עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by CyberBot,

יש פרוקייט שאני ועוד מישהו עובדים עליו (PH AMPLIFIER) כל החלק של יצירת הPCB עבר בשלום(חוץ מזה שביזבזנו איזה 4 לוחות copper clad) עכשייו מה שנשאר לנו זה לקנות את הרכיבים הרשימה מצורפת בלינק: http://i46.tinypic.com/15ofdys.jpg יש מקום שאתם ממליצים עליו? בת"א הר ציון והאיזור ואיך להגיע אליו(נקודת מוצא ת"מ חדשה)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה אני הולך לקנות מחשב בעתיד המאוד מאוד קרוב ואני מחליף מחשב קומפאק מלפני איזה שש שבע שנים ואז חשבתי לעצמי למה לא לקחת את המארז והספק של הקומפאק ולחסוף כמעט אלף שקל אז תכלס לשאלה כמה קשה או קל זה להרכיב מחשב יענו אני מדבר על הכל - להתחיל מאפס אינלי בזה הרבה ניסיון חוץ מהחלפת כוננים קשיחית מדי פעם ואני יודע שזה לא כל כך קשה אבל האם אתם חושבים שכדאי לי לקנות רק חלקים ולהרכיב מחשב על מארז ישן? עמית

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by thedag,

שלום, יש לי מכשיר בלוטוס שמתחברים אליו, והקוד שלו קבוע, 1234. פתחתי את המכשיר, ויש בתוכו EEPROM ב- SMD 8 פינים... ככל הנראה הקוד של הבלוטוס שמור ב EEPROM הזה... אני רוצה לערוך את ה EEPROM ולשנות את הקוד לקוד שאני אקבע לו.... אשמח אם מישהו יעזור בנושא... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Yap,

האם ניתן לחבר שתי קטודות במקביל לאותו פוצימטר ואותו מפסק..? אני מדבר על הדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1172&products_id=5953

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי ספק של TT שהתקלקל (מספק מתח נמוך מידי במסילת 5V, ויש שם משהו מפוחם...) בקיצור, אני רוצה להוציא מתוכו את המאווררים. יש סכנת התחשמלות ממשהו אם אני מפרק את הספק? הספק לא היה בשימוש כבר כמה חודשים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RazorJunior,

פירקו בעבודה של אבא שלי איזה מיני בר ואבא שלי חשב שאולי אני אצטרך את ה LCD הזה למטרות מודינג... אז הנה כמה תמונות, תגידו לי אם יש מה לעשות עם זה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, חתכתי היום את ככל הגרילים המובנים של המארז על מנת שתהיה זרימת אוויר טובה יותר... מקדימה הלך מצוין... מאחורה גם... ובתקרת המארז קרה משהו והתחרבש לי והמקדח כוס קילפ לי צבע ונוצר חור מגעיל כזה בקיצור התעקב שם ונהיה גועל נפש... ואז ניסיתי לשםפר עם מספרי פח וזה עזר אבל עדיין מכוער... אתם אומרים לחצוך את כל התיקרה כבר ולעשות חלון גדול? לא חובה גומי כהז של איטום? המדריך לחלון בתקרה שיש בראש הפורום לא מספיק טוב והוא לא יעיל... וזה גם לא חלון בגודל רציני... אז אני צריך עצות מה לעשות... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kurt,

אני מעוניין במכשיר שיכול לקרוא מספר נקודות, לשמור אותן בזיכרון (מבחינת השם הייחודי), ואז לשמש כנקודה שאותה יקרא RFID Reader אחר, כאשר התוצאה תתן לי את אחת מהנקודות שסרקתי. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by CyberBot,

אזס ככה סוף סוף עשיתי את היחיתוך ושמתי פלקסיגלס עכשיו נשאר החלק של התאורה עם איזה לדים מומלץ לעשות לפיזור נכון של האור? עם הלדים הגדולים של ה1W או הלדים של 8MM 1W?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DARK_KNIGHT,

יש לי בעיה אם אל סי די שפירקתי מתרגומנית של רומטק מישהו אמר לי שהוא גם פירק כזאת והיא עובדת אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה שתתאים למסך שלי כי אני עבדתי ע"פי הסכמה של האתר והמסך לא עובד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kkffiirr,

קניתי מהוביקינג מטען ACCUCEL-6 וסוללת שלושה תאים. הבאסה שלא היה ברור שאת כבל הטעינה המתאים לחיבור JST, חסר, כך שאם הייתי יודע את זה הייתי צריך לקנות מהם מתאם כזה: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__18868__XT60_JST_Female_in_line_power_adapter.html?strSearch=XT60%20JST אני מניח שניתן להשיג כבל טעינה בארץ שיתאים לי למטען ולסוללה. האם מישהו מכיר חנות שזה יהיה בה? עדיף באיזור ירושלים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום , יש לי נקודת אינטרנט בבית שאני רוצה להפוך לטלויזיה ואחת של טלויזיה שאני רוצה להפוך לאינטרנט. איך אני יודע מהמרכזיה איזה כבל הולך לאן ואיך לשנות את החיבורים כדי שיגיע לשם אינטרנט ולא טלויזיה וההפך ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shadi,

שלום, לא יודע אם זה בכלל אפשרי, אבל אני מחפש מדריך שיסביר איך מחברים ושולטים על לדים של המספרים (באנגלית NUMERIC LEDS) אני רוצה לחבר כזה דבר למחשב: תודה מראש על העזרה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aviram20,

התרשים שיש לי למטה מסביר לי לאן לחבר כול אחד מהצבעים כדי לקבל יציאת VGA מהמסך פליסטיישן 1 שיש לי בכבל שקניתי יש את הצבעים אבל חיברתי לפי בצבעים וזה לא עובד ניראה לי שהפינים לא תואמים את הצבעים יש נגיד למטה תמונה בצבע ורוד זה אומר שפין 13 צריך להיתחבר לחיבור 5 בתמונה למעלה ככה עשיתי וזה לא עובד הניחוש שלי הוא שהצבע של פין 13 הוא לא ורוד הוא צבע אחר מישהו יכול לתת לי תרשים של חיבור VGA איזה צבע זה כול פין כי ניראה לי הצבעים למטה זה סתם בישביל להבדיל רק או אולי מישהו מוכן להגיד לי מה מתחבר לאן? זה מסך של פלייסטשן אחד כמו שאמרתי הנה התמונות תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. נגיד אני רוצה לחבר איזה משהו לספק , ואני חשוב שיש מצב שתיהיה קפיצת מתח או משהו והדבר הזה יגרום לקצר , אני יכול לחפר פיוז יענו שהוא ישרף ראשון במקום הספק או משהו כזה , אז אם כן איך ואיזה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dbzu,

אני רוצה לגרום לשנאי אחד להתפצל ולהוציא את אותו המתח לכמה ראשים שיצאו ממנו.... פשוט יש לי כמה אפקטים לגיטרה ובמקום לקנות שנאי אחד לכל אפקט רציתי לחבר את כולם עם שנאי אחד... יש אפשרות לעשות דבר כזה מוכרים כאלה דברים .... מישהוא יודע איך אני יכולל לפצל את המתח לנגיד 6 יציאות ושכל אחד יתן לי בערך 200ma ו 9v איזה שנאי אני צריך ואיך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by urinka,

הי בהשראת המדריך שבאתר החלתי שהעכבר של המחשב בבסיס צריך להיות יותר זוהר כן גם משעמום נוראי אבל..... קיצר ישבתי עם חבר ועשינו חורים ממש יפים וגם צבענו את החלק העליון של העכבר בככחול מטאלי יצא פיצוץ עכשיו חיברתי לדים אבללל לא לדים פשוטים את הלדים הכחולים נראה לי "אולטא ברייט" הם עבדו ממש יפה חצי שעה ונשרפו זה לא היה מקרי גם שהחלפתי אותם הם נשרפו יש למישהוא פתרון ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה להכין מד טמפ' בשביל הצ'יפסט, בעיקרון אני צריך מסך לד (כמו של מחשבון) בגודל 1' או אפילו 1.5' ואני כבר יסתדר . מה אני צריך לקנות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי את המארז nzxt apollo והוא מגיע עם פלסטיקים שחורים כאלה שמחזיקים את הכוננים של ה 5.25. ( Screwless Drive Bay) עכשיו אני רוצה לצבוע את המארז, והשאלה שלי היא איך אני אמור להוציא אותם? (פתחתי שאלה כזאת גם בפורום מארזים אבל שם לא ידעו כל כך לענות לי ואני בטוח שפה יש אנשים שיודעים) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קודם כל, זה מוד ראשון שלי ואין לי הרבה ידע באלקטרוניקה (לפחות לא רשמי) אז סליחה על הבורות אמממ הדבר הכי קל ובר ביצוע לרמה שלי זה לדעתי החלפת הלד בעכבר וזה מה שאני מנסה לעשות, יש לי כבר עכבר (עכבר ישן שאני לא ממש צריך)וכבר פירקתי אותו לגורמים, עכשיו יש לי מספר שאלות יש בעכבר שני לדים (משום מה) אחד מרכזי בתחתית העכבר 5MM (נראה לי) ומעליו כיסוי לבן גדול שמקובע בתוך הלוח המודפס, איך אני מסיר אותו? ולד שני, מאחורי העכבר (מקביל לחוט PS2) מעליו אין כיסוי או משהו מיוחד אבל איך אני אמור להוציא אותו מתוך הלוח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by foxil821,

שלום, אני עושה פרויקט לאלקטרוניקה, לאחרונה כמה מערוצים של כבל הפסיק לעבוד (אני משתמש מחומרה 8051 שמחבר למסך LCD) , חיפשתי בכל חנויות אלקטרוניקה ברחוב הר ציון שבת"א וגם חנויות מחשבים עדיין לא מצאתי. אשמח מאוד מאיפה ניתן למצא את הכבל הזה בעל 16 כניסות בשני צדדים. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by do-d,

שלום לכולם אז ככה אני צריך דבר כזה כמו לחצן ההדלקה והכיבוי של המחשב ז"א השנאי תמיד בחשמל ,כשאני לוחץ לחיצה רגעית על הלחצן נדלק הצרכן ברגע שמוציאים מהשקע ומחזירים בחזרה את השקע הצרכן לא נדלק עד הלחיצה על הכפתור נשמע פשוט... גם אני חשבתי ככה בהתחלה ,הסתובבתי קצת בשד' הר ציון בחנויות האלקטרוניקה ולאף אחד שם לא היה מושג מה אני רוצה או איזה רכיב אני צריך ... אז היום ישבתי חשבתי וחיפשתי והגעתי לבסוף למקנה שמה שאני צריך זה "ממסר לאצ' ". אבל הבנתי שיש גם אפשרות ליצור ממסר כזה משני ממסרים רגילים מישהו יודע אולי היכן אני יכול להשיג ממסר לאצ' או איך לקמבן שני ממסרים בשביל לקבל את אותה תוצאה ??? ממתין בציפיה לתשובתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rav,

יש לי מקלדת ועכבר שצבעתי לפני הרבה זמן. ולמרות שהצבע המקורי החזיק זמן רב, אני לא רוצה להיכנס לשגרה של לצבוע את המקלדת והעכבר על חודשיים. ראיתי באינטרנט פרויקטים רבים שבהם השתמשו בזיגוג לפלסטיק ( clear coating ). רציתי לדעת: א. האם הזיגוג ימנע הסרה של הצבע על ידי השומן והלכלוך שעל הידיים? ב. האם זיגוג לרכב יתאים גם לצביעת פלסטיק? ג. איפה קונים וכמה עולה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by udilbaz,

צהרים טובים קוראים לי אודי ואני רוצה להתחיל בפרויקט PC CAR. אני מעוניין בפרויקט דל עלויות לכן אני משתדל להשתמש ברכיבים משומשים ולרוב, לא הכי מתאימים. אז נגיע לבעיה שלי.. פירקתי מסך מDVD נייד ואני מעוניין להשתמש בו. עכשיו הכבלים שיוצאים ממנו לא מוכרים בכלל. יש לי סבלנות (למרות שאין לי זמן בכלל) אבל זה תחביב בשבילי, אני מעוניין להמיר אותו לVGA או חיבור כלשהו שירצה אותי. יש על הרכיבים תרשים קצר על כל יציאה , אבל אין לי מושג איך אני מחבר את המסך למחשב ונותן לו גם מתח חשמל (ברור לי שהוא לא יעבוד רק על חיבור VGA) הינה כמה תמונות: http://jpg.co.il/view/50c34c0b8a01f.jpg/ http://jpg.co.il/view/50c34c0b8deb9.jpg/ http://jpg.co.il/view/50c34c0b9165d.jpg/ http://jpg.co.i…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים