עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מעוניין לקנות צג LCD ואני רוצה לדעת אילו בקרים נתמכים. מי שיכול לעשות לי רשימה יבורך

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by shiran,

שלום אני השבוע קונה מחשב ואני רציתי לשאול איזה מאוררים ומודים כדי לקנות שיהיו יפים ומכל מיני צבעים ואני קונה מארז tower המחשב הוא מ logicpc הבקש את עזרתכם תודה

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by a_london,

חברים שלום לכולם אני עושה פרויקט עם arduino יש לי תוכנה של צג לNokia 5110 אני רוצה שתוכנה תדפיס לי משתנה בערך של מ 1 עד 9 ואני לא מצליח לשיים את זה אשמח לקבל ממכם עזרה מצורף התכנה שלי איך אני גורם לזה להדפיס משתנה ? #define PIN_SCE 7 #define PIN_RESET 6 #define PIN_DC 5 #define PIN_SDIN 4 #define PIN_SCLK 3 #define LCD_C LOW #define LCD_D HIGH #define LCD_X 84 #define LCD_Y 48 static const byte ASCII[][5] = { {0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00} // 20 ,{0x00, 0x00, 0x5f, 0x00, 0x00} // 21 ! ,{0x00, 0x07, 0x00, 0x07, 0x00} // 22 " ,{0x14, 0x7f, 0x14, 0x7f, 0x14} // 23 # ,{0x24, 0x2a, 0x7f, 0x2a, 0x12} // 24 $ ,{0x23, 0x13, 0x08, 0x64, 0x62} // 25…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by tulicooli,

האם אני יכול להוסיף דלת למארז אם כן איך??? איסיקיו 174724290

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  5. אני רוצה להוסיף מסך ל HTPC ,המסך ישמש אותי בעיקר לארגון או לבחירת מוסיקה ולא מעבר. (אני לא רוצה להדליק סתם את המקרן). הייתי רוצה לקבל המלצות למסך כזה. תודה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by LENOVO,

אני רוצה לשים למחשב של לדים שיידלקו בקצב של המוזיקה... השאלה שלי אם אפשר לקנות כזה מוכן או שחייב לבנות לבד? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by Pitzinyelo,

האם כל ההתקנים פועלים על מתח נמוך עד סביבות ה12 וולט או שיש חלקים שפועלים גם על מתח ממש גבוה כמו 100?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  8. יש את חוק אוהם שקראתי אליו, אני לא מבין משהו אחד. נגיד יש לי מקור מתח של 12V ויש לי לד שצורך עד 1.5 V אז איזה נגד אני צריך? לפי הנוסחא יוצא 8! מה 8? רק 8 אוהם לא הגיוני... 12=v 1.5=I R=? 12/1.5=8... איך זה הגיוני...? אוהם= וולט=אמפר?

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  9. אז ככה יש לי תמאורר הזה: אתם רואים את המאורר, את החיבורים, זה עתיק, עכשיו השאלה שלי זה איך אני מחבר את זה למחשב שלי, לאן לחבר בדיוק את שני החיבורים תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

השאלה הזאת לא מכוונת למודינג, היא ממכוונת יותר לקניית דראמל, וכיוון שאני יודע שרבים מעושי המודינג משתמשים באחד כזה, מצאתי לנכון לשאול פה. אני מחפש דראמל לקניה, צריך הצעות לקניה באזור חיפה.

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by The Ripper,

אני החלטתי להחליף את הרגלים של המארז (טאוור וכבד) כי בקרוב אני מתקין עליו את הנינג'ה ומדי פעם אני מסובב את המארז כך שאני רוצה למנוע אתה הרעידות והחריקות שלא יהרס הלוח. מה שראיתי באייס ובהום-סנטר הם גלגלים אפורים (יש גם עם מעצור) אבל אם נתעלם מהעובדה שהם מכוערים, הבעיה היא שאני מחפש משהו מגומי רך יותר, מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  12. שלום רב אין לי שום השכלה בעולם האלקטרוניקה אבל תמיד התענינתי והסתקרנתי מהתחום. בכל מקרה החלטתי שאני רוצה לבנות משדר רדיו AM פשוט, חרשתי על האינטרנט , ואכן יש הרבה סכמות למשדרים פשוטים אבל ההסברים על דרך פעולתם היא כללית במקרה הטוב, אז נכנסתי קצת לתאוריה, למדתי איך עובד מתנד רגיל ואיך לבנות אותו - Colpits Oscillator ואיך לבנות מגבר לאות קול שמגיע ממיקרופון SIMLPE TRANSISOR AMPLIFIER אבל אני לא מצליח להבין איך אני גורם במעגל לשני האותות להתרכב לצורה של אות AM : SignalOut = (A+Mcos(w_m*t))*sin(w_c*t) w_m היא תדירות גל הקול ( מוכפל ב 2 PI) w_c תדירות הגל הנושא כלומר מה שאני צריך זה דרך לישם את הנוסחא הרשומה בצורה הפשוטה ביותר (כלומר עם קבלים נגדים וטרנזיסטורים בלבד) בהיתן ש…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by Pro modder,

הינה התכנון שלי למארז של Gilo העונה לשם Robo Mines אתם מוזמנים להביע את דעתכם.. התוכנית הולכת כך: "טופ המארז" לחתוך את הריבוע הפנימי ב TOP של המארז ולהחליפו לפרספקס שקוף שצבוע מצד אחד בשחור. לקדוח בפרספקס חור 80 מ"מ למאוור LEDS כחול ולחרוט שני פסים מהצד הצבוע של הפרספקס, אחר כך שמים לדים כחלים אל מנת לקבל אפקט של תעלות אור כחולות. דלת שמאלית לחתוך חלון בהתאם לשרטוט, לשים גומי שחור כרומי (ניראה כמו גומי רגיל אבל יותר דק ובעל גוון שחור כרומי), ופרספקס אפור כהה שקוף. מתחת לחלון לשים פתחי אוורור מפלסטיק, ולעשות להם ציפוי כרום. עוד מתחת לחלון, לצבוע שלושה פסים בגוונים שונים של כחול. (לפי השרטוט) חלק אחרון- רגליים למארז זה לא ממש רגליים זה משטח למארז. המשטח יוכ…

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by f_b_i,

יש לי מסך LCD שפרקתי מטלפון שהיה לו שיחה מזוהה. הוא בא עם בקר SP8720IC . גם ליד הפינים שלו רשום מהו כל פין לדוג': VCC H-L DT1 האם יש לי מה לעשות איתו או שגם אם אני ימצא איך אני מחבר אותו נכון אני יצטרך תוכנה שתתאים לבקר הספציפי הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  15. Started by Electric Boom,

תראו אני התחלתי לבנות "בית תאורה" מלדים,ובמהלך העבודה שחקתי קצת עם לד,עכשיו להפעתי כעשיתי איתו מעגל(אם איזה שני בטריות לא משנה...)הוא האיר רק במצב אחד ??? האם יש חשיבות,לאיזה מתח אני מחבר כל צד של הלד,כלומר משנה אם הימני יהיה + או - (כמובן שהשמאלי יהיה בההתאם...)??? :-[או שאין חשיבות בדומה למאווררים וכו'...

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by midnight8,

אני רוצה לחבר לרדיו דיסק פשוט של אוטו רמקולים של מחשב (אל תנסו לשכנע אותי לא לעשות את זה פתחתי על זה מספיק דיונים) איך אני עושה את זה אמרו לי שצריך לחתוך את היציאה הנורמאלית שמתחברת למחשב ולאמפי3 להפריד את החוטים ל?+ ו - ואז לדחוף מאחורה למקומות שלהם אני לא יודע אם ככה זה עובד אם אפשר קצת עזרה בנושא הזה דרך אגב את הרמקולים אני יחבר עם ממיר מתח כזה :http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=499

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by ranyr,

אני רוצה להפעיל קטודה שלVANTEC ל(http://www.vantecusa.com/product-pcmods.html ממקור חיצוני עדיף בלי השנאי המקורי איזה מתח\הספק\תדירות הקטודה צריכה???

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  18. היי יש לי gamepad של מיקרוסופט הוא כבר בן איזה 7-8 שנים הנה תמונה: עכשיו יש לו יציאה של 15 פינים ולי אין כזאת במחשב רק במחשב הישן והרקוב שלי יש כזה יציאה עכשיו מה אני עושה איתו???? הנה תמונה של היציאה:

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by ASHER 6800,

? רציתי לשאול מה זה הדבר הזה : ?Vantec Sleeving Kit (5colors)? הייתי רוצה לעשות שיהיה לי סרקולציה טובה במארז ואני רוצה להחליף את כבלי הIDE האפורים הרגילים בדקים ולכן אני שואל היכן ניתן להשיג במרכז הארץ במחיר סביר ??? ?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by shronxx,

יש לי מסך LCD קטן ואני רוצה לחבר אותו למחשב יש לו 16 רגליים כלומר כניסות והדגם שלו הוא: DMF-50544

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  21. אני מעוניין להוסיף עוד מאווררים בכדי ליצור סירקולציית אוויר גדולה יותר וטובה יותר בשביל זה אני כנראה יצטרך לחתוך 'ריבועים' מהמארז בכדי להוסיף מאווררים האם הדבר הזה כדאי? מישהו ניסה את זה פעם? בכל מקרה, מדובר במארז הזה http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=11-294-003-04.jpg&Image=11-294-003-15.jpg%2c11-294-003-03.jpg%2c11-294-003-04.jpg%2c11-294-003-05.jpg%2c11-294-003-06.jpg%2c11-294-003-07.jpg%2c11-294-003-08.jpg%2c11-294-003-09.jpg%2c11-294-003-10.jpg%2c11-294-003-11.jpg%2c11-294-003-12.jpg%2c11-294-003-13.jpg%2c11-294-003-14.jpg%2c11-294-003-16.jpg%2c11-294-003-02.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16811294003&Depa=1&Desc…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by Holography,

קניתי היום ספריי פלורסנטי (UV) אני וחבר שלי רוצים לרסס איתו את הכלובים של הכוננים האופטיים הרצפה ואת התקרה ואת הRear וה Front של המארז. רציתי לדעת אם בריסוס על ברזל יראו את הצבא של הUV - ז"א שאם ארסס ספריי UV בצבע צהוב יהיה לשלדה גוון צהוב\תהיה צהובה כאילו היא רוססה בספריי רגיל? והאם זה מוליך חשמל? (הספריי)

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by beni125,

רציתי לדעת מה זה סליבינג כי אני רואה את המילה הרבה פעמים

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by ClubCaliber,

אבקש ממכם להוסיף את החנות יור-גום שיושבת בדרום תל אביב ברחוב י.ל פרץ לרשימה שלכם בסטיקי, יש להם מלא גומי מכל הסוגים. מחירים זולים! הייתי ויצאתי מרוצה תודה.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by yitzy,

היי אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלא יהיה מחובר ישירות ללוח אם אלא ישב בצד לשם כך אני צריך קבל שיחבר בין הלוח אם לכרטיס מסך...מישהו מכיר כזה קבל? תודה יצחק

• 3 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.