עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. קניתי סוללות עופרת 12 וולט, 9 אמפר. ויש לי מטען של GPT עם הנתונים הבאים: Output Cuttent - 2.0 Amp Output Voltage 12 Volts +-5% דגם המטען - bce-122as http://www.afik2.com/40284/4198-1-1 האם אני צריך מטען יותר חזק? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אני רוצה לבצע פרויקט קטן הבעיה הגדולה שלי היא מקום הפרויקט נהסופי צריך להיכנס למארז מוכן שהוא יחסית קטן,ככה שמבחינת מידות הם הכי מתאמים לי עכשיו זה הפרוקיט הראשון שלי עם ארדואינו. ככה שיש לי כמה שאלות: 1) הם יש לו בק מתח ככה שאנייכול לחבר אותי שירות לסולות. 2) האם נימצא פתרון מוכן לחיבור ל 2 סוללות של 1.5V במקום לחבר אותו לסוללה של 9V שלא מחזיקה הרבה מעמד. יום טוב יוסי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by midnight8,

זאת טובה? http://www.msnshops.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=529&AuctionId=7694776 כי אין לי וגם בחיים לא השתמשתי במשהוא דומה אז אני רוצה משהוא למתחילים שלא עולה הרבה כסף סתם בשביל לנסות ואין לי בעיה שהוא יהרס אם לא זה תביאו לי משהוא בטווח מחירים של 100-200 שקל או שתתנו לי שם של מוצר ברשתות כמו הום סנטר או אייס או שתביאו לי קישור לקנייה מאתר באנטרנט תודה ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מתכוון להכי את " אלמנט התאותרה הפשוטה" הנה לינק אליה http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled6.php שאלתי היא איפה אני מחבר תלדים????? איפה ש חיברנו את החוטים השחור והאדום רק בצד השני? תודה לכ מי שיעזור!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לצורך פרוייקט, אני רוצה לשלוט על מאפייני התצוגה של המסך באמצעות הרצת פקודות הDCC/IC בממשק I2C. לצורך העניין נגיד שאשתמש בADUC841. ניסיתי למצוא ברשת שליטה כזו, אבל בינתיים מה שמצאתי הוא מבוסס תוכנה. כעיקרון, הרעיון שלי הוא לחבר את הפינים הרלוונטיים בVGA ישירות למיקרו בקר על מנת לקבל הגדרות שיקונפגו בעזרתו. מישהו יכול לסייע?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כל כמה זמן נגמרים המים במערכת הקירור? למחשב שעובד כמעט כל היום?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זה בערך הכל אשמח לתגובות בהקדם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gigabot,

אז ככה אני חדש בכל התחום של האלקטרוניקה ואני רוצה לעשות תאורה לפרספקס יש לי כמה שאלות: איזה לדים אני צריך להשתמש, ואיזה נגדים אליהם תודה מראש לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. של לי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אז השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר את המאוורר הגדול לפאנל ולשלוט בו ואיזה חיבורים יש לו? ואם הפאנל אני יכול גם לכבות את המאוורר? הפאנל שאני רוצה הוא: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa ואיזה עוד איפורמציה הוא מביא לי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום לכם חיברתי דיודה לפאנל סולארי שנותן 12V 700mA או לפחות הוא אמור להיות ככה כי הוולטמטר מראה שהוא נותן 18V - 20V תלוי בעוצמת השמש והזווית שהפאנל מונך לא יודע כמה אמפר אני מחבר את הפאנל לשנאי DC DC כדי לתת מתח יציב לרמקולים 9V עד כאן הכל טוב ויפה רק הבעיה היא ששומעים רע שאני מגביר את הווליום שומעים כאילו אין מספיק כוח חשמל או משהוא כזה שאלה: כאשר אני מווריד את הוולטים צריך להיות לי יותר אמפר לא? שאלה שניה: האם יש מצב שהדיודה מגבילה אותי באמפרים? זאת אומרת שאני מביא לה מתח של 20V 1A והיציאה ממנה תיהיה 19V 100mA? ושאלה אחרונה: האם יש מצב שהשנאי DC DC הזה לא עושה את העבודה שלו כמו שצריך? לא נראה לי שזה בעיה בפאנל הסולארי מדובר על פאנל די עצבני אשמח לעזרה שלכם מצרף תמונות:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by thedag,

שלום, אני רוצה לחבר כבל 12V לחיבור מסויים אבל שיתן זרם חד פעמי(או לכמה שניות) ויפסיק, לא זרם ממושך..... איך אני עושה זאת? תודה.....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by מאפיונר,

יש מדריך לחריטה על פרספקס עם דרמל? תודה מראש!

13. Started by uzi_sch,

לדעתי זה ימצא חן בעינייכם. יש פה איזה אוסטרלי שמכין PINBALL תוצרת בית:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

היי בעבר היה לי מסך LCD של LG מדגם 575MM נראה כך: כמו שרואים יש לו 2 רמקולים. עקב תקלה המסך הוחלף לדגם אחר של LG - דגם l1511s. הבעיה היא שאני עדיין רוצה להשתמש ברמקולים של המסך הקודם. מה שהיה זה שיש כמובן חוט שמחבר את הרמקולים לכרטיס קול, אבל יציאת הכוח הגיע בעבר מהמסך. כרגע מה שיש לי זה חוט ואין לאן לחבר אותו. החוט אמור להגיע מהמסך (הישן) לרמקול השמאלי. מהשמאלי יותא חוט חשמל שאמור להתחבר לימני. על השקע של הימני כתוב 24V. עכשיו השאלות. אני יכול פשוט לקחת שנאי 24V ולחבר את המסך אליו? איך אני יודע אם ה+ במרכז או ה- במרכז? לדעתכם צריך כאן שנאי שיכול לתת הספק גבוהה? תודה. דרך אגב, זה הדגם השני:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by midnight8,

שאלה: נגיד ואני קונה קטודה קרה שיש לה בקר לפי המוזיקה ואני לוקח ממנה רק את הבקר של המוזיקה ומחבר אותי ללדים במקום זה יעבוד או שיש לבקר הזה הגבלת מתח איך בודקים ואם יש רעיונות אחרים לאיך לחבר הרבה לדים שיפעלו לפי המוזיקה אז תנו פה רעיונות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by generalA,

חברה איך ניתן לבצע חיתוך פשוט עגול או מרובע בחלקו העליון של המארז? באיזה כלים עלי להשתמש?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by samigol,

שלום אני חדש פה וראיתי את הכתבה של להוסיף מאורר, אבל לא הבנתי לאן אני אמור לחבר את המאורר אין לי שום כניסה בלוח אם של חשמל הכל תפוס שם. בבקשה לעזור תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

עכשיו קיבלתי איתו כמה חוטים ואני לא מבין איך לבר אותם בדיוק אני מסתבך פה :-\ :-\ אני רוצה לחבר את המאורר של המעבד לנקסוס ושני מאוררים.. איך בדיוק :'( :'(

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. למה צריך לחבר 5 דיודות ליציאות 5,6,7,8,9 כשאפשר לחבר את יציאות 5,6,7,8,9 ביניהן ולהשתמה בדיודה אחת? ובאותה הזדמנות: איך יודעים מה ה + וה - בדיודה? ואני לא מבין מאיפה אני צריך להוריד את הדרייברים. הנה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by guy124,

רציתי לדעת איך אפשר לעשות כפתור לפתיחת ה- CD ממקום אחר במארז זאת אומרת לא מהכפתור שנמצא על הסידירום ?!?! ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה לקנות כאלה מחזיקים למאוררים אבל אני לא יודע מאיפה :nixweiss:. אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל אני צריך אחד כזה שמחזיק 3X120MM, ואחד של 2X120MM. הנה תמונה למה שאני מתכוון [לא צריך בדיוק כמו בתמונה, פשוט משהו שעושה את אותה העבודה. http://img209.imageshack.us/img209/1056/casetopqo9.jpg זה מסומן בכחול...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר? לחצתי על כל הסינק והמאוורר והרעש פחת .. איך אני מרסן את הרעש? זה ממש רעש חזק של משהו לא תין מרות שהמחשב עובד רגיל!.. אני לא יודע איך להוציא את המאו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by johnnyg,

התחלתי לבנות פדאל - קניתי חלקים והכל.. אבל הציור שיש לי הוא ללוח שורות.. הקטע הוא שיש לי לוח עיגולים כזה פשוט יותר השאלה שלי היא כזאת: יש מישהו שיכול להעביר לי את הציור של לוח שורות לציור של לוח עיגולים? http://aronnelson.com/gallery/album17/SILICON_FUZZ_FACE אם למישהו יש תוכנה שעושה דבר כזה או שהופכת מתיאור סכמתי שאני יכול לצייר בה אז שירשום גם את השם שלה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by oren13,

ראיתי אתר אחד שפירסמתם פה ואמרתם שהרבה מזמינים אז אני רוצה להזמין ואני לא יודע איך זאת אומרת אני צריך להגיד להם שישלחו לי את זה עד אלי או שהם שולחים את זה לארץ ואז אני מביא את זה מהמכס ובכלל תנו לי שלבים אחרי שהוספתי לעגלה שלי קניות כאילו כל מה שאני רוצה אז מה אני עושה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by halo,

איך מחברים אותו הרי אין לו רגליים...?יכול להיות שמלחימים את החוטים לשם? והאם יש לו פלוס ומינוס? http://www.huntersystems.co.uk/acatalog/mylarL.jpg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים