עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך חיבור מאוורר מ4 פינים ל3 פינים אם יש מתאם כזה(בלי שאני יצתרך לחתוך) אם לא אז אך אני חותך ויוצר שהוא יהיה 3 פינים(אם זה אפשרי בכלל)

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  2. מחפש לקנות קתודה לבנה איפה ניתן לקנות? המארז לבן ולכן אני מחפש קתודה לבנה אלה אם יש הצעות טובות אחרות ואיפה ניתן לקנות פה בישראל ולהזמין? או שרק מאתרים בחו"ל ניתן לקנות? אם ניתן לקבל הצעות, אתרים שמוכרים תודה.

3. Started by aviram20,

הוצאתי קתודה של סורק ישן ואני רולצה לחבר אותה למחשבב רק אין לה פלוס ומינוס יש איזה 12 חיבורים קטנטנים כאלה שאם אדע לאן לחבר זה לא יהיה בעיה בכול מקרה הקתודה היא של קנון ורשום עלייה על המדבקה כול מני מספרים ואותיות שלא קשורות לחיבור או משהו זה ניראה לי הדגם ואין לי שום מושג כמה מתח היא צריכה כמה זה בדרך כלל ? 12 V ? לאן לחבר פלוס ומינוס ? תודה לעוזרים והנה כמה תמונות אבירם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  4. לאיפה אני מאור לחבר אותו? ואיך אני אמור לשמור אותו שלא יזוז?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  5. תודה

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by ranran,

טוב חברים סוף סוף סיימתי את המודינג למארז קודם תראו תמונה של לפני... זה הזמן להביא את המראה!!!!!!!!! מה שהוספתי בעצם בחלק השני זה את המאוורר למעלה וכל התמונה!

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by eladh777,

שלום לכולם. כמה לד אינפרה אדום צורך? מתח וזרם?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by Y.k,

האם כדאי לקנות מאוורר עם קתודה קרה ? כי הרבה אנשים אומרים שקתודה מתחממת מהצדדים ונשרפת לאחר זמן קצר יחסית. גם אומרים שזה יכול לשרוף בדרך חלקים של המחשב אז עשו טובה עזרו לי... האם כדאי לי לקנות את זה ? ד"א המאוור של sunbeam http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cfk08-g

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by nimda,

איזה מתח מקבל הגריל המואר? 5V או 12V? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ufg-dr-uvb

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by Director,

שלום לכולם , נגיד יש לי צורה כלשהיא שאני רוצה לחרוט על פרספקס (לדוגמא דרקון כמו שיש למטה או משהוא בסגנון..) אז איך אני מסרטט את מה שאני רוצה על הפרספקס ? לוקח את הצורה שאני רוצה ואז מה אני עושה ? (חורט על התמונה ומתחת לזה יש את הפרספקס עם הדרמל ?) תודה רבה לכלמי שיעזור , או שינסה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by משיקומי,

יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (ואני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by ExploiT,

אוקי כולם ! קבלו זה המארז שלי עכשיו שקיבלתי אותו היה בו מאורר אחד ציבועני מוציא אוויר קיצר הפכתי אותו שכניס אוויר אחרי זה יש מאוורר בצד שגם מוציא אוויר ויש לו שרוול למעבד קיצר שמעתי שהשרוול הזה לא טוב כי הוא חוסם זרימת אוויר וככה אז העפתי אותו והפכתי תמאורר שיכניס אוויר עכשיו הוספתי מאורר אחורי במארז שיוציא אוויר וסידרתי חוטים וככה הכול יפה מסודר ויפופי היום הכנתי סידירום נסתר כי הכונן dvd היה שחור אז הכנתי לו cd room נסתר יפה כזה שנראה כאילו אין כונן ושלוחצים על הפלסטיק יוצא המגש בקרוב אני הולך להחליף קירורים למעבד וכרטיס מסך ולהתחיל באובר קלוק עכשיו אני חושב לעשות כדי שהיה יפה אבל חלון = צד אחד מלספטיק שמעביר גרוע חום = טמפ יותר גבהות = פחות אובר קלוק…

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by ratiyha,

איך הסירקולציה שלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  14. Started by idani1983,

אני צריך שנאי של 9V ו 850MA אבל יש לי רק 9V ו 210MA או 9V ו 1000MA האם אני יכול לחבר אחד מהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  15. Started by aviram20,

היי הספק שלי יושב בתחתית המראז והכבלים של ה 4 פין שמתחברים ללוח בנוסף ל24 מאוד קצרים איפה אוכל להשיג כבל הארכה כזה? אם אפשר בארץ.. בחו''ל או מאיביי לא עוזר לי תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by [NOS],

בניתי מד טמפ' קטן ממד חום אלקטרוני כזה.. השאלה את אני יכול לספק לו חשמל מהמחשב? אתם יודעים, זה פועל על סוללה קטנה ועגולה

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by idan1836,

לא יודע אם זה קשור למודינג בכלל.. אבל לא ידעתי לאיזה פורום אפשר להכניס את זה. יש לי מקלדת אלחוטית והיציאה שלה זה ראש ירוק כזה (PS/2), לראש USB. אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  18. היי, אני רוצה להכין פאנל קדמי של USB2 למחשב שלי. קודם כל, לקחתי לוח הרחבה של USB1 שהיה לי במחשב הקודם(מוסיף 2 כניסות מאחורה) וניסיתי לחבר אותו ללוח אם. חיברתי אליו רכיב USB1 והוא עבד בסדר. ניסיתי לחבר רכיב USB2 והוא לא זוהה. חיברתי לאותו חיבור על הלוח אם הרחבה של USB2 שקיבלתי עם הלוח אם והרכיב USB2 עבד(ההרחבה הזאת זה רק שני כבלים, אין מעגל כמו ב USB1). עד כמה שאני יודע אין הבדל בחומרה בין USB1 ל USB2 (ברמת החיבורים) אז לקחתי וולטמטר והתחלתי לבדוק את החיווטים הפנימיים של שני החיבורים. הלחמתי (והארכתי את הכבל) על הלוח של ה USB1 בצורה כזאת שעקפתי את המעגל אבל נשאר לי הלוח(כדי שיהיה לי איך לתפוס אותו מקדימה). חיברתי שוב ללוח אם, USB1 עובד ועדיין ה USB2 נשאר לא מזוהה. מישהו יו…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by eegg,

אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או חוט מאריך ל20 פין. צריך חנות או מישהו שמוכר

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by orei,

אני ממש חדש בנושא וקראתי על זה מזמן פשוט לא היה לי זמן להתעסק עם זה עכשיו השאלות שלי הן אם למישהו יש מדריך איך עושים את זה כולל החלקים שצריך? האם יש לכם דגשים מסויימים בעבודה עם הלוח האם לדעתכם זה אפשרי לביצוע עם הידע שלי באלקטרוניקה לא בשמיים? כמה פרוייקט כזה צריך לעלות? ושאלה אחרונה טיפה לא קשורה אם יש אפשרות בגלל שזה מתנגן מהמחשב שבמקרה ואני משמיע מוזיקה הלדים עבדו פי המוזיקה? תודה ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  21. כמו בכותרת אני מחפש חנות שמוכרת דיסקיות חיתוך לדרמל באיזור חולון תל אביב או ראשון לציון בכל מקרה לא הום סנטר או אייס לא משנה לי אם מקורי של דרמל או לא העיקר שיהיה איכותי יחסית ובמחירים שפויים תודה שחר

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  22. האם מישהו מכיר איזה אשכול/אתר המרכז בו תוכנות לשליטה על אמצעים חיצוניים (LCD,Seven Segments) דרך יציאות המחשב או סתם שליטה ישירה (ללא שימוש בVB). לדוגמה התוכנות לשליטה על מסכי LCD בעזרת היציאה הפרללית. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by Ronenosh8,

יכול להיות 1VOLT עם 1000WATT? והיכן אפשר ללמוד אלקטרוניקה כדי למנוע שאלות newbie בעתיד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by tamos,

הי, אני מתכוון לבנות HTTPC בתוך חור של ארון. בקיצור, החור עמו יהיה מהארז של המחשב, זאות אומרת החלקים יישבו בתוך הארון. הבעיה זה כפתור ההדלקה, מהי הדרך הטובה ביותר כדי שיהיה לי הכי נוח, זה לא בעיה לחבר מפסק קפיץ שיקצרו...

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by aviram20,

יש לי ספק 400 W ממנו יוצאיםכול מני חוטים פין 20 מלוקסים ושאר חיבורים יש חוט שיוצא ממנו בצבע צהובשחור שבאמצע יש חיבור מלוקס ובסוף יש חיבור 3 פינים זה כמובן למאורר השאלה שלי היא כזאת אם אחבר שתי מאוררים לחיבור אחד של ה3 פינים כאילו משתי מאוררים אני יוציאי חיבור אחד זה בסדר? לא יעשה בעיות ? יעבדו כרגיל? לא יהיה עומס על הספק? תודה לעונים אבירם

• 4 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים