אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי, החלתי לעשות היום מודינג לסוללרי שלי (philips 530) יש לכם הצעות על מה כדאי לעשות לו? פשוט מה שאני חושב לא ממש מספק אותי, אגב, אפשרי להוריד לו משחקים בארץ? (אני יודע שלפיליפס יש פורמט משלה למשחקים לסלולרי שלה אבל לא יודע איך אפשר להוריד לו משחקים בארץ) תודה רבה למי שייעזור :) :)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי תארגנו תחרות מודינג או מפגש מודינג כך אפשר ללמוד הרבה מהמתקדמים לרעות רעיונות כול מיני דברים וכו..... מה אומרים ??? סליחה על הכותרת אין לי מושג מה לכתוב שם חחחחחחח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, ממש מזמן צבעתי את המארז בצבע כסף, וכשעשיתי חורים למאווירים לא מזמן שרטתי את הצבע :'( עכשיו במקום לשייף את הכל חשבתי לצבע את הכל בשיכבה עבה של לקה, למלות את כל השריטות ,ועל זה לתת את הצביעה שוב . מה דעתכם? או שאולי עדיף להוריד את כל הצבע (לא לא לא).
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי 3 פנסי LED לגינה (כאלה שיש להם LED לבן ותא סולרי שמטעין סוללה), מתוכם 1 לא עובד פירקת אותו. אחד מהחוטים בפנים מנותק מהתא הסולארי - יש טיםה של בדיל על החוט אבל הטיפה התנתקה מהמשטח המתכתי שאליו היא אמורה להיות מולחמת על הצד האחורי של התא התא עשוי מזכוכית שכל המרכיבים של התא הם כמו ציפויים על הצד האחורי שלו. הנקודה להלחמה היא משטח מתכתי - יש לו צבע מתכתי, ברק מתכתי ואם אני נוגע בו אם החוט המנותק הפנס עובד תקין אבל אני פשוט לא מצליח להלחים אליו - ניסיתי להחזיק זמן ארוך, לשייף ולהלחים... כלום הבדיל פשוט לא רוצה להיתפס עליו אפילו לא יוצר טיפה או ציפוי, רק מתלכלך אם הפלאקס זה לא קטע של לשונית מתכת שבורה, החוט אמור להיות מולחם ישר למשטח בלי לשונית או משהוא איך אני מלחים את…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו כפרות אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי, אני רוצה לחליף את דלת שמאל לדלת שקופה(כמובן שיהיה אפשר להכניס בתוכה מאוורר) .. אפשר לקנות אחת כזאת או שצריץ לקנות חומרים ולעשות מודינג? אשמח לקבל קישור למדריך או אתה מדריך עצמו.. זה המארז שלי : 6A19 BlackוCompucase קישור : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697383# תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הטיול השנתי שלי הולך וקרב, ויש לי נגן דיי טוב אבל שלא מסוגל להחזיק יותר מ20 שעות, ואני מתכוון לשמוע יותר מ20, עכשיו אני רוצה לבנות מטען חשמלי לMP, יש לי מטען ישן של פלאפון שמכניס 100-240V 50/60Hz 0.3A ומוציא 5V 700mA יש לי גם USB ישן שמתאים לנגן, השאלות שלי הם: 1. אם הנגן משתמש במחשב בתור מטען, ומשתמש ב5 וולט וחצי אמפר כמו של USB של מחשב, והמטען מוציא 700mA מה יהיה התוצאות? ישרף לי האמפי? לא יטען.. 2. מישהו פה כבר עשה משהו כזה בעבר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
תיראו עכשיו סיימתי את הלד לייזר אני מחבר אותו למחשב ופיתאום או שאחד עובד ושניים לא עובדים אם ששנים עובדים ואחד לא מישהו יכול להיגיד לי למה? :-\ וחג שמח לכולם!!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם קראתי את רוב המאמרים והמדריכים פה והגעתי למסכנה זה נשמע כייפי :L אני אחד שאוהב לעבוד עם הידיים (ולפעמים לא..) אז אני רוצה להתחיל במשהו קטן על המחשב החדש שלי כי ההורים ממש מגבילים אותי בקטע של שינויים חיצוניים במחשב.. (אפילו שחיברתי את המאוורר הקידמי שלא עבד הם קיבלו שוק חחחח) אז אני רוצה לעשות פרוייקט ממש קטן בתוך המחשב כגון לארגן אותו או להוסיף מאוורר נוסף.. או לעשות סדר מסויים לחוטים עם צינורות וכו'.. אשמח לקבל רעיונות ד"א אני בן 13 בגלל זה כל ההגבלות אבל לא נורא.. תודה רבה , תמיר אסרף .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות את הקומנדור7 שהמליצו לי.. אבל אין אותו בארץ פעם ב 4 חודש מזמינים אותו רק (בעעעעעעעעעעע) אז לא מצאתי פאן באס טוב ששולט מינימום ב 6 ערוצים מישהו מכיר וממליץ לי???? עדיף גם שיהיה עם LCD וכו..... תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה די דחוף לי :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי את המארז הרשום בכותרת ברוב טיפשותם של טרמלטק הם דאגו להכול ואכן המארז מדהים רק הם לא שמו רמקול לכן הבאתי רמקול 0.5 ולט (P.M.P.O) כמובן.. ועכשיו מיקמתי אותו במארז במקון ניחבא ושיהיה אפשר גם לשמוע אותו שהמחשב מצפצף במידה ויעשה זאת .. מצורפות שני תמונות לפי דעתי זה ממש רחוק מהדיסק קשיח ומשאר החלקים אבל אני שואל שוב כדי להיות בטוח מישהו חושב שזה לא בסדר? ועדיין תהייה השפעה על רכיב מסוים ? מצורפות שני תמונות ... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בספריית IRremote ובארדואינו UNO. ברירת המחדל של הספריה היא שפין 3 הוא המשדר (אליו מחברים את הלד אינפרה אדום). אני צריך לשנות את זה מפין 3 לפין 11, איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חחח יש לי ת'פלוג -אין של וינאמפ שהאורות של המקלדת יהיהבו לפי המוזיקה אז רציתי לשאול אם אפשר במקום שה"מידע" ילך למקלדת אז זה ילך לעכבר (יש לי עכבר עם לד אדום חזק)כי אני חושב שזה יהיה מזה יפה באמת אז אולי החכמים בניכים היודעים קצת לתכנת יעשו בישבילי ;D אם אתם רוצים אני יעלה לפה את ההתקנה\קבצים תודה מראש למי שעוזר...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קיצור יש לי אייפוד טאץ' ואני מטעין אותו רגיל מהUSB של המחשב , העניין הוא שיש לי גם מטען USB בבית שמתחבר לשקע אבל לא יודע למה זה לא מטעין את האייפוד כתוב על המטען 5 V 0.5 -+ 200ma- 300ma dc
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממככה הלכתי לחנות ושאלו אותי כמה וואט אני צריך בנגדים מה אני צריך להגיד להם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי ברשת ( אתר נענע ) איזה מדריך נחמד אז קבלו אותו (דרוג מ1-10 = 5 נחמד לא רציני) http://www.metacafe.com/watch/1351961/illuminated_keyboard_hack/
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחפש פאנבאס או בקר מאוררים איך שתרצו לקרוא לזה במחיר של עד 200 שקלים (כמובן שאם זה 220 אז זה בסדר) עכשיו העדפות שלי הן כאלו. 1)אני מעדיף שיהיה לפאנבאס מדי טמפרטורה דבר שכמובן מוביל להעדפה הבאה 2)מסך LCD המציג את המהירת והטמרפטורה 3)אפשרות לחיבור של לפחות 3 מאוררים שונים (דהיינו: אפשרות לשליטה ב3 מערכות איוורור) 4)העדפה שולית אבל רצויה: יכולת של חיבור של יותר ממאוורר אחד לכל בקר (דהיינו: הספק מספיק גבוהה שיכול לתמוך בשני מאוררים באותו חיבור- יכולת לחבר שני מאוררים באותו סלוט) 5)אין צורך בחיבורי USB ורשת יש לי מספיק. 6)אין העדפה לחברה מסוימת. 7)אני מעונין בבקר שמתחבר לספק הכוח ומספק את החמשל למאוררים בעצמו. ואינו מהווה תחנת בין המאורר לחיבור ה3PIN בלוח האם. (כי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הבדל מחיר של מ ~400 ל-150 שקלים בין הגירסה הרשמית לבין תואם סיני כגון זה המבוסס על sim900 נשמע מפתה למדי. שאֵלתי אם למישהו התנסה עם התואם ומוכן לחלוק את תובנותיו. רוב תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לנסר פלטת MDF בעובי 2CM. אשמח אם משהו יכול לעזור...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מקווה שהפעם אני אזכה לתשובה, כי אני יודע שיש כאלו שיודעים את התשובה בפורום הזה.. היום עשיתי קצת קניות, קניתי את מתקן "היד השלישית" ומסך LCD, וגם 17 לדים UB, מפסקים, נגדים, מבודדים ושטויות.. אני אתמקד עכשיו בLCD. הLCD הוא קטן כזה, כמו שיש במדריך, עם תאורה פנימית. יש לו 6 רגליים. הוא צריך להיות פנימי, אבל אני רוצה לשלוט בו עם תוכנה, שהנתונים לא יהיו סטטים אלא שאני אוכל לשנות אותם מדי פעם (את המשתנים). אז השאלה המרכזית היא איך אני יכול לחבר LCD למחשב, בחיבור פנימי? LPT לא טוב לי. מצורפות תמונות של היד השלישית ושל מסך הLCD למי שבא להסתכל, תודה לעונים. נ.ב, cjori שאלתי אותו והוא אמר שיש לו TIP31C. אז הבעיה היא אצלך.. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקלדת שלי(מיקרוסופט פשוטה עם7 כפתורים למעלה(ראו תמונה...) נחנסים לתוך המקלדת 4 חוטים(אחרי שפירקתי אותה ראיתי....) אני רוצה לדעת מה זה הפוס ומה זה המינוס....(אני מהמר שהשחור זה המינוס...) http://planet.nana.co.il/tembel2003/mik.jpg איתן
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי TV שחור לבן קטנה כזאתי וחשבי שיהיה נחמד לתקוע אותה בתוך המארז ..... אפשר לראות מה שרוצים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אפשר שם של חנות ואיפה היא נמצאת...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את החומר הזה שנראה נחמד: אבל כמובן אין בארץ. אני מניח שכן יש אלטרנטיבות. יאללה שוט....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-