אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
סתם נגיד למה אני לא יכול לחתוך צורה במארז עם דיסק? הרי אני יכול לשים דיסק משייף וחותך ברזלים, אלומיניום במקרה שלנו מה באמת ההבדל בין השניים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך את עזרתכם ביצירת חיבור USB מקדימה, במארז שקניתי ה USB מקדימה זה רק אופציה ויש את הפתח עם ההכנה, אבל אין שום חיבור USB קיים, רציתי לדעת אם אפשר לקנות חיבור כזה שיתאים למארז, ואם אין אז איפה מוכרים איזה DRIVE BAY עם USB מקדימה ? או שהאפשרות השלישית שלי זה לעשות איזה חיתוכים ולחבר את ה USB כי יש לי חיבור ממארז ישן. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התכנון שלי הוא לבנות מפסק חיצוני שבערתו אני אוכל לאפס את הביוס מבלי לפתוח את המארז לשלוף את הקייג' של הדיסקים ואז רק לאפס מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רכשתי סוללה לשואב אבק רובוטי רומבה והגיעו לי במקרה זוג סוללות. רציתי לשאול איך הכי מומלץ לשמר את הסוללה הנוספת לשימוש עתידי בעוד כשנה וחצי. תודה לעזורים מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תכשיר לליטוש פלסטיק (כמו Novus) אני צריך משהו לשימוש חד פעמי... פעם מצאתי מוצר כזה באייס שבא בשפורפרת קטנה (כמו של דבק 3 שניות), אבל אני לא זוכר את שמו... ראיתי כמה מדריכים שמסבירים איך ללטש פלסטיק עם נייר זכוכית עדין (זה לדוגמה), אבל זה נשמע לי קצת מפחיד ראוי לציין שאני לא רוצה ללטש פנסים של מכונית, אלא את המסך של הנגן מוזיקה שלי שקצת "התערפל" כמו שמוצג בוידאו ששמתי בדוגמה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..נהרס לי רסיבר של kenood krf 7030d והרכיב שאני חושד בו זה stk//עכשיו השאלה שלי אם אני מזמין חלק כזה מה המיספק הקטן למעלה oh13 אומר?זה חשוב?או לר משנה?תודההה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את הערכה Vantec Cable Sleeving Kit ואני רוצה להתחיל בהרכבה!! בכבלים שהולכים ל H.D וכונן הסידירום או צורב הצלחתי בעזרת אטב מהסוג היותר קטן להפריד את כל החוטים מהמתאם הלבן! אני תקוע בכבל שיוצא מהספק ומתחבר ישירות ללוח האם!! הכבל הרחב אם הרבה פינים. אני צריך טיפ ממי שכר הרכיב את הערכה הזאת!! איך מנתקים שם את החותים מהמתאם!! אני לא מצליח האטב לא נכנס בדפנות! זה ממש לחוץ חזק! ניסיתי אם מחט אבל גם זה לא הולך!! יש למישהו טיפ! הנה תמונה שמצאתי באחד המדריכים ברשת! שם הם השתמשו בכלי יעודי לניתוק החוטים! כך זה אמור להיות אחרי שהכל מנותק! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את החומר הזה שנראה נחמד: אבל כמובן אין בארץ. אני מניח שכן יש אלטרנטיבות. יאללה שוט....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram רמקולים: Z-640 של לוג'יטק מקלדת: בקרוב Elite של לוגי'טק עכבר: MX 518 של לוג'טק מסך: LCD CT-720D 19' עכשיו השאלה שלי היא: אני מאוד רוצה שהמחשב שלי יפעיל משחקים בצורה הכי טובה שיכולה להיות, כולל חדשים שיגיעו, קניתי את הכרטיס מסך כי אפשר לפתוח אותו לכרטיס מסל יותר טוב, מה שאני מפחד לעשות כי הוא עלול להשרף כי בחייפ לא עשיתי את זה, בואו נגיד ואני מצליח, מה זה נותן לי? במשחקים אני אראה יותר טוב? או מה? מעבד, גם, קראתי שאפשר להגיע איתו רחוק, אבל בתור אחד שלא עשה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג קבלים LOW ESR לכרטיס מסך באזור המרכז רמת גן פתח תקווה ? התנפחו לי שניים ואחד התבקע תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פאק של סוללות, 6 סוללות של 1.2 וולט. סה"כ 7.2 וולט, איך אני יכול לבנות מטען בשבילן? האם צריך מעגל מיוחד או שפשוט אני צריך מעגל שיספק 7.2 וולט? ורשום שאני צריך לטעון בזרם של 300 מילי אמפר במשך 6 שעות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים והיא ממש לקראת סיום, נשאר לי רק כל העניין עם החשמל, יש לי משאבה שיש לה חיבור שקע לקיר רגיל(3פינים) ספק כוח כמה מאווררים ובקר מאווררים. עכשיו יש אפשרות לקחת איזה כפתור ולחבר לספק כוח וברגע שאני אלחץ עליו הוא ידלק? ויש אפשרות שהספק יתן מתח למשאבה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קיצור יש לי אייפוד טאץ' ואני מטעין אותו רגיל מהUSB של המחשב , העניין הוא שיש לי גם מטען USB בבית שמתחבר לשקע אבל לא יודע למה זה לא מטעין את האייפוד כתוב על המטען 5 V 0.5 -+ 200ma- 300ma dc
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער אם זה ישמע קצת חובבני אבל ראיתי בגלריה וגם ביוטוב מה אנשים עושים וקיבלתי השראה. הבעיה? אני 100% מתחיל ואין לי ממש מושג איך דברים עובדים. אני יודע שיש את גוגל, אבל גוגל נותן כל כך הרבה אתרים שלך תדע מה אתה קורא, ובמקום להביא לי תועלת אני מקבל כאב ראש. אז אני מבקש הכוונה. עזרה לגבי ממה להתחיל, ואיך להתקדם משמה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה זה טרנזיסטור, למה הוא משמש ולמה יש מאות מיליונים ממנו במעבד מודרני? 2. איך אני מחשב נגד ללד? (אני יודע חוק אום וכו'), החישוב הוא כך שעל הנגד יפול מתח של נאמר 1.7V או שיהיה בו זרם של 10 מיליאמפר? לדוגמה: יש לי לד שמחובר לנגד R על ספק מתח ישר של 5V, הלד פועל ב12mA. איזה נגד אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש רכב שטח על שלט (T-MAXX מי שמכיר). בשביל להפעיל אותו נדרשות הרבה סוללות: 10(12V) סוללות לשלט, 6(7.2V) בכדי לתת מתח לסטרטר ועוד 1(1.2V) לבוסטר (ועוד כמה ברכב עצמו). מידי פעם הוא שוכח להטעין אחד מהפריטים שהוזכרו לעיל (בעיקר הבטריות שנותנות מתח לסטרטר), ואז כשמגיעים לשטח להסיע פתאום... הסוללות ריקות. הצעתי לו פתרון פשוט: לחבר שני תנינים למצבר של הרכב שלו, ועל ידי קופסת פיקוד קטנה להפיל את המתח ל7.2V ול1.2V, כך שזה יחסוך לו הרבה בלאגן. השאלה היא איך אני מווסת את המתח, עם נגדים? ואם כן החיבור הוא כזה פשוט: מתח ראשי-->נגד (או שניים) ל7.2V לסטרטר, ועוד נגד(או כמה) מהמתח הראשי ל1.2V לבוסטר? או שצריך להוסיף עוד כמה חלקים ל"מערכת" כמו פיוזים וכ"ו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת סטריאו לא חדשה במיוחד בעלת אנטנה קשיחה טלסקופית כמו במכשירי הרדיו הישנים/הקטנים. האם ניתן לחבר לאנטנה/למערכת באיזושהי צורה את החוטים שיוצאים משקע הכבלים שבקיר כך שהמערכת תקלוט את התדרים ואת תחנות הרדיו שמשודרות דרך תשתית הכבלים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://img501.imageshack.us/img501/2399/012ye8.jpg http://img502.imageshack.us/img502/8154/011xs0.jpg http://img501.imageshack.us/img501/9136/010hk7.jpg בתמונה הזאת על תשימו לב לכלוך בצד זה לא חריטה או משהו ניקתי את זה: http://img238.imageshack.us/img238/1817/009cj3.jpg http://img502.imageshack.us/img502/8945/006qy6.jpg וזאת לפני http://img238.imageshack.us/img238/9606/xxxng5.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצתי לדעת 2 דברים: 1.יש לי מסך של מחשב נייד שהמחשב הנייד מת (וואי באמת שחחרשו את השאלה הזאת פה..) אבל איך אני יודע איזה מהכבלים שיוצאים מהחיבור הזה מתאיימים לכבל של הRCA? (פשוט ראיתי תמונה שמישהו הלחים את החוטים של המסך הנייד לכבל RCA ) 2.איפה אני יכול לקנות את המדבקה הזאת שהופכת את המסך למסך מגע? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הגיע לי היום הקתודה שהזמנתי מאיביי ורציתי לדעת איך לחבר אותה למחשב.. ז"א לאיזה צבעים בספק, שחור זה אחד, והשני<? הקתודה צריכה 12v..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, על איזה חברות אתם ממליצים.? אני צריך צבע ספרי לפלסטיק כדאי לצבוע תמארז? תביאו שמות של חברות לא קישורים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מסך lcd למחשב על ידי חיבור ל-LPT אבל יש לי מדפסת מחוברת לשם מה אני עושה איך אני יכול לחבר את שניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לעשות תאורה דרך יואסבי? מצאתי ביואסבי מתח של 5.7 וולט ואני רוצה לעשות כמה לדים ביחד איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-