עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by shlomi8,

יש לי מאוור רגיל מהמחשב הישן שלי ויש לו חיבור עם שלוש חורים ואין לי בלוח אם עוד מקום לחבר אותו הבנתי שאפשר לחבר לספק אבל מישהו יכול להסביר לי איך...? מה צריך לפתוח תספק וכל זה? כי זה ממש לא התחום שלי...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי TV שחור לבן קטנה כזאתי וחשבי שיהיה נחמד לתקוע אותה בתוך המארז ..... אפשר לראות מה שרוצים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tom123,

יש לי את ה- XASER3 וספק של TT עכשיו יש את כל המאוורים האלו... ויש מלא חוטים ואני לא יודע איך לסדר אותם....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by TiSHu,

זה עדיין לא בטוח אבל תקשיבו אני הולך לקחת לחבר שלי את המחשב הכי ישן שיש לו (פנטיום 1) אני הולך לשים לו יציאות USB2 אני אשים לו כרטיס מסך עם TVOUT אני אחבר לו מקלדת ואחבר אותו לטלוויזיה ואז אני אראה בו סרטים אני אשים של הארד דיסק של איזה גיגה רק בשביל המערכת הפעלה וBSPLAYER זה יכול להיות כל כך מגניב יש לי מאוורר שאין לי מה לעשות איתו אז אני אשים אותו במחשב הזה והוא יהיה בחדר לסרטים נכון רעיון גדול עם הזמן אני עוד אקנה לו כרטיס קול עם 5.1 ואז אני אקנה גם רמקולים 5.1 נכון שזה אחלה רעיון? יש למישהו הצעות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eXpire,

שלום לכולם היום רציתי להחליף את ספק הכוח שלי (250W ל 400W) שאבא שלי נתן לי וכאשר התחלתי לחבר את החוטים של הספק החדש שמתי לב למשהו מוזר... קיימים שני חיבורים ללוח אם,אחד עם כ20+ כניסות ואחד ריבוע עם ארבע. עכשיו משום מה הספק הנוכחי מחסרי 4 כניסות בחיבור של ה20+,4 כניסות נשארות ללא חיבור. לעומת זאת הספק הקודם נכנס בכולן... כרגע אני חיברתי חזרה את הספק הקודם,לא רציתי לקחת סיכון שיקרה משהו. מישהו מוכן להסביר לי מה קורה כאן שני הספקים הספקים סטנדרתיים אז למה יש הבדל בכמות הכניסות והאם זה משנה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ROYAL125,

איך אני מחבר מאורר למארז עם שני חוטים גלויים(אדום ושחור) ולאן אני מחבר תודה :jump:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז ככה...יש לי אינפרא אדום במחשב..מובנה שקיבלתי אם הלוח אם.. ואני רוצה לעשות שאני יוכל לשלוט על ווינאמפ אם שלט באינפרא אדום...עכשיו את התוכנה והפלג יש לי..אבל אין לי מושג מה לעשות מבחינה חומרטית.. אני מצרף קובץ שתראו את האינפרא אדום(במנהל התקנים) מישהו מוכן להגיד לי מה אני צריך לעשות?או להסביר או משהו...תודה מראש.. יהב :) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by pc student,

חברה אני רוצה לבנות מסך כזה יש לי את כל החומרים חוץ מהפונציומתר אני חייב אותו? ומסך ה lcd הוא מפקס של sharp יש לו 14 חיברים ושני חיבורים לתאורה האם זה מספיק?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בבקשה לנעול אשכול זה! הוא לא רלוונטי!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by J0n1,

אני צריך להפעיל ממסר חד יציב 555 (הבנתי שהוא פועל לשניה) הבעיה שהמתח שיש לי הוא 0.5V כמה צריך כדי שהממסר יעבוד? ואיך אפשר להמיר? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MacGyver,

במקלדת שלי(מיקרוסופט פשוטה עם7 כפתורים למעלה(ראו תמונה...) נחנסים לתוך המקלדת 4 חוטים(אחרי שפירקתי אותה ראיתי....) אני רוצה לדעת מה זה הפוס ומה זה המינוס....(אני מהמר שהשחור זה המינוס...) http://planet.nana.co.il/tembel2003/mik.jpg איתן

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by SALT,

אני כבר תקופה מחפש משהוא שישלוט לי על המאווררים תקציב עד 500 ש"ח ( גמיש ) אין לי מוסג בכלל על מה ללכת כל המידע שאספתי נמצא ב גוגל תומונת כאשרי מריצים חיפוש על "FAN CONTROLLER" יש לי מארז 900 של אנטק http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM= יש לו 4 מאווררים - לכולם חיבור מולקס עם אפשרות לשינוי מהירות (ממש לא פרקטי לפתוח את המארז כל יום לפני השינה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. תיראו עכשיו סיימתי את הלד לייזר אני מחבר אותו למחשב ופיתאום או שאחד עובד ושניים לא עובדים אם ששנים עובדים ואחד לא מישהו יכול להיגיד לי למה? :-\ וחג שמח לכולם!!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eegg,

יש לי קצת הרבה זמן חופשי עד לצבא וחשבתי לכתוב כמה מדריכים, אבל אני לא בטוח שיש צורך להם בפורום. אז תגידו לי איזה מדריך אתם מעוניינים שאני יעשה. אני חושב לכתוב מדריכים על: סוגי לדים שונים תאורת מקדלת למחשב נייד הצעות למדריכים נוספים יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dbzu,

יש אפשרות לקחת מיקרופון ולהפוך אותו לאלחוטי ולחבר את המקלט לפאלפון ולהקליט דרך הפאלפון?? דרך בהכבל של האזניות של הפאלפון אפשר לחבר את המקלט אבל אין אני בונה משדר ומקלט למיקרופון??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by TAsraf,

שלום לכם קראתי את רוב המאמרים והמדריכים פה והגעתי למסכנה זה נשמע כייפי :L אני אחד שאוהב לעבוד עם הידיים (ולפעמים לא..) אז אני רוצה להתחיל במשהו קטן על המחשב החדש שלי כי ההורים ממש מגבילים אותי בקטע של שינויים חיצוניים במחשב.. (אפילו שחיברתי את המאוורר הקידמי שלא עבד הם קיבלו שוק חחחח) אז אני רוצה לעשות פרוייקט ממש קטן בתוך המחשב כגון לארגן אותו או להוסיף מאוורר נוסף.. או לעשות סדר מסויים לחוטים עם צינורות וכו'.. אשמח לקבל רעיונות ד"א אני בן 13 בגלל זה כל ההגבלות אבל לא נורא.. תודה רבה , תמיר אסרף .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני משתמש בספריית IRremote ובארדואינו UNO. ברירת המחדל של הספריה היא שפין 3 הוא המשדר (אליו מחברים את הלד אינפרה אדום). אני צריך לשנות את זה מפין 3 לפין 11, איך אני עושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by thedag,

האם מישהו פה יודע לעשות מוד לליזר הירוק ולשפר אותו משמעותית? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by papush,

עבדתי עם הדרמל היום... קיצר באמצע העבודה הוא עשה רעש של כאילו קצר בתוכו אז מהר כיביתי אותו... אבל הוא פשוט אל חזר לעבוד מישהו נתקל בתופעה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nimrods,

איזה קטלני זה יענו עכבר חחח איזה יפה..!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כמה שאלות אני ינסה לתמצת קניתי FAN-ATIC"-5 Port Military Switch Baybus Lamptron LED Acrylic Case Footsteps רגליות מוארות וכמו כן יש לי cooler master musketeer 2 עכשיו אני רוצה לשלוט בכול התאורה דרך המפסקים של Lamptron לכול אחד מהחלקים האחרים יש מפסק ששולט על התאורה לבד איך אני מעביר הכול אליו מה אני צריך ? אם זה יעזור אני יוסיף תמונות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי. בקרוב אני מקווה אני קונה מחשב חדש, שלי יעבור להורים שלי ושל ההורים שלי יילך למחסן. חשבתי להפכו לHTPC ואני צריך את העזרה שלכם. בפאנל האחורי יש רק חיבורי חשמל ו-וידאו, ואני צריך שיהיה לי פאנל אחורי עם מקום ליציאות לוח אם וליציאת חשמל של הספק. ללוח אם יש 6 יציאות סאונד, כרטיס מובנה, יציאות USB ורשת ועוד כמה פיצ'רים. מה לעשות ? אגב אין לי גישה לכל מיני כלים אז עדיף במינימום כלים שאני אנסה להשאיל ממישהו. אם יש דרך טובה לחתוך את המארז שלהם ולהלביש אותו בוידאו אני אשמח לטיפ. תודה לעוזרים, ליאב.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מישהו יודע כמה מתח וזרם צורך סופר לד כחול בערך? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. מתאם 3.5" ל5.25" להארד דיסק, מאיפה אפשר להשיג? אני צריך שניים (סטים) בשביל ההארד דיסקים שלי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by The-Fine,

מחפש מידע איך אפשר לחבר LCD דרך USB או דרך COM תודה רבה למי שועזר ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.