עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by dbzu,

יש אפשרות לקחת מיקרופון ולהפוך אותו לאלחוטי ולחבר את המקלט לפאלפון ולהקליט דרך הפאלפון?? דרך בהכבל של האזניות של הפאלפון אפשר לחבר את המקלט אבל אין אני בונה משדר ומקלט למיקרופון??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי ממצב אחים שלי שמעו יש לי בפן לשיער שלוש פונקציות: חימום,סופר חימום וקור... אז רציתי לשאול איך עובד הקור הזה האם יש שם איזה ברזל שמתקרר כמו במקרר ואז מפזר את זה.... או שזה הקור שהמאוורר מפיק סתם....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pc student,

סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות :'( אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם ניתן לעשות את זה ? עבדתי לפי המדריך הנ"ל http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/4/ - אבל אין לי מקום כל כך נוח לשים את הפוטנציומטר -האם אפשר לוותר על זה ? תודה (מקווה בקרוב לפרסם את פרוייקט המודינג שלי באתר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי. בקרוב אני מקווה אני קונה מחשב חדש, שלי יעבור להורים שלי ושל ההורים שלי יילך למחסן. חשבתי להפכו לHTPC ואני צריך את העזרה שלכם. בפאנל האחורי יש רק חיבורי חשמל ו-וידאו, ואני צריך שיהיה לי פאנל אחורי עם מקום ליציאות לוח אם וליציאת חשמל של הספק. ללוח אם יש 6 יציאות סאונד, כרטיס מובנה, יציאות USB ורשת ועוד כמה פיצ'רים. מה לעשות ? אגב אין לי גישה לכל מיני כלים אז עדיף במינימום כלים שאני אנסה להשאיל ממישהו. אם יש דרך טובה לחתוך את המארז שלהם ולהלביש אותו בוידאו אני אשמח לטיפ. תודה לעוזרים, ליאב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zurkin1232,

אני מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי לדים לבנים. מישהו ניסה להשתמש בהם לפרוייקט כלשהו? (במיוחד חריטה על פרספקס) אני עובד על פרוייקט וחשבתי להאיר את הפרספקס דווקא עם לדים לבנים, כי אני רוצה משהו עדין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MacGyver,

במקלדת שלי(מיקרוסופט פשוטה עם7 כפתורים למעלה(ראו תמונה...) נחנסים לתוך המקלדת 4 חוטים(אחרי שפירקתי אותה ראיתי....) אני רוצה לדעת מה זה הפוס ומה זה המינוס....(אני מהמר שהשחור זה המינוס...) http://planet.nana.co.il/tembel2003/mik.jpg איתן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם אפשר שם של חנות ואיפה היא נמצאת...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by thedag,

האם מישהו פה יודע לעשות מוד לליזר הירוק ולשפר אותו משמעותית? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by urich,

טוב אני יודע שהנושא ממש עתיק אבל יש לי עדכון.. עריכת המודר: הודעה זו פורסמה במקור בת'רד הזה, ופוצלה לת'רד חדש. היום הכנתי כונס מבקבוק פלסטיק קשיח שהיה לי בבית, חתכתי אותו בזווית יענו (__) -> /__/ עכשיו הכונס יושב נכון מילימטר מעל המאורר של המעבד.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי במחשב 2 קטודות המחוברות למתצאם אחד. עכשיו אני רוצה להוסיך לקטודות האלה עוד קטודה של uv שחבר בפורום מעונין למכור. עכשיו אני צריך דרך ששלושת הקטודות יהיו במחשב בלי להוציא את אחת הקטודות הרגילות. איך אני מפצל את המתאם של אחת הקטודות או איך אני פותתר בעיה זו. מי שכבר עשה זאת בעבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד.! מקווה שתפתרו לי בעיה פה. מחכה לתשובות. ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ROYAL125,

איך אני מחבר מאורר למארז עם שני חוטים גלויים(אדום ושחור) ולאן אני מחבר תודה :jump:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tamos,

יש לי פה בבית פרספקס ואני מרגיש שיש לו פונטנציאל אבל אני לא יודע מה זה מרגיז, אני יודע שיש לי משהו לעשות איתו אבל אנהי לא יודע מה, זה מה זה מעצבן בקיצור הצעות אני מיואש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by J0n1,

אני צריך להפעיל ממסר חד יציב 555 (הבנתי שהוא פועל לשניה) הבעיה שהמתח שיש לי הוא 0.5V כמה צריך כדי שהממסר יעבוד? ואיך אפשר להמיר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Niv golan,

שלום אני צריך לדעת איפה אפשר לקנות פלסטיק פרספקט באזור המרכז אני כל השמן מחפש אבל לא מוצא יפה אבל אני יודע שיש בתל אביב.... מי שיודע איפה אפשר לקנות פרספקט בחנות באזור המרכז (ראשון) שיכתוב לי ..... תודה......ביי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ash Binary,

קיבלתי 3 פנסי LED לגינה (כאלה שיש להם LED לבן ותא סולרי שמטעין סוללה), מתוכם 1 לא עובד פירקת אותו. אחד מהחוטים בפנים מנותק מהתא הסולארי - יש טיםה של בדיל על החוט אבל הטיפה התנתקה מהמשטח המתכתי שאליו היא אמורה להיות מולחמת על הצד האחורי של התא התא עשוי מזכוכית שכל המרכיבים של התא הם כמו ציפויים על הצד האחורי שלו. הנקודה להלחמה היא משטח מתכתי - יש לו צבע מתכתי, ברק מתכתי ואם אני נוגע בו אם החוט המנותק הפנס עובד תקין אבל אני פשוט לא מצליח להלחים אליו - ניסיתי להחזיק זמן ארוך, לשייף ולהלחים... כלום הבדיל פשוט לא רוצה להיתפס עליו אפילו לא יוצר טיפה או ציפוי, רק מתלכלך אם הפלאקס זה לא קטע של לשונית מתכת שבורה, החוט אמור להיות מולחם ישר למשטח בלי לשונית או משהוא איך אני מלחים את…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SALT,

אני כבר תקופה מחפש משהוא שישלוט לי על המאווררים תקציב עד 500 ש"ח ( גמיש ) אין לי מוסג בכלל על מה ללכת כל המידע שאספתי נמצא ב גוגל תומונת כאשרי מריצים חיפוש על "FAN CONTROLLER" יש לי מארז 900 של אנטק http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM= יש לו 4 מאווררים - לכולם חיבור מולקס עם אפשרות לשינוי מהירות (ממש לא פרקטי לפתוח את המארז כל יום לפני השינה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רציתי לקנות את הקומנדור7 שהמליצו לי.. אבל אין אותו בארץ פעם ב 4 חודש מזמינים אותו רק (בעעעעעעעעעעע) אז לא מצאתי פאן באס טוב ששולט מינימום ב 6 ערוצים מישהו מכיר וממליץ לי???? עדיף גם שיהיה עם LCD וכו..... תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה די דחוף לי :yelclap: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני משתמש בספריית IRremote ובארדואינו UNO. ברירת המחדל של הספריה היא שפין 3 הוא המשדר (אליו מחברים את הלד אינפרה אדום). אני צריך לשנות את זה מפין 3 לפין 11, איך אני עושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Mike-,

http://hackadaycom.files.wordpress.com/2012/10/due.pdf עריכה: אמור לצאת ביום שני הקרוב. מחיר רשמי: 50$. מעניין כמה יעלו הלוחות צד ג'.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מתאם 3.5" ל5.25" להארד דיסק, מאיפה אפשר להשיג? אני צריך שניים (סטים) בשביל ההארד דיסקים שלי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by papush,

עבדתי עם הדרמל היום... קיצר באמצע העבודה הוא עשה רעש של כאילו קצר בתוכו אז מהר כיביתי אותו... אבל הוא פשוט אל חזר לעבוד מישהו נתקל בתופעה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by The-Fine,

מחפש מידע איך אפשר לחבר LCD דרך USB או דרך COM תודה רבה למי שועזר ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by arkadur,

הפרוייקט החדש של המודר האגדי נראה מדהים, אך מזכיר במקצת את הORC.. http://www.bit-tech.net/modding/2005/11/23/machinatrix_part1/1.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nimrods,

איזה קטלני זה יענו עכבר חחח איזה יפה..!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים