עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by gal1,

עשיתי ציור יפה על המארז ואני רוצה לחתוך אותו יש לי גקסו אבל אני ידוע שזה יצא לי ממש מעפן אז אני רוצה ללכת לאיזה מישהו מקצועי שעושה את זה לאן אני צריך ללכת?..... מסגריה, נגר, פחח??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by beni125,

רציתי לדעת מה זה סליבינג כי אני רואה את המילה הרבה פעמים

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by stlior,

הכנתי מוד lcd לפי המדריך באתר חיברתי אותו למחשב ולא הופיע כלום על המסך. התחלתי לשחק עם החוטים של המתח וזה גרם למסך להבהב ולהראות ריבועים בכל מינני מקומות. בכל מקרה זה לא מראה את המסך אתחול. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by D-Bang,

בניתי מכשיר מסויים ואני רוצה לחרוט עליו מספר מילים, מישהו יודע היכן ניתן לעשות זאת באזור חולון/בת ים/ראשל"צ?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by RammsteiN,

אני מחפש צבע יפה שיתאים ללוח אם שלי והלוח אם רגיש לקרני UV והוא בחלקו צהוב ובחלקו לבן אז איזה צבע של קתודה תוכל להתאים לי ואיזה סוגים אולי כאן אפשר למצוא משהו? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=10&sc=29

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by freerider,

אם אני מחבר בטור 4 סוללות של 1.5V 2300 mAh - אז אני אמור לקבל סוללה אחת של 6V 2300mAh, נכון ? אז הסוללה הזאת - 6V 2300mAh כמה אמפר שעה היא תיתן (Ah) ? תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  7. שלום יש לי מאורר 120MM שאני לא משתמש בו ואמרתי אולי אני ישתמש בו וזה יעזור ל2 המאוררים להוציא את האויר החם. אני מתכן לעשות את זה בדיוק מול המאורר של המעבד יוצא יותר מהר את החום. ואני גם מתכנן לקנות מאורר למעבד 8700 של זלמן. עכשיו איך אני יכול לעשות חור במארז ? איך אני יכול להדביק ריבוע שהכנתי מפרספקס כדי שהמאורר ישב עליו ואני לא יצטרך לעשות חורים במארז ? ואיך אני יכול לעשות חורים ישרים בצד המארז כדי שאני לא יצטרך רשת כל שהיא ?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by liorka,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה אני יכול לרכוש נגדי הספק 25 אוהם 50 ווט?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by al3xz,

שלום חברה, התחלתי בפרוייקט אישי של עיצוב מחדש של מארז, פעם ראשונה שלי אגב. השאלה שלי היא כזאת, האם ישנה דרך קלה להוציא את הברגים במארז שהם למעשה נטמעו במארז ולא הוברגו? או שמא זה פשוט בכוח? מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך. תודה.

10. לא יודע עם ככה כותבים..הכוונה לסלוטיים העבה בזה יש לי כמה חוטים חשופים במארז, איזולירבנד יהיה טוב כדי לבודד אותם ?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by House M.D.,

יש לי מאוורר שהיה פעם מחובר לקירור סטוק של אינטל לסוקט 478, לדעתי הוא יקרר מעולה את הכרטיס מסך שלי שהוא עם קירור פסיבי . הבעיה היא ששני המקומות בלוח אם של המאווררים תפוסים, אחד של המעבד והשני של המארז אז יש לי עוד המון חיבורי מולקס, הבעיה היא שהמאוורר הזה שאני רוצה לחבר הוא מתחבר ללוח אם. איך אפשר לחבר אותו למולקס, איך להפוך אותו למולקס? אני יודע שצריך לחתוך את החיבור הנוכחי שלו ולחבר את החוטים לכבל MOLEX אני לא יודע מה לחבר ולאיפה הנה תמונה של המאוורר עם החיבור שתראו איזה צבעים החוטים שלו http://img44.imageshack.us/img44/6526/p1000281f.jpg

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  12. Started by lior12,

אם אני קונה מתג שמתאים ל6A 250VAC הוא יעבוד טוב גם על חיבור ללא מתח ? {נגיד קיצור השחור והירוק בספק}. ול220V רגיל הוא יתאים ?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  13. שלום אני רוצה לעשות תאורה לחריטה שעשיתי אני רוצה לשים 6 לדים UB 2 X אדום 2 X ירוק 2 X כחול איזה שנאי אני צריך כדי לחבר את הכל ל 220V? איך עדיף לי לחבר את זה? טורי או מקבילי? ואיזה נגדים אני צריך.. אם בכלל? ואם כבר.. למישהו יש המלצות איפה לקנות לדים UB באיזור הקריות / חיפה? תודה

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  14. שלום, היום קניתי את ה G5 שלי וכמו שאני יודע העכבר הזה לא שווה הרבה בלי פד מתאים. אני מתלבט בין אם לקנות אתזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_206&products_id=900 ולהכין אתזה: http://www.overclockers.com.au/article.php?id=251198 שד"א אמור להיות הפד הטוב ביותר אם לחשוב בהגיון (על מה טפלון מחליק הכי טוב? - טפלון).

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by shay360,

שלום חברים, יש לי פלאפון ישן שלא בשימוש סוני אריקסון c510... ועלה לי רעיון אולי לבנות פרוייקט כלשהו עם המצלמה שלו. חמוש במברג קטן התחלתי לפרק ולפרק ובסוף נשארתי עם החלק של המצלמה ביד... אבל זה לא עזר יותר מדי. הייתי בטוח שיהיה כתוב משהו על המודול של המצלמה. אבל כתוב עליו רק PI ו- FP1139.... אשמח אולי אם למישהו יש כיוון שיכול לעזור עם איך להתחיל.... תודה

16. אני זקוק לרב מודד שיהיה לו דיוק לפחות של 1mV ולפחות 1mA וכמובן שיהיה מסוגל למדוד גם מתחים הרבה יותר גדולים עכשיו הדיוק מאוד מאוד חשוב אני חייב רב מודד שיהיה מאוד מדויק תודה , אפשר להזמין גם מחו"ל .

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by Director,

שלום . יש לי שעלה בקשר למולקסים , זה לא משנה לאין אני יחבר אותם ? לדוגמא : יש לי מולקס אחד חופשי מהצורב אז אני יוכל לחבר אליו מאורר ? (הכוונה שלי הכל יפעל לא משנה איזה מולקס אני יחבר אליו ? ישירות מהספק או מהחיבור הנוסף של המולקס?) (העיקר שיגיע זרם..)?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by ratzabi,

אני רוצה לעשות חלון בדלת המארז שלי ולשים בצד שמאל למטה מאוורר עם לד. שאלתי היא אם אני יעשה חורים עם מקדחה בפרספקס זה יספיק למאוורר או שאני צריך לעשות חור אחד גדול? החורים יהיו בגודל כזה בערך (^) תורידו את ה-^ ותשלימו את העיגול וזה בערך גודל החור.

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  19. מצטער על כל השאלות, פשוט קטודות זה דבר חדש בשבילי. אני רוצה לקנות קטודה שתהיה בתוך המארז, השאלה שלי זה כמה קטודות צריך למארז של ANTEC? או למארז של SUPERTALENT? (פשוט לא החלטתי עדיין איזה מהם אני קונה). מה חשוב שיהיה בקטודה? האם מפסק זה דבר נחוץ? האם צריך שהיא תרצד לפי המוסיקה? איפה צריך למקם את הקטודה בתוך המארז? מה זה אותו DUAL INVERTER? ובשביל מה הוא נחוץ? מה ההבדל בין קטודה קרה ללא קרה? האם קטודה מתחבר בחיבור מולקס רגיל? האם היא לא מחממת את המארז והמעבד? האם ספק 400W יספיק לקטודה כלשהי? על איזה קטודה אתם ממליצים במחיר של עד 120 ש"ח לקטודה אחת... איזה חברה נחשבת לטובה ואמינה? ואיזה קטודה מפיצה את האור הכי נעים למראה. בבקשה תענו לי על כל השאלות הללו. בתודה פליקס.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  20. קיבלתי ממש עכשיו את המאוורר המפלצתי הזה ואני ישים לכם את התוצאות של לפני ואחרי לפני זה יש לי מעבד BARTON 2500@3200 שרץ יציב למדי... עוד מאוורר מכניס אוויר ועוד שניים שמוציאים אוויר... ספק עם 2 מאווררים. מארז 1030B עם מאוורר מקורי של AMD... במהירות 2500 50\37 57\41 הראשון הוא במצב רגיל IDLE לצורך העניין... השני אחרי כמה דקות טובות של PRIME95 כמובן הנמוך יותר (37 ו 41 זה טמפרטורה כללית) אחרי זה עם OC ל 3200 קיבלתי 53\39 60\42 שוב הראשון זה IDLE עם OC ל 3200 השני הוא אחרי כמה דקות טובות של PRIME95 עכשיו התוצאות עם ה POLO המפלצתי הזה... תוצאות עם OC בלבד... לא טרחתי אפילו להוריד חזרה ל 2500 חחחחחחח 43\30 47\32 בתכלס שיפור של 13 מעלות למעבד בעבודה מאומצת ועוד 10 מעלות לטמפרטור…

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by yotam.m,

מה קורה אנשים... יש לי 2 שאלות. 1)האם יש ממיר 12V DC ל220AC? אם כן איפה אפשר לקנות וכמה הוא אמור לעלות בערך? 2) רציתי לדעת עוד משהו קטן לא יודע אם יש לו תשובה אבל שווה לנסות. רציתי לדעת מה בתוך הפלאפון גורם לו לרשום סוללה חלשה...הכוונה מה "מודד" את כמות הסוללה ואיך? מקווה שיש לשאלה הזאת תשובה למרות שלכל שאלה יש תשובה אבל נקווה שמישהו יודע.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by omrishalev,

בעקרון אני רוצה לפתוח חלון במארז, עכשיו חשבתי על דבר כזה: אל תשימו לב לציור, אלא למאוררים הצהוב זה הדופן, הלבן זה החלון שאני יפתח מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by Godmoney,

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030774264&postcount=127

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  24. יש לי שלוש לוחות אם משנת 96-97 ואיך לי מה לעשות איתם (על תבקשו אני ל יביא אותם לאף אחד) ויש בהם מלא רכיבים שקל להוריד בנוסף לזה יש דם ג'וקים כל מיניאז רציתי לשאול האם ניתן לעשת שימוש כל שהוא בג'וקים הבאים: 9416 A USA 4C16256DJ 9438 B USA 4C4001JDJ N341256P-15 5H606020 VT82885N VT82C42N UM61256BK-25 9236S R60567 P9218 DM74LS245N יש עוד אבל אלה הכי קל להוריד ורובם גם על תושבת אז האם ניתן לעשות בהם שימוש כל שהוא?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם יש לי שלושה מאווררי 120 עם לדים כחולים (שהגיעו עם ה 3D Aurora שלי). הבעיה היא שבלילה הם מאירים חזק וזה מפריע. השאלה שלי היא האם יש דרך נוחה לשלוט בהם, כך שאוכל להדליק אותם במהלך היום ולסגור אותם בלילה? ואם לא אז איך לכבות אותם? תודה.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.