עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by liav25,

היי. לאחותי יש וידאו בחדר שלה וחשבתי שאפשר לקחת מחשב ישן שיש לנו בבית (מלפני 5-6 שנים) ולהכניס את המחשב פנימה. אני כמובן מתכוון לצבוע את המארז, אבל מה שיותר מעניין אותי זה כפתורים וחיבורים. מאחורה יש רק חיבורי תצוגה לא מעניינים, ומקדימה הכניסה של הקלטות וכמה כפתורים. רציתי לשאול האם אני אהיה חייב לחתוך תמארז מאחורה ולשים כיסוי אחר במקומו או שיש דרך אחרת לארגן שהחיבורים של כל הדברים יסתדרו שם ? אם אני חייב לחתוך תמארז, איך אני אחרי זה מחבר אליו חתיכת מתכת חדשה עם חורים שאני צריך ? אותו הדבר מקדימה, אני צריך שיהיה לי כפתורי הדלקה וכיבוי, ואני גם נורא רוצה שהCD רום יישב במקום של הכניסת קלטות. אגב אין לי כלים מיוחדים לעבודה ואני לא חושב שבשביל דבר ראשוני כזה אני אקנה ציוד מתא…

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  2. Started by sharkk,

יש לי שנאי מתח שחתכתי לו את הקצות ויש לי מינוס ופלוס.... אפשר לשחק אם השנאי, עם הכמות וולט, 3 4.5 6. 9. ו- 12. אני מכון את השנאי ל- 3 ואז אני מכניס אותו לכבל מאריך ואז יש קצר, מן פיצוץ כזה... ואז החשמל בבית נופל... לאחר מכן יש ריח שרוף מהמאריך.. אני חוטף מזה התקף לב למה זה קורה? מה הבעייה?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  3. טוב אז יש לי לוח מחשב פול סייז יעני גודל רגיל לוח ATX כרטיס מסך וכל השטויות עכשיו מה שאני צריך ממכם זה רעיון למארז שיהיה יפה וכמובן - פרקטי :s05: אני רוצה משהו שיתן טון מקצועי אבל חדשני ככה שהמחשב יהיה כמו מחשב רגיל אבל מבחוץ עולם אחר לגמרי תשפכו רעיונות מעשיים :spermat: אני מת להתחיל לעבוד על פרוייקט חדש זה הדגל שלי: לפחות כזה מגניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by re5pect,

אחרי כל התהליך של בניית החלון. האם יש תחליף כלשהו לגומי?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. ידוע לכם היכן ניתן להשיג ספול שכזה במחיר טוב? אני יתמודד עם כל כמות, 50 מטר, 100 מטר, לא קריטי. גם באיביי אין מציאות. המטרה היא יצירת כבלים מותאמים אישית.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  6. תגיבו מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 19.01.2008 בשעה 19:44:04 ...[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by alfred133,

שלום לכולם אני לומד הנדסה ובאחד המעבדות שלי קיבלתי לעשות פרוייקט . הפרוייקט : צריך שיהיו 9 לדים כאשר שלוש מהם אדומים שלוש ירוקים ושלוש צהובים. מה שצריך ש בהתחלה הם ידלקו כולם בו זמנית ואחרי זה כול פעם שלישיה אחרת ניחבת מה שאמור לצאת זה מין צל כזאת רצה. בבקשה תעזרו לי איך לבנות את המעגל הזה? יש לי עד יום חמישי להגיש את הפרוייקט תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  8. שלום אני רוצה לעשות פתיחת דלת ע"י לחצן קיים לי המנעול עצמו הפועל עם מתח של 8-12V עכשיו אני צריך קבל ונגד עכשיו לפי מה שזכור לי זמן פריקת קבל הוא 5טאו פריקת הקבל כלומר זמן שהמנעול ישאר פתוח - כלומר דלת פתוחה עכשיו אני רוצה שהיא תהיה פתוחה 20 שניות עכשיו אני לא זוכר בדיוק איזה גודל נגד + קבל להשים אם אני לא טועה r/c = לטאו תתקנו אותי אם אני טועה ותעזרו לי בבניית המעגל תודה רבה!! אלון

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  9. בזמן האחרון החלטתי לחבר עוד כ4 רמקולים למחשב, אני מעוניין לבנות מפצל לכניסת אודיו פשוטה לגמרי, שיכיל 6 חיבורי אודיו, מי שיכול לתת לי שרטוטים, תמונות, רעינות, וכו..., תודה רבה לו, אני אודה לו מאוד, תודה רבה, שהמצב רק ישתפר, אבי

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  10. שלום אנשים, אני שוקל לבצע הזמנה של פאנלים מאלומיניום למגברי אוזניות ניידים. לצורך קנייה קבוצתית שאולי תתבצע בעתיד הלא רחוק. רציתי לשאול אילו מקומות אתם ממליצים לבדוק באיזור השרון (נתניה, חדרה, בניימינה אם אפשר). מדובר על פאנלים דיי קטנים כאשר יש צורך בחורים מסוימים ובחריטות מסוימות. יש תוכניות מסודרות של הפאנלים, רק צריך למצוא מקום שיעשה את זה במחיר טוב ובאיכות טובה. Anatoli.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by dorkiaa,

אני רוצה להציג את הטמפ' על מסך של מחשבון, או משהו בסגנון... (מכיוון שהוא יותר זול מ-LCD) מישהו מכיר רכיב שמקבל מידע מחיישן טמפ', ממיר את המידע לתווים, ושולח אותם למסך? מאיפה אפשר להשיג מסך של מחשבון עם חיבורים נורמליים? כי במסכים שמפרקים ממחשבונים, החיבורים ממש קטנים, לכן אי אפשר סתם להלחים אליהם חוטי חשמל... תודה לכולם, דור

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  12. שלום, יש לי עכשיו פילטרים מהברזל הזה שיש על הרמקוליפ בטייפ, עכשיו הוא מתמלא באבק ואני לא יכול להוריד את כל האבק עם שואב, יש לכם איזה שהם הצעות מה אפשר לעשות? תודה, אלי.

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  13. http://www.unixmonkey.net/articles/clearhd/ תוצאה סופית (והוא עובד):

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  14. חברים מצאתי מאוורר 80mm וקימבנתי משהו על הסוניק טאוור - מה אתם אומרים ? זה שלושה מאוורים כל אחד דוחף עד שיוצא [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by Ancient1,

יש לי מארז מידי גדול של מחשב שמישהו בסביבה זרק ... כן .. זה היה מחשב דור פנטיום .. המארז אינו סטנדרטי כל כך , אולם יש הרבה (!) מקום ואיכות הבניה טובה מאד. הגודל של מגש הלוח הוא קטן , ובכלל לא נראה לי שאפשר לסדר את המארז לשימוש ללא דרמל . הפנלים הם למעשה פנל מתכת אחד (!) שיותר כדאי פשוט לזרוק ולשים פרספקס .. ויש עוד פיצ'רים.. בתכלס . מארז מענין מאד , עם הרבה אפשרויות . ממש חבל לזרוק . אני נמצא בחיפה ממש . רק ליצור איתי קשר ולבוא לקחת . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by Moty_p,

הרבה פעמים מעגלים שונים נמצאים בכל מיני הודעות שונות ואחר כך קשה מאוד למצוא אותם לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495125.msg4240799#msg4240799 ההצעה שלי אומרת שכל מגעל אלקטרוני יכנס לתרד הזה תחת כותרת מתאימה וכו' אני בהחלט מצפה לראות פה מגעלים כמו TIP31 מדריז מקלט IR מדריך לריאובאס קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 וכו', בניגוד לתרד של ריכוז דיונים ומדריכים לפי נושאים תרד זה יכיל אך ורק מעגלים אלקטרונים משמע סדר בבלגן.. מי בעד ומי נגד??

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by genia,

.

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  18. לאיפה אני מאור לחבר אותו? ואיך אני אמור לשמור אותו שלא יזוז?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות אני מחפש חלק שמביא לי חשמל מהשמש מה השם שלו? כמה וולט זה מביא? וכמה הוא עולה? והאם יש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by infer73,

טוב ככה, עוד איזה יומיים בערך (בתקווה,אולי קצת יותר) אני אמור לקבל מארז חדש עכשיו ברוח חגיגית זו, אני רוצה לעשות קצת כיף על חשבון המארז הישן שלי וגם להתנסות בקצת דברים חדשים אז חשבתי על לעשות חלון ואם אולי אפילו ייצא לי יפה,אולי אני אעשה אחד גם במארז החדש (זה בטח יהיה מכוער ממש...) טוב בכל מקרה, אז מישהו יכול להסביר לי איך עושים חלון למארז? או להביא איזשהו מדריך טוב? (אפשר גם באנגלית,אבל עדיף שלא) עריכה: אם למישהו יש עוד רעיונות טובים על איך אפשר להתעלל במארז הישן שלי,שיעלה אותם כאן

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by KoKo-MaN,

קניתי עכבר חדש, ויש לי עכבר מיותר.. אין לי כ'כ מה לעשות איתו משהו יכול לתת לי מדריך איך לעשות לו אור כחול? או שתמליצו לי על מודינג טוב לעכבר+מדריך. תודה.

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by de money,

האם דרמל לשמש כמקדחה וגם האם אני יכול לצבוע מאוורר בצבע רגיל לבית של טמבור?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  23. שלום, לפני כמה ימים מישהו הביא לי מחשב נייד ישן שלא עובד טוב המסך שלו עובד מצויין ואני רוצה לחבר את המסך לחשב שלי בבית כלומר, לנתק את המסך מהמחשב הנייד ואיך שהוא לחבר בו כבל שיתחבר לכרטיס מסך לא יודע אם זה יכול לעזור אבל מצאתי את הקישור הזה http://www.laptopsolutions.plc.uk/satellite_200cds.htm הדגם של המחשב הוא 200cds/810 system unit אני מבקש מאלה שמגיבים בלי שטויות!!! אם אם לא יודעים אז אל תגיבו!!!!! תודה לאלה שמגיבים אם שכל עריכה: מצאתי קישור למסך http://www.westworldcomputers.com/parts/Toshiba/400/lm80c219.htm דגם-LM80C219 וצילמתי קצת http://members.lycos.co.uk/elad6/(dir)%20Screen/

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  24. שלום נניח ויש לנו סט של 8 ממסרים כמו הסט הבא: http://www1.buyincoins.com/new_en/details/new-5v-8-channel-relay-module-board-for-arduino-pic-avr-mcu-dsp-arm-electronic-product-11203.html ואנחנו רוצים לחבר אותו למחשב בחיבור USB, כדי להפעיל ולכבות את הממסרים מהמחשב. מה החלק/מודול שחסר? (בהנחה שהחלק החסר לא יהיה מיקרו-בקר, אלא משהו פשוט יותר חומרתית)

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  25. שלום, יש לי 3 מאווררים 80 mm + מאוורר מיוחד שטוח 12 v וכשאני יושן בלילה אז הרעש של המאווררים מפריע לי לישון :-( ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליהם באמצעות פוטנציומטר או משהו קטן.. אני לא רוצה לבנות פאן באס או ריאו באס מספיק לי משהו פשוט ביותר שיכבה את המאווררים לפני שאני הולך לישון. אז אם למישהו יש רעיון אני ישמח מאוד.. תודה מראש, אוהד כהן.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים