עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Swimmer,

בעקבות המזגנים המהוללים של התיכונים בישראל והחום הנהדר שיש בארץ, החלטתי לעשות פרוייקט קטן, מצרכים: 1. ספק כוח(מומלץ בחום גנר'י או משומש ללא שימוש) 2. מאוורר למחשב(בפרוייקט השתמשתי ב- Thermaltake SMART CASE FAN II v.2) *** אזהרה *** ממליץ בחום לא לנסות להכניס אצבע ו/או לשים אצבע כשהמאוורר עובד על מקסימום *** אזהרה *** את ה"מוד" לספק עשיתי על פי המדריך הבא, http://www.dvhardware.net/articles5.html רק, ש... עדיף לעקור את שני הכבלים וללפף עם סלוטייפ... את המאוורר חיברתי למולקס(מגיע מתאם עם המאוורר) התוצאה: * בתמונה מופיע המאוורר של הביג טייפון, בפועל, סעיף 2.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מאיפה אני יכול לקנות את השרוולים האלה שראיתי אצל הרבה אנשים זה בא עים הרבה צבעים תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by icebreak,

http://home.cc.umanitoba.ca/~umparekh/hard_drive_clock.html

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GRiM,

שלום לכולם, לאחרונה מצאתי את ה-Samsung 514 המקולקל שלי וחשבתי לעשות ממנו משהו שימושי, כמו מסך LCD קטן למחשב שיציג שעה, תאריך, IP וכו'. חיפשתי מדריכים, אבל לא מצאתי שום דבר. אני אמנם לומד אלקטרוניקה, אבל עדיין לא הגעתי לחומר שזה. אשמח אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  5. שלום לכולם.. הצחתי להשיג לפני מספר ימים את המסך הבא, הוא מסך צבעוני ששימש כצג של מצלמת אבטחה וידוע לי שהוא תקין לחלוטיו!! עכשיו ככה, אין לי מושג אין לחבר אותו, יש לו קונקטור מוזר שנראה כמו החיבור של S-VIDEO עם 6 חיבורים. אני יודע שהמסך עובד על 12V ושאין לו סאונד... לפי מה שהצלחתי להבין עד עכשיו הקונקטור הזה הוא די שכיח במסכים מסוג זה. משהו יכול לעזור לי לפענך את החיבורים או להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את החוט שמתחבר לקונקטור. זה אמור להיות מין חוט שמתפצל לחשמל, לוידאו וכו... תודה ניר [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  6. קודם כל, תסתכלו בתמונה המצורפת. הקופסו שאתם רואים מעל המארז היא בעצם תוסף שאני רוצה לבנות, מקדימה ימוקמו 3 מאווררים בגודל 60 מ"מ שתפקידם הוא להכניס אוויר, המלבן האדום הוא כביכול הפתח שמחבר בין הקופסא למארז ודרכו עובר האוויר לתוך המארז. מבינים? השאה העיקרית שלי היא - האם המערכת הזאת תהיה אפקטיבית? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by iakovl,

אני מתחיל לתכנן לעצמי בקר מאווררים חשבתי על LM317 הלכתי לחנות אומרים לי שהוא עולה 12-14 ש"ח אני חושב שמנסים לדפוק אותי יש למישהו מושג כמה הוא אמור לעלות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by GhostCow,

שלום אני רוצה להפוך את הנגן דיוידי LG שלי לנגן דיוקס... יש איזה מודצ'יפ בשוק היום שיכול לעשות דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. Started by taotao,

עבדתי השבוע (ראשון-חמישי) בשיפוצים וכוכוכו וחשבתי לי אם אפשר לבנות מארז מקירות גבס?? קל לחתוך אותו ולעשות ממנו צורות לחבר אותו וכו אני יודע שגבס שבא במגע עם מים הוא מתנפח ונסדק (בגלל זה עושים איתו לרוב קירות) ומה אתם אומרים לגבי לחות וכול השאר?? ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by elad13net,

רציתי לדעת מה עלות? זה אחד ושתיים.. האם אני יכול לקנות את זה או שאני צריך שמבוגר יקנה את זה? (אני בן 15 וזה לא נשמע לי הגיוני..) בתודה לכל מי שיענה לי.. אלעד

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by x-pac,

הגיעה עלי הביתה היום קטודה אם מפסק אני קראתי את הוראות ההתקנה ואני לא יודעה איך לחבר את המולקס לספק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by skyline,

אני ראיתי את מה שיש באתר , ואין לי עוד מקורות למצוא ... אשמח אם תמליצו לי על שבלונות מומלצים , לי אין משהו מועדף...אולי עקרב תודה נ.ב. לא נראה לי עברתי על איזה חוק, אבל אם כן , מצטער

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  13. ביקרתי אתמול בהום סנטר ולא מצאתי DREMEL, אבל ראיתי שיש מולטיסקיל של SKIL שנראה מאוד דומה ב-200 ש"ח. אם אני לא טועה, זה הדגם השמאלי כאן. השאלה היא האם הוא מתאים לעבודות מודינג, כמו חיתוך מארזים, פרספקטים, פלסטיק וכו'?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. תודה, אלי.

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by domiel,

החלק בעליון של המארז סגור בעזרת ניטים,איך אני יכול להוציא אותם? מקדחה?אם כן אז איזה מקדח?

• 5 תגובות
    • 9.4k צפיות
  16. Started by Eviljelly,

אוקי , יש לי מעגל קטן שברגע שהוא נסגר אני רוצה שהוא יפעיל מעגל אחר , הבעיה היא שהמעגל השני הוא בחיבור ישיר לחשמל בניגוד לראשון שפועל על בטריות .. מישהו מכיר איזה רכיב או מעגל פשוט שיעשה את העבודה ?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  17. האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הדרמל המקורי לבין וולף?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by טולה,

כמה עולה קתודה סטנדרט? וכמה זמן היא יכולה להחזיק מעמד?והאם אפשר לעשות אותה כך שתהבהב לפי קצב המוסיקה?

19. Started by Mar_Garina,

שלום, יש לי מחשב פנטיום (קראתם טוב. נפלאות הלינוקס ), שיש לו ספק מאוד מרעיש. אני מעוניין להחליף אותו בחדש, אך אבוי - כל הספקים שמוכרים הם ספקי ATX, ובוודאי לא יתאימו ללוח המיושן שם. יש למישהו רעיון כיצד מחברים בכל זאת ספק חדש, או היכן משיגים ספקים ישנים של AT? תודה, - אורן

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by ramit02,

שלווווום לכולם ! בניתי מסך LCD למחשב עם חיבור LPT עד פה הכל תקין ועובד רואה ריבועים כאשר אני מדליק את המחשב מעכשיו יש בעיות בתוכנה LCDC אין חיבור LPT אלא רק COM - אלא אם כן יש משהו שלא ראיתי ??? CrystalControl - התוכנה עובדת מזהה את המסך ומציגה עליו נתונים אבל היא מציגה את הכל בג'יבריש (אפילו את התאריך היא לא מציגה טוב )??? מישהו יודע ויכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by HFDO5,

אני יודע שהעלו את הנושא הזה פה מלא פעמים וכל פעם אמרו שצריך בקר מיוחד אבל נראה לי שבמסך הזה יש לי את הבקר שלו מובנה למסך.. ולא מתחבר לכרטיס מסך במחשב הנייד זה היה מחשב נייד 386 IBM המסך הוא איזה 10" שחור לבן יש לי מדבקות עם פרטים עליו: LRS1751-R1AE LS0350LG ZD-03-0235 זה היה מסך של מחשב IBM PERSONAL SYSTEM/2 L40 SX אם תרצו אני אוכל להעלות תמונות שלו והכל אבל זה ייקרה רק עוד שבועיים (סוגר שבת) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות עם המסך משהו? מוד לחיבור למחשב.. משהו מעניין?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה להתחיל ממודינג פשוט של חלון במארז. הרעיון שלי הוא לא להשתמש בחלון רגיל אלא ברשת חזקה כלשהי שתהיה כמה שיותר שקופה, השאלה היא - מאיפה אני מביא רשת שכזאת בגודל שאני צריך? רשתות כמו ברמקולים של מערכות סטריאו (לפחות של סוני) מתאימות לי בהחלט, אבל אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות חתיכה בגודל שאני צריך. למישהו יש מושג? אשמח אם תעזרו לי!

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by asaf_a,

תשמעו הורדתי תתוכנה אתמול וזה ואני לא מבין אני רוצה להוריד תמהיהרות בנייתםעד שאני יקנה או יכין פאב בס אז מישבו בבקשה יכול לעזור לי אם התוכנה אני רק רוצה להוריד את המהירות שיהיה פחות רעש תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by טולה,

בגלריה יש תמונה של עקרב עם להבות http://www.hwzone.co.il/gallery/album142?page=3 הבנתי הכל חוץ מ דבר אחד: עם מה הוא צייר את העקרב בפלסטיק?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. חברה בבקשה מי שיכול שיעזור לי. כמה שיותר מהר כי אני חייב לעוף ואני לא חוזר הבית עוד איזה שבוע שבועיים אני נוסע לבסיס.. קניתי HARDCANO13 של טרמלטייק... וזה בא עם 4 חיישני טמפרטורה... אבל אחי לקח את האריזה מהחנות כי הייתי בבסיס והוא איבד לי שני חיישני טמפרטורה... איפה אני יכול לקנות עכשיו חיישני טמפרטורה כאלו - או לפחות כאלו שיעבדו עם הארדקנו 13 שקניתי.. (החיישן הזה דק מאוד ומחובר עם שני חוטים אדום ושחור לארד קנו) ומה המחיר ??? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.