עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by d-undertaker,

אני לא רוצה שיהיה 12V 7V ומכובה אני רק רוצה 12V ומכובה אז אני חייב נגדים? אז זה אמור להיות שונה מהמדריך יענו בקשר למפסק עם 3 רגליים אני צריך להביא אחד עם 2?

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by yair1911,

היום התקנתי על ה6800GT ASUS קירור חדש ACCELERO X1 לצערי הרב החיבור מתח שלו הוא או 2 פינים או 4 פינים (מחברים גדולים) ולי בASUS אלוקים יודע למה יש לי מחבר 3 פינים פצפון. ושאין באף חנות נראה לי! התייעצתי עם החברה והם אמרו לי לשנות את המחבר 2 פינים ולחבר את המחבר הקטן של הקירור של ASUS (מחבר 3 פינים קטנים). הלכתי לחנות אלקטרוניקה והוא חיבר לי את המחבר של המאוורר המקורי למאוורר החדש. כמו שהם ציינו. חזרתי הביתה התקנתי את הגוף קירור על הכרטיס וכשהדלקתי את המחשב המאוורר עבד בכרטיס עם אזעקת אמת! מחשב לא מגיב ורק צפירה מטריפה ומפחידה!. לתומי חשבתי שזה בגלל שיש למחבר שלוש פינים ואני חיברתי רק 2 אז קרעתי גם חוט כחול מהמחבר של ה4 פינים והדבקתי ביניהם ולא עבד! עכשיו הקצפת שבאתי להחזי…

3. Started by OnlyOne,

(אני חושב שזה מתאים לפה) בכול מקרה יש לי את הVISA הנטען שפשוט הוא כמו כול כרטיס אשראי והוא גם בינלאומי אז אני חשבתי לעשות שני פרוייקטים באלקטרוניקה אורגן אורות על פי המוזיקה ומקלט אינפרה אדום כדי להלוט על דברים בעזרת שלט ישן שיש לי פה שעדיין עובד אז יש לי אפשרת להזמין מאריהב כי אפשר בכרטיס אשראי ויש אפשרות מחו''ל בגלל שהחלקים קטנים אז אני לא חושב שיהיה מכס אז איפו יוצא יותר זול ואיכותי גם ואם בחו''ל באיזה חנות יש אתר?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by eladh16,

שאלה ממש קטנה. הלד הזא- http://us.100y.com.tw/chanpin.asp?MNo=49684 לפי מה שרשום באתר הוא צורך 1.5 וולט ו100 מילי אמפר? זה בסדר שאני יתן לו בדיוק את ההספק הזא?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by ~Bulldog~,

קיבלתי אחד כזה, פנטיום 2 (עם אופציה לשני מעבדים), בהמה במשקל של 27 ק"ג. למישהו יש רעיונות יצירתיים מה אפשר לעשות עם כזה? או לחילופין, איך לשדך לו לוח אם מתקדם יותר? בתודה מראש עומר

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by aviram20,

יש לי חיבורי מלוקס כמו בתמונה למטה ואני רוצה לחבר נגד ולד להם בקרוב אני הולך להזמין כמות מכובדת של לדים מאריהב ונגדים השאלה שלי היא כזאת : איזה סוג נגדים אני צריך בישביל לחבר למתח של 5 וולט? ואיזה סוג נגדים אני צריך לחבר ל12 וולט ? ומישהו פעם הזמין מהחנות הזאת בכרטיס אשראי ? הם לא עושים פדיחות ? תודה לעונים! אבירם [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by dany_tab,

מישהו פה מכיר מעגלים חשמליי בחיבור USB לבנייה עצמית?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש רכיב כלשהו שמה שהוא צריך לעשות זה לסגור מעגל כאשר הוא בא במגע עם מים... אבל חשוב שלחות לא תשפיע עליו אלא רק כמות של מים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  9. חיברתי את החוט האדום לפלוס ושחור למינוס וקרה פיצוץ מה יכולה להיות הסיבה (גוף 3W - שנאי 3Wׁׂׂׂׂׂ)?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by shloosh,

יש לי מארז של ריידמקס,אני בקרוב אמור לקבל את הספק באטרפליי של tt הבעיה שיש לי חלק שמחזיק את הספק כח ומונע ממני לראות את החלק היפה של הספק עם החלון. לכן אני רוצה פשוט לחתוך ריבוע פשוט שיראו את החלק הזה של הספק. עם איזה מכשיר עלי להשתמש??? מצטער על איכות התמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by Little_Nigger,

Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X) RADEON 9200 SE) SAMSUNG SP1203N 120 GB) 2X256 samsung 400 mghz soket 478 כרגע יש לי ספק כנראה ג'נרי של 500W..?? אני מחליף ל 2 ג'יגה ראם ddr 2 667mhz במקום הזיכרון הקיים שלי.... וקירור BT אמרו לי להחליף לספק ל-hec 300w art. ממה שהבנתי הם חברה טובה מאוד והם במחיר סביר.. זה יחזיק לי את המחשב או שאני אצטרך ספר יותר חזק??? יכול להיות שהספק לא יתחבר בגלל שזה סוקט נמוך יחסית? תוכל להיווצר עם זה בעיה? או שבספקים זה לא משנה?? תודה..

12. Started by yossik17,

הייי רציתי לבנות מין מאריך usb מצאתי אצלי זרוק חח תקע usb האלו שיש בפאנל המארז מקדימה ועוד כבל usb זכר עכשיו פירוט החוטים: זכר:אדום,כחול,חום,צהוב תקע נקבה :אדום,שחור,כחול,לבן מישהו יכול לי לעזור להתאים את הצבעים?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by sollito,

-יש לי תאורה של 2 קתודות ירוקות. אם אני ישים גם UV אז יהיה אפקט זה זוהר? -יש למישהו רעיון אין אני יחבר את המאוררים מקדימה? יש לי פלטה שטוחה מבונדו עם שני חורים גדולים למאוררים אני לא ממש רוצה להדביק אותם עם סיליקון אבל אם לא תיהיה לי ברירה בסוף זה מה שאני יעשה - קניתי ספק LIBERTY 500W וכמו שאתם יודעים יש לו המון כבלים השאלה שלי אם אני יכול להכין לו כבל אחד שילך ל- 2הרד דיסקים 2 צורבים פלופי פאנבאס שמתחבר ל4 מאוררים ואולי אפילו לקתודות... אם כן אני צריך לחבר אותו לחיבור אחד בספק או לעשות את זה שיתחבר ליותר מאחד אני רוצה שזה יהיה ככה ספק---מולקס---מולקס---מולקס----מולקס-----FDD----SATA-----SATA---מולקס כל זה מיציאה אחת של הספק אפשרי? ואם אני יחבר ל2 ככה ספק/ >מולקס…

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by Ronenosh8,

יכול להיות 1VOLT עם 1000WATT? והיכן אפשר ללמוד אלקטרוניקה כדי למנוע שאלות newbie בעתיד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by שורטי,

מצאתי אתך המארז הישן ששכב אצלי בבית והחלטתי לעשות לו מוד עצבני אבל בגלל שזה פעם ראשונה: 1. אני לא יודעכ אם הוא יצא כל כך עצבני 3. אני אצטרך ממכם קצת עזרה ולשאלות: 1.אתם יכולים להסביר לי איך לצבוע את המארז? (אל תגידו לי תריץ חיפוש כי חיפשתי) 2.גם את הפלסטיק של הפאנל הדמי צריך לשייף 3.מה זאת אומרת לשיף? כאילו אני מבין מה זה אומר אבל עד מתי לשייף? עד לאיזה שלב? 4.מה זה נייר מים? מה אני יצטרך לצביעה הזאת? ואיפה אני אוכל להשיג את זה?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by nexho,

שלום לכולם מחפשים ציוד בדיקה למחשב? ציוד בדיקה לספק הכח ואולי מלחם? כל הציוד לטכנאי המחשבים ולמעבדת המחשבים במקום אחד כנסו ל http://www.system-il.com/he/43-test-equipment או חייגו ל 077-4020102 או 054-8000858 סיסטם מערכות מחשבים

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by ללא שם,

מישהו יודע אם ואיך אפשר להפוך דיסק קשיח חיצוני עם חיבור לחשמל שבמקום חשמל יתחבר לUSB? ???

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by mor1995,

קיבלתי טלויזיית LCD 32 של i-tech . עד היום זה היה מחובר לי בכבל S-VIDEO (איכות לא משהו...) היום קניתי כבל DVI-HDMI וחיברתי את הטלויזיה,עכשיו המחשב מזהה את המסך הנוסף,אבל אני לא רואה שום תצוגה בטלויזיה, שיניתי רזולוציות ומה לא ניסיתי,זה לא נדלק. דרך אגב יש לי כרטיס מסך geforce 8800 GTX אם זה עוזר...

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  19. יש לי מאוורר של הספק כוח הישן שלי, אני רוצה לחבר אותו למחשב שלי,אבל אני לא יודע מאיפה לתת לו חשמל ואיך. אם זה עוזר על המאוורר רשום 12V 0.12A . תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  20. איפה קונים אותן?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. קיבלתי את הלדים שהזמנתי מאריה"ב (ד"א מהר מאוד תוך יום עבודה! כל הכבוד להם!) הרגל הארוכה זה פלוס? או ההפך??

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  22. יש לי טלויזיה וכדי להחליף בין דיוידי להוט אני צריך לנתק ולחבר. אז רציתי לבנות בורר שיחליף ביניהם לפי איך שאני רוצה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי במעגל כי די הסתבכתי עם זה בגלל שהבורר צריך לברור בין 2 מכשירים שלכל אחד יש 3 כבלים. איך עושים את זה? ודרך אגב מישהו אמר לי שחוטים רגילים לא טובים להחמה בשביל זה כי זה יוריד את האיכות. איזה חוטים אני צריך? ואיזה בורר בדיוק?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  23. מאיפה אני יכול להשיג תמונות עם קווים חיצוניים ברורים ללא פנים?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  24. שלום לכולם! אז ככה חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי שום תשובה עדכנית ומדוייקת. נמאס לי מהמחירים המופקעים של כבלים, במיוחד בתחום האודיו, ונמאס לי מהאיכות החרא שלהם, ומהעובדה שהם יצוקים וברגע שהם נדפקים, אי אפשר לתקן אותם. אני בקרוב אצטרך כמות עצומה של כבלים, מדובר על סטודיו מוזיקלי, עשרות כבלים, ובנוסף גם כבלים לציוד תקליטנות, לי ולחבר. שאלות: 1) מהיכן מזמינים ראשים ומתאמים, רצוי בארץ, סבבה גם מחול. 2) איך יודעים את האיכות של הראשים? חוץ ממשקל וציפוי אין לי מושג 3) איך יודעים איכות של כבל? 4) מאיפה מזמינים כבל, זה כבר רצוי בארץ. 5) שיטות מומלצות להרכבת כבלים (אם יש כאלה) זהו בערך, נקווה שיצא דיון מעניין, נראה לי שזה נוגע להרבה אנשים! יום טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by Amir c,

אני מצאתי מסך העליתי מספר תמונות שלו (בעע איכות מסריחה SOZ אין לי משהו אחר לצלם איתו) זה היה בעבר מחשבון עם שעון ויומן וכאלה שטויות פירקתי את זה השארתי את המעגל ואתר הכל פשוט רציתי לדעת האם אני יכול לארגן לוח (מקסימום אני אכין את הלוח ) שהלוח ישתמש ב LCD צילמתי כמה תמונות כנסו לפה: http://photos.walla.co.il/amircohen2 שם תראו בתוך התיקיה תמונות האיכות דיי ירודה אני מקווה שתוכלו לראות מה הולך שם מקסימום אני יכול לתאר והכחול שם זה לא לד זה השתקפות של המאורר שלי מתוך המארז ושוב אם תרצו לדוג' שם שלנגד או איך שקוראים להם אני אתן תודה רבה מראש ! ד"א הצבע האדום - זהו תיכנון למוד להמשך הלילה

• 7 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.