אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אם אני אשים את הCDROM שישכב כמו שהPS עומד,זה יעבוד? כי אני לא חושב שהוא יתפוס בגלל שאין לו תופסנים כמו לPS. יש אפשרות לסדר את זה? ויש סכנה שגם הHD יהיה כך?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות סוג של אורגן אורות מלדים בתוך המחשב, בעל שליטה ב4 סטים של לדים (כחול ירוק אדום וצהוב). האורות ב-FADE OUT/IN. תכננתי להשתמש ב 4017 עם ריסט עצמי לאחר 4 מחזורי ספירה. הנה תוכנית של מה שאני מתכוון לעשות (ללא ערכים בנתיים, אבל זה עוד יגיע) אם למישהו יש רעיונות איך לשפר או לעשות יותר נכון - אני בהחלט מעוניין בשיפורים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שלט לטלוויזיה שאני לא מצליח לתפעל אותו מטווח של 3 מטר ומעלה. אני לא יודע אם הבעייה היא בשלט או בטלוויזיה (השלט בן שנה. הטלוויזיה בת 20 שנה) אבל באחד מהם יש בעייה של שידור/קליטה. השאלה שלי היא האם ניתן להגביר את האות או להגביר את הקליטה כדי שאני אוכל להשתמש בשלט גם כאשר אני נמצא במרחק של 3 מטר מהטלוויזיה? ואם כן כיצד? (אני יכול לבנות בעצמי מקלט/משדר) השלט הוא שלט טלוויזיה רגיל (לא של ממיר. רגיל כזה כמו של פעם) והבטריות לא קשורות (בדקתי). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הלן, אולי אתם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי מעגל שהייתי רוצה להדפיס על PCB פשוט ורגיל- שכבה אחת אם אנילא טועה. מהיכן ניתן לבצע הזמנה שכזאת עם העדפה לאזור הצפון, והאם ניתן לשלוח להם את הקובץ או שחייב להביא להם את השקופית עם ההדפס של הלוח?! נב הלוח די פשוט וקטן 20X10 ס"מ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מיקרו-בקר שיודע לדבר עם USB. יש מישהו שהשתמש עם הבקר הזה בעבר ? בעקרון מה שאני רוצה להכין איתו זה דבר מאוד פשוט, מעגל קטן שבעזרת תוכנה אני אכבה ואדליק לדים וכמו כן אקבע את העוצמה שלהם. את החלק של התוכנה אני אכתוב ב CSharp מצאתי איזו תוכנית הדגמה. מה שאני צריך זה תכנון של המעגל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תאורה כחולה בגריל של המארז הנ"ל השחור שלי. האם להשתמש בשתי led כחולים יספיק או שכדאי להשתמש בחוט המואר הזה elstring או מזהו כזה. יש עוד הצעות? חוץ מזה חשוב לי לא להרוס את הגריל הפירטר שמאחורי הגריל אז תתחשבו בכך.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים באחת הפאות של המארז מאורר (ד.א איך המאורר הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6186 ) אני רוצה שהגריל יהיה מקדימה והמאורר יהיה מאחורה... זה תכנון טוב? : לחתוך עיגול עם מקדח כוס. לשים את המאורר בצד האחורי ואת הגריל בצד השני ולחבר באמצעות ברגים.. האם המאורר יאיר החוצה גם כאשר הפאה לא שקופה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת , אם לא אני מתנצל. ראיתי בעבר במארזי LIAN LI (אם אני לא טועה) שהמאוורר שיושב על הדלת הצדדית לא מחובר בחיבור רגיל (4 או 3 פינים או מולקס) אלא ישנה נק' מגע על המסגרת של הדלת ונק' ממולה על שלד המארז וכששתיהן נוגעות אחת בשניה המאוורר עובד. א.רציתי לדעת האם יש מקום שבו אפשר לרכוש סט מגעים שכזה ולעשות מודינג קטן ב.האם מבחינה חשמלית (קצר וכד') יש סיכון במגע שכזה והאם בכלל שווה להתעסק עם זה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי שעות ולא מצאתי שם או מקום לקנות את זה אפילו... יש לי מארז FULL ATX חדש ובגללו רעשים שלא שמעתי במארז קטן יותר מתעצמים בגלל התהודה בתוך המארז - מחפש כל דרך אפשרית להשתקתו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למי ש איודע, אני עובד כעת על פרויקט בשם קוד:fireball, אני מתכנן לצבוע את כל המארז בשחור: 1. איך מפרקים את הגג (מסודר שם עם ניטים)? 2. איך מפרקים את הפרונט (שלא יהיה בו שום דבר חשמלי או אלקטרוני לקראת הצביעה..)?? תודה לעוזרים, גמר חתימה טובה לכוווולם! אבי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי PalmV ללא שום כבל (מצאתי אותו בבית). יש אפשרות לחבר אותו למחשב ולהשתמש בו בתור עוד מסך? יכול להיות שאני אוכל להשיג את הכבל שמסנכרן אותו עם המחשב. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, השאלה הזאת במידה מסויימת קצת תוכנה\ציוד היקפי, אבל אולי הראש היצירתי כאן יוכל לתת פתרון לפני איזה 4 שנים כשגם הייתי מודר מגניב שכזה בניתי מקלט אינפרא לפי הוראות באינטרנט ובעזרת תוכנות כמו WINLIRC וIRASSITANT יכולתי להשתמש בשלט של HOT כדי לשלוט על הווינאמפ ועוד תוכנות. זה לא תפקד חלק כמו שתוכנן ודי נזנח עם הזמן. במשך כמה זמן יש לי מקלט IR קנוי ששימש אותי כדי להעביר לפלאפון נוקיה 6100 קבצי מדיה. והייתי רוצה להשמיש אותו כדי לקלוט גם נתונים משלט HOT אותו אתכנת לשלוט על תוכנות מחשב. אממה... התוכנות שאיתן השתמשתי אז לא כ"כ התקדמו עם העולם המודרני. אין גרסאות שלהן מהשנים האחרונות וגם WINLIRC תמכה במקלט העובד דרך COM ולא USB. האם מישהו מכיר פרוצדורה דומה, תוכנה דומה או משה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי חברה שלום! אני מתחיל במודינג ואני רוצה לעשות חלון למחשב! דבר ראשון קראתי את כל המדריך שיש במדריכים ויש לי כמה שאלות! אוקי דבר ראשון איך אני מחבר את הפרספקס לחלון? לא הבנתי את זה ממש איך להשתמש בגומיות U ובסיליקון ממש לא הבנתי! כמה עולה לקנות פרספקס? סתם לידע כללי יש לי דרמל (כאילו לחבר אני יקח לו את זה D:) אם יש לכם עוד טיפים דברו! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://febon.blogspot.com/2012/09/dvb-t-transmitter-tx-usb-dongle-of-dvb.html משדר קטן ב USB ל DVB-T אני מחפש כזה כבר הרבה זמן..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 פוטנציומטרים של 500 אוהם ואני רוצה לחבר כל אחד למאוורר של 12V איך אני עושה את זה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מכין לי חלון במארז ואני צריך גומי U , יש למישהו כאן מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לבנות מן "פאנל" או "קוקפיט" ביתי... (תא טייס...) בשביל פלייט סימולטור... למישהו יש רעיונות/מדריכים להתחלה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי שעון מדלגלגים JK , עכשיו בניתי אותו שיגיע מ00:00 עד 23:59 והוא ממשיך לעלות , אני אני אמור לאפס אותו אחרי השעה 23:59 ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המודרים, אני מתעניין בתחום המודינג והאמת היא שיש לי פרוייקט מאוד שאפתני שחשבתי עליו, אבל בשבילו אני קודם כל חייב להתנסות וללמוד ולהתמקצע על דברים יותר פשוטים. הדבר הראשון שרציתי לדעת זה מה הציוד הבסיסי ומה העלות שלו ? (דרמל וכדומה) תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מפצלים לחבורי 3 פינים. חיבור 3 פינים נקבה בצד אחד לחיבור ל 2 מחברי 3 פינים זכר בצד שני. האם מוכרים? האם להכין לבד? ואם כן היכן ניתן לקנות חיבורים אילו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אמא שלי מדברת די הרבה בטלפון והיא גם עובדות והיא אומרת שזה מעצבן לדבר ככה והיא שאלה אם אפשר לדבר בדרך אחרת. אז אני חשבתי להחליף את השפורפות למיקרופון ואוזניות. אז חשבתי לחתוך בחות של השפורפות ואת החות של הרמקול והאוזניות ולחבר אותם.(כמו שזה מתחתי עשה במחשב) עכשיו חשבתי כדי לפתור את הבעיה של הניתוק לעשות מפסק בחוט שמחבר בין בזק לטלפון כשרוצים לענות נסגור את המתג(את המעגל) ולסגור את הטלפון נפתח את המטג(את המעגל) יש מצב שזה יעבוד? יש לכם אולי דרך יותר טובה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד קצת אלקטרוניקה, לקרוא סרוטוטים ולהבין איך לבנות מעגלים פשוטים, מישהו מכיר אתר / ספר טוב בנושא? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נתון המעגל הבא: נתון אות המבוא הבא: * ציין סוג המעגל ושרטט מתח המוצא.. תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיבור סוללה הפוך יכול לשרוף את המכשיר? אם כן, למה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-