עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. הנה המסך: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by Dar2005,

שלום כולם אני כבר המון זמן גולש באתר ועלה לי רעיון למודינג אז החלטתי להרשם לפורום... הרעיון הוא לקחת חתיחת מתכת או בריסטול ומנוע קטן של צעצועים, אפשר להשיג מנועים כאלה בכל חנות אלקטרוניה או לפרק ממכשיר כולשהוא שלא צריך. עכשיו מלחימים שני חוטים לקצוות של המנוע, ומלחימים אותם למפצל חשמל של ספק מהמחשב. ואז המנוע יסתובב מתי שמפעילים את המחשב והספק יתן לו אנגריה... עכשיו עם הקטרון / מתכת גוזרים את זה שיהיה עיגול, ועושים חור במארז עגול בגודל של הנייר ועושים משולשים על הנייר ככה: עכשיו שימו את העגול שיצרתם על המוט המסתובב של המנוע וכונו אותו לחור במארז וכאשר יהיה אור בתוך המארז אז יראו אותו דרך הפינות שגזורות כאשר העגול מסתובב.... זה נחמד מאוד תנסו!!! ומה שיוצא:…

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה סידרתי קצת את המארז שלי + ניקיתי אותו בפנים, בשביל זה ניתקתי כמעט הכל בפנים כולל מאווררים. לכן האם מישהו יכול לעזור לי בכיוון המאווררים שצריך להיות במארז ? יש לי אותו מארז רק בצבע לבן ועם ספק חזק יותר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  4. אוקיי אז מה קרה?? קניתי מארז חדש משהו שמגיע כבר שחור עם חלון פצצתי ו-4 מאווררים בכל מקום שאפשר לשים (בגג ,2 בחלון,ואחד ענקי מאחורה) עכשיו כל מה שנישאר לעשות זה לעשות מוד מהמארז הישן אז מה עשיתי פרקתי אותו לגורמים והתחלתי עם זה שעשיתי חור למאוורר בדופן אחרכך רציתי לצבוע לשחור אז קניתי ספריי צבע ב-10 שקל אצל טמבור של ריינבו למי שמבין אבל אחרי הצביעה מספיק שעוברים עם הציפורן כל הצבע מתקלף איתה.... מישהו יודע מה עושים איזה חומר ששמים על או משהו בבקשה לשלוח תגובות ולעזור לייייי

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  5. אני מדבר4 על החיבור העגול הנפוץ צריך גם זכר וגם נקבה. איזה זרם כזהכ קונקטור יכול להחזיק? מה עלות המשוערת? נ.ב. חוץ מכשיוף

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by status,

זה נכון שמרקרים זוהרים בUV?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הגיע לידי לוח אם לא תקין אז החלטתי לעשות כמו בMETKU (ראה לינק...) אז אין בידי ממש אקדח חום אז חבר בעבודה של אבא שלי הוציא את זה....(הוא אמר עם מבער או משהו...) הנה הצ'יפים ואני יסיים עוד מעט חכו לעידכון הנה שלי http://eytan6.tripod.com/DSCN0742.JPG איתן הנה הלינק(לMETKU)...: http://www.metku.net/mods/breezepad/powerkey.jpg

• 43 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by eladhor7,

יציאת usb שבמחשב מספק 12 v ? אם לא, כמה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי שאלה לגבי חיתוך חלון במארז קראתי את המדריך שלכם והכל אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא גומיות??? חיפשתי בהום סנטר אייס פנדס ועוד כל מיני ולא מצאתי כלום (אין מצב אני עושה עם סילקון או אפקסוי זה יוצא :-X ) אם מישהו יכול לעזור לי כי אני חדש בתחוםה (בן 12) לול תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by aviran_n,

עברנו לפני כמה חודשים לבית חדש אבא רוצה להזמין בחור שעובד באלומיניום לגימורים אחרונים פה של מה שנשאר.. אז זאת ההזדמנות שלי כבר לקנות אלומיניום למארז.. אני מתכוון לקחת ממנו הצעה כמה הוא יקח לי על כמות אלומיניום שתספיק לי למארז.. אם זה לא יהיה סכום גדול מידיי (אני חוסך עכשיו לרישיון לאופנוע =\) אז אני אקנה ואבנה מארז נחמד בהתאמה אישית. עכשיו החלק שאני צריך אתכם! התחלתי לעבוד על כל מיני שרטוטים של מארזים, כל מיני רעיונות ודברים נחמדים. אני רוצה שהחבר'ה היצירתיים פה יתנו רעיונות ואפילו ישרטטו דוגמאות למארזים עם רעיונות נחמדים.. נוראה התלהבתי מהפרוייקט של אריק שיש פה.. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by -LosNir-,

אני בטוח שיש כאן כמה שיהיו שמחים לדעת על כך - Sparkfun עושה שבוע שלם בו כל ההזמנות מעל 60$ יכללו משלוח חינם. כולל בינלאומי, כן כן, גם לישראל. השבוע מתחיל החל ממחר (יום העסקים בארה"ב, מתחיל ביום שני) ועד יום שישי ה 19 לחודש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קבלווו http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm חחח אני עדיין בהלם בטח איזה רעש פיי חח ותראו את הטמפרטורה

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  13. איך אני יכול לחבר 4 לדים רגילים (לא UB) למאוורר 80 מ"מ? אני רוצה לקדוח בפינות ולשים שם את הלדים אבל אני צריך עזרה בחיבור שלהם לספק ורציתי לדעת אם זה אפשרי שמהמאוורר והלדים יצאו רק שני חוטים למולקס ולא חוטים ללדים ובנוסף גם למאוורר לפי מה שהבנתי אם אני מחבר 4 לדים אין צורך בנגדים או שאני טועה? תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by zxor,

יש לי מנוע חשמלי שמתחמם די מהר, אני רוצה לחבר לו טרמוסטט על הגוף שלו (מנוע יחסית קטן, מנוע חשמלי, אבל לא קטן של ילדים, מנוע קצת יותר גדול וחזק) טרמוסטט, כדי שאוכל לפקח על החום של המנוע כדי שלא יגיע למצב Over-Heat. כיצד נראה רכיב שיודע לזהות חום? זהו ודאו דבר שנראה כמו דיודה, אבל איך אני עושה מנורה שתדלק כאשר מגיעים לדוגמא ל60 מעלות, או איך אני אוכל לחבר את זה למסך 2 תוים כמו זה: תודה רבה אם תוכלו להפנות או לעזור לי. תודה!

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by fl3r,

טוב חבר'ה, אמא שלי קנתה לי משהו שדומה למאוורר רגיל של מארז אבל אני לא בטוח שזה באמת מאוורר רגיל למארז הנה תמונה של זה http://www.cfuz.net/zalman אבקש עזרה בזיהוי ה"מוצר", לאיפה הוא מתאים? וכיצד מרכיבים אותו. הדגם הינו של zalman ZM-0P1. בלי תגובות מיותרות בבקשה תודה רבה שי.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  16. http://cgi.ebay.com/Lot-of-2-X-136-8W-TEC-Thermoelectric-Cooler-Peltier-12V_W0QQitemZ390105017472QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5ad4122c80 תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by MacGyver,

אם אני מחבר ללוח הלחמות 5V ואז נגד שיגרום לזה שיזרמו שם 3.3ה אז לכל אורך הפס נחושת יזרום 3.3V גם אם אני יחבר כמה דברים? איתן

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by K0sTa,

חברה אני צריך משהו ממש פשוט, זה גומי U או גומי H ? אני אישית חושב שזה H אבל שואל כדי להיות בטוח... תודה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. אני צריך להכין מבוא לאלקטרוניקה, אז אני רוצה להוסיף את החלקים הללו למין מילון קטן אני צריך לדית איך קוראים להם, ומה תפקידם העיקרי... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by g2a2l2,

שלום יש לי מיני דיסק מפורק sharp md-sr70 ואני רוצה לדעת עם אפשר לעשות איתו משהוא ועם כן איפה נמצא הבקר כי אני לא מוצא אותו תודה אנשים טובים

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  21. שאלה ראשונה: באיזה גדלים מגיעים מסכי LCD? שאלה שנייה: כמה בערך עולה כל גודל? שאלה שלישית: מה צריך בשביל לחבר מסך LCD למחשב?תוכנה?צ'יפ?קבלים?כבלים? שאלה רביעית: יש לכם אולי שרטוט לאיך לחבר? שאלה חמישית: בתור אחד חסר בסיס בנושא אני אוכל להסתדר?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  22. [glow=red,2,300]הלינק:[/glow] http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=10&sc=35

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by VOLCANO.,

שלום יש לי מחשב ישן שחבר הביא לי. אני צריך לקנות HARD DISK ואני רוצה כרטיס מסך עם TVOUT אני מבקש את הדברים הכי זולים לא רוצה משהו מפוצץ המטרה היא לשים בסלון שיהיה לי לראות סרטים מהHTPC לטלוויזיה תמונות מחשב מדיה HTPC אתם יודעים. עכשיו אין לי כל כך רעינות שבתוכו אני יבנה את הHTPC שלי כאילו את הפרוייקט יש אקווריום מגבר מטוס D: אני רוצה משהו מיוחד תקפיצו ת'מוח שלכם תנו לי רעיון אני יבנה ויעשה לי גלרייה ויעדכן אותכם בהכל זה החלום שלי לעשות פרוייקט כזה . תודה,אביאל.

24. בעיקרון הרעיון ישן.. פשוט לא היה לי אקדח דבק כדי להדביק ת' פרספקס לעכבר. היום בסופו של דבר קניתי אקדח והדבקתי וסיימתי הכל בקבע שעה. אז ככה, כל מי שלא יודע כך ניראה העכר מקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=150348.0 והוא היה ככה די הרבה זמן עד שנימאס לי. והופה! הבאתי במוד שוב. אז עכשיו זה נראה ככה: זה כשאני מצלם עם פלאש: ככה שהוא לא זז בחושך: וככה שהוא זז בחושך: באור רואים גם טוב אבל היה יותר קל לצלם בחושך. אז מה דעתכם? אשמח לקבל כל תגובה. עריכה: ד"א לא הדבקתי ת' מככסה השין של העכבר אלא פשוט מצאתי בדיוק אותו עכבר רק עם גולה במגירת הזבל שלי. ואז חשבתי מה לעשות עם זה. :] ואני גם יודע שורוד זה סיסי אבל את מי זה מעניין?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  25. שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.