עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nehmia,

אם אני יקח שני סוללות אני יחבר מכשיר חשמלי קטן בסוללה אחת להדק החיובי ובשניה לשלילי זה יפעל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, חתכתי היום את ככל הגרילים המובנים של המארז על מנת שתהיה זרימת אוויר טובה יותר... מקדימה הלך מצוין... מאחורה גם... ובתקרת המארז קרה משהו והתחרבש לי והמקדח כוס קילפ לי צבע ונוצר חור מגעיל כזה בקיצור התעקב שם ונהיה גועל נפש... ואז ניסיתי לשםפר עם מספרי פח וזה עזר אבל עדיין מכוער... אתם אומרים לחצוך את כל התיקרה כבר ולעשות חלון גדול? לא חובה גומי כהז של איטום? המדריך לחלון בתקרה שיש בראש הפורום לא מספיק טוב והוא לא יעיל... וזה גם לא חלון בגודל רציני... אז אני צריך עצות מה לעשות... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mik_amar,

טוב שמעו אני רוצה להתחיל לעשות מודינג למארז שלי.... אז ככה המארז שלי הוא סתם מארז פשוט של אייבורי יש תמונות למטה.... אני ישמח אם תוכלו לתת הצעות איך לחתוך את החלון ומה לעשות בפאנל הקידמי...ואולי אפילו סירטוט תלת מימדי... טוב אז זה המארז...: [attachment deleted by admin]

4. Started by assafz,

שלום אני מנסה לעשות את המדריך שיש באתר למקלט IR. יש לי רכיב LM7805 שהוא לא זהה בדיוק לרכיב שמתואר במדריך. חיפשתי את הdatasheet שלו באינטרנט וראיתי שהרגליים הפוכות ממה שמתואר במדריך. איך אני יכול לוודא שזה נכון? אם אני אחבר הפוך זה יכול לשרוף לי את המעגל? צירפתי תמונות של הרכיב. בנוסף על הרכיב כתוב: MC 7805ct nlax923 תודה מראש לכל המגיבים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by JediMaster,

לפני שכולם יגידו "שאלת את זה בדיון אחר, למה פתחת חדש", גם המנהל עצמו שאל מה הקשר לדיון והמליצו לי בכלל לפתוח ת'רד חדש. אז הנה. רק שעכשיו אל תגידו שמה שאני עושה לא בסדר =\. 1) איפה בדיוק אפשר להשיג לד בשני צבעים? למישהו יש תמונה של זה? אני רוצה לראות את זה. 2) יש לי מאוורר אחד על המעבד ושני מתחת לHDD, אף אחד מהם לא ממש באיזור פתוח ויש לי מארז של E-Star. כדאי לי להוסיף עוד מאוורר מאחורה ואולי אחד בצד? האם אחרי שאני יעשה את זה יש סיכוי להרגשה של שיפור בביצועים? 3) המעבד שלי מאוד מאוד מרעיש, וזה כנראה המאוורר של המעבד (למרות שאחרי שניקיתי אותו מאבק הוא פעל קצת יותר בקשט). האם כדאי לי לעשות פאן באס ולכלול בתוכו את המאוורר של המעבד, או שעם דברים כאלה כבר לא כדאי להתעסק? ויש דרך…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by max74,

שלום לכם וחג שמח לפני כמה ימים החלפתי לדים במקלדת לקצת יותר גדולים 2v לצבעים שונים הכל לפי הכתוביות כמו שהיו בלדים הקודמים ,סגרתי בחזרה והיא לא עובדת .רק שאני מחבר אותה למחשב שלושת הלדים נידלקים לשניה וזהו אין תגובה . תודה לכם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מכין HTPC ואני משתמש בלוח אם 7ZXR של חברת GIGABYTE וראיתי שרשום על לוח חיבור שרשום לידו IR ובאתר שלהם גם רשום על זה משהוא IR השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש בזה במקום לבנות מקלט חדש שיתחבר לחיבור COM

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rav,

יש לי מקלדת ועכבר שצבעתי לפני הרבה זמן. ולמרות שהצבע המקורי החזיק זמן רב, אני לא רוצה להיכנס לשגרה של לצבוע את המקלדת והעכבר על חודשיים. ראיתי באינטרנט פרויקטים רבים שבהם השתמשו בזיגוג לפלסטיק ( clear coating ). רציתי לדעת: א. האם הזיגוג ימנע הסרה של הצבע על ידי השומן והלכלוך שעל הידיים? ב. האם זיגוג לרכב יתאים גם לצביעת פלסטיק? ג. איפה קונים וכמה עולה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kkffiirr,

קניתי מהוביקינג מטען ACCUCEL-6 וסוללת שלושה תאים. הבאסה שלא היה ברור שאת כבל הטעינה המתאים לחיבור JST, חסר, כך שאם הייתי יודע את זה הייתי צריך לקנות מהם מתאם כזה: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__18868__XT60_JST_Female_in_line_power_adapter.html?strSearch=XT60%20JST אני מניח שניתן להשיג כבל טעינה בארץ שיתאים לי למטען ולסוללה. האם מישהו מכיר חנות שזה יהיה בה? עדיף באיזור ירושלים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kkffiirr,

אחרי שכל הפורום כאן רכש את הערכה הזו, האם מישהו התחיל לעשות עליה פרוייקטים? אני מחפש רעיונות, אבל בעצם אני לא יודע מה היכולות שלה, האם היא מסוגלת למשל להתממשק לזיכרון חיצוני? האם היא מסוגלת לנגן אודיו שמאוכסן בקובץ מקודד כמו MP3 או OGG או כל דבר אחר? (אני יודע שמבחינת תיכנות הכל אפשרי, השאלה אם יש מגבלות חומרתיות)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by May Silles,

שלום, יש לי 10 מכשירים עם מקלט gps דגם fastrax upatch 300 שנרכשו לפני 10 שנים . יש לי בעיה שבכל מכשיר אני קולט מספר שונה של לוונים באותו מקום ובאותו זמן . 1. מה הסיבה לכך ? 2. מה אורך חיים של מקלט מסוג זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kodinover,

איך מחשבים את הנגד לפי הצבעים שעליו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אפשר להפעיל עליו תוכנות VB פשוטות? אפשר לקמבן לו מערכת הפעלה אחרת? אפשר לחבר לו יציאה למסך TV צבעוני? כל מה שמצאתי בגוגל זה מוד עלוב שמרחיב אותו ל8 מגה זיכרון... הייתי עושה את זה אם היה לי כרטיס 8 מגה ומברג כוכב מתאים... או סיבה לעשות את זה =\ מישהו יכול בבקשה לעזור לי לחפש מידע על המכשיר?... תודה... אפילו שימוש במסך המגע יכול להיות נחמד... העיקר לעשות איתו משהו.. הוא ישב אצלי בארון מלא מלא מלא שנים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gggil,

יש לי קירור של מעבד פנטיום4 LGA775 והכרטיס מסך הוא 9500GT בגרסא הפאסיבית. הכרטיס מסך במנוחה על 55-50 מעלות ובמאמץ עולה מהר ובלי בעיה על 60-64. אז רציתי לשים איכשהו את המאוורר של הקירור סטוק של הפנטיום4 על הקירור של הכרטיס מסך שיקרר אותו הכי טוב. עוד איזה חצי שעה ככה אני יעלה תמונה אבל בעיקרון, איך הכי עדיף לחבר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ScrLk,

רציתי פשוט לדעת מה יקרה אם אני יעשה הרבה חורים בפרספקס.. יש לי פרוייקט קטן שאתם לא בדיוק אמורים לדעת עליו ! שאלה פשוטה לכל המבינים בתחום, תודה! 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם! יש לי את המארז nzxt apollo והוא מגיע עם פלסטיקים שחורים כאלה שמחזיקים את הכוננים של ה 5.25. ( Screwless Drive Bay) עכשיו אני רוצה לצבוע את המארז, והשאלה שלי היא איך אני אמור להוציא אותם? (פתחתי שאלה כזאת גם בפורום מארזים אבל שם לא ידעו כל כך לענות לי ואני בטוח שפה יש אנשים שיודעים) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קודם כל, זה מוד ראשון שלי ואין לי הרבה ידע באלקטרוניקה (לפחות לא רשמי) אז סליחה על הבורות אמממ הדבר הכי קל ובר ביצוע לרמה שלי זה לדעתי החלפת הלד בעכבר וזה מה שאני מנסה לעשות, יש לי כבר עכבר (עכבר ישן שאני לא ממש צריך)וכבר פירקתי אותו לגורמים, עכשיו יש לי מספר שאלות יש בעכבר שני לדים (משום מה) אחד מרכזי בתחתית העכבר 5MM (נראה לי) ומעליו כיסוי לבן גדול שמקובע בתוך הלוח המודפס, איך אני מסיר אותו? ולד שני, מאחורי העכבר (מקביל לחוט PS2) מעליו אין כיסוי או משהו מיוחד אבל איך אני אמור להוציא אותו מתוך הלוח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי הרד ATA100 ויש לי כבל מעוגל שהוא נראה לי ATA 133 או ATA אחר לא זוכר. לא תהיה לי בעיה אם אני יחבר אותו להרד שלי או שהכבל חייב להיות מותאם בדיוק למהירות הATA של ההרד שלי? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by CyberBot,

אזס ככה סוף סוף עשיתי את היחיתוך ושמתי פלקסיגלס עכשיו נשאר החלק של התאורה עם איזה לדים מומלץ לעשות לפיזור נכון של האור? עם הלדים הגדולים של ה1W או הלדים של 8MM 1W?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by amadey,

הי, אני רוצה לצבועה את המארז CM690 ויש לי כמה שאלות : 1. צריך לשייף את פנים המארזז? ( צבע אפור ) 2. באיזה צבע הכי ממולץ להשתמש? ( הבנתי שצריך שני סוגים של צבעים - 1 פריימר 2 צבע לבחירה אישית)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לעשות לספק מודינג כמו שעשו בORAC3 (עם הצינורות מתכת) כדי להלביש את הצינור על החוט חייבים לנתק אותו איך לעשות את זה? לחתוך את החוטים ואז להלחים ולבודד או שיש לכם שיטה יותר פשוטה? יש אפשרות לפרק את הפלסטיק הלבן ואז לחבר אותו בחזרה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by g2a2l2,

יש לי מכשיר http://hammer.prohosting.com/~sc8850/home.htm) roland canvas sc-8850) הרוס אבל המסך שלו חיפשי דרך לחבר אותו למחשב ולא מצאתי פירקתי את המסך ויש לו בקר HD-66206te ו15 פינים אולי מישהו יודע איך אני יכול לחבר אותו למחשב. אז ככה על המסך כתוב שהוא של חברת optrex pwb51026a-vo (נראה לי שזה הדגם ) כול מה שמצאתי זה http://www.piputilities.com/Dirs/Docs/IC_Part_Docs/LCD_Apollo_Docs/51026aae.pdf חוץ מזה לא מצאתי כלום הפכתי מלא פורומים וחיפסתי בגוגל ואין שום הסבר. אשמך עם מישהו יוכל לעזור לי הדבר היחיד שמצאתי זה זה ואני לא ממש יודע מה לעשות עם זה No. Symbol Level Function 1 FLM H / L First Line Marker 2 LP H / L Data Latch Signal 3 CP H / L Clock Signal for Shifting Dat…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה ליקנות את זה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19071 עכשיו השקע שלו לחשמל זה של ארה"ב (שטוח) אם אני יחבר לו מתאם שהופך את זה לשקע של הארץ(עגול) זה יעבוד לי??? כי רשום שמה 100-240V ואני יודע שבארץ זה 220 ובחול 110 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DARK_KNIGHT,

יש לי בעיה אם אל סי די שפירקתי מתרגומנית של רומטק מישהו אמר לי שהוא גם פירק כזאת והיא עובדת אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה שתתאים למסך שלי כי אני עבדתי ע"פי הסכמה של האתר והמסך לא עובד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.