עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by bluz,

כרגע סיימתי פאן באס נחמד והוספתי אותו לתאורה לפי קצב המוזיקה ולשלט ווינאמפ שלי אני הולך ליצור מקלט IR עוד מעט אין לי דרמל 1. האם שווה להשקיע בדרמל כדי לעשות מודינג? או שזה לא הכרחי בנתיים (כלומר, יש עוד דברים לעשות בלי זה)? 2. מה עוד אפשר להכין בלי דרמל? פרוייקטים באלקטרוניקה. תודה לעונים ;D[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 18:47:38 אין שום דבר?תהיו יצירתיים :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BigFart,

אוקי חברה שלום! אני מתחיל במודינג ואני רוצה לעשות חלון למחשב! דבר ראשון קראתי את כל המדריך שיש במדריכים ויש לי כמה שאלות! אוקי דבר ראשון איך אני מחבר את הפרספקס לחלון? לא הבנתי את זה ממש איך להשתמש בגומיות U ובסיליקון ממש לא הבנתי! כמה עולה לקנות פרספקס? סתם לידע כללי יש לי דרמל (כאילו לחבר אני יקח לו את זה D:) אם יש לכם עוד טיפים דברו! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי מנורת אולטרה סגול שההספק שלה הוא 6w ונגיד אני קונה לה בית מנורה מחנות חשמל ואני רוצה לחבר למארז אז אני אמור לחבר את זה לאחד החוטים שיוצא מהספק, שבמולקס. השאלה שלי כמה מתח זה דורש?כי לא כתוב על זה במיליאמפר כדי שאני ידע לחשב כמה וולט צריך.....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חיבור סוללה הפוך יכול לשרוף את המכשיר? אם כן, למה?

5. Started by kibub,

היי יש לי מארז ANTEC P-180 ואני רוצה להוסיף לו את כל המאוררים. אני יודע שהאחורי הוא להוציא, שני הקידמיים להכניס , אבל מה לגביי העליון מכניס או מוציא? יש לי גם ספק ENERMAX שיש בו מאורר 120 שמוציא במארז הוא יושב למטה לאיזה כיוון הוא צריך להוציא לריצפה או לכיוון מעלה על החוצץ? איך עדיף לסדר את המארז ההרדיסקים למטה יחד אם הספק ואז למעלה יהיה יותר פתוח להכניס אוויר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים, אני כבר מחפש כמה שבועות בלי מוצא לחפש את המדריך הנ"ל של הפיכת בקר פלייסטיישן 1 לבקר שיכול להיתחבר למחשב ב-USB והבעיה היא שאני פשוט לא מוצא אותו! ערכתי חיפושים רבים כאן, בגוגל ובספריית המועדפים שלי שחשבי אולי אולי זה יהיה לי שם.. שום מוצא, תם ונעלם בלי להשאיר סימן.. מצאתי באמזון רק מתאם לחיבור של שתי בקרים בעזרת מתאם שכזה של USB רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע לאן הוא נעלם ואם הוא כבר לא אקטואלי אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בחיבורים ובקטוביות ואיך זה מתנהל. מבחינת טכנית בכללי זה לא בעיה, מגלים ת'חוטים של הבקר ושל הכבל USB, מחברים X ל-X ו-Y ל-Y ואז שמים היט שרינק על הכל כדי שיהיה אסטטי וטוב ואז מחברים למחשב ומתחילים לשחק. הרבה תודה רבה וסוף שבוע נעים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MightYaad,

חשבתי שאם מים מזוקקים לא מוליכים חשמל הם לא יעשו קצר ברכיבים נכון? אז יש סיכן בשילוב של הרכיבים עם המים המזוקקים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by guy3,

שלום אני מכין לי חלון במארז ואני צריך גומי U , יש למישהו כאן מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לשים פרקט למינציה בחדר והקציב שלי מוגבל כ1500 שקל ל9 מטר כולל עבודה. ורק על העבודה רוצים 450-500 שקל. אני אשמח אם משהו כאן יוכל להשאיל לי כלים תמורת פקדון. אני מאזור בת ים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הלן, אולי אתם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי מעגל שהייתי רוצה להדפיס על PCB פשוט ורגיל- שכבה אחת אם אנילא טועה. מהיכן ניתן לבצע הזמנה שכזאת עם העדפה לאזור הצפון, והאם ניתן לשלוח להם את הקובץ או שחייב להביא להם את השקופית עם ההדפס של הלוח?! נב הלוח די פשוט וקטן 20X10 ס"מ. תודה!

11. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום, השאלה הזאת במידה מסויימת קצת תוכנה\ציוד היקפי, אבל אולי הראש היצירתי כאן יוכל לתת פתרון לפני איזה 4 שנים כשגם הייתי מודר מגניב שכזה בניתי מקלט אינפרא לפי הוראות באינטרנט ובעזרת תוכנות כמו WINLIRC וIRASSITANT יכולתי להשתמש בשלט של HOT כדי לשלוט על הווינאמפ ועוד תוכנות. זה לא תפקד חלק כמו שתוכנן ודי נזנח עם הזמן. במשך כמה זמן יש לי מקלט IR קנוי ששימש אותי כדי להעביר לפלאפון נוקיה 6100 קבצי מדיה. והייתי רוצה להשמיש אותו כדי לקלוט גם נתונים משלט HOT אותו אתכנת לשלוט על תוכנות מחשב. אממה... התוכנות שאיתן השתמשתי אז לא כ"כ התקדמו עם העולם המודרני. אין גרסאות שלהן מהשנים האחרונות וגם WINLIRC תמכה במקלט העובד דרך COM ולא USB. האם מישהו מכיר פרוצדורה דומה, תוכנה דומה או משה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. עשיתי חור למאוור בגג המארז שלי... הבעייה היא שעשיתי את החור עם ג'קסון :-\ (מה לעשות כשאין דרמל ???) בכל מקרה הצלחתי גם לשרוט קצת את המארז... המארז בצבע שחור מבריק ולי יש ספרי שחור רגיל נראה לי. בכל מקרה אני לא מבין בגרוש בצביעה אז אני צריך את העזרה שלכם... האם אני צריך ישר לרסס על המארז או שאני צריך לשייף את כל האזור של השריטה ואז לשייף? איך השחור הרגיל הזה יראה ביחד עם המבריק? ומה בעצם אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה סופית מוצלחת? תודההה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by barzanger,

קניתי לדים ונגדים צריך עזרה אני רוצה לחבר את הלדים (כחולים) למארז וליצור מערך תאורה להאיר חריטה בפרספקס אני צריך שמישו יצייר לי את המעגל איך להלחים. פעם היה מדריך שהוא בנה גוף תאורה כזה ואני לא מוצא אותו אז אני צריך עזרה אני לא ממש מבין אז תתנו לי תיאור איזה צד של הלד כמה נגדים הכל (5 לדים אני רוצה לחבר)למולקוס 12 V

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yotam.m,

מצטער אם הכותרת לא משהו פשוט לא היה לי משהו הגיוני אחר לכתוב בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת... יש לי מתח 12V וזרם מסויים שמאוורר צורך לצורך העיניין 0.14MA עכשיו איך אני יכול לעשות את החשבון שנגיד אני לוקח נגד כלשהו לדוגמר 100 אוהם לאיזה מתח הוא יוריד? אם אני לוקח נגד של 1K איזה מתח אני יקבל? יש נוסחה או משהו לדבר הזה? ניסיתי לחשב אבל לא הצלחתי... מקווה שהשאלה מובנת!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אם אני אשים את הCDROM שישכב כמו שהPS עומד,זה יעבוד? כי אני לא חושב שהוא יתפוס בגלל שאין לו תופסנים כמו לPS. יש אפשרות לסדר את זה? ויש סכנה שגם הHD יהיה כך?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מה זה החיבור הזה, ואיך אני יכול לחבר אותו למחשב? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מצאתי פוטנציומטר של Thermaltake ואני רוצה לחבר אותו בטור לשני מאווררי 80 מ"מ שמחוברים יחד (במקביל, כנראה). יכולה להיות בעיה מבחינת עומס?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by spide220,

תיראו,אין לי דרמל או כלים מיוחדים,אז אפשר עם סכין יפנית או סכין מטבח אפילו לחרוט על הפרספקס? ושיהיה חריטה יפה ונקיה? וגם מאיפה אפשר לקנות גופי תאורה כרומים? http://imgsrv.pic4u.co.il/945db2522194cf84c647dc8ab4bdf1d0030000.aspx

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. אני רוצה לעשות פאנל עם מתגים אבל בלי לדים רק מתגים אז העם אני צריך לעשות כמו בתמונה הזאת או לא? עם לא בבקשה אפשר תמונה המראה איך לעשות זאת תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חברה יש לי שאלה יש לי את הקירור הזה VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD זה הנתונים של המאורר: Model: VA4-C7040 CPU Socket: 370/7/A (462) Rated Voltage:12 V Rated Current:0.30 A Power Consumption:3.84 W Bearing Type:TMD (Tip-Magnetic Driving) Fan Speed:TMD (Tip-Magnetic Driving) 5600 RPM Airflow:35.5 CFM Noise Level:38 dB(A) Outline Dimension:74.5 x 74.5 x 60.0 mm Weight384 gm Life Time:80,000 hrs תמונה: שאלתי היא האם אפשר לחבר לו פוטנציומטר כדי להפחית את הרעש מהמאוורר כי ברגע שהמחשב לא בעבודה אז אני לא צריך 5600 RPM ו35 CFM וכמו שאת רואים רעש של 38 DB שזה הרבה....אם זה אפשרי איזה נגד משתנה (פוטנציומטר)אני צריך לחבר...בעל איזה התנגד…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://febon.blogspot.com/2012/09/dvb-t-transmitter-tx-usb-dongle-of-dvb.html משדר קטן ב USB ל DVB-T אני מחפש כזה כבר הרבה זמן..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ZivX,

יש לי צג טמפרטורה במחשב ישן.. אני רק לא מבין למה כתוב שם תמיד H1 או HI ולא הטמפ.. יש משהו שאני צריך לעשות כדי שזה יפעל? עכשיו יש אפשרות להוציא את הדבר הזה ולהעביר אותו למחשב אחר, ושזה יפעל?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום !!! אני רוצה לבנות מודינג שיכיל מסך LCD מהמדריך זה לא נראה כזה מסובך... עכשיו יש לי רדיו ישן שמכיל מסך LCD בדיוק בגודל המתאים לי ורציתי לדעת האם הוא יתאים... הבנתי שאי אפשר ללא בקר אז מה זה בקר ומאיפה משיגים בקר והאם למסך מרדיו ישן יש בקר??? (המון שאלות) נ.ב אני יעלה תמונה מחר...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pc student,

חברה רציתי לשעול אתכם האם יש תועלת מחלון במארז?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by balagan777,

שלום לכל המודרים, אני מתעניין בתחום המודינג והאמת היא שיש לי פרוייקט מאוד שאפתני שחשבתי עליו, אבל בשבילו אני קודם כל חייב להתנסות וללמוד ולהתמקצע על דברים יותר פשוטים. הדבר הראשון שרציתי לדעת זה מה הציוד הבסיסי ומה העלות שלו ? (דרמל וכדומה) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים