עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by dany_tab,

זה לא ספאם!!! הייתי אתמול בחנות בדיזנגוף סנטר שיש שם קיטים לבנייה עצמית, קניתי רדיו FM לבנייה עצמית אז מי שרוצה יש תמונה של הרדיו ושל המחירים של כל הקיטים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. חיברתי את המאוורר והוא פשוט לא עובד.... בהתחלה ראיתי שמשהו מפריע שם ואז הוצאתי ואין שום סיבה שהז לא עיבוד וניסיתי בשני מחשבים והוא לא עובד... בדקתי את החיבורים והם מחובירם מה יכול לגרום לזה?? מאוורר 80MM שקיבלתי בבאנדל עובד מצוין וגם הספק עובד חיה... מולץ מאוד דרך אגב זה הPOLO12... תדוה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Arik.G,

יש לי פאק של סוללות, 6 סוללות של 1.2 וולט. סה"כ 7.2 וולט, איך אני יכול לבנות מטען בשבילן? האם צריך מעגל מיוחד או שפשוט אני צריך מעגל שיספק 7.2 וולט? ורשום שאני צריך לטעון בזרם של 300 מילי אמפר במשך 6 שעות. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by aviram20,

היי כולם אני צריך עזרה ואני לא גבטוח אם יש למישהוו.. אני צריך לדים 3 מ''מ בערך 10-15 ככה וממש לא שווה לי להזמין מאריהב כבר.. לכן אם למישהו יש אני מוכן לקנות אפילו .. נ.ב פעם שניה זה קורה לי טעות בפורום... מצטער

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני עוד כמה זמן קונה לדים ונגדים ואני רוצה הסבר הכי פשוט איך אני יכול לעשות להם מעגר עם מפסק OFF/ON יש לי כבר לדים במארז(זה בא ככה מהחברה משהו יפה אני יצלם לכם תמונות),אני רוצה הצעות לקירור המארז,ועם אפשר הסברים מחירים חנויות שמוכרים דרמלים(יש לי מקדחה ואולי יש לאבא שלי במחסן גם דיסק) סליחה על החפירה תודה ליאור הרוש...!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by alfa100,

היי אנשים אז היום מצאתי אוזניות יחסית חדשות(שנה) שעובדות על IR(אינפרה אדום) אז למישהו יש רעיון איך אני יכול להפעיל אותם למחשב או לipod או משהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by bluz,

בנוגע למארז שרציתי לבנות.. דרמל שאין לי - 300 שקל שצריך להחשיב ועוד פלטות (ירדתי מאלומיניום, זה בפח): 2 * 35*50 ס"מ 2 * 30*50 ס"מ 2 * 35*30 ס"מ ועוד 3 מאווררי 80 מ"מ (לא חשוב לדים) + מאוורר אחד של 120 + קצת פרספקט (נמצא מאיפה לקנות)... כמה הכי נמוך אני יכול לצאת מזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by noyseg,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש כולל ציוד היקפי והומלץ לי לקנות לו הגנה מברקים אני מתלבט בין קנייה של מגן ברקים או מייצב מתח או שניהם? אשמח לתשובה בעניין והמלצות על חברות מומלצות עבור כל אחד מהם בנוסף הבנתי כי קייימת אפשרות לפגיעה ברכיבים של המחשב דרך כבל האינטרנט אשמח להמלצות גם בנושא זה תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by THE_LORD,

אני בונה מערכת קירור מים והיא ממש לקראת סיום, נשאר לי רק כל העניין עם החשמל, יש לי משאבה שיש לה חיבור שקע לקיר רגיל(3פינים) ספק כוח כמה מאווררים ובקר מאווררים. עכשיו יש אפשרות לקחת איזה כפתור ולחבר לספק כוח וברגע שאני אלחץ עליו הוא ידלק? ויש אפשרות שהספק יתן מתח למשאבה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 0TB/s,

מצטער אם זה ישמע קצת חובבני אבל ראיתי בגלריה וגם ביוטוב מה אנשים עושים וקיבלתי השראה. הבעיה? אני 100% מתחיל ואין לי ממש מושג איך דברים עובדים. אני יודע שיש את גוגל, אבל גוגל נותן כל כך הרבה אתרים שלך תדע מה אתה קורא, ובמקום להביא לי תועלת אני מקבל כאב ראש. אז אני מבקש הכוונה. עזרה לגבי ממה להתחיל, ואיך להתקדם משמה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ohad23,

שלום קניתי את הערכה Vantec Cable Sleeving Kit ואני רוצה להתחיל בהרכבה!! בכבלים שהולכים ל H.D וכונן הסידירום או צורב הצלחתי בעזרת אטב מהסוג היותר קטן להפריד את כל החוטים מהמתאם הלבן! אני תקוע בכבל שיוצא מהספק ומתחבר ישירות ללוח האם!! הכבל הרחב אם הרבה פינים. אני צריך טיפ ממי שכר הרכיב את הערכה הזאת!! איך מנתקים שם את החותים מהמתאם!! אני לא מצליח האטב לא נכנס בדפנות! זה ממש לחוץ חזק! ניסיתי אם מחט אבל גם זה לא הולך!! יש למישהו טיפ! הנה תמונה שמצאתי באחד המדריכים ברשת! שם הם השתמשו בכלי יעודי לניתוק החוטים! כך זה אמור להיות אחרי שהכל מנותק! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לכל הרוחות... נשבר לי הכלי ברגע של חוסר זהירות. יש פה מישהו שיש לו את הכלי וגר במרכז? ר"ג, ת"א גבעתיים, פ"ת... מי שקנה מ MOD, אני מוכן לקנות את כל הסט.. מי שיש לו וכבר לא צריך או משהו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ofir123,

שלום! אם אפשר לקבל הסבר על ההמרת אותות ועל כושר ההבחנה וחישובו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היכן ניתן להשיג קבלים LOW ESR לכרטיס מסך באזור המרכז רמת גן פתח תקווה ? התנפחו לי שניים ואחד התבקע תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by midnight8,

יש לי שאלה אם אני רוצה לעצב מארז למחשב אבל אני לבינתיים רק רוצה לעשות אותו יפה אני לא רוצה שהחלקים בפנים יפעלו באמת אני מתכוון בסוף לשים חלקים לא כרגע ואני עושה את כל החיבורים של המאווררים והלדים וכל הבלאגן על חיבורים של ספק אז איך אני גורם לספק לפעול בלי מחשב שמחובר אליו כי לפי הניסיון שלי שהספק לא מחובר לוח אם שעבר בדיקה של הביוס שהכל תקין אז הוא פשוט מתכבה אחרי שתיי שניות...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אם נגיד בונים מחשב מלגו .. איך עושים כפתור שיפעיל את המחשב יענו איך מפעילים אותו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by hck,

לחבר שלי יש רכב שטח על שלט (T-MAXX מי שמכיר). בשביל להפעיל אותו נדרשות הרבה סוללות: 10(12V) סוללות לשלט, 6(7.2V) בכדי לתת מתח לסטרטר ועוד 1(1.2V) לבוסטר (ועוד כמה ברכב עצמו). מידי פעם הוא שוכח להטעין אחד מהפריטים שהוזכרו לעיל (בעיקר הבטריות שנותנות מתח לסטרטר), ואז כשמגיעים לשטח להסיע פתאום... הסוללות ריקות. הצעתי לו פתרון פשוט: לחבר שני תנינים למצבר של הרכב שלו, ועל ידי קופסת פיקוד קטנה להפיל את המתח ל7.2V ול1.2V, כך שזה יחסוך לו הרבה בלאגן. השאלה היא איך אני מווסת את המתח, עם נגדים? ואם כן החיבור הוא כזה פשוט: מתח ראשי-->נגד (או שניים) ל7.2V לסטרטר, ועוד נגד(או כמה) מהמתח הראשי ל1.2V לבוסטר? או שצריך להוסיף עוד כמה חלקים ל"מערכת" כמו פיוזים וכ"ו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tulicooli,

אני יכול לעשות תאורה דרך יואסבי? מצאתי ביואסבי מתח של 5.7 וולט ואני רוצה לעשות כמה לדים ביחד איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הכוונה לבן אדם פשוט שלא מבין הרבה באלקטרוניקה? בכלל שווה להתחיל להעתסק עם RFIDים? כי זה נראה לי יהיה קצת יקר...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לעשות מודינג לדלת של המארז שלי. קראתי את המדריך והבנתי איך עושים אבל לא מסבירים שם איך שמים מאוורר עם תאורה שם והכל.. אז בעצם אחרי שאני מחבר את הפרספקס לדלת איך אני מחבר לשם מאוורר מואר? מאיפה משיגים את הברזלים האלו ששומרים על המאוורר? ראיתי בפורום משהו ואני רוצה לעשות דומה לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222481.0..מאיפה אפשר להשיג את הברזל הזה שיש לו שם ואיך בכלל אני מחבר את המאוורר לפרספקס? אשמח לאתר שמוכר את כל התאורות ומאווררים מוארים וכל השטויות האלו.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לאחרונה פינקתי את עצמי ב-GIGABYTE 3D AURORA 570 מיד שניה ;D המארז בכלליות נמצא במצב טוב. יש כמה שריטות על הדלתות משני הצדדים ומכה קטנה בדלת השמאלית (שמאחורי לוח האם), הפנל הקדמי כנראה קיבל מכה , והוא היה מוחזק למארז בדבק חם וברגים חוץ מהקליפסים שבאים מהמפעל (לא בעיה כלכך רצינית, רק שהתיקון ע"י הבעלים הקודם בוצע ברשלנות וללא כל חוש אסטטי), ודרך אגב כבר פירקתי וטיפלתי בבעיה עם התאמה לדלתות ורווחים אפסיים (שלא כמו הרווחים שהיו - כאילו הפרונט מרחף חצי ס"מ מהמארז). שניים משלושת המאווררים הוחלפו ע"י הבעלים הקודם (גם ככה נראה לי שאני אחליף את כולם בזמן הקרוב), רק שלאחד מהם (כנראה של THERMALTAKE) משום מה נעשה מוד מוזר, תקנו אותי אם אני טועה: אם ישנם שלושה חוטי חשמ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני רוצה לחבר מסך lcd למחשב על ידי חיבור ל-LPT אבל יש לי מדפסת מחוברת לשם מה אני עושה איך אני יכול לחבר את שניהם?

23. Started by Moty_p,

קניתי לוח הלחמות חורים עגולים ואני לא מבין איך אפשר להלחים לדבר הזה משהוא בקושי הצלחתי וגם זה לא כל כך חזק אם זה אפילו נופל בטעות הבדיל יכול ליפול משם ומה הלוח השני הזה שיש משבצות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pc student,

סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by וזאנה,

שלום לכולם אני מחפש אתר טוב ומעודכן של MANUAL לא למשתמש רגיל אלה לטכניים שנותן מפרט ברמת הרכיביםhttp://i42.tinypic.com/309svio.jpg יש לי מסך FLATRON L1753HM אני מחפש את התוכנית של הספק כוח כולל מתחים כול מפרט של הרכיבים תודה לעוזרים http://tinypic.com/view.php?pic=r298vo&s=5 com/view.php?pic=309svio&s=5

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים