עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. טוב אז יש לי לוח מחשב פול סייז יעני גודל רגיל לוח ATX כרטיס מסך וכל השטויות עכשיו מה שאני צריך ממכם זה רעיון למארז שיהיה יפה וכמובן - פרקטי :s05: אני רוצה משהו שיתן טון מקצועי אבל חדשני ככה שהמחשב יהיה כמו מחשב רגיל אבל מבחוץ עולם אחר לגמרי תשפכו רעיונות מעשיים :spermat: אני מת להתחיל לעבוד על פרוייקט חדש זה הדגל שלי: לפחות כזה מגניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by eegg,

אני מחפש חיבורי מולקסים שהפינים שלהם הם זכר וגם אני מחפש משהו כמו זה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  3. אני רוצה לקנות פרספקס, ורוצה לדעת גם מה המחיר הנורמלי. אם למישהו יש חנויות טובות באיזור המכרז (במיוחד רמת-גן והסביבה) אני מעוניין לקבל שם או טלפון. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by Nick_Less,

יש לי את העכבר Microsoft Intellimouse ואני רוצה לעשות לו קצת מודינג (ראשון שלי) 1) לצבוע את גוף העכבר באפור ואת הלחצנים הצדדים בשחור. איך אני מפרק את הלחצנים בצדדים?,איזה צבע לקנות 2) אני רוצה לחליף את הלדים מאדום לכחול אולטרא ברייט. איזה עוצמה חייבת להיות המינימום ללד? יש בעכבר 2 לדים אדומים אחד שסורק ואחד מאוחרה ליופי נראה לי אני יכול להחליף את שניהם או רק את האחורי מבלי לפגוע ביכולת של העכבר תודה

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by Gosha,

התחלתי לתכנן תיאורטית את המודינג הראשון שלי ונזכרתי ב-iPod מהדור הראשון הבלתי שמיש שזרוק לי בארון. עכשיו, האם ישנה אפשרות לשלב את המסך LCD הזה במודינג שלי ע"י החיבור הסטנדרטי שיש במדריך באתר כך שגם התאורה הלבנה שלו תפעל, או שהוא עובד אחרת?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by alfred133,

שלום לכולם אני לומד הנדסה ובאחד המעבדות שלי קיבלתי לעשות פרוייקט . הפרוייקט : צריך שיהיו 9 לדים כאשר שלוש מהם אדומים שלוש ירוקים ושלוש צהובים. מה שצריך ש בהתחלה הם ידלקו כולם בו זמנית ואחרי זה כול פעם שלישיה אחרת ניחבת מה שאמור לצאת זה מין צל כזאת רצה. בבקשה תעזרו לי איך לבנות את המעגל הזה? יש לי עד יום חמישי להגיש את הפרוייקט תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  7. אז כך חשבתי לעצמי עד כמה יהיה יפה המחשב שלי עם אני יבנה את כולו מפספקט שקוף עם הרבה תאורה מאוררים שקטים והקרור גז וכו בכול מקרה לי אישית ניראה סוף הדרך במיוחד שכבר רעיון יש לי..רק הבעיה היא כלים יצירתיות לא חסרה אבל אולי תוכלו להסביר לי איזה חלקים אני צריך כדי להרכיב את המארז מבחינת חומר..ואיזה חלקים בשביל לחתוך וכו וכו וההכי חשוב מחיר שלהם ואיפה אני יכול למצוא אני ישמח לעוזרים ורשמיה יותר מפורטת תקבל בשימחה תודה...

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  8. טוב אז אחרי הרבה עבודה קשה הלכתי לנגיה שברשותי והכנתי מסגרת מעץ יפה וישרה למסך ה5 אינץ שיתמקם בימקומם של 3 מפרצים שהיו לי פנוים בנתיים עשיתי את המסדרת ועשיתי גם פאן באס קטן עם שתי כפתורים חמודים יצא ישר ויפה שהם יכבו את המסך וחלק מהמאוריים שאני יקבע במועד מאוחר יותר כמו כן יש לי כפתור בספק שמחליש את המאוררים אז ככה שיצא לי מעיין פאן באס כזה בחלקים בכול מקרה הוא עושה את העבודה ובמיילה לא הייה לי מקום לפנאל פאן באס קנוי או עשוי אז היתפשרתי על זה יצא ישר מאודד והמסך משתלב בדיוק במסגרת אני מאוד מרוצה בנתיים עכשיו מרחתי עליו בונדו תוצרת בית שלי שאני ישייף אותו לגמרי בישביל להבטיח החלקה של 100 אחוז למרות שגם העץ כבר חלק אבל מנסיוני סיבי עץ נוטים להיתנפח ולא ארצה תו…

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  9. היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  10. http://www.unixmonkey.net/articles/clearhd/ תוצאה סופית (והוא עובד):

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by eegg,

אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או חוט מאריך ל20 פין. צריך חנות או מישהו שמוכר

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  12. הנה סכמה: Here is a simple transmitter that when connected to a phone line, will transmit anything on that line (execpt the dial tone) to any FM radio. The frequency can be tuned from 88 to about 94Mhz and the range is about 200 feet. It is extremely easy to build and is therefore a good, useful beginner project. Part Total Qty. Description Substitutions R1 1 180 Ohm 1/4 W Resistor R2 1 12K 1/4 W Resistor C1 1 330pF Capacitor C2 1 12pF Capacitor C3 1 471pF Capacitor C4 1 22pF Capacitor Q1 1 2SA933 Transistor D1, D2, D3, D4 4 1SS119 Silicon Diode D5 1 Red LED S1 1 SPDT Switch L1 1 Tuning Coil MISC 1 Wire, Circuit Board Notes 1. L1 is 7 turns…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by pc student,

יש לי sparkle geforce 4 mx 440 se ומה שעשיתי לו זה חיברתי גוף קירור של סלרון בעזרת ברגים לא כמו כפיר הוא עשה זאת עם נייר דבק(אני לא רוצה להעליב)אבל את גופי הקירור על הזיכרון הדבקתי עם נייר דבק אבל חזק האם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. Started by J.a.C.k,

כמה לדים כחולים רגים צורכים בmA? אני עושה אלמנט תאורה למארז שלי

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by atuk,

הי יש ברשותי מטען לסוללות של מברגה שמחולק לשתים חלק שמתחבר לשקע שבו יש את החלק האלקטרוני שממיר את המתח וכו' וממנו יוצאים שתי חוטים של + - שמתחברים לחלק שטוען בפועל שבו קיים החלק שקורא את הבטריות מצב טעינה וכו' השאלה האם ניתן להחליף את החלק שמתחבר לשקע [בגלל שהמתח שלו 120] בספק כוח [שהמתח שלו 220] שמוציא פרמטרים זהים או שלא?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by idani1983,

אני צריך שנאי של 9V ו 850MA אבל יש לי רק 9V ו 210MA או 9V ו 1000MA האם אני יכול לחבר אחד מהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  17. אורח

אז ככה.. קבוצת נגדים ראשונה היא: מתח 1.8-2.2 0.03 אמפר הקבוצה השנייה היא: מתח 3.2-3.8 0.03 אמפר בבקשה תחשבו לי נגדים לכל קבוצה.. ואם אפשר תביאו תמונה כדי שאוכל לראות את הצבעים של הנגד..תודה רבה לכםםםם.. תודה תודה תודה..

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  18. בזמן האחרון החלטתי לחבר עוד כ4 רמקולים למחשב, אני מעוניין לבנות מפצל לכניסת אודיו פשוטה לגמרי, שיכיל 6 חיבורי אודיו, מי שיכול לתת לי שרטוטים, תמונות, רעינות, וכו..., תודה רבה לו, אני אודה לו מאוד, תודה רבה, שהמצב רק ישתפר, אבי

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by eliyaex,

שלום יש מדריכים ודרכים באינטרנט ללמוד אלקטרוניקה ורובוטיקה?לעבודות ביתיות וכאלה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by Director,

שלום לכולם , נגיד יש לי צורה כלשהיא שאני רוצה לחרוט על פרספקס (לדוגמא דרקון כמו שיש למטה או משהוא בסגנון..) אז איך אני מסרטט את מה שאני רוצה על הפרספקס ? לוקח את הצורה שאני רוצה ואז מה אני עושה ? (חורט על התמונה ומתחת לזה יש את הפרספקס עם הדרמל ?) תודה רבה לכלמי שיעזור , או שינסה

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by Guy950,

היי, יש בידי מחשב שנקנה לפני 5 שנים בעל מארז ז'אנרי וכמובן הרכבה מחורבנת. אז החלטתי לסדר את המחשב מבפנים ומבחוץ וחשבתי לשאול מה לדעתכם יתאים? http://i39.tinypic.com/2s0bsyw.jpg http://i43.tinypic.com/n66sdf.jpg זה המארז מבחוץ, חשבתי להוריד את המדבקות מקדימה ולצבוע אותו בשחור מקדימה, כמובן שזה המודינג הראשון שלי אז אני לא מצפה לשחור מבריק אלא פשוט לשחור. כמו כן בצד חשבתי לעשות 2 פסכים אלכסונים בכחול או אדום ואולי לעשות פתח נוסף למאוורר. אני לא הולך רחוק מדי קדימה ומתחיל לעשות חלון, אין לי את הכלים ואת הידע בשביל לעשות שינויים רציניים. בנתיים זה מודינג קל. אבל מה לדעתכם אני עוד יכול לעשות על פני המארז? בנוסף אני מתכוון להעיף את אחד הצורבים, איך אני משיג מכסה שיתאים לגודל הז…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by boss,

יש לי מארז CM HAF X לוח אם אסוס ASUS P8P67 Delux עם פאנל קדמי USB 3.0 גודל 2.5 בעיה אין לי מתאם פאנל 2.5 קדמי של מארז HAF X. אני צריך פאנל האחורי של USB 3.0 עם מחובר ללוח אם דומגא תמונה אני מנסה לחפש אתר אייבי יש פרטים מיליונים לא ברור אם יש מתאם פאנל קדמי 2.5 ל5.25 של HAF X אשמח תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  23. יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

24. שלום, יש לי 3 מאווררים 80 mm + מאוורר מיוחד שטוח 12 v וכשאני יושן בלילה אז הרעש של המאווררים מפריע לי לישון :-( ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליהם באמצעות פוטנציומטר או משהו קטן.. אני לא רוצה לבנות פאן באס או ריאו באס מספיק לי משהו פשוט ביותר שיכבה את המאווררים לפני שאני הולך לישון. אז אם למישהו יש רעיון אני ישמח מאוד.. תודה מראש, אוהד כהן.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  25. השאלה בכותרת... **אחרי חיפוש.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.