עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nimrods,

האם אני יכול לחבר מסך של גמבוי במארז ככה כמו בתמונה?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  2. יש כמובן ספריי פלוריסנטי רגיש ל UV השאלה אם הוא באיכות טובה בשביל כונני CD ומתייבש כמו שצריך? האם יש טושים או חומרי צביעה אחרים למקרה שאני רוצה לצבוע שטחים הרבה יותר מדויקים שבעזרת ספריי איאפשר? האם כל לד רגיל שקונים הוא תאורת UV? ואותה שאלה לגבי LASER BEAM האם הוא תאורת UV? או שבשביל זה חייבים לקנות רק קטודה? כל קטודה למחשב היא תאורת UV?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה כמו שראיתי לפני כמה ימים כאשר פתחתי את המארז לכמה דקות הטמפ' ירדה באיזה 6-7 מעלות אז חשבתי העם זה אפשרי לבנות למארז דלת עשויה רק ממסנן אבק? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by manbot,

לא מצאתי את המתאם אז אני רוצה לעשות אחד. אבל לא מצאתי סכמה כדי לעבוד איתה. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא (חיפשתי בגוגל, גוגל תמונות ובעוד כמה אתרים) כי אני אבוד

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by gigabot,

שלום לכולם אז ככה, אני רוצה לצבוע את הפרונט של המארז שלי, רציתי לגעת איך צובעים ציורים, ומה כדאי לעשות עם איזה צבעים תודה מראש.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by LIOR42,

היכן יש חניות של מוצרי מודינג (לא חניות אינטרנט) :welcomeani:

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  7. נגיד ויש לכם מאוורר ישן ואין לכם אליו ברגים אז תעשו ככה: קודם כל תחפשו ברגים שיוכלו לעבור דרך החור של המאוורר כלומר שהם באורך טוב וקצת דקים יותר... (ההסבר לא יצא לי משהו... אני עוד מעט אצלם) עכשיו יש שתי אפשרויות: אם יש לכם אום תשתמשו בו ואם אין לכם אז נאלתר אחד (כמו שאני עשיתי... ;D) קחו דיבל (הדבר האדום או הלבן הזה שדופקים בקיר ואז מכניסים אליו בורג) ותכניסו אליו את הבורג... ואז תסתכלו איפה צריך לחתוך את הדיבל מלמעלה ככה שהבורג יתפס טוב ואז פשוט תבריגו... בהצלחה! בקרוב תמונות!

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  8. אני חושב על להוסיף מאורר עליון למארז בגודל 120 ממ ,השאלה האם כדאי ועד כמה ? כמה מעלות הוא יוריד מהציפסט מעבד כרטיס מסך וכו ,יש לי 120 מכניס 120 מוציא 120 בטוניק 120 בספק ... הציפסט מתחמם לכזו טמפ שלא ניתן להחזיק אליו את האצבע יותר מ 2 שניות ,בלי מאורר אליו . תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by De_Lu_xE,

אני חותך את הצד של המארז שלי היום ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג פלסטיק שיכסה את החתוך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Eviljelly,

העסק עצמו לא מסובך , אבל יש איזהשהיא תוכנה שאפשר באמצעותה להפעיל\לכבות או לשנות זרם נגיד בלד ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nir.barak,

רציתי לדעת כמה וואט צורך מאוורר פשוט של 60mm??

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by Tall-Guy,

אני מתכוון לקנות מאורר לכרטיס המסך שבנוסף לזה שהוא מאורר הוא גם צבעוני כאשר הוא מסתובב. מזמן כבר רציתי שתהיה לי דלת שקופה, אולם אני פוחד לנסות לנסר דלת מאחר ואין לי נסיון בכלל. האם יש אפשרות "לקנות" דלת שקופה למארז? המארז שלי הוא של Compucase והדגם שלו הוא 6a19.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Sp_RuS,

הרעיון הכללי הוא כזה: יש מיקרופון, לפי עוצמת הקול שהמיקרופון קולט, ולפי קצב המוזיקה שהוא שומע הלדים נדלקים, יש קול חזק, הלדים דולקים חזק, אין קול הלדים מכובים... המיקרופון פולט זרמים מאוד קטנים, מיליאמפרים.... אני צריך להגביר אותם כדי שהטרנזיסטור יוכל להרגיש אותם... והטרנזיסטור ישמש כמתג וידליק את הלדים כשירגיש זרם מהמיקרופון... אבל הבעיה היא איזה מגבר זרם להשתמש?!?!? פתוח להצעות!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by פרוך,

קניתי את הפס לדים מאיבי מפה: http://www.ebay.com/itm/121033064309?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 עכשיו יש לי בעיה אני לא יודע איך לחבר אותו קיבלתי את הפס לדים אם שלט מין קופסא לבנה כזאת מה שמתחבר לפס לדים ועוד כבל שחור קטן כזה חתוך יש את התמונה באיבי אבל אני לא יודע איך לחבר אותו כי לא מוצא שום דבר בבית של 12V

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by a_yigal,

אז ככה אני מחפש מידע בעברית על החלקים הבאים: 1N4148 דיודת IR (אניפרא אדום) טרנזיסטור bc108 4027 lm567 אלו החלקים כל מידע יעזור! אפילו רק על חלק אחד מהם-זה בשביל פרויקט גמר יב' תודה מראש לעוזרים ושיהיה לכולם שבת שלום, יגאל נ.ב. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי כלום אולי לכם יהיה יותר מזל ממני

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  16. היי, אני מתכוון לקנות החופש את המארז sunbeam transformer, שהוא מארז גדול למדי. אני גם די התלהבתי מהבקר תאורה של sunbeam ה-chameleon. מה שאני רוצה לשאול הוא האים הבקר תאורה הזה יצליח להאיר לי כמו שצריך בצורה חזקה את כל המארז כמו 3 קתודות בערך? למי שלא יודע, אני מניח שהמנורות עצמן של הבקר התאורה הן 4 כמו SUNBEAM Laser Beam Led. ועוד דבר, הבקר תאורה יכול להאיר מוצרי UV למניהם, נכון?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. אהלן! אני מעוניין להחליף את הבטרייה של מכונת התספורת שלי, מכונה קטנה ונחמדה לסידור הזקן שאני משתמש בה בצבא - Panasonic ER131h. הבטריה כבר דיי מתה, אני משתמש בה שלוש דקות והיא נגמרת, והטעינה אורכת ימבה זמן. פירקתי את הגוף, והוצאתי ממנו את הבטרייה הכסופה שיש בתמונה המצורפת. צילמתי גם את המטען ואת הנתונים שכתובים עליו. ניתן לראות בתמונה גם שהבטרייה שהוצאתי מהמכונה קטנה ממש בקצת מהבטרייה AA הרגילה שעומדת לצידה. אז ככה, האם באמת סתם בטריה AA נטענת, נניח של GP, תתאים פה? ואם כן, האם זה משנה, על סמך הנתונים שכתובים על המטען, איזו בטריה אקנה?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by gavriel_e,

תקשיבו הכנתי חריטות והכנתי הכל... ואני מחפש מלא בחנויות לדים UB .. בצבע כחול ואדום.. הכי טוב זה לד כמו של עכבר אופטי (שזה גם UB) אבל אני לא מוצא מאיפה לקנות כאלה... תנו לי שמות של חנויות ואיפה הם נימצאות בדיוק.. אהה ועדיף גם שיהיו בסביבה של אשדוד.. בקשה כי אני לא יכול לחכות עוד..

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by AdarShalev,

היי. קוראים לי אדר ואני כתבת של ynet. אני מנסה לחפש חובב מודינג או שניים שיהיו מוכנים להתראיין טלפונית בקצרה בנושא. אפשר להשיג אותי ב-shalev.adar!@gmail.com. תודה!

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by zerocool15,

חשבתי הרבה זמן על קירור לכ.מסך כדי שאני יוכל לעשות עליו אובר קלוק.. ובכן אני לא יכול לשחק על 15 fps בסאנ אנדרס..אפילו נמוך מזה.. אז החלטתי לעשות קירור גם לכרטיס הישן שלי גי פורס 2 וגם לחדש שאני הולך לקנות בכל מקרה הקירור יעבור לחדש כשאני יקנה אותו לכן הוא צריך להתאים לסטנדרטים של הכרטיס ולגודל.. אז הלכתי וקניתי מאורר של 120 ממ פעם ראשונה שמתעסק עם גודל כזה, ב25 שקל דיי זול.. לקחתי כרטיס מסך ישן של אי טי אי, הוצאתי ממנו תפלטה והשארתי רק תחיבור מלפנים, מכיוון שהמאאורר 120 ממ גדול מדי לפלטה של הכרטיס מסך, החלטתי לשים אותו על חתיכת פרספקט בגודל המתאים חיברתי מאורר אל הפרספקט, ותפרספק לחיבור של הכ.מסך שממנו הוצאתי תפלטה כמה ברגים פה ושם,ליטוש וחול' והנה קירור אולטמטיבי לכרטיס…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by מייזל,

יש לי חישן IR ואני לא יודע איך להפעיל אותו מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by IlanF,

הביאו לי שלט איזשהו ששולט על המחשב. הוא מתחבר בUSB. אני רוצה למצוא פרטים עליו, מישהו ראה פעם אחד כזה יכול להגיד כמה מילים איך להשתמש בו? איזה דף PDF שמסביר עליו? חיברתי אותו למחשב, והמחשב זיהה אותו. השלט עובד ויכול לשלוט על המחשב, אני רק רוצה קצת מידע עליו. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by M.o.D,

במקרה הצלחתי לשים את ידי על מארז וותיק של ALIENWARE , מחבר לעבודה שהביא את המחשב הישן שלו מארצות הברית , מארז בן כ 6-7 שנים. הנה כמה תמונות : ( סורי על האיכות צולם עם אייפון 4)

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.