אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
-
אז ככה לבעלי הניסיון, אם יש לכם טיפים שמקצרים את זמן המריחה של החומר טיפים לשיוף מהיר וחלק וכו' אשמח לשמוע..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך שמות וכתובות של חנויות של רכיבים אלקטרוניים באיזור אשדוד, תודה.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אנ יחושב שאני צריך עוד ספק השאלה איך אני מוסיף ויכול לפתוח אותו בפתיחת המחשב או משהו עוד שאלה מהו ספק ג'נרי אל תנעו לי ותגידו לי חיפוש כי חיפשתי הרבה ומצאתי איזה מדריך אבל התמונות נפלו ולא הבנתי וגם אחד המנהלים אמר שש מדריך על זה בסטיק ולא מצאתי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים !!! כרגע הגיע לי הפרספקס ואני וOverDoze (GigaBot) עומדים להתחיל את הפרויקט היום... אני מאוד מקווה לעלות תמונות על סוף השבוע !!! רק שאלה.. הזמנתי מאי.אפ.פי (אסור לרשום שם של חנות ) את הTunderBlade והם לא הגיעו לי :-\ מיש'ו יודע מה נסגר שם ?! כי הבנתי שהם נסגרו זמנית... אבל כמה זמן זה זמניתתתתת !?!?!?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אוקי מצאתי באתר 2 מדריכים ובשניהם הלינק לא עובד אני צריך מדריך מומלץ למתחילים לאיך לעשות מודינג שזה בעיקרון החלפת המארז למשהו פחות סטנדרתי כמו ווידאו ולתקוע בו את כול החומרה וכו
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני שנתיים +/- את המארז הנל: http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000d.htm אחרי שנתיים +/- ממש נמאס לי ואני רוצה לעשות בו שינויי (הגיע הזמן באמת) הדבר הראשון שאני רוצה לשנות זה את הצבע הכחול המציק שלו, הצבע שאני רוצה זה צבע שחור (בגלל שהמקלדת המסך והעכבר הם בצבע שחור) אז הייתי רוצה לדעת איך אני צובע את המארז שלי בצבע שחור אם הפקת המראה (כמו במארז Antec Sonata) אם יש גם מדריך כיצד לעשות את זה אני ישמח מאוד בתודה Dragon
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכניסה בשם ir cir של ממשק אינפרה אדום שיש לי על הלוח אם k8nf-9. אם לא אז אני יבנה על בסיס הסיריאל פורט.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
ואני לא מתכוון לתוכנות שהיו ב"מודינג בשעה"...כי הם לא כ"כ עובדות חוץ מ- U-ICE אבל אני רוצה משהו אחר...כי ניסיתי וזה דפוק... והמחשלט בבנייה אז אני לא יודע אם הוא דפוק... מקווה שהקדמתי אותכם בספקות ובשאלות שלכם לפני התשובה על השאלה שלי...חחח תודה רבה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
עכשיו... בא לי רצח לעשות שיפצורים של יופי (לא שהוא ניראה רע אבל כמה שיותר יותר טוב :-)) הינה ביקורת על המארז כולוווווו קיצר הינה תמונות של המארז: זה בכללי ... עכשיו קניתי לו מאוור 120MM מאיר לידים וUV ... סבבה עכשיו כל שיפצור שעולה לכם לראש בבקשה תיזרקו לי!!! תודה רבה תמונות באיכות גובה ויותר תמונות תימצאו פה: http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם זה מה שנקרא חיבור 3 פינים במאורר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מאוורר לכרטיס מסך ולכונן דיסקים ואם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות שירטוט אלקטרוני או חשמלי איזה תוכנה אני צריך ביביל זה תודה לכם מראש
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז אני רוצה לחבר לכ.מ מאורר אבל אין לי מקום כי מתחת יש לי כרטיס רשת איך אפשר לחבר את המאורר לכרטיס {תמונות} [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי אין מכשירי אודיו מקולקלים בבית?? פה יהיה מידע למי שרוצה ליצור מהם משהו לכל מי שיש ידע ניסיון נשמח אם יוכל לתת עזרה מידע
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי מד טמפ' קטן ממד חום אלקטרוני כזה.. השאלה את אני יכול לספק לו חשמל מהמחשב? אתם יודעים, זה פועל על סוללה קטנה ועגולה
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לקחתי מארז ישן פתחתי חורי איוורור מקדימה מאחורה ולמעלה, צבעתי אותו בצבע יסוד על גילוון חיכיתי שיתייבש וצבעתי אותו בשחור, הוספתי מאוורר מקדימה, למעלה, ומאחור 2 מאווררים שהאחד נימצא בתוך המארז והשני מבחות אבל מקבילים, המאוורר העליון שואב החוצה את האויר. למארז הוספתי,,,,, לוח אם - P5GD2-X Series 915 PCI-E ddr2 gbe - ASUS מעבד - intel pentium 4 CPU 3.00GHz 2GB CACHE FSB800 630 - LGA775 Prescott זיכרון -KINGSTON 533 512MB DDR2 כרטיס מסך - power GPU GeForce 6200 TurboCache Technology דיסק קשיח - 7200rpm SATA WD 80GB 8M נשאר רק להוסיף מכסה שקוף שכניראה יעשה בהקדם האפשרי, מקווה לשפר את הזיכרונות וכרטיס מסך בעתיד. אני מצרף את התמונות, כל עזרה או ביקורת בונה יתקבלו בברכה. [att…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב בחלתתתי לעשות איזה משהו יפה למאזר אז כהה.... אני רוצא לעשות חור בדלת המארז ולשים זכוכית 1. מאיפה אני קונה זכוכית כמה היא צריך לעלות? יש עדיפות מסוימת ? עובי? והאם כשאני יעשה בה חור היא לא תערס? ומאיפה קונים את הגומיH? עכשיו אני רוצה לקנות 2 מאוררים אחד שיהיה בחלון שאני יעשה ושני מעל המארז מה אתם אומרים על המאווררים האלה? ו אחד Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN 2. הם טובים ? לאן לחבר אותם ואני רוצה לשים לידים מה אתם אומרים על זה ? sunbeamtech Blue X2 ד"א האם יש מאוור שקוף כי אם אני שם לידים יהיה עירבוב של צבע עם האור של המאוורר אז.... אני רוצה משהו בערך כמו של "הפרויקט של מתן" http://hwzone.co.il/galler…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש בתחום המודינג ואני רוצה לחרוט על המחשב שלי ואני לא יודע איך אז אם אתם יכולים להגיד לי איך ומה לקנות או להביא קישורים למדריכים אז תודה.. דוגמא לחריטה שאני רוצה לעשות: ראיתי את זה באתר מחו"ל ואני רוצה לדעת איך חורטים בצורה כזאת על המחשב..? תודה לעוזרים.!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכבוד החגים קנו לאבא שלי מקדחה חדשה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בה בתור דרמל??
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
תראו אני לא כולכך הבנתי מה כל הסיפור עם הוואט לפני יומיים חיברתי מאורר חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים ממה הוואט מושפע? האם הוואט גבוה זה טוב או רע? מה הוואט שצריך להיות למחשב? איך אני יודע כמה וואט יש למחשב שלי? צריך הסבר מורחב כי עדין לא קלטתי את הקטע תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע מחוברים אצלי 2 מאווררים ללוח אם כארש לכול מאוור יש 4 חוטים אם אני מעוניין לחבר עוד 2 מאווררים להיכן אני מחבר אותם(ללוח אם, לספק) ? יש י לוח אם גD945GCZ עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעונה לי על השאלה , תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחפש אתרים טובים של מודינג + מדריכים לקבלת רעיון לפני התחלת המודינג.. מעוניין להתחיל מודינג ורוצה לקבל רעיונות. גם אלקטרוניקה וגם עיצוב. חיפשתי הרבה ולא מצאתי אתרים ממש טובים.. אם הנסיון שלכם אי בטו ח שאתם מכירים קצת יות טוב ממני! מחכה להמו אתרים ומדריכים..... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-