עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by PhoenixBoy,

אני מחפש מעגל של מכונית על שלט רחוק. אפשר פשוט ואפשר משהו מתקדם... אני צריך מעגל גם למכונית וגם לשלט.

2. Started by urich,

אני רוצה לעשות תאורה כחולה בגריל של המארז הנ"ל השחור שלי. האם להשתמש בשתי led כחולים יספיק או שכדאי להשתמש בחוט המואר הזה elstring או מזהו כזה. יש עוד הצעות? חוץ מזה חשוב לי לא להרוס את הגריל הפירטר שמאחורי הגריל אז תתחשבו בכך.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by rsegoly,

שלום אני מרים כעת דמו/פיילוט מבוסס ארדוינו אתר ברשת ותקשורת בין השניים. הלוח ישמש לאיסוף נתונים באמצעות חיישנים אך גם יקבל פקודות ומאידך תבדק האפשרות גם להפעיל אותו כ STANDALONE (בהנחה שזה אפשרי) ואז רק יאסוף נתונים. הפעילות ממוקדת התייעלות אנרגטית ולאו דווקא אוטומציה בבית אני מחפש מישהו שיש לו נסיון בארדוינו ורוצה להיות חלק מכזו פעילות, בשלב זה נמצאים בהליך ההגדרות ובדיקת יכולות, יש לנו כמה כיוונים והכוונה להגיע למוצר מסחרי. החלק של הווב מכוסה ומה שחסר לנו זה הנסיון בלוח לא מדובר בהצעת עבודה בשלב זה אלא הצטרפות לצוות של הפיילוט שעיקרו חשיבה ובדיקת יכולות. מצד שני לא מדובר בהתנדבות גרידא וכמובן שאם יצא מזה משהו...... יש כאן מישהו שרוצה לקפוץ למים?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by wArezm0n,

שלום, ברשותי מארז Wavemaster בצבע אלומיניום רגיל מבית Coolermaster ובורצני לצבוע את המארז שלי ובנוסף לכך אני רוצה שיהיה לו גימור מבריק. ברצוני לדעת באיזה צבעים להשתמש,איזה כלים,איזה חומרים וגם שיטות לצביעת המארז וכל מה שקשור לעניין , אם אתם יכולים לתת לי קישורים לפרויקטים כאלה או הסברים זה יעזור לי מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  5. חיבור סוללה הפוך יכול לשרוף את המכשיר? אם כן, למה?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  6. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לבנות מקלט IR, מי מגבר שפירקתי ומצאתי את כול החלקים חוץ מהמיצב מתח (אבל יש שם כמה סוגים ואני לא יודע עם אני יכול לעשים אותם) ואני רוצה לדעת עם אני יכול לישתמש במיצב אחר :s05: :s05: :s05: תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by dids22,

יש לי את המאורר טונדר בלד 120. http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp עשיתי לו מוד ל 7 וולט לפני יומים (בעזרתו של iakovl ) הבעיה היא שכשהוא במצב של 7 וולט המוניטור של ה rpm לא מוצג (speed fan\everest) (במצב 12 וולט הוא כן מוצג) יודעים אולי למה? איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  8. שלום לכולם, 1. יש לי ספק של לפטופ וחשבתי לחבר אותו במקום הספק שלי (בשביל השקט ובגלל מידותיו הקטנות) ןהשאלה שלי היא כזאת: האם ניתן בכלל לחבר (הרכיבים של לפטופ מקבלים אותם מתחים כמו במחשב הרגי, לא?), אם כן - איך אני מחבר גם ללוח אם וגם מולקסים לכוננים? 2. קיבלתי CD של לפטופ ואני רוצה להשתמש בו ככונן נוסף, השאלה שלי היא איך לחבר את הכונן? ראיתי פשוט שהחיבור מאחור יותר קטן וצר מהחיבור הסטנדרטי אצלי במחשב, ולא ראיתי גם חיבור מולקס לחשמל. מבקש את עזרתכם, אביעד

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

זה מיקרו-בקר שיודע לדבר עם USB. יש מישהו שהשתמש עם הבקר הזה בעבר ? בעקרון מה שאני רוצה להכין איתו זה דבר מאוד פשוט, מעגל קטן שבעזרת תוכנה אני אכבה ואדליק לדים וכמו כן אקבע את העוצמה שלהם. את החלק של התוכנה אני אכתוב ב CSharp מצאתי איזו תוכנית הדגמה. מה שאני צריך זה תכנון של המעגל.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  10. טוב אז אני מעוניין לדעת מה זה בדיוק חיבור בטור..ואיך זה מתבצע? נגדים? משהו? נגיד יש לי עכבר, ואני מעוניין לחבר אליו 2לדים איך בדיוק אני אמור לחבר אותם? אני זוכר שקראתי איפשהו שאני צריך לחבר לכבל האדום והשחור...אבל מה צריך לעשות בדיוק? אה ומישהו מכיר איזה פורום אלקטרוניקה גדול? שאפשר לשאול שמה שאלות...ויש שם אנשים והוא לא נטוש באנגלית/עברית לא משנה Thanks!

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by mei,

יש לי כאן תרגיל האם מישהו יכול לכתוב באופן מאוד מסודר את הפיתרון (צריך להיות מאוד קצר..) אני רוצה לראות פשוט האם דרך החשיבה שלי נכונה.. תודה ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by exXxTreAm,

עשיתי ת'מוד של השלט psx למחשב, עובד בסדר והכל, אבל אני רוצה שיהיה בוא רטט, ובשביל זה צריך 9 וולט, השאלה היא איך אני יכול להוציא 9 וולט מהספק? באיזה נגד צריך להשתמש בשביל להוריד מ12 וולט ל9?

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  13. אני רוצה לשים פרקט למינציה בחדר והקציב שלי מוגבל כ1500 שקל ל9 מטר כולל עבודה. ורק על העבודה רוצים 450-500 שקל. אני אשמח אם משהו כאן יוכל להשאיל לי כלים תמורת פקדון. אני מאזור בת ים

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by balagan777,

שלום לכל המודרים, אני מתעניין בתחום המודינג והאמת היא שיש לי פרוייקט מאוד שאפתני שחשבתי עליו, אבל בשבילו אני קודם כל חייב להתנסות וללמוד ולהתמקצע על דברים יותר פשוטים. הדבר הראשון שרציתי לדעת זה מה הציוד הבסיסי ומה העלות שלו ? (דרמל וכדומה) תודה

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  15. חיפשתי שעות ולא מצאתי שם או מקום לקנות את זה אפילו... יש לי מארז FULL ATX חדש ובגללו רעשים שלא שמעתי במארז קטן יותר מתעצמים בגלל התהודה בתוך המארז - מחפש כל דרך אפשרית להשתקתו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  16. ניסיתי לחבר את הגיימפד של הסוני לפי המדריך של תום אבל לא הלך... כנראה הדיודות דפוקות או משהו... אז אני רוצה לנסות מעגל אחר... איזה פין של היציאה הפראללית נותן 5 וולט?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  17. Started by fuck off,

מה דעתכם? לדעתי הגג יצא מ-כ-ו-ע-ר!!!! פשוט לא היה לי כוח לשייף ולשים כמה שכבות. :] יום יבוא ואני אעשה את זה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by tehnodrom,

מקודם עשיתי קצת סדר במגירות ומצאתי גיימבוי ישן כזה לא צבעוני ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא עובד אז חשבתי אולי אני יכול לעשות משהו איתו עם המסך שלו??? תודה לעוזרים....

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  19. לפי הדרישה של התרגיל באיזה דלגלג אני אמור בידיוק להשתמש ? ואיך אני אמור לדעת את זה ??

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  20. Started by Moty_p,

אני מחפש מפסק עם כמה מצבים לדוגמה OFF ON ON ON ON ON ON כאשר כל ON מעביר את המתח ליציאה אחרת (מין הסתם) אחרי חיפוש ממושך הגעתי לזה: http://www.taydaelectronics.com/3pdt-stomp-foot-pedal-switch.html האם זה מה שאני מחפש? אם לא אז מה זה?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  21. אם אני אשים את הCDROM שישכב כמו שהPS עומד,זה יעבוד? כי אני לא חושב שהוא יתפוס בגלל שאין לו תופסנים כמו לPS. יש אפשרות לסדר את זה? ויש סכנה שגם הHD יהיה כך?

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by guy3,

שלום אני מכין לי חלון במארז ואני צריך גומי U , יש למישהו כאן מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  23. שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת , אם לא אני מתנצל. ראיתי בעבר במארזי LIAN LI (אם אני לא טועה) שהמאוורר שיושב על הדלת הצדדית לא מחובר בחיבור רגיל (4 או 3 פינים או מולקס) אלא ישנה נק' מגע על המסגרת של הדלת ונק' ממולה על שלד המארז וכששתיהן נוגעות אחת בשניה המאוורר עובד. א.רציתי לדעת האם יש מקום שבו אפשר לרכוש סט מגעים שכזה ולעשות מודינג קטן ב.האם מבחינה חשמלית (קצר וכד') יש סיכון במגע שכזה והאם בכלל שווה להתעסק עם זה. תודה!

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by nehmia,

או קי יש לי חדר בגודל של ככה שלוש על שלוש מטר... מגיד אני מחבר בפינה ככה 7 לדים כחולים UB הם יאירו את החדר האור עמום כזה? או שיהיה ממש חשוך?

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by maorsh18,

האם ניתן לחבר מסך LCD קטן בעל 14 פינים ליציאת היו אס בי ולשלוט עליו כמו החיבור הפרללי שבמדריך?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.