עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני לא יודע בדיוק כיצד לשאול את השאלה שלי אז אני ינסח את זה כך: לנגד יש קיבלות שנמדד באוהם זאת אומרת שכמה שהאוהם גדול יותר ככה הוא מתנגד יותר לוולטים גבוהים יש לו עוד קיבולת של וואט אבל לא נכנס לזה עכשיו האם לדיותה יש גם קיבולת שבו היא נמדדת זאת אומרת אם אני הולך לחנות לקנות נגד המוכר יגיד לי כמה אוהם האם הוא ישאל אותי שאלה גם בקשר לדיותה כמה X לדוגמה? תודה מראש על התגובות

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nir_,

http://www.cmstore.eu/cases/haf/haf-932/haf-932-i-o-panel/ יש מוכר אחד באיביי אבל העלות היא 200 שקל, אשמח לעזרתכם ולמי שמבין איפה אפשר למצוא את החלק ב10-20 דולר מקסימום (משלוחים בתוך ארה"ב מתקבלים בברכה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by wons,

היי, אני עדיין ממשיך להתעניין בסונארים והשאלה החדשה היא למה בחישני מרחק מבוססי הד משתמשים ברכיבי PIEZO? ולא ברמקול פשוט מבוסס על סליל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Deddy,

יש לי מקור מתח של 24V, אני רוצה להשתמש בו כמו שמשתמשים במצת של הרכב כדי להטעין את הפלאפון וכו'.. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tov_Tov,

שלום, יש לי מס' שאלות בקשר למודינג של מארז שאני הולך להתחיל בימים הקרובים. קודם כל המארז שלי הוא Raidmax Scorpio ( בצבע שחור ) אני יודע שאין הכי הרבה מה לעשות בו כי הוא כבר מארז ממודר, אבל בכל מקרה אני מצאתי דיי הרבה דברים לעשות לו! השאלות שלי הם : 1) אני רוצה לחתוך את הפח של מארז אבל אני מפחד להרוס את הצבע המבריק והיפה שבא איתו ממס' סיבות - אני מפחד שברגע שאני יחתוך הצבע יתקלף, וגם בנוסף הוא יקבל סריטות, מה אני יכול לעשות בנושא ? ואיך עם קורה משהו כזה אני מתקן את זה האם אני צריך להשתמש בספריים כלשהם ? והאם יש אפשרות למנוע מראש תהתקלפות ? ( בקשר לשריטות אני יודע שאני עושה את זה מהצד השני וזה לא משנה אבל עדיין אני רוצה לדעת מה לעשות עם יש לי סריטה בצבע ? ) 2) האם יש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מניח שאף אחד לא צריך את הדברים הישנים האלה, אבל למקרה שמישהו צריך אחד מהם לפרוייקט כלשהו או בתור חלק חילוף במקום משהו אחר, אז יש לי כרגע כמה דברים שאני לא צריך (ייתכן שייתווספו דברים בהמשך, אני צריך לבדוק מה יש בשאר הקופסאות שלא ניקיתי ולראות אם אני לא צריך משהו מזה): intel p80c32 mt8816ae 2X mt8870ce NEC uPC1298v STK4152II

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by doker,

יש לי פלאפון C902 מטען לרכב שיש יציאה לUSB וכבל שמחבר את הפלאפון למחשב כשאני מחבר את הפלאפון למשב הוא לאחר שאני בוחר העברת נתונים כשאני מחבר את הפלאפון לרכב הוא פותח לי את האפשרות לבחירה אני בוחר העברת נתונים והוא לא נטען. המתח תקין. חשבתי שאולי יש איזה אפשרות לעשות בין כבלי הDATA ו 3 4 ושהוא יטעין אבל זה לא עובד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה קורה חברה? אני צריך ספק או שנאי או מה שזה לא יהיה העיקר שיתחבר לקיר ויוציא לי או: 24 ו 8 אמפר =180וואט מינימום!! 45 וולט ו4 אמפר =180 וואט מינימום!! או בינהם העיקר שזה יגיע ל180 וואט לפחות.. ולא יותר מ45 וולט.. מקווה שתוכלו לעזור תודה.. יחיאל

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by JonyPony,

אני מתכוון לקנות אותו עם המחשב החדש שאני קונה ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את המאוורר שלו במאוורר אחר (לדוגמה עם לדים) ללא מאמץ מיוחד. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני חייב פרספקס ו אין לי שמץ של מושג איפו להשיג פעם האיתי ב הום סנטר ולא היה להם ו עכשו אני מחפש . בקיצור תיתנו לי חנות קרובה אזור נתניה שמוחרים בה פרספקס בעובי 3 מ"מ ומה המחיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. לקנות או לא לקנות מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kkffiirr,

הביאו לי לבדוק מטען מוטורולה spn5400a (דוגמא ניתן לראות כאן http://www.ebay.com/itm/New-OEM-Motorola-SPN5400A-Micro-USB-Rapid-Car-Charger-for-Droid-X-Bionic-Defy-/220881959359) הבעיה שאין ברגים, ואני לא יודע איך לפתוח אותו, יתכן ששני החלקים מודבקים, אך יתכן והמצב שונה. פעם טיפלתי במטען למחשב נייד שהיה נראה סגור כך, והפתרון המוצע באינטרנט היה מכות עם פטיש מצופה גומי, אני לא זוכר איך, אבל השתמשתי ברעיון ללא שימוש בפטיש גומי. השאלה אם גם כאן יש עסק עם שני חלקים מודבקים, ואם כן איך אתם מציעים להתמודד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by alfa100,

שלום אני מתחיל אני יודע מה זה נגדים והכל ואיך להחלים וגם יש לי את כל הציוד אז רציתי לשאול אם יש לכם פרוייקט מגניב אבל פשוט דרך אגב היה לי אח בפורום אז הוא יכול לעזור לי מי שמכיר קוראים לו : phoenix boy תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by hck,

היי אני זקוק למארז גדול (יותר נכון ארוך) בגלל שיש לי קירור מים ומספר כוננים. מכיון שמארז כזה עולה הרבה כסף החלטתי לבנות אחד כזה לבד. אני מעוניין ליצור מעין שלד ובתוכו להלביש את הכוננים, ומבחוץ לו לכסות אותו בפרספקט או בעץ. עד כאן הכל ברור ובטח הרבה מאלו שבונים מארזים לבד עושים זאת כך. השאלה מאיזה חומרים אני יכול לבנות את השלדה בצורה קלה ואסטטית? כלומר אני לא מעוניין להתחיל לחתוך ולרתך וגם לא להרכיב עם ברגים גדולים שיפריעו לסגירת המכסה של המארז. למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by וזאנה,

שלום חברים קיבלתי מסך MAG שלא נידלק בכלל. פירקתי אותי חיברתי ל 220 את הספק .יש כניסת מתח אין יציאת מתח ל 12V ו 5 V מה אני מתחיל לבדוק ראשון ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אוקיי. המארז ייבנה מפרספקס ואין לי שום ניסיון אך יש כמו שאומרים "יש לי חלום". כמו שאתם רואים תכננתי משהו לא ממש מהפכני אך כמדומני פרקטי ואפילו קצת מגניב. # הספק ישהה לו בנוחות ב"קומה" עליונה ומופרדת, גובהה 12 ס"מ בדיוק. עם שני מאווררי 12 ס"מ מקדימה ומאחורה, מכיוון שרוחב הקומה 20 ס"מ כמו כל המארז ואורכה הוא 530 ס"מ, סביר להניח שאשים צינור בקוטר 12 ס"מ לפני ואחרי ע"מ ליצור זרימת אוויר יותר ממוקדת. # החלטתי על מידות של: 500 מ"מ גובה, 20 מ"מ רוחב, 530 מ"מ עומק. אם לדעתכם ישנו צורך להגדיל או להקטין אשמח אם תשתפו אותי. # כמובן שכל המאווררים הם של 12, לכן יש לי צורך בשלושה מאווררים עליונים, כאשר אחד מהם הוא הפאן באס ושניים הם כונן DVD וכונן קשיח בתוך מגירה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הנה: http://warnet.ws/news/12948/ ממש חמוד אבל דורש סובלנות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

קניתי כבלים עגולים לדיסק קשיח ולכונן 1.44 שמתי אותם אבל משהו נראה לי קצת מוזר.. בכבל של הדיסק הקשיח: חלק אחד חיברתי ללוח אם, חלק אחד לדיסק קשיח ועוד כניסה שלו נשארה חשופה במארז, זה בסדר?? (אותו דבר עם הכבל של הכונן 1.44) ראיתי שלכונן הדיסקים שלי יש גם כבל מסורבל כזה כמו שהיה בדיסק קשיח, אני אמור להחליף אותו באחד מהכבלים שקניתי???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yossmor2,

שלום לפרוייקט אישי דרוש תוכניתן לארדוינו, עבור הפרוייקט נדרש לבצע את הדברים הבאים: הפרוייקט : - שליטה ובקרה על מנוע צעד. - קבלת מידע חיווי לתצוגת ארדוינו 16/2. - תוכנית עבודה למנוע מהנתונים שהתקבלו מהתצוגה. הרכיבים : מנוע צעד NEMA17 Arduino UNO 16X2 LCD Keypad Shield for Arduino V2 העבודה בתשלום כמובן. תחילת עבודה : מיידית. נדרש להוכיח יכולת / דוגמא לפרוייקט דומה. נא לשלוח הודעה אישית או מייל ל: yossmor2@walla.co.il. בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Arik.G,

אין לי הרבה מה להגיד על זה, אז הנה התמונות: (בתמונה של החלון שמתי דף נייר לבן מתחת כדי שתוכלו לראות יותר ברור את החריטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אתם בטח מכירים את מארז ה-Sunbeam Transformer שסיקרנו באתר. המארז הזה מגיע אם 2 מאווררים צדדיים ואחד עליון (שלושתם בגודל 80מ"מ) שניתן לראות בתמונות הבאות: ובצורה קצת ברורה יותר: אני לא עושה שימוש במאווררים הללו (120מ"מ מכניס אוויר ו-120מ"מ מוציא אוויר מספיקים לי) ואני רוצה לפרק את המאווררים והגרילים שיש כרגע ו-"לסתום" את הפתחים שנשארו עם פרספקס, פלסטיק או משהו אחר. כפי שאתם רואים, המאווררים והגרילים מחוברים למארז עם ברגים ואני רוצה לעשות שימוש בברגים אלו למקרה שבעתיד ארצה לעשות שימוש בפתחים להרכבת מאוורר (לכן, אטימת הפתח ע"י הדבקת פלסטיק או כל דבר אחר לא באה בחשבון). השאלה: האם ניתן לרכוש פלסטיק או מתכת מרובעת דקה בגודל 80מ"מ שמגיעה עם ארבעה חורים מוכנים מראש? רצו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Omrid231,

שלום . אני חדש בזה אז אולי זאת שאלה בסיסית יש לי מעגל חשמלי שאני רוצה לבדוק את הקיבול של הקבל אני משתמש בפלוק 117 שיש בו בדיקת קיבול אז השאלות שלי ההם כאלה 1) בפלוק עצמו יש לי אפשרות לשנות את הטווח שלו 10,100,1000,10000 למה אני צריך את זה אם כתבו לי בצג למעלה שהוא במיקרו פראד ? 2) אם חברתי בטעות לקבל עם כותביות הפוך את הפרובים אז הוא מתקלקל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני יודע שאני לא במצב להעמיד תנאים אבל בכל זאת יש כמה תנאים...\: רצוי מארז כמה שיותר גדול [גודל סטנדרטי זה המינימום] מארז לפנטיום 4 חובה..\: ומאזור המרכז...\: אני מקווה שיש כאן מישהו נדיב..\: כי יש לי את כל החומרים יש לי הכל [כולל צביעה מקצועית אבל לא של גרפיקה אלא של צבעים קבועים אבל הולך להיות משהו דה בסט] אם מישהו יש לו מארז העונה לי על הדרישות אני אשמח ואם הוא מוכן להפטר ממנו על אחת כמה וכמה. היומן מודינג יפורסם במלואו בפורום יומני פרוייקטים כאשר בין השאר יהיו הסדרי תאורה, סליבינג לספק, החלפת כל המבנה החיצוני של הספק שינוי של כ-70% מהמארז עצמו, צביעה מיוחדת ועוד הרבה...קרדיט יינתן ומחיר סמלי במקרה הצורך גם יינתן [עד 50 שקל מכייון שאני לחוץ בתקציב לפרוייקט הזה ואת הרוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. מי שמכיר את האורורה 570 הוא מגיע עם חלון רשת וחלון פלסטיק, שמתי לב שעם הרשת, הטמפרטורה יורדת בעשר מעלות בערך לכל רכיב, אבל אני מאוד אוהב את החלון השקוף. חשבתי אולי להנות משני העולמות ולחתוך חלק מהחלון השקוף ולחבר לו חלק מהרשת, בהנחה שזה בכלל אפשרי, אין שלי שמץ. אז אם למישהו רעיונות ויש לו את הזמן והידע הדרוש, ומוכן לעשות את זה תמורת תשלום כמובן שישלח ה"פ. אני יגיע אליו. איזור נ"צ\רחובות\גדרה והסביבה.. ראיתי כמה מודים שנראים בהרבה יותר מסובכים ועלה לי הרעיון, השאלה אם זה אפשרי בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכם אני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר לקנו ת drawer slides. (אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית סורי ) ורציתי לשאול אם אתם מכירים מקום בארץ שאפשר לקנות ממנו את הדבר הזה רצוי שהוא יהיה מהסוג שיש בתמונה, אני אפרסם תמונה של הסוג שאני צריך (שהוא מורכב על מסילה פנימית) ואחד מהסוג שרצוי שלא יהיה (שהוא מורכב עם גלגל, כמו מה שכנראה מחובר לכם למדף מקלדת של המחשב). למי שלא הבין למה אני מתכוון, נכון יש את השולחנות של המחשב? או כל מגירה אחרת? אז מה שמחבר אותן לרהיט עצמו הוא חיבור ברזל בעל 2 או יותר חלקים שנקרא סלייד באנגלית, אז אותו אני צריך לקנות, הנה כמה תמונות כדי שתבינו יותר טוב על מה אני מדבר, מה שאני צריך: http://www.libertyhardware.com/search/detail/?searchType=&am…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.