אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לעשות מטען שטח לפלאפון הסוללה עצמה של המכשיר היא 5.55wh (מה זה אומר?) ו1500mAh המטען של הפלאפון הוא 5V ו-1200mA הסוללה שאני רוצה להטעין ממנה היא 3.7V ו2600mAh מה אני צריך לעשות כדי להכין מזה מטען שטח? יש לי מלחם, קונקטורים וUSB
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי רשת מאולמניום מתנור ישן .. נראה לי שזה רשת משושים .. הינה תמונות : http://up47.siz.co.il/up3/zazdnox1ztye.jpg http://up34.siz.co.il/up1/zmjezmgmit05.jpg מי שמעוניין שיכתוב כאן ואני אמסור לו פרטי יצירת קשר.. אין לי מה לעשות איתה .. אני לא בחור של מודינג ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה עשות משהו שאני יחבר אותו גם ללחצן של המחשב.. וכאשר היה לחיצה בלחצן אני יקבל sms או יתקשר.. ושזה היה מחובר לפלאפון (טוקמן) יש למשהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרשים שיש לי למטה מסביר לי לאן לחבר כול אחד מהצבעים כדי לקבל יציאת VGA מהמסך פליסטיישן 1 שיש לי בכבל שקניתי יש את הצבעים אבל חיברתי לפי בצבעים וזה לא עובד ניראה לי שהפינים לא תואמים את הצבעים יש נגיד למטה תמונה בצבע ורוד זה אומר שפין 13 צריך להיתחבר לחיבור 5 בתמונה למעלה ככה עשיתי וזה לא עובד הניחוש שלי הוא שהצבע של פין 13 הוא לא ורוד הוא צבע אחר מישהו יכול לתת לי תרשים של חיבור VGA איזה צבע זה כול פין כי ניראה לי הצבעים למטה זה סתם בישביל להבדיל רק או אולי מישהו מוכן להגיד לי מה מתחבר לאן? זה מסך של פלייסטשן אחד כמו שאמרתי הנה התמונות תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאורר 12 וולט, מפסק שלושה פינים, ולד. איך אני עושה שהלד ידלוק כשהמאורר דולק? (וכמובן גם יכבה כשהמאוורר נכבה ;D) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אם אל סי די שפירקתי מתרגומנית של רומטק מישהו אמר לי שהוא גם פירק כזאת והיא עובדת אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה שתתאים למסך שלי כי אני עבדתי ע"פי הסכמה של האתר והמסך לא עובד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי הרד ATA100 ויש לי כבל מעוגל שהוא נראה לי ATA 133 או ATA אחר לא זוכר. לא תהיה לי בעיה אם אני יחבר אותו להרד שלי או שהכבל חייב להיות מותאם בדיוק למהירות הATA של ההרד שלי? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לבנות מחשב שולחני קטן ושקט. לצורך העניין יש לי כמה לוחות שאני מתעניין בהם. לכולם חיבור כח ATX רגיל. רציתי לדעת אם יש לי ספק כח ישן שהוא לא ATX, אם אפשר להפוך אותו לATX ע"י חיבור מחברים של ATX. יש לזה מדריך איפשהו? אם לא, מישהו יכול לעזור? זה ספק עם יציאות SP1 עד SP3. יש לו יצואות 3.3V , 5V ו12V. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד בפני פרוייקט גדול שאני מכין ואני רוצה לשלב בו תצוגת LCDמונוכרומטית חשבתי לקנות 40*4 אך זה יראה לדעתי מעם מגושם ולא אלגנטי ..... מה אתם אומרים ?? לא רק ראיתי גם שהמסכים האלו של 40*4 משתמשים בשני בקרים , זה משפיע על הבניה והתוכנה ? מה לדעתך גודל המסך האידאלי למארז קובייה ? האם כדאי בכלל להשקיע לתצוגה גראפית ? (אני מחפש עכשיו מדריך לתצוגה גארפית - ראיתי אחד פעם ...) עריכה : מצאתי מדריך !!!!!!!! למסך גראפי !! לא אלפאנומרי! http://www.mini-itx.com/projects/spacepanel/page4.asp
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות מן דבר כזה שאני מחבר אותו למחשב ומתי שאני ישים שירים הוא ייעשה אורות כאלו. אז אני רוצה לדעת איך זה עובד, או אם יש לכם מדריכים לבנייה של דבר כזה. תודה ! נ.ב.- יש לי ידע בהלחמות ואין לי בעיה להשיג חלקים וכל מיני D:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא יודע אם כאן זה המקום המתאים לשאול אז אשאל ואם זה לא המקום המתאים אני מתנצל מראש ומבקש אם תוכלו להעביר את הדיון למקום המתאים, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש וקראתי הרבה ביקורות חיוביות על המארז ANTEC P280 כך שהוא עשוי להיות המארז בו אבחר בסוף, הדבר היחיד אשר עומד לרועץ לפני בחירתו של המארז המדובר הוא העובדה שאין על המאווררים אשר נמצאים בחלקו העליון מסנן לאבק והיות שהמחשב לא יעבוד 24/7 עשוי להיכנס אבק מבעד לפתח הזה, פה הגיע הרגע שבו החלטתי לפנות אליכם לייעוץ- האם יש דרך להוסיף מסנני אבק (או פיתרון יצירתי אחר) למארז? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר שכתוב עליו 13V האם אני יכול לחבר אותו למחשב למרות שהוא עובד על 12V ?! מישהו אמר לי שכן והוא יעבוד יותר חלש אבל פעם ניסיתי לחבר את אותו אחד או אחד אחר למחשב של חבר והיה קצר...אם אני זוכר נכון הוא נדלק רק אחרי שניתקתי את המאוורר... תודה לעוזרים ! חשוב מאוד, החום הזה הורג את המחשב שלי ואיפה אני יכול לקנות מאווררים טובים בזול ?! באיזור המרכז...שוב תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי פשוט לדעת מה יקרה אם אני יעשה הרבה חורים בפרספקס.. יש לי פרוייקט קטן שאתם לא בדיוק אמורים לדעת עליו ! שאלה פשוטה לכל המבינים בתחום, תודה! 8)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב שיראו בו את את רשימת השירים או לפחות את השיר שה WINAMP מנגן באותו רגע. אם יש משהו מוכן במחיר סביר.......זאת גם אופציה למרות שאני מעדיף להכין בעצמי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדריך הזה: http://www.bit-tech.net/article/62 הוא צבע את המאוורר השני בספרי פלורסנטי כחול? כמה צריך לעלות ספרי פלורסנטי? קניתי 2 ב37 וכשהגעתי הביתה ראיתי שעל כל אחד מהם כתוב 37 שקל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי חברה שלום! לפני כמה ימים מצאתי מחשב ברחוב ניסיתי להפעיל ולא פועל בטח משהו נשרף... אוקי עכשיו יש שם לדים שלקחתי מאוררים שלקחתי ועוד את כל הדברים שיש במחשב רגיל אני יכול להשתמש בדברים שמה בשביל לעשות מודינג כל שהוא? לא להחליף כפתור לכיבוי אלה משהו יותר טוב.. מישהו פעם אמר לי שאפשר עם כבלי IDE לעשות משהו! אז בקיצור אפשר לעשות עם זה משהו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אזס ככה סוף סוף עשיתי את היחיתוך ושמתי פלקסיגלס עכשיו נשאר החלק של התאורה עם איזה לדים מומלץ לעשות לפיזור נכון של האור? עם הלדים הגדולים של ה1W או הלדים של 8MM 1W?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בתכנון מעגל שסוגר ממסר ברגע שהוא מקבל 220VAC ומשאיר אותו סגור במשך שעה מרגע ניתוק ה - 220VAC. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן,מה קורה? טוב קראתי כמה מדריכים בפורום{ממש טובים} והייתי רוצה לדעת מאיפה אתם יודעים את זה{חוץ ממדריכים ברשת}?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להכין כזה מתאם?? מ GAMEPORT ל USB ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי היי אז ככה: עוד שעה אני נוסע לתלמיר לקנות מלחם בדיל לאדים... אז רציתי לשאול מה הציוד שאני צריך בשביל לעשות מודינג לאדים? עוד משהו:הלאדים יקרים? מדובר בULTRA BRIGHT. וצריך נגדים או משהו ומה צריך אם אני רוצה הרבה לאדים במולקס אחד? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פרוקייט שאני ועוד מישהו עובדים עליו (PH AMPLIFIER) כל החלק של יצירת הPCB עבר בשלום(חוץ מזה שביזבזנו איזה 4 לוחות copper clad) עכשייו מה שנשאר לנו זה לקנות את הרכיבים הרשימה מצורפת בלינק: http://i46.tinypic.com/15ofdys.jpg יש מקום שאתם ממליצים עליו? בת"א הר ציון והאיזור ואיך להגיע אליו(נקודת מוצא ת"מ חדשה)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מנסה להפעיל ארדואינו על ברדבורד - מהמדריך הזה-http://arduino.cc/en/Main/Standaloneושאלתי בעבר בקשר לחלק שמתחבר למחשב עם USB וקניתי את החלק הזה (במקום מה שהמדריך מציע בספארק פאן ב14$!): http://www.ebay.com/itm/251039347548?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649ועכשיו שאני מחבר לפי המדריך זה לא פועל. התקנתי את זה כמו שצריך והפורט נכון, ניסיתי את כל סוגי הBOARD של Atmega328. ברגע שאני עושה אפלואד הלד של TX מהבהב 3 פעמים , ובסופו של דבר נותן את השגיאה הכללית- avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00. על הצ'יפ עצמו יש בוטלואדר (שאני התקנתי) וכבר צרבתי עליו סקצ' - פשוט החלפתי את הצ'יפ הזה עם המקורי שעל הארדואינו אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כך, אני מחפש חומר "גמיש" (משמע שלא צריך יותר מידי ציוד כדי להרכיב או לשנות) לבנות ממנו מארז למחשב, אני רוצה לבנות מארז למחשב מדייה ואין לי מושג באיזה חומר להשתמש ראיתי שהרבה מבצעים מודים עם "פרספקס", השאלה האם אפשר ליצור איתו מארז שלם? האם הוא מוליך חום כמו שצריך או שיש מצב שתהיה לי בעיית טמפרטורה? האם יש חומר אחר שאפשר להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה - אני רוצה לקחת כבל rca (משני הצדדים) וכבל של aux (משני הצדדים) ולחבר ביניהם. הrca מפוצל ל2 - בכל אחד יש אדום/לבן וחוטים מסביב), ובaux יש אדום לבן וחוטים מסביב. החוטים מסביב זה האדמה (אני חושב) - אני צריך לחבר את שני האדמה של הrca לאחד של הaux?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-