עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. תלשתי מאוורר מספק כח, איזה חוט הולך לאיזה חוט בחיבור מולקס (שגם אותו תלשתי מהספק) ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ParanoidLoneWolf,

*נערך לעברית לנוחיות הקריאה השוטפת של חברי הפורום שלום, מאז שקניתי את המסך שלי רציתי לצבוע אותו, ולאחרונה החלטתי שהגיע הזמן. אני אשמח למידע בקשר לאיך אני צובע אותו, עם מה אני צובע אותו וכן-הלאה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by aviz,

אני רוצה לעשות כמו פה http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/rottaflekti/index_eng רק בלי המאורר אני רוצה רק את הלד הוצאתי 3 לדים ממקלדת ישנה הם יכולים לעזור לי? ואיך אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tamos,

היי, קודם כל אני רוצה לציין שאין לי שום מושג באלקטרוניקה וחשמל, אני רק בא להתייעץ פה לרכישה ואת העבודה אני ייתן כנראה לאיזה בעל מקצוע/מישהו שמבין. אז, הכרטיס המודבר הוא 8800GTS גרסת 320MB של חברת ASUS. בעת ההדלקה אני רואה ארטיפקטים בכל המסך, גם בווינדואס וגם בפוסט, אבל הכרטיס נדלק. ראיתי פה את הנושא של הבחור שהחליף קבל שנשרף ב6600 ועבד לו יופי. תמונות: http://img169.imageshack.us/g/img1697t.jpg/ בתמונה הראשנה קצת מעל 515. בתמונה השנייה רכיב מספר 560C-מה שאומר שהוא capacitor(קבל). חשוב לציין שהרכיבים לא נשרפו! פשוט הם קיבלו מכה אז הם נפלו. שתיהם נראים אותו הדבר רק שהC560 גדול יותר מבחינה פיזית, אבל מבחינת המראה אותו הדבר(צורה, צבע) יש איזו דרך לברר מהו הערך של הרכיב? הוא ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by icebreak,

http://www.bit-tech.net/article/139/1

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מצאתי בבית מפסק 3 מצבים .. כרגע אני משתמש בו לשני מצבים OFF - ON חיברתי אותו למאוורר . מה השימושים של מפסק כזה ? ואפשר לקבל רעיונות מה לעשות איתו ? (ניצול שלושת המצבים ) .. יש לי בבית שלט ישן איכותי (האלה של פעם אבל מהאיכותיים .. כל הכפורים נילחצים (מהמילה לחיצה ) בצורה יותר טובה משלט של טלויזיה חדשה\מערכת סטיריאו .. מה אני אוכל לעשות ע םהשלט הזה שקשור במחשב ?? אפשר להדליק או לפתוח איתו את המחשב ? לפתוח סי-די- רום ? אני מחכה להצעותיכם ורעיונותיכם בתודה מראש . אייל .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום,יש לי מארז סגור והייתי רוצה לעשות לו חלון בצד,וציך מכשיר חיתוך ומקדחה בשביל הברגים(לא חייבים ,אפשר גם את ה-U או H אבל אני רוצה עם ברגים..) ורציתי לדעת אם המכשיר הזה מסוגל לבצע את העבודה: http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=17540&channel=1 אם תוכלו לראות את הסרטון הדגמה זה מאוד יעזור,זה מכשיר שגם קודח אבל יש לי מקדחה יותר טוב מזה,יש לו גם כמו "דיסק" חיתוך .. אז תראו באמצע מראים איך הוא חותך,אם נראה לכם שהוא טוב תגיבו ,זה יעזור לי מאוד. בברכה,מושיקו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zurkin1232,

אני מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי לדים לבנים. מישהו ניסה להשתמש בהם לפרוייקט כלשהו? (במיוחד חריטה על פרספקס) אני עובד על פרוייקט וחשבתי להאיר את הפרספקס דווקא עם לדים לבנים, כי אני רוצה משהו עדין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכם חברים.. אני צריך כבל דחוף שצד אחד חיבור של טלפון וצד שני חיבור COM .. היה לי כזה ועכשיו הוא נאבד ואני צריך כזה דחוף.. יש למישהו מושג מאיפה להביא כזה? או איך להכין אחד? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zxor,

אז לפני שנה בערך יצרתי טלפון ביתי שמתחבר לחיבור PL במחשב וככה אפשר להקליט שיחות. המטרה הייתה אמנם די ילדותית - מתיחות בטלפון - אבל הביצוע היה מקצועי יחסית. בכל מקרה, הייתה בעיה אחת בלבד: אין אפשרות לחסוי בטלפון ביתי. אז אתמול קיבלתי טלפון נייד ישן של חבר, שתרם את המכשיר למדע ולמען עתיד טוב יותר למתיחות ילדינו, היום ביצעתי מודינג למכשיר וכעת הוא מחובר לחיבור PL כסוף ויפה, והעיקר: אפשר להקליט דרכו. אני בטוח שהמתיחות זה לא החלק שמעניין פה אנשים בפורום, נעבור ישר לתמונות: ועכשיו לשאלה: הסאונד שמתקבל מהמכשיר נורא חזק, איזה טווח נגדים צריך כדי להקטין אותו? זאת אומרת, נגד של 25 אוהם יעשה שינוי גדול? או שכדאי לנסות ישר נגד של 100 אוהם? תודה על העזרה ואשמח לשמוע תגובו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elad13net,

אפשרי עם מאורר שחור ליצור מאוור LED?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MacGyver,

במקלדת שלי(מיקרוסופט פשוטה עם7 כפתורים למעלה(ראו תמונה...) נחנסים לתוך המקלדת 4 חוטים(אחרי שפירקתי אותה ראיתי....) אני רוצה לדעת מה זה הפוס ומה זה המינוס....(אני מהמר שהשחור זה המינוס...) http://planet.nana.co.il/tembel2003/mik.jpg איתן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי TV שחור לבן קטנה כזאתי וחשבי שיהיה נחמד לתקוע אותה בתוך המארז ..... אפשר לראות מה שרוצים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eegg,

יש לי קצת הרבה זמן חופשי עד לצבא וחשבתי לכתוב כמה מדריכים, אבל אני לא בטוח שיש צורך להם בפורום. אז תגידו לי איזה מדריך אתם מעוניינים שאני יעשה. אני חושב לכתוב מדריכים על: סוגי לדים שונים תאורת מקדלת למחשב נייד הצעות למדריכים נוספים יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dbzu,

יש אפשרות לקחת מיקרופון ולהפוך אותו לאלחוטי ולחבר את המקלט לפאלפון ולהקליט דרך הפאלפון?? דרך בהכבל של האזניות של הפאלפון אפשר לחבר את המקלט אבל אין אני בונה משדר ומקלט למיקרופון??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by werner,

קודם כל שלום לכולם, אני משתמש חדש פה. לא נעים לי לשאול שאלה, אבל זה היה צריך לקרות מתישהו. יש לי נסיון קטן ב"הריסת" דברים, אבל רק במוד לעכברים (הוספת לדים). הייתי מביא תמונה של המוד המוכן, אבל אין לי דיגיטלית, והתמונות עדיין בפילם. החלטתי להתקדם, ולעשות חלון לדלת המארז. אני רוצה לעשות חלון מיוחד, עם ציור, ולא סתם חלון פשוט של מלבן פרספקט (כתבתי נכון?). בנוסף, בגלל שפרספקט אמור להיות מבודד טוב גם כשהוא דק, אני רוצה לשים מאוורר נוסף, בחלון. אני לא אשתמש בדלת המקורית (אבא שלי לא מרשה, יכול להיות בצדק), אלא בדלת חלופית שאני אקנה מאלומיניום דק, באותה צורה של הדלת שלי. ראיתי שאנשים עושים מודים כל כך יפים ומיוחדים, שרציתי גם. הבעיה היא, שהמוח שלי לא מצליח לחשוב על איך הם עשו אות…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום וערב טוב אני נורא רוצה קירור מים, ואני עכשיו יותר בשלב של הבדיקות והתכנונים.. אני רוצה כבר להזמין חלקים תוך חודש חודשיים הקטע שאני רוצה לשים רדיאטור כפול בגג - וכמובן בשביל זה צריך לחתוך קצת. קודם כל אני רוצה לציין שהמארז שלי מאלומיניום, ולא מפלדה/פח. מה יהיה בשבילי הכי טוב? אני לא איזה מודר שכל הזמן חותך ומשפצר ומשייף ועושה דברים.. סה"כ אני רוצה לחתוך מקום לרדיאטור שיהיה בערך בגודל הזה - http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=290&products_id=3697 ואני בספק אם אשתמש בכלי עוד פעם.. לכן אני לא צריך את הדבר הכי טוב שקיים - אבל אני גם לא רוצה לקנות משהו זבל.. Jigsaw - ראיתי שהמחירים זולים יחסית (אפשר אפילו להשיג ב-2…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aviram20,

היי כולם אני צריך עזרה ואני לא גבטוח אם יש למישהוו.. אני צריך לדים 3 מ''מ בערך 10-15 ככה וממש לא שווה לי להזמין מאריהב כבר.. לכן אם למישהו יש אני מוכן לקנות אפילו .. נ.ב פעם שניה זה קורה לי טעות בפורום... מצטער

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Mike-,

http://hackadaycom.files.wordpress.com/2012/10/due.pdf עריכה: אמור לצאת ביום שני הקרוב. מחיר רשמי: 50$. מעניין כמה יעלו הלוחות צד ג'.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Axel Foley,

אני מחפש תוכנות לשליטה על מסך LCD שמחובר דרך USB. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kousson,

שלום, חסרים לי נגדים לבניית מקלט IR. מצאתי בארון נגדים באותו הערך שאני צרים אבל הנגדים האלה קצת יותר גדולים פיזית מהאלה שנאבדו לי. האם יש לזה השפעה כל שהיא בהתנגדות או שאני יכול להשתמש בהם במקום הנגדים שאני צריך.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Aviram,

אני רוצה לצבוע כונן CD. 1. איזה סוג ספריי צריך? 2. והאם כל מה שאני צריך לעשות זה להוציא את הפאנל, לנקות אותו, ולרסס?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני עדיין לא יודע איך המארז נראה אבל כבר התחלתי בתכנון של איך הוא יראה. (אני מחכה עד שסבא שלי ימצא אותו). 1) מאיזה חומר עשוי החלון שמרכיבים על דלת המארז? מה מחירו הממוצע? והאם ניתן להשיג אותו בכל חנות לחומרי בניה? 2) האם דיסקית חיתוך טובה לחיתוך המארז? 3) זקוק לעזרתכם בבחירת העיצוב של החלון (מה יראה יותר טוב?) שרטוט 1 - חלון עגול עם מאורר במרכזו. שרטוט 2 - חלון בצורת "ר" עם מאורר בצד שמאל למטה. תנסו לחשוב איך זה יראה במציאות.. 4) איך הסידור הבא של המאוררים: 2 מאוררים מקדימה להכנסת אויר 1 מאורר בצד שיזרוק אויר על הלוח/כרטיס מסך. 1 מאורר מאחור שיוציא את האויר 1 מאורר למעלה שיוציא גם את האויר. 5) איזה שילובי צבעים ממולצים? אני חשבתי על שחור + כתום שהשחור יו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז ככה...יש לי אינפרא אדום במחשב..מובנה שקיבלתי אם הלוח אם.. ואני רוצה לעשות שאני יוכל לשלוט על ווינאמפ אם שלט באינפרא אדום...עכשיו את התוכנה והפלג יש לי..אבל אין לי מושג מה לעשות מבחינה חומרטית.. אני מצרף קובץ שתראו את האינפרא אדום(במנהל התקנים) מישהו מוכן להגיד לי מה אני צריך לעשות?או להסביר או משהו...תודה מראש.. יהב :) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה ליבנות מקלט ואני לא יודע איזה רכיבים אני צריך במדריך לא מפרתים מספיק נדיג איזה כבל אני צריך.... אני יודה מאוד לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים