אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
היי כולם. לא כתבתי פה הרבה זמן למה היה לי בעיות אינטרנט. הקיצר קיבלתי קצת כסף ועכשיו יש לי 170 אחרי החזרת חובות להוריםפ. הקיצר יש לי במחשב של אחותי חלון וקטודה כחולה, רציתי לקנות כמה מוצרים חדשים ועדיף תאורה אבל בדוגרי כל דבר יפה שלדעתכם ייכנס במחיר זה טוף. אני רציתי אולי לנסות לעשות מחשב UV הקטע שאין לי מושג אם במחיר הזה אני יוכל לעשות משהו כזה. הקיצר אם מישהו יכול לתת לי קישורים לכל מיני מוצרים,ומחירים, או אפילו להכין לי כמו מפרט של מחשב UV חח זסה היהי ממש טוב. הכי חשוב שיהי כמה שיותר זול ושייכהס במחיר ואםפ אפשר הכל מחנות אחת זה הכי טוב אבל גם חלק ממקום אחד וחלק מאחר גם ס22ה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
האם אני יכול להוסיף דלת למארז אם כן איך??? איסיקיו 174724290
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איו מצב שהמחשב שלכם יהיה חם..!!...שימו אותו גם באפריקה..!!..במדבר... או בקיצור...כנסו לפה: http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
רכשתי LCD גרפי מהסוג הזה : http://www.rehivim.com/PVG240602AYN.html עכשיו בהתחשב במה ש holy אמר : שאלתי היא כזו האם קיים ספק חיצוני שיכול לספק את שלושת המתחים הנדרשים שהם : +5 , -7.5 , gnd במידה וקיים האם הוא יפעיל את הבקר ? g0vner
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... יש לי 2 שאלות. 1)האם יש ממיר 12V DC ל220AC? אם כן איפה אפשר לקנות וכמה הוא אמור לעלות בערך? 2) רציתי לדעת עוד משהו קטן לא יודע אם יש לו תשובה אבל שווה לנסות. רציתי לדעת מה בתוך הפלאפון גורם לו לרשום סוללה חלשה...הכוונה מה "מודד" את כמות הסוללה ואיך? מקווה שיש לשאלה הזאת תשובה למרות שלכל שאלה יש תשובה אבל נקווה שמישהו יודע.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
טוב - אז אפשר לקחת כבל\סיב אופטי, "לקלף" אותו - לתקוע לד בצד אחד, וזהו הכבל לא יתפרק כאשר נקלף אותו? אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320746231487&ssPageName=ADME:B:BODO:US:1
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין הנורות הבאות: א. 15W - 6V ב. 15W - 12V לכאורה המתח שונה, אבל ההספק זהה. מה ייקרה במציאות ? יהיה הבדל בעוצמת האלומה ? אני בונה פנס מסויים, ומנסה להחליט באיזה סוללה להשתמש תודה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמאורר הזה: אתם רואים את המאורר, את החיבורים, זה עתיק, עכשיו השאלה שלי זה איך אני מחבר את זה למחשב שלי, לאן לחבר בדיוק את שני החיבורים תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אני השבוע קונה מחשב ואני רציתי לשאול איזה מאוררים ומודים כדי לקנות שיהיו יפים ומכל מיני צבעים ואני קונה מארז tower המחשב הוא מ logicpc הבקש את עזרתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל והמאוורר שמגיע איתו רועש בצורה מטורפת. אין לי בעיות רציניות של חום אבל אני מחפש להחליף את המאורר שלו כדי שיהיה יותר שקט. קראתי פה כמה המלצות מהעבר אבל רציתי לבדוק מה כדאי לקנות היום שייתן קירור טוב ושיהיה שקט. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי מערכת אזעקה ואני רוצה לחבר אותה, אני רואה שיש שם פורטים בצד בשביל החיישנים, ואבל אני לא יודע איפה לחבר כל דבר ואיפה הולך החשמל... אני מצרף תמונה מתחת זה הלוח של המערכת, ומה שאני מחזיק ביד זה חיישן... אני ישמח אם מישהוא יודע להסביר איפה לחבר מה או שיש איזה דיאגרמה שמסבירה את זה.. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני בונה קייס למחשב והחלטתי שיהיה בו דלת. מה עדיף שיראו קצת את הצירים אבל זה יהיה ממש חזק. או שהצירים יהיו בפנים אבל זה יוצר כמה בעיות: זה יצור מרווח בין החלקים (הדלת והקייס) ובנוסף זה יהיה פחות יציב וחזק. אז מה עדיף???
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מסך ל HTPC ,המסך ישמש אותי בעיקר לארגון או לבחירת מוסיקה ולא מעבר. (אני לא רוצה להדליק סתם את המקרן). הייתי רוצה לקבל המלצות למסך כזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הינה התכנון שלי למארז של Gilo העונה לשם Robo Mines אתם מוזמנים להביע את דעתכם.. התוכנית הולכת כך: "טופ המארז" לחתוך את הריבוע הפנימי ב TOP של המארז ולהחליפו לפרספקס שקוף שצבוע מצד אחד בשחור. לקדוח בפרספקס חור 80 מ"מ למאוור LEDS כחול ולחרוט שני פסים מהצד הצבוע של הפרספקס, אחר כך שמים לדים כחלים אל מנת לקבל אפקט של תעלות אור כחולות. דלת שמאלית לחתוך חלון בהתאם לשרטוט, לשים גומי שחור כרומי (ניראה כמו גומי רגיל אבל יותר דק ובעל גוון שחור כרומי), ופרספקס אפור כהה שקוף. מתחת לחלון לשים פתחי אוורור מפלסטיק, ולעשות להם ציפוי כרום. עוד מתחת לחלון, לצבוע שלושה פסים בגוונים שונים של כחול. (לפי השרטוט) חלק אחרון- רגליים למארז זה לא ממש רגליים זה משטח למארז. המשטח יוכ…
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בעיקרון בקשר ללדים כבר החלטתי ורק רציתי לשאול אם מישהו כבר קנה מהם לדים ויכל לומר לי אם הם חזקים?מכיוון שלא מצויין כמה mcd יש להם. בנוסף ללדים אני רוצה להזמין מהם גם נגדים 470ohm ואני לא יודע מה לבחור ומה המחיר שלהם פה,צירפתי תמונה ואני רואה גם שיש שם נגדי 1w שזה יותר מידי בשבילי..ובמיוחד אלו בתקן הצבאי שמנסיון עולים הרבה יותר בגלל עמידותם והאיכות שלהם. וגם המלחם שהיה לי נפח את נשמתו לכן אני צריך אחד חדש ומכיוון שאני עצלן ומזמין משם בכל מקרה החלטתי לקנות גם מלחם,צירפתי תמונה של פירוט מוצר האים הוא בסדר והאם הוא יתאים לי??(התמונה השניה) ודבר אחרון אני צריך לקנות גם heatshrink (שרוול מתכווץ) ותהיתי באיזה קוטר אני צריך לקנות (גם מאריהב) 3.5mm?4?יותר? תודה מראש [attachment de…
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ניסיתי להוסיף לד לעכבר שלי וכנראה עשיתי משהו לא טוב והוא לא מגיב.... הלד האדום פועל הכל נראה כשורה אבל הוא לא מזיז את המצביע... אני לא יודע אם קיצרתי את העכבר או את הסלוט שאליו נכנס העכבר במחשב... ומה אפשר לעשות עכשיו...?
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן חברים לפי די הרבה זמן בניתי קלאפר, לאחר הבניה לא הצלחתי לגרום לקלאפר לפעול כמו שצריך ולא למצוא את הבעיה, וגם לא היה לי זמן להמשיך לנסות ולמצוא אותה, אז פשוט עזבתי אותו בצד. היום כשיש זמן החלטתי לחזור אליו ולנסות לאתר את הבעיה, חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי בזה השתמשתי בתוכנית הזאת: http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/lab/ad.asp?url=/EFYLinux/circuit/may2003/ci4-clap.pdf&title=Clap%20Switch כרגע כשאני מחבר את הקלאפר למקור מתח הלד הירוק נלדק לכמה שניות, נכבה ואז לא קורה כלום. הייתי שמח תוכלו לתת לי עצות איפה להתחיל את הבדיקה, מה לבדוק וכו'. תודה מראש דביר
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לרדיו דיסק פשוט של אוטו רמקולים של מחשב (אל תנסו לשכנע אותי לא לעשות את זה פתחתי על זה מספיק דיונים) איך אני עושה את זה אמרו לי שצריך לחתוך את היציאה הנורמאלית שמתחברת למחשב ולאמפי3 להפריד את החוטים ל?+ ו - ואז לדחוף מאחורה למקומות שלהם אני לא יודע אם ככה זה עובד אם אפשר קצת עזרה בנושא הזה דרך אגב את הרמקולים אני יחבר עם ממיר מתח כזה :http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=499
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני החלטתי להחליף את הרגלים של המארז (טאוור וכבד) כי בקרוב אני מתקין עליו את הנינג'ה ומדי פעם אני מסובב את המארז כך שאני רוצה למנוע אתה הרעידות והחריקות שלא יהרס הלוח. מה שראיתי באייס ובהום-סנטר הם גלגלים אפורים (יש גם עם מעצור) אבל אם נתעלם מהעובדה שהם מכוערים, הבעיה היא שאני מחפש משהו מגומי רך יותר, מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף עוד מאווררים בכדי ליצור סירקולציית אוויר גדולה יותר וטובה יותר בשביל זה אני כנראה יצטרך לחתוך 'ריבועים' מהמארז בכדי להוסיף מאווררים האם הדבר הזה כדאי? מישהו ניסה את זה פעם? בכל מקרה, מדובר במארז הזה http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=11-294-003-04.jpg&Image=11-294-003-15.jpg%2c11-294-003-03.jpg%2c11-294-003-04.jpg%2c11-294-003-05.jpg%2c11-294-003-06.jpg%2c11-294-003-07.jpg%2c11-294-003-08.jpg%2c11-294-003-09.jpg%2c11-294-003-10.jpg%2c11-294-003-11.jpg%2c11-294-003-12.jpg%2c11-294-003-13.jpg%2c11-294-003-14.jpg%2c11-294-003-16.jpg%2c11-294-003-02.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16811294003&Depa=1&Desc…
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המייצב מתח L78L00 To-92 לבין המייצב מתח שבמדריך למקלט IR? שניסיתי לשים את המייצב מתח הזה הוא גם עבד.. האם זה יכול להרוס? האם אפשר לשים אותו במקום המייצב מתח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף אני וחבר קנינו דרמל והחלטתי להתעלל קצת בSAMURAI שלי... קודם כל צבעתי את הספק בשחורת עשיתי בו חור ושמתי פלסטיק שקוף בגוון כחול, יצא נחמד (פרספקט כנראה היה עבה מדי אז השתמשתי בפלסטיק דק). העפתי את הכוורת (גריל) מדקימה ושמתי פילטר HOME-MADE (אין תמונות לצערי). התקנתי מגנט בדלת + כירסמתי את הפלסטיק שמחזיק אותה במקום כך שהיא נסגרת ונפתחת בקלות (גם אין תמונות) בעתיד מתכנן לקנות מאוורר EXHAUST + לעשות חור מעלמעלה ולשין מאוורר + גריל נחמד. נ.ב ותתעלמו מהפילטר על הביג טייפון, שמתי אותו כי הוא עושה את העבודה, בינתיים. נ.ב2 הזלמן NBF47 נראה סקסי למדיי + עושה את העבודה.
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD שפרקתי מטלפון שהיה לו שיחה מזוהה. הוא בא עם בקר SP8720IC . גם ליד הפינים שלו רשום מהו כל פין לדוג': VCC H-L DT1 האם יש לי מה לעשות איתו או שגם אם אני ימצא איך אני מחבר אותו נכון אני יצטרך תוכנה שתתאים לבקר הספציפי הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-