אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לצבוע את ה- HAF932 כולו בשחור, אשמח לדעת מהם המוצרים שאני זקוק להם בשביל זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan ולשלוט בחורף במהירות כדי שלא יהיה המון רעש... ראיתי בPandas את ה ZALMAN FAN MATE 2 איך הוא...? ודרך אגב יש לי בינתיים את ה Vantec Tornado ויש לו זרימת אוויר של 84 CFM אבל אין לי אפשרות לשלוט בו בגלל שיש רק חוט צהוב (למדוד את המהירות לא?) אז אני לא יכול לשלוט עליו... והבעיה שהדלטא הוא 92 מילימטר וההיטסינק הוא 80 מ"מ... יש המלצות למאוורר 80 מ"מ (אני הולך לשים אותו על המעבד כמובן) עם זרימת אוויר בערך ב 80 + -?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה.. ובכלל שנושא הזה של מודינג.. אולי זה ישמע לכם קצת מוזר אבל השגתי נגד מחנות של אלקטרוניקה שמצוייר עליו 4 פסים (מימין לשמאול) זהב חום/בורדו אדום כזה ככה וירוק ככה... עכשיו ביקשתי מהבן-אדם שעובד בחנות נגד של 430 אוהם.. והוא אמר לי שאין כזה הכי קרוב לזה זה 450 אז אמרתי לו 12 V והוא אמר לי אז שזה 4.3 אוהם... אז לקחתי.. והרכבתי כבר חצי מערכת... ועכשיו השאלה שלי אם זה לא נגד של מתח גבוהה מידי? בתודה לכל מי שיעזור לי.. ושיהיה לו בהצלחה בהמשך
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפשים ציוד בדיקה למחשב? ציוד בדיקה לספק הכח ואולי מלחם? כל הציוד לטכנאי המחשבים ולמעבדת המחשבים במקום אחד כנסו ל http://www.system-il.com/he/43-test-equipment או חייגו ל 077-4020102 או 054-8000858 סיסטם מערכות מחשבים
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לפרוייקט שאני מתכנן אני צריך סליבינג לפי מטר איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי את המעגם הזה אבל לאן אני מחבר כל דבר? לאן AUDIO IN PUT ולאן שני הקצוות של ה-אדמה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי . אני רוצה לקנות רגלי פרספקט עגולות בצבע חלבי . איפה באזור הצפון אפשר לקנות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחפש מעגל הגנה לקו 12 וולט לשימוש חיצוני זרם היציאה לא יעלה על 1 אמפר ההגנה מיועדת במיקרה קצר בחיצוני
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הכנתי ריאובאס תגידו מה דעתכם (מצטער על האיכות הירודה של התמונות): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שאלה ממש קטנה. הלד הזא- http://us.100y.com.tw/chanpin.asp?MNo=49684 לפי מה שרשום באתר הוא צורך 1.5 וולט ו100 מילי אמפר? זה בסדר שאני יתן לו בדיוק את ההספק הזא?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מארז של ריידמקס,אני בקרוב אמור לקבל את הספק באטרפליי של tt הבעיה שיש לי חלק שמחזיק את הספק כח ומונע ממני לראות את החלק היפה של הספק עם החלון. לכן אני רוצה פשוט לחתוך ריבוע פשוט שיראו את החלק הזה של הספק. עם איזה מכשיר עלי להשתמש??? מצטער על איכות התמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם יש לנגד פלוס ומינוס? או שאין לו קוטביות.. כי למשל לידודה יש..
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לא מצאתי בחיפוש (מצא לי מעל 50 עמודים חיפשתי רק ב-10 הראשונים) אתרים עם מדריכים למודינג...היה לי אוסף של אתרים כאלה ששאבתי מהם רעיונות אבל הלך לי ההארד דיסק וכל האתרים הלכו....תודה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ראיתי באיזה פורום שמקקרים שתיה עם פלטייר peltier ורציתי לדעת איפה מוכרים בארץ?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כמה מתח/זרם ניתן לקבל מיציאת אודיו? והאם המתח משתנה עם התדר או שנשמרת איזושהי רמה קבוע של מתח בתדר משתנה? (הכוונה אם הפיק קבוע) תודה. :-*
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי חיבורי מלוקס כמו בתמונה למטה ואני רוצה לחבר נגד ולד להם בקרוב אני הולך להזמין כמות מכובדת של לדים מאריהב ונגדים השאלה שלי היא כזאת : איזה סוג נגדים אני צריך בישביל לחבר למתח של 5 וולט? ואיזה סוג נגדים אני צריך לחבר ל12 וולט ? ומישהו פעם הזמין מהחנות הזאת בכרטיס אשראי ? הם לא עושים פדיחות ? תודה לעונים! אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מצאתי שלט ממתחת בערך כמו מארז של מחשב ועשיתי עליו חלון ויצא לי די טוב אבל קצת עקום מה אתם אומרים כדאי לי לעשות על המארז ? ובמקום הדבק נייר שצריך לשים לפי המדריך אפשר לשים דבק מלחמה ? ואני יכול לעשות קודם את החור ואחר כך לחפש פרספקט וגומי נכון ?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
יש לי טלויזיה וכדי להחליף בין דיוידי להוט אני צריך לנתק ולחבר. אז רציתי לבנות בורר שיחליף ביניהם לפי איך שאני רוצה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי במעגל כי די הסתבכתי עם זה בגלל שהבורר צריך לברור בין 2 מכשירים שלכל אחד יש 3 כבלים. איך עושים את זה? ודרך אגב מישהו אמר לי שחוטים רגילים לא טובים להחמה בשביל זה כי זה יוריד את האיכות. איזה חוטים אני צריך? ואיזה בורר בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קיבלתי את הלדים שהזמנתי מאריה"ב (ד"א מהר מאוד תוך יום עבודה! כל הכבוד להם!) הרגל הארוכה זה פלוס? או ההפך??
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר מעגלים חשמליי בחיבור USB לבנייה עצמית?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני לא רוצה שיהיה 12V 7V ומכובה אני רק רוצה 12V ומכובה אז אני חייב נגדים? אז זה אמור להיות שונה מהמדריך יענו בקשר למפסק עם 3 רגליים אני צריך להביא אחד עם 2?
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יכול להיות 1VOLT עם 1000WATT? והיכן אפשר ללמוד אלקטרוניקה כדי למנוע שאלות newbie בעתיד? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היום התקנתי על ה6800GT ASUS קירור חדש ACCELERO X1 לצערי הרב החיבור מתח שלו הוא או 2 פינים או 4 פינים (מחברים גדולים) ולי בASUS אלוקים יודע למה יש לי מחבר 3 פינים פצפון. ושאין באף חנות נראה לי! התייעצתי עם החברה והם אמרו לי לשנות את המחבר 2 פינים ולחבר את המחבר הקטן של הקירור של ASUS (מחבר 3 פינים קטנים). הלכתי לחנות אלקטרוניקה והוא חיבר לי את המחבר של המאוורר המקורי למאוורר החדש. כמו שהם ציינו. חזרתי הביתה התקנתי את הגוף קירור על הכרטיס וכשהדלקתי את המחשב המאוורר עבד בכרטיס עם אזעקת אמת! מחשב לא מגיב ורק צפירה מטריפה ומפחידה!. לתומי חשבתי שזה בגלל שיש למחבר שלוש פינים ואני חיברתי רק 2 אז קרעתי גם חוט כחול מהמחבר של ה4 פינים והדבקתי ביניהם ולא עבד! עכשיו הקצפת שבאתי להחזי…
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הייי רציתי לבנות מין מאריך usb מצאתי אצלי זרוק חח תקע usb האלו שיש בפאנל המארז מקדימה ועוד כבל usb זכר עכשיו פירוט החוטים: זכר:אדום,כחול,חום,צהוב תקע נקבה :אדום,שחור,כחול,לבן מישהו יכול לי לעזור להתאים את הצבעים?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-