עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכולם. יש לחבר בעיה עם המאוור שהוא רועש מידי, זה הצלעות קירור שהוא קנה למעבד פרסקוט שלו והוא עושה את העבודה יופי אבל רועש: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428752 המאוורר מתחבר ללוח אם עם 3 חוטים אז מה שאני רוצה לעשות זה ליקנות פוטנצימטר מתאים ולהלחים על אחד החוטים של המאוורר כדי להשתיק אותו קצת(להוריד מהסיבובים) איזה פוטנצימטר אני צריך ליקנות? ועל איזה צבע החוט שאני צריך להלחים עליו את הפוטנציומטר? תודה.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by deyv,

עם מה אני יכול לחתוך PCB ??? תודה

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by MacGyver,

אני יודע שהיתה כבר שאלה עד כמה הם אפקטיסים בכוננים..... אבל השאלה שלי אם אני מחבר מסך LCD אני יכול להאריך את הכבל כמה שאני רוצה? איתן

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך REDAON 9200 של GIGABYTE ניקיתי את האבק שעל הגוף קרור בכרטיס מסך, ובשביל זה נאלצתי לפרק את המאוורר אחרי שניקיתי והכל חיברתי בחזרה חיברתי לחשמל ואז נהייה רעש מוזר מהמאוורר אני חושב שאולי נכנס בתוכו אבק ממש למנוע שלו יש דרך לסדר את זה? בתודה מנור

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  5. שלום, יש לי עכשיו פילטרים מהברזל הזה שיש על הרמקוליפ בטייפ, עכשיו הוא מתמלא באבק ואני לא יכול להוריד את כל האבק עם שואב, יש לכם איזה שהם הצעות מה אפשר לעשות? תודה, אלי.

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  6. אז בוא נתחיל מזה שלפני הרבה זמן נכנסתי לפורום , וישר נדלקתי על הקטע של המודינג .. חודש אחר כך התחלתי להשיג חומרים כמו סכין מיוחד כזה שחותך ברזל [ לא דרמל ] ולוח פרספקס , ואחר כך עוד שני מאוורים לדים .. ורק היום התחלתי לחתוך את המארז בצורה שרציתי [ מרובע רגיל , רק שבאמצע יש עיגול עם ארבע חצי כאלה לצדדים ] קיצור אני יעלה תמונה , וזה ייצא משהו פצצתי אני מקקווה והיום בגלל שיום שבת וזה אז אני לא יכול לעשות חורים בפרספקס כדי שיהיה למאוור איך להכניס אוויר, קיצור אני יעלה תמונות , תאחלו לי בהצלחה !

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  7. חשבתי להתחיל עם לד לבקר של PS3. אני קונה חומרים ומכין את זה, פשוט וקל לא ? ואז במחשבה שנייה אמרתי שאם אני יהרוס את זה, זה יעלה לי דיי הרבה כסף (400 שקל בארץ) לקנות חדש ואמרתי אולי יש לכם משהו להתחיל איתו. ראיתי בנעוץ את המדריך לעשות שהבקר של ה-PS1 יתאים למחשב. אבל, לאן היציאה שהוא הרכיב מתחברת ? לא ראיתי במחשב שלי יציאה לזה. בקיצור חפרתי, אם תוכלו להגיד לי ולהביא לי מדריך, אני אשמח.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by RENESANSE,

אני לא ממש בטוח שזה קשור לפורום הזה... אבל ראיתי אלקטרוניקה אז חשבתי ששווה לנסות... אז ככה... יש לי שני ספקי כוח... אחד נמצא בשימוש והשני לא... השאלה שלי אם אני יכול לחבר אותם? איך זה ישפיע על המחשב? והאם זה יסכן לי משהו?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by elad13net,

יש לי שאלה.. האם ניתן לבנות טיסן ביתי? אם כן כיצד? (אשמח לקבל שירטוטים..) בתודה אלעד..

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by al3xz,

שלום חברה, התחלתי בפרוייקט אישי של עיצוב מחדש של מארז, פעם ראשונה שלי אגב. השאלה שלי היא כזאת, האם ישנה דרך קלה להוציא את הברגים במארז שהם למעשה נטמעו במארז ולא הוברגו? או שמא זה פשוט בכוח? מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך. תודה.

11. קיבלתי פאנל של מסך של מחשב נייד לד, החיבור שלו הוא רק של סרט מידע (שכנראה מכיל גם את חיבור המתח), האם יש קונקטור שיאפשר לי לחבר את הפאנל במקום פאנל של מחשב נייח, ולהוציא החוצה את כניסת המתח של תאורת הלד ? דף נתונים של הפאנל: http://lcd-screen.com.ua/data/pdf/58.pdf תודה רבה הבהרה: זה נועד למטרת פרוייקט לבדיקת דברים, אני מניח שזה לא האופן האופטימלי לעבוד עם מסך

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by stlior,

הכנתי מוד lcd לפי המדריך באתר חיברתי אותו למחשב ולא הופיע כלום על המסך. התחלתי לשחק עם החוטים של המתח וזה גרם למסך להבהב ולהראות ריבועים בכל מינני מקומות. בכל מקרה זה לא מראה את המסך אתחול. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by lior12,

אם אני קונה מתג שמתאים ל6A 250VAC הוא יעבוד טוב גם על חיבור ללא מתח ? {נגיד קיצור השחור והירוק בספק}. ול220V רגיל הוא יתאים ?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by V@DIM,

כשאני קורא את המדריך ורואה את התמונת מה שנמצא בתמונות בתוך המחשב ומסתכל בתוך המחשב שלי הכל ממש שונה! אני לא יודע איפה ואיך ולאן לחבר חוטים של המאווררים ... מישהו מוכן לנסות לעזור לי דרך אייסיקיו שלב אחר שלב...אני יודה לו מאוד! אייסיקיו 178801680 מסנגר : commander01_gav@hotmail.com תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by Dead,

אממ שאלה.. לא בטוח שזה אפשרי.. אבל ההגיון אומר שכן =] אז ככה.. יש לי ספק כח ישן.. ועשיתי מוד לכוננית שעומדת ליד המיטה.. איפה ששים את כל הדברים הקטנים אתם יודעים =] שמתי מאוורר לדים וקטדוה.. דווקא יצא אחלה =] אולי אחרי זה אני אשים תמונות... בקיצוררר.. בספק הוצאתי את הכבל הירוק וחיברתי לאחד השחורים.. בשביל שיוכל לפעול גם בלי להיות מחובר למחשב.... עכשיו השאלה שלי.. האם אני יכול לחבר לספק מתג בשביל לכבות\להדליק? כי זה דיי מתסכל להוציא כל פעם את השקע מהתקע... אשמח לעזרה =] תודה

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by re5pect,

אחרי כל התהליך של בניית החלון. האם יש תחליף כלשהו לגומי?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  17. השאלה היא אם זה לא יגרום לו נזק כלשהו בגלל שהסוללות חזקות יותר מרגילות. תודה

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  18. שכחתי איזה חוט מחברים לאיזה חוט. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by SpLiNtEr,

הי. אני באיזור שאני לא יכול להשיג מתאמים,כבל 3PIN ל-4PIN, אז הייתי רוצה לדנות מעגל כזה. האם אפשרי?, יש מדריך מסויים? MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  20. אני די מתחיל בכל העיניין של האלקטרוניקה וכאלה ועכשיו יש לי שאלה האם אפשר שזה: http://www.*צונזר*/my/zmjjjlmidzni.jpg יפתח ויסגור את זה : http://www.*צונזר*/my/jyk2mztthu2j.jpg בהתאם לכמה שאני ירצה יעני אם אני יפעיל רק חצי אז יפתח חצי... מקווה שאפשר ומקווה שאתה מבינים.. (אם יש אפשרות למקור כוח אחד אז מצויין אם צריך שתיים כמו שראיתי באיזה מדריך אז גם סבבה ) ועוד בקשה אם אפשר תעשו לי רישום של זה כי אני קצת קשה הבנה חח סליחה על החפירה ותודה על העזרה (דרך אגב אם זה לא לפה אז סליחה לא ידעתי איפה לפתוח אתזה) עריכה: תחליפו את ה צונזר ל S-i-z . c-o . i-l (לא ידעתי איך לעלות תמונות....) להוריד רווחים ומכפים כמובן חח

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  21. אז כך חשבתי לעצמי עד כמה יהיה יפה המחשב שלי עם אני יבנה את כולו מפספקט שקוף עם הרבה תאורה מאוררים שקטים והקרור גז וכו בכול מקרה לי אישית ניראה סוף הדרך במיוחד שכבר רעיון יש לי..רק הבעיה היא כלים יצירתיות לא חסרה אבל אולי תוכלו להסביר לי איזה חלקים אני צריך כדי להרכיב את המארז מבחינת חומר..ואיזה חלקים בשביל לחתוך וכו וכו וההכי חשוב מחיר שלהם ואיפה אני יכול למצוא אני ישמח לעוזרים ורשמיה יותר מפורטת תקבל בשימחה תודה...

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  22. כפי שאני מניח ומקווה שראיתם אני מתחיל פרוייקט מודינג היה לי בירור על צביעה ויומן מודינג שלאחרונה החלטתי לא לעדכן כי אני ארוץ עם המארז ואסיים אותו כמה שיותר הר ובדרך אתעד הכל ובסוף אעלה יומן שלם. אני רוצה לשים מסך LCD בפרונט עכשיו השאלות... נכנסתי לאריהב וראיתי שני דברים: http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd המסך ב-105 והמסך ב-133 מה ההבדל ביניהם לעזאזל?! תודה רבה למי שיענה לי ויפרט מה ההבדל ובמה זה עוזר לי. שאלה שנייה שלי היא פשוט מאוד המסך הוא גודל 4*20 הכוונה 4 ס"מ גובה ו-20 ס"מ רוחב? או מה? מה המידות המדוייקות של זה בס"מ? [לצורך חיתוך מקום בפרונט המארז למסך]

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  23. יש לי מסך LCD של מחשב ניד של IBM לפי איזה שירטוטים אני מחבר אותו מישהו מהפורום עשה את זה ?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  24. שלום אני רוצה לעשות פתיחת דלת ע"י לחצן קיים לי המנעול עצמו הפועל עם מתח של 8-12V עכשיו אני צריך קבל ונגד עכשיו לפי מה שזכור לי זמן פריקת קבל הוא 5טאו פריקת הקבל כלומר זמן שהמנעול ישאר פתוח - כלומר דלת פתוחה עכשיו אני רוצה שהיא תהיה פתוחה 20 שניות עכשיו אני לא זוכר בדיוק איזה גודל נגד + קבל להשים אם אני לא טועה r/c = לטאו תתקנו אותי אם אני טועה ותעזרו לי בבניית המעגל תודה רבה!! אלון

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by sharkk,

יש לי שנאי מתח שחתכתי לו את הקצות ויש לי מינוס ופלוס.... אפשר לשחק אם השנאי, עם הכמות וולט, 3 4.5 6. 9. ו- 12. אני מכון את השנאי ל- 3 ואז אני מכניס אותו לכבל מאריך ואז יש קצר, מן פיצוץ כזה... ואז החשמל בבית נופל... לאחר מכן יש ריח שרוף מהמאריך.. אני חוטף מזה התקף לב למה זה קורה? מה הבעייה?

• 9 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים