אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אנ ירוצה להתחיל פרויקט מודינג ואני צריך את עזרתכם : אני ורצה רעיון לחלון למארז שלי ואני רוצה שיהיה בחלון הזה שתי מאוררים אחדש שיהיה מול הדיבקים הקשיחים שיקרר אותם והשנ יאני לא יודע איפ הלשים וצריך לשבל את כל זה שיהיה גם ליד זה חלון מבינים ? אז אני צריך שתיעצו לי איך לעשות את זה לבנתיים חשבתי על כל מיני צורות בראש ויש אחת שאני ממש חושב שיהיא טובה גם מבחינת המאוררים וגם מבחינת יופי הנה תמונה שסירטטתי אני לא בטוח אבל עד כמה המארר העליון שימושי כי חצי ממנו על המפרצי 5.25וחצי ממנו על הלוח אם והכרטיס מסך אז לדעתם שווה לשים שם לדעתי הוא לא ממש משפיע מה אתם אומרים? אשמח לשמוע הצעות והערות תודה רבה שקד נעים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה- במשחקים מסוימים שאני אוהב ( בעיקר FIFA) יש אפשרות לשחק רק בעזרת מקלדת אחת האם קיימת אפשרות אלקטרונית ובצורה מסויימת להמיר את יציאת המקלדת לכזאת שתהיה דומה ליציאה של גם פאד הכוונה שמספר הכפתורים שבמקלדת יהיו תואמים את מ"ס הכפתורים שבבקר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם..! איפה אני יכול לקנות USB 2.0 to IDE בישראל (באזור המרכז)..? וחיפשתי ולא מצאתי יש כזה פה בארץ..? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע אפ אפשר לחבר מסך LCD לחיבור סיריאלי ? ואם כן, אני אשמח למדריך.. ד"א, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מסך VFD, או DOT MATRIX?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לי שאלה יש לי את הקירור הזה VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD זה הנתונים של המאורר: Model: VA4-C7040 CPU Socket: 370/7/A (462) Rated Voltage:12 V Rated Current:0.30 A Power Consumption:3.84 W Bearing Type:TMD (Tip-Magnetic Driving) Fan Speed:TMD (Tip-Magnetic Driving) 5600 RPM Airflow:35.5 CFM Noise Level:38 dB(A) Outline Dimension:74.5 x 74.5 x 60.0 mm Weight384 gm Life Time:80,000 hrs תמונה: שאלתי היא האם אפשר לחבר לו פוטנציומטר כדי להפחית את הרעש מהמאוורר כי ברגע שהמחשב לא בעבודה אז אני לא צריך 5600 RPM ו35 CFM וכמו שאת רואים רעש של 38 DB שזה הרבה....אם זה אפשרי איזה נגד משתנה (פוטנציומטר)אני צריך לחבר...בעל איזה התנגד…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איכשהו מצאתי אצלי בבית את המכשיר הזא - רשום אליו pro ject board. מי ידע כללי, אני יודע שהמכשיר הזא משמש לבדיקה של רכיבים אלקטרונים. כאילו אם שמים בחור מסוים שם נורה, ובחור אחר סוללה , אז הנורה פעולת. וגם רכיבים אחרים כמו נגדים ועוד. אבל מישהו יכול להסביר לי, איך זה בדיוק עובד? כאילו מה כל החורים מסמלים, ואם אני רוצה לבדוק אם הנורה תקינה, אז איפה אני בדיוק שם את הנורה ואיפה את הסוללה? אני רוצה לדעת את העיקרון של המספרים והאותיות שם, ואיך בדיוק משתמשים בזה תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי חברה שלום! אני מתחיל במודינג ואני רוצה לעשות חלון למחשב! דבר ראשון קראתי את כל המדריך שיש במדריכים ויש לי כמה שאלות! אוקי דבר ראשון איך אני מחבר את הפרספקס לחלון? לא הבנתי את זה ממש איך להשתמש בגומיות U ובסיליקון ממש לא הבנתי! כמה עולה לקנות פרספקס? סתם לידע כללי יש לי דרמל (כאילו לחבר אני יקח לו את זה D:) אם יש לכם עוד טיפים דברו! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://febon.blogspot.com/2012/09/dvb-t-transmitter-tx-usb-dongle-of-dvb.html משדר קטן ב USB ל DVB-T אני מחפש כזה כבר הרבה זמן..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה מקלט IR, איזה גודל של PCB להזמין לדעתכם ? נ.ב : נראה לכם יש לאריהב היט-שרינקים ? לא הרבה רק כדי לסגור את הסוף של הכבל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום !!! אני רוצה לבנות מודינג שיכיל מסך LCD מהמדריך זה לא נראה כזה מסובך... עכשיו יש לי רדיו ישן שמכיל מסך LCD בדיוק בגודל המתאים לי ורציתי לדעת האם הוא יתאים... הבנתי שאי אפשר ללא בקר אז מה זה בקר ומאיפה משיגים בקר והאם למסך מרדיו ישן יש בקר??? (המון שאלות) נ.ב אני יעלה תמונה מחר...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו שמסתכלים לי על המחשב לא מבינים מי נגד מי ומה הולך לאן אז אני רוצה לסדר אותו קצת עם איזה חומרים אתם חושבים שאפשר ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שלט לטלוויזיה שאני לא מצליח לתפעל אותו מטווח של 3 מטר ומעלה. אני לא יודע אם הבעייה היא בשלט או בטלוויזיה (השלט בן שנה. הטלוויזיה בת 20 שנה) אבל באחד מהם יש בעייה של שידור/קליטה. השאלה שלי היא האם ניתן להגביר את האות או להגביר את הקליטה כדי שאני אוכל להשתמש בשלט גם כאשר אני נמצא במרחק של 3 מטר מהטלוויזיה? ואם כן כיצד? (אני יכול לבנות בעצמי מקלט/משדר) השלט הוא שלט טלוויזיה רגיל (לא של ממיר. רגיל כזה כמו של פעם) והבטריות לא קשורות (בדקתי). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לחבר 4 מאווררים של כל אחד 12V אבל אני רוצה שהם יתחברו ישירות לחשמל ולא למחשב איך אני עושה את זה ? שוב אני יסביר שלא יהיה אי הבנות אני מתכוון לקחת 4 מאווררים של 120MM ולחבר אותם בטור ככה שיצא 48V ואני רוצה לחבר את זה ליציאה של 220 של שקע ביתי איך אני עושה את זה איזה כלים אני צריך תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hi my project was BaSiC http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210522.0 after i did that project i relaxed and about a month ago the "computer freak" inside of me woke up - it happens about 2 times a year and when it happen everything cool for the case i want to buy and i open every 5 minutes the case to do something with it now when it came i decided to buy this two things http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7584 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7582 i bought those things in order to arrange my case (wires and all) so as you can see before in link upper i arrange everything and look:) here you can see that most of the wires "gon…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום חברה.. יש לי בקדמת המארז מסך LCD עם בקר HD44780.. ו 2X16 (2 ...כמובן ש2 שורות. המסך נראה כך: http://www.gaw.ru/im/lcd/app/pic_44780/dv.jpg יש לו תאורה אחורית והצבע שלה ירוק...השאלה שלי זה האם אפשר לשנות משו בצורה כזאת..שהתאורה תהיה כחולה. ניתן לשנות את הלדים המאירים?..או שזה קשה מדי אפשר לשים איזשהו נייר צבוע?... רעיונות ?..... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי פה בפורום מדריך לייצירת מפסקי און אופ אבל משנה שעברה ולא רציתי להקפיץ הודעות כמו נוב,בוא נגיד שאני מבין באלקטרוניקה אבל אני לא רואה במדריך את התמונות והן ממש עוזרות לי,האם למישהו יש מדריך או יכול לתת לי טיפ? תודה רבה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלן, אולי אתם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי מעגל שהייתי רוצה להדפיס על PCB פשוט ורגיל- שכבה אחת אם אנילא טועה. מהיכן ניתן לבצע הזמנה שכזאת עם העדפה לאזור הצפון, והאם ניתן לשלוח להם את הקובץ או שחייב להביא להם את השקופית עם ההדפס של הלוח?! נב הלוח די פשוט וקטן 20X10 ס"מ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדש בכל העניין הזה של מודינג. ראיתי מישהו שרצה לעשות שהנורות זזות לפי המוזיקה - אני לא ממש מבין ברכיבי האלקטרוניקה. אני רוצה להכין אחד כזה, מישהו יכול להסביר לי איך מכינים את זה? ואיזה חלקים צריך? דבר שני, כדאי לי לקנות דרמל? מה הדרמל עושה בעצם? משייף? חותך? מה בדיוק? תודה רבה על העזרה. ואם עברתי על איזה חוק אני ממש מצטער. זאת ההודעה הראשונה שלי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני חדש בעניין המודים .. אחרי שראיתי כמה דיונים בפורום אני פשוט חייב לעשות מוד בעצמי.. אז זה הולך ככה: קודם כל ניראה לי שאני יעשה מוד שאני יקנה לבד את החלקים בגלל שאין לי דרמל , מקדחה ובלה בלה ורק לקנות את זה יצא הרבה כסף ואני מאוד לפחד להרוס את מה שאני רוצה לעשות... 1. אני מתכנן לקנות מארז חדש אחרי שהמארז הישן שלי פשוט ביאס אותי ( ENERMAX CHAKRA 3050) גם מבחינת מראה , גם מבחינת גודל וגם מבחינת קירור... המארז החדש שאני מתכוון לקנות הוא Cooler Master Stacker STC T01 2.קניית חלון שקוף למארז 3. החלפת מאוורר לטוניק טאוור למאוורר עם לד ( זה קשה? אמורה להיות לי בעיה בלעשות זאת?כל מאוורר מתאים?) 4.הוספת מאווררים עם לדים למארז.. 5.תאורה בצבע אדום \ ורוד למארז ( לא יודע למה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדף הראשון: http://up3 53.s iz.co.il /u p2/4zxtmyc tmi zg.jpg הדף השני: http://up3 53.s iz.co.il /up1/mmy 1zyryldmu.jpg תורידו רווחים ! בבקשה תעזרו לי לפתור את התרגילים חברים : )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לד קטן אני חושב של 3MM כחול אני רוצה לחבר אותו למולקסים (אם אני זוכר נכון,החיבור של מאוררים ישר לספק) איזה נגד אני צריך(צבעים) לאן אני מחבר רגל ואת הרגל של נגד?(נגיד שחור אדום ) ואם אפשר ציור קטן בציר להבנה .... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מנורת אולטרה סגול שההספק שלה הוא 6w ונגיד אני קונה לה בית מנורה מחנות חשמל ואני רוצה לחבר למארז אז אני אמור לחבר את זה לאחד החוטים שיוצא מהספק, שבמולקס. השאלה שלי כמה מתח זה דורש?כי לא כתוב על זה במיליאמפר כדי שאני ידע לחשב כמה וולט צריך.....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול לעשות את זה http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ רק שבמקום לדים להשתמש בקטודות קרות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-