אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלא יהיה מחובר ישירות ללוח אם אלא ישב בצד לשם כך אני צריך קבל שיחבר בין הלוח אם לכרטיס מסך...מישהו מכיר כזה קבל? תודה יצחק
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם למישהו ידוע איפה אפשר להשיג את הלד הזה ? זה לתאורה של דאש של רכב, עושה מוד קטנטן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צג LCD ואני רוצה לדעת אילו בקרים נתמכים. מי שיכול לעשות לי רשימה יבורך
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי gamepad של מיקרוסופט הוא כבר בן איזה 7-8 שנים הנה תמונה: עכשיו יש לו יציאה של 15 פינים ולי אין כזאת במחשב רק במחשב הישן והרקוב שלי יש כזה יציאה עכשיו מה אני עושה איתו???? הנה תמונה של היציאה:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מפסק מחול ועכשיו on-off-on אז כשאני מנסה להזיז אותו לצד שמאל הוא חוזר לאותו צד
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני יכול להוסיף דלת למארז אם כן איך??? איסיקיו 174724290
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מאורר עם מולקס 3 פינים (שחור צהוב ואדום) ורציתי לדעת מה זה כל חוט
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היום השתמשתי בפעם הראשונה בדרמל וחתכתי מקום למאורר 120mm בגג במארז אני רוצה שתגידו לי איך החיתוך יצא לי.. אני יודע שהוא לא יצא כל כך טוב ומה שחשוב לי זה איך אני יכול לתקן אותו מבלי לפגוע בגודל החור שעשיתי (את השבלונה למאורר לקחת מפה מהמדריך לקדיחת חורי איוורור במארז) התמונות: http://www.pbase.com/baluta/case טל.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אני ראיתי מדריך מצויין לבניית חומרת ניטור טמפרטורת המחשב והשאלה שלי היא היכן אני יכול לקנות את הערכה הזאת: http://www.virtual-hideout.net/images/temp01.jpg http://www.virtual-hideout.net/images/temp01a.jpg הנה המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/temp_lcd/index.shtml בבקשה אם מישהו יכול לומר לי מאיפה אוכל לקנות... תודה מראש, יהב.
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפושים רבים לפילטר לדלת צד של ה CM690 שלי, לא מצאתי - התייאשתי והחלטתי להכין אחד. לאחר שפסלתי את האופציה של כל הסמרטוטים והמגבות למינהם מכיוון שהצבע שלהם יבלוט בצד דלת המארז, עלה לי הרעיון לשימוש בבד שמשמש בתיק לאיחסון דיסקים(ראה תמונה), הבד כמובן נושם והגודל שלו מתאים בדיוק למאורר 120mm. דעתכם? (מיותר לציין כמובן שהרעש של המאורר צנח לגמרי...) העטיפה המקורית: לאחר התאמה למאוורר: על הדלת צד: (כמו שאתם רואים לא מתחתי כמו שצריך את הבד, ולכן נוצר לי שקע בבד, תלמדו מהטעויות שלי ;D)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין כזה: http://www.xoxide.com/secblucat.html אני רואה שרשום לי Secondary משמע זה השני (יש כאלה שהם Dual Ready) אבל כרגע בגלל שנישאר לי 15 שקל בויזה אז אני רוצה לנצל את זה. אז השאלה שלי היא האם אני יצליח לחבר את זה או שאני צריך לקנות את ה-Dual Ready ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לעשות כמה שינויי מודינג במארז הקיים שלי אך מכיוון שאין לי את הכלים הדרושים ואת הידע הנחוץ, אני פונה אליכם. רציתי לדעת האם מישהו יהיה מוכן לעשות זאת, תמורת תשלום כמובן? חשוב שזה יהיה מישהו מאיזור מרכז הארץ בעל ניסיון רב בתחום המודינג. ניתן לפנות אלי בהודעות פרטיות או במייל, תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין הנורות הבאות: א. 15W - 6V ב. 15W - 12V לכאורה המתח שונה, אבל ההספק זהה. מה ייקרה במציאות ? יהיה הבדל בעוצמת האלומה ? אני בונה פנס מסויים, ומנסה להחליט באיזה סוללה להשתמש תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמאורר הזה: אתם רואים את המאורר, את החיבורים, זה עתיק, עכשיו השאלה שלי זה איך אני מחבר את זה למחשב שלי, לאן לחבר בדיוק את שני החיבורים תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X) RADEON 9200 SE) SAMSUNG SP1203N 120 GB) 2X256 samsung 400 mghz soket 478 כרגע יש לי ספק כנראה ג'נרי של 500W..?? אני מחליף ל 2 ג'יגה ראם ddr 2 667mhz במקום הזיכרון הקיים שלי.... וקירור BT אמרו לי להחליף לספק ל-hec 300w art. ממה שהבנתי הם חברה טובה מאוד והם במחיר סביר.. זה יחזיק לי את המחשב או שאני אצטרך ספר יותר חזק??? יכול להיות שהספק לא יתחבר בגלל שזה סוקט נמוך יחסית? תוכל להיווצר עם זה בעיה? או שבספקים זה לא משנה?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אנחנו מתחילים פרוייקט בבית הספר --> קובייה אלקטרונית ורציתי לדעת בערך כמה עולה מברג וויראפ ומאיפה אפשר למצוא אותו במחיר זול יחסית... תדה לעונים
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, ישנם כמה סטיקים המיועדים שכל אחד יציג את מסך שולחן העבודה שלו,מקום העבודה וכו'. ודווק מה שיותר מעניין אתי,הוא לראות את כלי העבודה שיש לכולם ;D ;D ;D, להיתרשם ולקנא. הכלים שלי - http://picasaweb.google.com/DareDevil.mail בארגז 1 יש כל מני כבלים,ספקים,אקדח של דבק חם,חוטי חשמל ומוצרי אלקטרוניקה. בארגז השני עוד מלחמים,ברגים,ומברגים למינהם. יש לי גם קומפרסור,אקדח צבע (זה שעובד עם הקומפרסור),מקדחה,מברגה ועוד כמה כלים נוספים,שלא היה לי כוח לצלם. אז מה איתכם?, תתחילו לצלם את הכלים שלכם. (מצפה לסטיקי ;D) MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! פעם ראיתי אתר שיש בו אפשרות לשים את הצבעים של הנגד ואז הא אומר לי את מספר האוהמים שלו ואת השם שלו מישהוא מכיר את האתר?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לפתוח חלון במארז, עכשיו חשבתי על דבר כזה: אל תשימו לב לציור, אלא למאוררים הצהוב זה הדופן, הלבן זה החלון שאני יפתח מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני בונה קייס למחשב והחלטתי שיהיה בו דלת. מה עדיף שיראו קצת את הצירים אבל זה יהיה ממש חזק. או שהצירים יהיו בפנים אבל זה יוצר כמה בעיות: זה יצור מרווח בין החלקים (הדלת והקייס) ובנוסף זה יהיה פחות יציב וחזק. אז מה עדיף???
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מסך ל HTPC ,המסך ישמש אותי בעיקר לארגון או לבחירת מוסיקה ולא מעבר. (אני לא רוצה להדליק סתם את המקרן). הייתי רוצה לקבל המלצות למסך כזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אז.. גיליתי שpcb זה אלגנטי, נוח, קומפקטי וטוב. הו כן, קשה מאוד להכין אותו בבית וצריך מלא כימיקלים יקרים ומסוכנים. אז כאן נכנסת השאלה שלי: האם יש אתר שאני יכול לתת להם layout מאחת התוכנות, הם ידפיסו לי את המעגל וישלחו? (אני מתכוון, רק את החיבורים ואת החורים, כמובן שאת הרכיבים אני אשים בעצמי)
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
תראו אני התחלתי לבנות "בית תאורה" מלדים,ובמהלך העבודה שחקתי קצת עם לד,עכשיו להפעתי כעשיתי איתו מעגל(אם איזה שני בטריות לא משנה...)הוא האיר רק במצב אחד ??? האם יש חשיבות,לאיזה מתח אני מחבר כל צד של הלד,כלומר משנה אם הימני יהיה + או - (כמובן שהשמאלי יהיה בההתאם...)??? :-[או שאין חשיבות בדומה למאווררים וכו'...
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-