עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכם חברים.. אני צריך כבל דחוף שצד אחד חיבור של טלפון וצד שני חיבור COM .. היה לי כזה ועכשיו הוא נאבד ואני צריך כזה דחוף.. יש למישהו מושג מאיפה להביא כזה? או איך להכין אחד? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לא מזמן נתקלתי בג'וקים המציעים למכירה חברת PICAXE הבריטית. מדובר בצ'יפים פשוטים ביותר המתחברים לחיבור הטורי (COM) של המחשב, וניתן לתכנות על ידי אלגוריתם בשפה פשוטה מאד, (ע"י תוכנה חינמית) לכל ג'וק ישנן מספר רגליים לקלט ומספר רגליים לפלט בעזרת תיכנות הצ'יפ ניתן להמציא תוכניות כאוות נפשכם, כולל שימוש בכפתורים, מפסקים, חיישני טמפרטורה, חיישני אור (LDR) וכו'. הצ'יפ עובד על 5v בערך, ומוציא את אותו מתח כפלט. ניתן לשלוט על התקנים קטנים כמו לדים מנועים וכו, ועל התקנים יותר רציניים בעזרת טרנזיסטור או SCR.... את התשובות לכל השאלות תוכלו למצוא כאן : http://www.rev-ed.co.uk/picaxe/ האתר כולל את כל המידע במחלקת ה-Datasheets את הג'וקים השונים ומחירם ניתן למצוא כאן: http://www.te…

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by a-gold,

באזור חולון או ת"א? אני חייב את זה דחוף

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  4. אנישים איפו אני יכול ליקנות לדים בהרצליה או רעננה לא דרך אתר תודה

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by Bar1234,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין קטודה רגילה ?? לבין קטודה UV ?? אני מודה מאוד לכולם....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. סיליקון יחזיק אותו טוב?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by nehmia,

או קי יש לי חדר בגודל של ככה שלוש על שלוש מטר... מגיד אני מחבר בפינה ככה 7 לדים כחולים UB הם יאירו את החדר האור עמום כזה? או שיהיה ממש חשוך?

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by a-gold,

?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by a-gold,

שלום לכולם אני רואה המון תמונות של מחשבים שיש להם בקר מאוררים ורציתי לדעת למה זה טוב ? מה השימושים של זה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by netanelf,

שלום. אולי זה נשמע קצת טפשי אך אני צריך עזרה בחיבור של מפסק. יש לי כזה מפסק: נראה לי שהוא בא מדוד מים או משהו.. נסיתי לחבר לזוג התחתון - ורק האור נדלק - לא המחשיר. ניסיתי לעליון - ורק האור דלק (אך גם כשהמפסק מכובה). ניסיתי אחד כך ואחד כך .. יש למשהו רעיון ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אם אפשר שיש להם אתר איטרנט תודה אם אסור אז תינעלו ומי שיכול שישלח בפרטי. תודה.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Bar1234,

מישהו יכול להגיד לי איזה מאוורר זה? הכוונה היא להאם זה מאוורר שקוף ??? או מאוורר UV ??? או מאוור לדים (צבעוני)...??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by Bar1234,

איך הייתם ממליצים לי לחתוך את המארז? לחתוך את כל המארז ...??? או לחתוך הכל חוץ מה"ידית" הזאתי שיש במארז.... אני מתכוון לשקע שהוא נראה כמו חצי עיגול כזה.... איך הייתם ממליצים....?? ואם איזה כלים הכי כדאי לי לעבוד...??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by X-TeNDeR,

שלום לכולכם, אני מעונין להוסיף קצת חיים למארז היבש משהו שלי, ע"י הוספת תאורה פנימית כגון קתודה קרה או מאווררים עם לד. בנתיים חשבתי על הוספת שני מאוווררי 80 מ"מ עם לדים, אחד מקדימה והשני מאחורה. לאחר חיפוש קצר צימצמתי את האפשרויות למאוורר לדים טרמלטייק ת'אנדרבלייד 80 מ"מ, או סאנבים 80 מ"מ CCFL עם קתודה קרה (שמאיר הרבה יותר חזק). מה דעתכם על שני המאווררים הללו? היבט הביצועים (קירור) חשוב לי בנוסף למראה בעניין הזה. כמו-כן, מהם שילובי הצבעים היפים לדעתכם? אחד מהמאווררים בטוח יהיה כחול, ואני רוצה לשלב אותו עם עוד צבע. אשמח אם תביעו דעה בעניין, ואולי תציעו אלטרנטיבות אחרות.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by igarm13,

חברה תגידו עם איזה כלי אתם משתמששים בשביל לעשות חור למוורר 120 אני ביררתי שלמקדחה אין כוסות כאלו גדולים לקידוח אז עם אתם משתמששים???? תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מה אתם אומרים על המודיג של באטמן שלי...................(הראשון שלי) :jump: :jump: :jump: אני לא מראה את כל הדרך רק את התוצאה ....... http://img218.imageshack.us/img218/9550/114bc.jpg http://img218.imageshack.us/img218/5156/103kv.jpg

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by nehmia,

ניסיתי עם פאן לא עבד.... מה השיטה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by K0sTa,

אני רוצה לקנות פאבל קדמי למחשב שלי, בהתחלה חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=ALD-V02&other_title=0 אבל אז ראיתי שיש גם את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2976 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V03&other_title=0 נראה כאילו לשניהם יש אותן פונקציות +\- למי שיש אחד מהם או אפילו את שניהם שיגיב בבקשה ויגיד לי מה יותר משתלם לקחת, ומה יותר מתאים לפאבל שהוא בצבע כחול כהה\שחור. ומי שאין לו פשוט שיגיד מה שיותר נראה לו כמו כן אם יש מש…

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by ELiA,

לא ידעתי כ"כ איפה לשאול את זה נדמה לי שכאן זה הכי מתאים אם לא תעבירו בבקשה וסליחה אם טעיתי... אז ככה מאיפה קונים פרספקס וכמה זה עולה? מאיפה קונים דרמל וכמה זה עולה?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  20. התמונה נגנבה מהפרוייקט של HOLY אני צריך מפסק כזה כי שמתי לב שהפאן באס שלי לא בסדר.. אני רוצה לעשות עם מפסק כזה 3 מצבים 5V/7V/12V זה לא נראה לי כל כך בעיה, אשמח לעזרה.. תודה.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by maorsh18,

יש לי מערכת תאורה של 20 לדים צבעוניים שמופעלים ע"י 4 בטריות 1.5V עשיתי כמה חיבורים פשוטים- חיברתי מפסק שמופעל בלחיצה ושמתי אותו כך שברגע שהדלת הקידמית של המארז נסגרת עד הסוף אז הלדים עובדות דרך אגב הלדים מוצבים בדלת הקידמית של המארז. אין לי כח כל פעם להחליף בטריות כמובן... האם ישנה איזושהיא דרך לקבל מהספק במחשב 6V.. תודה

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by maorsh18,

איך אני יכול לדעת שאני לא עובר את כמות ההספק של הספק מה אני צריך לראות שרשום עליו או על כל חלק אחר?? תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. אוקיי אז ככה בא לי רעיון לראש. זה הולך ככה, כל אחד רושם חלקים שהוא צריך, חלקים מיותרים ודברים שהוא לא משתמש בהם יותר. כל דבר נכלל: הארדיסקים ישנים, היטסינקים, מאווררים, סטריפים, סרינקים - כל דבר שרלוונטי למודר בנוסף לכך הוא רושם את מקום מגוריו, את גילו, והאם יש ברשותו רכב. הנה שלי: רשימת ציוד Big-Dog מקום מגורים: בני עי"ש (קצת אחרי גדרה) ציוד מיותר: 2 היטסינקים למעבד, רשת של פלסטיק לרמקול, הרבה ברגים, מאוורר 120מ"מ, הרבה סטריפים,ספקים(הרבה)...זהו בנתיים נחפש אולי יש לי עוד משו שאני לא צריך... גיל: 17 רכב: אין [NOS] מקום מגורים:ת"א גיל:20 ציוד מיותר: היטסינקים, מאווררים, אולטרות,ספק, דלת מארז שחורה עם חלון, מודם ADSL, כבל EL WIRE ועוד כמה דברים, מ…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום רב , יש ברשותי מארז TT שפינקתי אותו עם המון דברים נחמדים אבל הבעייה המרגיזה ביותר היא-הדיסקים הקשיחים!! יש את הרעש של החשמל וזה פשוט מטריף אותי. הם יושבים מצויין על מסילות\מגירות איך שתקראו לזה,ובלילה שומעים את הרעש של החשמל וזה מוציא אותי מדעתי. יש לי 4 דיסקים של 120 ג'יגה של WD. חשבתי להוציא דיסק אחד או 2 אבל אז לא יהיה לי מקום לעריכות וידאו שאני עושה וכד'... חשבתי גם למכור 2 ולקנות אחד גדול של 250 ג'יגה אך אין באפשרותי לעשות זאת מסיבות כאלו ואחרות. אשמ לפיתרון נחמד של אטימת הדיסקים ע"י מגירה כלשהי שמתאימה למארז (XASER V7000A) או פיתרונות יצרתיים אחרים. אם כבר מדברים על להשתיק דברים-יש לי הרגשה שמאז שהחלפתי את הספק שלי לספק של TT 470 וואט עם מאוורר כחול 12…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.