עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by VanGuard,

יש לי כבל שבשני קצוותיו יש קונקטור SVIDEO עם 4 פינים. אני רוצה להפוך קונקטור אחד ל-RCA כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה ישנה. לכך אני זקוק לסכימת חיבור החוטים שלא הצלחתי למצוא באינטרנט. האם אתם מכירים אתר או שיש לכם קישור או שאולי אתם יכולים להסביר לי כאן איך לעשות את זה? תודה מראש, ואדים.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  2. מקווה שהכותרת מספיק טובה. אני מחפש סכימה טובה לבניית מגבר לאוזניות אם יש למגבר מנורות זה מעולה אבל כל מגבר לאוזניות יהיה לי טוב רצוי בעברית אבל אנגלית יתקבל גם כן, רצוי עם רכיבים שניתן וקל להשיג תודה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by bil88,

ברשותי מחרטת מתכת ואני רוצה להשתמש בה לפרוייקט מודינג אבל אני לא מצליח למצוא סכינים במחיר נורמלי. יש המצלה לחנות או אדם פרטי שמוכר סוגים שונים של סכינים למחרטה?

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  4. ואווו כמה זמן לא כתבתי בפורום אני מקווה שמישו יכול לעזור לי.. אני רוצה לבנות מעגל אשר מכיר מספר עמודות של +- 7 לדים אשר ידלקו לפי עוצמת האות בתחום תדרים מסויים. הכוונה הינה לבנות מעגל בו ישנם נגיד 7 עמודות של 10 לדים אשר כל עמודה "אחראית" על תחום אחר של תדרים והלדים ידלקו לפי העוצמה של הסאונד באותו תחום.. ככל שהעוצמה יותר גדולה יותר לדים ידלקו (הלדים יהיו בצבעים שונים) ממש כמו הצגים של מערכות סטריאו שרואים עמודות קופצות לפי המוסיקה. הכוונה היא שהמעגל יתחבר ליציאת האודיו מכרטיס הקול ולא ממקרופון או משו... וכמובן יקבל מתח של 5 או 12 וולט... אם למישו יש מושג איך אני יכול לבנות דבר כזה אני אשמח לקצת עזרה צרפתי תמונה של מה שאני מנסה לעשות מ-WMP כדי לעזור להמחיש.... מ…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by surfface,

תביאו לי בבקשה סמכה לבניית שלט למכונית (קטנה כאילו) בעזרת גלי רדיו

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by 114508534,

היי רציתי לדעת איזה כבל מוציא מה , יש 4 חוטים שחור אדום ירוק וכחול נראה לי אם אני לא טועה בכל אופן שחור זה מינוס אני יודע עכשיו מה כל השאר מסמלים, כמה V מוציא כל אחד ומה המקסימו שיכול לצאת בחיבור USB תודה

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

אני מחפש סכמת מקמ"ש פשוטה, מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by Ronenosh8,

האם שימוש באמפרמטר זול (ברמה של 2.9$ מאיביי) יכול להוות לי סכנה? אם כן, עד איזה מתח מומלץ להשתמש בו (כלומר עד איזה זרם אין סכנה לאדם)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי כמה לוחות שהתחילו לעשות בעיות עם זיכרון, סטיקי הזיכרון נבדקו במחשבים אחרים ונמצאו תקינים. האם יתכן שלמשל קבל דפוק, או רכיב אחר שקשור לסלוט גורם לו להיות בעייתי? הבעייה מתבטאת בכך שאם יש זיכרון בסלוט המדובר, המחשב לא יגיע לPOST ויתן את צפצוף הרוורס המפורסם

10. Started by אדם לוי,

מאיפה אפשר להסיג את חוטי הסליביג הבאים http://img51.exs.cx/img51/9189/afterhec1nb.jpg

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by beni125,

רציתי לדעת מה זה סליבינג כי אני רואה את המילה הרבה פעמים

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות סליבינג במחשב הישן שלי והשאלה שלי היא איזה קוטר של סליבינג צריך לכבלים האלא: -20PIN -MOLEX -3PIN -SATA -4PIN (המרובע)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Sarlula,

שלום רציתי לברר קצת בקשר לסליבינג: 1. סליב עובד כמו היט-שרינק? ז"א מתכווץ? 2. חייבים להסיר את הראש של החוט אם הפתח של הסליב לא מספיק גדול בשביל לעבור דרכו? אפשר לגזור ולהדק? מישהו ניסה? 3. מאיפה הזמנתם את שלכם? כמה עלה? חייב לברר אחת ולתמיד... :s05:

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  14. אהלן רכשתי לי כמה מטרים של פרקורד 550 ואני רוצה להסליב את רוב הספק מודולרי של קרוסאיר השאלה שלי היא האם יש סדר מסויים לאיך החוטים נמצאים בקונקטור בכניסה מהספק והיציאה השניה של הקונקטור ? האם זה משנה אם אני אחבר אותם לפי הנראות של העין ? אני יודע שבכבל 21 פינים יש סדר מסויים וקבוע ( כי המתחים שונים ) אבל האם בכבלים כמו של ההזנה למעבד או לכרטיס מסך גם יש סדר קבוע ? אני מאד רוצה להתחיל פשוט מפחד לעשות טעות שתשרוף לי תמערכת תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by b_e_n_i,

שלום.. אני רוצה לעשות סליבינג לחוטים של הספק אך אני לא יודע כל כך מה לעשות.. ראיתי תערכה הזאת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9248 והיא נראית לי מתאימה וזולה. עכשיו בא הקטע של השאלות.. .צריך לפתוח תספק כדי לעשות תסליבינג?< האם זה מסוכן לפתוח את הספק? יעני אפשר להרוס אם אף פעם לא פתחתי ספק כוח?< איך לעשות אותם? פשוט להלביש "תגרב" על החוט וזהו? תודה..אם יהיה מדריך לכזה דבר אני ישמח ישמח ישמח ישמח !

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני חייב מדריך לסלייבינג לכבלים של הספק כוח אבל המטרה זה שאני יכין ואני לא יצטרך לקנות משהו... ואני צריך גם שתסבירו לי קצת על זה.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by tulicooli,

אני רוצה לעשות סליבינג פשוט אבל שיהיה יפה לכמה קבלים סתם כבלי חשמל קטנים איך כדאי לעשות?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

רציתי לדעת אם אני קונה סליבינג למארז... זה באמת יעזור לי עם כל החוטים? כי יש לי ממש ממש הרבה חוטים בתוך המארז (3 מאוורררים, 2 קתודות וכל הדברים הבסיסיים..) ועוד משהו... רציתי לשאול אם אני שם מדבקה כזאת למארז שקונים היא תזרח מאור האולטרות גם אם אין חלון? (אני רוצה לשים על גג המארז..) ואם חייבים חלון כדי שתזרח, זה אפשרי לחתוך חלון קטן בגג המארז??? (אין לי שמץ של מושג איזה מארז יש לי, אבל העליתי תמונות) תודה לעוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by liorgadidi,

שלום קניתי ערכת סליבינג. הרכתבי הכל חוץ מדבר אחד-המחבר הגדול(אני חושב atx) מה אני עושה אם אין לי את הערכה של הוצאת החוטים? אני לא יודע איך אני יכול להוציא את החוטים מהמחבר... איך אני יכול לפתור את זה? בתודה מראש ליאור .ג.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  20. שלום, סוף סוף (!) אני הצלחתי לגייס כסף מספיק להתחלת הפרויקט (החלומי) שלי. אבל מכיוון שאין לי נסיון רב במודינג אני פונה אליכם: המודרים המקצועיים לקבלת עזרה . דבר ראשון: אני רוצה להסליב ספק כוח, HX1050 מבלי לפתוח אותו, התכנית: את הכבלים הלא מודולריים להסליב רחוק ככל שאוכל ולעטוף הכל בשרינק גדול (MDPC-X ג'מבו יספיק?) הבעיה: אין לי מושג כמה סליב להזמין (MDPC) וגם אני לא בטוח לגבי קונפיגורציית הצבעים והסדר ("ערכת הנושא של הבנייה תהיה כחול ו-UV) כמובן שאני לא מתכוון להסליב את כל הספק אלא רק את הכבלים ה-לא מודולריים (24 פין, 8 פין וזוג PCI-E 6 פלוס 2) ועוד ארבעה PCI-E (שני ראשים על הספק) וזהו (אין לי כוח להסליב את ה-SATA, זה נראה מתיש. גם ככה קורסאיר עושים עבודה מעולה עם הכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Kukishin,

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. אפשר לקבל הסבר לגבי כל הגדלים,מה מתאים למה (8\1 הכי גדול?), איך עושים סלייב לכבל שיוצא מהספק ומתחבר ללוח האם?,יש לו את החיבור של הלוח ולא ניתן להוריד אותו,ולא ניתן להכניס את הסלייב, אם אני מתכנן קנייה של סלייבים איזה לקנות,אני צריך לספק,איזה גדלים וכמה "פיט" לקנות.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by minishay,

שלום לכולם, הודעה ראשונה - נעים מאוד אני מחפש סנסורים עם מודול בלוטות' למערכת שתהיה מבוססת על טלפון סלולרי. סנסור ראשון - רכיב שישדר טלמטריה פשוטה שאפשר לתרגם למרחק (לדוגמא עוצמת קליטה, זמן שידור אות וכו') חזרה אל המקלט (טלפון סלולרי). סנסור שני - Beacon בלוטות' שיודע לעבוד ב Multipoint - להתחבר לכמה התקנים במקביל. עקרונית אני מעדיף רכיבים שאפשר לעבוד איתם לשיבוץ במעגלים אבל היות ומדובר רק בסנסורים עבור המערכת לא אכפת לי גם אם הם יהיו מוצרי מדף. מישהו מכיר חברה/יבואן/חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים מסוג זה? תודה!! שי

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

האם בטוח לשים אותו בקרבת חלקים אלקטרוניים בזמן פעולה ? חשמל סטטי מוליכות ושאר הצרות...... מאיפה אני יכול לקנות עוד ספוגים כאלה (בערך באותו עובי כמו שמגיע עם הלוח אם) והאם יש להם שם מיוחד (מה אני אמור להגיד למוכר) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tehnodrom,

תגידו ספוט למחשב עושה מספיק אור או שזה חלש מידי??? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=lb-b

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים