עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ניסיתי את המרדיך שבאתר אבל לא הצליח. http://img146.imageshack.us/img146/2008/1il9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/4427/2kb4.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות מוד למחשב הישן שלי וחשבתי לעשות חלון ובאמצע החלון לעשות מאוורר השאלה שלי היא איך אפשר לחתוך פרספקס בצורת עיגול למאוורר כנראה מאוורר 120אבל אם זה בעיתי אני מוכן גם 80 ראיתי שיש מקדח כוס שחותך בצורה עגולה השאלה שלי אם זה אפשרי לחתוך עם זה פרספקס בלי שהוא ישבר ושהוא יצא יפה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. ושיהיה לו חיבורים לאוזניות וusb2.. תודה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SALT,

אני כבר תקופה מחפש משהוא שישלוט לי על המאווררים תקציב עד 500 ש"ח ( גמיש ) אין לי מוסג בכלל על מה ללכת כל המידע שאספתי נמצא ב גוגל תומונת כאשרי מריצים חיפוש על "FAN CONTROLLER" יש לי מארז 900 של אנטק http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM= יש לו 4 מאווררים - לכולם חיבור מולקס עם אפשרות לשינוי מהירות (ממש לא פרקטי לפתוח את המארז כל יום לפני השינה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי ממצב אחים שלי שמעו יש לי בפן לשיער שלוש פונקציות: חימום,סופר חימום וקור... אז רציתי לשאול איך עובד הקור הזה האם יש שם איזה ברזל שמתקרר כמו במקרר ואז מפזר את זה.... או שזה הקור שהמאוורר מפיק סתם....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by urich,

טוב אני יודע שהנושא ממש עתיק אבל יש לי עדכון.. עריכת המודר: הודעה זו פורסמה במקור בת'רד הזה, ופוצלה לת'רד חדש. היום הכנתי כונס מבקבוק פלסטיק קשיח שהיה לי בבית, חתכתי אותו בזווית יענו (__) -> /__/ עכשיו הכונס יושב נכון מילימטר מעל המאורר של המעבד.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי במחשב 2 קטודות המחוברות למתצאם אחד. עכשיו אני רוצה להוסיך לקטודות האלה עוד קטודה של uv שחבר בפורום מעונין למכור. עכשיו אני צריך דרך ששלושת הקטודות יהיו במחשב בלי להוציא את אחת הקטודות הרגילות. איך אני מפצל את המתאם של אחת הקטודות או איך אני פותתר בעיה זו. מי שכבר עשה זאת בעבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד.! מקווה שתפתרו לי בעיה פה. מחכה לתשובות. ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש להשיג מגבר אות מוכן RETAIL/OEM או אפילו תרשימים לפנייה עצמית. אני מחפש מגבר אות אלחוטי 2.4Ghz שיגביר את עוצמת השידור ב30~33DBM. אני מודע לחוק האוסר על שידור בעוצמות כאלו (2W) בהתקני WI-FI וזהו פרוייקט ניסיוני ויופעל במרחק בטוח מהציבור. אני חיפשתי ברשת מגבר אשר יבצע את העבודה אך לא מצאתי אותו אחד אשר עומד בקרטריונים. אם מישהו מכיר חייה כזאת אנא הפנו אותי לאתר הרלוונטי. תודה מראש. עריכה: חשוב שהמגבר יהיה פעל פרופיל נמוך כמה שאפשר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LazyBoy,

מדהים. ההצעה האחרונה בEBAY היא $1,600.00 !! $4,850.00 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8238748332 http://www.llamma.com/xbox360/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mzlbat,

היי קיצור יש לי אייפוד טאץ' ואני מטעין אותו רגיל מהUSB של המחשב , העניין הוא שיש לי גם מטען USB בבית שמתחבר לשקע אבל לא יודע למה זה לא מטעין את האייפוד כתוב על המטען 5 V 0.5 -+ 200ma- 300ma dc

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי מערכת סטריאו לא חדשה במיוחד בעלת אנטנה קשיחה טלסקופית כמו במכשירי הרדיו הישנים/הקטנים. האם ניתן לחבר לאנטנה/למערכת באיזושהי צורה את החוטים שיוצאים משקע הכבלים שבקיר כך שהמערכת תקלוט את התדרים ואת תחנות הרדיו שמשודרות דרך תשתית הכבלים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nimrods,

איזה קטלני זה יענו עכבר חחח איזה יפה..!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. סתם נגיד למה אני לא יכול לחתוך צורה במארז עם דיסק? הרי אני יכול לשים דיסק משייף וחותך ברזלים, אלומיניום במקרה שלנו מה באמת ההבדל בין השניים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Obg1,

אני צריך את עזרתכם ביצירת חיבור USB מקדימה, במארז שקניתי ה USB מקדימה זה רק אופציה ויש את הפתח עם ההכנה, אבל אין שום חיבור USB קיים, רציתי לדעת אם אפשר לקנות חיבור כזה שיתאים למארז, ואם אין אז איפה מוכרים איזה DRIVE BAY עם USB מקדימה ? או שהאפשרות השלישית שלי זה לעשות איזה חיתוכים ולחבר את ה USB כי יש לי חיבור ממארז ישן. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 111111,

לא יודע אם מישהו עשה את זה או לא אבל נראה לי רעיון די טוב לעשות כבל מאריך לחוטים של כונן הדיסק, לעשות לו מן קופסא נחמדה ויפה כזאת ולשים אותו על שולחן העבודה או מה שזה לא יהיה כי זה מאוד מאוד מאוד קשה להתכופף כל הזמן לכונן ולהחליף דיסקים האם צריכה להיות בעיה עם זה ואם לא אז איפה משיגים מאריך שכזה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Anonymics,

רצתי לדעת 2 דברים: 1.יש לי מסך של מחשב נייד שהמחשב הנייד מת (וואי באמת שחחרשו את השאלה הזאת פה..) אבל איך אני יודע איזה מהכבלים שיוצאים מהחיבור הזה מתאיימים לכבל של הRCA? (פשוט ראיתי תמונה שמישהו הלחים את החוטים של המסך הנייד לכבל RCA ) 2.איפה אני יכול לקנות את המדבקה הזאת שהופכת את המסך למסך מגע? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היכן ניתן להשיג קבלים LOW ESR לכרטיס מסך באזור המרכז רמת גן פתח תקווה ? התנפחו לי שניים ואחד התבקע תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שאלום, תגידו איך אני מציג טמפ' ? ואיך ויזואליזיישן הדבר הקופץ הזה במדיה ובוינאמפ? תודה רבה =]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ניסיתי לעגל אותו אחרי שהצלחתי לעגל כבל שמחבר בין הלוח לצורב עכשיו יש לי עוד כבל שקיבלתי כשקניתי את הצורב הוא יתאים ?? כי הכבל שהרסתי היה שחור המתאמים ואחד מהם צבוע באדום תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. או קאיי בשבוע האחרון נכנסתי קצת יותר לקטע של המודינג והלאקטרוניקה... ובמיוחד על חומרה (מפרטים מחירים וכו') התחלתי להתעניין בזה קצת יותר.. אז ראיתי מדריכים, קראתי חומר, למדתי מחירים חלקים וידע אישי מהעבר.. אני רשום פה כבר הרבה זמן אבל לא ממש יצא לי לכתוב פה מלבד פעם אחת שביקשתי מפרט למחשב טוב... טוב אז הקטע הוא שקראתי את המדיריכים שהיה ל-LCD וראיתי את החלק למתקדמים עם המסכים הממש גדולים... בקיצור היה לי לפטופ (מחשב נישא) ישן בבית שלא עובד (הוא שבק חיים) פירקתי אותו היום והוצאתי ממנו את המסך; עכשיו לשאלה שלי - מה אפשר לעשות איתו? אני רוצה לחבר אותו למחשב (בצד) יש לי דרמל, מלחם הכל... אך אני לא יודע את האפשרויות שעומדות בפניי, עקב זאת שאני חדש וכו'... בקיצור מה אפשרי לעשות א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by stingeR-,

זה מה שיש ברשותי כרגע : כמעט כל כלי שצריך לעבודה(דרמל וכ"ו) נמצא בהישג ידי. יש לי מארז ג'נרי(מידי) עם חלון שחתכתי ושעדיין לא שמתי עליו פרספקס , מארז צבוע שחור ופאנל בצבע כסף(לאלו שראו את המארז שלי , הצביעה - תוקנה) קטודה כחולה של סאנבים שני מאוררי Thunderblade ירוקים של TT , מאורר אחד ג'נרי 4 לדים צבעוני ומנוע קטן כזה שמונע על ידי סוללות(כרגע לא בשימוש , פועל , יכול להיות מאוד שימושי , אני רק צריך עזרה ממכם למצוא לו שימוש) וגם יש לי הארדקנו 2 לא בשימוש עם מד טמפרטורה אחד מתוך השתיים שעובד...(לכל אלו שלא יודעים , המד טמפרטורה ניתן לשליפה(LCD+חיישן) , ככה שזה יציג את מעלות המעבד שלי גם כשהמחשב לא דלוק כי זה עובד על בטריה... , וגם רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג בטריה חדשה לצג …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IlanF,

אני מחפש תכשיר לליטוש פלסטיק (כמו Novus) אני צריך משהו לשימוש חד פעמי... פעם מצאתי מוצר כזה באייס שבא בשפורפרת קטנה (כמו של דבק 3 שניות), אבל אני לא זוכר את שמו... ראיתי כמה מדריכים שמסבירים איך ללטש פלסטיק עם נייר זכוכית עדין (זה לדוגמה), אבל זה נשמע לי קצת מפחיד ראוי לציין שאני לא רוצה ללטש פנסים של מכונית, אלא את המסך של הנגן מוזיקה שלי שקצת "התערפל" כמו שמוצג בוידאו ששמתי בדוגמה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by aviram20,

היי יש לי את המארז הרשום בכותרת ברוב טיפשותם של טרמלטק הם דאגו להכול ואכן המארז מדהים רק הם לא שמו רמקול לכן הבאתי רמקול 0.5 ולט (P.M.P.O) כמובן.. ועכשיו מיקמתי אותו במארז במקון ניחבא ושיהיה אפשר גם לשמוע אותו שהמחשב מצפצף במידה ויעשה זאת .. מצורפות שני תמונות לפי דעתי זה ממש רחוק מהדיסק קשיח ומשאר החלקים אבל אני שואל שוב כדי להיות בטוח מישהו חושב שזה לא בסדר? ועדיין תהייה השפעה על רכיב מסוים ? מצורפות שני תמונות ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום עשיתי חור לספק הכוח כדי להוסיף מאוורר ועכשיו אני לא יודע איך מיישרים את החור. עשיתי את זה עם מקדח היות ואין לי דרמל או מקדח כוס. איך מיישרים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 0TB/s,

מצטער אם זה ישמע קצת חובבני אבל ראיתי בגלריה וגם ביוטוב מה אנשים עושים וקיבלתי השראה. הבעיה? אני 100% מתחיל ואין לי ממש מושג איך דברים עובדים. אני יודע שיש את גוגל, אבל גוגל נותן כל כך הרבה אתרים שלך תדע מה אתה קורא, ובמקום להביא לי תועלת אני מקבל כאב ראש. אז אני מבקש הכוונה. עזרה לגבי ממה להתחיל, ואיך להתקדם משמה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים