עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by R9547655G,

מוד ראשון שלי! ובטוח שלא אחרון! חבל שאין לי מצלמה... בקיצור לקחתי פירקתי תמארז שלי צבעתי את כל החלקים ה לבנים ויצה מארז בן ז**ה! כניראה המוד הבא שלי היה חלון+ חיתוך גרילים מובנים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by LazyBoy,

מדהים. ההצעה האחרונה בEBAY היא $1,600.00 !! $4,850.00 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8238748332 http://www.llamma.com/xbox360/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אם נגיד בונים מחשב מלגו .. איך עושים כפתור שיפעיל את המחשב יענו איך מפעילים אותו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ohad23,

שלום קניתי את הערכה Vantec Cable Sleeving Kit ואני רוצה להתחיל בהרכבה!! בכבלים שהולכים ל H.D וכונן הסידירום או צורב הצלחתי בעזרת אטב מהסוג היותר קטן להפריד את כל החוטים מהמתאם הלבן! אני תקוע בכבל שיוצא מהספק ומתחבר ישירות ללוח האם!! הכבל הרחב אם הרבה פינים. אני צריך טיפ ממי שכר הרכיב את הערכה הזאת!! איך מנתקים שם את החותים מהמתאם!! אני לא מצליח האטב לא נכנס בדפנות! זה ממש לחוץ חזק! ניסיתי אם מחט אבל גם זה לא הולך!! יש למישהו טיפ! הנה תמונה שמצאתי באחד המדריכים ברשת! שם הם השתמשו בכלי יעודי לניתוק החוטים! כך זה אמור להיות אחרי שהכל מנותק! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. חיברתי את המאוורר והוא פשוט לא עובד.... בהתחלה ראיתי שמשהו מפריע שם ואז הוצאתי ואין שום סיבה שהז לא עיבוד וניסיתי בשני מחשבים והוא לא עובד... בדקתי את החיבורים והם מחובירם מה יכול לגרום לזה?? מאוורר 80MM שקיבלתי בבאנדל עובד מצוין וגם הספק עובד חיה... מולץ מאוד דרך אגב זה הPOLO12... תדוה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ofir123,

שלום! אם אפשר לקבל הסבר על ההמרת אותות ועל כושר ההבחנה וחישובו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Anonymics,

רצתי לדעת 2 דברים: 1.יש לי מסך של מחשב נייד שהמחשב הנייד מת (וואי באמת שחחרשו את השאלה הזאת פה..) אבל איך אני יודע איזה מהכבלים שיוצאים מהחיבור הזה מתאיימים לכבל של הRCA? (פשוט ראיתי תמונה שמישהו הלחים את החוטים של המסך הנייד לכבל RCA ) 2.איפה אני יכול לקנות את המדבקה הזאת שהופכת את המסך למסך מגע? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ניסיתי לעגל אותו אחרי שהצלחתי לעגל כבל שמחבר בין הלוח לצורב עכשיו יש לי עוד כבל שקיבלתי כשקניתי את הצורב הוא יתאים ?? כי הכבל שהרסתי היה שחור המתאמים ואחד מהם צבוע באדום תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Netanel o_0,

1. מה זה טרנזיסטור, למה הוא משמש ולמה יש מאות מיליונים ממנו במעבד מודרני? 2. איך אני מחשב נגד ללד? (אני יודע חוק אום וכו'), החישוב הוא כך שעל הנגד יפול מתח של נאמר 1.7V או שיהיה בו זרם של 10 מיליאמפר? לדוגמה: יש לי לד שמחובר לנגד R על ספק מתח ישר של 5V, הלד פועל ב12mA. איזה נגד אני צריך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hck,

לחבר שלי יש רכב שטח על שלט (T-MAXX מי שמכיר). בשביל להפעיל אותו נדרשות הרבה סוללות: 10(12V) סוללות לשלט, 6(7.2V) בכדי לתת מתח לסטרטר ועוד 1(1.2V) לבוסטר (ועוד כמה ברכב עצמו). מידי פעם הוא שוכח להטעין אחד מהפריטים שהוזכרו לעיל (בעיקר הבטריות שנותנות מתח לסטרטר), ואז כשמגיעים לשטח להסיע פתאום... הסוללות ריקות. הצעתי לו פתרון פשוט: לחבר שני תנינים למצבר של הרכב שלו, ועל ידי קופסת פיקוד קטנה להפיל את המתח ל7.2V ול1.2V, כך שזה יחסוך לו הרבה בלאגן. השאלה היא איך אני מווסת את המתח, עם נגדים? ואם כן החיבור הוא כזה פשוט: מתח ראשי-->נגד (או שניים) ל7.2V לסטרטר, ועוד נגד(או כמה) מהמתח הראשי ל1.2V לבוסטר? או שצריך להוסיף עוד כמה חלקים ל"מערכת" כמו פיוזים וכ"ו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני עוד כמה זמן קונה לדים ונגדים ואני רוצה הסבר הכי פשוט איך אני יכול לעשות להם מעגר עם מפסק OFF/ON יש לי כבר לדים במארז(זה בא ככה מהחברה משהו יפה אני יצלם לכם תמונות),אני רוצה הצעות לקירור המארז,ועם אפשר הסברים מחירים חנויות שמוכרים דרמלים(יש לי מקדחה ואולי יש לאבא שלי במחסן גם דיסק) סליחה על החפירה תודה ליאור הרוש...!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by 111111,

לא יודע אם מישהו עשה את זה או לא אבל נראה לי רעיון די טוב לעשות כבל מאריך לחוטים של כונן הדיסק, לעשות לו מן קופסא נחמדה ויפה כזאת ולשים אותו על שולחן העבודה או מה שזה לא יהיה כי זה מאוד מאוד מאוד קשה להתכופף כל הזמן לכונן ולהחליף דיסקים האם צריכה להיות בעיה עם זה ואם לא אז איפה משיגים מאריך שכזה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by midnight8,

יש לי שאלה אם אני רוצה לעצב מארז למחשב אבל אני לבינתיים רק רוצה לעשות אותו יפה אני לא רוצה שהחלקים בפנים יפעלו באמת אני מתכוון בסוף לשים חלקים לא כרגע ואני עושה את כל החיבורים של המאווררים והלדים וכל הבלאגן על חיבורים של ספק אז איך אני גורם לספק לפעול בלי מחשב שמחובר אליו כי לפי הניסיון שלי שהספק לא מחובר לוח אם שעבר בדיקה של הביוס שהכל תקין אז הוא פשוט מתכבה אחרי שתיי שניות...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by pc student,

סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tulicooli,

אני יכול לעשות תאורה דרך יואסבי? מצאתי ביואסבי מתח של 5.7 וולט ואני רוצה לעשות כמה לדים ביחד איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מערכת סטריאו לא חדשה במיוחד בעלת אנטנה קשיחה טלסקופית כמו במכשירי הרדיו הישנים/הקטנים. האם ניתן לחבר לאנטנה/למערכת באיזושהי צורה את החוטים שיוצאים משקע הכבלים שבקיר כך שהמערכת תקלוט את התדרים ואת תחנות הרדיו שמשודרות דרך תשתית הכבלים? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. לכל הרוחות... נשבר לי הכלי ברגע של חוסר זהירות. יש פה מישהו שיש לו את הכלי וגר במרכז? ר"ג, ת"א גבעתיים, פ"ת... מי שקנה מ MOD, אני מוכן לקנות את כל הסט.. מי שיש לו וכבר לא צריך או משהו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by drago,

תסלחו לי שאני שואל לא מצאתי בחיפוש . מצאתי הסברים אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש . אני מחפש גומי בדיוק כזה במידה ומישהו מכיר או יודע שיש בעיר שלו ושהם עושים משלוח בארץ אנא לצרך כאן תגובה . בתודה אבי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. התכנון שלי הוא לבנות מפסק חיצוני שבערתו אני אוכל לאפס את הביוס מבלי לפתוח את המארז לשלוף את הקייג' של הדיסקים ואז רק לאפס מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by stingeR-,

זה מה שיש ברשותי כרגע : כמעט כל כלי שצריך לעבודה(דרמל וכ"ו) נמצא בהישג ידי. יש לי מארז ג'נרי(מידי) עם חלון שחתכתי ושעדיין לא שמתי עליו פרספקס , מארז צבוע שחור ופאנל בצבע כסף(לאלו שראו את המארז שלי , הצביעה - תוקנה) קטודה כחולה של סאנבים שני מאוררי Thunderblade ירוקים של TT , מאורר אחד ג'נרי 4 לדים צבעוני ומנוע קטן כזה שמונע על ידי סוללות(כרגע לא בשימוש , פועל , יכול להיות מאוד שימושי , אני רק צריך עזרה ממכם למצוא לו שימוש) וגם יש לי הארדקנו 2 לא בשימוש עם מד טמפרטורה אחד מתוך השתיים שעובד...(לכל אלו שלא יודעים , המד טמפרטורה ניתן לשליפה(LCD+חיישן) , ככה שזה יציג את מעלות המעבד שלי גם כשהמחשב לא דלוק כי זה עובד על בטריה... , וגם רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג בטריה חדשה לצג …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לחבר מסך lcd למחשב על ידי חיבור ל-LPT אבל יש לי מדפסת מחוברת לשם מה אני עושה איך אני יכול לחבר את שניהם?

22. הכוונה לבן אדם פשוט שלא מבין הרבה באלקטרוניקה? בכלל שווה להתחיל להעתסק עם RFIDים? כי זה נראה לי יהיה קצת יקר...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לעשות מודינג לדלת של המארז שלי. קראתי את המדריך והבנתי איך עושים אבל לא מסבירים שם איך שמים מאוורר עם תאורה שם והכל.. אז בעצם אחרי שאני מחבר את הפרספקס לדלת איך אני מחבר לשם מאוורר מואר? מאיפה משיגים את הברזלים האלו ששומרים על המאוורר? ראיתי בפורום משהו ואני רוצה לעשות דומה לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222481.0..מאיפה אפשר להשיג את הברזל הזה שיש לו שם ואיך בכלל אני מחבר את המאוורר לפרספקס? אשמח לאתר שמוכר את כל התאורות ומאווררים מוארים וכל השטויות האלו.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by sharon_M159,

כותרת.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. סתם נגיד למה אני לא יכול לחתוך צורה במארז עם דיסק? הרי אני יכול לשים דיסק משייף וחותך ברזלים, אלומיניום במקרה שלנו מה באמת ההבדל בין השניים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.