אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלדת + עכבר אלחוטי של מיקרוסופט ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה + שיפור הקליטה הדבר אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש בספק כוח שלי (ANTEC TRUE POWER 430 WATT) מין חיבור כזה מוזר שנראה כמו מולקס אבל יש לו הרבה כבלים ואי אפשר לפרק אותו. (לא החיבור חשמל ללוח אם) מישהו יכול להגיד לי מזה ולמה זה משמש? זה דיי דחוף לי כי עכשיו הספק שלי כבר פתוח ואני לא יודע אם לחתוך אותו או לא.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על בניית מארז מעץ.....האם זה בסדר כלומר אני יודע שעץ מבודד וזה קצת ייגרום לבעיית חימום אבל אני ייתן קצת פרטים ותבינו למה אני לא חושב שזה אמור להפריע. שיפצתי מחשב ישן שהיה לי או יותר נכון שידרגתי והתקנתי עליו XP (היה 98) המפרט כרגע הוא: פנטיום 3 800MHZ עם 512MB SDRAM לוח אם אני לא יודע איזו חברה במדוייק...דיסק קשיח 1 של 20GB של WD עליו מערכת ההפעלה ועוד אחד של היטאצ'י 40GB ריק לחלוטין...אז חשבתי לבנות מארז מעץ משני בחינות. 1) הוא מבודד מרעש ככה שיהיה שקט. 2) הוא יפה וזמין לי (דוד שלי בעל נגריה) המחשב הזה עד היום היה עם מאוורר אחד מכניס מקדימה אוויר וזהו והוא לא ממש מיתחמם אז חשבתי שאם אני ישם כמה מאווררים נגיד 3 או 4 זה ייפתור את בעיית החום וזהו.. האם כדאי …
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בניתי מכשיר מסויים ואני רוצה לחרוט עליו מספר מילים, מישהו יודע היכן ניתן לעשות זאת באזור חולון/בת ים/ראשל"צ?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
תיראו, אני גר בבאר שבע, ואני רוצה לעשות הזמנה של כמה מוצרים מ- JAB TECH . העלות של המוצרים שאני רוצה לקנות בלי משלוח היא 19 דולר, ואחרי משלוח 34, בשיטת המשלוח הכי זולה. אז אני רוצה לדעת אם מישהו מעוניין לעשות איתי הזמנה משותפת כדי לחסוך בעלויות המשלוח. מישהו מעוניין? אפשר לפנות אלי באייסיקיו: 6659889 נ.ב. - למי שלא מכיר את האתר: http://www.jab-tech.com עושים משלוח לישראל!
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כשאני קורא את המדריך ורואה את התמונת מה שנמצא בתמונות בתוך המחשב ומסתכל בתוך המחשב שלי הכל ממש שונה! אני לא יודע איפה ואיך ולאן לחבר חוטים של המאווררים ... מישהו מוכן לנסות לעזור לי דרך אייסיקיו שלב אחר שלב...אני יודה לו מאוד! אייסיקיו 178801680 מסנגר : commander01_gav@hotmail.com תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להאריך את הכבל הזה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1879-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-Samsung-Galaxy-S-i9000-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94 לאורך של 10 METER עכשיו יש לי שני מאריכים של 5 METER שהם PL 3.5 (זכר נקבה) אבל כשאני מחבר אותם אליו הם לא עובדים (כשאני מחבר את הפלאפון לטלוייזיה ישר עם הכבל זה עובד) אם אני חותך את הכבל המאריך ואת הכבל של הוידאו ומלחים לדעתכם זה יעבוד ? ואם כן אז לאן להלחים את זה כי זה 3 חוטים ובPL 3.5 יש רק חוט אחד. תודה רבה ומקווה שזה בכלל אפשרי שקד
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הכנתי מוד lcd לפי המדריך באתר חיברתי אותו למחשב ולא הופיע כלום על המסך. התחלתי לשחק עם החוטים של המתח וזה גרם למסך להבהב ולהראות ריבועים בכל מינני מקומות. בכל מקרה זה לא מראה את המסך אתחול. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום . יש לי שעלה בקשר למולקסים , זה לא משנה לאין אני יחבר אותם ? לדוגמא : יש לי מולקס אחד חופשי מהצורב אז אני יוכל לחבר אליו מאורר ? (הכוונה שלי הכל יפעל לא משנה איזה מולקס אני יחבר אליו ? ישירות מהספק או מהחיבור הנוסף של המולקס?) (העיקר שיגיע זרם..)?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי פלאפון ישן שלא בשימוש סוני אריקסון c510... ועלה לי רעיון אולי לבנות פרוייקט כלשהו עם המצלמה שלו. חמוש במברג קטן התחלתי לפרק ולפרק ובסוף נשארתי עם החלק של המצלמה ביד... אבל זה לא עזר יותר מדי. הייתי בטוח שיהיה כתוב משהו על המודול של המצלמה. אבל כתוב עליו רק PI ו- FP1139.... אשמח אולי אם למישהו יש כיוון שיכול לעזור עם איך להתחיל.... תודה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב כבר 3 שנים לפחות עכשיו היא אחרי פורמט לקחנו את המחשב לבדיקה אצל חבר טוב שלנו שהוא חבר של אבא שלי הוא טוען שזה רק מגעים אני לפי דעתי זה ספק שמפעיל את המחשב כול שעה שעיים חצי שעה זה לא יכול להיות וירוס אז לדעתכם להחליף ספק? כמה עולה כיום ספק סטנדרטי? ישמח אם תוכלו להגיב ולייעץ לי בבקשה מה לעשות בכבוד רב eliran23
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/830 מזה בידיוק? איך זה עובד? לאן מחברים את זה? כמה חשמל זה צורך (ני מאמין שפחות ממאורר סטנרדתי אבל עדיין)??
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום יש לי מאורר 120MM שאני לא משתמש בו ואמרתי אולי אני ישתמש בו וזה יעזור ל2 המאוררים להוציא את האויר החם. אני מתכן לעשות את זה בדיוק מול המאורר של המעבד יוצא יותר מהר את החום. ואני גם מתכנן לקנות מאורר למעבד 8700 של זלמן. עכשיו איך אני יכול לעשות חור במארז ? איך אני יכול להדביק ריבוע שהכנתי מפרספקס כדי שהמאורר ישב עליו ואני לא יצטרך לעשות חורים במארז ? ואיך אני יכול לעשות חורים ישרים בצד המארז כדי שאני לא יצטרך רשת כל שהיא ?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי שני רכיבים MCF528CVF66 של מוטורולה לפי גוגל זה מעבד של משהו השאלה שלי מה אפשר לעשות עם שני הרכיבים האלה איך מחברים אותם ולמה הם משמשים? ???
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030774264&postcount=127
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום , עלה לי רעיון לראש לעשות מודינג למחשב שלי , לחבר את המסך lcd של המחשב נייד למחשב לחלון שיהיה משהו יפה.. אז ככה יש לי מחשב נייד ישן מאוד עם וינדוס 3.11 אני לא יודע איזה סוג המחשב אבל הוא ישן מאוד ופירקתי לו את המסך lcd ויש שם חיבור שלו עם 5 חוטים 2 לבנים ו2 אדומים ורציתי לדעת מאיפה אני יכול לחבר משם כבל שיתחב למחשב ליציאה של המדפסת או כל מה שאפשר .. אין לי את היציאה com שאני יכול לחבר אותו ללוח...יש לי פנטיום 3 במחשב הביתי. ד"א פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631;start=0 זה לא אותו חיבור מה שיש לי אז אני לא יכול עם המדריך הזה.. אין לי מצלמה דיגיטלית אז אין לי שום דרך להעלות לכם את זה כרגע..
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון בדלת המארז שלי ולשים בצד שמאל למטה מאוורר עם לד. שאלתי היא אם אני יעשה חורים עם מקדחה בפרספקס זה יספיק למאוורר או שאני צריך לעשות חור אחד גדול? החורים יהיו בגודל כזה בערך (^) תורידו את ה-^ ותשלימו את העיגול וזה בערך גודל החור.
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קיבלתי ממש עכשיו את המאוורר המפלצתי הזה ואני ישים לכם את התוצאות של לפני ואחרי לפני זה יש לי מעבד BARTON 2500@3200 שרץ יציב למדי... עוד מאוורר מכניס אוויר ועוד שניים שמוציאים אוויר... ספק עם 2 מאווררים. מארז 1030B עם מאוורר מקורי של AMD... במהירות 2500 50\37 57\41 הראשון הוא במצב רגיל IDLE לצורך העניין... השני אחרי כמה דקות טובות של PRIME95 כמובן הנמוך יותר (37 ו 41 זה טמפרטורה כללית) אחרי זה עם OC ל 3200 קיבלתי 53\39 60\42 שוב הראשון זה IDLE עם OC ל 3200 השני הוא אחרי כמה דקות טובות של PRIME95 עכשיו התוצאות עם ה POLO המפלצתי הזה... תוצאות עם OC בלבד... לא טרחתי אפילו להוריד חזרה ל 2500 חחחחחחח 43\30 47\32 בתכלס שיפור של 13 מעלות למעבד בעבודה מאומצת ועוד 10 מעלות לטמפרטור…
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות מעגל מאוד פשוט שמאפשר לדבר ב skype בעזרת הטלפון. הבעיה היא שבסירטוט מצויין שאני צריך 2 קבלים של 3.3 מיקרו-פארד אבל לא רשום של כמה וולט. המעגל משתמש בבטריה של 9 וולט ולכן חיפשתי קבל בסביבות המתח הזה אבל פשוט אין, הכי קרוב זה 25 וולט. הזמנתי אפילו במיוחד מאריהב כמה חלקים כדי שיביאו לי את הקבל הזה אבל הם שלחו לי במקום מה שביקשתי קבל של 100 וולט (אמרו שאין להם של 9). ניסיתי להשתמש בקבלים של ה 25 וולט אבל המעגל לא עובד אז רציתי לשאול, כדי שאני יהיה בטוח לפני שאני נוסע לאלסקה כדי לקנות קבלים כאלה, האם המעגל באמת לא אמור לעבוד עם קבלים כאלה או שיותר סביר שיש בעיה אחרת במעגל? תודה מראש, רן.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לפתוח חלון במארז, עכשיו חשבתי על דבר כזה: אל תשימו לב לציור, אלא למאוררים הצהוב זה הדופן, הלבן זה החלון שאני יפתח מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מתחיל בבנית מארז די מכלום הוספתי את הלינק לסקטץ שלי ב sketchup http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=comp1.skb רק שתדעו המארז יהיה ברובו שחור מט או מבריק יהיו 2 ספקים 1 בשביל הלוח אם,כוננים ודברים חיוניים והספק השני יהיה בשביל תאורה ומודינג אני אנסה להשיג אלמינום והכול יהיה מחובר בבברגים או ב ניטים. גם כל התאורה תהעשה עי" לדים ורובם אדום שחור ואדום ושאני לא אשכח ששכתי לצייר את ה הארד דרייבס שיהיו לפני המאוורים הקדמיים ואת המאוורים האחורנים ותחתונים וכולם 120
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
עשיתי ציור יפה על המארז ואני רוצה לחתוך אותו יש לי גקסו אבל אני ידוע שזה יצא לי ממש מעפן אז אני רוצה ללכת לאיזה מישהו מקצועי שעושה את זה לאן אני צריך ללכת?..... מסגריה, נגר, פחח??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... יש לי 2 שאלות. 1)האם יש ממיר 12V DC ל220AC? אם כן איפה אפשר לקנות וכמה הוא אמור לעלות בערך? 2) רציתי לדעת עוד משהו קטן לא יודע אם יש לו תשובה אבל שווה לנסות. רציתי לדעת מה בתוך הפלאפון גורם לו לרשום סוללה חלשה...הכוונה מה "מודד" את כמות הסוללה ואיך? מקווה שיש לשאלה הזאת תשובה למרות שלכל שאלה יש תשובה אבל נקווה שמישהו יודע.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לא יודע עם ככה כותבים..הכוונה לסלוטיים העבה בזה יש לי כמה חוטים חשופים במארז, איזולירבנד יהיה טוב כדי לבודד אותם ?
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-