אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
השאלה הזאת לא מכוונת למודינג, היא ממכוונת יותר לקניית דראמל, וכיוון שאני יודע שרבים מעושי המודינג משתמשים באחד כזה, מצאתי לנכון לשאול פה. אני מחפש דראמל לקניה, צריך הצעות לקניה באזור חיפה.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הספק הזה של מחשב נייד (כתוב עליו שהמתח שלו הוא 18.5 V) כל הצעה נחמדה תתקבל.. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מצטער על כל השאלות, פשוט קטודות זה דבר חדש בשבילי. אני רוצה לקנות קטודה שתהיה בתוך המארז, השאלה שלי זה כמה קטודות צריך למארז של ANTEC? או למארז של SUPERTALENT? (פשוט לא החלטתי עדיין איזה מהם אני קונה). מה חשוב שיהיה בקטודה? האם מפסק זה דבר נחוץ? האם צריך שהיא תרצד לפי המוסיקה? איפה צריך למקם את הקטודה בתוך המארז? מה זה אותו DUAL INVERTER? ובשביל מה הוא נחוץ? מה ההבדל בין קטודה קרה ללא קרה? האם קטודה מתחבר בחיבור מולקס רגיל? האם היא לא מחממת את המארז והמעבד? האם ספק 400W יספיק לקטודה כלשהי? על איזה קטודה אתם ממליצים במחיר של עד 120 ש"ח לקטודה אחת... איזה חברה נחשבת לטובה ואמינה? ואיזה קטודה מפיצה את האור הכי נעים למראה. בבקשה תענו לי על כל השאלות הללו. בתודה פליקס.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אתמול צפיתי בסרט גוסט דוג בפעם ה1000 ושמתי לב שאני רוצה מערכת סטראו כמו שלו הרעיון הוא לקחת רדיו דיסק של רכב ולשים אותו בתוך מארז מעץ שבו יש גם רמקולים השאלות שלי הן ככה א. מישהו כבר עשה ויכול להמליץ לי על דרך עבודה או להפנות אותי למדריך? ב. איך זה נשמע לכם? תודה על העזרה מראש, הראל שלא מתחבר מספיק לפה ומצטער על זה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קניתי היום ספריי פלורסנטי (UV) אני וחבר שלי רוצים לרסס איתו את הכלובים של הכוננים האופטיים הרצפה ואת התקרה ואת הRear וה Front של המארז. רציתי לדעת אם בריסוס על ברזל יראו את הצבא של הUV - ז"א שאם ארסס ספריי UV בצבע צהוב יהיה לשלדה גוון צהוב\תהיה צהובה כאילו היא רוססה בספריי רגיל? והאם זה מוליך חשמל? (הספריי)
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לבנות מכשיר HTPC וחשבתי על רעיון מגניב למארז. חשבתי להכניס את המערכת לתוך מכשיר וידאו ושהכונן DVD יהיה ביציאה של הקלטות וכו', מה דעתכם? זה בכלל נראה לכם אפשרי? כמו כן ישבתי עם אבא שלי על זה ולא בטוח שהספק יכנס, שווה לנסות לפרק אותו ולהכניס אותו מפורק או לעשות לו בוקס מגניב ושיהיה חיצוני? כמו כן, הקירור סטוק יספיק למעבד 4200X2, אני גם במילא אעשה לו Downclock. המפרט שמתוכנן להכנס פנימה: AMD 4200X2 Asus M3A Mushkin SP 1GB (נורא זול ד"א) Seagate ST3 500GB LG GSA-GH20N Hauppauge WinTV-PVR-150 וHec 300ART לא תהיה בעיית חימום? אני גם לא מתכוון להריץ HD (לא שיש לי טלוויזיה שתומכת בזה) בגלל זה מתוכנן הDownClock. אני מתחיל להכנס למחשבה של לשים את הספק מעל המארז (ויד…
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לבנות א תהבקר מאוררים הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 אבל אני רוצה לשנות בוב כמה דברים ואני לא יודע איך אז אם מישהו מוכן לתת לי את המעגל הזה אחרי שהאו ערך אותו אנ ייהי מאוד מרוצה אז נה המה שאני רוצה לשנות בו : 1. שלכל למאורר יהיה מפסק שמבטל אותו 2. לבטל את המפסק שמבטל את כולם (אין בו צורך לפי 1) ועוד דבר אני רוצה לדעת כמה וואט אני יכול לשים בכל אחד מהם כי אולי אני יעשה ל2 מאוררים בכל פוטנציומטר תודה רבה לכולם ושבוע טוב אני ישמח לקבל עזרה שקד
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחד מהפריטים הנ"ל gatewatch: http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/peripheral/gatewatch/gatewatch.htm L.I.S2: http://www.short-media.com/review.php?r=264&p=1 יתרונות של ה gatewatch לפי דעתי הם שהוא קורא את הנתונים שלו דרך חיישנים לעומת ה lis שקורא מהלוח...(גם פה זה קצת בעיתי כי אני לא יודע עד כמה אני יכול לסמוך על ה gatewatch שיעשה את העבודה הזאת) יתרונות של ה lis 2 הם : בעיקרון הlis 2 יותר חמוד מבחינה ויזואלית יש בו מלא שטויות וזה נחמד השאלה אם הוא שווה את זה ומתעלה על ה gatewatch בקיצור אני דיי מבולבל וצריך עזרה אם אתם יכולים לעזור לי..:\
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מתכנן להכניס מחשב למערכת סטריאו ועוד כל מיני דברים כמו תאורות לדים וכאלה השאלה היא האם אני יכול לשלוט בלסגור מעגלים שונים במחשב (כמו לכבות ולהדליק את המחשב או לשנות ווליום או לפתוח ולסגור את הכונן דיסקים) בעזרת הIR שקיים כבר במערכת סטריאו.... מקווה שהבנתם למה אני מתכוון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מה הזרם שצורכים הלדים אולטרה ברייט? קצת קשה לי להאמין שהם באמת צורכים 25-30 מיליאמפר יש אולי תשובות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=ALD-V02&other_title=0 חברה אם מישו קנה את המוצר הזה מפה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 האם הוא מגיע עם החיישן טמפ' שרשום שם כאופציונלי? התשובה שלכם תעשה את ההחלטה אם לקנות או לא...!! ואם יש עוד משהו באותו מחיר+\- ויותר נחמד תגידו! תודה
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אם אני מחבר בטור 4 סוללות של 1.5V 2300 mAh - אז אני אמור לקבל סוללה אחת של 6V 2300mAh, נכון ? אז הסוללה הזאת - 6V 2300mAh כמה אמפר שעה היא תיתן (Ah) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
עריכה : אם אני לוקח 6 מנורות 12 V ומחבר אותם לספר כוח שמוציא 12 V לא צריך נגד נכון ? + אם אני לוקח מאוורר + מנורת לד 12 V גם צריך נגד ?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בניתי מכשיר מסויים ואני רוצה לחרוט עליו מספר מילים, מישהו יודע היכן ניתן לעשות זאת באזור חולון/בת ים/ראשל"צ?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לפרוייקט שלי מחשב ברכב אני מעוניין לשים מתגי כיבוי/הדלקה וריסט מיוחדים אולי אני אעדיף את הכפתורים הצבאיים האלה מסוג "גע תוק" או איזשהו מתג עם עיצוב אחר עכשיו נידמה לי שהמתג של כפתורי כיבוי הדלקה וריסט של מחשב זה כפתור שינוי מצב כלומר כמו שאני יכול לשים מתכת שתחבר בין שני המגעים לרגע כאשר אני רוצה להדליק את המחשב ישר דרך הלוח אם ללא מארז(בד"כ אני נוגע עם מברג כדי לסגור לרגע מעגל)בקיצור הבנתם למה אני מתכוון... אני חשבתי שמתג ON ON זה בעצם אותו תפקיד(משנה מצב) אבל המוכר אמר שלא וזה לא יתאים אז השאלה שלי זה איך אני קורא לסוג המתג של כיבוי והדלקה במחשב (כדי לדעת מה לבקש מהמוכר ) והאם יש כאלו מתגים בחנויות אלקטרוניקה ואם יש מבחר של עיצובים כמו מתגים רגילים??
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/830 מזה בידיוק? איך זה עובד? לאן מחברים את זה? כמה חשמל זה צורך (ני מאמין שפחות ממאורר סטנרדתי אבל עדיין)??
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי מחשב ישן מחבר.........והחלטתי שאני בונה לו מארז קטן .....ושיהיה שקוף עכשיו קניתי פרספקט ושדיברתי עם המוכר הוא אמר לי שזה מאוד מסוכן לחתוך אותו כי הוא עלול להישבר.הבנתי שיש כמה דרכים לחיתוך פרספקט שהטובה מבין כולם היא דרמל ... אין ברשותי להשיג כרגע דרמל לכן האופציות שנשארו לי זה מקדחה , וג'קסון....... אז עם מישהו יודע לחתוך הוא ללמד הוא טיפים לחתוך את הפרספקט ממש לא יעזור עם תגידו לי לקנות דרמל כי אין לי אמצעים לזה כרגע אז בכל דרך אחרת שאפשרית...אשמח להצעות בתודה טל
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לא יודע עם ככה כותבים..הכוונה לסלוטיים העבה בזה יש לי כמה חוטים חשופים במארז, איזולירבנד יהיה טוב כדי לבודד אותם ?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מחפש צבע יפה שיתאים ללוח אם שלי והלוח אם רגיש לקרני UV והוא בחלקו צהוב ובחלקו לבן אז איזה צבע של קתודה תוכל להתאים לי ואיזה סוגים אולי כאן אפשר למצוא משהו? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=10&sc=29
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
טוב, אז בשעה טובה סיימתי את המקלט IR.. קניתי את הדיודה החדשה (הקודמת נשברה לי) וסיימתי את זה. עכשיו.. התוכנה קולטת את הדברים (PLAY PAUSE וכו') אבל זה נעשה בשלבים, ואחרי שעברתי את האמצע צריך ללחוץ ממש מהר, לעזוב לכמה שניות וללחוץ שוב. ה"LED" הירוק שבצד מהבהב בטירוף כשאני לוחץ על כפתור. אבל מה שחשוב מהחלק של הקליטה, זה שזה קולט (מהבהב מהר) גם ממרחק, וגם מכיוונים שונים. הבעיה היא, שאחרי שאני מסיים לכוון את הפעולה זה לא ככה: למשל, PLAY בווינאמפ. זה אמנם עושה את זה, אבל רק בזווית מאוד מסויימת שקשה מאוד לתפוס. אני לא מבין, זה קורה בגלל שהשלט מאוד ישן או מה? כי זה בכל זאת קולט את זה מצויין באתחול.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי מקלדת + עכבר אלחוטי של מיקרוסופט ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה + שיפור הקליטה הדבר אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע עם זה קשור לפורום הזה אבל שאלתי היא האם אפשר להרכיב מחשב מבוסס אתלון 64 במארז של פנטיום 2 האם המארז עצמו יתאים למעבד "חם" כמו האתלון ולא יגרום לחימום יתר. אותה שאלה לגבי אתלון XP.שאלתי נוגעת רק לנתוני הקירור ולא לגבי ספק המתח. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי היום מקלט (את הלד שקולט את השידור מהשלט) עכשיו הוא ניראה שונה מבתמונה שבמדריך ורציתי לדעת אם מישהו יכול לעזורלי לגלות מה כל רגל עושה צרפתי תמונות, הן לא כל כך ברורות אבל אני מקווה שהן עוזרות איך שהוא... מה שכתוב מממממש בקטן על המקלט זה 313 19 TK 2838 ממש תודה למי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אז בוא נתחיל מזה שלפני הרבה זמן נכנסתי לפורום , וישר נדלקתי על הקטע של המודינג .. חודש אחר כך התחלתי להשיג חומרים כמו סכין מיוחד כזה שחותך ברזל [ לא דרמל ] ולוח פרספקס , ואחר כך עוד שני מאוורים לדים .. ורק היום התחלתי לחתוך את המארז בצורה שרציתי [ מרובע רגיל , רק שבאמצע יש עיגול עם ארבע חצי כאלה לצדדים ] קיצור אני יעלה תמונה , וזה ייצא משהו פצצתי אני מקקווה והיום בגלל שיום שבת וזה אז אני לא יכול לעשות חורים בפרספקס כדי שיהיה למאוור איך להכניס אוויר, קיצור אני יעלה תמונות , תאחלו לי בהצלחה !
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות "מעגל למציאת מכונית בחניון" ואני למדתי לפני כמה שנים קצת אלקטרוניקה אבל אני לא מבין איך אני בונה את המעגל שבסרטוט... אני לא מבין בסרטוטים אז אם למישהו יש זמן בשבילי והוא יכול בבקשה להכין לי תרשים אם רשימה של חומרים שצריך ולאן כל חלק מתחבר אני ישמח.. תודה מראש, אוהד כהן. הסרטוט כאן:
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-