אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LCD של מחשב ניד של IBM לפי איזה שירטוטים אני מחבר אותו מישהו מהפורום עשה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה עבודה קשה הלכתי לנגיה שברשותי והכנתי מסגרת מעץ יפה וישרה למסך ה5 אינץ שיתמקם בימקומם של 3 מפרצים שהיו לי פנוים בנתיים עשיתי את המסדרת ועשיתי גם פאן באס קטן עם שתי כפתורים חמודים יצא ישר ויפה שהם יכבו את המסך וחלק מהמאוריים שאני יקבע במועד מאוחר יותר כמו כן יש לי כפתור בספק שמחליש את המאוררים אז ככה שיצא לי מעיין פאן באס כזה בחלקים בכול מקרה הוא עושה את העבודה ובמיילה לא הייה לי מקום לפנאל פאן באס קנוי או עשוי אז היתפשרתי על זה יצא ישר מאודד והמסך משתלב בדיוק במסגרת אני מאוד מרוצה בנתיים עכשיו מרחתי עליו בונדו תוצרת בית שלי שאני ישייף אותו לגמרי בישביל להבטיח החלקה של 100 אחוז למרות שגם העץ כבר חלק אבל מנסיוני סיבי עץ נוטים להיתנפח ולא ארצה תו…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להסיג את חוטי הסליביג הבאים http://img51.exs.cx/img51/9189/afterhec1nb.jpg
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שניסה\הצליח לחבר מקלדת של מחשב (רגילה, 101-104 קלידים) למעגל אלקטרוני, ולתקשר איתה? אני מדבר על מערכים מבוססים מיקרו-בקר (דברים מסדרת 8081 לדוגמה) אשמח לשמוע אם מישהו כאן עשה זאת בעבר, כי אני דיי צריך עזרה בזה :-) תודה.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי שאלה.. האם ניתן לבנות טיסן ביתי? אם כן כיצד? (אשמח לקבל שירטוטים..) בתודה אלעד..
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אז ככה.. קבוצת נגדים ראשונה היא: מתח 1.8-2.2 0.03 אמפר הקבוצה השנייה היא: מתח 3.2-3.8 0.03 אמפר בבקשה תחשבו לי נגדים לכל קבוצה.. ואם אפשר תביאו תמונה כדי שאוכל לראות את הצבעים של הנגד..תודה רבה לכםםםם.. תודה תודה תודה..
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קיבלתי פאנל של מסך של מחשב נייד לד, החיבור שלו הוא רק של סרט מידע (שכנראה מכיל גם את חיבור המתח), האם יש קונקטור שיאפשר לי לחבר את הפאנל במקום פאנל של מחשב נייח, ולהוציא החוצה את כניסת המתח של תאורת הלד ? דף נתונים של הפאנל: http://lcd-screen.com.ua/data/pdf/58.pdf תודה רבה הבהרה: זה נועד למטרת פרוייקט לבדיקת דברים, אני מניח שזה לא האופן האופטימלי לעבוד עם מסך
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מעוניין ליישם תאורה בתוך ארון מטבח שיש לו דלת. כאשר הדלת תפתח אז חיישן תנועה HC-SR501 יזהה זאת ויגרום להפעלת פס לדים לזמן קצוב. אורך פס הלדים שנדרש הוא 5.5 מטרים. האם ניתן ליישום ללא ממסר? איזה סוגי פס לדים קיימים? (תאורה הכי לבנה שיש) תודה רבה
-
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה להציג את הטמפ' על מסך של מחשבון, או משהו בסגנון... (מכיוון שהוא יותר זול מ-LCD) מישהו מכיר רכיב שמקבל מידע מחיישן טמפ', ממיר את המידע לתווים, ושולח אותם למסך? מאיפה אפשר להשיג מסך של מחשבון עם חיבורים נורמליים? כי במסכים שמפרקים ממחשבונים, החיבורים ממש קטנים, לכן אי אפשר סתם להלחים אליהם חוטי חשמל... תודה לכולם, דור
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב כבר 3 שנים לפחות עכשיו היא אחרי פורמט לקחנו את המחשב לבדיקה אצל חבר טוב שלנו שהוא חבר של אבא שלי הוא טוען שזה רק מגעים אני לפי דעתי זה ספק שמפעיל את המחשב כול שעה שעיים חצי שעה זה לא יכול להיות וירוס אז לדעתכם להחליף ספק? כמה עולה כיום ספק סטנדרטי? ישמח אם תוכלו להגיב ולייעץ לי בבקשה מה לעשות בכבוד רב eliran23
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חשבתי להתחיל עם לד לבקר של PS3. אני קונה חומרים ומכין את זה, פשוט וקל לא ? ואז במחשבה שנייה אמרתי שאם אני יהרוס את זה, זה יעלה לי דיי הרבה כסף (400 שקל בארץ) לקנות חדש ואמרתי אולי יש לכם משהו להתחיל איתו. ראיתי בנעוץ את המדריך לעשות שהבקר של ה-PS1 יתאים למחשב. אבל, לאן היציאה שהוא הרכיב מתחברת ? לא ראיתי במחשב שלי יציאה לזה. בקיצור חפרתי, אם תוכלו להגיד לי ולהביא לי מדריך, אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קיבלתי דיסקיות 540... מה ההבדל בינן לבין הדיסקיות הרגילות של WOLF או של דרמל? הן יותר עבות וקוטרן יותר גדול.... תמונה...(מקווה שתבינו את החילוקים שלי ):
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אחרי כל התהליך של בניית החלון. האם יש תחליף כלשהו לגומי?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
פירקתי פלאפון מותטורולה (לא יודע את הדגם אבל ישן) והוצאתי לו את המסך עכשיו איך מחברים אותו? יש לי כבל מדפסת מלחם הכל! אבל אני לא יודע איזה חוט מחברים לאן אם אפשר תביאו לי שרטוט אני יבין (דרך הגב באמצע יש 7 חוטים לא מחוברים לכלום ובצדדים יש סכ"ה 9 מחוברים) אם אפשר גם תגידו לי מאיפה להתחיל (איזה חוט ראשון) תודה קובי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי sparkle geforce 4 mx 440 se ומה שעשיתי לו זה חיברתי גוף קירור של סלרון בעזרת ברגים לא כמו כפיר הוא עשה זאת עם נייר דבק(אני לא רוצה להעליב)אבל את גופי הקירור על הזיכרון הדבקתי עם נייר דבק אבל חזק האם זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות פתיחת דלת ע"י לחצן קיים לי המנעול עצמו הפועל עם מתח של 8-12V עכשיו אני צריך קבל ונגד עכשיו לפי מה שזכור לי זמן פריקת קבל הוא 5טאו פריקת הקבל כלומר זמן שהמנעול ישאר פתוח - כלומר דלת פתוחה עכשיו אני רוצה שהיא תהיה פתוחה 20 שניות עכשיו אני לא זוכר בדיוק איזה גודל נגד + קבל להשים אם אני לא טועה r/c = לטאו תתקנו אותי אם אני טועה ותעזרו לי בבניית המעגל תודה רבה!! אלון
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חברה יש לי חור במארז בגלל מוזינג לא מוצלח הגודל של החור שתי אינץ' אני צריך שתאמרו לי איך לסתום ואל תאמרו לי לקנות מארז כי אין לי הרבה כסף וההורים לא רוצים להוציא כסף על שטויות אוקי עזרה חברה
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מאווררים 80 mm + מאוורר מיוחד שטוח 12 v וכשאני יושן בלילה אז הרעש של המאווררים מפריע לי לישון :-( ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליהם באמצעות פוטנציומטר או משהו קטן.. אני לא רוצה לבנות פאן באס או ריאו באס מספיק לי משהו פשוט ביותר שיכבה את המאווררים לפני שאני הולך לישון. אז אם למישהו יש רעיון אני ישמח מאוד.. תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי דילמה קניתי כמה קתודות והו באות בזוגות רציתי לדעת אם אני יכול לשים קתודה מחברה אחת עם משנק של חברה אחרת(או שזה סיכון שהיא תתפוצץ?) מבחינת חיבורים הם אותו דבר בדיוק אבל אני לא יודע עם מבחינת זרם יש תקן שווה לכולם? (ניסיתי למדוד עם רב מודד אבל יש לי רב מודד ישן מאוד והוא לא מראה לי על כמה זה הוא רק קופץ עם המחוג עד הסוף..)
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות תאורה לחריטה שעשיתי אני רוצה לשים 6 לדים UB 2 X אדום 2 X ירוק 2 X כחול איזה שנאי אני צריך כדי לחבר את הכל ל 220V? איך עדיף לי לחבר את זה? טורי או מקבילי? ואיזה נגדים אני צריך.. אם בכלל? ואם כבר.. למישהו יש המלצות איפה לקנות לדים UB באיזור הקריות / חיפה? תודה
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב אז יש לי לוח מחשב פול סייז יעני גודל רגיל לוח ATX כרטיס מסך וכל השטויות עכשיו מה שאני צריך ממכם זה רעיון למארז שיהיה יפה וכמובן - פרקטי :s05: אני רוצה משהו שיתן טון מקצועי אבל חדשני ככה שהמחשב יהיה כמו מחשב רגיל אבל מבחוץ עולם אחר לגמרי תשפכו רעיונות מעשיים :spermat: אני מת להתחיל לעבוד על פרוייקט חדש זה הדגל שלי: לפחות כזה מגניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שזה קשור לפורום הזה... אבל ראיתי אלקטרוניקה אז חשבתי ששווה לנסות... אז ככה... יש לי שני ספקי כוח... אחד נמצא בשימוש והשני לא... השאלה שלי אם אני יכול לחבר אותם? איך זה ישפיע על המחשב? והאם זה יסכן לי משהו?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כמה מתח/זרם ניתן לקבל מיציאת אודיו? והאם המתח משתנה עם התדר או שנשמרת איזושהי רמה קבוע של מתח בתדר משתנה? (הכוונה אם הפיק קבוע) תודה. :-*
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי קניתי היום ממסר DSY2Y עם 8 רגלים , והממסר שהיה בסכמה שלי הוא הוא RP110012 עם 4 רגלים, המוכר אמר שממסרים כאלה גדולים וישנים כבר לא מצייצרים ומוכרים ושזה אותו הדבר, עכשיו איך אני יודע איזה רגל מוציאה מה . זה קישור לפרוייקט שאני עשה זה מטען 12 V למצבר רכב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161054&highlight=%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F+%D7%90%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%94 תודה
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X) RADEON 9200 SE) SAMSUNG SP1203N 120 GB) 2X256 samsung 400 mghz soket 478 כרגע יש לי ספק כנראה ג'נרי של 500W..?? אני מחליף ל 2 ג'יגה ראם ddr 2 667mhz במקום הזיכרון הקיים שלי.... וקירור BT אמרו לי להחליף לספק ל-hec 300w art. ממה שהבנתי הם חברה טובה מאוד והם במחיר סביר.. זה יחזיק לי את המחשב או שאני אצטרך ספר יותר חזק??? יכול להיות שהספק לא יתחבר בגלל שזה סוקט נמוך יחסית? תוכל להיווצר עם זה בעיה? או שבספקים זה לא משנה?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-