עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום, השאלה הזאת במידה מסויימת קצת תוכנה\ציוד היקפי, אבל אולי הראש היצירתי כאן יוכל לתת פתרון לפני איזה 4 שנים כשגם הייתי מודר מגניב שכזה בניתי מקלט אינפרא לפי הוראות באינטרנט ובעזרת תוכנות כמו WINLIRC וIRASSITANT יכולתי להשתמש בשלט של HOT כדי לשלוט על הווינאמפ ועוד תוכנות. זה לא תפקד חלק כמו שתוכנן ודי נזנח עם הזמן. במשך כמה זמן יש לי מקלט IR קנוי ששימש אותי כדי להעביר לפלאפון נוקיה 6100 קבצי מדיה. והייתי רוצה להשמיש אותו כדי לקלוט גם נתונים משלט HOT אותו אתכנת לשלוט על תוכנות מחשב. אממה... התוכנות שאיתן השתמשתי אז לא כ"כ התקדמו עם העולם המודרני. אין גרסאות שלהן מהשנים האחרונות וגם WINLIRC תמכה במקלט העובד דרך COM ולא USB. האם מישהו מכיר פרוצדורה דומה, תוכנה דומה או משה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by i-pink,

איך הציר של המסך בN97 ננעל??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אם יש לי מאורר 24V ואני מחבר אותו לחיבור מולקס - אדום ושחור - אל הצהוב שחור, כמה וולט זה אמור לתת? ואם אני מחבר אותו ישירות אל האדום שחור שבמולקס כמה וולט הוא יקבל אז? במאורר יש לי 3 חוטים, אדום צהוב שחור אם אני מחבר את שלושתם למולקס, כמה וולט יצא? 17?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by RenTex,

יש 2 סוגים של חיבורים למאווררבמחשב : 3 פינים או 4 שזה לבן קטן שמתאים ללוח, ואפשרות שניה זה 4 פינים מולקס, עכשיו אני רוצה לבנות בקר, והשאלה שלי היא כל קאבל מה הוא מסמל ? נגיד בחיבור שיש בלוח הלבן, האדום הוא הזרימה החשמלית ככה אני יודע, אז אם תוכלו להביא לי לינק למשו שמסביר או לא יודע מה .. שיעזור לי =]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום אני מחפש מקום שיכול לעשות לי חריטה מקצועית על פרספקס . כבר חיפשתי ומצאתי את התרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69428.0 אבל לא היו שם תשובות . דרמל הוא לא אופציה כי אני לא חושב שאני יצליח לחרוט משהו מורכב . ;D תודה לכולם .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gggilad13,

אני רוצה להתחיל לבנות מן "פאנל" או "קוקפיט" ביתי... (תא טייס...) בשביל פלייט סימולטור... למישהו יש רעיונות/מדריכים להתחלה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by oded6188,

המחשב הנייד הישן שלי הלך לעולמו.... אז פירקתי ממנו את המסך, ואני רוצה להשתמש בו בתור מסך רגיל יש איזשהו מדריך שמסביר איך לחבר את החוטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by spide220,

תיראו,אין לי דרמל או כלים מיוחדים,אז אפשר עם סכין יפנית או סכין מטבח אפילו לחרוט על הפרספקס? ושיהיה חריטה יפה ונקיה? וגם מאיפה אפשר לקנות גופי תאורה כרומים? http://imgsrv.pic4u.co.il/945db2522194cf84c647dc8ab4bdf1d0030000.aspx

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by tehnodrom,

מקודם עשיתי קצת סדר במגירות ומצאתי גיימבוי ישן כזה לא צבעוני ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא עובד אז חשבתי אולי אני יכול לעשות משהו איתו עם המסך שלו??? תודה לעוזרים....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by lior12,

האם יש הבדל בין כבל קוקסיאלי שמחברים אותו לטלויזיה לבין זה של האינטרנט ? או שזה כבל אותו דבר בידיוק ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ככה יש לי פרויקט שאני צריך להגיש ,אני יודע בערך מה צריך לעשות אבל לא סגור על זה. הפרויקטון: צריך לתכנן מעגל דרייבר להפעלת מנוע DC שצורך 10 וולט מספק בעזרת אות PWM (זמן מחזור 1 מילישנייה בערכים של 0 ו 10 וולט) פרופוציונלי למתח Vin בתחום 0-10 וולט שיקבע את מהירות המנוע למנוע עומס של 10 אום וזרם מקס' 1 אמפר,את כל המעגל יש להתנות בלחיצה על לחצן טעון קפיץ הרכיבים לרשותי ספקי מתח DC 10,5 מגברי שרת LM324 וטרנזיסטור הספק 2N6059 ונגדים וקבלים חופשי אפשר להשתמש גם בפליפ פלוף ועוד רכיב שצריך להשתמש בו רכיב שמייצר גל ריבועי עם זמן מחזור של 1 מילישנייה שערכיו +5 וולט לחצי זמן מחזור ו -5 וולט לחצי מחזור שני (לרכיב תדר תונד קבוע) צריך לבנות מעגל המרה של Vin שמשתנה ברציפות בתחום 0-10 וו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by davidfrid,

בניתי שעון מדלגלגים JK , עכשיו בניתי אותו שיגיע מ00:00 עד 23:59 והוא ממשיך לעלות , אני אני אמור לאפס אותו אחרי השעה 23:59 ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. את המולקס אני יודע איך להוציא, אבל אני צריך להוציא את החוטים של ה24 פינים שיוצא מהספק אל הלוח M, איך אני מוציא אותם? אני צריך בשביל לעשות סליבינג ובשביל להחליף את החיבורים לחיבורים כחולים זוהרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tamos,

יש לי נגד 100 אום ואני רוצה לחבר אותו ללד עכשיו לאיזה צד לחבר את הנגד,ה+ לצד שמתחיל הסגול או הצד שמתחיל בזהב? אני מחבר את הנגד לברזל הארוך ולאיזה כיוון לשים את הנגד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by zniibidl,

כלים יש לי את כל הכלים הנדרשים מוטיבציה יש לי תקציב יש לי מארז אני הולך לקנות סתם איזה זבל ב-100 ש"ח אפילו פחות הכי פשוט שיש זה בעצם נועד לאימון וליצירת משהו מיוחד אבל אין לי רעיונות אני רוצה נושא מקורי שיאמץ אותי קצת ושבסוף ייצא ממש יפה יש רעיונות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ZivX,

יש לי צג טמפרטורה במחשב ישן.. אני רק לא מבין למה כתוב שם תמיד H1 או HI ולא הטמפ.. יש משהו שאני צריך לעשות כדי שזה יפעל? עכשיו יש אפשרות להוציא את הדבר הזה ולהעביר אותו למחשב אחר, ושזה יפעל?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. דיפדפתי לי ביומני הפרויקטים של האתר וניתקלתי בפרויקט הזה http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpad http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246211.0. התהאבתי ורציתי, עכשיו יש לי כמה שאלות: - איפה אני יכול להשיג לוח פרספקס 250X250 בצפון איזור קריית שמונה? - לא ממש הבנתי בתור מה הם השתמשו במשטח לעכבר (המדבקה) ואיפה אפשר להשיג אותה? - האם אפשר לעשות את החריטה עם מכשיר אחר דוגמא סכין יפנית? - עד כמה זה יפריע לפעולת העכבר (לייזר) אם אני יחרוט במדבקה עצמה(יצייר עלייה). תודה רבה לכול מי שיגיב ויעזור.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היה לי את הרעיון כי אצלי בבית המחשב יושב לבד על השולחן ואף אחד לא יושב שם אם הוא לא רוצה את המחשב. והמחשב יושב למטה ועמוק מה שאומר שאני צריך להיזדחל כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. ואבא שלי לא מרשה לי להשאיר אותא פתוח (הוא אומר שזה מבזבז המון חשמל וזה עולה המון כסף) אני לא מבין שום דבר בתיכנון מעגלים אלקטורונים ודברים מסובכים מידי, אלה רק ליבנות אותם אז בבקשה עזרה בתיכנון של המעגל ואם אפשר גם כמה זה בערך יעלה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אני עומד לרכוש מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS שבא עם חלון. שמתי לב שהוא לא מגיע עם תאורה כלשהי ורציתי לדעת מה הדרך הכי פשוטה להוסיף תאורה כלשהי. שימו לב שאין לי כוח להתעסק יותר מידי בהלחמות, התקנות וכדומה אז אני מעדיף משהו קנוי ופשוט לחיבור. כמו כן, הייתי רוצה שתהיה לי שליטה על התאורה )אפשרות הדלקה / כיבוי( כדי שזה לא יפריע לי לישון. אפשרי? רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by pc student,

חברה רציתי לשעול אתכם האם יש תועלת מחלון במארז?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ZacNaboot,

אחי שבר לי את הקופסא של HDD החיצוני שלי אבל ב"ה הHDD עצמו והמתאם של ה USB to SATA נשארו שלמים אבל הקופסא עצמה התפרקה לחתיכות ועכשיו אני צריך להכין/להשיג רק את הקופסא כי המתאם עצמו תקין יש למישהו הצעות+הוראות איך לעשות את זה?? רצ"ב המתאם ששרד את הנפילה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by LionKing,

שלום לכולם... אני רוצה בבקשה מדריך איך לבנות מקלט! או אפילו שתביאו לי סכמה של הקלט ואני יבנה אותו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by samigol,

שלום אני חדש פה וראיתי את הכתבה של להוסיף מאורר, אבל לא הבנתי לאן אני אמור לחבר את המאורר אין לי שום כניסה בלוח אם של חשמל הכל תפוס שם. בבקשה לעזור תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by midnight8,

זאת טובה? http://www.msnshops.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=529&AuctionId=7694776 כי אין לי וגם בחיים לא השתמשתי במשהוא דומה אז אני רוצה משהוא למתחילים שלא עולה הרבה כסף סתם בשביל לנסות ואין לי בעיה שהוא יהרס אם לא זה תביאו לי משהוא בטווח מחירים של 100-200 שקל או שתתנו לי שם של מוצר ברשתות כמו הום סנטר או אייס או שתביאו לי קישור לקנייה מאתר באנטרנט תודה ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by z999,

היי, יש לי ANTEC 900 ועשיתי טעותוקניתי לו מאוורר THUNDERBLADE של THERMALTAKE (זה מאוורר שעושה הרבה רעש....), עכשיו אני רוצה לבנות לו פאנבאס (בכללי רציתי, אבל זה נתן לי תירוץ P:). חשבתי על לקחת את את מהפאנלים של המחשב (ה5.25) ולהכניס לתוכו את הפוטנציומטרים (מקדימה להוסיף ידיות). מה שרציתי לשאול זה אם מישהו עשה דבר כזה, או אם יש למישהו ANTEC 900 ויכול לבדוק אם נכנס לו פוטנציומטר בחורים? אלה חורים של 3 מ"מ... ואם לא אז מה הפוטנציומטר הכי קטן שיש (מבחינת עובי של הידית) שיוכל להחליש מאווררים כאלה. אני מתכוון לשים 5-6 כאלה, ואז להשתמש במדריך שמצאתי שמציע להשתמש בLM317 כדי להעביר את המתח למאווררים. תודה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים