אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לפרוייקט אישי דרוש תוכניתן לארדוינו, עבור הפרוייקט נדרש לבצע את הדברים הבאים: הפרוייקט : - שליטה ובקרה על מנוע צעד. - קבלת מידע חיווי לתצוגת ארדוינו 16/2. - תוכנית עבודה למנוע מהנתונים שהתקבלו מהתצוגה. הרכיבים : מנוע צעד NEMA17 Arduino UNO 16X2 LCD Keypad Shield for Arduino V2 העבודה בתשלום כמובן. תחילת עבודה : מיידית. נדרש להוכיח יכולת / דוגמא לפרוייקט דומה. נא לשלוח הודעה אישית או מייל ל: yossmor2@walla.co.il. בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת לא מכבר התברר לי שברשותי כמות די רצינית של Garbage, בעיקר מארזים וחלקי מחשב. מכיוון ששני מחשבים כבר יש לי ואין מקום לעוד אחד חשבתי לעשות משהו שונה מאוד הפעם, בחרתי בשם המחשב המנימאליסטי וזאת משום שברצוני לחסוך בכל דבר החל ממקום ועד חלקים מיותרים. החלטתי לקחת מארז ישן סיני חסר שם בעל ספק כוח 300W גנרי לגמרי, לוח אם Chaintech NIF2 שהוא לוח MicroATX עם Geforce 4MX OnBoard ויציאת S-Video, מעבד AMD XP1700, צורב LG DVD, הרדיסק 40GB, וזיכרון 256MB DDR333 וזה פחות או יותר הכל ולבנות מחשב שאני יוכל לקחת אותו באמת לכל מקום ולא רק ישכב. חשבתי לקחת מידות של הלוח ולפיו לחתוך את המארז (יש לי את האביזרים המתאימים) אבל כעת אני נמצא בדילמה, האם להחשיב את הגובה של כרטיסי ההרחבה שגם ככה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי ראוטר מקרטע, וראיתי שהקבלים (5 במספר) נפוחים. אין לי בעיה להחליף. יש שם 1000uf 25V בשני גדלים שונים. - האם הגודל משנה? כי יש לי כמה קבלים כאלה בגודל אחיד. ויש שם 2 קבלים 2200uf 25V בערך 16 מ"מ על 16 מ"מ. לא הצלחתי למצוא גודל כזה בebay וקניתי גודל שונה. בקיצור - האם הגודל הפיזי של הקבלים משנה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מכיר חברות של קטודות ויש לא מעט הייתי רוצה לדעת איזה נחשבות הלוקסוס של הקטודות למארז? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון C902 מטען לרכב שיש יציאה לUSB וכבל שמחבר את הפלאפון למחשב כשאני מחבר את הפלאפון למשב הוא לאחר שאני בוחר העברת נתונים כשאני מחבר את הפלאפון לרכב הוא פותח לי את האפשרות לבחירה אני בוחר העברת נתונים והוא לא נטען. המתח תקין. חשבתי שאולי יש איזה אפשרות לעשות בין כבלי הDATA ו 3 4 ושהוא יטעין אבל זה לא עובד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.sendspace.com/file/5mb8jm חסר לי רק את החלק של הטריאק (BTA08-400) מאיפה אני יכול להשיג אותו? מישהו יכול להעיף מבט ולתת איזה חו"ד? אני מאוד אשמח ועוד משהו טעינת סוללות(nihm וליתיום למיניהן)איך המגעל טעינה שלהם פועל? CC או CV?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צבע שנעשה בתנור (בעת ייצור המארז) +שכבת ספראיי צבע נוספת על זה... תודות נדב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אותו עם המחשב החדש שאני קונה ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את המאוורר שלו במאוורר אחר (לדוגמה עם לדים) ללא מאמץ מיוחד. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב פרספקס ו אין לי שמץ של מושג איפו להשיג פעם האיתי ב הום סנטר ולא היה להם ו עכשו אני מחפש . בקיצור תיתנו לי חנות קרובה אזור נתניה שמוחרים בה פרספקס בעובי 3 מ"מ ומה המחיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! עשיתי במארז שלי חור בחלקו העליון על מנת לחבר מאוור בגודל 120 MM שיוציא אוויר..רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג רשת חזקה שתתאים לו על מנת לשמור עליו מדברים לא רצוניים / פציעות עדיף שהרשת תיהיה מעוצבת.. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן הזמנה משם...ואני לא מבין איפה המתח שהלדים צריכים....? בלינק תלכו לדים הכחולים...http://www.lsdiodes.com/3mm/ ואז יופיע דף קטן כזה.....מישהו מוכן להגיד לי מה מייצג כל נתון שם?? לאחראים:אני יודע שפתחתי נושא דומה ב"כללי" אבל זה ממש לא אותו דבר..... איתן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני זקוק למארז גדול (יותר נכון ארוך) בגלל שיש לי קירור מים ומספר כוננים. מכיון שמארז כזה עולה הרבה כסף החלטתי לבנות אחד כזה לבד. אני מעוניין ליצור מעין שלד ובתוכו להלביש את הכוננים, ומבחוץ לו לכסות אותו בפרספקט או בעץ. עד כאן הכל ברור ובטח הרבה מאלו שבונים מארזים לבד עושים זאת כך. השאלה מאיזה חומרים אני יכול לבנות את השלדה בצורה קלה ואסטטית? כלומר אני לא מעוניין להתחיל לחתוך ולרתך וגם לא להרכיב עם ברגים גדולים שיפריעו לסגירת המכסה של המארז. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מידע על סיכוך מהו סיכוך. מה תפקידו. ממה הוא עשוי. כיצד הוא פועל. והאם יש לו תחליפים. לדוגמה אם יש לי כבל שאינו מסוכך ואני רוצה לעטוף אותו בסיכוך [ האם אפשר להשתמש בנייר אלומיניום מהסוג שעוטפים בו מזון וכד' ] ועוד מידע שאתם יכולים לתת. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 נגדים משתנים של 2 קילו אוהם(אינ יכול להשיג עוד) ואני רוצה כמה וואט הם! כתוב עליהם VRN 8052 HAITI 961-20 2K אם מישהו יכול למצוא עליהם פרטים? או להגיד איך אני יכול לבדוק באיזה עומס הם יכולים לעמוד מבלי לשרוף אותם! תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי. המארז ייבנה מפרספקס ואין לי שום ניסיון אך יש כמו שאומרים "יש לי חלום". כמו שאתם רואים תכננתי משהו לא ממש מהפכני אך כמדומני פרקטי ואפילו קצת מגניב. # הספק ישהה לו בנוחות ב"קומה" עליונה ומופרדת, גובהה 12 ס"מ בדיוק. עם שני מאווררי 12 ס"מ מקדימה ומאחורה, מכיוון שרוחב הקומה 20 ס"מ כמו כל המארז ואורכה הוא 530 ס"מ, סביר להניח שאשים צינור בקוטר 12 ס"מ לפני ואחרי ע"מ ליצור זרימת אוויר יותר ממוקדת. # החלטתי על מידות של: 500 מ"מ גובה, 20 מ"מ רוחב, 530 מ"מ עומק. אם לדעתכם ישנו צורך להגדיל או להקטין אשמח אם תשתפו אותי. # כמובן שכל המאווררים הם של 12, לכן יש לי צורך בשלושה מאווררים עליונים, כאשר אחד מהם הוא הפאן באס ושניים הם כונן DVD וכונן קשיח בתוך מגירה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיפושים רבים בגוגל אני רואה שיש פה ידע רב בנושא אינפרא אדום ואני מחפש מקלט irDa לצורך העלאת נתוני אימון משעון דופק פולאר f55 לתוכנת weblink קניתי שעון במאות שקלים רק בשביל לגלות שהוא מתקשר עם המחשב באינפרא. אם יש למישהו שמוכן למסור מקלט כזהusb או port במחיר סמלי אני ישמח גר באבן יהודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה: http://warnet.ws/news/12948/ ממש חמוד אבל דורש סובלנות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בשל צורך אני צריך מסך LCD מבוסס LED שאוכל לפרק יחידה כלשהיא ולתמרן אותה. אין לי כזה בנמצא, מה שכן יש לי זה שני פאנלים של מחשב נייד מבוסס לד, שמקבלים אות בכניסת LVDS. האם קיים PCB מסויים או כל דבר אחר שיוכל לעזור לי לקבל שליטה על המסך באמצעות כניסת VGA? נגיד לדוגמא לעשות המרה ממעגל של מסך LCD רגיל (שכזה יש לי) ולהתאים אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שירטוט של הפינים של הספק מודולי החדש שלי את רוב החיבורים שהייתי צריך לשנות בחוטים המוסלבים חיברתי (עברתי חוט חוט עם רב מודד מהצמה מקורית והעתקתי לצמה המקוסטמת אבל יש 2 חוטים שאני לא בטוח לגביהם.. עדי אולי אתה ? ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי הרבה מה להגיד על זה, אז הנה התמונות: (בתמונה של החלון שמתי דף נייר לבן מתחת כדי שתוכלו לראות יותר ברור את החריטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו לי לבדוק מטען מוטורולה spn5400a (דוגמא ניתן לראות כאן http://www.ebay.com/itm/New-OEM-Motorola-SPN5400A-Micro-USB-Rapid-Car-Charger-for-Droid-X-Bionic-Defy-/220881959359) הבעיה שאין ברגים, ואני לא יודע איך לפתוח אותו, יתכן ששני החלקים מודבקים, אך יתכן והמצב שונה. פעם טיפלתי במטען למחשב נייד שהיה נראה סגור כך, והפתרון המוצע באינטרנט היה מכות עם פטיש מצופה גומי, אני לא זוכר איך, אבל השתמשתי ברעיון ללא שימוש בפטיש גומי. השאלה אם גם כאן יש עסק עם שני חלקים מודבקים, ואם כן איך אתם מציעים להתמודד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את מארז ה-Sunbeam Transformer שסיקרנו באתר. המארז הזה מגיע אם 2 מאווררים צדדיים ואחד עליון (שלושתם בגודל 80מ"מ) שניתן לראות בתמונות הבאות: ובצורה קצת ברורה יותר: אני לא עושה שימוש במאווררים הללו (120מ"מ מכניס אוויר ו-120מ"מ מוציא אוויר מספיקים לי) ואני רוצה לפרק את המאווררים והגרילים שיש כרגע ו-"לסתום" את הפתחים שנשארו עם פרספקס, פלסטיק או משהו אחר. כפי שאתם רואים, המאווררים והגרילים מחוברים למארז עם ברגים ואני רוצה לעשות שימוש בברגים אלו למקרה שבעתיד ארצה לעשות שימוש בפתחים להרכבת מאוורר (לכן, אטימת הפתח ע"י הדבקת פלסטיק או כל דבר אחר לא באה בחשבון). השאלה: האם ניתן לרכוש פלסטיק או מתכת מרובעת דקה בגודל 80מ"מ שמגיעה עם ארבעה חורים מוכנים מראש? רצו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עדיין ממשיך להתעניין בסונארים והשאלה החדשה היא למה בחישני מרחק מבוססי הד משתמשים ברכיבי PIEZO? ולא ברמקול פשוט מבוסס על סליל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקור מתח של 24V, אני רוצה להשתמש בו כמו שמשתמשים במצת של הרכב כדי להטעין את הפלאפון וכו'.. איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה עוד חודש-חודשיים מחשב חדש ורציתי לבקש עצות מה כדאי לי לעשות נחמד עם המחשב הישן שלי: מעבד:p4 1.6 478 לוח אם:Asus P4T כרטיס מסך:Albatron Geforce 5900xtv זכרון:256 RDRAM PC800-אבל 400MHZ אפקטיבים בגלל שהלוח אם שלי צוואר בקבוק לזכרון...... ולא יודע איזה ספק..רגיל לא משהו מיוחד... אז אני מתכוון כאילו אם שווה לי לעשות איזה פרוייקט מודינג או לנסות לעשות לו אוברקלוק..אני יהיה אולי מוכן להשקיע בזה עד 200 שקל... מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-