עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by eladh1992,

שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  2. Started by zaq1,

אפשר לחבר את החוטים של המולקס למחבר 3 פינים שמתאים ללוח כדי שהלוח ישלוט על המהירות ? נכון לעכשיו יש שני חוטים שמגיעים למולקס ( לספק ) ואחד ללוח לחיווי כנראה . ועוד דבר אף אחד לא ענה לי לגבי dvi ל-bnc אף אחד לא מבין בזה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by tom123,

1.שאומרים לי לשים רכיב L ככה: אני עושה את זה לבד? אם כן מה הם מבקשים ומאיזה חומר? 2.עוד שאלה: מה זה טרימר: מה זה אומר?אני יודע שזה סוג של קבל אבל איזה סוג? 3.שאומרים לי קבל 4.7u/25V מה זה אומר ה- 25V? 4. שאלה אחרונה מה זה RFC? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  4. מקווה שהכותרת מספיק טובה. אני מחפש סכימה טובה לבניית מגבר לאוזניות אם יש למגבר מנורות זה מעולה אבל כל מגבר לאוזניות יהיה לי טוב רצוי בעברית אבל אנגלית יתקבל גם כן, רצוי עם רכיבים שניתן וקל להשיג תודה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  5. מה זה החיבור הזה, ואיך אני יכול לחבר אותו למחשב? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by 2good4u,

רציתי לברר היכן אפשר לקנות צגי kcd מוכנים להרכבה עצמית כלומר שהם באים מוכנים ואני רק מרכיב אותם כמודינג בתןך המארז.? כי הסתבכתי עם המדריך לבניית צג kcd ושמעתי ממשהו שיש כזה דבר שאפשר לקנות מוכן ואני רק מחבר את זה לספק כוח מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  7. ~כותרת~ אגב אני כל הזמן מתבלבל, מה זה מולקס זכר ומה זה מולקס נקבה? (ז"א מה מהם מי?)

8. Started by midnight8,

עכשיו שמסתכלים לי על המחשב לא מבינים מי נגד מי ומה הולך לאן אז אני רוצה לסדר אותו קצת עם איזה חומרים אתם חושבים שאפשר ??

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  9. לכל הרוחות... נשבר לי הכלי ברגע של חוסר זהירות. יש פה מישהו שיש לו את הכלי וגר במרכז? ר"ג, ת"א גבעתיים, פ"ת... מי שקנה מ MOD, אני מוכן לקנות את כל הסט.. מי שיש לו וכבר לא צריך או משהו.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by MightYaad,

אני עושה סוג של מוד... והמיקום של הספק יוצר בעיה קטנה... יש כבל של 4 פינים שיוצא מהספק (זה שיש בו שני כבלים שחורים ושניים צהובים) ומתחבר ליד המעבד. וחסרים לו סנטימטרים ספורים בגלל המיקום של הספק כוח... לכן אני צריך מארך לכבל הזה...ניסיתי לחפש ומצאתי רק בחנויות בחו"ל... אני מקווה שזה קשור לפה כי זה ממש חשוב למוד שלי... לצורך העניין זה הכבל שאני מחפש... יש לי העדפה לחנויות בארץ... http://images.maplin.co.uk/full/a46ak.jpg

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  11. צבעתי את המארז עשיתי חלון בגג עשיתי חלון בצד קניתי מאוורר 80 לגג ו-120 לדלת הכנתי שני מפסקים שמכבים ומדליקים את המאווררים (אני אחליף אותם בברגים מסתובבים כדי שתהיה שליטה על מהירות) ועכשיו אני רוצה לקנות גרילים למאווררים.....אני צריך אחד של 120 ואחד של 80 אני רוצה יפים ולא סתם פשוטים איפה אני יכול למצוא יפים ולא פשוטים....(הדגש הוא על 120 כי ל-80 יש בשפע) נ.ב. בקרוב אני מוסיף קטודות כחולות ואז אני אתן כאן תמונות הקטודות יהיו מוקפות בפרספקס בועות בשביל האפקט של הבועות מהפרספקס

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by doker,

שלום יש לי מיקרופון אלחוטי ישן ונאבד לי המקלט שלו כלומר יש לי את המיקרופון הוא משדר טוב רק אין לי את המקלט רציתי לדעת האם יש איזה דרך לקלוט את זה אולי זה עובד בFM או בדרך כל שהיא המיקרופון הוא techman tdm-308 תודה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by bluz,

כרגע סיימתי פאן באס נחמד והוספתי אותו לתאורה לפי קצב המוזיקה ולשלט ווינאמפ שלי אני הולך ליצור מקלט IR עוד מעט אין לי דרמל 1. האם שווה להשקיע בדרמל כדי לעשות מודינג? או שזה לא הכרחי בנתיים (כלומר, יש עוד דברים לעשות בלי זה)? 2. מה עוד אפשר להכין בלי דרמל? פרוייקטים באלקטרוניקה. תודה לעונים ;D[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 18:47:38 אין שום דבר?תהיו יצירתיים :

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  14. שלום, אני מנסה כבר פעמיים לשלוח מוד שהכנתי לגלריית מודינג ולא מעלים אותו לאתר !!!!!!!! אני מפרסם פה ע"מ שיעבירו את זה גלריית מודינג מחשב HTPC WOOD MOD חשבתי לעצב מארז שוכב דקורטיבי מעץ לקחתי מידות חתכתי את כל החורים הדרושים ללוח האם וספק כוח ועיצבתי מארז מעץ המחשב הוא מיועד לצפייה בסדרות וסרטים עם רזולוציה רגילה!!! המחשב מתחבר לטלוויזיה LCD 32 אינץ מה שמיוחד במחשב שהוא ללא DVD או CD ROM בחריץ הקידמי יש כניסת 2.0 USB ששם אני מחבר DISK ON KEY וצופה בכל תכני המדיה כל המדיה זורמת חלק ללא קירטועים מפרט המחשב פנטיום 3 800 לוח אם זיכרון 256 דיסק 80 כ.קול כ.מסך ספק כח מאוור קטן אחורי עכבר אופטי רגיל זהו מקווה שתהנו ביי יש תמונות מצורפות!!!!!!!!! בקובץ ראר [attachment deleted …

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by Bug2000,

סופסוף החלטתי לקנות את ה WOLF . נסעתי היום להום סנטר וקניתי במבצע את ה WOLF ב 110 שח הוא כולל 60 חלקים. תמונות : המזוודה : http://forums.ort.org.il/files/30/2039408/9272535.jpg הביפנוכה של המזוודה : http://forums.ort.org.il/files/30/2039410/8527661.jpg ה WOLF : http://forums.ort.org.il/files/30/2039411/1329007.jpg ה WOLF הייחס למחשבון מדעי : http://forums.ort.org.il/files/30/2039412/4805082.jpg הצינור (הגמיש) : http://forums.ort.org.il/files/30/2039414/4150846.jpg הדיסקיות : http://forums.ort.org.il/files/30/2039413/4176664.jpg אז מי שמהסס לדעתי המוצר שווה, רוצו לקנות עוד היום לפני שיגמר 8). בקרוב אני הולך לנסות אותו על מארז ישן שיש לי...

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by ranran,

יש לי שעון כזה http://img182.imageshack.us/img182/6808/dsc00391fc3.jpg עכשיו השאלה שלי האם אני יכול באיזשהוא דרך לגרום לו להציג נתונים של המחשב (כאילו טמפ סלד וכו) מבחינת לשים אותו בתוך המחשב אני יכול בדקתי מימדים אבל מבחינה מעשית מה שאמרתי אפשרית? אם כן תסבירו לי איך תודה הנה עוד תמונה של כל האחורה אם יעזור.. http://img182.imageshack.us/img182/7728/dsc00393fg2.jpg

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by kibub,

היי יש לי מארז ANTEC P-180 ואני רוצה להוסיף לו את כל המאוררים. אני יודע שהאחורי הוא להוציא, שני הקידמיים להכניס , אבל מה לגביי העליון מכניס או מוציא? יש לי גם ספק ENERMAX שיש בו מאורר 120 שמוציא במארז הוא יושב למטה לאיזה כיוון הוא צריך להוציא לריצפה או לכיוון מעלה על החוצץ? איך עדיף לסדר את המארז ההרדיסקים למטה יחד אם הספק ואז למעלה יהיה יותר פתוח להכניס אוויר?

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by HL_HL,

שבת שלום! אחריי שהתסכלתי כאן על פרויקטיים ויצירות של אנשים החלטתי שגם אני רוצה לעשות מודינג. הבעיה היא שאני לא יודע איפה להתחיל,אין לי ידע במחשבים(רק אולי בבסיס שבבסיס). הייתי מעוניין לדעת איפה להתחיל,את הקטע של העיצוב ושאר הדברים הבנתי בכללי,אבל אין לי מושג בקטע של המחשב עצמו..למשל אני לא יודע איך כרטיס מסך נראה ואין לי מושג כמה מאוררים צריך ואם יש חשיבות לאיפה נמצא כל דבר.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה,לקחת אותי כפרויקט ולגדל אותי עד שאני אגיע לרמה המאוד גבוהה שיש פה בפורום..

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by Imtheman,

חברה אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אתם בטוח תדעו ... יש לי רדיו טייפ של KENWOOD עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל לא לרכב . מה שאני צריך זה מתח ורמקולים נכון?? אז אני אשמח אם תגידו לי מה מכל הפינים האלה אני צריך ?? (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by domri,

שלום יש לי בעיה יש לי מצלמה שנתקעת מידי פעם וכל פעם מחדש צריך להוציא אותה מהחשמל על מנת לאתחל אותה. עכשיו ככה בהתחלה חשבתי לבנות לה כרטיס קטן שיכיל נגד וקבל שייצור מין איזה השהייה אוטומטית למשך כל 4 שעות בערך (בהתאם לנגם והקבל שאני ישים) אבל הבעיה היא שאני לא יודע עם זה יעבוד כל כך ואפילו גם חשבתי לחבר שעון שבת אבל בכל פעם שהוא עושה ריסט הוא נח 15 דקות וזה לא טוב אני צריך שהמצלמה תתכבה רק לשניה או שתיים. מישהו יודע איך אני יכול לבנות למצלמה שלי מעגל שיכבה אותה כל 3 או 4 שעות למשך שניות אחדות וידליק אותה בחזרה? תודההה המצלמה עובדת על 24 וולט

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  21. אהלן, אני מתכנן אקוילייזר לידם מבוסס מיקרובקר. אחד הרכיבים העיקריים הוא MSGEQ7, זהו בעצם צ'יפ מאוד פשוט שמחלק את תדרי אות מבוא לשבעה ערוצים קבועים (Bands) ומוציא מתח בהתאם. השאלה שלי היא: האם מישהו עבד עם הרכיב הזה בעבר? במידה ואני רוצה לשנות את התדרים שהרכיב עובד איתם זה אפשרי? (קראתי איפשהוא שכן, כלומר, יכול להיות שאני טועה שהם קבועים) תודה!!!

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  22. מצאתי נורית(ממש קטנה) שעובדת על 35W 12V שזה בידיוק מתאים. הבעייה היא שזאת נורית להט,ואני מפחד שהיא תחמם לי ת'מארז אז יש למישהו פיתרון? חשבתי אולי לחבר אותה ל5V במקום ל12 אבל... עכשיו מצאתי לה גם זכוכית שאני פשוט חייב לחבר לה אבל אני לא יודע איך,חשבתי על סיליקון או דבק 3 שניות אבל אני מפחד שהם ישרפו... פתרונות הצעות יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by pc student,

סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by liorgadidi,

שלום אני רוצה להשיג את השמל של חברת האופנה כאוס. אני רוצה אותה בגודל יחסית גדול כדי אני אוכל להדבק אותה על צד המארז ולחתוך אותה. אחרי שאעשה זאת אשים פרספקט מאחוריה וזהו בסך הכל. אז תודה לעוזרים.!

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  25. או בשמם המוכר יותר PCB(מודפסים לפי הזמנה\שירטוט אישי). אני מודע לזה שבבודדים זה עולה הון (יחסית),בכל מקרה מדובר במערכת רצינית מאוד שאני עומל עליה הרבה... מישהו מכיר אולי ???? ודרך אגב,לא יודע אם זה המקום,אבל למישהו יצא אולי לעבוד עם הציפ הזה xtensa 32bit של Altera ,או שמכיר אותו טוב??? (אני כותב עליו Embedded ב C++)

• 3 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.