עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Ash Binary,

אני רוצה לצבוע מארז בצבע שחור אטום לגמרי - כך שלא יבריק בכלל מה אני אמור לעשות שונה מהדרך הרגילה שבה צובעים מארז ? ניתן לוותר על שכבת ההגנה החיצונית ? (הצבע לא יישרט אם אני עושה כמה שכבות אם שיוף ביניהם) ?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by yotam.m,

מה קורה אנשים... יש לי 2 שאלות. 1)האם יש ממיר 12V DC ל220AC? אם כן איפה אפשר לקנות וכמה הוא אמור לעלות בערך? 2) רציתי לדעת עוד משהו קטן לא יודע אם יש לו תשובה אבל שווה לנסות. רציתי לדעת מה בתוך הפלאפון גורם לו לרשום סוללה חלשה...הכוונה מה "מודד" את כמות הסוללה ואיך? מקווה שיש לשאלה הזאת תשובה למרות שלכל שאלה יש תשובה אבל נקווה שמישהו יודע.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה להזמין כזה: http://www.xoxide.com/secblucat.html אני רואה שרשום לי Secondary משמע זה השני (יש כאלה שהם Dual Ready) אבל כרגע בגלל שנישאר לי 15 שקל בויזה אז אני רוצה לנצל את זה. אז השאלה שלי היא האם אני יצליח לחבר את זה או שאני צריך לקנות את ה-Dual Ready ?

4. Started by beni125,

רציתי לדעת מה זה סליבינג כי אני רואה את המילה הרבה פעמים

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

תראו אני התחלתי לבנות "בית תאורה" מלדים,ובמהלך העבודה שחקתי קצת עם לד,עכשיו להפעתי כעשיתי איתו מעגל(אם איזה שני בטריות לא משנה...)הוא האיר רק במצב אחד ??? האם יש חשיבות,לאיזה מתח אני מחבר כל צד של הלד,כלומר משנה אם הימני יהיה + או - (כמובן שהשמאלי יהיה בההתאם...)??? :-[או שאין חשיבות בדומה למאווררים וכו'...

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by House M.D.,

יש לי מאוורר שהיה פעם מחובר לקירור סטוק של אינטל לסוקט 478, לדעתי הוא יקרר מעולה את הכרטיס מסך שלי שהוא עם קירור פסיבי . הבעיה היא ששני המקומות בלוח אם של המאווררים תפוסים, אחד של המעבד והשני של המארז אז יש לי עוד המון חיבורי מולקס, הבעיה היא שהמאוורר הזה שאני רוצה לחבר הוא מתחבר ללוח אם. איך אפשר לחבר אותו למולקס, איך להפוך אותו למולקס? אני יודע שצריך לחתוך את החיבור הנוכחי שלו ולחבר את החוטים לכבל MOLEX אני לא יודע מה לחבר ולאיפה הנה תמונה של המאוורר עם החיבור שתראו איזה צבעים החוטים שלו http://img44.imageshack.us/img44/6526/p1000281f.jpg

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  7. Started by ggg123,

שלום יש לי 3D אורורה חדש והמחשב נמצא בחדר השינה, ועם כמה שהלדים יפים , הם מאוד מציקים ומפריעים בשינה. לכן אני מחפש דרך פשוטה (מבלי לנתק מהלוח אם) לכבות את הלדים תודה.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by noam_moshe,

שלום לכולם, אני לומד במגמת אלק' ויש לי שאלה לגבי חשמל בכלליות. נניח שיש נגד בתוך מעגל סגור. מה קורה לזרם ולמתח שהם עוברים דרכו? אני יודע שהמתח נחלש אחריו והזרם לא. אני אשמח לדעת למה, ומה קורה לזרם / מתח לפני ואחרי.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות 2 מאוררים כי שקניתי את המארז שלי הוא בא עם 3 מאוררים 2 מהם עם לדים ומאוד רועשים ונראה לי גם לא כל כך מועילים הם בגודל 80 אני מחפש מאוררים שקטים מאוד אייכותיים שיעשו את העבודה ואם אפשר שגם אוכל לשלוט עליהם. חשבתי על המאורר הזה של Tt מה דעתכם עליו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=315 תודה למי שעוזר.

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by freerider,

שלום מה ההבדל בין הנורות הבאות: א. 15W - 6V ב. 15W - 12V לכאורה המתח שונה, אבל ההספק זהה. מה ייקרה במציאות ? יהיה הבדל בעוצמת האלומה ? אני בונה פנס מסויים, ומנסה להחליט באיזה סוללה להשתמש תודה

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  11. הנה איך שזה היה (התמונה היא עם הדלת של המארז אבל עדיין אפשר לשים לב כמה בלאגן) והנה איך שזה עכשיו (קצת יותר מסודר) איך? אם למישהו יש הצעות לשיפור שיכתוב אגב הכבל שמונה פינים שגלגלתי למעלה מעל הספק הוא פשוט ארוך מדיי ועדיף שזה ככה מאשר שזה מטייל לי במארז השאלה שלי היא : יש לי מארז TT SOPRANO יש לו בדלת כמו שאתם רואים מאוורר 8 סנטימטר האם יש אפשרות לעשות חור כזה בדלת ולהוסיף עוד אחד של 8 או של 12 והאם זה ישפר משהו? אם כן יש איזהשהוא מדריך ? והאם הוספה של מאוורר בתוך המארז שיזרוק אוויר תשפר את הסירקולציה ואם כן איפה עדיף להשים אותו ?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

אוקי אני ראיתי מדריך מצויין לבניית חומרת ניטור טמפרטורת המחשב והשאלה שלי היא היכן אני יכול לקנות את הערכה הזאת: http://www.virtual-hideout.net/images/temp01.jpg http://www.virtual-hideout.net/images/temp01a.jpg הנה המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/temp_lcd/index.shtml בבקשה אם מישהו יכול לומר לי מאיפה אוכל לקנות... תודה מראש, יהב.

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  13. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני בטוח שהשאלה מצחיקה את כולכם, אבל אני חדש בתחום. מהו לד?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by dbzu,

שלום לכולם! פעם ראיתי אתר שיש בו אפשרות לשים את הצבעים של הנגד ואז הא אומר לי את מספר האוהמים שלו ואת השם שלו מישהוא מכיר את האתר?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  15. היי כולם. לא כתבתי פה הרבה זמן למה היה לי בעיות אינטרנט. הקיצר קיבלתי קצת כסף ועכשיו יש לי 170 אחרי החזרת חובות להוריםפ. הקיצר יש לי במחשב של אחותי חלון וקטודה כחולה, רציתי לקנות כמה מוצרים חדשים ועדיף תאורה אבל בדוגרי כל דבר יפה שלדעתכם ייכנס במחיר זה טוף. אני רציתי אולי לנסות לעשות מחשב UV הקטע שאין לי מושג אם במחיר הזה אני יוכל לעשות משהו כזה. הקיצר אם מישהו יכול לתת לי קישורים לכל מיני מוצרים,ומחירים, או אפילו להכין לי כמו מפרט של מחשב UV חח זסה היהי ממש טוב. הכי חשוב שיהי כמה שיותר זול ושייכהס במחיר ואםפ אפשר הכל מחנות אחת זה הכי טוב אבל גם חלק ממקום אחד וחלק מאחר גם ס22ה. תודה רבה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  16. בעיקרון בקשר ללדים כבר החלטתי ורק רציתי לשאול אם מישהו כבר קנה מהם לדים ויכל לומר לי אם הם חזקים?מכיוון שלא מצויין כמה mcd יש להם. בנוסף ללדים אני רוצה להזמין מהם גם נגדים 470ohm ואני לא יודע מה לבחור ומה המחיר שלהם פה,צירפתי תמונה ואני רואה גם שיש שם נגדי 1w שזה יותר מידי בשבילי..ובמיוחד אלו בתקן הצבאי שמנסיון עולים הרבה יותר בגלל עמידותם והאיכות שלהם. וגם המלחם שהיה לי נפח את נשמתו לכן אני צריך אחד חדש ומכיוון שאני עצלן ומזמין משם בכל מקרה החלטתי לקנות גם מלחם,צירפתי תמונה של פירוט מוצר האים הוא בסדר והאם הוא יתאים לי??(התמונה השניה) ודבר אחרון אני צריך לקנות גם heatshrink (שרוול מתכווץ) ותהיתי באיזה קוטר אני צריך לקנות (גם מאריהב) 3.5mm?4?יותר? תודה מראש [attachment de…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by LENOVO,

אני רוצה לשים למחשב של לדים שיידלקו בקצב של המוזיקה... השאלה שלי אם אפשר לקנות כזה מוכן או שחייב לבנות לבד? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by Holography,

קניתי היום ספריי פלורסנטי (UV) אני וחבר שלי רוצים לרסס איתו את הכלובים של הכוננים האופטיים הרצפה ואת התקרה ואת הRear וה Front של המארז. רציתי לדעת אם בריסוס על ברזל יראו את הצבא של הUV - ז"א שאם ארסס ספריי UV בצבע צהוב יהיה לשלדה גוון צהוב\תהיה צהובה כאילו היא רוססה בספריי רגיל? והאם זה מוליך חשמל? (הספריי)

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by ShowstoppeR,

כל הכבלים שיש למכירה הם ארוכים מידי אז חשבתי אולי יש דרך לקצר אותם. לקחתי כבר מיותר שהיה לי ופתחתי אותו וקיבלתי חושך בעיניים. אם מישהו ניסה את זה בעבר והצליח תגיבו פה כי זה ממש מעניין אותי ואני צריך כבלים קצרים (20-30ס"מ)

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by f_b_i,

יש לי מסך LCD שפרקתי מטלפון שהיה לו שיחה מזוהה. הוא בא עם בקר SP8720IC . גם ליד הפינים שלו רשום מהו כל פין לדוג': VCC H-L DT1 האם יש לי מה לעשות איתו או שגם אם אני ימצא איך אני מחבר אותו נכון אני יצטרך תוכנה שתתאים לבקר הספציפי הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  21. חברה שלום לכולם אני מאשקלון ואני מנסה כבר שבוע להשיג כמה מוצרים למודינג שאני מתכנן...אולי מישהו יכול להגיד לי מאיפה הכי שווה לקנות עם זה מחנות או מאתר באינטרנט העיקר שיהיה זול וטוב ..לא משנה לי מאיפה ,לידע כללי בדקתי בהום סנטר - אייס - חנויות כמו עידן 88 וכו ובכל זאת לא מצאתי כלום תודה לכל העוזרים המוצרים הם: 1- פריימר - Primer(צבע בסיס בתרסיס) 2- דיסקיות לדרמל (לא מצאתי לא באייס ולא בהום סנטר יש רק סט שעולה 160 שהכל בפנים ואני לא צריך את זה בעעע) 3- רשת ברזל למודינג כמו גריל כזה לשים את זה מאחורי פרספקט תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by Dijkstra,

נתקלתי במחשב החדש של Husky, למי שלא מכיר הוא אחד מפרשני Starcraft הפעילים ברשת. מכיוון שהוא נחשב כ"סלב" בסצינה הוא קיבל הכל מהכל. אני חושב שיצא לו צעצוע אך צעצוע מגניב. תהנו.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by lior12,

יש לי מאורר עם מולקס 3 פינים (שחור צהוב ואדום) ורציתי לדעת מה זה כל חוט

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  24. אני מתכנן להכניס מחשב למערכת סטריאו ועוד כל מיני דברים כמו תאורות לדים וכאלה השאלה היא האם אני יכול לשלוט בלסגור מעגלים שונים במחשב (כמו לכבות ולהדליק את המחשב או לשנות ווליום או לפתוח ולסגור את הכונן דיסקים) בעזרת הIR שקיים כבר במערכת סטריאו.... מקווה שהבנתם למה אני מתכוון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  25. שלום. אז ככה, ישנם כמה סטיקים המיועדים שכל אחד יציג את מסך שולחן העבודה שלו,מקום העבודה וכו'. ודווק מה שיותר מעניין אתי,הוא לראות את כלי העבודה שיש לכולם ;D ;D ;D, להיתרשם ולקנא. הכלים שלי - http://picasaweb.google.com/DareDevil.mail בארגז 1 יש כל מני כבלים,ספקים,אקדח של דבק חם,חוטי חשמל ומוצרי אלקטרוניקה. בארגז השני עוד מלחמים,ברגים,ומברגים למינהם. יש לי גם קומפרסור,אקדח צבע (זה שעובד עם הקומפרסור),מקדחה,מברגה ועוד כמה כלים נוספים,שלא היה לי כוח לצלם. אז מה איתכם?, תתחילו לצלם את הכלים שלכם. (מצפה לסטיקי ;D) MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים