אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
דרך אגב אם קורא משהו לכרטיס או לכל דבר אחר הפורום ואני לא אחראים לזה היה לי מאוד משעמם אז עשיתי מוד לכרטיס מסך שיש לי בבית,Radeon7000. אז ככה: מצרכים - כרטיס מסך (עדיף לעשות על ההכי טוב שיש בבית ) דבק סטיק או דבק מגע מאורר 80מ"מ וספרי צבע - איזה צבע שאתם אוהבים ולעבודה: לוקחים את הכרטיס מסך ומניחים אותו במקום שלא אכפת לכם שיתלכלך כשצובעים אותו: לאחר הצביעה מחכים כחצי שעה לשעה עד שהצבע יבש-אני החלטתי לצבוע בצבע כסף תוצאה: לאחר מכן לוקחים מאורר 80 מ"מ ודבק סטיק או כל דבק אחר: ומדביקים את המאורר על הליבה בצורה הכי טובה שאפשר מבלי שהמאורר ייפול תוצאה סופית:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מארז שקוף.... מה אני צריך בשביל זה? איזה זכוכית פלסטיק או במה להשתמש כדי שזה יהיה טוב....... ואני צריך גם בערך את המחירים על החומרים ...... ועוד שאלה איפה ומתי יש בארץ תחרויות מודינג
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 19 אינצ' ואני רוצה לחבר אותו ללמיר של הטלויזיה אבל אין לי את אותו חיבור של הממיר על המסך מה אפשר לעשות והאם זה בכלל אפשרי תודה !
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום.. לאחרונה דלת המארז שלי עברה מודינג ובמהלך החיתוך היא נשרטה בכמה מקומות. אחרי הצביעה עדיין ניתן לראות את השריטות. מה עליי לעשות ואיך עליי לצבוע בשביל שהצביעה תיהיה נקיה ללא שריטות?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
זה משהו שאני מת להכין כבר מלא זמן אבל אין לי שום מושג שבעולם על אלקטרוניקה... למי יש אולי מדריך להכנת צג שמראה טמפרטורה... ע"י מסך LCD קטן, חיישן טמפרטורה וכל המסביב... תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
אוקי כולם עכשיו סוכות בפתח זה אומר אפשר להרוג תמארז ולעשות שיפוץ מקיף עכשיו פעם אחורנה שעשיתי מודינג התאכזבתי לקחנו תמארז פרקנו אותו וריססנו עליו בצבע שחור עכשיו כול נגיעה במארז הצבע היה מתקלף ומשאיר אחריו שימן לבן של הצבע הקודם (הבנתי מכאן שההיתי צריך לשייף ואז לצבוע נכון?) חתכנו עם דיסק את הדלת ואז תפרספקט עם דיסק והדבקנו את הפרספקט מאחורי הדלת ונוצר גם מרווח וגם זה התפרק קיצר המארז נראה כמו אלגזירה עכשיו יש לי מחשב חדש (ראו מפרט) ומארז גנרי שזקוק למודינג דבן ראשון שאני רוצה לעשות זה להעיף תגירלים החוסמי אוויר האלה ובכך לקרר תמארז (אם איזה נייר משיפיים ? , איזה צבע להתשמש שהיה איכותי?) אחרי זה לצבוע את כולו בשחור ולהוסיף אולי חלון יש לי קטודה מהמודינג הקוד…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה גריל/מסנן אבק שכמה שפחות יפריע למאוורר ושלא יגרום למאוורר להרעיש ושיחסום אבק (בקטנה לא חוסק אבק רציני) אז חשבתי על הרשת שיש בחלונות שחרקים ויתושים לא יכנסו (ליתר דיוק ראיתי בפרוייקט אחד פה באתר) האם זה רעיון טוב?? יש לדעתכם משהו שאני צריך לדעת לפני שאני אכין את הגריל הזה?? האם זה באמת יהיה יחסית יעיל נגד אבק ולא ירעיש ויפריע למאוורר?? למי שעוד לא הבין אני מדבר על רשת שבנויה ממלבנים של מילימטר על 2 מילימטר עם חוטים דקים אבל חזקים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נושא חשוב מאוד : לכל אלו שגם נוהגים. יש שם שוטרים בחוץ עם רובה ממל"ז זה נקרא , והוא גורם להרבה שלילות בארץ . ישנם משבשי רדאר למניהם אם עולים יקר מאוד .4000שח העניין הוא האם אפשר להכין אחד בבית מכמה רכבים ולחסוך המון כסף ולשמור על הרשיון כי בגדול אם תופסים דווקא את הלו שנוסעים טוב . זה שאלה לכול התותחים !!! לא זה לא גלאי ראדר זה משבש יש גם גלאי ... המשבש גורם להודעה של תקלה על הממלז של השוטר בעת נסיון התפיסה.
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני יודע שאני לא במצב להעמיד תנאים אבל בכל זאת יש כמה תנאים...\: רצוי מארז כמה שיותר גדול [גודל סטנדרטי זה המינימום] מארז לפנטיום 4 חובה..\: ומאזור המרכז...\: אני מקווה שיש כאן מישהו נדיב..\: כי יש לי את כל החומרים יש לי הכל [כולל צביעה מקצועית אבל לא של גרפיקה אלא של צבעים קבועים אבל הולך להיות משהו דה בסט] אם מישהו יש לו מארז העונה לי על הדרישות אני אשמח ואם הוא מוכן להפטר ממנו על אחת כמה וכמה. היומן מודינג יפורסם במלואו בפורום יומני פרוייקטים כאשר בין השאר יהיו הסדרי תאורה, סליבינג לספק, החלפת כל המבנה החיצוני של הספק שינוי של כ-70% מהמארז עצמו, צביעה מיוחדת ועוד הרבה...קרדיט יינתן ומחיר סמלי במקרה הצורך גם יינתן [עד 50 שקל מכייון שאני לחוץ בתקציב לפרוייקט הזה ואת הרוב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאלה תיאורתית, יש לי כרטיס טלויזיה ישן מאוד עם סנסור ושלט, האם יש אפשרות להסב את הסנסור כך שאוכל לשלוט בעזרת השלט על כל מיני תוכנות מולטימדיה כגון ווינאמפ ומדיה פלייר? מישהו ניסה כזה דבר? ואם לא אפשרי, האם מוכרים שלטים למחשב וכמה בערך עולה עסק שכזה?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לעשות משהו דיי מעניין למארז שלי ות'אמת,אין לי מושג מה בדיוק כאו אני נתקע וצריך את עזרתכם.. חשבתי לצבוע את המארז מבחוץ לצבע שחור,ומבפנים לצבע פלורוסנטי. הנה כמה תמונות של המארז שלי כרגע,ובהזדמנות זו ארצה להגיד כי החיתוך גריל האחורי של המארז והחיתוך של ה-120 מ"מ וה-80 מ"מ הכל נעשה עם מספרי פח. אבקש מכם,לעזור לי ולהציע לי מה לעשות למארז הזה..ואשמח לקבל תגובות על התמונות.
-
- 41 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
http://www.homemade-sex-toys.com/case/ :silly:
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מארז שקוף מפרספקט איך שלא רושמים את זה קיצר אני רוצה שתעזרו לי לבנות את זה כי אני לא יודע את המידות אני צריך שתמליצו לי על מידות למארז תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני זוכר שמישהו הביא פה פרוייקט מחו"ל שמישהו עשה מארז מפרספקס שרק שהוא מדליק את האור רואים את מה שהולך בפנים אז מצאתי פתרון ראיתי במלון אחד שהם שמו מין מדבקה שקופית כזאת שהוא עושה את החלון מראה, אבל שמתקרבים או מדליקים אור בטח, רואים דרך החלון מקווה שעזרתי למי שחיפש פעם אני מאמין שאפשר להשיג כזה מדבקה מאיפה שעושים למכוניות לחלונות שלהם
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שוטטתי לי ברחבי הרשת וזה מה שמצאתי ממש יפה מה שהוא עשה פה: http://www.modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpsu1 תהנו!!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז מידי גדול של מחשב שמישהו בסביבה זרק ... כן .. זה היה מחשב דור פנטיום .. המארז אינו סטנדרטי כל כך , אולם יש הרבה (!) מקום ואיכות הבניה טובה מאד. הגודל של מגש הלוח הוא קטן , ובכלל לא נראה לי שאפשר לסדר את המארז לשימוש ללא דרמל . הפנלים הם למעשה פנל מתכת אחד (!) שיותר כדאי פשוט לזרוק ולשים פרספקס .. ויש עוד פיצ'רים.. בתכלס . מארז מענין מאד , עם הרבה אפשרויות . ממש חבל לזרוק . אני נמצא בחיפה ממש . רק ליצור איתי קשר ולבוא לקחת . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
האם מישהו יודע\מכיר מדריך איך להמיר אקדח של מגאסון שיעבוד עם המחשב? אני יודע שיש לגויסטיקים של PS אז אולי גם לזה יש פתרון. אם למישהו יש מדריך אפילו לגויסטיק של מגאסון זה גם טוב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אחרי שראיתי כמה דברים שהדהימו אותי אני רוצה עזרה של אנשים בלמצוא אתרי מודיג רוסיים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקינות אחד כזה הבנתי שמוכרים אותו עם מארז אבל ליקנות מארז רק ביגלל זה ? לא שווה יש איזה חנות שאפשר ליקנות את זה בניפרד ? או להזמין ? http://www.hwzone.co.il/gallery/album149/aau
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות ספוט לדים כמו שיש ב CHAMELEON של SUNBEAM כדי לחבר אותם ל LIGHTBUS של SUNBEAM ??? (הכוונה לחנויות מקוונות)
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי מנוע של הרדדיסק רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יסתובב בלי הפבקה כי עכשיו זה עושה שתי סיבובים ומפסיק
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות מסך OLED להצגת הטמפרטורות במחשב??
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בתחילת החופש הגדול התחלתי להתעניין בקירור מים ותיכננתי את המוד שכרגע אני עובד עליו. אחרי קריאת הרבה מאמרים החלתי לבנות מערכת קירור מים ביתית. במסגרת בניית קירור המים קניתי משאבת אטמן טבולה עם הספק 1200 ליטר לשעה, ראדיאטור 17X20 ס"מ של פיאט פונטו וקניתי חתיכות נחושת למעבד ולכרטיס המסך. כמו כן התחלתי בחיתוך דלת המארז שיצאה דיי בסדר, למרות שאני רוצה לשייף ולצבוע מחדש וכמובן לשים גומי U בשביל לטשטש את החיתוך (המארז שלי הוא HEC 619U אם אני לא טועה). ברגע שאבא שלי ימצא זמן נלך ביחד לחבר שלו שיש לו כרסומת ונכרסם את הנחושת בשביל להכין את הבלוקים. כמו כן נקפוץ לזיגזג או לפנדס בשביל לקנות משחה טרמית, מאוורר 120, קטודה (או קטודות) UV וסליבינג. אני אעבור גם בהום סנטר ואקנה את הצנ…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-