עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by LIDOR_13,

שלום, הזמנתי מלחם גז מאייבי לפני יותר מ-3 שבועות,ועדיין לא קיבלתי אותו... זה המלחם: http://www.ebay.com/itm/400336898857?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 יכול להיות שהוא נתקע במכס? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by coolspot,

רציתי לדעת אם מישהו ניסה לעשות את זה ,אם כן מה היו התוצאות? תודה . ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בניתי מגבר מבוסס TDA2009A לפי השרטוט של היצרן (Figure 1 מפה : http://www.st.com/internet/com/TECHNICAL_RESOURCES/TECHNICAL_LITERATURE/DATASHEET/CD00000127.pdf) ואחרי שחיברתי אותו לטלפון הוא גרם לזה שאם אני שומע באוזניות אז באוזן אחת שומעים חזק ובשנייה בקושי שומעים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך למנוע אותה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by SandM,

http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=43&DataBaseTable=Sales למישהו יש אותו? הוא טוב? איך בא הפאנל שלו? אסטטי? איך אפשר לחבר אותו למחשב? 20X4 זה מספיק? נכנס שם לוח אם,מעבד,ספק? אפשר לכתוב איזה שיר מושמע עכשיו ושורה אישית? עם איזה תוכנה זה עובד?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SD Project,

אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה (פתחתי את הת'רד הזה גם באודיו וקולנוע ביתי לא ידעתי לאיפה זה שייך)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. טוב אז ככה אני בן 13 ואני מת על מודינג,צבעתי את המארז מלבן לשחור,ראו תמונה,אני צריך יעוץ מה לעשות למארז המסכן,לא לדאוג אני עושה את זה עם אבא שלי חחח... מאוד רצוי שיצא זול כי ההורים שלי במינוס בגלל שקנינו בית חדש ולכן אין דמי כיס..... תודה מראש! מצטער על הבורות ועל התמונות שיצאו גרוע ביותר!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לא הבנתי איך אני מגיע למאוורר הקדמי ומנקה את הפילטר מאבק. אם אפשר לקבל צעדים ברורים זה יהיה מעולה. לפי ההרגשה שלי ולפי מה שקראתי באינטרנט המאוורר הקדמי שווה לת*ת. אני רוצה להחליף אותו במאורר מהיר ואפקטיבי יותר ועם זאת לא רועש יותר מ30DB. למישהו יש המלצה למאוורר כזה? הוא צריך להיות בעל אותם מימדים ואותו עומק כמובן. עוד דבר, הדלת הקדמית מפריע לכניסת האוויר אז מה הקטע פה? צריך להשאיר את הדלת פתוחה כל הזמן בימי הקיץ? דבר נוסף, המארז די גרוע בסינון אבק והצטבר לי טונות של אבק בכל החלקים במחשב, לפי דעתי זה נובע מהדלת הצידית שיש בה גריל ענקי לכניסת אוויר אבל ללא פילטר. מה אתם ממליצים לעשות? די מאוכזב מהמאז. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by beni125,

רציתי לדעת מה זה סליבינג כי אני רואה את המילה הרבה פעמים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Moty_p,

אני רוצה לקנות דרמל ב 400 שקל.. איזה דרמל לקנות הכי טוב של חברה טובה.. ואת הציר הגמיש וכל זה צריך לקנות בנפרד? אגב מה אפשר לעשות עם דרמל חוץ מלהשחיז ולחתוך? הוא יכול לעבוד כמו מברגה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום , רציתי לדעת האם מותר לשים את משאבת המים שברשותי (DangerDen dd-12v) בתוך קופסת עץ (כי היא עושה קצת רעש) ואם כן , האם יש למישהו עצות לגבי זה? (סוגי עץ , גודל, וכו') תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. טוב אז ה דברים ששודרגו בתחילת המשחק כל צפרדע "צופר" ומהבהב וצריך לכוון עליו את הפנס כדי שהוא יידע איזה עוצמת אור הוא צריך כדי לההרג אחרי 10 הריגות נגמר המשחק ויש מין אנימציה קטנה void setup() { pinMode(6, OUTPUT); pinMode(8, OUTPUT); pinMode(9, OUTPUT); pinMode(10, OUTPUT); pinMode(11, OUTPUT); Serial.begin(9600); } int ztr=0; int xp=0; int light[4]; int kills=0; void loop() { if(ztr == 0) { for(int i=0; i<4; i++) { digitalWrite(8+i, HIGH); for(int zp=0; zp<10; zp++) { analogWrite(6, 200); delay(20); analogWrite(6, 0); delay(20); } delay(200); light[i] = analogR…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by fuck off,

יש לי מארז ג'נרי. מזמן, לפני כ3/4 שנה עשיתי חור בדלת בשביל מאוורר 120 מ"מ. עכשיו יש לי רעיון אחר לחלון בדלת הבעיה היא שיש כבר את החור הזה שאני צריך לסגור או למלא או לא יודע מה לעשות איתו. כאילו מה שיש זה תמונה זה מספר 1. ומה שאני רוצה לעשות זה תמונה מספר 2. תנו רעיונות או משהו. פתוח להצעות של פחות מ50 ש"ח, כי ב200 אני קונה מארז חדש. עריכה: עלו לי עוד 2 רעיונות שאני אישת לא ממש אהבתי. תגידו מה אתם חושבים. זה 3 ו-4. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by kkffiirr,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320746231487&ssPageName=ADME:B:BODO:US:1

14. Started by elad13net,

שלום לכולם!!! ככה השאלה שלי די ראיתי אצל אנשים כל מיני מודינג מוזרים.. והאחד המוזר שהדליק אותי וסיקרן אותו זה המודינג הזה (לא לא החלון אלא מה שיש בפנאל הראשון) מה זה הדבר הזה שנמצא בפנאל הראשון (איפה שהכונן סי-די) מישהו מוכן להסביר לי מה הדבר הזה עושה? ואיך בונים אותו? בתודה אלעד

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by mark1994,

תראו אנינ רוצה לעשות מודינג למארז הזה הוא די פריק אז אפר לעשות עבודה יותר טובה תציעו לי מה לעשות =] תמונות : חחח התמונה עם הגג של המארז די מקומט כי המחשב עיצבן אותי דפקתי לו ואחד פיצוץ ומהגש של הלוח אם יוצא

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mosheva,

שלום!!! הבנתי שזה אפשרי לחבר צג PS1 למחשב ולא מצאתי מדריך.... :-\ אז ככה שזה לא סגור שאני יקנה אחד ולא ידע איך לחבר אותו (דרך אגב מוכרים בבאג ב 299 שח) אז אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך (עדיף בעברית) אני ישמח...!!! והאם בכלל שווה להשקיע בו ולא בצג LCD רגיל ... ??? תודה !!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shronxx,

יש לי מסך LCD קטן ואני רוצה לחבר אותו למחשב יש לו 16 רגליים כלומר כניסות והדגם שלו הוא: DMF-50544

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gigabot,

שלום אני רוצה לעשות שהכבל של הפלאפון גם יטעין אותו, אני צריך בשביל זה נגד ודיודה? מה אני צריך? איך אני עושה את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by aivengo,

http://uzidesign.com/index1.htm זה של שטרודל מהפורום.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי בעיה אם הנגדים כמה אום צריך ? כדי שהלדים ידלקו ולא ישרפו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by aviram20,

היי חברים אני צריך קישור למסך מגע , בגודל 15.4 בישביל מחשב נייד.. אין הגבלת תקציב , רצוי בחיבור USB ..... אפשרות לקניה מאיביי יש חיה כזאת ? תודה לעוזרים.....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gigabot,

עשיתי פאס באס 1 חח כדי להשתיק את המאווררים בלילה זה פיצץ לי את המוח [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מדובר בוולף. הוא תיאר את זה ככה: המנוע מסתובב באיטיות (מוגזמת) וכשאני מסתכל מהחורי איורור אני רואה ניצוצות (לא יודע אם היו גם לפני שהאיטיות החלה, לא הסתכלתי כ"כ אז) זה התחיל פתאום.. הוא לא נפל והוא לא נרטב. על 1 הוא לא עובד בכלל על 2 הוא עושה חצי סיבוב עם קונטרה ומפסיק על 3 מסתובב כמו על חצי על 4 מסתובב כמו על 1 על 5 עדיין מסתובב כמו על 1 על 6 עדיין מסובב כמו על 1 על MAX זזה כמו על 2 יש הצעות מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zombie,

יש אפשרות לשפר אותו או לעשות משו למארז שלו? הצעות? אולי יש לי שימוש במאוורר מאחוריי המעבד..הוא ממש חזק לפי מה שהבנתי... הצעות? הינה וידיאו של המחשב כולל פנים המארז וגוף הקירור המשונה ( )[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי מאוורר רגיל עכשיו אני רוצה לפתוח אותו יענו שהכנפיים יהיו מופרדות מהמרכז ככה אני יוכל להדביק לצבוע או מה שאני ירצה אם אפשר עם תמונות.. אה וחיפשתי במדריכים לא מצאתי אז אם אחד המנהלים מוצא בפורום או משהו לשלוח בפרטי ולנעול..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים