עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Asaf.Y,

למי שמתכנן פרוייקט כמוני זה ייעזור מאוד.. http://galleri.sweclockers.com/galleri_lista.php

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Cr4ck,

שלום רכשתי מאריהב משדר רדיו פשוט fm להרכבה עצמית הרכבתי על פי ההוראות ואת החלקים שקיבלתי , בצורה הטובה ביותר , חיברתי וציפיתי שהכל יעבוד כמצופה. אמנם , כשניסתי את המכשיר לראשונה הדבר היחיד שהצלחתי לעשות הוא "להשתיק את הרדיו" כל עוד המשדר דלוק , וכשאני מכבה הוא חוזר להרעיש. בנוסף הנגד המשתנה c7 שאמור לשנות את תדר השידור משתנה ללא הפסקה , הכוונה מסתובב בציר ללא גבולות , אני יכול לסובב אותו כמה שאני רוצה , ומשנה תדרים ללא רצף מסויים... מוזר או נורמלי? הוספתי תמונות אפשר לשים לב שחלק מהנגדים מחוברים הפוך מבשרטוט של אריהב , אמנם אינני בטוח אם יש לכך משמעות אשמח לשמוע סיבות אפשרייות לבעיה. תודה מראש אסף. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

איזה נגד צריך ? (להוריד מ 12V ל 3 V)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני לא ממש אלקטרונאי גדול, אז אני מקווה שאני לא מדבר יותר שטויות ושהדבר אפשרי: יש לי במחשב מסך LCD שעד היום קיבל מידע מתוכנת crystalfontz שקיבלה מידע על טמפרטורות המעבדים מהחיישנים של לוח האם. לאחרונה הוספתי התקני xp-tmc (שמאפשרים לפתוח מכפלה בלוחות שחוסמים את זה). הבעיה שהם הגביהו את המעבדים מעל הסוקט ועכשיו חיישני הטמפרטורה של לוח האם לא יעילים יותר ואני צריך תחליף. אפשר כמובן לקנות מוניטור טמפרטורה מוכן, אבל כבר יש לי מסך LCD ואני לא רוצה לתקוע עוד אחד. מצד שני, יש לי בבית כל מיני חיישני טמפרטורה שהורדתי ממאווררים, מאיזה hardcano ששחטתי פעם וכ"ו. השאלה שלי היא, האם ניתן לקחת את החיישנים האלו ולחבר אותם איכשהו למסך ה LCD הקיים שלי, או אפילו ישירות למחשב דרך אחת היציאות …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by m-o-r,

יש לי שני מכשירים שמתחברים בUSB מקלט אינפרא ומקלט של העכבר אני רוצה להרכיב את האינפרא בתוך המקלט של העכבר אני רוצה שרק כבל USB אחד יצא למחשב האם אני יכול לחבר את שניים בתוך המקלט את ה-Data -\+ (למקלט יש ספק כוח עצמאי)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. דבר ראשון שנבין על מה מדובר הנה תמונות של המאווררים והחיבורים שלהם של ספקים ישנים מאוד 1. http://planet.nana.co.il/arie123/arie.jpg 2. http://planet.nana.co.il/arie123/arie1.jpg 3. http://planet.nana.co.il/arie123/arie2.jpg טוב אז דבר ראשון זה התמונה הראשונה כפי שאתם רואים מדובר בקדיחת חור במאורר כדיי לשים שם לדים איך אני מחבר את הלדים?למאוורר? איזה גודל של חור צריך לעשות? והאם הלד לא יהיה רופף(תלוי בחור לא?) תמונה 2:אין לי מושג מה אלה החיבורים האלה ובמדריך באתר לא הבנתי משהו עם כונן דיסקטים אם מישהו יכול לתת פירוט בבקשה אני ישמח וכמה כבר מאוררים אפשר להוסיף?כמה חיבורים יש? תמונה 3:רואים עוד חיבור האם החיבור הזה מתאים?לא נראה לי גם אבל הוא שונה מהתמונה ה-2 תודה מראש ולא ל…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Gilo2005,

טוב אז ככה שלום לכולם רציתי לדעת איך אנשים מצירים ציורים כאלה יפים על המארזים שלהם האם זה שבלונות?? והאם אפשר לקבל מדריך כיצד לעשות את זה?? תמונה למי שלא מבין על איזה ציורים אני מדבר: http://exclaim.de/images/gallery/61_0.jpg

8. היי ממצב אחים שלי שמעו יש לי בפן לשיער שלוש פונקציות: חימום,סופר חימום וקור... אז רציתי לשאול איך עובד הקור הזה האם יש שם איזה ברזל שמתקרר כמו במקרר ואז מפזר את זה.... או שזה הקור שהמאוורר מפיק סתם....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם יש מקום מקצועי שעושה חריטות על פי הזמנה?(על פרספקס) אם כן מה העלויות בערך? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by omrishalev,

כמו שאתם רואים אני כותב ומגיב כאן בשעות לא סבירות... התחלתי לעבוד במגרש של דוד שלי - איסוף ברזלים, אלומיניום וכו'. אחד הבחורים שהגיע למגרש ורצה למכור ברזלים הגיע עם מוניטורים ישנים אבל עם מארזים ממש ממש יפים - כמובן אם משקיעים עליהם אז הם יהיו יותר יפים בכל מקרה לקחתי אחד - תמונות בקרוב. השאלה שלי היא כזו: מהו מחשב HTPC. איזה סוג מחשב / פנטיום עדיף לפרוייקט כזה? איזה כרטיסים צריך בשביל זה? כרטיס TV וכו'. תודה על התשובות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by צפיד,

הייתי רוצה להתייעץ לגבי הוספת מאוורר עליון למארז, כרגע על המארז: Scythe Kaze-Jyuni בחזית דוחף פנימה 12 ס"מ 1200 RPM Scythe Kaze-Jyuni אחורי מוציא החוצה 12 ס"מ 1200 RPM על שלישיית דיסקים של WD יש את המאורר הדיפולטיבי של המארז (כחול). הייתי רוצה לדעת האם יש מקום להכנסת עוד מאורר בחזית ועוד אחד בגג המארז, כמו כן חשבתי על קניית דלת מארז עם מאוורר מובנה של 25 ס"מ . כמובן שאני לא חושב על הכל יחד אלא מנסה להשיג תוצאה טובה בלי להרעיש מדי. <מונה מצורפת> [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם אני עושה פרוייקט מיוחד שלאו דווקא קשור למחשב אלה עיצוב החדר בכל מקרה- יש את המעגל הפשוט של ההבהוב לדים עם הטרנזיסטור TIP31 ובו המקור החשמלי הוא מולקס (12V לצורך העיניין) ככה- יש לי שנאי של 12V אשר נותן 1000mA (הרבה יותר מהמחשב) האם יש בעיה בחיבור המעגל לשנאי? **יש לציין שיהיו בסביבות ה20-100 לדים עדיין לא הוחלט סופית וכל אחד בחיבור מקביל ולכל אחד נגד של 470OHM**

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום האפשרות הראשונה: http://www.ebay.com/itm/New-AD9850-DDS-Signal-Generator-Module-0-40MHz-Test-Equipment-/170783661135 האפשרות השנייה: http://www.ebay.com/itm/DDS-Signal-Generator-Module-0-40Mhz-AD9850-Sine-Square-Wave-/370702914679 ההבדל במחיר בינהם קטן, אז נתעלם ממנו. שניהם מבוססים על אותו שבב - AD9850. אבל המעגל שלהם שונה קצת. למשל, בראשון יש פוטנציומטר, ובשני אין פוטנציומטר, אבל יש 4 ג'אמפרים, שלא מסבירים מה הם עושים.. מישהו התנסה איתם ויודע מה עדיף? תודה card

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by SixKiller,

הבעיה.. חתכתי את כל הכבלים בספק.. בשביל הסליבינג... נוצרה טעות קטנה.. בכל זאת השאלה שלי היא... יש שם איזה 4 חוטים אדומים.. 3-4 שחורים.. ו3 כתומים... השאלה היא.. אם זה לא משנה לאיזה שחור לשחור אני מחבר.. או כתום לכתום.. ואותו דבר אדום לאדום?.. כי בתוך הספר עצמו.. אני רואה שיש משבצות לכל צבע שונה.. וכל הכבלים באותו צבע מחוברים לאותו משבצת כזאת... בקיצור... זה משנה?.. תודה רבה מראש.. דחוף מאודדדדד

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by maor5,

אני רוצה לעשות כבר חור למאוורר בגג שאלתי היא איך אני עושה זאת? אני אמור לקחת את העיגול הפנימי? ואיך אני אמור לעשות חורים לברגים? ובמדריך שבאתר לא הבנתי תקטע של השבלונה... אז בבקשה עזרה תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. למקם אותו גג המארז זה לא נרעה לי קשה צריך לחתוך בגג לקדוח חורים לתושבת של הכונן לחבר את התושבת ואת הקוןן זה נראה לי מגניב להחניס את הדיסקטים בצורה כזאת וזה גם חוסך מקום לכל מיני גאג'טים בכדמת המארז כמו מאווררים פאן באס ועוד דרך אגב אפשר לעשות את זה גם עם cd "ששואב" דיסקים ועז זה עוד יותר מגניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום יש לי USB HUB פשוט בצורת ריבוע כחול כזה אבל בפניםם יש לו CAPICTORS וכאלה אז רציתי לשאול מה זה ולמה זה? כי אני רוצה לעשות מוד, לקחת את המפצל USB שמתחבר מאחורה לחריצי הPSI אבל הוא מתחבר ללוח האם ואין עליו שום מעגל אז רציתי לשאול אם אני צריך איזשהו מעגל כי אני תכננן לעשות 6 חיבורי USB על פאנל (איפה שהDVD והכל)על כבל USB אחד. אם משהו לא ברור אז אני יסביר שוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Danix60,

יש לי בבית מסכון קטן של Republic Of Gamres .......LCD POSTER ויש לי לוח של GIGABYTE, יש מצב שאני יכול לחבר אותו ?[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 21:06:47 ?!אפשר עזרה ? :o

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by AgentZ,

אהלן , במהלך השיטוטים שלי בPPCS נתקלתי בכמה מושגים שלא הייתי בטוח לגביהם ואני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי אותם : sleeving - הבנתי לפי ה"שרוול" שעוטפים חוטים כדי להגדיל זרימת אוויר ויופי כללי של המארז . אבל לא הבנתי איך משתמשים בהם (פשוט משחילים?). Spiral Wrap ו-Split tubing - אותה שאלה כמו למעלה . heatshrink - אותה שאלה כמו למעלה ולא הבנתי במה זה עוזר שהחוט מתכווץ. שאלה אחרונה - מה ההבדלים ביניהם / מה הכי נפוץ / הכי טוב ? מצטער על השאלות המרובות , תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ראיתי את הציור הנ"ל של ZALMAN ותהיתי אם ניתן לעשות זאת עם כל בקר מאווררים וכבל מתאים ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by THE FOX,

מהיכן ניתן לקנות פוטציומטר כפול באיזור חדרה/ת"א?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by kousson,

שלום, חסרים לי נגדים לבניית מקלט IR. מצאתי בארון נגדים באותו הערך שאני צרים אבל הנגדים האלה קצת יותר גדולים פיזית מהאלה שנאבדו לי. האם יש לזה השפעה כל שהיא בהתנגדות או שאני יכול להשתמש בהם במקום הנגדים שאני צריך.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Moty_p,

שלום לכולם ושבת שלום, נסרף לי לאט לאט המסך LCD של המחשב הנייד שלי זה קרה בעמצא משחק הוא כזה התחיל להראות פסים קופצים בעמצא המסך וזה הלך והחמיר ועכשיו הוא סרוף לגמרי ולא נדלק המחשב הנייד שלי הוא פנטיום 3 700MHZ קניתי אותו מקוסמוס פעם הוא כזה בצבא כחול ללא בטרייה מובנית (זאת אומרת שהבטרייה שלו היא חיצונית) אני לא רוצה לקנות מחשב נייד חדש אני רוצה לתקן את המסך לכל מי שיש איזה שהוא רעיון איך להחליף את המסך או איך לתקן את הבעיה השמח לשמוע כל עצה שהיא לא כתוב עליו כלום, לא של איזה חברה הוא ולא כלום..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני הולך לקנות מחשב בקרוב עם המארז הזה , ANTEC P180 ששמעתי שמצויין , עכשיו אני צריך לדעת אבל איזה סירקולציה קיימת בו כמו שהוא מגיע מהמפעל ואיפה מומלץ להוסיף מאווררים , כמובן גם איפה לעשות חוריי איוורור וכאלה , איפה לעשות חורים למאווררים (תניחו שיש לי הרבה ) וכו' , תהיו יצירתיים קצת SPICE : המחשב הולך לעבור אוברקלוק , בזכותכם אולי אני אשבור שיאים על קרור אוויר

25. Started by Sarlula,

אהלן! טוב, יש לי שאלה טיפה מוזרה: קניתי ערכת סליבינג, ויש כמה כבלים שאני רוצה להסליב. הבעיה היא שאין לי כלי להסרת המולקסים. אם יש מישהו מהמרכז, ויש לו את הכלי הזה, (ומוכן לארח אותי לכמה דקות), שיכתוב. אני בן 15 ולא פוגע.. זה למען הפרוייקט שלי שאותו ניתן לראות בפורום הפרוייקטים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.