אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מצאתי אל פסק מסוג ADVICE VA700 שרשום עליו לא תקין והיה בו מסך אז פירקתי תמסך ורציתי לדעת אם יש מצב להשתמש בו להצגת טמפרטורות המחשב או דברים אחרים ע"י חיבורו ליציאת COM או כל יציאה אחרת ולשלוט בו ע"י תוכנה (מצורפות תמונות של המסך) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום .. לאחרונה קניתי קתודה קרה של Cooler Master בצבע כחול.. וחיברתי לה מפסק בדרייב 5.25Inch עכשיו אני רוצה לבנות מעגל שכאשר אדליק את המפסק של הקתודות הוא יידלק יחד איתו אבל בצורה מסוימת. והצורה היא כזו של מפסק בצד ימין שידליק את הקתודות וגם מעגל של לדים אבל 5 לדים שידלקו אחד אחרי השני כלומר הלד הכי ימני ידלק ראשון ואז הלד שלידו וכל הלאה רק שישארו דלוקים . זה אפשרי? אם כן איזה נגדים אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הכרטיס של חבר , ככל הנראה זה קרה בזמן הרכבת VGA silencer . האם יש סיכוי להציל אותו? חשבתי לקחת רכיב כזה מראדאון אחר? מה זה הרכיב הזה? האם מישהו יודע? אולי אני יכול לקנות כזה? יש לו כיוון מסויים שצריך להלחים אותו?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הייתי רוצה לבנות מתען סולרי ל N73 מאיפה אני יכול להסיג סירטוט לדבר זה ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח להסבר איך אני מייצא את הנתונים גודל של המודל תלת מימד שיש לי לפי שכבות. אתן דוגמא לכיוון הפרוייקט כי בטוח השאלה לא מובנת: נניח ויש לי מודל תלת מימד שסרקתי ואני רוצה שהרובוט שלי יסע לפי גודל המודל לדוגמא אם בהתחלה המודל הוא משושה תלת מימד שהחלק התחתון שלו הוא של 4X4 אז הרובוט יסע בריבוע ואז המשושה באמצע הוא 6X6 אז הרובוט יסע בריבוע יותר גדול ולמעלה הוא שוב 4X4 אז הרובוט יסע בריבוע יותר קטן. בקיצור אני מחפש דרך לייצא את נתוני הגודל מהקובץ תלת מימד(אין לי קובץ ספציפי ככה שאם יש סוג קובץ מסויים שיותר קל לייצא ממנו אשמח להמלצה) תודה רבה על העזרה!מקווה שמובן..
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז cm690 ואני רוצה להוסיף קורא כרטיסים, מבחינת האיך לחבר סבבה קלי קלות אבל אני כבר רואה שהולך להיות לי בעיה עם המארז מכיוון שהקורא כרטיסים הוא יותר צר מהכוננים הרגילים ואין לי את המכסה כמו שמוצג בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=zrtayzzhnyu3.jpg (מה שמוקף בעיגול אין לי ומה שמוקף במרובע יש לי) מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב... מה יש לי לעשות? האם אפשר לאלתר משהו? (שלא יהיה מכוער ) או שאני חייב לקנות מהחברה? בבקשה עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ערב טוב, אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה הרבה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי. הבעיה שלי כמו הבחור בתרד פהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62501.0 אבל אני התקנתי את התוכנה והיא לא פתחה לי שום פורטים. אני צריך להפעיל מעגל דרך הדוס שמשמה אני נגש לדיסק עם אסמבלר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות קתודת uv של אנטק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1247&products_id=7332 לפי מה שאני מבין היא קטנה 16cm http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77109# אני רוצה לדעת אם היא חזקה מבחינת עוצמת תאורה שהיא נותת... או אם למישהו יש אותה ויכול לתת עליה דעות.. תודה ..:]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחרי חיפושים מייאשים ברשת , בפורום ובמדור המדריכים החלטתי לבקש כאן מדריך כמה שיותר מפורט לעשות סידור כבלים במארז מאחורי הלוח אם. ועוד שאלה, האם זה אפשרי לעשות סידור מאחורה הלוח במארזים בהם ספק הכח ממוקם למטה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם ווליום קבוע (תמיד על פול) שאני רוצה להרכיב לה ווליום. הוצאתי ממערכת ישנה של סוני את רכיב הווליום ואני כבר יודע איך הוא עובד. לרכיב הזה יש מנוע שאפשר להפעיל אותו ע"י מתח של 6 וולט, אם הופכים את כיוון המתח הוא מסתובב הפוך. אני רוצה להרכיב לו שלט שישלוט על הווליום. איך אני עושה לו עיינית שתקלוט את השלט??? תודה מראש לירון.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
בפועל זו היתה התחפושת שלי בפורים אבל הפרסום טיפה התעקב.. אז קבלו את זה עכשיו. לא הצלחתי לצרף את הסרטון והכל לכאן אז העלתי את זה לבלוג שלי. http://inbarhovav.blogspot.com/2009/04/blog-post.html
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחרטת מתכת ואני רוצה להשתמש בה לפרוייקט מודינג אבל אני לא מצליח למצוא סכינים במחיר נורמלי. יש המצלה לחנות או אדם פרטי שמוכר סוגים שונים של סכינים למחרטה?
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בהמשך לשירשור הקודם: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129051.0 יש לי במאווררים, כלומר בכבלים שלהם, רק יציאה של 4 לחשמל...אין חיבור לפאנל (עם ה-3 חוטי מתכת האלה), האם יש חיבור מסויים..? האם המאווררים לא מתאימים לספק? מה עושים? ??? ??? ??? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת (יש לי גם כן NZXT APOLLO )ורציתי לעשות ככה גם אצלי .. אני רק לא מבין כמה דברים איך לעשות את זה : 1) באיזה צבע כדאי להשתמש בשביל זה? 2) איך אני צובע בלי להרוס את הפלסטיקים של המנגנון נעילה של הכוננים (צד ימין אם סבכתי אותכם) 3) האם זה יהיה מכוער לצבוע גם את החלק האחורי שהוא גם כסוף? (הצד של החיבורים של המחשב )
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה להתקדם לעבר שימוש בבקרים מתוכנתים. כרגע אני מעדיף משהו פשוט ובסיסי לחלוטין. יש למשל את PIC16F84 שעליו אני לא יודע הרבה.... אני אשמח לקבל המלצות למיקרו-בקרים שיעזרו לי להכנס לעסק. בתודה מראה לכל העוזרים.
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משהו כזה http://www.ebay.com/itm/7-PCS-Reuseable-Velcro-Cable-Ties-200-x-12mm-Tidy-Strap-Wrap-Self-Adhesive-White-/271044965824?pt=UK_Computing_Cable_Ties_Organisers&hash=item3f1b89f5c0 אבל בחבילה יותר גדולה (50-100) אני יכול לקנותעשרה מהלינק שהבאתי אבל זה יצא לי 15 דולר ל70 וכבר ראיתי חבילות של 100 ב10 דולר (רק חבל שלא היה משלוח לישראל :\) מישהו מכיר אתר שאפשר לקנות ממנו כאלא בכמות גדולה ובמחיר זול?(לןבה של Velcro) תודה.
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום השגתי מסך תצוגה של מדפבת HP4200 (למי שמכיר) ויש לו חיבור ל20 חוטים - חיפשתי במדריך של הרכבת צגים דומים לזה אבל לא מצאתי מסך כזה - כולם הם מסכים של 16 חוטים ומתחברים עם כבל פרללי - יש למישהו מושג איך אפשר לחבר את המסך הזה? רשום מאחורי המסך על הלוח עצמו LCM-WM001 WM001-PCB REV1.4
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אתם מכירים את הסמל הזה של פצצה גרעינית (המשולש הזה)... כזה אני רוצה... יש למשהו מושג איפה אפשר להשיגגג??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, התמונה עצמה עוד מוצגת, אבל התאורה מתכבת. התקלה היא איפשהו במעגל של התאורה \ בתאורה עצמה. כמו תמיד חשתדי באיזה קבל שהזיל את עצמו לדעת. למסך כבר אין אחריות. פרקתי אותו, הכל נראה פיקס בפנים, אפילו אבק אין. תמונות אני אעלהבהמשך, כשיהיה לי גישה שוב למסך. הצערות \ הארות? תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי עם נגיד אפשר איך שהוא להוסיף לדים על הגוף של ה 8800 ultra (לא עילו אלה בתוך הגוף קירור כך שתיוצר מין תאורה נחמדה כזו לכרטיס) השאלה היא האם זה אפשרי ולאן אני יכול לחבר את הלדים על הכרטיס תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעצתכם, בכדי להדביק את הסינק לצ'יפסט הלכתי ל KSP וקניתי דבק טרמי. ואז נכנסתי לאתר של היצרן וזה שמצאתי : CAUTION! Arctic Alumina Thermal Adhesive is a permanent adhesive. Any components you attach together with Arctic Alumina Thermal Adhesive will stay attached forever. ואז קיבלתי חום..... כאילו, מה אם אני ארצה להחזיר את המאוורר המקורי ?! מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון עם הדבק הזה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שאלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני מנסה לעשות חור במארז, המקדח כוס תופס את המארז ומסובב אותו איתו.. חחחח רק שאלה ליתר בטחון, כאשר עשיתם חור בגג המארז יצאו גיצים? ועוד משהו, האם יש איזה דרך לתפוס את המארז בשביל שהוא לא יעוף..?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אנשים היום סוף סוף אחרי הרבה בירורים רציתי לעשות כמה מודים למחשבים שיש לי בבית ... אז סידרתי את החוטים עם אזיקונים ועטפתי אותם עם צינור מזגן שכתחתי בספירל ... ואז הגעתי לקטע של הדרמל ועשיתי גריל למאוורר 80 מ"מ אבל מפלסטיק שקוף , אבל החיתוך עם הדיסקית החומה היה ממש לא נקי והחתכים לא ניראו טוב וזה גם היה דיי קשה לעשות כל מיני צורות ממש קטנות , וגם כל פעם כשחתכתי קו ישר יתאסף לי מעל החתך גושים של פלסטיק שאת חלקם לא הצלחתי להוריד אחר כך ידנית .. אז מישהו יכול להביא לי כמהה טיפים לחיתוך נקי עם דרמל ?????????????????
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-