אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מאוד לבנות פאנבאס אבל אני לא יודע איפה לקנות את החלקים שאני צריך בבאר שבע... החלקים שאני צריך הם: פוטנציומטר מפסק 3 מצבים לדים(לא קשור לפאנבאס אבל סתם רוצה..) חיבורי מולקס נקבה מי שיודע איפה אפשר לקנות את החלקים או לפחות חלק מהם אני ישמחח!!! תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום מבקש רעיון לקבלת יציאה בת 30 שניות לאחר לחיצה ריגעית בכניסה תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי שלוש מחשבים: שרת, נייד והמחשב הפשוט והרגיל שהוא דרך אגב הכי טוב.... ולכל אחד יש את המסך הבא: נייד-נשבר לי המסך מרוב שאני כשרוני :-X השרת-מסך ישן ומכוער מחשב רגיל-LCD אני רוצה לבנות משהו מתחבר למסך ויש לו 3 יציאות לכרטיס מסך ואני אחבר כל יציאה לכל מחשב ועם מפסק של 3 מצבים אני אבחר איזה מחשב יופיע על המסך. 1. מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר שמסביר על היציאה של המסך? 2. אם מישהו יכול לעזור לי איכשהו או שיש למישהו רעיון אשמח מאוד.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי ספק 400 W ממנו יוצאיםכול מני חוטים פין 20 מלוקסים ושאר חיבורים יש חוט שיוצא ממנו בצבע צהובשחור שבאמצע יש חיבור מלוקס ובסוף יש חיבור 3 פינים זה כמובן למאורר השאלה שלי היא כזאת אם אחבר שתי מאוררים לחיבור אחד של ה3 פינים כאילו משתי מאוררים אני יוציאי חיבור אחד זה בסדר? לא יעשה בעיות ? יעבדו כרגיל? לא יהיה עומס על הספק? תודה לעונים אבירם
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שזה קשור לפורום הזה... אבל ראיתי אלקטרוניקה אז חשבתי ששווה לנסות... אז ככה... יש לי שני ספקי כוח... אחד נמצא בשימוש והשני לא... השאלה שלי אם אני יכול לחבר אותם? איך זה ישפיע על המחשב? והאם זה יסכן לי משהו?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
מהשעמום של שבועיים לפני הגיוס. החלטתי לנסות לצרוב כמה מיקרובקרים. לאחר שמשלוח הדוגמיות הגיע בניתי את הצורב שכמה חבר'ה בכיתה שלי השתמשו בו והסירטוט (בסירטוט לא מופיעים חלק מהדקי ההזנה אבל הוספתי אותם בלוח שלי): והינה התוצאה המוגמרת: ועכשיו לשאלה - בדקתי את כל החיווטים וכולם טובים ועדיין התוכנה KEIL לא מזהה את הצורב כשאני אומר לה להתחבר לצורב ... למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? .
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני באמת לא יודע כמה זה קשור אבל לא מצאתי פורום ברשת שמתעסק בזה. יש לי מנוע ואני רוצה לגרום לו להסתובב פעם ימינה פעם שמאלה(פעם אני מתכוון לסיבוב) איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
זנ ציטוט של MoRtZkInG: איפה אפשר למצוא סרטוט של מעגל יצוב המתח לשנאי?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
המטרה היתה להשתיק את ההרדדיסק על ידי הZM-2HC1 של zalman וקלקר התוצאה היתה שההרדיסק היה ממש שקט אבל אחרי רבע שעה הוא הגיע ל52 מעלות +/- ומת רעיונות להמשך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי פרוייקט מודינג לחופש ורציתי לדעת עד כמה בערך אני יכול להאריך את כבלי ה-IDE של המחשב שלי (רק לסידירומים, לא להארדיסק) נ.ב: תציעו עוד העצות למודינג בשעה פרק 5! תודה!
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריכים איך לבנות תאורה למקלדת ..... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה....
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לשמוע רשרושים כאלה מהמאווררר של הכרטיס (ATI X550) אז שימנתי אותו והפסיקו הרשרושים עכשיו יש לו כזה רעש כאילו הוא הוא מתאמץ הרבה מידי פירקתי את המאוורר של הכרטיס ניקיתי אותו ביסודות אפילו שמתי משחה תרמית ולא עזר אולי כדי שאני ישמן אותו עוד קצת או שאני יקנה מאוורר נורמאלי לכרטיס תודה
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך lcd תווים...והוא בא עם תאורה פנימית...יש מצבשאני משנה את צבע התאורה לכחול או משהו בעזרת לד?? אפשרי??
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שכחתי איזה חוט מחברים לאיזה חוט. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מזמן לא הייתי בפורום עקב זה שלא לי אינטרנט.. (כןכן הורים מניאקים) ועכשיו לנושא, יש לי כזה מתג אבל עם 6 רגליים.. אין לי מושג איך ולאן אני מחבר מה... אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=79625.0 אבל רק 2 מצבים... אז חשבתי להעביר את המינוס דרך המתג... אבל אין לי מושג לאיזה רגליים לחבר.. אז לשאלות: א. מה עושה כל רגל? ב. אם הרעיון אמור לעבוד טוב?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בדלת אחת של המחשב יש לי כמו ריבועים מוכנסים כלפי פנים אך לא פתוחים.. אם אני יפתח אותם זה יאוורר את המחשב? ובדלת השניה יש לי מאוורר אחד עליו...אם אני ישים עוד מאוורר שם(יש לי מקום בדקתי) זה יעזור להורדת טמפרטורה?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן חברים, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנותך מאריכים ל צמת ה 12V של הספק וצמת ה 24 פין?
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום ביקרתי בהום סנטר היום וראיתי את הדרמל והוולף, הדרמל סתם יקר והוא לא בא עם קיט של ראשים וכל מה שצריך, עכשיו יש שמה את הוולף עם הציוד ב140 שקל ויש שמה את הוולף והציוד + כבל מאריך וצינורית עבודה: לפי מה שהמוכר שמה אומר שאפשר עם הצינורות הזו להגיע לכל מיני פינות ומקומות צרים לעבוד עם זה כמו עם עט\עיפרון שכזה.. שמכירה כ-240 אם אני לא טועה... עכישו הצינורית עבודה עם הכבל מאריך נשמעת מאוד מפתה כי ככה אני יכול לחתוך בצורות שונות אבל הדיסקית שחותחת נראת כזו חלשה.. האם היא תחתון ברזל טוב ? לגבי הצינורית המחיר שלה בנפרד יוצא אותו מחיר כמו של זה עם הצינורית מובנת בפאקט רכישה וזה אבל מאריך של יונדאי אז אני מעדיף כבר הכל של וולף בקיצור מה דעתכם ? והאם שאני חותך עם הוולף החיתוך של…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי במכשירים שמתחברים לUSB וצורכים הרבה זרם, יש להם 2 חיבורי USB שבעצם הם מושכים זרם מ2 פורטים במקביל. האם עצם החיבור של 2 פורטים במקביל יכול לגרום לבעיות ? האם כל פורט USB מיוצב בפני עצמו ? אם כן, בטוח תהיה סטייה מסויימת של מתחים (התקן מאפשר סטיה של 5% מ5v הרי) שתגרום לזרימה של זרם מפורט USB אחת לשני, אך האם זה מהווה בעיה ?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום , היום סוף סוף קניתי פרספקס לחלון שאני הולך לעשות. עכשיו אני מתלבט איך להאיר את המארז- 2 קטודות או 14 לדים UB. רציתי לשאול מה עדיף? ועוד שאלה קטנה-אם מה קודחים פרספקס? הפרספקס שקניתי הוא בעובי 4מ"מ(בהרבה יותר עבה וחזק מהמארז) והבחור שחתך לי אותו אמר שאני יכול לקדוח אם מקדח ברזל רגיל ואין סיכוי שהפרספקס יתופצץ-יש אמת בדבריו?? תודה,לכולם
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הוצאתי קתודה של סורק ישן ואני רולצה לחבר אותה למחשבב רק אין לה פלוס ומינוס יש איזה 12 חיבורים קטנטנים כאלה שאם אדע לאן לחבר זה לא יהיה בעיה בכול מקרה הקתודה היא של קנון ורשום עלייה על המדבקה כול מני מספרים ואותיות שלא קשורות לחיבור או משהו זה ניראה לי הדגם ואין לי שום מושג כמה מתח היא צריכה כמה זה בדרך כלל ? 12 V ? לאן לחבר פלוס ומינוס ? תודה לעוזרים והנה כמה תמונות אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
1. אני זוכר שדיברתי איתכם לא מזמן על זה ומישהו אמר לי על 100 לדים במחיר די טוב באי ביי ואני ממש לא מוצא את זה.. אז אם אתם יכולים לעזור. 2. היתה נוסחה כלשהי שידעתי איך לחשב איזה נגד צריך לקנות לאותו מצב. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הצחתי להשיג לפני מספר ימים את המסך הבא, הוא מסך צבעוני ששימש כצג של מצלמת אבטחה וידוע לי שהוא תקין לחלוטיו!! עכשיו ככה, אין לי מושג אין לחבר אותו, יש לו קונקטור מוזר שנראה כמו החיבור של S-VIDEO עם 6 חיבורים. אני יודע שהמסך עובד על 12V ושאין לו סאונד... לפי מה שהצלחתי להבין עד עכשיו הקונקטור הזה הוא די שכיח במסכים מסוג זה. משהו יכול לעזור לי לפענך את החיבורים או להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את החוט שמתחבר לקונקטור. זה אמור להיות מין חוט שמתפצל לחשמל, לוידאו וכו... תודה ניר [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-