא יודע מה המהירות שאני צריך בשביל לחתוך במארז שלי אני לא יודע אם זה משנה אבל הוא ישן לפני 5 שנים בערך
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה.. ובכלל שנושא הזה של מודינג.. אולי זה ישמע לכם קצת מוזר אבל השגתי נגד מחנות של אלקטרוניקה שמצוייר עליו 4 פסים (מימין לשמאול) זהב חום/בורדו אדום כזה ככה וירוק ככה... עכשיו ביקשתי מהבן-אדם שעובד בחנות נגד של 430 אוהם.. והוא אמר לי שאין כזה הכי קרוב לזה זה 450 אז אמרתי לו 12 V והוא אמר לי אז שזה 4.3 אוהם... אז לקחתי.. והרכבתי כבר חצי מערכת... ועכשיו השאלה שלי אם זה לא נגד של מתח גבוהה מידי? בתודה לכל מי שיעזור לי.. ושיהיה לו בהצלחה בהמשך
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לא מצאתי בחיפוש (מצא לי מעל 50 עמודים חיפשתי רק ב-10 הראשונים) אתרים עם מדריכים למודינג...היה לי אוסף של אתרים כאלה ששאבתי מהם רעיונות אבל הלך לי ההארד דיסק וכל האתרים הלכו....תודה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה לפתח את כישרון העיצוב שלה בכך שהיא תכין מנורה מגניבה לסלון. עכשיו זה 3 מנורות רגילות, חיברתי אותן במקביל. אבל מסיבה שלא ידועה לי בהתחלה מנורה אחת מהבהבת ונכבת, אח"כ השניה ולבסוף השלישית. למישהו יש מוג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ראיתי באיזה פורום שמקקרים שתיה עם פלטייר peltier ורציתי לדעת איפה מוכרים בארץ?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפשים ציוד בדיקה למחשב? ציוד בדיקה לספק הכח ואולי מלחם? כל הציוד לטכנאי המחשבים ולמעבדת המחשבים במקום אחד כנסו ל http://www.system-il.com/he/43-test-equipment או חייגו ל 077-4020102 או 054-8000858 סיסטם מערכות מחשבים
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
יש לי כבל VGA שיש לו חיבור משני הצדדים וחשבתי שאולי אפשר לחבר את המחשב הנייד אל המחשב הרגיל שלי כי הוא מחובר דרך החיבור הדיגיטלי לא ה-VGA מה יקרה אם אני יחבר את הכבל הזה בנוסף לכבל שכבר מחובר לכרטיס מסך ? יראו משו על הסך של המחשב הנייד ? או שלא יראו כלום בשניהם ?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
תסתכלו על המדריך הזה לבנות כפתור רגל לדרמל או לכל דבר אחר שמופעל בשקע http://www.metku.net/index.html?path=mods/foot-pedal-mod-for-rotary-tools/index_eng
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי חיבורי מלוקס כמו בתמונה למטה ואני רוצה לחבר נגד ולד להם בקרוב אני הולך להזמין כמות מכובדת של לדים מאריהב ונגדים השאלה שלי היא כזאת : איזה סוג נגדים אני צריך בישביל לחבר למתח של 5 וולט? ואיזה סוג נגדים אני צריך לחבר ל12 וולט ? ומישהו פעם הזמין מהחנות הזאת בכרטיס אשראי ? הם לא עושים פדיחות ? תודה לעונים! אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי מארז של ריידמקס,אני בקרוב אמור לקבל את הספק באטרפליי של tt הבעיה שיש לי חלק שמחזיק את הספק כח ומונע ממני לראות את החלק היפה של הספק עם החלון. לכן אני רוצה פשוט לחתוך ריבוע פשוט שיראו את החלק הזה של הספק. עם איזה מכשיר עלי להשתמש??? מצטער על איכות התמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי . אני רוצה לקנות רגלי פרספקט עגולות בצבע חלבי . איפה באזור הצפון אפשר לקנות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אפשר מדריך כלשהו? אבל שיהיה ברור (המדריך) - אין לי שום ידע וכמובן שאין ניסיון באלקטרוניקה..
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-