אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב שלי: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram רמקולים: Z-640 של לוג'יטק מקלדת: בקרוב Elite של לוגי'טק עכבר: MX 518 של לוג'טק מסך: LCD CT-720D 19' עכשיו השאלה שלי היא: אני מאוד רוצה שהמחשב שלי יפעיל משחקים בצורה הכי טובה שיכולה להיות, כולל חדשים שיגיעו, קניתי את הכרטיס מסך כי אפשר לפתוח אותו לכרטיס מסל יותר טוב, מה שאני מפחד לעשות כי הוא עלול להשרף כי בחייפ לא עשיתי את זה, בואו נגיד ואני מצליח, מה זה נותן לי? במשחקים אני אראה יותר טוב? או מה? מעבד, גם, קראתי שאפשר להגיע איתו רחוק, אבל בתור אחד שלא עשה …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות לשליטה על מסך LCD שמחובר דרך USB. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני יודע שהנושא ממש עתיק אבל יש לי עדכון.. עריכת המודר: הודעה זו פורסמה במקור בת'רד הזה, ופוצלה לת'רד חדש. היום הכנתי כונס מבקבוק פלסטיק קשיח שהיה לי בבית, חתכתי אותו בזווית יענו (__) -> /__/ עכשיו הכונס יושב נכון מילימטר מעל המאורר של המעבד.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוד ראשון שלי! ובטוח שלא אחרון! חבל שאין לי מצלמה... בקיצור לקחתי פירקתי תמארז שלי צבעתי את כל החלקים ה לבנים ויצה מארז בן ז**ה! כניראה המוד הבא שלי היה חלון+ חיתוך גרילים מובנים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הרבה זמן פנוי ו200 שקל יש לכם רעיונות למודים שאפשר לעשות? אני יגיד לכם מה כבר עשיתי למארז שלי חלון (מקדימה ובצד) צביעה+גימור מראה חלון לספק ועיצוב שלו חור בגג המארז מוד הפיכת עכבר "לחללית" חלון לCD הוספת תאורה פשוטה (קטודות מאוררים וכמה לדים פה ושם) איזה רעיונות יש לכם בשבילי (אני מחפש דברים יפים ולא מסובכים יותר מידי)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממככה הלכתי לחנות ושאלו אותי כמה וואט אני צריך בנגדים מה אני צריך להגיד להם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי בבית מפסק 3 מצבים .. כרגע אני משתמש בו לשני מצבים OFF - ON חיברתי אותו למאוורר . מה השימושים של מפסק כזה ? ואפשר לקבל רעיונות מה לעשות איתו ? (ניצול שלושת המצבים ) .. יש לי בבית שלט ישן איכותי (האלה של פעם אבל מהאיכותיים .. כל הכפורים נילחצים (מהמילה לחיצה ) בצורה יותר טובה משלט של טלויזיה חדשה\מערכת סטיריאו .. מה אני אוכל לעשות ע םהשלט הזה שקשור במחשב ?? אפשר להדליק או לפתוח איתו את המחשב ? לפתוח סי-די- רום ? אני מחכה להצעותיכם ורעיונותיכם בתודה מראש . אייל .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום..נהרס לי רסיבר של kenood krf 7030d והרכיב שאני חושד בו זה stk//עכשיו השאלה שלי אם אני מזמין חלק כזה מה המיספק הקטן למעלה oh13 אומר?זה חשוב?או לר משנה?תודההה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצטער אם זה ישמע קצת חובבני אבל ראיתי בגלריה וגם ביוטוב מה אנשים עושים וקיבלתי השראה. הבעיה? אני 100% מתחיל ואין לי ממש מושג איך דברים עובדים. אני יודע שיש את גוגל, אבל גוגל נותן כל כך הרבה אתרים שלך תדע מה אתה קורא, ובמקום להביא לי תועלת אני מקבל כאב ראש. אז אני מבקש הכוונה. עזרה לגבי ממה להתחיל, ואיך להתקדם משמה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקלדת שלי(מיקרוסופט פשוטה עם7 כפתורים למעלה(ראו תמונה...) נחנסים לתוך המקלדת 4 חוטים(אחרי שפירקתי אותה ראיתי....) אני רוצה לדעת מה זה הפוס ומה זה המינוס....(אני מהמר שהשחור זה המינוס...) http://planet.nana.co.il/tembel2003/mik.jpg איתן
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם היה לי את המצלמה הדיגיטלית שלי הייתי מראה תמונות..אבל אין אז אני אנסה להסביר. אני רוצה לצבוע את המארז הישן שלי ואני פשוט לא יודע איך להוציא את הגג של המארז. יש שני ברגים עגולים עם חור באמצע שאני בטוח שיש ברוב המארזים ודווקא את שני אלה אני לא יודע איך להוציא. אז בבקשה אם אתם יודעים על מה אני מדבר , בבקשה תגידו לי איך להוציא, איזה מברגים או מפתחות אני צריך לקנות תודה , ניר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני חדש בזה אז אולי זאת שאלה בסיסית יש לי מעגל חשמלי שאני רוצה לבדוק את הקיבול של הקבל אני משתמש בפלוק 117 שיש בו בדיקת קיבול אז השאלות שלי ההם כאלה 1) בפלוק עצמו יש לי אפשרות לשנות את הטווח שלו 10,100,1000,10000 למה אני צריך את זה אם כתבו לי בצג למעלה שהוא במיקרו פראד ? 2) אם חברתי בטעות לקבל עם כותביות הפוך את הפרובים אז הוא מתקלקל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני חדשה פה.. והרעיון של מודינג ממש מגניב.. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב נייד? זאת אומרת.. אי אפשר לחתוך אותו.. נכון!? אבל.. בכל זאת.. רעיונות??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות בנושא: http://www.hwzone.co.il/gallery/album102?page=1 כמו כן יש במערכת OC נחמד מ 2.6 ל 3.2 עוד לא העלתי תמונות ופרטים אני רוצה לשפר את הבצועים. גם כרטיס מסך אחרי OC והוא רץ עכשיו על CORE:411 MEM:360 גם פה זה זמני ואני אמשיך לשאוב ממנו עוד מהירות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם קראתי את רוב המאמרים והמדריכים פה והגעתי למסכנה זה נשמע כייפי :L אני אחד שאוהב לעבוד עם הידיים (ולפעמים לא..) אז אני רוצה להתחיל במשהו קטן על המחשב החדש שלי כי ההורים ממש מגבילים אותי בקטע של שינויים חיצוניים במחשב.. (אפילו שחיברתי את המאוורר הקידמי שלא עבד הם קיבלו שוק חחחח) אז אני רוצה לעשות פרוייקט ממש קטן בתוך המחשב כגון לארגן אותו או להוסיף מאוורר נוסף.. או לעשות סדר מסויים לחוטים עם צינורות וכו'.. אשמח לקבל רעיונות ד"א אני בן 13 בגלל זה כל ההגבלות אבל לא נורא.. תודה רבה , תמיר אסרף .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פאק של סוללות, 6 סוללות של 1.2 וולט. סה"כ 7.2 וולט, איך אני יכול לבנות מטען בשבילן? האם צריך מעגל מיוחד או שפשוט אני צריך מעגל שיספק 7.2 וולט? ורשום שאני צריך לטעון בזרם של 300 מילי אמפר במשך 6 שעות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קאיי בשבוע האחרון נכנסתי קצת יותר לקטע של המודינג והלאקטרוניקה... ובמיוחד על חומרה (מפרטים מחירים וכו') התחלתי להתעניין בזה קצת יותר.. אז ראיתי מדריכים, קראתי חומר, למדתי מחירים חלקים וידע אישי מהעבר.. אני רשום פה כבר הרבה זמן אבל לא ממש יצא לי לכתוב פה מלבד פעם אחת שביקשתי מפרט למחשב טוב... טוב אז הקטע הוא שקראתי את המדיריכים שהיה ל-LCD וראיתי את החלק למתקדמים עם המסכים הממש גדולים... בקיצור היה לי לפטופ (מחשב נישא) ישן בבית שלא עובד (הוא שבק חיים) פירקתי אותו היום והוצאתי ממנו את המסך; עכשיו לשאלה שלי - מה אפשר לעשות איתו? אני רוצה לחבר אותו למחשב (בצד) יש לי דרמל, מלחם הכל... אך אני לא יודע את האפשרויות שעומדות בפניי, עקב זאת שאני חדש וכו'... בקיצור מה אפשרי לעשות א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את המאוורר והוא פשוט לא עובד.... בהתחלה ראיתי שמשהו מפריע שם ואז הוצאתי ואין שום סיבה שהז לא עיבוד וניסיתי בשני מחשבים והוא לא עובד... בדקתי את החיבורים והם מחובירם מה יכול לגרום לזה?? מאוורר 80MM שקיבלתי בבאנדל עובד מצוין וגם הספק עובד חיה... מולץ מאוד דרך אגב זה הPOLO12... תדוה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות את הקומנדור7 שהמליצו לי.. אבל אין אותו בארץ פעם ב 4 חודש מזמינים אותו רק (בעעעעעעעעעעע) אז לא מצאתי פאן באס טוב ששולט מינימום ב 6 ערוצים מישהו מכיר וממליץ לי???? עדיף גם שיהיה עם LCD וכו..... תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה די דחוף לי :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי כאן והוא מקצוען הוא יעשה לי חלון משהו משהו אבל אני צריך מין ציור כזה מדיוק.. אני לא רוצה משהו מסובך מין חלון פשוט עם פינות קצת מעוגלות והכי חשוב סימטרי ואסטתי אני לא אוהב כול מיני צורות מוזרו אני אוהב דברים נעימים לעיין אבל זה לא מעניין אותכם אז עם אפשר ציור אני אהיה אסיר תודה. וזה למידי טוואר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מדריך איך לחבר לדים למחשב את המצרכים במידה ואין לי אני אקנה אבל זה לא חשוב החשוב הוא איך אני מחבר המדריך שבלינקיה סבבה (המדריך הראשון הפשוט) רק שלא מראים איפה מחברים את הלדים אשמח שתענו לי במהרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חיפשתי את המקלט הזה גם בהר-ציון ולא מצאתי... איפה אני יכול למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה לא ספאם!!! הייתי אתמול בחנות בדיזנגוף סנטר שיש שם קיטים לבנייה עצמית, קניתי רדיו FM לבנייה עצמית אז מי שרוצה יש תמונה של הרדיו ושל המחירים של כל הקיטים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המאוורר שווה? [דרך אגב הוא של אינטל] והרכיבים האחרים אני לא יודע למה הם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-