אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום קניתי כמה חלקים ואני משדרג ת P1 שהיה לי קניתי לוח מעבד וכרטיס מסך חדשים (זכרונות עוד מעט) עכשיו יש לי מארז של P1 יש לי בעיה קטנה בספקים הישנים היה כפתור כזה שלוחצים עליו ואז המחשב היה נדלק עכשיו הוצאתי תכפתור הזה כי אני מחליף תספק. נשארו לי כפתור של ריסט וכפתור סטנד-ביי הכפתור של הPOWER נשאר בלי לחצן כי הוא היה מותאם לספק. אז עכשיו יש לי שתי כפתורים כמו של הריסט שאלתי היא אם אני יכול לחבר את החיבור של הסטנד-ביי שיהיה זה שמפעיל תמחשב? הלחצנים של הריסט והסטנדביי הם קפיצים כאלהת לא נשארים לחוצים.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך אולטרה למחשב ועברתי על כל החנויות וגם באינטרנט ולא מצאתי. תנו לי קישור לאתר שמוכר אולטרות
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בתמטנה שימו לב חוט 5 בטבלה לא תואם לתרשים??? מה נכון??? ומי יכול לתת הסבר קטן על הפוטנציומטר אפשר לבטל יענו בלי הפוטנציומטר??? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אוקי אז ככה קניתי מארז וחיברתי לו 3 קטודות ועוד 2 בדרך ורציתי לדעת האם אפשר לחבר את כולם לאינוורטור אחד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום , קראתי ת'מדריך על חיתוך חלון אבל הוא לא ממש מובן כל הגומי H הזה וכל השיט הזה חח לא מדבר אלי S: דברו איתי צעד צעד ממה כדי להתחיל בכלל.. איזה כלי אני צריך ? ואם ונגיד לקחתי דיסקיט .. זה לא יעקם לי את הפח ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הנגד הוא בעצם בא לחליש את הזרם נכון? או שאני טועה..? דוגמה: מנוה של 12 V אם נשים נגד הוא יחליש את העוצמה שלה ל5 V? או שאני דפוק?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי בערך 200$ אם לא יותר לקנות מ eBay.com דברים למחשב חשבתי בהתחלה מארז אבל הרבה תלוי שמה ב Shipping אם רשום Worldwide או Asia\Europe אם אפשר בבקשה תמליצו לי משהו שיש שמה בתודה איתי
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח FSP 235W, וכשאני בודק את היציאות שלו ע"י VOLTAGE METER הוא מראה לי שהכול תקין חוץ מהיציאות ש ה-12V וה-5V. מהיציאה של ה5V יוצאים 5.20V ומהיצאה של ה-12V יוצאים ה-11.50V. פתחתי את הספק וכיוונתי איזה נגד משתנה שם והצלחתי לגרום לייציאה של ה-12V להוציא 12V, אך בזמן שהנגד הנ"ל הגביר את יצאת המתח של ה-12V הוא מהצד השני הנמיך את יצאת ה-5V מ5.20V ל-4.30V, ייתכן שנגד מסוים בלתי משתנה נהרס ועלי להלחים אחד חדש במקומו? אם כן אילו נגדים יכולים להוות בעייה בנושא? תודה לכל העוזרים,
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
כי אני רוצה ללכת להום סנטר בביג בבאר שבע אז עם מישהו יודע אז שיגיד לי
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
מי שרוצה מדריך שיכתוב כאן ואני כבר יכתוב מדריך מפורט ביותר!!! לקדוש ברוך הוא
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי יש לי 2 מארזים ישנים כאלה של P1 ..... זוכרים יש לי גם לוח ומעבד של P2 400 MH אז חשבתי לבנות מזה איזה HTPC נחמד שיתבסס על המארז של ה P1 נראה לכם???? יש הצעות יותר טובות ???? כי אני חשבתי לבנות אבל יש לי מחסור בזמן (צבא וכאלה .. ) אז קיצר אם יש לכם הצעות שיכולות ליעל את לוח הזמנים (מבחינת בניה כן... ) אז תגיבו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זה הפורום הכי מתאים לשאלה שלי לדעתי בכל מקרה, אני רוצה לקנות משאבה לקירור מים מחו"ל: http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=40 שימו לב שהיא צריכה מתח 110V ובארץ משתמשים ב220V מה אני עושה כדי להתאים אותה לארץ? באריהב מצאתי כמה דברים: http://www.arihav.com/indexheb.asp (תכתבו בחיפוש "110V") יש שם משהו שיכול לעזור לי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם!!! ככה השאלה שלי די ראיתי אצל אנשים כל מיני מודינג מוזרים.. והאחד המוזר שהדליק אותי וסיקרן אותו זה המודינג הזה (לא לא החלון אלא מה שיש בפנאל הראשון) מה זה הדבר הזה שנמצא בפנאל הראשון (איפה שהכונן סי-די) מישהו מוכן להסביר לי מה הדבר הזה עושה? ואיך בונים אותו? בתודה אלעד
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך ת'מארז שלי למעלה בגג כאילו לעשות חלון דיי גדול יש לכם המלצה לצורה או שבלונה ? בתודה איתי
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
כי אין ישרכארט לקנות באתרים ואין אוטו כדי לנסוע למקומות מחוץ לבאר שבע אז אולי מישהו מכיר מקום שמוכר דברים כאלה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אזהרה: הת'ראד הזה מציג תמונות של מקלדת מלוכלכת מאוד. מי שלא מסוגל לעמוד בזה, שלא יפתח אותן ויעבור לתראד הבא (או לדיסני...). המקלדת העתיקה מאוד שלי (מ 1995 בערך, אפילו לא PS-2 אלא AT, מעולם לא נוקתה) הייתה מלוכלכת מאוד ונמאס לי מזה. פירקתי, ניקיתי ואלה התמונות מהתהליך. לקח חשוב! כשמנקים את המקשים, לא להשתמש במברשת קשה או סבון חזק מדי. אצלי ירד קצת צבע מהמקשים בגלל זה. לפני הניקוי: המקלדת הייתה סגורה בפיני (?) הפלסטיק המעצבנים האלה. לקח לי כמה דקות להבין איך פותחים את זה בלי לשבור אותם: האירים האלה יודעים לבנות מקלדות... (רמז: מדבקה). ככה נראה פין סגור (אחד שעשיתי עליו ניסוים): סוף סוף פתחתי את זה, ואיזה הפתעה, כמויות היסטריות של ליכלוך: כמו ש…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד שקניתי את כל הרכיבים, המאווררים האולטרה הכל הלך נתתי את דלת המארז לחבר של אבא שלי יש לו מכונת חיתוך, הוא שם אותה על אוטומט ודלת המארז הלכה קפוט. אני מבואס לאללה. איפה אפשר לקנות דלת של מארז?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה.. ובכלל שנושא הזה של מודינג.. אולי זה ישמע לכם קצת מוזר אבל השגתי נגד מחנות של אלקטרוניקה שמצוייר עליו 4 פסים (מימין לשמאול) זהב חום/בורדו אדום כזה ככה וירוק ככה... עכשיו ביקשתי מהבן-אדם שעובד בחנות נגד של 430 אוהם.. והוא אמר לי שאין כזה הכי קרוב לזה זה 450 אז אמרתי לו 12 V והוא אמר לי אז שזה 4.3 אוהם... אז לקחתי.. והרכבתי כבר חצי מערכת... ועכשיו השאלה שלי אם זה לא נגד של מתח גבוהה מידי? בתודה לכל מי שיעזור לי.. ושיהיה לו בהצלחה בהמשך
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום , לאחר התרשמות מהאתר של 3 שנים אני מראה לכם את התוצאות של הפרויישק שלי שכמובן הכל בזכותכם אנ אתן למונות לדבר אבל רק להזכירכם זה היה פעם SIMBADDA C650 מעפן.... PS איזה שם יכול להתאים לפרוייקט ...... חשבתי על משהו בסגנון XXXX MACHINE [attachment deleted by admin]
-
- 52 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שמעתי על חנות בנתניה אבל שכחתי איפה זה בדיוק. מישהו יכול לתת לי עוד חנויות אתרי אינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף LED למאווררים שלי?? נראה לי שפעם ראיתי מדריך באתר אולי אני טועה ואם אין אז למישהו יש הסבר איך לעשות את זה? ;D
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז Wavemaster בצבע אלומיניום רגיל מבית Coolermaster ובורצני לצבוע את המארז שלי ובנוסף לכך אני רוצה שיהיה לו גימור מבריק. ברצוני לדעת באיזה צבעים להשתמש,איזה כלים,איזה חומרים וגם שיטות לצביעת המארז וכל מה שקשור לעניין , אם אתם יכולים לתת לי קישורים לפרויקטים כאלה או הסברים זה יעזור לי מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-