אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול לחבר 20 לדים (במקביל) למולקס אחד... כי אני יודע שלכל לד יש מספר A והספק נותן מספר A מוגבל לחיבור ה 12V במולקס... דרך אגב מדובר על לדים UV ו UB תודה עידכון: שאלה: יש לי עוד שאלה: האם אני יכול לחבר נגיד 5-10 לדים לשנאי רגיל? , אני צריך לעשות משהו מיוחד או שלחבר במקביל רגיל ואז לשנאי? והאם השני נותן בדיוק את סוג המתח שהלדים צריכים? (מבחינת AC - DC ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מצלמת רשת ואני רוצה לשים אותה מול השער כדי לראות מי שם החלון שלי הכי קרוב לשער אבל למתוח חוט לא בא בחשבון כי אני לא יכול לקדוח בקיר למישהוא יש רעיון איך להפוך את הצלמה לאלחוטית אפילו במרחק של חצי מטר העיקר אלחוטי תודה לכל העוזרים אילון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי ראוטר מקרטע, וראיתי שהקבלים (5 במספר) נפוחים. אין לי בעיה להחליף. יש שם 1000uf 25V בשני גדלים שונים. - האם הגודל משנה? כי יש לי כמה קבלים כאלה בגודל אחיד. ויש שם 2 קבלים 2200uf 25V בערך 16 מ"מ על 16 מ"מ. לא הצלחתי למצוא גודל כזה בebay וקניתי גודל שונה. בקיצור - האם הגודל הפיזי של הקבלים משנה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.sendspace.com/file/5mb8jm חסר לי רק את החלק של הטריאק (BTA08-400) מאיפה אני יכול להשיג אותו? מישהו יכול להעיף מבט ולתת איזה חו"ד? אני מאוד אשמח ועוד משהו טעינת סוללות(nihm וליתיום למיניהן)איך המגעל טעינה שלהם פועל? CC או CV?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנית המצ"ב.. האם הפקודה SWAP הופכת בין האחדות לעשרות באופן בינארי או שהיא הופכת "1" ל- "0" ? והאם לאחר ANL אני מקבל רק את ספרת האחדות ואז כאשר אני מציב אותו בתא החדש האם הוא דורס את הנתון או שהוא רושם את ספרת האחדות ליד העשרות של הקיים בתא אליו היא מועברת ? ומדוע ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://overhauledpc.com/guides.php?guide=5
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי מאווררים במארז ויש כניסה רק לאחד מהם בלוח אם אז הבנתי שאני צריך לחבר את המאוורר ישירות למולקס אני מתחיל בכל התחום של המודינג אז אם משהו מוכן להסביר לי בדיוק מה לחבר למה ואיך אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי 4 לדים שאני רוצה לחבר לספק המחשב של 12 וולט. הלד שיש לי הוא בדיוק זה- http://us.100y.com.tw/chanpin.asp?MNo=49684 לד אחד צורך 1.5 וולט, ו100mA. (זה מה שרשום באתר למעלה) אני רוצה לחבר בטור. החישוב שלי כדי למצוא איזה נגד אני צריך הוא כזה- 1.5*4=6 (המתח הדרוש להפעלת 4 הלדים) 12-6=6 (נגד שיקח 6 וולט). 6/0.1= 60 אוהם.(אני צריך נגד של 60 אוהם). החישוב שלי היה בסדר? כי באתר - http://ledcalc.com/ , שמתי את הפרטים לחישוב איזה נגד צריך לשים, והוא רשם לי נגד של 68 אוהם. אז לקנות נגד של 68 אוהם? או נגד של 60 אוהם(מה שאני חישבתי)? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עדיין ממשיך להתעניין בסונארים והשאלה החדשה היא למה בחישני מרחק מבוססי הד משתמשים ברכיבי PIEZO? ולא ברמקול פשוט מבוסס על סליל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! עשיתי במארז שלי חור בחלקו העליון על מנת לחבר מאוור בגודל 120 MM שיוציא אוויר..רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג רשת חזקה שתתאים לו על מנת לשמור עליו מדברים לא רצוניים / פציעות עדיף שהרשת תיהיה מעוצבת.. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקור מתח של 24V, אני רוצה להשתמש בו כמו שמשתמשים במצת של הרכב כדי להטעין את הפלאפון וכו'.. איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שתופס את ה HD, ואם זה גומי רגיל כזה או שזה משהו מיוחד. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני ממש לא מכיר חברות של קטודות ויש לא מעט הייתי רוצה לדעת איזה נחשבות הלוקסוס של הקטודות למארז? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://i01.i.aliimg.com/img/pb/902/452/549/549452902_010.jpg בניתי מעכרת אני רוצה לחבר לה את הנגן USB שבתמונה רק רציתי לדעת שאני מחבר את זה נכון 12 V צד ימין כניסת אודיו צד שמאל השלושה יציאה AGND ,R OUT >>>> L OUT AGND אנטנה לרדיו צד שמאול רק לא הבנתי מזה ה VCC כך נראה הרמקול
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שירטוט של הפינים של הספק מודולי החדש שלי את רוב החיבורים שהייתי צריך לשנות בחוטים המוסלבים חיברתי (עברתי חוט חוט עם רב מודד מהצמה מקורית והעתקתי לצמה המקוסטמת אבל יש 2 חוטים שאני לא בטוח לגביהם.. עדי אולי אתה ? ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע בדיוק כיצד לשאול את השאלה שלי אז אני ינסח את זה כך: לנגד יש קיבלות שנמדד באוהם זאת אומרת שכמה שהאוהם גדול יותר ככה הוא מתנגד יותר לוולטים גבוהים יש לו עוד קיבולת של וואט אבל לא נכנס לזה עכשיו האם לדיותה יש גם קיבולת שבו היא נמדדת זאת אומרת אם אני הולך לחנות לקנות נגד המוכר יגיד לי כמה אוהם האם הוא ישאל אותי שאלה גם בקשר לדיותה כמה X לדוגמה? תודה מראש על התגובות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון C902 מטען לרכב שיש יציאה לUSB וכבל שמחבר את הפלאפון למחשב כשאני מחבר את הפלאפון למשב הוא לאחר שאני בוחר העברת נתונים כשאני מחבר את הפלאפון לרכב הוא פותח לי את האפשרות לבחירה אני בוחר העברת נתונים והוא לא נטען. המתח תקין. חשבתי שאולי יש איזה אפשרות לעשות בין כבלי הDATA ו 3 4 ושהוא יטעין אבל זה לא עובד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אותו עם המחשב החדש שאני קונה ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את המאוורר שלו במאוורר אחר (לדוגמה עם לדים) ללא מאמץ מיוחד. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. קניתי לפני כמה ימים שעון קיר דיגיטלי כזה עם לדים כחולים (135ש"ח) זה מה שיש לי אבל שלי זה רק החלק העליון בלי השנה ותאריך. הוא באמת יפה מאוד, אבל יש לי בעיה: בלילה למרות שמעשר עד שבע התאורה נחלשת האור עדיין חזק מדי ומפריע לישון... אז אני צריך את היצירתיים שבכם לרעיונות איך או לעשות שבלילה (מעשר עד שבע - השעות שהוא נחלש) זה יחלש הרבה יותר או איך לעשות בכלל שהתאורה תהיה יותר חלשה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להכניס קצת אור לחיי, או יותר נכון למארז שלי. למארז הקודם שלי (Raidmax Sagitta Black) היו כבר שתי קתודות ניאון המופעלות ע"י קול בצבע ירוק וכחול, ודי נמאס לי השילוב של ירוק כחול. אני מחפש שילוב חדש של צבעים במארז, חשבתי ללכת בכיוון של כתום עם אדם, ואולי סגול, יש מצב גם ללבן. מה אתם מציעים? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חנות מחו"ל באינטרנט כדי לקנות ציוד למודינג ושהיא שולחת לארץ ועדיף חנות עם ניסיון אישי ומקבלת פייפל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז חברים וחברות (אם יש בכלל בפורום הזה O.0) החלטתי לבנות מארז מפרפקס עכשיו הבעיה אני לא יודע לעשות מתגי כיבוי משהו יכול להביא לי תרשים תודה! וכן אני יודע שאני אוהב להשתמש בסמיילים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות איזשהו מעגל שבעצם יתפקד כמעין שילוב של פונציומטר ו RELAY, שאני יוכל לשלוט על העוצמה. למעשה, אני מנסה לבנות קירור למעבד, אבל אני לא רוצה שהוא יפעל כל הזמן במלוא העוצמה, אלא יעבוד ע"פ טמפ' הצ'יפסט, כלומר המטרה היא לקרר כמה שיותר חזק, אך בלי לרדת מתחת לטמפ' הצ'יפסט(שדומה מאוד לטמפ' החדר) בכדי למנוע עיבוי. רעיונות יתקבלו בברכה. בתודה מראש, RazorJunior ד.א. קראתי את התרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59997.0 אבל עדיין יש הרבה דברים שלא ברורים לי, כי המטרות פה הם מעט שונות...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-