אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
זה מיקרו-בקר שיודע לדבר עם USB. יש מישהו שהשתמש עם הבקר הזה בעבר ? בעקרון מה שאני רוצה להכין איתו זה דבר מאוד פשוט, מעגל קטן שבעזרת תוכנה אני אכבה ואדליק לדים וכמו כן אקבע את העוצמה שלהם. את החלק של התוכנה אני אכתוב ב CSharp מצאתי איזו תוכנית הדגמה. מה שאני צריך זה תכנון של המעגל.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
חיפשתי שעות ולא מצאתי שם או מקום לקנות את זה אפילו... יש לי מארז FULL ATX חדש ובגללו רעשים שלא שמעתי במארז קטן יותר מתעצמים בגלל התהודה בתוך המארז - מחפש כל דרך אפשרית להשתקתו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אוקיי, ממש התלהבתי מחיבור הlpt , עד כך שעשיתי תוכנה שמתי ששולחים הודעה במסנג'ר/ICQ כל הלדים מהבהבים. (שולח 0 / 255 ) (לא ניסיתי זאת בפועל, אך בתוכנת סימולציה זה פעל היטב) רציתי לדעת אם דרך אינפרא אדום אפשר לעשות שלד ורסיבר של IR ומס' סוללות ולד אינפרא אדום(כן? ככה קוראים לשולח של הIR?) אפשר לעשות מין דבר שכששולחים הודעה אז השולח שולח הודעה לרסיבר ואז הלד המרוחק מהבהב? ז"א הרסיבר מחובר ללד והשולח למחשב. ואם כן אשמח אם מישהו מבין יוכל לעזור לי בזה :]
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. יש לי ספק של לפטופ וחשבתי לחבר אותו במקום הספק שלי (בשביל השקט ובגלל מידותיו הקטנות) ןהשאלה שלי היא כזאת: האם ניתן בכלל לחבר (הרכיבים של לפטופ מקבלים אותם מתחים כמו במחשב הרגי, לא?), אם כן - איך אני מחבר גם ללוח אם וגם מולקסים לכוננים? 2. קיבלתי CD של לפטופ ואני רוצה להשתמש בו ככונן נוסף, השאלה שלי היא איך לחבר את הכונן? ראיתי פשוט שהחיבור מאחור יותר קטן וצר מהחיבור הסטנדרטי אצלי במחשב, ולא ראיתי גם חיבור מולקס לחשמל. מבקש את עזרתכם, אביעד
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכל המודרים, אני מתעניין בתחום המודינג והאמת היא שיש לי פרוייקט מאוד שאפתני שחשבתי עליו, אבל בשבילו אני קודם כל חייב להתנסות וללמוד ולהתמקצע על דברים יותר פשוטים. הדבר הראשון שרציתי לדעת זה מה הציוד הבסיסי ומה העלות שלו ? (דרמל וכדומה) תודה
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
מה דעתכם? לדעתי הגג יצא מ-כ-ו-ע-ר!!!! פשוט לא היה לי כוח לשייף ולשים כמה שכבות. :] יום יבוא ואני אעשה את זה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים תראו מה מצאתי מצאתי את זה בתוך מחשב ישן ישן פנטיום 1 עכשיו רציתי לשאול אם אפשר לעשות אם זה משהו תראו תמונות שצילמתי במצלמת אינטרנט שלי אומנם איכות חרא אבל לבנתיים עד שאני אצלם באיכות יותר טובה מזו רשום על הפלסטיק השחור הזה בלבן TURBO SW בתמונה רואים חרא אז הכנתי ציור וזה מה שרשום מאחורי לכרטיס הK 35 סתם רשום שם זה נמצא על המעגל ורק רשום שם K 35 אפשר לעשות עם זה משהו חברים :s05: תנו לי הצעות בבקשה
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מחפש מעגל של מכונית על שלט רחוק. אפשר פשוט ואפשר משהו מתקדם... אני צריך מעגל גם למכונית וגם לשלט.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות סוג של אורגן אורות מלדים בתוך המחשב, בעל שליטה ב4 סטים של לדים (כחול ירוק אדום וצהוב). האורות ב-FADE OUT/IN. תכננתי להשתמש ב 4017 עם ריסט עצמי לאחר 4 מחזורי ספירה. הנה תוכנית של מה שאני מתכוון לעשות (ללא ערכים בנתיים, אבל זה עוד יגיע) אם למישהו יש רעיונות איך לשפר או לעשות יותר נכון - אני בהחלט מעוניין בשיפורים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום אני מכין לי חלון במארז ואני צריך גומי U , יש למישהו כאן מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חיבור סוללה הפוך יכול לשרוף את המכשיר? אם כן, למה?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
עשיתי ת'מוד של השלט psx למחשב, עובד בסדר והכל, אבל אני רוצה שיהיה בוא רטט, ובשביל זה צריך 9 וולט, השאלה היא איך אני יכול להוציא 9 וולט מהספק? באיזה נגד צריך להשתמש בשביל להוריד מ12 וולט ל9?
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לארגן כבל מאריך של כ20 מטר עבור מסך (VGA) ומקדלת בלבד. א. האם זה יעבוד מכזה מרחק ? ב. האם אני יכול לקחת כבל עם מספר גידים השווה ל2 הכבלים ביחד (כלומר 16+6) כלומר עם 22 גידים, ולעשות ממנו את 2 המחברים בכל צד ? האם זה עלול לעבוד ? ג. היכן משיגים דברים כאלה אם בכלל ? ד. במידה ואין אפשרות, היכן ניתן להשיג מאריכים באורכים כאלו ? תודה מראש, חן
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אם אני משנה לד לעכבר - זה יכול להרוס אותו? (בהנחה שאני יודע להחליף לד, כמובן) כאילו, אני אני שם לד יותר חזק, בצבע כחול, לדוגמא (כרגע זה אדום) - זה יכול להשפיע על הקליטה של החיישן?
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הסוללה של הפלאפון ניזונה/מספקת 3.7V ב1200mAH ואילו המטען מספק 5V ב350mA (יש הבדל בין mAH ל mA ? ) אז זה אומר שאם נגרום למטען להוציא 1200mAH אז הסוללה תיטען במהירות אופטימלית? מדובר במכשיר נוקיה עריכה: נכתב בטעות ביומני פרוייקטים, נא להעביר לאלקטרוניקה ומודינג, תודה.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם אנ ירוצה להתחיל פרויקט מודינג ואני צריך את עזרתכם : אני ורצה רעיון לחלון למארז שלי ואני רוצה שיהיה בחלון הזה שתי מאוררים אחדש שיהיה מול הדיבקים הקשיחים שיקרר אותם והשנ יאני לא יודע איפ הלשים וצריך לשבל את כל זה שיהיה גם ליד זה חלון מבינים ? אז אני צריך שתיעצו לי איך לעשות את זה לבנתיים חשבתי על כל מיני צורות בראש ויש אחת שאני ממש חושב שיהיא טובה גם מבחינת המאוררים וגם מבחינת יופי הנה תמונה שסירטטתי אני לא בטוח אבל עד כמה המארר העליון שימושי כי חצי ממנו על המפרצי 5.25וחצי ממנו על הלוח אם והכרטיס מסך אז לדעתם שווה לשים שם לדעתי הוא לא ממש משפיע מה אתם אומרים? אשמח לשמוע הצעות והערות תודה רבה שקד נעים
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מחפש מפסק עם כמה מצבים לדוגמה OFF ON ON ON ON ON ON כאשר כל ON מעביר את המתח ליציאה אחרת (מין הסתם) אחרי חיפוש ממושך הגעתי לזה: http://www.taydaelectronics.com/3pdt-stomp-foot-pedal-switch.html האם זה מה שאני מחפש? אם לא אז מה זה?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי לכולם... מכירים ת'מאוורר הסטנדרטי של אינטל? השאלה שלי איזה חוט נותן מה? תודה לכל מי שיענה
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
או קי יש לי חדר בגודל של ככה שלוש על שלוש מטר... מגיד אני מחבר בפינה ככה 7 לדים כחולים UB הם יאירו את החדר האור עמום כזה? או שיהיה ממש חשוך?
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מצטער אם הכותרת לא משהו פשוט לא היה לי משהו הגיוני אחר לכתוב בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת... יש לי מתח 12V וזרם מסויים שמאוורר צורך לצורך העיניין 0.14MA עכשיו איך אני יכול לעשות את החשבון שנגיד אני לוקח נגד כלשהו לדוגמר 100 אוהם לאיזה מתח הוא יוריד? אם אני לוקח נגד של 1K איזה מתח אני יקבל? יש נוסחה או משהו לדבר הזה? ניסיתי לחשב אבל לא הצלחתי... מקווה שהשאלה מובנת!
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אוקי חברה שלום! אני מתחיל במודינג ואני רוצה לעשות חלון למחשב! דבר ראשון קראתי את כל המדריך שיש במדריכים ויש לי כמה שאלות! אוקי דבר ראשון איך אני מחבר את הפרספקס לחלון? לא הבנתי את זה ממש איך להשתמש בגומיות U ובסיליקון ממש לא הבנתי! כמה עולה לקנות פרספקס? סתם לידע כללי יש לי דרמל (כאילו לחבר אני יקח לו את זה D:) אם יש לכם עוד טיפים דברו! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לנו מעקה בבית ממתכת והוא צבוע בלבן והוא בצורה עגולה. אנחנו רוצים לצבוע אותו בכסוף. איך לעשות את זה? האם הדרך שלי נכונה: לשייף עם נייר שיוף 1200, לצבוע שכבה ראשונה, לשייף עם ניירר מים 200 ולצבוע שכבה שניה. האם הדרך הנ"ל נכונה? האם ניתן לצבוע ושהצבע יתפס טוב בלי לשייף ולהוריד את הצבע הקיים..? מפני שזה 3 קומות וזה המון עבודה... ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז שהמנהלים יעבירו...
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה בבקשה מדריך איך לבנות מקלט! או אפילו שתביאו לי סכמה של הקלט ואני יבנה אותו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מניח שזה לא בדיוק המקום המתאים להודעה הזו... אבל תאלצו לסלוח לי, אני אוהב את HWzone וחוץ מזה לא ממש הצלחתי למצוא פורום אלקטרוניקה ישראלי שמכבד את עצמו (חוץ מהפורום של ישראל וויל אולי). בקיצור, הסיפור הוא כזה: אני מחפש מי שהו עם ידע (ורצוי גם מכשירים) קצת יותר מבסיסי באלקטרוניקה. בניתי את ה modularEEG שמתואר בקישור הבא: open EEG project - Modular EEG סיימתי את כל ההלחמות, והתחלתי לבדוק את המכשיר. נורת הביקורת דולקת כמו שצריך ואפילו מדדתי מתחים במקומות שונים והם תקינים. עם זאת אני לא מצליח לתכנת את ה AVR. אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי לבדוק את המכשיר ולמצוא מה לא בסדר בו. בתשלום במידת הצורך.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-